@ paddans crib

naaaaaaaw. gulligull-paddan är i farten! ( det är inte ofta inte.. )
när jag kom hit hade hon köpt mitt favvogodis från gotlandsfärjan. pusspusspuss!
om en timme ska vi träffa girlsen och sen blir det 100 % myspys.

på onsdag kommer the one and only, rebbe! :D
wohooooooooo!
hon bokade biljett dagen efter vi hade lämnat henne ensam där nere.
haha. men så är det bara. vi gör oss bäst tillsamans :)

nästa sommar ska vi ut på äventyr i alla fall! det blir trion och förhoppningsvis eljena också! :)
the dream team.


bosön 2008




Mot nästa äventyr!

tillbaka på landet igen efter besöket på gotland, för en kort mellanlandning innan det bär av igen. i morron bitti drar jag nämligen vidare mot nya äventyr. till kaggebo. where the action is.
naej, så mycke action blir de kanske inte dirr. mer slappa och chilla och ha det bra och utnyttja de sista lediga dagarna på årets lov. lite sorgligt egentligen, det är faktiskt ett helt år kvar tills vi får såhär mycket ledigt igen. men vi får väl helt enkelt se till att utnyttja dagarna till max! :) 
nu ska jag packa i ordning min väska så det är gjort. 

å du frida, så dålig var ju filmen verkligen inte. okey att den kanske inte va lika bra som de andra, men att du somnade måste lätt ha berott på era aktiviteter nätterna innan! ^^

glädjedödare

bara så du vet becka. jag somnade på harry potter.
det berodde inte alls på att jag var fysiskt totalt utmattad och hade haft ett gäng tuffa nätter bakom mig.
nejnej.
den va bara allmännt kass.
jag fattade inget. alltså kommer du inte fatta nåt.

men ha det så kul, den är säkert bra ! :D


Last night on gotland

japps, i morron åker vi hem igen. eller hem och hem förresten, jag åker till kaggebo och mamma, pappa å henke till landet, så de e egentligen bara carro som åker hem på riktigt.
dagen i dag har vart bra. började med att se soluppgången, hur fint som helst! lite tungt att gå upp vid fyra, men väl nere på stranden va de lätt värt de! verkligen jättejättefint! :)
sen dess har vi hunnit med lite olika stränder, sol, bad, glass, och mys.
nu blire middag och sedan harry potter nere i någon liten hembygdsgård här i närheten. woohoo, tagga harry potter!! sjukt sugen på att se den, så nu hoppas jag verkligen att den är bra!!

nästnäst sista onsdagen

asså tjejer kan ni komma hem eller ?
inte okej.
carro har lovat att hon kommer hem på fredag. hon måste det. för då ska vi träffa klasstjejerna.
oooh va mys det ska bli ! vill verkligen höra om deras lov ! :D
klaras mysiga greklandresa, emmas lyxiga kryssning, hannas vilda veckor i spanien och olivias alla äventyr ( slår vad en glass om att hon har hittat nåt sommarragg som hon ställt till massa problem med, haha ;) )
blir sleepover hos carro. MYS !


tro aldrig att carro är starkare än mig. aldrig. hon är bara en liten lort.


Gotland!

och plötsligt hamnade vi på gotland.
åkte ner till färjan utan att ha bokat biljett, och trodde väl aldrig att vi skulle få plats med tanke på allt bök efter färjorna som krockade för några dar sen, men vi hade tur och fick plats, och plötsligt var vi här. mysigt faktist! :)
har åkt runt lite på ön i dag och spanat läget, hängt på en strand en stund, och sedan avslutat med en sväng inne i visby.
myspys är det verkligen!
jag gillar gotland och visby. visby känns lite som "pippi långstrumps värld" eller nått, fast medeltid i stället. gamla hus å mysiga gator som man kan gå runt å kika på.
har drivit kampanj här i kväll för at vi skulle åka till andra sidan av ön för att se solnedgång i havet, vilket jag bara tycker är sådär underbart fint, men blev dock nedröstat pga tidsbrist.. :/ så nu har jag övergett den kampanjen och övergått till att försöka få igenom en soluppgång i morron i stället!! :D jobbar stenhårt med hundvaöpsögonoen så får vi se hur det går!

linköping

home sweet home
då va man hemma från helsingborg då. eller aa, kom i fredags i för sig.
sjukt kul har vi haft det. verkligen !
har hängt i sommarstugan lite granna nu. blir till o åka ut igen snart tror jag.
hörde att girlsen va där så ska väl kanske föreslå ett kvällsdopp eller nåt sånt mys :)

la nyss in helsingborgs-bilderna på datorn.
finns inte så många som jag tänker gå ut offentligt med om man säger så.
drar till med dom hära så länge






sanni har flytt landet nu alltså .. stan känns redan tom utan den pluttan.
hoppas hon solar lite för mig också, för här ser himlen inte vidare ljus ut...


goodbye

nu är allt packat, kirrat och klart inför KRETA imorgon. ska bli så sjukt skönt att komma iväg och framförallt när det är till värmen jag ska. underbart verkligen!

idag har det mest varit lugna gatan med förberedelser inför semsern, det vill säga handla, packa och sånt där fix ni vet. har även hunnit med en löprunda på 5km och jösses säger jag bara. den tog! kanske inte konditionsmässigt, men jag är verkligen inte van att motionera genom löpning och när jag väl gör det känns det som hela kroppen ska braka samman. men nu sitter jag här med blåsor under fötterna, en svullen fot och värk från naveln och neråt. känns ändå bra måste jag säga!

passade på att köra lite idag också. för första gången fick jag motorstopp i trafiken och inte bara en gång utan två i rad. ja jävlar vad stressande, men någon gång ska väl vara den första och det är nog bra träning. även fast det suger hästballe när det väl händer. haha!

tjejer, håll ställningarna här på biglumps.blogg.se medans jag är borta. och om vi kraschar med flyget så vet ni att ni är bäst och jag gillar er MASSOR! (jodå, paniken och ångesten över att krascha är rätt rejäl nu....)

