just can´t get enough

mitt alarm ringde aldrig imorse. hade ju kunnat sluta illa det. men! belive it or not så vaknade jag av mig själv klockan 5.03. VEM vaknar 5.03 av sig själv?? i alla fall. hade då alltså sju minuter på mig att ta mig till träningen. förvandlades till wonder woman och hann. typ. väl där så kändes det som jag skulle drunkna, PLUS att jag hade blommig-falukorv-låten på huvudet hela träningen. sen sov jag lite, va lite i skolan och sen tränade lite till. och imorrn har vi inga lektioner! tur för mig, har psykologiarbete som ska in på onsdag. har inte kommit så långt med det än om man säger så.
.
såhär fräsiga råkade jag o olivia va i skolan en dag.
.

Bullbak!

gårkvällen började med middag på noodles med lindsey och julie.
.
.
fortsatte sedan här hemma med: BULLBAK! vi fortsätter vårt skandinaviska tema med kanelbullar. var lite knepigt då vi 1:inte har någon visp, 2:inte har någon kavel, och 3:har en ugn som bara värmer underifrån och därför bränner bullarna lite smått i botten..
men vi löste problemen rätt bra. en kopp/mugg fick agera kavel, vi vevade med en slev, och när bullarna var klara skar man bara bort den lilla botten som var lite hård.
.
.

Light up

sent i kväll kommer killarna hem från sitt big10. det ser jag fram emot!

Crazy beautiful life

jösses vilken mysig kväll det blev då!
efter kvällsträningen gick jag, ruby, trish och julie (från norge) hem hit för att laga skandinavisk middag. gissa vad det blev. köttbular, potatismos och brunsås, och fruktsallad till efterrätt. herrejösses vad gott det blev! bara lingonsylten som saknades så hade det varit helt komplett!
efter middagen kollade vi på killarnas finaler (dom har ju sitt big10 denna vecka). sam kom 4a på 400medley och dan var 3a på 100fjäril. skukt kul att kolla, men jag blir så himla nervös när de ska köra. men de gick ju bra, så de va kul!
jennah förgyllde vår kväll och kom hit en sväng hon med, och resten av kvällen har vi bara suttit och skrattat åt allt och inget. sjukt härligt!
nu e de bedtime som gäller här. uppe med tuppen i morron som vanligt!

Lever!

Tänkte bara meddela att jag överlevde min fruktansvärsa kräksjukdom och min nära döden förkyldning. Fast har tyvärr varit så sjukt att mitt annars så intensiva bloggande fått vila (har inte ens orkat trycka på on-knappen till datorn, förstå vad sjuk jag varit!). Men nu är jag back on track och imorron kommer det hända SÅÅ mycket skoj som jag kan skriva om! Ska nämligen till Norrköping och hälsa på farmor och farfar:D
.

pumpin out louder than electro

ojojoj. sorry sorry, trogna fallowers. det är mycket o göra just nu. har tränat och gjort lite annat smått o gott på mitt livs sista sportlov. och idag, imorrn o på söndag äre träningsledigt! skönt. aa men det va väl typ det. kan ju langa några bilder från dom senaste dagarna. jag, olle, klara o sanna(s mamma) har laddat ner nån app där man skickar gratis mms o filmer. herre. gud. alltså. livet känns plötsligt så mycket mer värt att leva. gubben som skapade den appen är värd 9374864 miljoner och evig lycka. minst.
.
.
.
.
.
.
.

Volunteer opportunity

Vi badgers får typ en gång i veckan mail om olika volunteer opportunities, eller från folk som av olika anledningar vill att badgers ska komma och hjälpa till med något, prata om något, eller bara vara där för att visa upp sig lite och göra folk glada. i veckans mail fanns dehär erbjudandet:

Randall Elementary – Eat with a Badger

Randall Elementary needs volunteers to sit with a select group of students with peanut allergies during lunchtime. Available times are either Mon or Thurs from 11-12 (at Franklin school), or Tues or Fri from 11-12:30 (at Randall school).  Please let me know if you’re interested!

Vi blir alltså erbjudna att äta lunch med jordnöts allergiska barn. Kunde inte lta bli att skratta lite när jag såg det. Vilket erbjudande lixom! Hahah!


born this way

hade en riktigt bra dag igår! efter träningen tog jag bilen till motala för att luncha med mormor och morfar, fika med farmor och farfar och mysa med carro. alla mina favoriter på en och samma dag! den här dagen ser ut att bli bra den med. har redan avverkat ett träningspass och ska snart ner igen för styrka och simning. därefter är det hockey med pappa. woop!


