pluggis-paddan

historia igen då. booring.
jag emma o olle är hungriga nu.
vi sitter i datasalen och nördar.
carro o hanna är pluggisar och sitter inne i klassrummet.
dom tycker tydligen det är kul att jobba med konstiga konflikter i korea.
skumma människor det där.


carro o johan goes cute


pics

när jag sitter framför datorn brukar jag alltid hamna bland alla bildmappar. där sitter jag och kikar runt, testar att göra om dom för att se om dom blir finare och så vidare. idag hamnade jag i mappen "fest hos gurra" och hittade dom här bilderna från förra året:









mysigt!


Återhämtningen närmar sig!

hemma igen efter ett faktiskt ganska så skönt pass på 8000. gick snabbt och kändes rätt kort för att egentligen vara så långt. nu är det bara ett pass kvar innan det är dags för återhämtningsvecka, woohoo! känns som att lite återhämtning skulle sitta ganska så bra just nu!
för övrigt har vi fått tillökning i simmarfamiljen nu.
hanna has arrived! :) hon kom ner till linköping i går, men gjorde träningspremiär med oss i dag. kul för henne att ha simmat typ 5km som längst sen sommaruppehållet, och sedan välkomnas hit av ett 8km pass. (Y)
nu blir det powernap, städa uterummet, kanske en film och sedan lunch innan det är dags för andra passet vid 2. niiiiice! :D


Love poem

i used to feel so lone and blue,
until the day that you came through.
had never dreamt of one like you,
and now you are my dream come true.
life was a bore, days long as hell,
now things are great, and life is well.
i hope i never learn to miss,
your nice warm hug and lovely kiss.

har storstädat mitt rum i dag.
plockat i ordning i lådor, rensat ur saker ur lådor, vikt ihop kläder, diskat ljusstakar, vattnat blommor, bäddat rent och vädrat kuddar och täcke, dammat, vattnat blommor...ni vet, fixat i ordning helt enkelt.
en sak som är kul när man städar (förutom att det blir rent och fint då) är när man hittar grejer man inte minns att man hade.
en sak jag hittade bland massa gamla skolgrejer var dendär dikten. på engelskan hade vi precis i slutet av 7an (tror ja de var) tema LOVE, och vi skulle i två och två-grupper skriva egna love poems
jag gillar inte dikter, och tycker verkligen ännu mindre om när man i skolan blir tvingad att försöka skriva egna dikter. även om det suger lyckades vi tydligen iaf få ihop ett par rader där, cred till oss! :D

gött mos.

fint med lördag. extra fint att det är eftermiddag och att km är avslutat. km var inte sådär superkul idag. jag hade hellre simmat ett syrapass. det hade för det första varit mycket roligare och för det andra hade det säkert gått bättre. men smällar man får ta, på syrapass kan man inte bli diskad. det blir man på km. trust me!

drog med mig pappa till stan för att jag var så sjukt sugen på en EH-fika och vet ni vad? blåbärspajen är tillbaka! woho. passade även på att köpa en ny berlock till mitt thomas sabo armband. som ett litet minne för att jag fått min första "riktiga" lön tänkte jag. så det blev ett peacemärke.

har även varit en sväng förbi tanneforsvägen 2b för att lämna nycklar till hanna. nu har hon äntligen anlänt till linköping med ett ordentligt flyttlass. det är kul att hon från och med nu är linköpingsbo och lassare. är lite avundsjuk på henne för att hon får möbler, inreda, fixa och trixa med sin egna lägenhet. så himla mysigt!

ikväll är det chill. köpte med oss "män som hatar kvinnor" hem från stan. så jag skulle gissa att det är den filmen som gäller ikväll. fint.

är det bara jag som hatar uttrycket gött mos? sååå fult.

heeeeelg

lite booring att festen hos jacob ikväll blev inställd..
but lets do the best of the situation tänkte vi,
så det blir nog att träffa klass-tjejerna. mys !

det va ju km idag också ja.
det va inte mycket att hänga i granen kan jag meddela.
men så går det väl när vi är såhär nertränade..
återhämtning nästa vecka. göööööööööööött !




Två sommarhöjdare

börjar det bli dags att inse att sommaren nästan är över nu?
nej, jag är verkligen inte villig att säga att det faktiskt är höst, inte än, men det är nog faktiskt inte riktigt sommar längre. vi har börjat träna inne, det är ganska så mörkt när man går upp till morronträningarna, det är lite halvgrått ute, det blir mörkt ganska tidigt på kvällen...
det är lite mysigt med höst, men sommaren slår faktiskt alla andra årstider by far, å jag måste säga att summer of 09 var rätt så grym!
satt å kolla igenom en massa sommarbilder tidigare i dag, och kan konstatera att det hanns med en hel del under de veckor vi var lediga.
här har vi 2 av sommarens många höjdpunkter.
seglingen med PLUFS till öland
 
 
 

och snabbvisiten på gotland
 
 


okey, nu fska jag kanske sluta bildbomba här. men det jag ville komma fram till är iaf att denna sommar verkligen har varit riktigt mysig, och att jag hoppas att hösten inte är här riktigt än. jag vill ha lite mer värme först.

klassgirlsen

asså såhär äre va.
vi är 6 tjejer som för det mesta hänger ihop i skolan.
klara, emma, olivia, hanna, carro & jag.
vi alla sex är sjukt olika och vi kan aldrig komma överens om saker.
t.ex idag. (obs! emma va ej medverkande) 
vi skulle till stan o käka för att lunchrasten va lååång.
och jaa vad händer då. vi kan såklart inte bestämma var vi ska käka. surprise. 
då vi bestämde att alla fick varsin "block". man fick alltså vägra ett ställe.
detta ledde istället till att typ alla ställen vi kom på va blockade. 
till slut pallade vi inte mer och det hela slutade med att jag & carro gick åt ett håll och de andra tre åt ett annat.
sociala gänget liksom. :P

men dom är så söta allihopa! puss











New bike!

woohooo, jag har fått ny cykel!! :D
jag har de senaste typ 4 åren cyklat runt på mammas gamla cykel, men nu finally fick jag en egen ny. den gamla började bli lite hängig, sjunga på sista refrängen så att säga.. kedjan trasslar å växlarna har slutat fungera. kontigt att den har pajjat. ja menar, den är ju bara 20år gammal..
så i alla fall, i går åkte vi iväg å köpte ny. gillarn skarpt!

så ser den ut. fast svart. å minus dedära tant-nätet på bakhjulet. happyface!
när vi kom hem igen från affären hade jag fått lite trevligt besök här, så det blev chill och tidig bedtime eftersom vi båda skulle upp tidigt nu på morronen.
nu är det time för en liten powernap innan jag tar i tu med lite psykologiböcker.

