robert



fastnade framför 4:an där det var ett program om robert gustavsson.
just det här klippet diggar jag. börjar nästan tjuta i slutet. gulligt.

take my breath away

i brist på föräldrar hemma fick basse och erika rycka in idag. blev bjuden på smarrig middag, så nu är jag mätt och belåten. mysigt med lite sällskap, annars kör ju jag torsdagarna helt solo. kan ju vara skönt med variation.

fin bild på lilla paret tycker jag
.


nu är det plugg. geografiprov imorgon. heja!

My savior!

Shit, UTBROTT. Planen var att jag skulle hem mellan träning och "talang-mötet". Men såklart kan ingen hämta mig och bussen är är försenad, så jag hann inte hem! Nu låter det inte lika farligt som det kändes men tårarna var väldigt nära där ett tag där.
Tur att jag har världens bästa fridiluu som tar hand om mig när livet är minst sagt tufft:D crashade solstrålens cribb så nu ska vi fixa något att äta innan vi drar på viktigt möte!
.
.

Halka!

Har gjort HALKAN idag med lilla emma!:D Vi var BÄST! Riskettan har vi på fredag, fast den kanske inte blir lika party:P Skönt att vara två så vi kan väcka varann i fall någon somnar(Y)
.
Annars idag har jag hängt med alex och fridiluuuu! Försökte göra lite PA, tror det gick hyfsat endå:)
Dom är värsta dumma mot Cleo the Female Dragon Warrior! Säger att hon är för dum för att ens veta att hon existerar. What the hell is that liksom? Funderar att säga upp gudföräldraskapet för dom två asså..
.
.
.
.
.
The SUPERCREW!!:D

to you

idag fyller min bästa caroline år. grattis hjärtat! härligaste tjejen.



morgonträning imorse. frukost på donken med sammi och fridisen. prov i skolan. sväng på stan. plugga. ser ut att vara min dag det. ikväll kommer jag ligga i soffan och kolla på idol och kungarna av tylösand. det här är den bra dag ni.



myser med olivia


.
.

Tisdagkväll

när jag kom hem från träningen i dag hade jag fått paket, av baileys mormor! typ världens största paket oreos, asgulligt ju! så nu sitter jag här med ett stort glas mjölk, ett par oreos och nutrition boken i högsta hugg! har min första exam nästa vecka, och det känns som det gäller att börja i tid!
för övrigt har presidenten varit här på campus i dag, jävligt balt om ni frågar mig! nått som inte e lika ballt är att vi hade träning när han höll sitt tal, så ja fick inte se honom. hade ju vart lite coolt att ha det på meritlistan lixom!

My darling!

Har blivit med fisk:D Den lilla sötnosen asså! Jag, alex och frida åkte iväg och hämtade henne igår efter styrkan. Fast jag är ingen erfaren fisk-skötare direkt, så hur mycket hon ska äta, om hon gillar ljus, hoppar ur skålen eller inte tycker om när man spelar hög musik vet jag inget om..... Fast sånt lär ju märkas:D
.
Sen var det många åsikter gällande namnet. "Cleopatra- the Famale Dragon Warrior" aka "Cleo" var hennes första namn. Men sen tyckte fridiluuu att det skulle vara en kille och heta "the Dark Knight", ett annat förslag var "Shark slayer". Lite långa kanske, men mycket brutala. That´s the shit. Men har lite beslutsångest....
.
.
.
.
Vackra bilder på lilla Cleo ( får heta så tills vidare)! Mycket fotogenisk, brås på sin gudmor:D

fire

lite spontant gick jag, pappa och basse på hockey igår, LHC - Södertälje. gick ju bra, 4-0 till LHC. tycker att det är grymt kul att gå på hockeymatcher, ser fram emot då det börjar dra ihop sig lite mer och cloetta center är fullsatt. igår fattades det sissådär 3000, men ändå var det rätt bra drag i hallen. grymt!



idag måste jag plugga. gjorde inget igår, trots en träningsledig eftermiddag. idag har jag inget direkt val eftersom det är prov imorgon...

just som jag satt här och skrev inlägget börjar jävla brandlarmet tjuta i hallen där vi har typ tre meter till tak. ringer pappa - inget svar, ringer mamma - inget svar, ringer basse - svarar. blev tvungen att gå ner i källaren, hämta en enorm stege. klättra upp på den och plocka ner brandlarmet. så arg just nu. jävla brandlarm.

jag har blivit gudmor!!!!!!!!!!

träningsledigt idag alltså! snacka om att we deserved that. trotsade min gode vän matteboken o hans kompis engelsa-boken-som-skulle-vart-utläst-förra-veckan, och hängde med carro o alex istället (räknar med att min oemotståndliga charm blir min räddning på proven i morrn). carro har sagt nu i nåra dar att hon behöver nån varelse som fyller ut det enorma svarta hål som becka lämnat bakom sig. så vad vore inte bättre än en guldfisk? den fyller ungefär samma syfte som becka gjorde :):):):) borde ju till o me ha skålen i beckas rum kan jag tycka.
 
så aa vi åkte till ikea och köpte akvarie (stor ljuslykta från ikeas vas-avdelning). vidare till en blommaffär och köpte fina vita stenar (som antagligen innehåller massa ämnen som inte firren gillar) och sen till djuraffären o hämtade firren. en svart en blev det. sen var det inflyttningsfest och dopceremoni för vår nye vän.
se bara så lyckliga dom ser ut,





annars då.
dagens roligaste 1: var carros reaktion när alex tappade påsen med firren på köksgolvet. det blev panic at the disco så att säga.
dagens roligaste 2: var när prästen i den ortodoxa kyrkan(såg ut som man kan tänka sig att en pensionerad 90 årig jesus gör) vi va i med religionen plötsligt dök upp, och emma skrek så att det ekade i hela kyrkan.