Bilder Big10 2011

här kommer en massa blandade bilder från tävlingen. hann inte ta så många själf, simmade mest hela tiden, men trish ställde upp och var kameraansvarig. tur deså ni iaf får se lite av vad vi var med om! de kom lite i blandad ordning men det får funka, orkar inte dirr organisera om de kronologiskt eller nått sånt. bara för er att stå ut ändå!
innan en lagkapp
trish, kelly och abby
ruby, jag, maggie och beckie efter att vi vann sista lagkappen
vi vinner en lagkapp
föräldrarna hejjar
hoppasan, hamnade visst på snedden.. men laget hejjar iaf!
ash, maggie, beckie och jag efter medley lagkappen
monika, abby och amie
vi fem från wiscosin som vann något under tävlingen
söta rish och kelly
bassängen
växling
vi blev intervjuade av big10 folk

Jag kan andas igen!

jag överlevde, klar med mina exams. så sjukt skönt! hade nog inte pluggat tillräckligt och det gick nog inte riktigt så bra som jag egentligen hade velat. men det har varit lite mycke den senaste veckan så det får vara okey för denhär gången..
vad händer annars då.
i går var en sjukt stressig dag som verkligen gick non stop från morronträning klockan sex till att jag somnade vid 11. humöret var nere på botten efter eftermiddags träningen men blev betydligt bättre när jag, dan och hans föräldrar knallade iväg och åt middag tillsammans. blev ett mexikanst ställe som var jättemysigt! åt god mat och till slut blev det en väldigt nice kväll.
i dag var det skola hela dagen och nyss var jag iväg och sa hejdå till dan och tariq som skulle knalla iväg till bussen mot deras big10. killarna kör en vecka efter tjejerna, så dem åker i dag och kommer hem lördag kväll.
ska städa mitt rum/packa upp allt från tävlingen och sedan handla mat. glömde handla innan vi åkte på tävlingen och kom hem till ett mer eller mindre tomt kylskåp. kändes sådär.. men de ska ordnas snarast!
tänkte lägga upp massa bilder från tävlingen men internet samarbetar inte riktigt så ni får bara en just nu, kommer kanske fler lite senare.

to bad

carro har legat hemma och varit sjuk i ett par dagar nu. inte gjort allt för mycket, spytt lite då och då bara. hur många blogginlägg har hon lyckats få fram. ett. sämst paddan! försökte hitta en jätteful bild på carro att lägga upp, som straff. hittade ingen tyvärr. tog därför den här där hon langar en pose(?).



undra vad frida gör nu?

popular

ny vecka igen då. sportlov den här gången. skönt det! ser ut som att det kan bli en bra vecka. några träningar, lite häng med kompisar och en tripp till malmö för att mysa med mamma i slutet av veckan. veckan har kapacitet, det har den!

drar några bilder från melodifestivalen i lördags.










och eric saade gick ju vidare. var ju huvudsaken.

Slut på Big10 för denna gången

hemma igen.
himla skönt måste jag säga!
är galet trött efter 4 timmars sömn i natt, och har två riktigt sugiga dagar framför mig, men efter tisdag ser det ljusare ut så det är ju alltid nått!
sista dagen på tävlingen gick riktigt bra den med. vi vann vår lagkapp och jag var 7a på 100fr. orkar inte skriva så mycke om de, som sagt får ni fråga om ni vill veta.
har tre exams och en engelskauppgift att klara av på två dagar, känns som det kan bli intressant då jag inte har haft tid att plugga nått medans vi varit borta. asnice. blir hetsplugg nu ett tag, och sedan ska jag kila över till dan och hänga där ett tag. hans föräldrar kom hit i fredags så får säga hej till dem med. känns som bra planer en söndagkväll sådär.
har en del bilder från tävlingen, men de får vi ta en annan dag!
ON WISCONSIN

Broken

Oooookej. Kollade Surf´s up idag. Roligaste klippet ever då när lilla pingvingen har trampat på en giftig sjöborre och sen intervjuar dom sjöborren:
.

whatsapp

hade hur kul som helst igår! började alltså hos samme innan vi drog till platå. där hängde vi tills det stängde. vi dansade till exempel med två av eric saades bakgrundsdansare. helt extremt najs moves dom gjorde dom grabbarna. jaa det här är väl också en sån där kväll som vi kanske inte kan skriva så mycket om hehe. tråkigt för er som läser, desto roligare för oss. men nåra bilder ska jag väl ändå kunna plocka fram!
.
.
.
.
.
.
.
.
och såhär spenderade jag o olivia denna lördagen,

hangover

GALEN och riktigt rolig kväll igår ja. vi blev bjudna på god mat och tårta hos samuel där vi röjde i ett par timmar innan vi drog till stan. hamnade på platå för att sedan avsluta, som vanligt nu för tiden, kvällen på hakepi med en kebab. kvällen innehölll väl det mesta av det bästa. samuel verkade ha en bra kväll och det var ju huvudsaken eftersom det var honom vi firade.

idag har jag inte varit så aktiv men ska snart hoppa in i duschen för att göra iordning mig. ikväll är det ju MELODIFESTIVALEN!