these hard times

jag säger bara, 25-bana in my heart! dagens pass var det roligaste och lättaste på länge och det tror jag enbart beror på att vi äntligen fått kliva in i simhallen och plaska i 25-bassängen igen. dock kommer vi ju gå miste om ca 5 timmars frisk luft och lite solsken varje dag, men samtidigt slipper vi fiksmåsar och deras bajs. så det lätt värt det, 25:an är ju ändå mysigast!

idag har det varit full rulle. körlektion, lång skoldag och träning. kvällen har jag ägnat åt plugg eftersom jag imorgon kommer ha terminens första prov. eller prov, det är bara ett test. men prov som test, test som prov, man måste ju ändå prestera oavsett vad det kallas. får se hur det går, jag ljuger om jag säger att det känns bra. men hur ofta gör känns det bra innan ett prov egentligen? näe precis. så det är nog inte så mycket att fundera över.

nu ska jag joina min kompis john blundis blund ett par timmar så att jag är skapligt pigg till morgonträningen imorrn.


hittade en bild på festmuggarna från sommaren-08. finare muggar får man leta efter. dyrare kan också vara svårt att hitta. men söta var dom!

at school

sitter i datasalen med emma nu.
en timme kvar av historialektionen. kuuuul.
ska typ skriva om bakgrunden till en aktuell händelse.
superkul. 5 toasts.
israel/palestina eller rwanda. det är frågan det.
emma försöker desperat leta fram en konflikt på cypern.
hon har nåt damp och måste absolut skriva om just cypern tydligen..
skum tjej det där.

på lördag är det paaaaarty hos jacob!!





 


Super-sweet 17!!

Om någon av er av någon underlig andlening missat att det är min födelsedag kommer ytterligare ett inlägg om årets händelse:D Har haft en helt underbar dag! Inget speciellt men den har verkligen varit hel-gjuten iaf:) Morgonträning så upp 04.45 enbart för att få ut mesta möjliga av dagen;D sen skola+ simning igen.... Det kanske inte va det roligaste ever, men efter va det mys-middag med familjen+frida:)

Massa fina paket fick jag osså, men det absolut gulligaste kom i brevlådan.....
Och tack alla urgulliga biglumps för allt, ni är för söta! PUSSpåer! Nu ska frida och jag partaja tills gryningen.



Min födelsedag 2007!:D:D:D

HAPPY BIRTHDAY * 2

två födelsedagar i rad, inte illa!
i går var det krisse som fyllde år, happy birthday igen! :D var ju finfint väder, så vi passade på att åka iväg på picknick å lite slappa i solen vid en sjö nån stans. inte hundra på vart vi hamnade nån stans, men mysigt värre var det!
på kvällen efter träningen sen blev det middag och tårta med hans familj, riktigt gott å mysigt det med! :D

i dag är det i stället paddan som fyller år. grattis till lillpalm!!
blir väl lite födelsedagsmiddag här i kväll, och om hon har riktig tur kanske hon får prinsesstårta till efterrätt. precis som hon har fått alla andra år..
hahah, en lite kul födelsedags-story ja kom på.. ett år tänkte mamma skoja med henne om tårtan (i carros värld är dock födelsedagstårtan INGET man skojar om bara sådär! ;) ). hon hade önskat sig prinsesstårta men med ett foto på, å mamma hade fixat det. men när det väl var dags att äta tårta sa mamma på skoj att det tog sån tid att göra tårta med kort på att den inte skulle bli klar förrän nästa dag.
gissa vem som började stortjuta på 2sek.. hahaha, lilla gumman då! :P


carros födelsedag, 13 år sedan!

GRATTIS CARROOOOOOOOO!

GRATTIS CARRO! :D




hoppas carro har hunnit hem nu!
och att hon har sett en grej.
sötaste nånsin säger jag bara.
ujuju...


födelsedag nummer sjutton

ja, det stämmer. idag fyller CARRO paddan PALM år! hurra, hurra, hurra!!



härlig remix såhär på morgonen. GRATTIS CARRO!

26e augusti

imorron är det minsann ingen vanlig dag !!



MONEY!

idag är det den 25:e vilket innebär LÖN! woho. äntligen kan jag börja leva igen. den senaste månaden har jag försökt ta mig fram på 200kr vilket inte har gått så bra. men nu är alla skulder till mamma, pappa och basse betalda och ändå har jag flera tusen kvar på kontot. gött är det! livet leker. nästan.

annars så kurerar jag mig och laddar upp med energi här hemma så att jag kan vara tillbaka i bassängen snart igen.


Tidig bedtime

jag och vilma simmade hela passet helt utan att fuska! det kan jag meddela att det inte var många som gjorde (lät bli att fuska alltså). det hoppades över metrar, det simmades med fenor och det fuskades med startider, men vi gjorde allt och var sjukt stolta över oss själva när passet var avklarat! :D
vi var på väg att ändra startiden lite på de sista 50orna fjäril, men kom fram till att "nejmen frida och carro klarade dehär, då måste vi oxå göra det!". sen när jag kommer hem erkänner paddan att hon och frida myglade de med!
moahahah, cred till vilma och mig!

nej nu tänker jag borsta tänderna, bädda ner mig och fortsätta på boken. myspysigt värre! i morron har vi ju sovmorron egentligen, men jag hade tydligen tid hos tandläkaren vid åtta så de blir till att maka sig upp hyfsat iaf.


sweet dreams

dagens stora frågetecken

vart höll sanna bananna öhgren hus under eftermiddagsträningen?? ;)




happy

haha, fyfan becka! starkt av dig att klara hela morronpasset med den låten på huvet ju :P
dom absolut värsta låtarna man kan ha på huvet under ett pass är ju lätt
jag orkar inte mer - markoolio och
unfaithful - rihanna ( biten där hon sjunger i don´t wanna do this anymore kan bli rätt tradig under typ en tröskel kan jag lova )
när någon av dessa låtar ploppar upp gäller det att snabbt komma på nåt annan som kan överrösta..
mycket mysigare att ha en låt med ett lite positivare budskap om man säger så.

i alla fall. värsta happy är jag nu :D
sovmorron till 11 i morrn, yeeeees!


me and my bff. not.


Morronens playlist

ett halvlångt och väldigt rakt pass blev det i morse.
rätt skönt faktiskt.
alla körde lite sitt eget tempo, så för en gångs skull ingen superhets lixom. nice!
långa raka pass betyder ju att man kan ligga och tänka på låtar. olika låtar bara ploppar upp i huvudet, å sen spelas den lixom om och om igen ända tills man har tur och en annan ploppar upp. när en låt väl har dykt upp kan det vara svårt att bli av med den, vilket var fallet i morse.
i dag blev det denna låt som gick på repeat för min del:

 

lite what the hell känsla på den måste jag säga. visst, man blir ju på bra humör av den, det är ju ingen deppsång precis, men ändå.. nån stans måste de väl finnas en gräns för vilka låtar man får ha på hjärnan?