liten summering då

idag är det simledigt. vi skötte oss tillräckligt bra i helgen tydligen. riktigt skönt, precis vad min kropp behöver då det gör ont lite varstans för tillfället. nu är det fem dagars återhämtning innan det är dags för höstens första seriösa tävling. spännande!

tänkte langa några bilder. var ju uppe i stockholm i lördags och hejade på pappa som sprang lidingöloppet. stört mycket folk som ville springa 3 mil i hemsk terräng. har svårt att sätta mig in i den situationen då jag hatar att springa. men, pappa var i alla fall duktig och det var riktigt kul att titta på alla tusen löpstilar som levererades.


galet mycket folk resulterade i lååååång toakö.


innan start. ett par tusen i varje startgrupp, tjockt.


löparn nummer ett.


målgång. lite sliten bara.

igår kväll var jag död efter träningen. orkade därför inte plugga, men pussla orkade jag. fick hjälp av mamma och äntligen är det klart. det tog sin tid, men lätt värt.


sista bitarna. ni ser ju, allt går i samma färgskala. LITE svårt bara.


KLART!

Guuuud så gulligt

efter att ha vaknat upp till fint väder, kikat ett par avsnitt sex and the city och ätit frukost i sängen är jag redo att ta tag i dagens stora mission: plugg i mängd!
"ja! lets sa en bild när ni dricker champagne samtidigt, assweet jue!"
blev väl sådär va...

How i wish you were here

05.30 började min dag. 3 timmars träning, finns det nått härligare sätt att börja lördagar med? knappast! 40min cykel och 2 timmars simning.
efter de har dagen bestått av skype med mammsen, powernap, äppelpaj och mys med emma, tvätt, plugg, ännu en powernap, och till sist smores med våra recruits. inte så tokigt alls om ni frågar mig! helgerna är verkligen happy time här! man sliter för fullt från måndag morron till lördag förmiddag, men sen har man en och en halv dag ledigt vilket verkligen är guld värt!
trots två powernaps är jag dötrött, så ska ta å pallra mig i säng. en fullspäckad och rinktigt bra dag känner jag mig lite nere, så de e nog bäst att bara gå och sova och vakna upp pigg och glad i morron igen.

take my elevator to the club in my crib

inledde dagen med ett pass över 8000.

fyller upp dagen med häng i norrköping hos min moster.

avslutar dagen med middag tillsammans med carro, olivia, klara & emma. sen äre fest med klassen med ja. men vi får se hur det blir med den. för har väl ungefär fem timmars träning att klara av i morrn. men det är bara två pass kvar nu, sen blir det lite lugnare.

men först ska jag sova lite va. här kommer några bilder på mina beautiful dudes.














Just the way you are

i helgen har vi recruits här igen, vilket innebär att ja har varit och sett volleyboll och precis kom hem från glassparty med tjejlaget. dom är för härliga asså!
när ja cyklade hem från amie där vi käkade glass tänkte jag på vilken tur ja har att ja hamnade här. ja kunde verkligen haft det värre om man säger så!
träningen e tuff, språket är jobbigt, skolan är slitig, jag sover alldeles för lite och längtar hem då och då, men vet ni vad? det gör inte så mycket, för känner man sig nere eller behöver hjälp eller bara vill ha lite sällskap en kväll finns det alltid nån som ställer upp! jag trivs verkligen bra och är så glad att vara här!
btw är denhär låten rätt så bra.

Halloween

Olles b-day/halloween-outfit (made by olle):
Carros b-day/halloween-outfit:
Fridas b-day/halloween-outfit:
Frida, gav dig lite alternativ. Fast tänkte att spök-outfiten kan bli lite krånglig när du kör isbitsleken........... Så ja röstar för pumpa!

kör vi

idag på eftermiddagsträningen bjöds det på 18*100 fjäril för min del. inte nog med att det var fjäril, det var även hård fart (tröskel-max). my god vad mina armar var döda i slutet. inte alls skönt. men nu efter lite mat och godis börjar jag känna mig levande igen. lite sömn på det och sen är det dags för plurret 06.10 imorgon igen. bara tre pass kvar - sen är det återhämtning!

imorgon efter träningen drar jag och pappa upp till stockholm. herr öhgren ska springa lidingöloppet och har bästa supportern med sig, he he. även bästa chauffören, lär få köra hem imorrnkväll då pappas ben förmodligen kommer vara lite döda. kul att bryta vardagen lite kan jag känna, även om det ska vara kallt och regna imorgon. får tänka på att jag får frisk luft. yes.


Lets bygga muskler

i dag va ja å hämtade kosttillskott som jag å typ sex andra tjejer på laget får. inte helt 100 på va de ska va bra för, tydligen lite återhämtning å sådär..
är inte nått stort fan av sånt, känns som de brukar gå bra utan att stoppa i mig massa pulver och energy-bars.. men nu när de fixar dehär till mig så e de väl bara att tacka och ta emot och hoppas att de gör skillnad till de bättre!
va å hämtade grejerna i dag, och JÖSSES vad mycke grejer de va! hade med mig min träningsväska att bära de i, men fick ändå inte plats med allt utan fick be om en plastpåse och ta en del bredvid.
skulle satt min hand bredvid så man såg hur stora förpackningarna är, men asså burkarna till vänster skulle ja gissa rymmer typ 1.5-2liter var. "dehär borde räcka ungefär en månad" sa hon när ja hämta de.. yeah right, snarare ett halvår!