Bättre dag i dag!

jag önskar ni var här tjejer, tävlingen är GALEN. alla föräldrar är GALNA. läktaren är fullproppad med föräldrar, utklädda i respektive skolas färger med pompomps, ballonger, skyltar, specialbeställda tshirts. ALLT.
När vi åkte till finalpasset i dag hade de lite "förfest"/get together i lobbyn och radade sedan upp sig så vi fick gå som genom en tunnel ut till vår badger buss. så himla söta!
finalpasset då. simmade först 4*100me lagkapp, som vi vann. asnice med tanke på gårdagen. alla simmade bra, men vi har lite smått här och där att fixa inför ncaa (japp, vi har klarat a-kvaltiderna och jag kommer få åka med! så sjukt häftigt!!!), men de känns ändå rätt bra. småsaker som förhoppningsvis kommer göra stor skillnad!
efter lagkappen var det 400medley final, och sedan var det dags för mig att simma igen. 100fj denna gång, och slutade 4a i ett väldigt jämnt lopp. sjukt kul att komma så bra till, sen att de hade varit ännu coolare med en medalj är en annan femma, men det komer fler år!
.
skulle kunna skriva hur mycke som helst känns de som. om stämningen, om vår wake up swim, team stretching, våra koordinerade outfits som varierar från dag till dag, om hur alla hejjar och är engagerade, hur man får en klapp på axeln och ett "bra jobbat!" från typ varenda en efter loppen, våra secret psychers, våra paket vi får hemligt från föräldrarna varje dag, ice baths, ligga med fötterna i luften, vår massör, vår typ sjuk/stretch tjej, coacher som nästan hoppar sönder bänkarna när de hejjar, hur glada alla är när någon får till ett bra jobb, vårt niceiga hotell rum....
men vi får ta de en anann gång. eller så får ni fråga om ni mot förmodan är intresserade. nu ska jag ringa hem till madison och säga god natt, och sedan krypa ner å nanna.
.
i morron är sista dagen. 100 fr och 4*100fr lagkapp. håll tummarna!
mitt och rubys hotellrum
medaljerna+sliten tjej med glasögonmärken och otvättat hår
föräldrrana har dekorerat alla simmares dörrar, sweet!
posters från min secret psycher

BRA FREDAG DETTA

hade redovisning på svenskan idag. eller ja det va mer av ett litet framträdande man skulle göra. jag o carro skulle låtsas göra en arbetsintervju på olivia. vi hade inte förberett en sekund. grupperna innan låtsades att dom skulle söka jobb på mcdonalds, intersport o sånna random grejer. precis innan vi skulle fram så kom vi fram till att bryta mönstret lite. olivia fick göra en anställningsintervju till delfinskötare. haha höll på skratta ihjäl mig så många roliga frågor vi kom på och så klockrena svar olivia klämde ur sig. och nu är det sportlov!! hur skönt som helst.
.
är så sjukt trött just nu. gick upp 4.45 i morse och hann bara sova 30 min sen efter det. men gud, kommer ju typ dygna idag kom jag på nu. aja, så fåre bli! drar till 20åringen direkt efter träningen.
.
.

coming home

träningen imorse var köttig. uppvärmningen bestod av massa ben, inte så kul med tanke på gårdagens styrka och dagens träningsvärk. därefter 1800 meter med monofena och sen lite frisimsarm i tröskel på det. i eftermiddag skulle det vara "lättare" simning. ser fram emot det!

efter träningen drar vi direkt till kompanigatan för att fira sammi. kommer bli awesome!!



just det. tänkte ju att jag skulle sove en timme eller två efter träningen och innan skolan. gick inte så bra, var tydligen inte tillräckligt trött. fick i vilket fall ett sms under den tiden jag faktiskt sov. kollade på det när jag hade vaknat. det var från basse och det var på franska. tyckte det var jättekul och lite gulligt. började liksom "bonjour mon petite amie!". efter att jag hade svarat fick jag veta att han skickat fel. kul då.


Slut för i dag, tack för i dag.

tänker inte skriva något om i dag, känner inte tt jag har så mycket att säga.
i morron är en ny dag, och då ska det f*n gå undan.

SAMME 20 ÅR

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SAMUEL!!!!!!!!!!!! imorrn ska du fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiras!
.
.
.

g r a t t i s

idag är ingen vanlig dag, idag är samuels födelsedag. hurra hurra hurra! 20 år bara sådär. det går fort utför ni. samuel berättade att det kändes lite jobbigt att fylla år eftersom det innebär att han nu är närmare 30 än 10. kan hålla med honom. känns ju bara lite jobbigt att ens föräldrar pluppade ut barn när de var 20någonting och själv vet man inte vad man vill göra efter skolan. men, det ska nig lösa sig det med.


PK himself. får se om han lever upp tills sitt smeknamn imorrn!

annars då. HELVETE! jag har sån fruktansvärd träningsvärk så att det knappt går att beskriva. vi körde ju styrka i tisdags. vi tjejer körde överkropp medan killarna körde underkropp. längesen vi körde gnetstyrka (4*9 rep. på allt) och det kändes igår och ännu mer idag. kan bli kul att vakna upp imorgon eftersom att vi idag ska köra styrka igen, men denna gång byter vi så att tjejerna kör under- medan killarna kör överkropp. wohooooooo!