Sammanfattning..

kors i taket, här har vi en som inte varit sådär överdrivet aktiv här på bloggen d senaste dagarna. sorry about that, men har faktiskt haft väldigt fullt upp.
vi kör en liten sammanfattning.
tisdag: chillade hemma, vi åkte ner hit, grillade hamburgare, spelade yatzy (gissa vem som vann!?! :D) och bara slappade massvis.
onsdag: många aktiviteter under dagen. wakeskate ( henke & krisse åkte medans jag kollade på), luftgevär, hopp från klippor, bad, sol, traktoråkning, bad på luft-soffan, en tur till brevlådan mm. på kvällen dök westerbegs upp med segelbåten och det blev middag, film och annat kul.
torsdag: ordentlig sovmorron och lugn förmiddag med sol och bad innan folket började droppa in på kvällen. övningsseglade lite och spelade fotboll här på kvällen. tjejerna+krisse vs. småkillarna. blev väl nästan mer rugby än fotboll, men vi hade sjukt kul iaf, vann verlägset och somnade gott när vi väl gick och sov! :D
fredag: morronmöte med P.L.U.F.S och sedan gav vi oss av. tre motorbåtar med föräldrar och en segelbåt med oss icke-föräldrar, totalt 17pers, mot öland. det tog väl runt fem timmar för oss att segla dit, tur med vinden och vädret, och myspys värre vare! väl framme blev det bla. glass, bad, tandemcykel, underbar middag, lite spanande i hamnen, fin solnedgång, kasta-sten-längst-tävling, och boende på ett "vackert fält" på ett riktigt skumt litet ställe..
lördag: tidig uppgång, frulle på piren, nisse fixar kaffe från ett ställe som egentligen inte ens är öppet, båttur hem hit igen, och sedan solstolen resten av dagen. helt underbart skönt!

livet leker, och de senaste dagarna har varit helt UNDERBARA!

kirrat och klart!

sådär hörreni, då har jag fixat tre veckors sommarjobb på h&m. det har faktikst gått riktigt bra och jag känner mig lite småstolt såhär nu när allt är klart. det var lite tråkigt att säga hejdå och sluta idag, men jag kommer nog komma tillbaka någon gång så jag hänger inte allt för mycket läpp. mina chokladmuffins blev uppskattade också, kul ju!

tror det kommer bjudas på en lugn hemmakväll idag. men vem vet, det vore ju samtidigt inte helt fel att gå ut och ha roligt med madde. men eftersom det tar en dag för mig att bli människan "dagen efter" så vet jag inte om det är värt när jag ska packa hela dagen imorrn. får ta en funderare på det!


LANDET

Tjudelutten! Nu har ja ÄNTLIGEN fått igång internet, va tufft där ett tag men nu e det up running. Har som tjejerna skrev innan lämnat helsingborg. STORT SNYFT. Det var helt oslagbart asså, sjukt skoj! Saknar det redan och tycker det e grymt tråkigt att missa festivalen, MEN ja har det faktiskt inte så farligt här:D Ja har ägt ut alla i fotboll,  ätit mys-middag, badat, killarna lekte lite med båten medans vi satt och spanade och i morron bär det av till öland:D:D Får bara hoppas på lite sol så man kan jobba lite på brännan när man ändå e ute! Ska sova
där en natt, återstår att se om det blir tält eller båten:P
 
Fick reda på att marcus (han som jag ansåg som det säkra kortet, esset i ärmen typ) inte ska med och segla! Istället blir det små-killarna, what the hell?! och becka och krisse................... men som tur är är vickan här som en klippa i stormen!  Med denna järn-trupp ska vi segla över öppna hav, trottsa stormar och allt annat som kommer i vår väg tills vi entrar öland.

Mohaha. Hittade en minst sagt charmig bild på becka, frida, rebbe, mig och sara sen evigheter sen. den bjuder ja på!:D



teddan

hallå, det är bara en dag kvar på mitt sommarjobb.. det är helt sjukt vad tre veckor har gått fort egentligen. det känns som det var igår jag kom dit asnervös och med prestationsångest upp över öronen, men det är hela tre veckor sedan. sjukt som sagt! jag kommer sakna det lite. det är rätt roligt och mysigt att stå och plocka upp, larma och galga varor samtidigt som man lyssnar på musik. idag har det varit ted gärdestad som sjungit för mig. fin kille det där! har fastnat för en låt speciellt mycket, come give me love, tror det har att göra med att carro påminde mig om att den spelades i cafeterian på skolgårda. bara det gör ju låten mysig!



nu ikväll har jag bakat chokladmuffins som jag tänkte bjuda på imorrn. en hejdåmuffins liksom, superbra! annars då. min resfeber och panik för att flyget ska krascha på söndag börjar komma lite smått. bläh, jag och flyg är ingen bra komination. men jag brukar tänka att dör jag så dör jag. en skön tanke...not.

helsingborg

nu har paddan lämnat oss. fåglarna har slutat kvittra och sorgen ligger som en tjock dimma över hela staden.
men vi ska göra vårt yttersta för att klara oss without her...
ikväll blir det festival. blir skoooooj :)
just nu är det mentalförberedning som gäller. i form av choklad i alla dess former.

orkar inte skriva mer. finns bättre saker att göra här !
slänger in en bild från the summer of 08 när jag ändå är igång.



såg att sanna va happy :D haha, jag hoppas att det handlar om det jag tror ;)
jösses, jag måste slänga iväg ett sms och kolla läget !

såhär happy är jag nu.



typ i alla fall.

girls gone wild in helsingborg

WOHOOOOOOOOOOOO !!
vi lever !!! vi lever verkligen !
haha, vi har det helt sjukt bra här nere kan jag lova !
söndag- sista sum-sim passet ever ! haha, kul att jag avslutar sum-sim med att överväxla laget. tummen upp för mig ! men what the hell. SOMMARLOV ! sen åkte vi dirr hem till rebbe. hade planerat in en powernap innan kvällen men den blev bortprioriterad. hehe.. sen bar det av till padde för party. vissa tog festandet till en helt ny nivå ( men det kanske ärså det går till i skåne ? ) men vi hade skoj i alla fall !
måndag- inte mycket sömn här inte. uppe efter 5 timmar och redo för nästa äventyr. myspys förmiddag för att sedan ladda för partyt hos rickard. efter diskussion fram och tillbaka har vi valt att inte gå ut offentligt med kvällens händelser. men sjukt kul hade vi i alla fall !!!
tisdag- igår tog vi en sväng på stan innan vi satte oss ner i en park och myste. på kvällen blev det bio, harry potter( ingen höjdare.. )
idag- ska strax fly landet till danmark och låta lugnet lägga sig i helsingborg. men .. efter lugnet kommer stormen.
imorrn drar carro hem ... jag och rebbe kommer hänga på helsingborgs festivalen.

haha,ojojoj. det här var verkligen en nerkortad och censurerad version av veckans händelser.


Runaway train never goin back

jag trodde aldrig att jag skulle säga det här, MEN jag tycker att det ska bli tråkigt att sluta jobba på fredag. tro det eller ej, men det är sant. det är först nu som jag känner att jag börjar lära känna arbetskompisarna ordentligt och framför allt är det först nu jag kan allas namn. därför är det lite tråkigt att sluta när det känns som bäst, men det är väl kanske bra också. förhoppningsvis kommer jag bli erbjuden att få komma tillbaka någon gång och då kommer svaret inte vara så svårt att bestämma.

jag känner mig helt off från dom andra tre. vet inte alls vad som händer i helsingborg eller vad becka menade i förra inlägget. kan ju i och för sig gissa att det handlar om att alla tre girlsen hånglade upp någon under "sumsim-festen" eller nått liknande. vad annars liksom? ;) men jag förstår vad jocke menade om hur det är att läsa om interna hemlisar och skämt. haha!