torsda

rätt mycket action just nu. kämpig vecka. nästa vecka ser däremot ut att bli betydligt mysigare. mindre träning o mindre skola. gottgott. men först ska man ju överleva ännu en fredag! dom är inte att leka me dom där fredagarna alltså. träning, massa skola, träna dom små hajarna, träning. brukar va galet skönt med ledig lördag efter den kraftansträngningen. men nej det är träning 6.10 den här lördagen ja. menee jaa, we´ll make it work så att säga.
.
såg att sanna skrev att vi kanske är lediga måndag och sen helgen efter nästa helg. inte visste jag det inte!!!
är vi inte mumsiga så säg

we don´t care

Härlig dag idag:D Började dagen med skype-möte klockan halv 7. Älska tidsskillnad! Men det var mycket värt fast jag var lite trött:) Gjorde mig samtidigt i ordning för skolan+ klassfoto. Blev troligen asssbra, brukar det ju alltid bli(Y)
.
På lunch-menyn stod det fisksoppa så vi tjejer bestämde oss för att kebab lät som en smaskigare alternativ och fick med oss några av killarna från klassen. När vi väl satt där fick vi för oss att räkna hur många av alla på lunch-dejten person X hade hållit på med. Kom fram till att det va tappra 7 av 10! Inte illa minsann.
.
.
.
Bilder sen bakdagen förra hösten, va det nog.... Mysiga tjejer:)

stay a little longer

torsdag idag då vilket innebär att det bara är tre dagar (5 pass)  kvar av hårdträningen innan det är dags för en återhämtningsvecka. fick höra idag att om vi är "goa" resten av veckan skulle vi få ledigt på måndag och eventuellt helgen efter litho cup. woho! inga större problem för mig att klara av att vara go, kan känna att det blir värre för frida och carro...


sicka töser ni!

idag har jag haft en tråkdag. städat, diskat, tvättat och handlat. sanna 19 år. känns mer som sanna 35 år och tvåbarns mamma. men mamsen är sjuk, så får helt enkelt visa upp min moderliga sida. kan vara bra att träna inför framtiden, HA!

annars då. min kusin släppte en skiva häromdagen. lyssnar på den 24/7 nu. grym! och, en sak till. imorgon efter morgonträningen kör vi på hotellfrukost igen. gött ni.






Boys&girls club

vårt lag ska de närmaste månaderna hjälpa till på boys&girls club. det är ett ställe där barn å ungdomar med lite halvtaskiga förhållanden hemma kan komma å spela spel, få hjälp med läxor, käka middag och a chilla i stället för att vara ute å hitta på dumheter. lite som en fritidsgård typ.
i alla fall.
i dag var första gången, så jag och fyra andra tjejer åkte dit i kväll. det var faktiskt kul! himla annorlunda, å typ nyttigt att se skulle ja tro. de e mellan 13 och 18 år, så dom är inte sådär jättemycke yngre än man själv, å ändå ser man verkligen hur kul de tycker att det är när "tjejerna från simlaget" kommer dit!
vi fick igång världens basket match med alla killarna som va där. hetta till rätt rejält i bland, vissa av dem har ju lite temperament så att säga.. men samtidigt var de himla gulliga mot oss!
jag sög rätt rejält, så den äldsta av kilarna gjorde en regel att om jag hade bollen i närheten av ringen fick ingen störa mig så ja skulle få chans att skjuta. jag satte den till och med två gånger!
monica till höger och trish näst längst till vänster va två av tjejerna som va med i kväll. himla mysiga tjejer dedär!

Biljett till hawaii - check!

dags att nanna.
de e verkligen fullt upp här, inte många minuter över till fri lek. men de e nice, ja trivs!
vi har bytt till yards nu, skönt att äntligen komma ur 50banan måste jag säga! lite udda tt köra 100ingar start 1.10 ixom, men annars e de inte dirr asstor skillnad mot 25bana.
eller jo, vändningarna.
ja missar vändningar hela tiden och får inte riktigt armtagen att stämma. antingen saknas de ett halv armtag eller så blir de ett halvt för mycket. typ.
men de e väl sånt som kommer med tiden!
orkar inte skriva mer, måste verkligen sova! men måste berätta att biljetten till vårt träningsläger på hawaii i december är bokad. verkligen nått att se fram emot!!!
våra simkillar på hawaii.
kan man ju stå ut med, även om laget har berättat om en hel del riktigt tuffa träningspass de har fått göra där. träningen ska ju göras lixom, å hellre där än här! jösses vad kul!

Lose control

Dagens pass lite fart. Var faktiskt roligt:D
Efter farten var det ca. en timmes avbad vilket väldigt få av oss tog sig igenom. Sanna och jag var nog de enda som inte fuska en meter! och detta gjorde att vi störde oss på alla andra som hoppade över var tredje längd..... Sanna var nog surast, hon sa att vi inte kunde snacka då risken för explosion var stor..
När vi började med sista serien på avbadet 20*75 bad hon mig skita i att vila så vi kom ifrån alla som absolut var tvungna att hänga på(Y) lite kul tyckte ja:D
.
.
.
.
Bilder från idag i skolan, hitta på lilla klaras blogg! Såg även att emma tog sig till gymmet! Good on you, honey!:D

snutte då


motown

hemma från motala nu. carro och jag drog en lunch på stan innan vi tog bilen till skolgårda. hälsade på gamla, härliga lärare och tog oss en rundtur på skolan. saknar skolgårda.















sleten

har precis kommit hem från en mysig kvällsfika med madde. härliga tjejen. drog en "kaffe" på espresso house samtidigt som vi pratade om allt mellan himmel och jord. kvalitetstid.

idag har varit en jobbig dag. min kropp börjar bli trött nu efter två hårda veckor i bassäng och på land. märktes extra tydligt idag då vi tränade i totalt 5h. men, efter att ha fått klaga och tycka synd om mig själv hela dagen är det nya tag imorgon som gäller. bara 8 pass kvar den här veckan, sen är det återhämtning. lovely.


jag idag.

imorgon är det ingen skola, bara träning 18.00-20.00. därför ska jag ta bussen till motala och min fina carro över dagen för att hälsa på vår gamla skola. kommer bli riktigt kul.


