Oi

g-day!
I would just like to say im a first time blogger but a long time reader. well i guess this is where i tell you what i did today. today i woke up to a traditional sunday morning, pancakes, eggs and a big swedish smile. when suddenly i heard the terrible news that my scooter, which is being repaired, will not be returned to me until wednesday :O... three more days i must live like a muggle and walk this dreaded campus!
.
anyway enough about me. anyway i have question for blog reading people out there.... is it me or is every sweden person blond hair and blue eyed? this is no joke look outside, look to the left, look to the right, let me guess you just saw four people with blond hair blue eyes..... please give me your thoughts.
oh feel free to post pics to prove me wrong,i thought i would add this pic which i just happened to randomly pick out off the blue, what you know everyones blond and blue eyed.....

Dagens fråga

hur säger man till sim roommate som har köpt ett nytt vanilj och kanel doftljus och satt det ute i köket att det luktar för jävligt?
jag gillar inte doftljus över huvud taget, och det känns som att blandningen vanilj-kanel inte kommer ändra min inställning till dessa ljus. för att bättra på det hela har hon dessutom kört äppel-ljus parallellt med det andra. så ena sekunden luktar det äpple och nästa nån scary blandning av kanel och vanilj...
what to do?
.
annars har helgen varit bra. tävlingen gick bra och det var kul med lite fler skolor än vanligt. om ni tycker de e kul att veta mer kan ni kolla på hemsidan.

så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan

igår när jag jobbade var det två små, söta killar som handlade av mig. den ena, kring 3 år, skulle köpa armband (tjejarmband i alla möjliga färger) för att ha på sig när han skulle på kalas. efter ett tag, när han stått och pratat, började han sjunga - sjörövarfabbes farfarsfar utan att kunna uttala r. hur söt? den andra var väl lite äldre, kanske 4, och han langade upp varorna på disken samtidigt som han sa "här flickan" hela tiden. så mysig.

idag ska min linen komma in till liköping och mig. kommer bli mys.

reckless

bra dag det här. var i norrköping en stund. åt bullar och tittade på när agnes spelade handboll. kom precis på att jag missar sveriges bronsmatch i morrn. bajs. på tal om handbolls vm. olivia visste inte ens att det pågick just nu! och hon visste inte vad som menades med semi. undra vem som är 1a på vet-minst-i-världen-om-sport-listan. olivia eller carro.
.
börjar också inse att den här våren kommer bli fet. börjar liksom inse hur mycket big things som vi ba rusar fram emot. wooooligt ni. woligt o woligt, griser ska inte ha woligt.
.
the fakta of the day. jag har ett blått och ett brunt öga. det visste ni icke va kamrater.

life

imorse gjorde jag scones till frukost. det var gott ni. sedan dess har jag legat i soffan och zappat på tvn. himla skön morgon! snart ska jag dra mig mot stan och H&M för att jobba i tre timmar. lite lagom en lördag.


laughin till we think we'll die, barefoot on a summer night

rotade bland lite sommarkläder förut idag. hittade lite smått o gott i fickan på jeansjackan. tex 3 biljetter från tre helt olika grejer som hände förra sommaren. en biljett från balen, en biobiljett från när rebbe var i linköping och en biljett från en match vi hängde på när vi va i helsingborg. blev rätt sugen på sommar när jag hittade dom kan jag meddela! men snart är det bara två månader till florida. när vi kommer hem därifrån är det exakt 6 veckor till studenten. det är inte katigt det inte.

So happy I could die

HAHA!:D Läste precis Sannas inlägg och jag är med värsta glad idag! Hade bara en lektion mellan 10.40 och 11.40.
Tog bussen både in och hem. Det är skönt att åka buss när man inte är stressad. Sitter bara och lyssnar på musik och tänker på allt skoj man har framför sig!! Livet ser väldigt ljust ut nu med JSM nästa vecka, Fridas födelsedag/ 1,2,3 festen måndag efter JSM, JSM-party, besök från USA, Florida, balen, studenten, SOMMAR! Listan kan göras lååång:D
.
.
En bild från när jag praoade som astronaut.

lovegame

idag älskar jag mitt liv verkligen. hur skönt är det inte att gå upp och äta frukost runt åtta för att sedan gå och lägga sig och sova i två timmar efter det? har ju bara en lektion på fredagar, geografi mellan 13.00 och 14.30, så om jag vill hinner jag med en hel del på förmiddagen. men idag kände jag för att sova. så skönt!


vill ha sommar. längtar till florida.