Off we go.

efter en kort touch-down här hemma är det nu dags att dra iväg på äventyr igen. åker till landet i kväll för att vara borta till söndag. planen är att lite P.L.U.F.S-folk (Plåtbåt Under Framfart i Skärgården :D ) ska åka plåtbåt och segla till öland. vilket projekt lixom!

just nu ser det ut som att jag, krisse, carro, viktora och macce är dem som ska segla. blir nog spänannde eftersom varken jag eller carro direkt är några jättegrymma seglare.. men jag litar fullt på macce och viktoria, så vi får hålla tummarna för att vi kommer fram till öland utan hjälp av sjöräddningen!


nu har jag precis lagt på telefonen efter att ha snackat lite med frida, carro och rebbe. låter som det händer en hel del där nere i helsingborg, ingen går säker där när dedär tre är i farten! har lovat att inte läcka en massa information såhär offentligt, men vi kan väl säga så mkt som att alla tre håller sig sysselsatta! :D

Hemma!

kom hem i natt någon gång vid halv 12 ungefär efter en seg bilresa hem från malmö. vilma sov som en stock och jag lyssnade mest på musik hela vägen, men skönt att komma hem vare iaf!
fick lite besök här straxt efter tolv, men somnade inte förrän vid fyra, men då sov jag verkligen som en prinsessa. så skönt att komma hem till sin egen säng! :)

dagen i dag har varit riktigt skön. när jag vaknade blev det en cykeltur till affären för att köpa lite frukost åt oss eftersom det ekade tomt i kylen. oj så snällt av mig att erbjuda mig att cykla iväg sådär, pluspoäng till mig!
resten av dagen har bjudit på lite fler cykelturer, hämtning av väska, lite tvättande av kläder, upppackande av carros sim-väska, och kollandes på när pelle och krisse vindsurfar respektive försöker vindsurfa på roxen. mycket mys!

nu är det dags för ännu mera mys, och mamma mia! älskar den filmen! :)



maggan

nu undrar jag vad de andra töserna håller på med, vart är inläggen? sumsim är slut, så carro och frida borde ha tillgång till dator nere i helsingborg och becka är hemma i linköping och borde också ha tillgång till dator. men, dom kommer väl, den som väntar på nått gott...

idag har jag tagit tag i mitt liv till en viss del. jag har skrivit in mig på körskolan och bokat två körlektioner. har väl tänkt göra det i en månad eller två men idag fick mamma nog och släpade med mig till körskolan så att det blev gjort någon gång. passade även på att övningsköra lite och det går riktigt bra nu! peppar peppar ta i trä. imorrn krockar jag väl säkert!

annars då. det är bara fyra dagar kvar på jobbet och sex dagar kvar tills vi åker till kreta. LOVELY!

och just det, dagens viktigaste. jag har namnsdag idag, det är ju maggan liksom!

Riktig upplevelse!

blev en sväng till danmark igår, men eftermiddagen spenderades som vanligt på finalpasset. (där adam, the love of my life, som vanligt välkomnade mig med sittdyna och sittplats som han hade"paxat åt mig jättelänge". hurra, stort tack till grabben..)  men ni ska veta att dessa finalpass verkligen är en upplevelse utöver det vanliga!

är man van att sjäv vara den som lullar runt i parkas å då och då hoppar i på nått lopp känns det faktiskt konstigt och lite jobbigt att bara få sitta på läktaren och titta på. men samtidigt är det kul det med, spaciellt när man sitter med alla föräldrar som är här! vilket liv det är på dem asså!
alla hejar verkligen för fullt, står upp mitt på läktaren mitt under lopp och vrålar "heja, heja, heja!" samtidigt som de hysteriskt klappar händerna så högt och hårt det bara går. precis innan vändningar hör man ofta saker i stil med "ja men hon ligger före, hon ligger ju före!!", och in mot målgång byter det sen till att "ja men hon tar dom, hon tar dom, simmar om nu på slutet ska ni se! ,  fläska pååååååå!"
ja, engagemanget är det ju verkligen inget fel på bland våra små lass-föräldrar! :D

nu håller vi tummisarna sista passet!

hang over

då var det dags för dagens inlägg. jag hade en riktigt rolig kväll igår men idag mår jag som jag förtjänar... kanske att det blev lite väl mycket av det goda, men det är svårt att tacka nej när man blir bjuden. något att träna på kanske? det började i alla fall med att samuel och jag satt vid 55:an och bara chillade. sen dök min bror och han kompisar upp och joinade. efter en bra stund på 55:an drog vi vidare tillsammans med dom till platå som också var den sista destinationen innan hemgång. det blev som tur var inte lika sent som förra veckan, nu var jag väl hemma runt två/halv tre någon gång. en riktigt lyckad kväll, helt klart.  det finns bilder som kanske kommer upp så småningom. men inte nu och inte idag.

nere i malmö räknar paddan och fiskmåsen ner till ledigheten. bara tre pass kvar nu! i eftermiddag är det 100rygg och lag som gäller för tjejerna. blir kalasbra! becka kör stenhårt på läktaren, skriker och hejar från både henne och mig. det är bra det! lite stöd behöver dom små 92orna.

amen just det. ni har ju ingen koll på hur det gick igår på finalerna. carro slog till med två pers, ett ledde till silver. frida persade också och det räckte till brons. dom är ju för duktiga! :)

sjuttonde

idag fyller min dear brother 20 år. äntligen systemet tänker jag. jag vet att han tänker likadant, men kanske inte med syftet att köpa ut åt mig. men jag ska plocka fram mina hundvalpsögon så ska det nog inte vara några större problem. vem kan motstå ett par sådana? vi får se, vi får se. i alla fall så ska han ha några kompisar här hemma ikväll så då måste vi andra tre i familjen fly fältet. därför blir det lite mat på stan och därefter 55:an med samuel. vem vet, kanske blir det någon mer som joinar och kanske blir det även krogen. vi får se vart kvällen tar vägen helt enkelt.

har gjort två av mina tre veckors sommarjobb nu också. känns bra måste jag säga. ska bli skönt nästa fredag då jag vet att jag har fixat det och tjänat en hel del samtidigt som jag vet att jag på söndagen har en vecka i kreta att se fram emot. livet leker om en säger så!

för dom andra biglumpsen leker nog livet också tror jag. becka har legat och latat sig på en strand under dagen och paddan och fiskmåsen har simmat två lopp var, 200 fri och 200 me. vet inte om det finns så mycket att säga om dom loppen, försökslopp liksom! :) ska hålla tummarna i eftermiddag för dom små liven.