Let´s get high

Helt död. Typ så känner ja mig just nu. Började med morgonträning som inleddes med störd "uppvärmning" sedan 7.3km i vattnet. Jag var jätte nöjd med min insatts tills micke sa att det var det sämsta genomförda passet den här terminen(Y)
Eftermiddagen innehöll tandläkartid, styrka, 6.5 km simning och en mil cykeltur hem, typ. Kul att va igång igen!...
.
Ikväll var det även meningen att jag skulle jobba färdigt med min del av religions-seminariet som vi har på onsdag men hajar inte riktigt vad jag ska göra. "Våld inom Kristendomen" är rubriken och har fått massa artiklar om abort men förstår inte om det hör till våld eller inte.. eller om det bara är deras åsikt. Får försöka dejta olle och fridiluu på msn så vi kan försöka reda ut lite saker eller om vi löser det genom " ihållande buksmärtor" på onsdag.
.
.
.

Ja dedär med valet...

tänker inte skriva värsta inlägget om det hela, blir bara förbannad då.
hur fan tänkte de 6% som röstade på Sd?
ja fattar inte. verkligen inte.

måste bara säga nåt om valet

helt ärligt, hur tänker svenska folket. det är ingen fucking röstning inför melodifestivalen eller nån annan lame tillställning. det handlar om vilka som ska få folkets förtroende att styra ett land och allt va det innebär. skäms som fan över att sd nu får vara med där uppe. inte för att jag nånsin själv skulle få för mig att rösta på dom,  men för att över 5% av sveriges medborgare uppenbarligen gör det. igår när jimmie åkesson höll sitt sånt tal stog alla hans hjärntvättade anhängare o tjöt "jimmie åkesson sha la la la la!!" he-rre gud alltså. betedde sig som fotbollshuliganer.
.
och förutom att dom vill minska invandringen med 90% så hörde jag att de vill införa fängelse vid 12 års ålder och betyg i fyran. aaaaha men då så, BRA sverige!!! skitbra verkligen. idioter.

Bakdag

i dag har jag för första gången i mitt liv gjort lasagne själv. pappa skicka recept å ja gjorde som det stod, och believe it or not så blev de riktigt gott! dan trodde aldrig ja skulle klara de utan att sätta igång brandlarmet, så när ja va klar bjöd jag honom på middag för att bevisa mina matlagningskunskaper. han erkände att de va riktigt gott, vilket made my day!
när ja ändå va igång i köket i dag slängde jag ihop två äppelpajer också, som jag, dan och mina roommates har delat på i kväll. asmysigt!
har tyvärr ingen bild på mina skapelser från i dag, kan i stället bjuda på efterrätten för ett par dagar sen när vi hade recruits här. det är min roommates tallrik, har aldrig sett någon ha på så många ingredienser på en tallrik glass, hon satte nog rekord där!

det va ingen lång sjukdom inte. thank you god!!!

mår bättre idag. mina små vita blodkroppskompisar har jobbat och stått i under natten. ni är så duktiga så grabbar!! <3<3<333
.
har gjort min plikt i det demokratiska välfärdssamhället vi lever i idag också. kände mig rätt betydelsefull där med kuverten och alla lappar. det är bra. kan behöva lite vuxenpoäng. annars myser jag väl mest. borde plugga. men det känns ju värt när jag ändå ska gifta mig med david backham liksom. vad ska jag med kunskap till då kan man ju undra.
.
döpte om min "myspys"-lista på spotify till "dödens lista". kände att det klädde den bättre.
snutte då.

valdag

klockan är 15 och vi har redan hunnit med två träningar. den första drog igång 06.15 och den andra 12.15. morgonpasset bjöd på konditionsträning i lite mer än 7km och eftermiddagspasset bjöd på fart och syra. har börjat köra 50or max från pall med fenor OCH paddlar. gick väl sådär med paddlarna idag om en säger så...

mellan passen tog mamma och pappa med sig mig till vallokalen för att rösta. så, nu har jag röstat för första gången i mitt liv. rätt kul att få känna sig betydelsefull för samhället faktiskt!

ikväll blir det fest. eller inte.

avslutar inlägget med ännu ett roligt klipp. detta är från en röjkväll hemma hos kfg i somras då gustav åt en sked fylld med smaskigheter.

kfg är ju rätt rolig i slutet.

Löve lördag.

Vaknade tolv idag. Det va jag värd efter min tuffa fredag! Först simgrupper där man försöker skrika med vänlig röst, sedan fart pass när ja egentligen var inställd på lite valfritt plask.
Annars idag har jag varit duktig och övningskört till Norrköping och hämtat farmor och farfar. Vi kör mammas födelsedags-party lite i efterskott(Y) det var ungefär hela min dag so far:P
Morgondagen innehåller mer träningen än jag kört sammanlagt de senaste två veckorna. Får se hur det slutar.....
.
.
Henke och ja i något "paris-hjul"
.
.
Ett öga på ett torg i Chicago
.
.
Pappas fötter på glasbalkongen på 103e våningen i Sears Tower i Chicago
.
.
Uppradade innan mammas b-day-middag
.
.
Becka i sin jakt på kunskap!

Lets go Badgers!

träningarna lördag morron är tuffa. först 1timmes löpning eller cykel följt at två timmar simning. tre timmar i sträck e mycke, man blir trött, men framför allt: man blir så hungrig!
sista timmen håller ja på å svälta i hjäl, hur löser ja dehär? ja äter lite frulle innan vi drar igång, men kan inte äta för mycke när vi alldeles snart ska träna lixom. får klura lie på dedär för de här kommer inte funka i längden.
i vilket fall som helst är träningen för denna vecka avklarad och vi är lediga till måndag morron. dagen kommer bestå av sömn, plugg, lite fotboll med laget (tyvärr bara på tv denna vecka, men de e inte helt fel de heller), och lite chill med våra recruits.
såhär ser de ut på camp randhall när det är dags för jump around under matcherna. när de inte e jump around e de fullt med andra hejjarklacksgrejer på g precis hela tiden. himla häftigt e de så lite synd att ja inte kan se matchen live i dag!

känner lite såhär idag

har egentligen lovat både samuel och olivia att idag skulle bli en najsig dag med massa mys. men nä, mår skit.. (kaanske att det inte va så smart med 5x200 max på träningen igår när jag inte mådde så bra. bara kanske.) men jag kan inte bli sjuk nu!! aaej, won´t let that shit happen. men iallafall. samuel o olivia, ni kan ju hitta på nåt tillsammans istället :):):):):):) ni får ju båda två adhd när ni sitter hemma liksom! :):):)
.
blev supersadface igår också när jag insåg att vi nog inte kommer träffa ekelund på hela hösten. det suger så hårt så det finns inte. vill att hon ska bo här.