Tillfälligt avsked nr2.

blev en kvällsfika efter träningen för att säga hejdå till tina och hanna som i morron bitti drar iväg till oslo 6 månader. kors i taket asså, ytterligare två hooligans att sakna!
vad kul det måsta vara att bara kunna åka iväg sådär utan att ta hänsyn till träning å grejer lixom!
men samtidigt gillar jag träningen å simningen, så jag ska inte klaga! (iaf inte denna vecka eftersom vi har bestämt att vi bara kör på positiv feeling nu!)
nu är det dags för sängen, ytterligare några kapitel i Ljudet av ditt hjärta (som jag verkligen har fastnat i nu, riktigt bra!), å sen sussa sött till klockan ringer vid 04.45.
sweet dreams

ljuset i tunneln.

efter 61 000 meter i bassängen den här veckan är jag lite sliten måste jag erkänna. men just nu ser jag ljuset i tunneln. det är bara en hård/lång/jobbig vecka kvar och sedan är det en veckas återhämtning som gäller. det ska bli riktigt skönt! men först ska vi klara av den här veckan och det gör vi utan problem. speciellt nu när vi har börjat med "negativa kommentarer stoppet", nu är det bara positivt tänkande och positiv energi som gäller.

för att höja humöret lite extra såhär på söndagskvällen slänger jag in ett youtubeklipp. helt i min smak, detta är humor!


what doesn´t kill you makes you stronger

ska iväg till träning nr 2 om en timme.
var där i morse också, såklart. då blev det 8000, i eftermiddag blire triathlon.
ooh va kul. var ju inte alls en nära-döden-upplevelse last time.
nästa vecka är det förretsen 10 simpass + km som gäller.
can´t wait.
nej men vi är ju stanhårda ni vet, så vi klarar sånt.
längtar till vi börjar träna inne igen! 25 banan in my <3



det ser ljust ut gällande mina skor också !!
nu kan man helt klart skymta att de en gång i tiden varit vita i alla fall !
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeja !

Slumdog millionaire

 Just kikat färdigt på "Slumdog millionaire". Jösses, den va bra! Men nu är det hopp i säng för imorgon är det back to bizznes; träning klockan halv 8!;D Yihuu!
Har lyckats ladda upp lite bilder från min dator nu, så blev lite blandat kompott :D allt från gamla klassen get-togheter till fimlinspelning till skolprojekt:D








Jaha ja..

så har andrea lämnat linköping dårå.
sorgligt värre.
var lite avskeds-party hos henne i gårkväll, vilket var kul och med mycke roligt folk.
kommer faktiskt sakna andrea nu när hon flyttar iväg så långt bort.. vem ska nu gå promenader runt ån med mig när jag känner för att snacka lite skit en stund?
bäst för henne att hon kommer hem å hälsar på med jämna mellanrum, å sen får väl jag se till at ta mig upp till umeå nån gång oxå. vore ju lite kul å ha varit i umeå lixom, dit åker man ju inte varje dag.

andreas födelsedag i 1an. sjukt kul var de när vi skulle överaska henne med tårta, och alla vi 8 skulle vara superhemliga och inte avslöja överraskningen. vet inte om det gick så bra med hemligheten egentligen, men tårtan hon fick var god iaf! :D

segertåget

till skillnad från sanna så trotsade jag, carro, klara, emma & hanna det sugiga vädret.
eller aa, typ. vi satt på steves till 10, sen kände vi att vi va tvungna att gå o checka läget på den där keep it loud- grejen..
det va sjukt blött och sjukt lerigt. inte så kul direkt.
men sen när maskinen kom så trängde vi oss typ längst fram.
alla hade damp. men det va skoj i alla fall.
sen kom det äckliga idioter och börja ragga på oss så vi tog oss ut igen.
menmen, vi gjorde väl det bästa av situationen liksom. så det va ändå rätt kul :)

 









KOLLA MINA SKOR !!!
GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH !

inte som planerat

det blev lite ändrade planer igår. efter träningen gick samuel och jag till sara där nicke, lina och maja fanns. vi drog var sin pizza, fixade iordning oss och var redo för att bege oss till nollningen. MEN, hur kul var det när det öste ner regn ute? inte sådär jättekul kan jag lova. men vi höll humöret uppe och började gå/cykla mot stan. men väl vid åhléns pallade vi inte mer. regnet sög, vi var helt dygnsura och vi kände inte det minsta för att ha koll på fulla nollor och bli ännu blötare. så, vi sket i det.

istället gick upp till mig, drog på oss myskläder och körde på en spelkväll. riktigt kul, även fast samuel och jag förlora. men det kändes faktikst betydligt mer värt än att vara ute i regnet. tydligen så hade alla faddrar dragit hem vid nio så vi missade inget och vi lämnade inte dom i sticket, så det var skönt! får köra nästa fredag istället. då jävlar.

idag är det ingen träning. hallalujah moment! jag hade inte orkat det, verkligen inte. får se till att samla på mig lite energi idag så jag orkar imorrn igen. då är det back in buisness.


Strip football and surprise mirror.

dendär låten asså. total eclipse of the heart med kul text till videon.
stört kul!
att tänka på den är ett litet ljus i mörkret under träningarna.
har haft den på hjärnan mer eller mindre hela tiden sen jag såg den, och den blir nästan roligare och roligare för varje gång man ser den!
jag å frida har de senaste dagarna roat oss med att komma på roligaste textbitarna från låten under träningarna. man får lixom snabbt säga vad man kom på när vi vilar en sådär 5sekunder mellan de olika serierna, å så turas man om att komma på.

im swaying side to side. theese dancers need to stop.
the gayest man on earth would call this over the top!


skojigt värre!

festival time

orkar inte skriva om träning mer. känns som jag tjatar asmycket om hur jobbigt vi har det.
så alla borde ju veta det nu, och känna det där medlidandet som jag ville att tjatet skulle leda till.

imorrn är det i alla fall fredag. träning-en lektion-träning.
sen på kvällen blire käk med klass-tjejerna + east fm festivalen.
kan nog bli sjukt kul :D
det lär ju va sjuuukt mycket folk ute i morrn i alla fall. nollning+festival liksom.

sen på lördag är det party hos linus. men ser ut som vi har träning 7 på söndag. damn.
och han bor ju inte direkt inne i stan om vi säger så...
menmen, vi får se hur det blir med det :)



nollning!

nollningen igår var riktigt rolig. det blev brännboll, flyganfall, lekar, bad i fontän och en massa sånger och skrik. sen fick vi ju även kladda på deras vita t-shirtar och det var väl kvällens höjdpunkt för oss. det blev allt ifrån namn till könsord och "jag är en player - och har klamydia". stackars små nollor. ännu värre blir det imorgon, då är det grövre lekar och straff som gäller. haha! men dom verkar tycka att det är roligt och det är ju huvudsaken!

känns ju inte som om det var två år sedan vi blev nollade...