Jag är ett tekniskt geni!

wooohoo, jag har fått igång en dator!!
blir inte långvarig här eftersom familjen hänger över axeln på mig, och henke av nån anledning absolut måste kolla vad en dum kamerasladd kostar. detta kan givetvis inte vänta 10min, utan måste göras på dikekten!
underbar kille ibland dedär.

dagen lite snabbt då.
bilresa i alldeles för många timmar, it sucked horsedick som vi så fint brukar säga i bland sådär. det var varmt, långtråkigt, och trångt eftrsom henke var tvungen att ha massa väskor, tröjor å andra viktiga saker inne i bilen i stället för i bagaget.
åh, verkligen myspys! NOT.
väl framme i lund där vi ska bo i våra kusiners hus blev det lunch med farbror peter, en sväng till lomma beach, och sedan iväg till malmö för att kolla simningen. ett riktigt kul och spännande pass med många bra resultat som sanna berättade lite om nyss!
nu har henke badat i kusinernas damm/fontän här ute (jaaa, vilken toppenidé..?) och står och hoppar, viftandes med armarna, utanför fönstret precis utanför mig. ser det som min systerliga plikt att avsluta min lilla update för att gå ut och puffa i honom i dammen igen.
keep up the good work med bloggen sanna! :D

update bara.

idag ska jag sköta det ansvaret jag tagit på mig, vad gäller bloggen, lite bättre än vad jag gjorde igår. jag kan börja med att berätta lite om hur det går för sumsimmarna nere i malmö.

carro simmade 800 och persade med x-antal sekunder och slutade på en fin andra plats. sedan simmade både frida och carro lag tillsammans med modellis och ullis, det gick väl sådär. en fjärde plats och så har väl alla tjejerna simmat snabbare tidigare, men ändå helt okej tycker jag. bara att ta nya tag, det är ju hela tre dagar kvar! måste även nämna att både oscar och alex vann 100 frisim på nya sumsim-rekord, sånt är alltid roligt!

becka
då som också befinner sig i malmö. jodå, hon sköter sitt uppdrag. sms så fort det händer något kul där nere. jätteskönt för mig faktiskt så slipper jag hänga på livetimingen all day long. fick även ett roligt sms där hon berättade att tjejen som skulle sjunga nationalsången hade börjat sjunga på "den blomstertid nu kommer". haha, stackars tjej!! måste varit sjukt pinsamt för henne och förmodligen askul för alla andra.

jag då. har jobbat mina sex timmar. övningskört lite, var nig tre veckor sen sist så lite ringrostig var jag i början men det gick bra. annars har dagen varit fylld med en del missförstånd..

allt för idag hörreni.




vettigt.

eftersom det inte är någon annan som har tillgång till dator idag tar jag på mig bloggandet. men vad ska jag skriva då? det är ju det som är grejen. fantasitorka råder. inte lätt, men så är livet. hårt emellanåt. gud vad jag överdriver. lite trött är jag allt, kan bero på det då. vi säger väl det för idag!

Snart så.

lite sena i starten här va, men alldeles snart drar vi iväg!
blir landet i dag, å sen ner till malmö tidigt i morron bitti, och sen tillbaka här hemma nån gång på söndag. bra plan! får se hur de går med uppdateringarna från min sida, men jag är inte orolig för bloggen inte,
för sanna will keep up the good work!
see ya!


fem dagar!

mitt bidrag till bloggen kommer kanske lite sent i dag, men bättre sent än aldrig!
har småfixat lite mest hela dagen. packat klart väskan (eller iaf nästan..), vart en sväng på ikea fär att inhandla lite filtar mm som kan va bra att ha till p.l.u.f.s nästa vecka, övningskört lite bil, målat naglarna, fixat pass åt mamma och henke, dammsugit huset.. ja som sagt, lite småfix sådär.

när det var avklarat blev det fika i stan med frida och sanna. var tvugna snacka av oss lite nu när vi ska befinna oss på lite olika platser i sverige ett tag framöver. :) eller okey, frida och carro får jag dras med ett tag till eftersom jag är så enormt gullig att jag hänger med till malmö med resten av familjen palm och kollar lite på sumsim!

när vi kände oss klara med fikat blev jag i alla fall upphämtad av krisse. vi svängde förbi affären å hyrde film och köpte godis, och sedan bar det av mot lambohov för film och mys. hahah, kors i taket, vara borta fem dagar (kommer hem igen söndag kväll) känns plötsligt nästan som lång tid ju! :P

nej nu ska jag bränna lite skivor så jag kan terrorisera familjen med lite måns, gyllene tider, star pilots, poets, och annan lagom bra musik HELA vägen till malmö! :D


världen; here we come!

Såå packat och klart, i think iaf!:P Har aningen svårt att packa för allt som kommer. Simningen är inte jättesvårt, men sen 4 dagar i helsingborg, sen direkt till segling/landet och direkt efter det konfirmation. Spännande mix i resväskan där.. Men märker väl om det fattas ngt:D

Iväg till malmö nu då för sum-sim. Och till min stora glädje såg ja att jag INTE var anmäld på 100 fjäril som micke sa att jag skulle simma! Det måste bara varit ett skämt.. phju säger ja!

Kommer väl inte bli så mycket bloggande för min del heller nu under tävlingen och sen SOMMARLOVET:D:D men vi får se vad vi kan göra av det hela.. men vad som än kommer e jag fett pepp;D!! Ha det lika amazing som ja nu alleman! PUSS!


good bye

mm, det här blir väl typ nåt sorts hejdå-inlägg.
imorrn rullar vi mot malmö och efter det är det ju helsingborg.
lets do the best we can of sum-sim. sen väntar sommarlovet. underbart!

malmö i morrn som sagt. klockan 8(!!) ska vi tydligen rulla.
jag har gjort en spellista på ipoden: lyssna-på-denna-så-kommer-du-överleva-både-bussresan-och-själva-tävlingen-listan kallar jag den lite klatchigt sådär.
jag hoppas att alla i bussen godkänner den. eller det kvittar nog förresten. den lär spelas ändå !

fika med becka & sanna idag ja. dom är så himla gulligull dom tjejerna.
sådär så man bara vill nypa dom i kinderna så fort man ser dom !






här har vi två tjejer som är rätt söta dom också. dom verkar i alla fall tro det.
jaa vad ska man säga. vi var söta redan för sisådär 3 år sedan. hejaheja !



eeeeeeh okej. hejdå då. PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSS.

tisdag

sitter och kikar på allsång på skansen. larz kristerz har rockat så hårt att dom knappt kan prata nu efteråt, så anfådda är dom. nästan så att man hade velat vara där, så man kan få se deras håriga bröst live. det vore något. näe ni, bläsch, större töntar får man leta efter.

min dag har bestått av jobb, as always nu för tiden. efter jobbet mötte jag upp becka och frida för en fika på stan, carro kunde tyvärr inte. men eftersom de övriga tre biglumpsen drar till skåne imorrn för att vara borta ett tag så var vi tvunga att att ta en sista "catch-up-fika" innan dom åkte. alltid lika mysigt! men nu ska vi nog klara oss från varandra ett tag iaf.

sen ska jag nämna mitt problem just nu. eftersom vi simmar allt från 6-12 gånger i veckan, i vanliga fall, så vänjer sig håret med att tvättas varje dag. men nu under sommaruppehållet brukar jag försöka duscha det varannan dag och jag ska säga er att det inte är det lättaste. jag avskyr fett hår och hur kul är det när håret blir det efter 24 timmar och man har 24 timmar kvar innan man får tvätta det? inte alls kul. men man tycker ju att det någon gång ska vänja sig.. bara att keepa up the good work!


nytt och fräscht!

sådär, då bjuds det på en ny header här på biglumps.blogg.se!