yes we can

balträning idag igen. och idag var det SNURRAR. haha ja men då blev det ju lite svårare kanske man kan säga. men det ska vi nog fixa på fyra månader.
.
finns några olika kategorier med människor som det är skitkul att iaktta på balträningarna. kategori 1 är dom som är heeelt lost. dom som alltså redan snurrar åt fel håll och snubblar över sina fötter. kategori 2 är dom som inte verkar känna sin balpartner över huvud taget. dom ser galet obekväma ut med varann. verkar tycka att hela situationen är sjukt awkward. dom våga liksom knappt kolla på varann. fäster antingen blicken på fötterna eller tittar oroligt runt omkring sig. den 3e kategorin är dom tjejerna som lagt ner en timme på att göra sig iordning. wiiiiiii, balträning, everybody´s gonna be there! måste.va.snygg. girls girls girls... se upp den 28 maj, det är då det gäller.
.

Tävlingsdags!

snart dags att knalla bort till SERF, klockan 12 går bussen mot helgens quad duals. har en bussresa på ca 6.5h att se fram emot, mysigt värre.. eftersom vi närmar oss big10 och ncaa då vi kommer vara iväg tjejer för sig och killar för sig så kör vi en tjejbuss och en killbuss i dag, blir kul!
tjejlaget har för övrigt kommit på den fina iden att beställa matchande hårband också för att lixom komplettera vår outfit. röda glittriga hårband. toppen, jag som alltid velat ha precis ett sådant! om ni där hemma skulle vilja ha lika dana så är det bara att ni för av er så ska ni se att jag nog kan ordna åt er med!
hörs på söndag

please don´t waste your time

om det var någon som såg en blå ford komma körandes med bilnycklarna kvar i dörren idag, så behöver ni inte fundera på vilket pucko det var som satt bakom ratten. det var bara lilla snurriga tove.



Nya Munken

Var och fick lite papper underskriva på min gamla skola Nya Munken och hejhopp vilka flashbacks jag fick! Saknar det gamla "gänget" en hel del.
.
.
.
.
.
.
Lite bilder från sista klassresan i slutet av 9.

Så här va...

jag tror ni missförstod lite små biglumps. mina kompisar som bor i dorms kommer hit då och då, lagar middag och stannar över. där har vi de, ville bara förtydliga.
alla andra läsare fatta nog, bara ni som har lite vild fantasi.. love you ändå.

Cuz I, I'm in love with this feeling now

i natt var första natten på länge jag faktiskt sov ensam, har blivit en del slumber partyn den senaste tiden.. måste säga att även om det är mysigt med sällskap är det rätt nice att ha hela sängen för sig själv och inte ligga uppe halva natten och prata i stället för att bara krypa ner mellan lakanen och somna på direkten.
annars har jag varit duktig i dag. hämtade ett paper som jag fått påskrivet, lämnade in det på ett annat ställe (glömde dock skriva på det själv så måste gå tillbaka i morron bitti..), köpt kuvert, fyllt i papper som ska hem till sverige och lagt i kuverten. nu ska de bara skickas iväg också, och det ska jag göra på väg till träningen. effektivt!

Onsdag!!!

Gick upp 04.40. Började 08.10 med 80 minuter rättskunskap uppföljt av 1 timme psykologi som sedan avlöstes av 1 timme svenska. Kronan på verket blev 45 minuter PA-snack med favvo Janne. Om jag var trött? Lite. Så när ja kom hem skulle jag lägga mig och sussasupersweeet. Ställde alarmet på en timme och av någon anledning la ja mobilen i sängen på magen (?) vilket såklart slutade med att mobilen ramla i backen, batteriet åkte ur och ja hade inte längre något som kunde väcka mig. Vaknade 3 timmar senare. ASVÄRD eftermiddag!
.

in the ghetto

tove tyckte att det var lite dålig aktivitet här på bloggen. kan hålla med henne om det. beror nog på att det för tillfället inte händer så mycket i våra liv. vi tränar, går i skolan, äter, sover och lite sådär ni vet. det wuller på som en säger. (wuller är östgötska uttalet på rullar). har ju blivit extremt östgötsk den senaste tiden. lite pinsamt faktiskt,  låter ju åt helvete om jag ska vara ärlig. får hoppas att det försvinner med tiden. annars kan jag ju flytta upp till stockholm, vissa blir ju stockholmare så fort de sätter foten där. vore kanske nått.


läcker bild på läcker tjej ni.

fick PM till florida igår. står bland annat att vi bara får ha med oss 15kg den här gången men att man kan tvätta två gånger under lägret. sedan står det "vi vet ju också av erfarenhet att några shoppar ju en del på en sådan här resa". haha!