Dag 1- Check!

jösses hörrni, dehär e ju galet!
eftermiddagen börjar lixom men att föräldrarna står med skyltar och vrålar i lobbyn här på hotellet när vi kommer ut ur hissen och går ut till bussen. sen gick resten i ungefär samma anda, fullt ös medvetslös!
team stretching vid poolen, insim, pepp talk och sedan drog det igång.
1a lagkappen var 4*50me, SOM VI VANN!!! asspännande, asskoj, asnervöst, asläskigt, aspepp, asskakig. allt på en och samma gång. men jösses vad kul det var, och inte helt fel att börja med en vinst sådär!
2a lagkappen var 4*200fr. fick simma först och persade rätt ordentligt. tiden säger väl inte er så mycket så de spelar inte så stor roll, men pers va de iaf och coacherna var jättenöjda. resten av laget simmade riktigt bra dem med, och det räckte till en 5e plats vilket var riktigt bra det med!
annars måste jag berätta om hejjarklacken vi har. föräldrarna har allihopa på sig wisconsin grejer, så klart, och skriker som aldrig förr. och det är MÅNGA föräldrar här, och ljudnivån innan frisimslagkappen var något utöver det vanliga. helt galet asså! visste inte vart jag skulle ta vägen när jag stod där på startpallen, redo att köra, men publiken bara fortsatte skrika så vi fick vänta aslänge. sjukt coolt va de iaf, och första dagen var bra!
ni ska jag sova, är skittrött efter att ha varit så nervös hela dagen. i morron är jag ledig på förmiddagen och simmar bara 4*50fr final på kvällen.
MYS!

klasskampen

var egentligen klasskampen idag. vet i för sig inte hur mycket folk det var som var där. va nog rätt många som gjorde som oss och förvandlade dagen till en ledig dag istället. min o carros klass var med både i 1an och 2an. i 1an hade vi en rätt kass film som jag tror hånade naturarna på nåt sätt. och i 2an var det en kille i klassen som typ sjöng eller nåt. i alla fall. här är bidraget som zache och hans crew uppträdde med för 2 år sedan. haha goa grabbar alltså! (zache är den blonde längst till vänster)

inledde dagen med 28x100 br. det kallar jag 100 % fest det. sen försökte alltså jag, alex o carro jobba lite pa. men som carro sa så gick det väl sådäär med det. förutom att vi ligger 8936455 år efter med pa:t så händer det inte mycket i skolan nu dom sista dagarna innan lovet. har haft 2 lektioner hittills denna vecka, och i morrn blir det en till. skönt då. och fredag kommer bli hur bra som helst!!!
.
här har ni muffan o sammes konstverk från i lördags,
.
LYCKA TILL på conference nu becka!!! kicka ass. jag fick förresten ett skitgulligt, sjungande, födelsedagskort från lilla becka igår, om ni vill veta. haha jättekul va det!

PA! Eller....?

Idag var det PA-dags igen! Var ett tag sen sist.... Hade egetligen massa vi borde göra med tanke på att lägret ska hållas om 24 dagar men vi var för trötta. Iof fullt förståligt då vi gick upp 04.40 för morronträning. Så det blev inte så mycket jobb gjort men whatevaa, kommer fler tillfällen!
Hade i alla fall supermys med fridutcha då vi laga lunch, fikade, åt godis och kollade på sex and the city:D
.

hey baby

vad roligt det är med lite aktivitet här på bloggen! flera inlägg om dagen ju. bra brudar! får se hur länge det håller i sig. förmodligen inte så länge.. haha! när vi ändå är inne på bloggen kan jag ju ta upp det här med headern. dags för en ny? någon mer än jag som tycker det? lite gammal nu kanske. och lite tråkig.

har redan avverkat träning och skola för dagen. älskar onsdagar! nu ska jag plugga till prov och så småningom ta en sväng på stan. måste ju hitta nått att ha på mig till fredag. garderoben erbjuder ju inte allt för mycket, ändå är den full. blir lite ledsen!

fick fridas bilder från helgen. ser ut som fredde pussar mitt huvud.


We made it!

vi kom fram. äntligen! lagom lång bussresa va..
kom fram, simmade in, checkade in på värtsa nice hotellet, åt god middag och fick massage. är nu redo att krypa ner mellan lakanen i min gigantiska säng med massvis med kuddar och studera insian av ögonlocken.
hörs nog i morron!

hjärtis

alla hjärtans dag igår ja. dagens bästa var att jag tydligen hade gratis mms hela dagen. kan ju säga att jag utnyttjade det till max. det fuckade upp hela min dag faktiskt. allt jag gjorde arkiverade jag i en stilig bild som sändes iväg till olivia. aaej men det va kul vare!! hann inte plugga så mycket mellan alla dom där mmsen kan jag säga. så jag kunde tyvärr inte prioritera matteprovet idag. synd kan man tycka. men vad ska man göra.
.
här kommer bild på asrolig maskin som gustav hade i sin källare. gömde sig mycket spännande i den källaren alltså.
.
imorrn kan jag lova en bild på en tavla som muffan o samme målade i lördags. estetiska killar vi är omringade av, det må jag säga.