I-lands problem!

asså, dehär med att packa va.. verkligen inte men starka sida! jag får panik när det kommer till att packa, dehär håller inte. ska packa kläder för 4 dagar i malmö och jag tycker det är skitjobbigt! hur ska jag veta vad jag känner för att ha på mig om nästan en vecka lixom?

min beslutsångest har resulterat att de kläder jag äger nu ligger utspridda i mitt rum, som var stökigt redan från början. min säng syns knappt för alla tröjor som ligger utslängda därpå, och i stället för att ta tag i problemet och bara välja ett par tröjor och slänga ner dem i väskan så slår jag mig ner vid datorn och ägnar mig åt bloggen.
ignorera problemet och fokusera på nått annat, way to solve the problem asså!

en ny liten telefon

vet ni vad? just nu ligger min nya mobil på laddning. ja, jag har köpt en ny mobil. eller jag, halva betalade jag. en annan är ju tyvärr inte gjord av pengar, även om det vore nice. men eftersom min oranga mobil varit helt pshyco i helgen så var det verkligen dags att skrota den efter två fina år tillsammans. så, nu är det rosa som gäller ett par år framöver. är den inte söt? förhoppningsvis går det att ringa och sms:s på den också!



dagen har inneburit jobb för min del. har fått in lite flyt på jobbet nu, bra det. jobbarkompisarna börjar också snacka lite mer med mig. tydligen ska ju lagret vara det stället där det snackas mest skit. börjar märka av det lite nu. hoppas på mer nästa vecka. kul ju! skitsnack is the shit.

nu är det lotta på liseberg som gäller. klätchig tjej det där.

sunshine

Yohuu, hemma igen efter slappisch-träningen.. Gör verkligen ingenting nu för tiden. Om man bara fick sum-sim överstökat så kan man ju ta tag i mitt liv! När ja kom hem var ja duktig och tömde tvättmaskin helt på eget initiativ, vuxen-poäng till mig! Anledningen är väl att ja ska försöka packa till Helsingborg! Taggataggatagga!:D sen kanske lite sum-sim packa osså... Va inne på syrrans rum nyss och hittade absolut 80´s skivan vi fick låna från fridutscha så lägger in massa grymma låtar därifrån nu!(Y) Ett litet smakprov av dte ja hitta på skivan;D
                                              


HELSINGBORG BABY !

kirrat och klart !
helsingborg 19-24 juli.
WOOOHOOOOOOOOOOOOOOO !!







ÄVENTYR

Another beautiful day here in paradise, aka LINKÖPING. Synd nog inte många dar kvar här tills man dra iväg på äventyr! om man nu räknar sum-sim i Malmö som äventyr:P men fridutcha och ja har kommit fram till att det blir vad man gör det till:D och om man nu inte ser malmö som ett äventyr så börjar det med säkerhet efter! Nu är det bestämt att eliten (jag, frida och rebbe) ska med rebbe hem efter och partaja all week long!:D Nästan iaf.. Ja måste dra mig tillbaka torsdag pga segling till öland, så där missar ja helsingborgsfestivalen. Surt värre! Men kan inte vara överallt samtidigt och jag är säker på att dom små bruttorna kommer ha det grymt!

Måste bara nämna att jag har blivit helt ULTRA på dragläget! .. eller inte bara drgaläget! allt som har med en bil och göra !typ iaf......:P Var ute och körde en timme idag, jätteduktig känner jag mig:D










Kanske inte dom fräschaste bilderna under kvällen, men what the hell! Man tar vad man har!

Lätt en 10poängare!

helgen har verkligen varit helt perfekt! okey, lördag morron var kanske inte the time of my life, har definitivt mått bättre än jag gjorde då.. men om man bortser från de timmarna precis då är helgen lätt en riktigt 10poängare! :D
de andra har ju berättat en del om fredagens happenings, och jag kan väl inte annat än att hålla med om att kvällen var riktigt kul! tacos hon samme, vidare för lite mer party å massa dansande hos carl å hans hard-core-killar, å sen bar det av ut och träffa mer folk på stan.
det hela avslutades med en väldigt spännande cykeltur ut till lambohov. efter att ha studerat gruset på botten av ett hål (som tydligen var där mitt i vägen) en liten stund fick vi upp cykeln igen och kunde ta oss hem utan större skador. :P



resten av helgen har vi varit på landet och bara myst. familjen var ju iväg i arkösund för lite good-bye-party för hanna och petter, så då passade vi på att få ett par dagar alone på kvarnstugan. har grillat hambugrare, plockat blåbär och bakat paj, ätit godis, kollat på film, matat en liten fågelunge, åkt båt, kollat på medans krisse hoppa från klippor, doppat fötterna i vattnet, plockat svamp, och bara tittat på vattnet. sjukt mysigt, alldeles underbart, och precis vad jag behövde efter fredagens alla aktiviteter! :)

bilder

bilder från i fredags.






















the nice

övergiven. jag är övergiven.
min familj har lämnat mig totally alone i lägenheten i stan. 
alla tre är typ sjuka och jag vill ju inte direkt bli smittad nu precis innan sum-sim.. hehe..
men jag klarar mig nog. jag är en sån himla survivor.

ikväll kommer världens bästa denise hit för lite sleep over. MYYYYYYYYYYYYYYS !!

    

                                                 



i´m alive!

tjejer, jag lever jag med! kom hem halv sex imorse och är väl lite sliten efter fyra timmars sömn, men jag lever och det är ju huvudsaken. jag hade grymt kul igår, verkligen roligt. kvällen var en tio-poängare från förfesten till efterfesten, rakt igenom alltså.

började ju somsagt hos samuel och sedan drog vi vidare till carl efter en mysig biltur. aningen trångt, men varmt och gött var det. hos carl hängde vi i en-två timmar, eller kanske tre. tidsperspektivet är lite sådär om jag ska vara ärlig. sen blev det stan och platå för becka och mig. kanske inte så mycket shake under kvällen som jag hade hoppats på, men det var grymt i alla fall. vi hade nog kunnat haft askul på en toalett igår om vi så ville för på den nivån var det.

vet inte om jag vill säga så mycket mer om kvällen. utelämnar några få detaljer kanske. det är nog lika bra. haha.
 

dance like nobody´s watching

jaa, vi är vakna.
blev nog ganska sent igår. deeptalket med paddan drog ut på tiden. sist jag kollade klockan var den 04.01.
men vi hade det kul. lite surt att typ resten av världen är 18 bara. men nästa sommar så !

vi fick precis klartecken från becka att hon lever. känns tryggt att veta. man vet ju aldrig hur igår kan ha slutat...
hoppas sanna också is alive !

becka har kameran med alla bilder .. men det kommer !
bjuder från en nyår-i-thailand-bild istället.





















sjukt frääääääscha tjejer det där.

paaaarty

Hejhopp alla pigga och fräscha! Vilket utesluter beckiz90 och sanna dirr.......;D Undra hur deras fysiska tillstånd ser ut just nu.. Själv kan jag då konstatera att lilla F och jag mår alldeles PRIMA.
Igårkväll då. Började med att vi transporterade oss från mitt till fridas crib för att göra oss iording. Sedan mötte vi upp resterande 50 % av the BL´s och köpte med oss både flytande och fast proviant som vi sedan tillagade hos samuel. Sen drog vi till carls lya där han och hans "hardcore"-friends förfestade. Vi shejkade ett tag där innan det var dags för utgång. Tyvärr blev det inte så mycket ingång för min och Fs del. Men som vanligt kunde vi underhålla oss bra ändå!
Kvällen slutade i alla fall med att jag F och samuel gick hem till Fs place. Sen blev en sista vandring ut i natten för att hämta lite grejer innan vi efter vårt deeptalk somnade som små prinsessor.