How bad i need you now

tisdagar är rät nice. ledig eftermiddag och tid att fixa saker som man inte hinner annars, typ gå och klippa håret. värt!
annars har jag lagt en massa tid på att försöka jobba i förväg lite skolgrejer. på torsdag åker vi iväg på quad duals, tävling mellan oss och tre andra skolor, så missar en och en halv dag i skolan, vilket måste jobbas ikapp.. ska bli kul med en lite större tävling sådär! tror det är den sista innan big10, lite scary faktiskt!
i lördags var det förresten fotbollsmatch. som ni vet är jag ju otroligt insatt när det kommer till all slags idrott och satt självklart bänkad framför tvn med lagets tröja på och hela baletten... i bland kan ja tycka de e lite synd att vi inte är lika sportsliga i sverige som dom är här, då blir de nästan lite kul ju. visst är väl jag kanske mer ointresserad av sport än medelsvensken är, men ändå. det är ju inte direkt så att det ser ut så här hemma hos så många familjer då det är dags för fotboll eller nått på tv.
hade vi också kört all in så hade kanske till och med jag varit sportintresserad!

eller

olivia visade mig lite kul grejer på mobilen. annars har jag lärt mig absolut ingenting nytt idag.
.
.
.
.
.
.

de senaste dagarna har jag bland annat:

varit och tittat på handboll. island-norge. samuel och jag blev bortkörda från våra superplatser, så jag hamnade till slut i norska klacken. roligast när dom hade nån hejaramsa som handlade om att norge är rika och island fattiga, och alla stod och viftade med 100lappar. så här såg dom ut nån gång.
.
åkte till stockholm med paddan, alexander den store och tutti i fredags. och igår skrev vi SAT. det va fem roliga timmar det där! va till och med svårt att lyckas fylla i sitt namn rätt liksom. sen hängde vi i sthlm igår. det va lite roligare kan man säga.
.
idag var det den allra första balträningen!! jag och alex ägde redan alla de 897349562854 andra som var med. såklart. på torsdag kör vi igen.
.
va på bio med några små hjärtegull förut. love and other drugs. grabb blir kär i flicka, flicka har parkinsson och vill inte att grabb ska vara kär i henne för då förstör han sin karriär. och ja just det, hans karriär var att sälja viagra. blev lite ledsen att jag missade handbollen alltså...

lovers

igår tog jag bilen till motala för att träffa mina fina. riktigt mysigt att umgås alla tre! blev såklart en himla mycket snack om allt mellan himmel och jord, en hel del flams, trams och skratt. tycker att vi tre gör oss bäst tillsammans!


This place about to blow

jag äter typ jämt pasta här. jag älskar pasta och det går ju snabbt att laga och blir mer eller mindre alltid gott. men när vi skulle laga middag i går var jag extremt osugen på pasta och fick värsta potatismos rycket, vilket slutade med att jag och dan gick och köpte potatis och gjorde potatismos. han hade aldrig gjort det själv innan, och det enda dom hade att mosa med var gaffel, men vi kämpade på och till slut blev det asgott! värsta värt!
i dag är det för övrigt -23grader och blåser en del. inte sådär jätteskön 25min promenad till och från skolan, men nu är det gjort och förutom att ta mig till och från träningen tänker jag inte lämna huset. kanske blir mys och film med lindsey här i kväll eller nått. känns som en bra plan!
i morron är det föresten tävling igen. ska till green bay och tävla. tydligen är de inte så bra, så vissa av oss ska få simma lite "annrorlunda" grenar. får se om jag blir en av dem som får testa på nått nytt, vore ju lite kul att testa nått annat..