Fridays in my heart!

i dag var det dags för första riktiga "fredagsträningen". det ser ut som att jag kommer hamna i sprintgruppen här borta, vilket innebär att vi kör två timmar styrka varje fredagmorron. kan mycke väl varit den värsta styrka jag vart med om!
eller rättare sagt själva styrkan va okey, det var efteråt det riktigt hemska började. tänk er en platta med hjul på, tänk er att ni lägger fötterna på denhär lilla plattan och sedan står på händerna. alltså som om man står i plankan men med fötterna på en platta med hjul.
inte sådär jättesjönt dirr, men de jobbiga har inte börjat än. i denhär positionen ska vi ta oss upp för en ramp, skulle gissa ca20m lång och ändå ganska så brant lutning. jösses, ja trodde ja skulle dö!
jag har nog aldrig skakat så mycket någonsin tidigare, helt sjukt va de! å de värsta va när ja kommer upp och carrie skriker "good job girl, only two more times!"
n ä r a  d ö d e n.
de bästa av allt: vi kommer få göra dethär VARJE fedag!!! woohooo!
hade tänkt berätta om eftermiddagspasset också, eller om kvällens middag, eller mina nya koreanska vänner, eller våra recruits som e här, eller min engelskaklass, eller mina nya kläder ja fått, eller nått annat kul, men de hinner ja inte.
mina roommates spelar volleybollmatch i kväll så ja ska dit å hejja på dem.
GO BADGES!

sommarminnen

fick lite filmer av fridis idag. dog av skratt åt många av dom. tänkte langa upp ett par här på bloggen, men tar en i taget så spar vi lite på det roliga.

den här underbara filmen är på vår saknade HW en kväll hemma hos palms.


ni får höja så ni hör alla härliga skratt.

Doffe

 
dolph lundgren?                                       samuel bälter?

Back from the USA!

HEMMA!:D
helt underbart! haft det toppentoppen. lite mycket att berätta men kan dra det kort.
började i Chicago. hann med massa kultur-poäng och lite shopping.
bilade sedan till madison, med stopp på ikea. va hur kul som helst att gå runt och välja ut vilka möbler man ville till beckiz90z rum! Väl i madison träffa vi första kvällen lilla becka. började nästan gråta, har nog saknat henne massa utan att direkt tänka på det....
Jag var även där på "unofficial recruit-trip ". allt var verkligen annorlunda men så himla coolt! är verkligen glad att ja fick se det. Gjorde massa kul saker hos becka och som hon sagt va vi på fotboll. det va bland det häftigaste ja någonsin sett! Orkar inte dra upp resten....
Igår påbörjade vi iaf vår resa hem. Den va inte så lätt. Missade typ hela nattens sömn och dörr till dörr tog det 24 timmar(Y) blev inte bättre när pappa och henke höll på att missa planet för att rädda sina älskade longboards som tydligen skulle ha checkats in. Och det hade vi ju inte gjort. Då blev det lite mycket för mig:P
men allt var iaf värt när man tillslut kom hem! har saknat dom små simmarna och imorgon får ja se skol-girlsen osså(Y) ultimat. fridiluuuu hängde med direkt hem efter träningen så vi fick prata ut lite, behövdes verkligen.
Bilder verkligen RANDOM. Orkar inte fixa mer men kanske kommer(Y)

härligaste

solo i lägenheten ikväll. festligt.

min underbara farmor och farfar var förbi en sväng idag och farfar är ju bara för härlig. sätt er in i situationen.
mobilen ringer och det står dolt nummer. farfar ställer sig och kollar på displayen och säger "va fan" innan jag trycker på svara och sätter mobilen mot hans öra. visade sig vara min faster lotta. när han sedan lämnar över mobilen till farmor som också ska prata säger han "va fan, varför stod det doft blommor".
HA HA HA. sötisen då.

nu ska jag dra en städ innan det är idol och vindruvor.

Familjen i madison

familjen har vart här, å nu har de åkt igen. så himla kul det har varit att ha dem här!! hann med många mysiga aktiviteter, bland annat vår första fotbollsmatch. galet va de! hela camp randhall fyllt med folk, alla i röda kläder som hejjar å kör ramsor å allt möjligt. sjukt häftigt!
nått annat som hunnit med är att installera mig i mitt rum. jag har nu lite möbler, och det ser faktiskt riktigt fint ut! familjen stannade på ikea i chicago och shoppade säng, lakan, kuddar, täcke, bokhylla, korgar, skrivbord, stol, ramar, ljus, glas, tallrikar, lampa, galgar... you name it. så nu är det iaf jättefint här!
carro får ge er en mer utförlig uppdatering om vad vi hann med, så länge bjuder ja på lite bilder.
saknar dem lite redan, inte helt lätt att säga hejdå, speciellt när man inte riktigt vet hur lång tid de e kvar tills man ses nästa gång..

greeeeat

skön dag idag för min del. jag diggar mitt liv just nu. har det himla bra, inte mycket att göra samtidigt som jag har något att göra. perfekt balans. morgondagen blir dock inte lika lugn, men kan vara skönt med variation.
05.10 - 07.10 träning
08.10 - 09.20 lektion i skolan
09.30 - 11.00 styrka
14.00 - 19.15 H&M

avslutar inlägget med lite bilder jag hittade på min kamera i helgen.


