Becka och sanna får uppdatera och berätta deras side of the story. haha, får hoppas att sanna nämner sin guy of the night också ;) såååå söta !  

Har inga bilder från igår än. Så här kommer en från avslutningen.
 

hungry eyes

frida is at the palmmansion.
paddan & beck springer omkring och letar fram partytoppar som de kan ha användning för ikväll.
becka, sanna, samuel, tove och deras crue ska ut och göra stan osäker.
men först är det middag at samuels place som gäller.
så där kommer vi alla fyra spendera kvällen,
innan dom äldre (observera att dom dock inte är mentalt äldre ) drar vidare ner på stan och vi lite mindre, men oooh så mogna sinnesmässigt, får se hur vi spenderar restan av kvällen. destination tillsvidare okänd.


det går inte att ladda upp bilder från paddans dator. det suger. det suger verkligen.


paddan tycker att hungry eyes är summer of 09s bästa låt. jag vet inte det jag. men den är bra.


Sommarlooooov!!!

vi är simlediga!!!
eller okey, frida och carro har lite träning och ett sum-sim kvar innan det är deras tur att relaxa fullt ut, men sanna och jag är LEDIGA! gud så skönt!
nu gäller det att verkligen utnyttja dessa tre lediga veckor, för sedan dörjer det ju ca12 månader tills vi är lång-lediga nästa gång..

ser ut som att det blir till att göra stan osäker i morron kväll, för att sedan dra ner till landet på lördag morron och bara mysa över helgen. familjen skulle tydligen till arkösund eller va de va, så då kan vi occupera landet. gött! :)

nu blir de film med pappsen och carro, bra start på lovet!

tummen upp!

just nu sitter jag och försöker bränna en cd till jobbet. står ju somsagt på lagret hela dagarna och det finns en cd-spelare och cd-skivor där, men efter fyra dagar är jag trött på gessle, svenska sommarhits och melodifestivalen. därför bestämde jag mig för att göra ett par egna. kommer nog bli lättare att jobba då, framför allt roligare!

nu är det SOMMARLOV från simningen som gäller i ett par veckor. ska faktikst bli grymt skönt! även fast det nästan var lite sorligt att gå där i från idag, det är ju en vana och en rutin så det känns konstigt att inte få göra det på ett par veckor framöver. men det ska bli skönt och det är välbehövligt. jag måste erkänna att motivationen har varit lite bortblåst sedan SM, det är bara lovet som har lockat. men nu så, nu är vi där och nu gäller det att njuta. när vi sätter igång igen är det ett år kvar tills nästa ledighet så det gäller att passa på.

jag är sjukt pepp inför imorgon. hela dagen ser ut att bli superduperbra! först är det ju jobbi sex timmar, men jag ska passa på att luncha med astrid eftersom hon också jobbar i nkpg. mysigt! därefter är det tåget hem och när jag kommer hem startar 2½ dagars ledigt från allting. det firas med krogen! kan knappast bli bättre känner jag. tummen upp!


schleten!

jag är sjukt sliten efter tre dagars jobb. jösses alltså! det är inte lätt när det är svårt, det är en sak som är säker. är man inte van att jobba och stå upp i sex timmar om dagen så känns det i hela kroppen efter tre dagar, trust me. mest ont gör det i foten som är helt ur funktion, svullen och dan. inte roligt inte, känns som något är trasigt. men jag vet inte, jag har ju en viss tendens till att vara en slags hypokodrier emellanåt, så ta inte det jag säger på allt för stort allvar. jag menar, förra veckan hade jag ju både halsfluss, feber och öroninflammation. borde väl inte dra upp mina funderingar jag hade när jag hade ont i svanskotan eller hur jag tänker varje gång jag bränner mig. skulle bli en hel uppsats..

igår efter bion, som var sjukt bra, tittade jag på minnescermonin för michael jackson. så sorligt det var, speciellt när lilla dottern skulle säga några ord. jag tror inte att någon som såg det kan ha hållt tårarna inne. lilla vännen! för er som inte såg det lägger jag in klippet.



sen håller jag på att bubbla över av allt skvaller nu för tiden. helt sjukt vad det händer grejer hela tiden. grymt kul! vem älskar inte skvaller liksom!?


Baksmällan

i går kväll efter träningen var vi BL´s och såg baksmällan. riktigt bra, framför allt himla kul! satt å tänkte på den lilla babyn med solbrillor som var med i filmen när jag var ute på en liten cykeltur nyss, och började skratta för mig själv.
störd film, men kul!
den som hittatpå filmen måste ha grym fantasi, för man kan inte låta bli att undra vart de fått allt ifrån lixom.
nu ska jag baka hallon och choklad-cupcakes, lyssna på bra musik, och fortsätta gå runt och bara vara glad! jag måste ha vaknat på rätt sida i dag :)
 


Bedtime

tidigare år har vi haft ledigt veckorna precis efter sm, men inte i år. nu testar vi nått nytt; träna en vecka till efter sm för att sedan bli lediga. lite halvtaggat att gå upp och träna i morron bitti, men men. passen är förhoppningsvis inte döjobbiga, och den som väntar på nått gott..
ska nog krypa ner i sägen och göra ett försök att sova rätt snart. har en stark känsla av att det lär ta ett tag att lyckas somna, men vi gör väl ett försök...
sweet dreams

on the road

Wohooo! What a day, what a night säger ja bara! Sista dagen på sm avklara(igår) och det var lätt det roligaste sm jag varit med om:D GRYMT! Sedan hade vi ju då sm-partyt som de andra biglumpsen har skrivit lite om. Håller med till punkt och pricka. Hel-gjuten evening!

Dagens fysiska ansträngning bestod av ett 2800 meters genomsims-pass. Skönt värre. Väl hemma blev jag väldigt sugen på att ta en runda med bilen!:D har ju fått mitt efterlängtade "okej-du-får-köra"-tillstånd och allt gick som smort! Ger mig själv toppbetyg.