Pinsamt moment

hade inte denhär bloggen haft så många läsare utan det bara hade varit vi fyra som läste hade jag haft en jävligt pinsam och ganska så kul story från i går kväll för er tjejer. men eftersom det är liiiiite för många läsare här så går det bara inte att skriva. det är nog bäst så.
frida får uppdatera er i stället. kan ju säga att jag skrattade så jag grät när det hände, och mina room mates skrattade fortfarande i morse...
.
iaf. är nästan fördigpackad och mer nervös än jag någonsin varit tror jag. jösses. ska fixa det sista och sedan bär det av. sju timmars bussresa, party party. får se hur de går med uppdateringen medans jag är borta, ska göra mitt bästa. annars får ni hålla koll på hemsidan, de brukar dyka upp lite high lights där!
håll tummarna för mig, känns som jag kan behöva det för at inte svimma på startpallen.

groovy

Mamma och jag har precis gjort världens godaste GI-smooothie! Läckert värre va?
Dagen annars då. Matteprov i 3 timmar. Det var GRYMT svårt.. Efter det var skolan slut och fridutcha och jag gjorde stan osäker. Dagens kap: nagellack och godis. Snart väntar styrka, avbad och om jag fattat rätt, simmöte! Can´t wait :D
.
.

turn around

en lektion i skolan idag då. 10.00 - 11.00. känns lite lagom. mindre bra att jag enbart lyckades läsa igenom en artikel för att sedan sitta och rita i 50 minuter. kanske lite ovärt, istället får jag sitta här hemma och plugga inför provet. men, det funkar ju det med.

är redan sugen på fredag och helg. lilla sammi fyller ju 20 på torsdag så på fredag ska vi fira honom. ordentligt. sen är det ju melodifestivalen för mamma och mig på lördag. mysigt! söndag består av två träningar, men det ska man väl klara av. visst ser det ljust ut ni!?


inte så liten längre. tog förresten den bästa bild jag hade.

No hands

okey. först och främst. mysig valentines day i dag. lyckades laga asgod middag utan att sätta igång brandlarmet, vilket verkligen inte händer ofta, så det var något utöver det vanliga. bra jobbat till oss!
dessutom hade min ena roommate bakat kakor dagen till ära. eller bakat och bakat. tagit ur dom ut lådan och lagt in dom på en plåt i ugnen och tagit ut dem igen. goda var dem iaf och ganska gulliga. se bara så fina dom var:
i morron åker vi iväg för big10. jag är nervös så jag tror jag kommer dö när jag väl kommer dit. redan på onsdag kommer vi simma lagkapper, och det ser ut som att jag ska simma först i bland annat 4*200fr lagkappen. ska bli sjukt kul, men galet läskigt med. eric är aspepp och har höga förväntningar, vilket både är kul och skrämmande. men vi får se, en sak i taget. bara att försöka slappna av och göra det man ska.

Valentines Day

är man här så är det toalt omöjligt att missa att det är alla hjärtans dag i dag.
totally impossible var det ja.
även om det kan kännas som det är lite too much när folk har frågat en vad man har för planer för dagen under EN VECKAS TID så tycker jag nog att det är lite mysigt. det är ju ändå ätt amerikanskt, så när man är här får man väl lixom bara go with it.
min dag har precis börjat här borta, och den började riktigt bra. med frukost i sängen (gjorde den iof själv, men det var mys ändå). kommer fortsätta med engelska föreläsning, sedan geografi, träning och mysig middag i kväll.
känns som dagen har potential!
happy valentines day alla ni när hemma!

crazy shit

vad ska vi säga om lördagens bravader då? det var crazy. det var incest. det var kul, sjukt kul! någon tog sönder en lampa, någon tyckte att det var halt ute, några försökte äta upp varandra under kvällen, några trillade mitt på dansgolvet, någon slog i huvudet och fick en bula, några ringde och spelade in sjuka röstmeddelanden. ja, ni ser. sjukt är ordet - som vanligt alltså.


förfest hos muffan.

pimp.

drog en kebab vid tre. ser gott ut!

aha. då var det måndag igen. sista veckan innan sportlov. fint!

heheh

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

puss

mot muffan och JSMfest då. kommer rocka!




little bit too much

dom första dagarna som 19 har varit braaaa. helgen ser inte sämre ut om man säger så. imorgon ska jag öppna lite fler paket och äta tårta. sen är det jsmfest hos gustav som gäller! och sen lite utgång på det. lördagen klingar fint i öronen kan man säga alltså. sen har jag ett inplanerat samtal med ekelund på söndag. längtar dit, har massa att säga och massa att höra. just det ja. rättskunskap 90 sidor på måndag och matteprov 3 timmar på tisdag. ja men jag får väl se när jag ska klämma in den pluggtiden. känner att det nog kan bli liite tight.
.
hade planerat mys ikväll. men olivia smsade och sa att hon fått en överdos av mig idag. hon behövde tydligen återhämta sig om hon skulle klara av att se mig imorrn. mm det va ju snuttigt det.
.
.
.
.
.