I made it!

jag kom fram på 1a försöket, grymt bra av mej!
dock gick det inte lika bra när jag sedan skulle hitta rätt hus..
kollade på en karta som satt uppe i änden av gatan precis där jag parkerade cykeln, och såg att huset låg i precis andra änden av gatan. attans tänkte jag, eftersom det är en rätt lång bit att gå, men traskade iväg där iaf.
jag knallar på, gatan tar slut, och jag har fortfarande inte hittat huset jag ska till. what tänker jag, kollar på en annan karta som sitter vid slutet av gatan där jag nu står och inser efter en stunds funderande att jag från början stod precis utanför rätt hus men givetvis med ryggen mot det så jag inte såg det. kul.
bara att traska hela vägen tillbaka igen.

annars har jag inte så mkt att tillägga, förutom att all träning + träningsvärken från i går is killing me!


typ så pigg känner sig min kropp!

världens klumpigaste padda

jag är så sjukt trött nu. fattar inte varför vi måste ha den värsta uppstarten i hela sverige.
gör ont i typ alla muskler jag har, och belive me, det är många det.
tror nästan jag måste amputera både det ena o det andra om vi fortsätter såhär.
cred till mig som tog mig igenom ett bröstsims-pass i morse. heeeeja!


asså under vårt sommarlov från träningen, som va på 3 veckor, så lyckades carro paddan palm gå upp ganska många mjölkpaket.. ni skulle sett dubbelhakorna, ujujuj. men i alla fall, det jag skulle komma till va att jag faktiskt har ett bildbevis på hur denna viktökning gick över styr.
denna bro var, innan C gick på den, väääldigt stadig.
meeeen. som sagt. dom där dubbelhakorna och bilringarna gjorde sitt..




sanna är o nollar dom små nollorna nu. hoppas hon kör stenhårt med dom!
sjukt kul att spana in alla nollor på skolan nu också. sådär små va inte vi. nejnej. inte en chans.

trött

Nu är vi seriöst back on track igen då! Skolan igång, dock bara med en lektion idag för psykologin var inställd. Slutade asså 10 över 9 men stannade och invigde den "nya" matsalen!:D Lite skoj e det allt med att träffa alla igen! Speciellt nu med den här träningen så framstår skolan som ljuset i vardagen....... Idag blev det cirkus 1.3 mil! och hemskaste ever var att vi hade massa sammansatt fjäril på eftermiddagen!! Fläril är inte min grej.. det förstör hela passet! Skönt är iaf att vi har väldigt slappt schema, så frida och ja han hemma och kika film och sova lite mellan passen(Y) mycket värt!:D











Längtar liiiiite tillbaka..........

Ut på cykeltur!

snart ska jag cykla iväg till universitetet. 
nervöst? jaa, lite.
med mitt icke befintliga lokalsinne är väl risken att jag tappar bort mig betydligt större än chansen är att jag kommer fram. jag har oddsen emot mig lixom.
men jag har förberett mig lite faktist.
kollat upp karta på eniro och dessutom skrivit ut tre kartor därifrån. så kommer jag inte fram i tid, eller inte alls, har jag iaf gjort så gott jag kunnat! :)
dessutom har jag ju faktiskt varit där en gång tidigare nu, så det ökar väl kanske chanserna att jag hittar dit lite grann iaf!
positivt!
ser det som en utmaning, eller iaf en ordentligt lång motionstur på min racercykel. det är tydligen straxt över en mil ut dit. kul.
note to myself: dags att ta tag i körkortet lite mer ordentligt snart!

då va det roliga över

idag började skolan. va väl inte dirr nåt hallelujah-moment.
men schemat va rätt gulligt, så ska väl överleva.
kul o träffa girlsen + lite andra folk i klassen i alla fall. :)

hahaha, kul att sanna la in vår video igen, den är ju inte alls pinsam. :P
ser ju inte alls ut som vi är två superseriösa småtjejer som ärligt tror att dom skulle platsa i idol.
ni ska va jävligt lyckliga att ni inte sett nån av våra andra inspelningar. mardrömmsframkallande stuff.

kuuul att jag precis va tvungen o slänga ut allt som fanns i mina garderober för att dom nya tydligen kommer i morrn.
haha, skulle sanna haft samma uppdrag så skulle hon säkert vikt alla kläder och lagt dom i färgskala innan hon radat upp dom i fina högar ;)
önskar att jag också va lite mer pedantisk.. såhär ser högen ut i alla fall, kuuuul.
drabbas inte av panik när du ser den nu sanna ! :P



youtube

ni har förmodligen redan sett den här, men jag bara älskar den. hur gulligt får det egentligen bli? naaaaaaaaaaaw.



sen tjatade ju frida igår om vår video, så självklart lägger jag in den igen! ;)


Vuxenpoäng!

medans de andra små BL´sen chillade sista dagen på lovet  i dag har jag kammat hem lite vuxenpoäng genom att för första gången nånsin åka ut till universitetet.
gosh.
(okey, kanske lite minus för att jag var så övernervös i gårkväll att jag blev erbjuden, och även fick, skjuts dit och guidning fram till dörren.. men lets not focus on that!)
så, back to universitet och vuxenpoängen.
jag var där, var på upprop, lunch och en kort föreläsning. lite segt första stunden när man inte kände nån att prata med, men hittade efter en liten stund trevligt folk att snacka lite med så de va bra.

dock sög det att sen komma sent till träningen och simma passet typ själv. dessutom blev den lilla landträning vi gjorde innan vi hoppade i lite jobbigare än vanligt eftersom jag fick köra med krisse. vi kan väl säga som så att jag och frida är lite mer i samma storlek och lite mer i samma viktklass än vad jag och krisse är..


dusch å sedan nattinatti.

Skolan..

Back from traning. Är seriöst helt slut, sjuk träning vi håller på med nu! Idag har vi simmat samanlagt typ 1.4 mil...(Y) varav 1500meter var rygg-tröskel, ngt som jag i vanliga fall inte simmar....... så det var en utmaning vill ja lova! Men nu är iaf dagens träning över:)

I morgon börjar den efterlängtade SKOLAN:D:D Ska bli skoj att träffa alla igen, men det är roligt typ första veckan.. Vet inte riktigt hur ja ska orka med skolan och träningen.. förtillfället sover ja non-stop mellan passen men det går ju inte direkt om man e tvungen att gå i skolan. Men det löser sig, e ju inte så att man inte klarat det tidigare;D

Lite bilder från i helgen;D Henke, frida och jag på road-trip med cykel och bräda!




summer of´09

trodde aldrig att den här sommarn ens skulle kunna vara i närheten av lika bra som förra årets.
på pappret skulle den inte ha minsta lilla chans.
men den har gjort ett rätt bra jobb faktiskt. imponerande.












tjejer, det här är humor!



finns det något roligare? haha.

skolan



på tisdag drar det igång igen och för tredje gången är det på katedral.