Baby its cold outside

jösses vad kallt det är ute! och i morron ska det dessutom bli ännu kallare och ännu blåsigare, känns inte sådär asmysigt dirr.
skönt att jag bara har en lektion i morron iaf. engelska i en timme och sedan lite småpyssel jag måste fixa med, men sedan tänker jag hålla mig inomhus resten av dagen. bra plan!
annars hade vi ju ledig eftermiddag i dag igen. nice! passade på att få lite papper påskrivna av folk, hämta ut busskort (även om ja nog aldrig kommer använda det) och laga köttfärssås. så nu har jag 9 portioner i frysen för dagar då jag inte pallar att laga mat. skitsmart!
nu är det snart middagsdags så ska klä på mig och kila över gatan för att få lite middagssällskap. roligare än att äta själv, har tappat bort mina roommates i kväll..

photoshoot















så här såg det ut igår efter styrkan. skulle ju egentligen visa lite modellbilder på samuel för er. men samuel, larvpottan, bälter gav mig bara de oseriösa korten. ska tjata lite på honom så har vi nog lite modellbilder här på bloggen snart. ser nu att bilderna blev rätt stora när jag la upp dem, men orkar inte ändra det nu.

cry for me

min hostmedicin smakar som lakritsshots. jag dör. det är så äckligt att jag får gåshud. vi får hoppas att det hjälper åtminstonde, vill ju inte plågas i onödan.

ett tips. ta inte den här, ta någon annan. OM ni inte gillar att tre gånger om dagen påminnas om lakritsshots vill säga. då är den perfekt.

captivating

axel smsa förut och berättade att redovisningen vi ska ha inför ettorna är flyttad. TILL I MORGON! jahaaa men va trevligt. vi ska snacka om de olika samhällsinriktningarna. det allra bästa är att jag ska snacka om sam-kultur. jag mena, eftersom att jag absolut inte går det så vet jag ju extremt mycket om dom kurserna. eller nej förresten! det bästa är att jag inte har fixat min del av powerpointen än. eller nej förresten! det bästa är att susse är sjuk, så det kommer en annan lärare som ska filma allt så att hon sen kan se. eller nej förresten! det bästa är att det är en hörselskadad kille i den klassen, så vi ska snacka i mikrofon. ska nog rappa fram det jag ska säga.
.
vet alltså typ ingenting alls om det jag ska prata om. snacka om att improvisation och charm dras till sin yttersta spets. får väl se hur det slutar. antar att vi får stående ovationer.
.
.
.
.
.
.
.

pappa ligger i soffan och fiser

morgonträning. frukost på mcdonalds. en kvart sen till första lektionen i skolan - historia. psykologi med frida och carro. styrka och photoshoot med samuel och gustav. lunch på ghingis med pappa. min dag hittills det. ska strax åka till motala för att äta våfflor hos farmor och farfar. kommer spricka, älskar våfflor!


nya modellen. levererade en del riktigt bra bilder idag. ska få ett usb med de bästa bilderna av muffan imorgon. då ska ni få se.

och ja. rubriken stämmer. det luktar inte hallon kan jag meddela.

Oh na na, whats my name?

jahopp, så har vårterminen dragit igång då. skönt, äntligen dags att få suga i sig massvis med ny kunskap!! från och med nu och fram till sommaren blir det matte, engelska, geografi och scandinavian studies som står på schemat. tror de blir en bra blandning dedär, aven om scandinavian studies ser att bli lite av en pain in the ass med galet mycke läsning...
en skillnad mot förra året är att vi numera bara har en träning tisdag och torsdag. förut körde vi ju två pass alla dagar, men nu kommer vi alltså ha två lediga eftermiddagar. oh happy day!
min första lediga eftermiddag hann jag med att hämta ut min scholarship check, gå med den till baken, få papper med mina böcker för året, hämta ut mina böcker (jösses vad många det var!!), handla och även lite plugg i förebyggande syfte. väldigt effektivt, speciellt med tanke på att allt tar extra lång tid då det är massvis med snö och jag måste gå över allt.
25min promenad hem med alla böckerna i snön var lite lagom mysigt!

right here waiting for you

jag tittade på samuels och min bal idag. vilken härlig dag! fullt ös från tidig morgon till sen kväll. blir avis på frida och carro som har allt det roliga kvar (bal och student). deras balträning börjar nu på söndag och den 28:e maj är det dags. kommer så väl ihåg alla våra balträningar. hur svårt det var att få in snurrarna, vänstervalsen och framför allt, hur svårt det var att komma ihåg danserna. treor hit, sjuor dit, från - emot, tjejen under armen, lilla lyftet/stora lyftet. känns rätt sjukt att vi inte gjorde ett enda fel när det väl var dags sen. kanske tur det, men tanke på att vi tränade i 4 månader. kommer säkert gå lika bra för carro och frida. eller kanske inte lika bra. samuel och jag är ju lite av naturbegåvningar vad gäller dans. men nästan lika bra kan vi ju hoppas på. i vilket fall är jag säker på att tiden kommer gå så galet snabbt den här våren, så snart står vi där den 28:e maj.