Fredag in my heart

i går efter träningen blev dans lilla fjärils session med mig faktiskt av, believe it or not. han skulle fixa med min streamline, mina kickar och uppgången (jag som bara trodde de va kickarna som va tokiga, men icke..). gjorde mitt bästa och försökte lyssna och göra som han sa. (även när han gav mig en orange plast-kon att stoppa händerna i och simma under vattnet med. vart får han allt ifrån lixom?)
sen på träningen i morse satt eric och kollade på mina frånskjut och uppgångar å dedär å sa att det såg riktigt bra ut! tack tack lixom, va ju bra att de hjälpte att simma under vattnet med plastkonen. 30sek senare hör jag honom skrika tvärs över bassängen: "du, dan! vet inte vad du och becka tränade på i går kväll egentligen. men vad det än var så gillar jag det, bra jobbat!"
tack eric, sweet!
powernap och sedan träning. i kväll blir de middagsmys med jennah och trish. tänkte göra gino till efterrätt, där emot börjar jag få lite idetorka vad det gälller maträtter. om nån har förslag så är det välkommet, det är skitsvårt att hitta på ska ni veta!
efterrättsplanen, frågan är vad vi ska äta innan dess.. känns som man kanske borde grunda med vanlig mat inann man går på dedär!

and so it begins

planerna för helgen har ändrats lite. till en början såg det ut att bli utgång torsdag och fredag, men nu är det lördag som gäller istället. blir kanon tror jag! kan vara skönt att slippa stressa efter träningen faktiskt. hade annars varit roligt att vara ute på fredagen eftersom min och fridas pappa ska nattvandra då (tydligen något dom måste göra som föräldrainsats inom LASS). haha, hur kul vore det inte att träffa dom på stan mitt i natten liksom? partyparty ju.



ain´t no sunshine

morgonträning imorse. som vanligt på onsdagar alltså. 5600 meter slutade passet på. nu är det back to basic igen efter några glassiga veckor. tar nog inte allt för lång tid att komma in i det igen. en får hoppas på det i alla fall. kan bli lite jobbigt annars.

i eftermiddag ska jag klippa mig. blir väl några centimeter som vanligt. kan tänka mig att jag kommer få höra att håret är lite slitet och att jag borde köra hårinpackning oftare. brukar ju låta så. brukar ju också vara 500kr fattigare när jag går därifrån. det är tråkigt.


oooohej, då ror vi då frida!

Im having such a good time

om en vecka är vi iväg på big10. ska bli galet kul, och nervositeten börjar redan komma så smått.
enda sen jag kom hit har ju träningen varit väldigt annorlunda mot hemma, och även toppningen nu är annorlunda. sen jag kom hit har ja inte alls kört lika mycke kondition/f2 pass som hemma. hemma är det ju mer eller mindre alltid sådana pass, här är det mycke mindre. är ju i sprint gruppen, vilket betyder mer fokus på styrka och power grejer i vattnet och detaljer.
detaljer är något vi jobbat etra mycket med nu under toppningen, vilket är kul! för ett par dagar sedan fick jag komma in tidigare till träningen för att bara träna fjärils vändningar 20min innan resten av laget kom. i morse fick jag och ruby simma 25or där vi skulle pricka olika tider och där eric kollade tektik, uppgångar och målgångar och vi fick hjälp med sådant. någon gång nu i veckan ville eric att jag skulle be dan hjäla mig med mina "sista kickar under vattnet inann uppgången". lixom, har jag någonsin tidigare fixat med sådana detaljer som de sista kickarna lixom? de första är tydligen bra, men de sista är lite för stora.
dom säger ju att de små detaljerna gör stor skillnad, så de e väl bara att hålla tummarna och hoppas att de stämmer!
.
för övrigt var min 1.5timmes konversation med sanna i dag inte helt fel, you made my day. fick lite info om gårkvällen, och tjejer, jag ser redan fram emot mailen från er med er side of the story så att säga. läste mailet från sanna i dag under mattelektionen. bad idea att läsa ett kul mail i en knäpptyst sal så man börrjar fnissa okontrollerat och alla stirrar på en. ett litet tipf, skippa det. men iaf. keep up the good work tjejer, ni kommer ha en awesome vår och sedn en ännu bättre sommar när vi allihopa kan göra stan osäker. saknar er lite och ser redan fram emot de! haha!