Happy moments!



En av sommarlovets high-lights! Vårat sista sum-sim avslutat, hela sommaren framför oss och ska precis sätta oss i bilen till Helsingborg!:D:D Bättre kan det väl knappt bli;D


back home

hemma från storstan nu, motala alltså. blir en lugn kväll, det vill säga strax sängen. klockan elva en lördagkväll, hallå? jag som har legat på allt från halv tre till halv sex dom senaste helgerna, men inte idag inte. måste erkänna att jag är lite sliten och ligger efter en bra bit i sömnen så då passar jag på att ta igen det idag/inatt/imorrn.

motalavistelsen har varit jättemysig. jag har lekt gärnet med mina småkusiner. det har varit allt från måla i målarblock, agera hästrygg, vara hästmamma, leka tjuv och polis till kurragömma och jaga. bara massa bus! dock märker man att man inte har lika bra fantasi som man hade för sissådär 13 år sen..

och hörreni. jag berättade ju att jag vurpade på cykeln i fredags morse på triathlonen. jävlar vad ont jag har i knät nu. såret är infekterat (som alla mina sår blir) och så fort jag böjer på det spricker skorporna som försöker komma. aj aj aj! och ja, min smärtgräns är faktikst ganska hög även om det inte låter som det just nu.

HAHAHAHHAHHHA

jösses va kul videon som becka la in va!!! :D
frida & jag kollade på den tre gånger i rad nyss.
såååååå vår humor det där!

HAHAHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHAHA!


sleeping beauty

jag är en toffel. asså verkligen, en toffel.
carro fick igår för sig att vi skulle träffas på stan idag klockan halv 11 (!!)
jag försökte kämpa emot, men min charm bet inte riktigt på den tösen..
stört. hon brukar va den TRÖTTA av oss.
jag är den pigga. den som alltid studsar upp senast klockan nio och väcker resten.
carro är den andra. den som inte har nåt emot att sova bort hela dagen. men hon har tydligen fått nåt ryck nu.

såhär nånting brukar det se ut.


nu är vi hemma hos lilla törnrosa i alla fall.

ska träffa klassen inne i stan klockan 8. mys!
sen får vi se vad som händer.


Total eclipse of the heart

usch.
behöver verkligen inte bestämma mig för nått om nånting alls än, men ändå oroar jag mig och hjärnan går på högvarv. onödigt som tusan egentligen, men de e väl så jag funkar antar jag.
va på riktigt pisshumör, så krisse skulle försöka få mig på bättre humör. första förslaget var ett sätta på en disneyfilm, men det slutade med span på lite olika roliga youtube-klipp i stället. disneyfilm blev lite för bökit.
dehär tyckte jag faktsikt var kul, mission accomplished. älskar låten i vanliga fall, men videon är ju lite störd å med den texten till blir det faktiskt kul.


vissa är bättre än andra.

wish i could keep you much longer

youtube-klipp is the shit! :D Får hänga på trenden här i bloggen! Idag mår ja total CRAAAAP men still alive. kanske kan räkna ut varför vid det här laget?:P och blåsorna på fötterna gjorde det ju inte bättre...... Sovit hela dagen och är väl dags för mig att beg mig neråt för att fixa ngn form av måltid innan ja ger mig in till SISTA PASSET DEN HÄR VECKAN! hejahejaheja:D



As long as I got eyes, I'll have a sight for you

Herkules

nån som har missat att vi körde triathlon i morse?
nej, trodde inte det.
jävlar asså vad mina ben är trötta. hela jag är rätt trött egentligen.
känner mig inte riktigt som duracellkaninen som bara går och går, men däremot lite odödlig. typ herkules eller nått kanske?
vi tog oss igenom passet i morse och lever fortfarande, det  är inte illa det. måste ju nästan betyda att vi är iaf lite odödliga! :D
 


nu ska jag klippa gräset!


knock you down

innan alla vanliga, dödliga människor ens gått upp så hade vi alltså avverkat "triathlon-passet" som sanna told you about. väldigt mysigt.
jag själv skulle nog inte kalla det triathlon. " 2 1/2 hours in hell" känns som en bättre förklaring på morronen.
cyklingen va rätt skoj i för sig. men löpningen.. gosch. astrid hetsade mig som fan. fick mig att göra saker jag egentligen inte pallade. typ maxa uppför backar och stuffs like that. hon är grym den där astrid, sjukt cool!

ett pass kvar, sen är det FREEDOM hela helgen! tjihoooooooo!


when I look at you my mind goes on a trip
then you came in and knocked me on my face
feels like I'm in a race but I already won first place.

triathlon

DÖD var ordet. efter 2000 simning, 2 mil på cykel och 7.7 km med löparskorna är jag helt slut. hur långt vi sprang är jag inte helt 100 på men enligt mätning på eniro blev det 7.7 km. men i vilket fall det är definitivt längre än 3,5 km som micke först trodde att det var. dock var denna triathlonomgång mycket mer händelserik än den förra. för hälften av oss, typ, hoppade kedjan. jag vurpade på cykeln, samuel på löpningen och det var rätt många som fick blåsor under fötterna (faktiskt 3 av 4 biggisar, becka klarade sig). ni ser, vi är hårda som sten vi lassare! ;)

fram tills nästa träning (som bara är en timme, hallelujah) ska jag mysa lite med erkan o carro. nu är det film och sen blir det en fika på EH. jag säger bara hallon- och rabarberspaj, MUMS!