åh du underbara tisdag!!!!!!

är hemma på det mysiga tretimmars-hålet nu. lagade mat nyss. kokade så mycket spaghetti att det skulle mättat hela den nordkoreanska armén. skulle göra carbonara med. tog fyra försök innan jag lyckades med en sås utan klumpar. och då hade jag använt upp all mjölk som fanns. drack vatten. och sen har jag tappat bort min engelskabok med. måste alltså lyckas charma mig till en ny. synd bara att charm inte biter så bra på herr strule. besvärliga tider detta.
.
här kommer fet bild på mig o becka i florida. va några tanter som fråga om de kunde få ta en bild på oss när vi fejkade att vi va gravida. visstvisst sa vi. all publicitet är bra publicitet.

til i looked into your eyes

känner att tisdagarna det här året kommer bli rätt hårda. they will show no mercy to the people. går i skolan 8.10-16.30. med ett mysigt litet hål i tre timmar där mitt på dan!! och så har jag så mycket att göra den här veckan att jag vill stoppa fingrarna i halsen och spy varje gång jag tänker på det. vill bara gömma mig fram till april börjar. olivia sa att idag tydligen är årets-deppigaste-dag. flest folk som tar självmord o grejer. oh happy day oh happy day!!
.

before

i helgen var det ju JDM. gick ju inget vidare om en säger så. tur att det är över två veckor kvar till JSM. då blir det andra bullar. förutom att det förhoppningsvis kommer gå betydligt snabbare kommer vi även tävla i dräkt då, något vi inte gjorde i helgen. då körde vi i aquablade. rätt så skönt faktiskt!

ska inte vara tjatig, men saknar ju thailand lite.




Then love kickstarts again

lite bilder från hawaii. varmt, soligt, mysigt, roligt, skönt i vattnet med stora vågor, härliga stränder osv. livet är hårt mot dom hårda.
trots allt är det skönt att vara hemma igen och sova i sin egen säng och kunna stänga dörren om sig och göra vad man vill. extra plus i kanten för att den tuffa träningen är över och vi snart börjar toppa lite för big10!
volleyboll på stranden
kolla solnedgång och när kollarna hoppar från klipporna
matt och maggie när hela laget kollade fotboll
delar av laget på stället vi fick frukost ett par gånger, sjukt nice!
tariq jag och dirk. 3 av 5 utländska simmare, dan och minika saknas.
amie, alex, karlyn, ash och karissa på nyårsafton
frukoststället igen
dan och jag
klipporna de hoppade ifrån. sjukt högt, ville men vågade inte.. iaf inte i år.
jag och jennah
hänger och myser på stranden
jag och trish vid klipporna
jennah trish och jag på vår girls team dinner
på väg ner till klipporna
tariq, karissa, trish, jag, austin, alex, monika, beckie, wes, garrett och kyle

SKYPE-DEJT

Shiiiiiiiit. Har just avslutat min första skype-dejt på ENGELSKA med Aja Von Hout!! Min bliviande sim-buddy.  Vi snackade i 40 minuter och hon fatta nog nästan allt jag sa(Y) Det var jätte trevligt!:D
.
Tävlat har vi också gjort idag, ja. Gick betydligt bättre idag än igår. Persade på 100, 200 rygg och 800 fritt. WOHO.
.

Säg hej till Tariq

vi har fått en ny kille till laget. tariq från england!
vi hänger lite hemma hos mig nu innan vi snart kilar iväg till resten och kollar film.

Not a happy camper..

har rest i typ 100år (missade ett av flygen hem och fick vänta). kommer hem trött och äcklig med 4 veckors smutstvätt och ska sätta igång att tvätta skiten. tror ni tvättmaskinen startar eller?
nix. inte ett skit händer.
jag som städade så fint innan jag åkte!

stackars firren då

såhär såg det ut hos carros firre för ett tag sen,
.
och såhär såg det ut idag,
.
okejokej det är mycket renare på den sista bilden. bra carro. men KOLLA VÄXTEN!!!!

