Hey ho, lets go!

vi är framme, benen är rakade och naglarna målade rosa och gula.
ready to go helt enkelt!!

HALMSTAD

sista träningen innan sm idag!! så nu kommer vi inte vara i tinnis på ett tag. solen sken och allt var frid och fröjd, ja man kunde ju inte vara annat än nöjd!
.
.
vad har jag gjort mer idag. jo jag hängde hos vilmis ett tag! det var ju sol, så vi skvätte lite i hennes pool. och så fick vi dögod kaka, vilmas pappa han är minsann bra på att baka.
.
.
.
aaej detta får räcka, tillbaka i linköping om en vecka!
för imorron åker vi till HALMSTAD för att SM simma!!!!!!
jag hoppas ni fattat att detta ska rimma.

Sommar 2011 - Bring it on!

asså. dom dagarna vi har just nu ligger väldigt högt upp på listan bland favoritdagar på året. dagarna innan utomhus sm då vi mest bara myser i bassängen på tinnis, vädret är underbart, micke överaskar med nya dräkter, alla är lite smygtaggade för sm, och man vet att efer sm är det sommarlov som gäller. på riktigt alltså.
.
några veckor fullproppade med roliga aktiviteter som ma har sett fram emot sen föra sommaren då man som sist var ledig mer än tre dagar i sträck. galet kommer det bli.
.
ett enda simpass kvar innan vi drar till halmstad, och då börjar sommarens höjdpunkter. först sm och sedan ledigheten där efter, galet grymt kommer det bli!

Midsommar - check!

blev en riktigt mysig midsommar ute i skärgården med mysiga människor och massvis med jordgubbar, precis som det ska vara!
åkte ut efter morronträningen i förrgår och sedan åkte jag, carro och robin tillbaka lite tidigare än resten av familjen i går för att hinna tillbaka till eftermiddagsträningen. så det blev ingen långvarig vistelse ute i skärgården, men mysigt var det i alla fall!
en av familjerna som var där hade med sig en utbytesstudent, vilket resulterade att allt skulle vara extra svenskt, med extra många snapsvisor och en ordentlig dans runt stången. körde all in med både björnen sover, små grodorna, raketen och mycket mycket mer. det var ett ga sedan sist man gjorde de..

nom nom nom

tog oss en tur till söderköping och käkade glass tills vi nästan spydde idag. tog oss även en närmare titt på bergets djurliv och sa hejhej till några ormar. soool under hela tiden vi var där och började regna precis när vi satte oss i bilarna påväg hem. flyt!
.
.
.
.
.

For you i will

så vad händer? ja ni, inte mycket. det är sommar, och det är mysigt. hänger med simmarna och hittar på alla möjliga mysiga aktiviteter. bakar pizza, kollar film, äter pizza, går på bio, grillar, och i morron blir de glass på smultronstället.
känns som många av våra aktiviteter på ett eller annat sätt innehåller mat. men vad ska man säga, är man simmare så är man..
.
här är i alla fall lite lagom charmiga bilder från bion förra veckan. blev en himla bra kväll dedär, och filmen var dessutom riktigt kul. himla värt.

SWEEEET

Imorgon bär det av till SMULTRONSTÄLLET!! Äntligen dags att göra något. Sanna och jag kom fram till att man får huvudvärk av att vara så passiv som vi är just nu.....
.
Helgen spenderades i Helsingborg vilken var mycket mys! Hann även träffa Rebbe en snabbis och snacka av mig lite där. Sjukt värd helg!
.
.
I brist på bilder, sötaste tjejerna EVER på champange-picknick!!

la gente esta muy loca

jääää. nu har vi haft sommarlov från skolan ett tag. om två veckor är det slut på simningen och dags för riktigt SOMMARLOV. meeen en vecka träning och sen SM först! jaa och vad har vi hunnit med hittills då.. var 15 pers i kalles källare och tittade på priest och scream 4. vi är så mysiga. bio här om dagen också ja. hangover 2 med gosiga folk. och på onsdag drar vi en sväng till söderköping och smultronstället. nom nom nom! och sen midsommar på fredag. lite oklart vart jag ska befinna mig då. får la se vad som erbjuds. såhär har mina senaste midsomrar sett ut i alla fall,
.
2008:
.
.
.
2009:
.
.
.
2010:
.
.

Värt

morronträning vid 6 i morse. 4000m eget i 13 grader och regn.. halvmys skulle vi kunna kalla det för tror jag..
sedan dess har partyt lixom bara fortsatt. kom hem, åt frulle, somnade och vaknade nu. här har vi tjejen som utnyttjar sommarlovet till max!
som tur är är kvällsaktiviteten redan planerad så det är ju bra. bion fick vi inte ihop, så i stället blir de pizza och film hor kfg, vilket ju inte är helt fel de heller. hänga lit med simmarna är ju alltid mysigt, träffar ju dem så sälla annars menar jag! haha.

studenten

jag hade världens bästa student! hela dagen var verkligen helt perfekt. det enda jobbiga med dagen var väl när carro missade studentfotot.. sämst. jag lyckades uppehålla fotoraferna ett tag, men till sist tog dom kortet utan carro. sen drack vi champagne och åt jordgubbar,
.
.