Ordning och reda.

kjell är här. datakillen på mammas jobb.
hans uppdrag: rädda min dator.
det ser ut att gå bra. rutor som tidigare blinkade illrött och sa att det var jätteöverfullt på hårdisken och absolut ingen plats kvar har nu fått en mer harmonisk blå färg och kan nu rymma lite mer bilder å andra bra saker.
TUMMEN UPP!
dessutom har han fått ordning på mitt i-tunes bibliotek, visat hur jag kan bränna dvder, sortera mina bilder, ta reda på vad det är som tar upp massa plats på datorn och en hel massa andra saker som jag absolut kommer ha glömt bort hur man gör till i morron.
med det är skit samma, min dator är på fötter igen och jag jublar!

nu är det borsta bissingarna och nattinatti som gäller, för i morron vid 05.40 drar vi igång triathlon omgång två! Woooohoooo!

live is life

idag känns livet lite mer värt o leva än det gjorde igår. tur det.
hade ju bara en träning. tummen upp!

den här veckan har gått asafort ju! verkar som den har bråttom till tåget elle nåt.
-hallå veckan, relaxa lite va!!
nästa vecka är man liksom tillbaka i "robot-livet" igen, = skola, träna, äta, sova.
men det är lite skönt. slipper man tänka. man ba kör liksom. ba kööör!

och becka, don´t panic! du kommer ha det megasuperduperskönt. det är nu life begins liksom.
you can do whatever you want, life has no limits!



we don´t care


fyrtiotre!

vet ni vad? om 43 veckor tar jag studenten!! wohooooo.

sitter och fyller i min kalender just nu med viktiga händelser och viktiga datum o sådär. kom fram till att det kommer bli ett sjukt roligt år det här. det är verkligen massor som händer. jag menar nollning, bal, studentskivor, studenten. sen även saker utanför skolan, körkort (någongång), winnerbäckkonsert och en massa roliga simtävlingar. wohooo! hur bra ser det inte ut då? jävligt bra! sen får man ju inte glömma att massor saker kommer komma till också och det är ju bara ännu bättre!



T.V.Å.P.E.P.P.A.D.E.T.J.E.J.E.R !

Ångest

det är bara förnamnet asså.
håller på att bryta ihop här. kompisar flyttar utomlands, flyttar iväg med pojkvänner, provar nya saker, lämnar stan lixom.
and im stuck here.
inte för att det egentligen är så dåligt. jag trivs bra med typ allt egentligen, faktiskt riktigt jättebra. jag är glad så har verkligen ingenting att klaga på. men ändå får jag panik när jag tänker på vad som händer om ett år.
önskar att jag kunde se in i framtiden, se hur saker och ting ser ut om nått år eller så. då skulle det vara så mkt lättare att avgöra vad man vill göra, och vad man absolut inte vill göra.
nej jag är för trött för att oroa mig för sånt här. små problem känns dessutom alltid värre när man är trött, vilket ni kan skriva upp att jag är. får fortsätta mina funderingar och diskussioner efter nattens skönhetssömn.
god natt kära vänner.



  

like a dead torsk

jag börjar nu sakta men säkert se en gnutta ljus i livet.
imorse trodde jag ärligt att jag skulle avlida.
jag såg mitt liv fladdra förbi ( precis som pepparkakan i shrek 3, HAHAAH ! )
men nu så ! bara tre pass kvar ! varav ett av dom är triathlon. mums.
sen ryktas det om typ klassfest på lördag. sounds gooooodie !

förstår om det är tradigt (helsingborgs-ord) o läsa om hur vår livslust försvinner mer o mer för varje dag som går.
men eftersom träningen tar all vår kraft så hinner vi inte va ute på så mycket andra äventyr..
men snart är vi väl redo för att göra världen lite mer osäker igen !



lite sådär btw kan jag ju meddela alla snyggingar som tänkt bjuda mig till balen i 3an.
- syyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyynd ! to late guys !  


rubriken då.

8200 meter för becka och mig nu på morgonen, check på den! dom andra små liven fick simma 1500 kortare, vilken lyx. men det var ett rätt segt pass måste jag säga, mest för att det tog en så himla tid men även för att det totalt var 14 stycken 400ingar och en massa arm. men nu så, nu ser veckan ljus ut, idag är nog den jobbigaste dagen. det fixar vi, nemas problemas!

pratade med erkan nyss. hon och carrobarro kommer hit imorrnkväll och sleepar over. hur bra? jävligt bra! längesen jag träffade mina motalabor så ser fram emot mycket skvaller, skratt och trams. sist båda var här samtidigt började carro gråta för att hon jhade fastnat med tungan i elvispen och erica hjälper inte till utan sitter och skrattar bredvid, haha. fina tjejer det där!


Zzzzzz.

de andra har meddelat att träningen nästan tar livet av oss, och jag är faktiskt villig att hålla med. i morron är det 2 timmar och 20 min som står på planeringen. 05.40 till 8.00. å sen 2timmar till på em.
kul.
cant wait.
men landdträningen är iaf kul på riktigrt. sjukt jobbig, men kul. hänger upp-och-ner på varandra och gör både benböj och rygglyft. sitter på varandra och gör situps å andra spännande övningar. träningsvärken lär vara enorm i morron!
tur att vi är sånna tuffigar som klarar av detta, för det är inte alla som gör!
sweet dreams!



schleeeeten

ujujuj. hur ska detta sluta ?
när jag cyklade hem från träningen så tänkte jag "det gör inget i fall jag blir påkörd av en bil nu. stället man kommer till efter döden måste ju va mer chill än det här."
typ så illa är det gott folk.
sist man kände sig sähär sliten måste ju vart under den mördar-veckan last year.
den veckan med morronträning 5.40 mån-fre. stört is the word for that week.
no me gusta.

nej men nu kanske man ska ta o borsta huggtänderna.
ska ju ändå upp 5 imorrn. oh happy day oh happy day !

hittade some cute photos från the summer of´07. gulliga småtjejer det där.









Kors i taket

OMG. Detta va ju inte riktigt vad ja räknade med... Att uppstarten alltid är hård, visst, men inte kunna gå efter två dagar?? Hur ska ja ta mig igenom resten av veckan kan man ju då fråga sig... men aja, ja e ju inte ensam med träningsverk;D  Känns att man lever iaf! HÄRLIGT!
Idag blev det kyckling, klyftpotatis och sås till middag + frukt till efterrätt. MUMMS! Man märker att det tar på krafterna att bo själva.. och ja har lagt märke till att becka lägger sina prylar överallt utan att märka det!! Jobbigt värre. Skönt att mamma och lillebror kommer hem och räddar oss i morron:)


körlektion nummer ett - check!

då har jag precis klarat av min första körlektion. det gick helt okej faktsikt! dock gjorde jag en del missar, glömde titta vänster, glömde blinka, körde lite fort och fick ett motorstopp. men annars så gick det prima ballerina. jag lärde mig faktikst massor nytt på bara 40 minuter, tex. fickparkering - vart man ska kolla och när man ska börja vrida på ratten, starta i backe med koppling och broms - mycket lättare, har alltid använt gas förut. ska dit på torsdag igen för lektion nummer två och då var det tydligen backa runt hörn som gällde, fy fan.

trist väder ute, men samtidigt pyttelite skönt. man behöver inte må dåligt över att man ligger inne framför tvn. därför tänkte jag passa på att se en film nu, "min brors flickvän". ingen aning om vad det är för film, men säkert någon komedi/romantisk film och det sitter ju aldrig fel. sen blir det käk på stan med mamma och därefter träning vid fyra.

so long.

pain

my legs are killing me.. honestly asså.
men det är kanske så man ska känna efter dagens ansträngningar.
har varit massa ben, och det verkar varken mina lår, vader eller ljumskar gilla.. synd tycker jag.
but they will survivie ! dom är ena riktiga fighters. höhö..