Picnik

.
.
.
.
.
Såhär kul har jag haft ikväll! Hittade något "gör-om-dina-bilder"-program. JÄTTEROLIGT:D

niagarafallet

vaknade av att dom höll på att hacka bort massa is på taket. precis över mitt rum. klockan 7. jo men det va riktigt mysigt kan jag lova! bra början sådär kan jag tycka. men dagen samlade ihop sig och började leverera. tur det. och i morrn ska klassen till stockholm! gud va kul det kommer bli!!!!!!! fast just det, jag o carro ska ju inte med.
.
.
.
.

hypokondriker

idag vaknade jag upp med halsont, huvudvärk och frossa. fick efter frukosten även ont i magen. kände att jag hade en kanondag framför mig! eftersom jag inte har tid att vara sjuk nu pallrade jag mig ändå ner till träningen och tur var väl det för nu mår jag mycket bättre. halsen känner jag fortfarande av, men huvudvärken och frossan är borta. ont i magen har jag inte heller, men det kan ju i och för sig bero på att jag inte ätit på 8h. var förbi hemköp och köpte massa c-vitaminer och en ny tandborste. ska nog lyckas få ordning på dehär ni! har ju 13 distanser att simma på JDM i helgen, det vill man ju för guds skull inte missa.


jag och modellsammi. ni har ju tidigare sett honom på JC reklamen runt om i stan, men snart lär ni se honom på fler ställen. modellagenturerna drar i honom från alla möjliga länder just nu så det tar nog inte lång tid innan han är uppe på affischerna igen.



Holy moly, me oh my, you're the apple of my eye

dagen började lite jobbigt för olivia.
.
strypte samuel lite i matsalen.
.
.
gick till stan med samme o carro. vet inte vem den svarta skepnaden till höger där är. nåt fyllo.
.
sa ju att det va ett fyllo.
.
olivia gav mig 20 spänn för att lägga upp den här. vad gör man inte liksom.

Starbucks

hänger på starbucks igen och snor deras internet lite.
jag vet att min uppdatering suger horse dick, sorry för det.
men vi har det bra iaf, inte många dagar kvar innan vi åker hem igen nu vilket känns lite konstigt. om en vecka börjar skolan igen, så de suger ju lite.
annars saknar jag er faktiskt rätt mycket tjejer, träningsläger utan er är inte samma sak lixom.. även om vi har de rätt nice så hade de varit ännu bättre med er by my side.
kan vi anordna en gemensam skype date alla fyra när jag kommer hem?

då kör vi igen då

slut på gymnasiets sista jullov. en termin kvar. vart tog livet vägen liksom. bara nåra månader kvar till balen och studenten. crazy shit. men det ska nog gå braaa det med! började bra gjorde det ju i alle fall.
.
fick träffa ollat idag igen. beautiful monster kan man ju säga.
.
såhär såg vi ut innan daniel strule dampade och placerade oss och carro i varsitt hörn av rummet. dummadumma strule.
.
carro försökte charma strule. men det går inte. han är stoneface.
.
olle frågade carro om hon fick ta en bild på henne på engelskan. men hon ba "INTE NU OLIVIA! SER DU INTE ATT JAG ÄR UPPTAGEN?!"
.
lucas scott va på hugget han med idag.
.
och såhär såg vi ut när carro o hanna var och fjäskade för religions-kerstin.

PIGG!!

igår gick jag och la mig 18.50. somnade på direkten och vaknade 04.15 imorse. lyckades somna om till 06.30 då jag klarvaken bestämde mig för att gå upp. vad härligt det är med tidsomställningen! nu ska jag använda morgonen/förmiddagen åt plugg innan det är dags för skolan.


home sweet home

är ju somsagt hemma från thailand nu. känns både bra och dåligt. för tillfället mest dåligt! hade lätt kunnat stannat i två veckor till. har haft det så himla bra verkligen! det har varit så skönt att komma bort från vardagen och bara umgås med familjen. blir en helt annan kvalitetstid än vad det blir hemma.
kör på lite bilder, har typ 300, så bjuder på favoriterna!













































sådär. känns som det blev 300 kort jag laddade upp. idag ska jag fixa min mobil, hälsa på motala, plugga och träffa fridilu och paddisen. BRA dag!

katte

va i katrineholm och kollade när agnes spela sverigecupen(handboll) igår. rätt soft faktiskt. förutom att det blev strömavbrott i hela katrineholm i 1 1/2 timme. folk gick runt med ficklampor i hallarna liksom. i alla fall. dom vann alla matcher igår och skulle då spela kvarten idag. jag tog förgivet att dom nog skulle förlora den så jag sket i att följa med o kolla. meen såklart att dom gick till semi nyss bara för det.. har 10 sidor kvar på en idrottsuppsats som jag lovat ska in imorrn med också. ännu större anledning till att jag skulle följt med!! men nu måste jag alltså jobba med den skiten istället.
.
.
.