where are my jacket i broke my phone

ibland önskar jag verkligen att det bara var vi fyra som kunde läsa vad man skriver här. men så är ju icke läget. kan i alla fall meddela alla att min 19årsdag var något utöver det vanliga! kvällen var hur bra som helst verkligen. började här hemma med mina bästa och sen drog vi ut. taaaack brudar! NI ÄR BÄST ALLTSÅ.
.
saknade dig becka! haha kan ju också säga att jag är extremt glad att du inte la upp den paris-bilden. ska vi kanske komma överens om att radera alla kopior som finns på den? ett rungande ja på den va. bra, deal! du kan hälsa dan att mina legs verkligen hurts idag också haha!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

loca

just nu ligger jag i sängen med datorn på magen. har tänkt att ligga kvar här ett bra tag till. det är ju faktiskt studiedag idag. fram tills träningen klockan fem har jag verkligen ingenting planerat, känns så skönt. ska nog kolla på film och äta lite jordnötsringar senare. en tisdag liksom.

igårkväll var jag hos frida för att fira hennes födelsedag. de andra (frida, carro, olivia, emma, hanna och klara) hade, förutom födelsedagsfirandet, uppladdning för utgång. vissa var mer laddade än andra om en säger så. himla roligt och längesen jag garvade så mycket ÅT någon/några. brukar vanligtvis garva med folk, men den här gången var det verkligen åt. lämnade av tjejerna på sliver runt elva innan jag drog hem och sov. riktigt rolig kväll!



GRATTIS HJÄRTAT!

This blog goes out to the birthday girl in linköping. happy birthday! hope all your birthday wishes come true. remember you only get one birthday wish so use it wisely. i suggest you use your wish to meet an extremly hot guy while out partying tonight.. haha im guessing that while you are reading this your head is in a lot of pain, you are struggling to open your eyes and your legs are hurting from "dancing" to much! If this is the case, i applaude you on have a successful night!
.
dan ville också få säga grattis till dig fridiluu. satt precis å klurade på om jag skulle lägga in en söt eller en ful bild på dig här till inlägget. du vet bilden från paris när du och cp var där och tävlade och jag var och kollade? och vi har en bild när jag hänger över kanten och pratar med er och du står på ett ben i en hemskt kul pose och gör en grimage som jag inte vet hur du lyckades med, men som får mig att skratta varje gång jag ser den? japp, den tänkte jag lägga upp, men bestämde mig för att spara det lite. vet inte om omvärlden är redo att se det riktigt än. kan kanske bli lite too much så att säga.. hahah! men en dag så kanske, vem vet..
love you fridiluu, hoppas din kväll var amazingg!!

happy birthday sugar!

idag är det inte vilken dag som helst. idag fyller världens bästa frida 19år.
GRATTIS BABE!



hemma från JSM nu. har väl gått lite upp och ner för alla tror jag. däremot lyckades alla simma bra i lagen. riktigt roligt! ska leverera lite bilder och klipp så småningom tänkte jag eftersom ingenting verkar fungera idag. kanske bjuder på ett annat klipp då också, en mobilfilm från helgen. who knows!?

I am your butterfly

Fredag: Middag här hemma med ausin, dan, dirk, karissa och maddy. gjorde spaggeti och kötbullar och äppelpaj till efterrätt. väldigt mysig kväll som avslutades med film och mys med allihopa ute i soffan.
Lördag: Intrasquad meet. lite so en låtsas tävling då alla vi tjejer blev uppdelade i två lag. dedan fick vi alla köra 100me mot varandra, 17 eller 150 av något simsätt och sedan avsluta med lagkappen 9*50fr. mitt lag vann med 3poäng och det var lagkappen som avgjorde, så de va riktigt kul och spännande!
efter träningen åkte alla vi tjejer till Studio You där vi skulle måla porslin (betydligt roligare än det låter!) som en liten girls team activity sådär. målande en kopp som ja kan visa sen när ja får tillbaka den.
när vi kom hem efter det hängde jag med dan, maggie, dirk och tariq och kollade på alldeles för många störda youtube videos. avslutade kvällen med att handla mat och kolla film med dem och jeff.
Söndag: Veckans bästa morron då vi kan sova hur länge vi vill. låg kvar i sängen lite för länge, lagade frulle, åt lite för mycket, kollade simresultaten från jsm (you rock girls!), skypade mamsen och pappsen och nu är det dags för plugg. fullt fokus ett tag nu, för sen i kväll är det fotboll som gäller.
.
så jaa. livet är rätt bra här borta. vi närmar oss big10 och folk börjar bli taggade! träningen är väldigt myspys och det kommer bli ännu mer myspys denna vecka. nice!



JSM

är det inte rätt coolt att jag kan sitta så långt borta från tjejerna och ändå se dem simma? asbra att det sänds live på internet ju, skitkul att kolla även om det är lite hackigt och jag blir galet nervös av att kolla. såg just lagkappen och nu är det killarna som simmar lag så ska kolla klart på det med innan det blir en powernap innan träningen. jag hejjar på er tjejer, hela vägen från madison! ni är bäst!