tänkte i alla fall att jag skulle slänga in some more pictures från rebbe-veckan.





blev visst ba två. så kan det gå !


gogogo

wohoo! ÄNTLIGEN igång med träningen:D:D Känns ganska skönt faktiskt:) Känner redan att ja kommer få sjuk träningsverk i benen efter allt springande och allt bröstsim.. Är ju inte direkt i min livsform nu, men det kommer snart med den här träningen!:D Nu på eftermiddagen hade vi värsta skoj landträning i regnet och det åskade & blixdrade så mycket så vi inte fick hoppa i förens 30 minuter för sent, dagens goda gärning till vädret(Y);D

Just nu är beckis90 + hennes "loverboy" nere och fixar middag! Dom ska försöka med köttfärssås från skratch.. får se hur det slutar........:P vi är ju ensamma hemma (som vi har varit en vecka nu) och helt plötsligt är det en utmaning att ta sig igenom en helt vanlig dag!


Bjuder på en bild från helsingborg. Rebbe och ja ÄGER det fullsatta dansgolvet;D Två små charmtroll där!


segertåget

som frida skrev så blev det ett pass på 7300 för becka, mig och resten av sm-simmarna imorse. inte alls så farligt, men det beror nog på att det heller inte gick så fort för oss. för en gångs skull ingen hets, skönt. när jag kom hem och fått i mig frukost nummer två tänkte jag "sova en stund", jag vaknade klockan tolv efter cirka tre timmars sömn. sliten? kanske lite.

i lördags var det ju krogen som gällde för tove, samuel och mig. jag som var mest pepp innan var nog den som var minst pepp under kvällen. vi började hemma hos jonas sen blev det 55an och NH. ett helt okej kväll, eller den var mer än okej, som slutade lite oväntat kanske.

igår spenderade jag dagen i motala. först var det varamon och sen framåt kvällen var det kräftfiske dock utan någon fisketur, men ändå en riktigt mysig dag. kan nämna att jag körde hela vägen till motala utan ett ända problem. woho! :) lite pepp inför körlektionen imorrn ändå.

nu är det fika sen träning nummer två.


första passet - check !

japp. då har även vi sparkat igång den här säsongen.
kan ju meddela att höstens första pass innehöll bl.a
1000 br B med platta ( i sträck !! ) & 10x200 fj kick.
men jag ska inte klaga. hörde att sanna o becka simmade över 7000.
känns som vi har en mysig höst framör oss tjejer ! ;)
heja oss !

har också hunnit med en simmar-power-nap idag.
denna innebär att man är så sjukt trött efter en träning att det inte finns nåt annat alternativ än att sova..
sad but true.

här kommer några av bilderna från när rebbe va här.
dom här is from the grillparty i onsdags.
kvällen i sig va ju en upplevelse utöver det vanliga...









Mysbesök

började dagen med att cykla in till stan. 5km senare inser jag och paddan att det är söndag, stan öppnar klockan 12, och vi är där 20 över 10. bara att hoppa upp på cykeln och cykla hem igen.
kul. jättekul.
blev ett stopp på ica på vägen hem för att köpa vattenmelon, den 3e vattenmelonen vi har käkat upp på 5 dagar.
way to go.
fick mysbesök av amelie å nea här en stund i dag oxå. mysmys att sola, bada och snacka en väldig massa skit med dem ett par timmar. nea drar iväg till usa om bara några dar, och amelie lär väl dra iväg till nya zeeland ganska så snart hon med. kors  taket, hur ska jag klara mig sen när amelie inte är hemma?!? 

nej, nu ska jag packa simgrejerna. i morron är det verkligen uppe med tuppen som gäller! fånga dagen, carpe diem. det är vad som gäller i morron!

back to buisness

imorrn börjar jag & carro träna igen !
det ska bli helt sjuuuuukt skönt ! ärligt asså.
jag är riktigt imponerad över mig själv att jag klarat va träningsledig i tre veckor. jag har verkligen inte gjort minsta lilla ansträngning. tur att jag haft fullt upp med aktiviteter. annars skulle jag fått spatt !
sitta still och glo är inte högt upp på min lista direkt..
jag antar att jag kommer få äta upp min jag-längtar-tills-träningen-börjar-glädje klockan 5.40 i morrn när vi står där redo att hoppa i. men det känns inte mer än rätt att faktiskt erkänna att jag längtar efter träning.

känns som en sim-bild kan passa in här va. sanna & jag leker lite efter träning i thailand :)
 

imorrn kommer bilder från veckan med rebbe. kanske.

done!

då är det bara en träning kvar för dagen, sen är det över 24 timmars ledigt. det ska vi nog klara av! imorse var det triathlon som gällde, men med fyra grenar (simning, cykel, löpning, simning). det var sjukt jobbigt men det var kul! första simningen var rätt skön men ändå lite puls, skön F2 helt enkelt. cyklingen började bra, men sen blev det en himla hets. därefter var det löpning och efter cykelhetsen var benen lagom döda så jag kan inte påstå att det gick så fort. simningen avslutades till slut rätt lugnt.

nu ska jag försöka sova lite till innan det är dags för käk och sen träning nummer två. efter den hänger tove med hem och då blir det lite fix och trix inför kvällen då det är shaaaake som gäller. får så hur mycket vi orkar bara efter morgonpassets benkörare, men i vilket fall kommer det bli kul. helt säker på det! :)



[email protected]

sjukstuga

vi mår skit. eller i alla fall jag & rebbe. carro har inte vaknat än, men vi får väl se om hon också mår dåligt.
rebbe har nog feber. jag har ont i halsen och huvudet känns som det väger typ 180 kg. minst.
GAAAAAAAAAAAAAH !
jag hatar att va sjuk. hatar. jag har inte mått dåligt på hur länge som helst nu ju.
va faan, jag ska ju börja träna igen på måndag !  vad har världen emot mig !?!?!!!
nu ska jag fan be till alla gudar som finns att dom ska göra mig frisk. pallar inte sånt här.

rebbes tåg går klockan 2 idag. vi har haft det kul ! superkul !
orkar inte skriva va vi haft för oss. det kommer när jag är mindre döende.