HEMMA!




leeeeeeedigt

nån kommentera o ville veta hur passen vi simmar ser ut. så ja, eftersom er önskan är vår lag så kan ni väl få höra dagens då.
.
1500: 300fr200ry ö/500
1400: fr, 500gs500f2500f2+
1300: fr 300gs600f2400f2+
1200: ry, 400f2200f2+
1100: Ben, kick f2
1000: Ben, spark f2+
900: Ben, kick f2+
800: Arm, fr paddel+dolme
700: Arm, fr p+d
600: Arm, fr p+d
500: Arm, fr p+d
400: Arm, ry p+d
300: Arm, br p+fenor
200: Arm, br p+fenor
4x50: avbad
.
där har ni den, partyserien! nej men den va helt okej faktiskt. fast det är ju rätt gött att vi är klara och har lite ledigt nu, om man säger sååå. samuel tyckte att vi på nåt sätt ska fira att vi överlevde veckan. så vi får väl se vad som hittas på! imorrn ska jag i alla fall till katrineholm och kolla när agnes spelar sverigecupen. och imorrn kommer sanna hem igen också! ÄNTLIGEN!!! ja det var väl det. ska träffa olivia snart. måste kanske sova lite mer först om jag ska klara av henne. asså jag låg och sov förut och så bara börjar agnes "sjunga" (inte säker på om det klassas som sång). liksom va faaan? skona mig.
.
här hade carro en rätt så grå dag

STOCKHOLM!!

12 100 meter DONE. Nu drar jag och mamma till Stockholm!:D Önska jag kunde säga att det var shopping som gällde men nee. Det är TOEFL-test. Är faktiskt väldigt nervös fast alla säger att jag inte borde vara det... Aja, ska i alla fall bli lite mys att hänga lite med mammsen:)
.
.
Btw, fått datum till nästa Florida-resa! 12/4-30/4!!! CAN`T WAIT:D

ett kvar dååå

höjden av psykisk smärta måste ju ändå vara när man försöker cykla i denna fucking snön. framåt  framåt framåt vill man, men det är liksom det enda hållet man INTE kommer åt. brutalt är vad det är. annars då? bara ett pass kvar nu! lite styrka 5.30-6 och så rundar vi av det med 3 timmar i vattnen. blir väl elva tusen, eller kanske tolv. who knows vad som hittas på. kommer i alla fall ha simmat mellan 90 och 95000 denna vecka efter i morrn bitti. klapp på axeln till oss va! imorgon klockan 9 så har vi då träningsledigt till måndag eftermiddag. alltså förstååår ni hur många timmar det är! tror inte ni förstår det nej. men det känns långt. inleder nog den lediga helgen med att träffa olivia. extremt skönt att ha fått slippa hennes fula tryne i nästan två veckor. men nu är det visst slut på det roliga. aja, man kan ju inte få allt här i livet. bara o bita ihop.
hittade en snygg bild på henne, pimpsamme och emma,
haha så snuttigt alltså

fem kvar

lite fail att erkänna det. men hinner faktiskt inte med så mycket mer än träna, äta, sova just nu. men sista passet är fredag morron och sen är det ledigt tills måndag! gu så skönt ni. blev 9400 idag med. höll på att bryta ihop när micke ändrade de sista tolv 25orna från kick till ss fjäril max. men det gick ju det med! och i morrn ska kalle o oscar simma 24000 på ett pass. alla bara "oooh va kul! etta joina..." lär ju ta typ sex timmar liksom. partyparty! jättekul om dom skulle va kvar i bassängen när vi kommer dit igen på eftermiddan ju. hejaheja!
.
.
.
.
.
.

countryroad

idag och igar har bjudit pa kalasvader! det har i skuggan varit runt 35 grader, det vill saga att det i solen ar riktigt varmt. hur harligt som helst! hoppas pa att de tre dagar som ar kvar ocksa bjuder pa bra vader. forra veckan var det lite sissa med moln och regn.

imorgon ska vi pa utflykt nummer tva. i sondags akte vi speedbat till ett par fina oar, bland annat monkey beach som man forstar pa namnet ar full med apor. jattehaftigt! men imorrn da ska vi dyka med tuber. alltsa snorkla med undr vattnet med luft. ar just nu lite nervos for att jag ska fa panik eller for att det ska komma en haj eller manet. men jag tror att det kommer bli ashaftigt!

har ju shoppat en del ocksa. inte bra for ekonomin. just nu har jag 200 bath kvar, typ 50kr alltsa. stabilt! men det finns jattemucket smatt och gott har nere och det ar ju GALET billigt. igar kopte jag lite nagellack som kostade mindre an 5kr styck. har jag sagt att massagen kostar under 75kr for en timme? helknepigt alltsa!