åt frukost i skolan,
.
lyssnade på britt-marie för sista gången, sjöng högt(men fint) och blev nerkörda när vi stod upp på stolarna, skrek på alla stackars ettor och tvåor,
.
sen var det dags för utspring,
.
sen var det flaket. hade inte trott att det skulle va SÅ kul!! alla var så glada och mysiga,
.
efter ett varv på stan körde flaket hem till axel där vi myste lite,
sen åkte alla hem till sina mottagningar,
klockan sju var det klassmiddag och jag o carro disskuterade förflutet, nutid och framtid med killarna vid vårt bord,
drog vidare till vincent för förfest i hans trädgård. mentor-susanne hängde med och höll lite tal samt fällde några tårar,
vissa i klassen ville va kvar hos vincent, vissa ville hänga med sitt nya snuttegull och vissa hade halsfluss. jag o carro mötte upp alex och hans boys och hängde med dom till platå. träffade massa galna männsikor och dansade tills det stängde. världens bästa dag, kväll och natt!!!!!!
.
.
.
drog till jönköping och tävlade sen på lördagen. blev sjuk på söndagen och åkte hem. hade feber och grejer. meeeeen nu är jag nog back on track igen!! har haft tre sjukt tråkiga dagar. ska nog vända det nu. från och med imorrn blir det action.

Dagens middag

mamma har bestämt att nu under sommaren då ingen av oss längre har skola och därmed betydligt mer tid över än vi har i vanliga fall så ska vi tre laga middag en gång var varje vecka. så jag kör en kväll, carro en, och henke en. mamma och pappa tar resten. jag fick äran att vara först ut i detta nya matlagningsschema och drog till med korv stroganoff och jordgubbsbakelser till efterrätt.
i morron är det carros tur, får se vad hon svänger ihop för nått gott!

För dom har tagit studenten



dagen innan STUDENTEN

jaa imorrn är det dags. tre år på katedral är över. har gått så sjukt snabbt! får tänka på allt det sorgliga nån annan dag, för imorrn är det STUDENTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!! 7.00 ska vi va i trädgårn och fotas, sen blir det fullt ös hela dagen.
känner att jag kanske kommer få lite svårt att somna i natt.
.
skolavslutningen i 1an såg ut såhär,

fri som en fågel

de senaste dagarna har varit riktigt bra! igårkväll drog vi ut till hjulsbro för lite grill och mys vid ån. vissa valde att sparka lite boll och klättra i träd, medan andra chillade på en filt i gräset. helbra kväll verkligen!











idag var samuel och jag, för sista gången, på katedral för att hämta ut våra betyg och säga hejdå till rektorn och bappe. därefter tog vi en egen avslutningslunch på stan. kände att vi var värda det efter fyra års slit tillsammans! känns nästan sorligt att skriva att skolan nu är slut, på riktigt. tiden har ju gått så galet fort.

imorgon är det dags för carro och frida att ta studenten. är lite, eller egentligen mycket, avis! dom kommer ha så sjukt kul i sina vita klänningar och fina mössor.

Barcelona

lire bilder från barcelona. själva tävlandet var väl inte så mycket att hänga i granen direkt, men förutom det så blev det en ganska händelserik resa. här har ni iaf bassängen, middagen på hard rock cafe, myset på taket och utsikten från taket.
.
sen jag kom hem har det varit rätt nice måste jag säga. det är himla mysigt att vara hemma här med alla simmarna. typ som i kväll. blev lite spontanmys och grillning nere vid ån här, asnice! härligt gäng dedära!

almost had it

hade tänkt gå och lägga mig tidigt igår kväll. meeen det blir inte alltid som tänkt sig. samme smsade vid 9 och talade om att det var måndagsklubben som gällde. visstvisst! bara att byta om och skutta hem till kalle innan vi var ett gäng som drog ner till stan. kom till nh och fick reda på att det var fullt och att de inte släppte in nytt folk fören två timmar senare. kul! vi satte oss vid kyrkan ett tag innan vi tog en sväng in på platå, så det blev ändå en bra kväll! hur underbart är det inte att kunna göra sånna spontana grejer. älskade sommar.
.
lite fräscha bilder på det då kanske,
.
.
.
.

Tyst minut

Jaaa, har hänt en del sen sista uppdateringen! Skolan är slut, helt och hållet. Balen är avverkad. Och Cleo har dött. Ja ni läste rätt, min lilla ängel har flugit upp till himlen. En tyst minut för Cleopatra- the female dragon warrior.
Tror dödsorsaken var syrebrist.
.
Har äntligen fått över balbilderna till min dator så bjuder detta, annars väldigt sorgsna inlägg på lite roligare bilder!:D
.
.
.
.
.
.
.

Nästa: barcelona!

packat klart, skypat lite förlänge precis som vanligt, skrivit klart en uppgift och dushat, och nu är det dags att sussa. i morron bär det av till barcelona för lite tävlande.

och så kom äntligen JUNI

nu börjar det märkas att sommarn är på gång ni! 31 grader igår och ska bli ännu bättre i helgen. hade sista lektionen i fredags och var i skolan och tömde mitt skåp igår. kändes väldigt konstigt. lär väl ta ett tag innan man fattar att åren på katedral är över. snart en vecka till studenten!!!!!!!!!!!!!!!!
.
här kommer lite bilder från i måndags. förutom att det var så extreeemt mycket folk och 93745856 grader på nh så hade jag skitkul!!
.
.
.

Youre the best.


RSS 2.0