Fredag

last night with rebbe i kväll dårå.
carro, frida och rebbe är iväg och köper middag medans jag vaktar huset. jag pallar verkligen inte att cykla å hämta mat, är way to tired för sånna aktiviteter! träningen dehär två första dagarna har verkligen sugit ur all energi, så nu sparar jag den lilla energi som trots allt finns kvar till morrondagens pass.
2.5h med cykling, simning och löpning. jag blir nervös bara jag tänker påt!

nej nu kommer de tillbaka med mat, så vi ska återgå till filmen (finding neverland, så grymt bra film!!!). avslutar inlägget med en riktig toppenbild från dagens förmiddagsaktivitet; sol, sång och dans! ni får äran att se slutposen! :D


back on track

just nu ligger jag som en död padda i soffan, orkar inget annat. nu är simningen igång igen och det märks. definitivt! igår blev det totalt 10 000 meter på två pass och idag drog vi 6200 meter på eftermiddagspasset. efter ett par veckors ledigt och toppning ett par veckor innan det är kroppen inte alls van med den här sortens träning. tror aldrig att jag varit med om en liknande uppstart tidigare, men vem vet, det kanske gör susen det här. i vilket fall så är det kul att vara igång igen!

dock är jag lite smånervös inför imorgon. då ska vi ha med oss cykel och löpargrejer till träningen, samt vara där så vi har 2½timmes träning. cykla är inte min grej och verkligen inte springa, så jag känner en viss oro när jag tänker på det. men det kan vara kul att göra annat än att bara simma.

mycket simning i det här inlägget, men svårt att låta bli nu när det precis dragit igång. kan nämna att jag är taggad inför imorrnkväll! då hoppas jag att det kommer hända grejer :)

Å så var vi igång igen!

första passet avklarat!
5km var väl inte riktigt vad jag hade räknat med, men nu känns de bra att ha de gjort iaf! skönt att få komma igång igen.
extra plus i kanten för att jag cyklade både till och från morronträningen. det ingick väl inte riktigt i planen från början, men så blev det iaf och det gick ju faktiskt bra ändå.
nu är jag av någon anledning på ganska så taskigt humör, så jag ska nog bara gå ut i solen, vara tyst och förhoppningsvis sova nån timme och ladda upp för eftermiddagspasset. har lite sömn att ta igen från i går känner jag, kanske är därför humöret inte är på topp.

Ann-Ahl

godmorgon!

jag är uppe rätt tidigt idag måste jag säga. men, som dom senaste tre dagarna, har jag blivit väckt av att frukosten är klar och då är det lika bra att gå upp och käka istället för att ligga kvar och få plocka fram och äta själv sen. mycket skönare och mycket trevligare!

var ju och såg "sommaren med göran" igår och den var riktigt bra. kanske att det blev lite pinsam och jobbig humor emellanåt, ni vet då man skäms för personen i filmen, men samtidigt så är sådan humor riktigt rolig. men annars var det humor på en bra nivå rakt igenom, verkligen rätt sorts humor för mig. det gillar vi! efter filmen gick samuel och jag till parken och snacka lite. vi drog massa minnen och skämt så båda låg dubbelvikta halvt som halvt. askul!

idag är det nog motala som gäller för min del. ska försöka ta vara på solen om den nu bestämmer sig för att lysa. men det märks. man kan ju hålla tummen iaf!

All you need is love

att hålla denna blogg ordentligt uppdaterad har varit project impossible den senaste tiden. positivt eftersom det betyder att jag har en väldig massa annat för mig. negativt eftersom att uppdateringen då suger.
skit samma. sånt händer.

nu är jag iaf hemma i lkpg igen. skönt som tusan att komma hem, de va ju ett tag sen lixom. de senaste dgarna i kaggebo har varit helt jättemysiga. har vart ute å åkt båt, solat, badat, fiskat, spelat kubb, ätit glass, plockat blåbär, blivit uppäten av mygg och lite andra somriga aktiviteter sådär.

hade tråkigt en dag, så då blev det en sväng till norrköping. åkte förbi farfar och farmor för att fika, förgylla deras dag ;) och bada lite i poolen. efter det blev det kolmården och massvisv med söta djur, och till sist glass i söderköping. myspysdag.

i kväll blir det bio med nissarna på muppbilden här neranför, kulikuli!
läääänge sen man såg dem sist, så de ska bli toppen!


kreta 09

tänkte att jag kunde skriva några rader om veckan på kreta, så here we go!
  • vädret har varit en tio-poängare. varmt, upp mot 40 grader men eftersom det blåste lite så kändes det inte som att det var så varmt. sen har solen lyst hela veckan också, inte ett enda moln på himlen. underbart!
  • vattnet var lagom varmt. inte det minsta kallt och inte för varmt, utan det svalkade sådär lagom när man doppade sig.
  • hotellet och området där vi bodde var toppen. vi bodde på ett rätt lugnt ställe, men det var nära till både platanias och chania så när vi kände för tjatiga restaurangägare eller shopping så var det bara att ta buss/taxi dit.
  • har ätit massor av tsatziki i veckan. grymt gott!
  • fick träffa linisen två gånger när vi var i platanias. riktigt mysigt och en rätt konstig känsla faktsikt!
  • sen har veckan bjudit på riktigt trevligt umgänge med en massa skratt.
som ni ser, det finns inte mycket att klaga på. jag har haft det asbra helt enkelt! flygturerna gick bra dom med. inga tårar den här gången inte, ett steg i rätt riktigt måste jag säga. men nu är det snart tillbaka i verkligheten, träningen börjar på torsdag sen är det snart skola och sen kommer vardagen rulla på igen.

hemma!


Off schemat

Uppdate from fridutchas rum:D fast med carro bakom tangentbordet! Egentligen ska vi inte vara är nu, inte alls enligt planerna.... Ja hade checkat tåg-tiderna och allt var perfa; tåget gick 09.12! Alla dagar i veckan utom söndagar. och vilken dag är det idag? Japp, SÖNDAG. Vilket betyder att jag och lill-pojken släpade oss upp helt i onödan klockan sju då tåget inte går förens kvart över 11(Y) Ingen munter morron alls...... Men nu kollar vi vm-försöken. Spanar efter ejm-folket men dte är som att leta efetr en nål i en höstack:D





Men nu bär det av på äventyr till KVARNSTUGAN! WOHOOO!

paddis land

vart hos carro idag.
blev ivägkörd när hennes boy dök upp.
nejdå, han kan få låna henne i nåra timmar faktiskt ! :P 
men i morrn bitti hänkar jag carro till hennes land.
det blir mys !

myste med girlsen igår och i natt ja ! gött o träffa dom igen :D
haha, alla hade massa kul att berätta om också !

jag känner att jag nog är lite överaktiv på den här bloggen.
får nog ta o tagga ner mig lite va.

SKULLE JU VA KUL OM NÅN ANNAN AV TJEJERNA KUNDE SKRIVA LITE OM VAD SOM HÄNDER OCKSÅ !
men i morrn (?) kommer ju sanna hem, då ni ! :D


palmisarnas land. och asså nej, bilden är inte uppgjord eller så. asså jag bara satt där och spanade ut över horisonten och filosoferade ( jag är en tänkare, sådär djup ni vet ). och det bara råkade ligga en blombukett brevid mig också. men aa det klart ni fattade.


RSS 2.0