bilderna är från i somras då vi röjde hemma hos kfg. sista bilden är roligast. körde ju sanning eller konka och gustav tog konka vilket innebar att vi andra skulle göra en sked med valfritt innehåll som han skulle äta. stackarn fick en sked med ädelost, senap, ketchup, kaviar och lite till. finns en galet rolig film när gustav "äter", ska se till att den kommer upp på bloggen snart.

dunk

mm, vi (kfg) har ju nu fixat en ny skiva som vi ska dunka på träningarna i höst (den gamla med mums zälmerlöv och black jack höll inte riktigt va). även om kfg nu gick lite sin egna väg och bytte ut sannas låtar mot 11 minuter långt electro-house-or-whatever-dunk, så är skivan grym! galet kul att komma ner till poolen och ignorance dunkar så väggarna skakar!!
.
på torsdag kommer carro hem!!! har inte varit ifrån henne såhär länge sen hon va på konfa-läger 2007!!!!
saknar henne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


fribiljett mot himlen

idag har jag köpt ett tusenbitarspussel.
bälter undrade om jag hade blivit pensionär.

skulle ju göra en gemensam cd med simmarna att ha till morgonträningarna.
ingen av de låtar jag ville ha med fick vara med.
inte tillräckligt party tydligen.

haha. känner mig halvt mobbad idag.
liksom tönt.


myshelg

igår morse drog mamma, pappa och jag till uppsala. spenderade lördagen och lite av söndagen hos mina söta kusiner. vi har hunnit med att titta på fotbollscup, spela landhockey, leka hund, spela spel, pussla, rita, busa och ha det riktigt bra. himla mysig helg!


fick en teckning av dante, killen som är sju år och jättefixerad av tjejer. bilden, som ni ser, föreställer mig när jag är på stan och kissar på mig. haha.

em & oll

.
.
myste med emma o olle igår. nåra av de heta samtalsämnena va balen (olle är ju PEPP nu när hon äntligen hittat nån som vill dansa med henne) och olivias mage.
olivias mage har blivit lite av en kändis faktiskt. alla som va på festen i fredags kände på den och gick därifrån chockade och med förundrade miner. det är ett mysterium alltså. hur den kan va så vältränad fast hon gjort max 10 sit-ups i hela sitt liv. shes blessed with a great body helt enkelt. men aa nu har hon tänkt börja gå till gymmet o visa upp sig lite i alla fall.
.
hon har en rätt klar plan med hur hon vill se ut också.

pigs in space

against all the odds så överlevde jag faktiskt gårdagen(!!)
hade dock nåra små missar. glömde tex trosor på morronträningen (åker alltid i träningsgrejer på morronen för att spara typ en minut- värt!). funderade på att göra "en samuel". men gick stället runt i skolan med nervikt baddräkt. hah fan va ont det gjorde i höftbenen. satt som ett korvskinn.
.
sen kom jag visst en timme för tidigt till spec.idrotten. men de högre makterna gottgjorde dagens misstag med att hjälpa till så att jag missade beep-testet. precis när vi skulle börja springa, vi stod där uppradade vid linjen, så var visst cd:n försvunnen. HA! in ya face god! så då tog det 20 min att hitta den och jag va tvungen att dra kl3 för att ha mina grupper. gotte!
.
kom hem från träningen halv 8. tjugo över 8 kom olle o emma och hämtade mig. sen var det fest hos jenny som gällde. var galet trött. men hade kul ändå! men det blev ingen utgång inte. aaa, så va den dagen förbi.
.
och ikväll äre mys hos olle,

bra start på dagen

vad mysiga vi är. efter morgonträningen cyklade jag, frida, vilma, samuel och gustav till scandic för frukost. riktigt gott och jag är, tre timmar senare, fortfarande proppmätt. frukosten innehöll härligaste skrattanfallet på länge för doffe, fredde och mig. love it.

nu ska jag till skolan för en geografilektion, därefter blir det styrka och sim.


sötaste då.

Woooohooooooo!!!

FAMILJEN HAR ANLÄNT!!!
jösses vad glad jag är, helt galet! har sett fram mot de sååå mycket, helt sjukt! :D började gråta när ja fick krama cp, de e fan jobbigt att inte ses varje dag längre. himla härligt att se dem allihopa!
de kom i typ världens största bil, å hade shoppat massor till mig på IKEA, oh happy dayyyyy! jag har finally en egen säng å lite annat smått och gott som ja inte har hunnit se än eftersom ja har obligatorisk study-table i två timmar nu.
de suger horsedick, men de e bara att bita ihop. å dessutom har de lovat att möta mig hemma när ja kommer tillbaka.

JAG ÄR PÅ SÅ JÄV*A BRA HUMÖR, AWESOME!

dagen d

blir lite rädd när jag tänker på min morrondag. så snälla, gråt lite för mig nu guys. 

- träning 5.10 (klockan är redan ställd på 4.47)
- frukost med simmare (dagens mysigaste)
- skola 10-12 (gulla lite med tjejerna)
- lunch-date i skolan (TACO)
- maxpulstest på spec.idrotten (ryktet säger att det är beep-test. vill dö.)
- träna mina små hajar (undra hur jag ska plåga dom i morrn.)
- träna mig själv (28x100 tröskel)
- klassfest hos jenny
- utgång (samme o sanna va peppa)
.
nån som ser en punkt som heter SOVA?! naj naj naj. vill ju bara böla.
dom två sista punkterna känns som dom kanske kommer bli bortprioriterade. men olivia är envis som en åsna och har lovat att hon ska bära runt mig hela kvällen. kanske är värt. kan göra henne gott. hon behöver lite större biceps. win-win situation.

Leaving chicago!

haaaaaaay! sitter pa hotellet nu och vantar pa att mamma och pappa ska hamta hyrbilen sa vi kan driva ner till wisconsin och traffa beckiz90! pa vagen svanger vi forbi ikea och ska inhandla det viktigaste till hennes rum(Y)
chiago har verkligen varit AWSOME:D hunnit med massa kulturpoang+ en hel del affarer.