So cute, playing in the snow!

vilken nice dag det blev då!
började med morronträning som var väldigt chill. (promenaden dit med snö upp till knäna var typ värre än själva passet). två veckor kvar till big10 och vi toppar typ mer än var vi gör sista två dagarna hemma innan ett mästerskap, mysigt.
blev sedan övertalad av dan att vi absolut borde göra pancakes till frukost, trots att det inte är söndag, så vi fick med oss austin och karissa hem på frulle. rundade av förmiddagen med en powernap och lite mys innan vi drog tidigt till träningen för att möta upp lite folk och leka i all snö.
jösses vad kul vi hade!
galet mycke snö, och en australiensare som aldrig blivit mylad/mulad/whatever de nu heter förut. jag tog på mig ansvaret att premiära det för honom, check på den.
eftermiddagsträningen var ett fartpass som inte var alltför hemskt, och nu har jag käkat middag och ska göra lite läxor innan det blir tidig bedtime för mig.

JSM, here we come!!

Nu så! Allt färdig inför JSM:D:D Packat, rakat benen, städat hos cleo, städat rummet. Aaaa, massa viktigt i alla fall:P
Imorse när jag skulle äta frukost fanns ingen havre som jag kunde göra gröt utav. PANIK! Ja som alltid äter gröt till frulle! Hur löser man det då? Joo, körde en dl muslie, två dl vatten och kokade ihop. Det gick faktiskt jätte bra! Fast det säger väl mest om vilken sorts muslie vi kör på här hemma.. Konstigt att den aldrig tar slut.
.
.
.
.

time


årets JSM-naglar. grön bas med gula LASS bokstäver. vanligtvis brukar vi måla naglarna tillsammans när vi väl kommer på plats. men jag blev så sugen på att se hur det skulle se ut igårkväll att jag var tvungen att testa. blev grymt tycker jag! får se hur vi gör med tossingarna, kan bli svårt att få dit en bokstav på min lilltånagel.



var och hämtade min beställning från H&M-katalogen nyss. mini julafton! två par bikinis, ett linne, en tröja och ett par shorts. allt var kanon förutom shortsen som nog är lite stora. får se om jag skickar tillbaka dom eller om jag kör lite pös.

hörs på söndag då!


SNOW DAY!

åh vad synd att det ska vara sån snöstorm i morron så att skolan är stängd och vi inte har några lektioner. verkligen jättetråkigt att inte behöva pulsa i snön och svinkall storm till skolan för lektioner, speciellt eftersom jag hade förberett mig JÄTTEMYCKET inför engelskan och geografin i morron.
NOOOOT!
moahahahah, ledig daag! oh happy daayyy!!
men än så länge är träningen inte inställd, får se om vi har sån tur att den också blir inställd. ganska så mycke tvek på den. men i vilket fall som helst kommer vi få en grym powernap efter träningen! awesome!!
nästan så illa ser de ut utomhus. jag blåste omkull på väg hem från skolan. inte alls pinsamt. gick på en isfläck täckt med snö, halkade samtidigt som det blåste skithårt och plötsligt låg jag på marken. jo men de går nu bra vettni!

you said you´re just one in a crowd. but your laughter is way to loud.

topp 3 på det-bästa-som-hänt-hittills-idag-listan äääär:
• när nk-marie misslyckades med ett experiment med en vätefylld ballong. ballongen förvandlades till ett eldklot som for omkring.
• när carro råka trycka på 7an istället för 3an på automaten i kafeterian. det var inte chokladbollsknappen det inte.
• när strule bestämde att han skulle sluta ge oss engelskaläxa, eftersom att det ändå aldrig är nån som gör den.
.
jaa det var väl dagens bravader det. och imorrn åker vi på jsm! det blir göööörkul!! känns ju lite skumt att vi bara är 12 pers som åker. men det ska nog funka det med va. drar till med lite gamla simbilder. 2006-2007 var åren!
.
.
.
.
.
.

tisdag bara

tisdag idag då. det innebär att det är onsdag imorgon och att det imorgon är dags att åka till södertälje och JSM. kommer bli riktigt kul med JSM, även om jag redan är jätte nervös. men har hört att det är bra att vara nervös, då är liksom kroppen redo att prestera och den känner på sig att det är något på gång. kanon ju! ser i vilket fall fram emot att komma på plats imorgon, simma in, raka benen, måla naglarna och ha samling. sen är det bara att köttelikötta!



trevligt att gästbloggaren nedanför lämnar namn efter sig så man vet vem det är. ledsengubbe. och alla svenskar är faktiskt inte blonda och blåögda, kolla bara astrid på kortet ovanför. brunhårig! och krisse. brunhårig! och erik längst upp. brunhårig han med! sen att resten är blonda är väl en annan femma...

RSS 2.0