Idag tidigt i morse så åkte vår tappre svenska junior-landslags-trupp iväg till ejm i Prag tror ja det är.. och det gör väl att man kanske längtar tillbaka liiiite extra till för ett år sedan...



hurt

till skillnad från dom andra biggisarna hängde inte jag med ut på stan igår. jag kände att jag behövde vara hyffsat pigg och fräsch första dagen på jobbet. dock vet jag inte om jag var det efter fem timmars sömn, är man van med nio är det inte roligt med hälften. men, smällar man får ta, det var riktigt roligt igårkväll! bra musik och glada människor, oslagbar kombination nästan.

men jobbet då. det gick helt okej! lite jobbigt att helt plötsligt ha allt ansvar och samtidigt inte ha koll på allt, men det ska nog ordna sig. jag har ju tre veckor på mig. det har bara gått en dag. det känns ju...positivt! men jag ska inte gnälla, jag tjänar ju pengar. det är inte fy skit det inte. speciellt inte nu när jag är i stort behov av en ny ipod, då min lilla fina blev snodd under SM.. det var nästan så jag fick en tår i ögat. jag kommer seriöst sakna den! men det skadar nog inte att förnya sig lite.

dagen till ära bjuder jag på en FUL bild som jag hittade i en mapp. söt tjej. tur att det var ett par år sen. gå runt sådär på SM hade kunnat bli lite pinsamt..




Varning för paddan

jag tänkte bara varna alla om att carro just nu är ute på vägarna (eller iaf nån parkering här i närheten) för att för första gången övningsköra. därför råder jag er att hålla er inomhus tills det att kusten är klar igen. skulle gissa på att det är relativt riksfritt att vistas utomhus igen om ca en timme eller så.



shake that ass

jag har ont i benen idag.
vet inte om det är sliten-och-trött-efter-sm-ont eller om det är dansade-typ-hela-kvällen-igår-ont.

sm är avslutat i alla fall. det va kul. väldigt kul. sm på hemmaplan, det borde alla få vara med om.

kan ju inte direkt påstå att nån av oss fyra va sådär jätte party-sugna igår..
men det blev superkul faktiskt ! vi shejkade ass med poseidon-tjejerna och lite andra filurer.
började hos carl. sen drog vi ner på stan. 

här kommer lite fler bilder.













nu har typ hela simmar-sverige sommarlov. men inte jag & carro inte.
påt igen bara, påt igen.
sum-sim i malmö om typ sisådär en och en halv vecka.
aja, we will survive !

Vilken avslutning!

jaha ja, så var SM slut för denhär gången. hela tävlingen har verkligen varig grymt lyckad, och mer eller mindre alla har varit superduktigta! stående ovationer för oss!! :D

dagen har nu fått ett bra slut, lite lagom med party sådär efter fem dagars tävlande! kan inte påstå att jag var speciellt pepp när vi åkte in till stan, men väl där hade jag skitkul! träffa en hel del nytt folk som jag inte hade koll på sen tidigare, men som var jättekul och såg till att dra upp stämningen under kvällen. massa dans blev det, stört varmt och svettigt men det var de lätt värt, för riktigt riktigt skoj vare!
innan det är dags för sängen bjuder vi på liten bildspecial från kvällen. enjoy!













resten av bilderna sparar vi nog till en annan dag tror jag faktiskt! sweet dreams.

finito!

då var SM slut. lite sorligt faktikst, det har varit så grymt roligt under dom här fem dagarna. nästan så pass roligt att man vill spola tillbaka tiden och börja om från början. men bara nästan. en veckas träning och sen är det ledigt ett par veckor, det lockar faktikst rätt mycket. ska bli skönt att få koppla av och tänka på något annat, så att man är redo att kötta när det drar igång igen.

avslutningen idag var grym. massa bra simningar av lassarna! vilma tog jsm-brons på 1500 frisim, killaget slog svenskt rekord och tjejlaget simmade toppenbra. bra avslut på ett bra sm helt enkelt!

nu ska jag dra på mig lite civila kläder inför kvällens bravader. check!

Dag 4

kör en kort sammanfattning av min dag då.
har simmat 100fj och lagkappen 4*200fr. persade lite i försöken på fjärilet, och ytterligare nästan en sekund i finalen, så det är jag nöjd med. dock kommer det inte i närheten av lagkappen, så stört kul det var!!
bella körde först och simmade jättesnabbt, sedan jag och paddan som båda simmade bättre än vi gjort tidigare, och sist astrid. sjukt jämnt va de i slutet, men astrid var grym och lyckades ta hem 2a placeringen. ett SM-silver som hela laget var sjukt nöjda med! :D wooohoooo!


(sanna,tove,jag och vilma innan insimmet i dag)

i morron är det då dags för sista dagen. helt sjukt vad snabbt det har gått! brukar kännas som att SM håller på i evigheter och aldrig tar slut, men denna gång har det verkligen gått stört snabbt.
kommer hoppa i vattnet på 200medley (spännande, tror inte ens att jag simmat det i 50bana tidigare..) och medleylagkappen. nu håller vi tummarna för att vi avslutar tävlingarna på enn riktigt snyggt sett.
sista dagen kvar, nu kör vi all the way!!!

dag 4

frida, klart vi vet att det är personer som är mysigare än andra på sm. men jag tror att du glömde nämna en? en som är värd att gå på promenader med och vem vet vad som händer på dom? inte vi i alla fall..

dagen då, näst sista på SM. den har väl gått bra tycker jag! jag hoppade i vattnet på 100 fjäril, persade med en sekund och gick till B-final. en liten surprise faktikst! väl i finalen gick 100ingen 1/100 långsammare. lite onödigt kanske, men that´s life. sedan simmade jag försökslaget på 4*200frisim också, inget att hurra för kanske. men vi gjorde det vi skulle och laget gick till final. väl där blev det en silverbläcka för tjejerna, skitbra jobbat!

imorrn är det dags för sista dagen och det innebär 200 medley för min del. för dom andra blir det fullt upp. det verkar som om alla tre ska hoppa i vattnet på tre lopp under försöken. haha, jag är inte avundsjuk om jag säger så. men det fixar dom!

nu, TV!

tredje dagen - sm linköping

jajjemen. då var dag 3 avklarad.
tyckte vi klarade dagen bra tjejer. vågen för oss !
imorrn är vi påt igen.
becka o sanna har 100 fj + lag. jag har bara 200 fr laget. paddan är ledig på morgonen. njuuuut paddis !

det är myspys att träffa simmarna från dom andra klubbarna också.
vissa är mysigare än andra.
rebbe är väl en av dom som ligger ganska högt upp på folk-som-är-mysiga-på-sm-listan.
paddan & jag håller på att planera vår utflykt till henne i skåne.  
planen är väl att åka till helsingborg efter sum-sim i malmö som är om 2 veckor.
sen är vi väl kvar där några dar och lever loppan !
sounds goooooooood !

helsingborg summer of ´08. de va tider de.  






Outfits

som sagt hann inte beckiz och jag fota våra ursnygga outfits i går, busy med annat you know, men här kommer nu dagens outfits.