Nu ska ja bege mig med min kravande bror till 7eleven och kopa ngn slags sockerdricka, va visst valdigt viktigt. Cant live without it.  



Detta hus va vi uppe i! Det hoga svarta asso.. Hade typ glasbalkonger man kunde sta i langst upp. Det va ganska coolt.

inte idag



orkar inte hålla humöret upp idag.
vill dra täcket över huvudet och vakna upp imorrn igen.

Dagens checklista

i dag har jag varit så sjukt effektiv!
simning, powernap, lektion, gym, lunch, lektion, lektion igen, cykeltur till camp randhall, plugg i fetzer center, hämtade lapp med vilka böcker jag behöver, hämtade ut böckerna, hämtade busskort, handlade mat, städa mitt rum, och laga middag.
jösses vad nöjd jag är!
resten av kvällen ska ja inte göra ett skit. käka middag å kanske se nån film, men inget mer ansträngande än så. asnice! nått annat som e asnice är att familjen kommer i morron!!! längtar asmycket, ska bli så kul att ha dem här en sväng!

GOTT

tycker så mycket om onsdagar nu för tin. klockan är två och har redan kirrat både skola och två träningar. gott!
ska snart dra o träffa upp min kalaspingla nathalie,


ändrade planer. träffar pinglan nästa vecka istället!
tillbringade istället veckans enda lediga eftermiddag med att sova i tre timmar. VÄRT. 


reklam



såg den här för första gången igår. skrattade så jag grät.
skönaste katten!

Vad ska jag berätta om?

ja vet inte riktigt vad jag borde berätta om, så gör en liten lista.
  • jag har kollat på min första fotbollsmatch. de va bortamatch, så hela simlaget samlades hemma hos amie och bänkade oss framför tvn. garrett gjorde sitt bästa för att förklara reglerna för mig, han gjorde ett hyfsat bra jobb, så nu kan ja några basic regler iaf!
  • campingen med tjejerna över helgen va mysig! vi grillade korv, snackade, lekte lekar, färgade t-shirts, gjorde smores, satte upp mål för året och bara mös. sov i tält också, höll på att frysa ihjäl, så i natt ser ja fram emot att nanna i min egen säng!
  • i morron börjar träningen. löpning på camp randall (fotbollsarenan) och yoga. ja e faktiskt nervös för löpningen, trapporna vi ska springa i äg galet långa och galet många!
  • familjen har anlänt i chicago, ska bli så mysigt när de kommer hit! ska bli asnice att träffa dem, visa runt lite här, och ÄNTLIGEN få lite möbler till mitt rum!
nu är det dags för lite lunch, men nu vet ni iaf lite om vad som händer här!
jävligt suddig bild, men här har ni iaf hela tjejlaget!

lovely

jag har kollat klart på paradise hotel danmark och vet vem som vinner. det tog mig 14 dagar att plöja igenom 64 program, det innebär ca 4.5h om dagen. låter helt sjukt, men ångrar mig inte alls. sjukt kul program! dock kanske inte helt seriöst, men whatever, skrattat har jag ju gjort. ser fram emot kungar av tylösand, ska tydligen vara värre än paradise, helt i min smak. haha.

nu går jag från datorn till tvn, biggest looser är det som gäller.

har ju gjort vettiga saker idag med även om det inte låter som det. men har faktiskt tränat två gånger, sissådär 13000 meter i bassängen, varit på två lektioner i skolan, haft möte och pluggat. well done!


sjätte september

oooh ja, sol ute!!!! eller nej, vänta lite. just det, september vare ja, så skit samma om det är sol. det är ändå svinkallt. hade för första gången i höst vantar på mig när jag åkte till träningen i morse. det va ju i för sig klockan 5. men ändå. sjukt sorgligt att redan gå in i vant-perioden. den perioden är ju inte riktigt lila högt upp på listan som shorts-perioden om man säger så.



Chicago

FRAMME i chicago:d resan gick faktiskt asbra! hann se shrek 2, sex and the city 2 och draktamjaren pa planet. borjade nastan grata pa sista filmen asso... nu ska vi ut och gora stan! kommer mer detaljerat inlagg senare, skulle mest saga att vi lever!

håller med sanna!

jag hade skitroligt igår verkligen!! i början va det simmarna, marc, olle o klara. sen slogs vi ihop med massa andra kända ansikten nere på ågatan. VÄRT!

nåra va galet snygga
nåra tyckte om att dansa
nåra var glada
nån hade gjort många sit-ups
nån gillade läget
nån gjorde akrobat-övningar
nån va lite sugen
nåra shejkade
nåra lekte truth or dare
nån hade inte riktigt koll på läget
nån fick kämpa för o hålla sig på vägen

bästa

vilken grymt rolig kväll vi hade igår! frida stod för kameran, så om hon langar bilder senare idag langar jag en liten summering av kvällen.

började hos samuel med tacos. stark tacos. därefter blev det lekar (självklart introducerade vi isbitsleken under kvällen, haha), skaka rumpa, bodyshots, mys i sängen för vissa av oss och massor av skratt. tog sedan cyklarna till stan. kom fram efter en riktigt händelserik och rolig cykeltur. bilder kommer på det! därefter blev det yngves, 55:an och PB. PB in our hearts alltså! riktigt värt.

drog oss hemåt vid 03.00 då ågatan stängde.

tycker om vårt lilla gäng, skönaste gänget ever! vet inte hur många sjuka/sköna kommentarer som levererades igår. vissa skulle äta upp någon, andra hade visst rökt sen åttaårsåldern och någon ville inte gifta sig. haha, underbart.