Killing me softly

hawaii är nice!
.
04.25: klockan ringer, dags att gå upp.
04.50: uppvärmning
05.00 styrkan börjar
06.20: styrkan klar
06.30: landträning börjar
07.30: landträning klar
08.30: frulle
09.30: frulle klar, dags för powernap
11.30: dags att laga lunch
12.30: åker till träning
12.45: mördarbål och chinns
13.15: simning
15.15: simning slut
15.20: landträning (kill me!)
16.00: landträning slut.
.
det är vad vi gör varannan dag. varannan dag byts morronstyrkan ut mot simning. när man kommer hem är det middag, eventuellt någon mysig kvällsaktivitet och klockan 21.30 sover mer eller mindre alla som stockar. så det blir inte så mycket av att se hawaii och va ute på äventyr, men de e nice ändå!
.
lite mys har vi hunnit med iaf. nyår på stranden med massa fyrverekerier, dans familj är här så blev frulle med dem en dag, var och kollade på ashäftiga klippor som vissa hoppade ifrån och andra bara kollade å asfin utsikt och solnedgång, lite shopping, lite mys på stranden, fotbollsmatch med alla badgers på en bar som våra coacher hade hyrt åt oss, och lite annat smått och gott.
på onsdag har vi bara morronträning, så då ska vi till stranden direkt efter. ska bli asnice, ser redan fram emot det!!
här e klipporna de hoppa från. svårt att se, för han ska precis landa. men de e typ 15m högt, och man måste timea vågorna och pricka rätt mellan dedär två klipporna som sticker ut på sidorna. tvek att jag ger mig på det, även om de vore coolt!

I´m glad that I´m back to get this message across

.
Hur bra? SJUKT BRA!

i´m crazy about you

Då var jul och nyår över vilket suger really bad. Hade det väldigt bra i Helsingborg, saknar det.
.
Nu är det mest simning som gäller. Av de senaste 48 timmarna har 10 spenderats i vattnet + 2 timmar landträning. Känner mig som en disktrasa vilket är lite jobbigt då vi har 6 super-distans pass kvar. Men det löser sig:) it always does.
.
.
Längtar något till sommaren

trött

mitt alarm ringde aldrig i morse(och ingen annan iphone i världen heller tydligen). vaknade kvart över sex. förvandlades till superwoman och hann hoppa i vattnet med dom andra kl 6.30. micke lovade igår att för de som kör längsta passen, skulle alla pass denna vecka(=10 pass) vara över 9000. jag o carro fick inleda veckan med ett ry-pass över 8000m. på eftermiddan blev det 9000. blev ännu mysigare av att det passet innehöll 3500 br. hallelujah! två pass imorrn med. på eftermiddan är det 50x100 fallande starttid. meeen ja det är så jullovsträningen ska va! är faktiskt lite skönt när man kommer hem och inte orkar göra annat än sova. fick syra när jag skulle skära i maten förut också. känner mig riktigt fresh. energin sprudlar liksom.
.
håller på att få fetaste skavsåren från baddräkten med. ser typ ut som VC varit i farten!!
pigga tjejer i italien 06

NYÅRSAFTON

jag o carro invigde alltså år 2011 i helsingborg. det hade vi inte kunnat tro för några dar sen inte. but it turned out to be hur bra som helst!
.
2010s sista kväll spenderades med pizza i rebbes säng. ältade gamla grejer och filosoferade om hur 2011 skulle kunna kicka ass med sina föregångare. carro joinade oss ett tag också. annars höll hon mest hus hos lingonet.
.
sen blev det nyårsafton. dagen gick mest ut på att fika och kasta snöbollar på carro&lingon. sen var det god mat och flygande champagnekorkar. stod på rebbes tak och såg väl varenda fyrverkeri som hela norden sköt iväg. det va fett.
.
.
.
sen drog vi iväg på lite partaj.
.
.
.
.
vissa fick väl en och annan nyårspuss också,
.
och såhär trött va carro efter en timmes sömn i natt,
förresten har carro fått ett nytt smeknamn! det är inte pc som gäller längre. nu är det istället VC ni ska använda när ni vill kalla på henne! VC VC VC VC VC VC VC VC VC VC VC VC VC VC VC VC VC VC!

RSS 2.0