 

ja här ser ni då. moderiktigt och väldigt läckert!
becka har i dag långa lass-byxor, lass-t-shirt, strumporna vi fick när vi tog medalj på 100fr lagakappen (hurra, vilket kap vi gjorde där tjejer!), och för att spejsa till det lite ; utsläppt hår!
carro (jag själv) kör på grå mjukisar, lass-tjockis-tröjan (grymt skön, lite osis att den luddar av sig så mkt bara, right frida? :P ), och en enkel men snygg hästsvans.

Ja har fått okupera min systers dator ENDAST för att lägga in några bilder... vilka uppoffringar man gör för bloggen! Helt sjukt.. aja, idag avverkade jag mitt fruktade 800 meters lopp. Vet inte rktigt hur det gick, men tog mig igenom det i alla fall. Skönt att ha det gjort! Sedan brännde ja av en hundring osså. Men nu orkar ja inte skriva mer. ska lägga mig och har tandborsten i högsat hugg! I morron har ja ett ledigt förmiddags-pass, lite oväntat men ack så välkommet!:D


3e dagen

jani, så var även 3e dagen avklarad. mer än hälften av tävlingen är därmed gjord, så nu ska vi bara se till att hålla skenet uppe de två sista dagarna också. detta tror jag verkligen inte blir några problem, iaf inte om folket fortsätter simma så pass grymt bra som de gör nu! :D
några som var duktiga i dag var alex och jonas som båda tog jsm medaljer, astrid som tog sm medalj, och frida som i dag har persat 7sekunder på 200 rygg. rijktigt bra jobbat där!!
själv har jag i dag kört 100fr och 800fr. lite pers på 100ingen i morse, men strök mig till finalen eftersom det gick för tätt inpå 800fritt. blev sen iaf ett jsm brons på 800ingen, kul det med! 800fritt är väl inte direkt det lopp jag sett fram mest emot under tävlingarna, så jag måste säga att det är väldigt skönt att ha det gjort!



nu är det snart bedtime, men först ska jag se till att carro bjuder er på två dagens outfit. dök upp lite annat i går kväll som tog upp min tid, och vi hann därför inte fota dagens outfit då.. därför kommer ni nu aldrig att få reda på hur gårdagens outfit såg ut. men jag kan väl säga att den kanske påminde lite om outfiten i onsdags och även outfiten i dag. lite samma stil typ.

jonesman

frida bad ju att solen skulle tagga ner sig, i och för sig menade hon till igår eftermiddag, men det var inte förns idag som den lyssnade tror jag. riktigt bra tävlingsväder under dagens försökspass, men nu är det åska, blixtar och regn som det bjuds på. hoppas på en ändring till klockan 18 då finalpasset drar igång igen.

dagens höjdpunkt under försökspasset var våran jonesman. lilla tysken vann 100 frisim! riktigt kul. men lika roligt var det att alex kom trea i samma lopp. dom kan ju faktikst, även om man är osäker emellanåt...

yes, det duger som update. nu är det sleeptime.

silver till becka

då var försökspasset dag 2 avklarat.
belive it or not. men jag har faktiskt inte simmat nåt idag.
det blev lite fel med anmälningarna så jag har haft en ledig dag. ganska skönt faktiskt.
jävligt hot bara .. hoppas solen taggar ner sig lite till i eftermiddag ...

becka becka becka, vad ska man säga. you rock girl !
jsm 2a på 50 fjäril. häääääärligt ! och nu ska det bli sm medalj i eftermiddag också !!
heja becka friskt humör !!
vem vet. lill-palm kanske kan skrälla till på 50 rygg hon också ?
håll tummarna people !

                                          seriösa tjejer för typ 2 år sen.

andra dagen

kul att se att tjejerna håller igång bloggen under sm också, och det där med dagens outfit var ett smart beslut! jag fårstår att ni vill se hur läcker man kan vara fem dagar i streck under ett mästerskap. det är knappt så jag förstår det själv, går det verkligen vara så snygg dag fem på ett mästerskap? men ni kommer få se, det går.

jahopp. simningarna då. gårdagen gick riktigt bra för mig och övriga BL´s. jag är sjukt nöjd och glad över mina 200:ingar fjäril. äntligen liksom! :) idag har det dock inte gått lika bra. en helt okej 50:a fjäril, men 200 frisim var inget att hurra för. kanske att det finns en förklaring till det, men det är inte heller något att hänga upp sig på. det är som det är och gick som det gick. nya tag imorgon! :)

eftersom det inte blir några finalsimningar för mig i eftermiddag ska jag se till att simma in en bra bit och sen heja på alla lassare. kan vara kul det med! :)

Dag 1

bra start för oss allihop tycker jag väl va? vissa slår pers, vissa tar medalj, vissa simmar helt okey, vissa förbättrar sig från förska till final,
och vissa är riktigt riktigt grymma! (typ alla lassare!)
själv har jag i dag hunnit med att köra 400fr och lagkappen (som cp nyss nämnde). 400 var väl helt okey, 4a på jsm och 8a på sm, ger mig själv godkänt för det. laget däremot var riktigrt kul, där vi till sist slutade 3a och fick medalj och strumpor som pris! :D

jag och carro tänkte nu de närmaste dagarna köra en liten omgång av "dagens outfit" varje dag. SM brukar väl näst intill vara vår lilla mode-topp på året, då varje dags outfit är ordentligt genomtänkt och alla accesoarerna är noga utvalda.

 

i dag har vi då på oss:
carro: svart lass-tjockiströja, mörkblå ejm-shorts, och ljusblå/svarta flippisar från speedo.
rebecka: svart lass-t-shirt och svarta lass-shorts
vi båda kör på den enkla, men åh så snygga, simmarknuten. helt rätt i sommar!
som kronan på verket har vi dessutom ruggigt snyggt nagellack. dock kom detta inte riktigt med på bilderna, så det får ni helt enkelt vänta till i morron med att se.

 nu är det bedtime här hemma för att ladda batterierna lite inför morrondagen!


Vi är laddade, vi är tända!

Första dagen på sm; CHECK! Det har gjorde vi bra tjejer!:D Grymt skoj va det osså....;D Idag simmade jag 100 ryggsim och 4*100 frisim-lagkapp. Gick helt okej på förmiddagen, men ännu nöjdare med eftermiddagen. Laget (Bella, Becka, jag, Frida simmade i finalen) slutade som trea, asså fick hem en SM-MEDALJ :D vilket inte är illa pinkat. 100 rygg gick ja som 7 till final och slutade 4 så det e jag faktiskt rätt nöjd med..:) Något som också bör nämnas är Sannas200 fjäril som var mycket bra, YOU GO GIRL! Utvecklingskruvan, sen mars, har gått spikrakt uppåt;D och slog till med pers idag igen.

En lite kortis från mig idag, och inga bilder för jag sitter vid min dator som inte vill ladda upp. Men posade lite med beckis90 så hon kankse lägger upp ngt läckert;) För alltid hoppas! Nu väntar sängen, YIHUU!

RSS 2.0