Blinded by the light

nytt land och många nya situationer som man inte alltid vet riktigt hur man ska hantera.. men de löser sig vettni, de gör det mer eller mindre alltid!
no big deal.
i morron åker familjen från sveriga, vilket betyder att det inte alls är långt kvar tills de kommer hit! ska bli så kul att träffa dem och visa dem hur ja har det!
i kväll e de för övrigt dags för fotboll. bortmatch denna vecka, så tror vi ska samlas allihopa nån stans och kolla på tv. spännande!

FESTLIGT

dags o dra till samme! sen blir det utgång!!

jorden er giftig



är säker på att vi kör den här ett antal gånger ikväll. ser fram emot kvällen,
tror att den kommer bli grym! kan behöva en kul kväll efter dagens resultat...
he he he. men som fredde sa, första tävlingen är inte den vi ska vara snabba på.

imorgon är det simledigt. undra vad en ska hitte på för kul då rå.
inleder nog dagen med en låååång sovmorgon.

km

innan de vanliga människorna hade gått upp idag hade vi simmat klart höstens första tävling. km. 50 br, 100 fj, 100 fr, 400 me. tog väl typ en timme. effektiv tävling! blev väl lite blandade resultat sådär kan man väl säga. det är ju ett tag kvar tills vi ska va snabba.

nu ska jag o min carro iväg till stan. kvällen ser ljus ut den med kan jag lova!

snygg bränna

Ingen aning om vad ja håller på med. Borde packa men det icke sa nicke:P har i alla fall fått min webb-kamera att funka så sitter och vinkar till fridiluuu:D det är kul!
LÄCKERT!

do you know, that everyday´s the first of the rest of your life

nyss hemkommen från sjukhuset och ortopeden. har finally fått ett par nya inlägg. svarta den här gången, fashion jämfört med de beiga jag hade innan. får se hur de funkar, bra hoppas jag eftersom man fick langa 500kr ur sin egna ficka. svider ju till lite sådär.

kör en bra låt på det här.


Party in the USA!

Jappps, då är det mindre än 48 timmar innan jag sitter på flyget på väg till Chicogo. Blir borta i nästan två veckor.  Ska bli sjukt skoj!:D

FINT NI

hahahah fan va kul skype e asså! jag, carro o ekelund har pratat i mun på varann hela kvällen.

Just like christmas!

JAG HAR HÄMTAT KLÄDER!
dehär e alltså vad jag har fått i dag. tre t-shirts, två shorts (de svarta och vita e samma, man kan lixom byta håll på dem), gympaskor, och flippisar. plus sport-bh och strumpor, men dom e kanske inte så roliga att se.. känns typ som nån mini-julafton dehär, love it! visst e de rätt snygga kläder?
för övrigt har ja haft min första skoldag i dag. marriage and family, 9.30-10.45. känns som ett schema jag kan leva med.

första september

va hos carro o myste med henne, olle, emma o hanna förut. kollade på pinsamma bilder, åt godis o snackade skit. saknade klara gjorde vi med. på tal om henne, så tog hon körkort idag!! bäst.


Snart skolstart!

jag har äntligen lyckats fixa vilka kurser jag ska läsa!
klockan ett i går öppnades sidan där man väljer kurser, så klockan ett satte kaoset igång. tyvärr bröt systemet ihop och vägrade låta vissa elever skriva upp sig på kurser, jag var en av eleverna som de sket sig för.. så efter att ha suttit i flera timmar sa dem att ja bara skulle gå hem å göra ett nytt försök nästa dag.
därför har jag i dag suttit och bläddrat bland de få kurser som fanns kvar att välja mellan och valt ut vilka jag ska gå. lite trisst att så många redan va fullbokade, men de blev rätt okey ändå. denna termin kommer ja alltså läsa: UW Athletics Life Skills, ESL: Academic Writing, Nutrition Today, Marriage and Family, och A Wisconsin Experience Seminar.
dom två sista känns väl kanske lite halvmysko, men de får blir bra. ja har iaf föreläsningar jag ska gå på och tillräckligt med credits för att få simma, så de e bra!
har för övrigt vart och köpt block i dag också. tror det kan vara det snyggaste block jag haft! rosa med en silver-badger, kan de bli coolare än så eller? mycket tveksamt!


feel fine

kul med gäster på bloggen! känner att lite nytt och fräscht kan behövas emellanåt för att liva upp biglumps. awesome! dock lämnade ju gästbloggerskan-/aren inget namn efter sig, så who can it be? chansar på att det är en tjej, i freddes och paddans klass, som smsarflirtar lite då och då med bälter. haha! :)

på tal om bälter. blev en heldag med honom idag. har hunnit med två träningar, en sväng på stan inklusive lunch, lite fix i skolan och lite chill på st larsgatan. sweet!

nu är det PARADISE HOTEL som gäller för mig resten av kvällen. HA!



sicka guldglimpar!

Skaerf

Sitter i mitten av mina änglar, pärlor, diamanter - CARRO OCH FRIDA! De ville ha lite liv på sin blogg, och vad passar då inte bättre än att låta själva livsguden gästblogga?

Tänkte passa på att berätta lite hemlisar nu när jag ändå är igång. Det är du därför ni går in här dag efter dag? RIGHT?

OK:

Carro -sitter och skriver till ligon

Religion!

I datasalen och jobbar så svetten rínner med "våld inom islam, kristendom och judendom". Mycket intressant. Hela grejen avslutas med seminarium så det är lite chill. Fast kan bli lite jobbigt för seminariet är två dagar efter jag kommer hem från usa och meningen med allt är att vi ska jobba i grupp.... Får se hur jag, frida och olle löser det här:D

Only just a dream

första captains-practise i mose. ncaa-reglerna säger att våra tränare inte får börja träna oss nästa vecka, så denna vecka e de våra captains som står för passen. blev ett pass på 6.3km med en hel del ben, lite arm och massa medley. inte jättemysigt pass dirr, men himla skönt att komma i vattnet å göra nått vettigt!
här har ni för övrigt låten vi körde på repeat på centuryclub.  jävligt bra!

RSS 2.0