LOVE MY FEET

Dags att duscha! Älska blåsor. ÄLSKAR mina fötter.
.

Fullt ös

Det är mycket på jobbet nu. Stressigt och rörigt. Så två feta godisskålar satt på sin plats idag. Ännu bättre att jag är själv i personalrummet och har skålarna helt för mig själv!


Zpd

Som Sanna skrev så blev det ingen glass idag.. Säsongs-premiärade förresten på Bosses igår. Apelsinsorbet smakade diskmedel. I fortsättningen ska jag bara gå dit dom dagarna då Olle jobbar.

På tal om Olle så räddade hon och killer mig idag från min misär. Körde upp och ner med killer i hissar och ramper och in och ut ur klädställningar. Sen provade Olle snygga skor hos snygg kille. Kutade i regnet med. Och nyss målade hon den fulaste bilden jag sett.

 


Ändrade planer

Idag hade jag planerat att ta en glass med Frida och Samuel, träffa farmor och farfar, shoppa med mormor och göra cykelpremiär med pappa. Så blev det inte. Istället blev det 6 timmars jobb och regn. Så är det med det! Fick i alla fall finbesök på jobbet idag, det var mys.


part of me

inledde den här dagen på bästa tänkbara sätt. om två timmar är det dags för jobb. det här är en bra tisdag! kör några bilder från thai. hade det så himla bra!















she doesnt mind

jösses vilken kväll det blev i går. firar det med lite ostbågar och friends i sängen en liten stund innan jag pallrar mig över till dan för att käka frulle. väldigt snart är han hemma igen!

Heading out!

NU blir det party! E ganska opepp just nu, skulle nog inte skippat lunchen. Hela min värld rasar om ja inte får näring i mig. Hoppas beckas taco kan rädda min värld, och efter det ska vi PLÖJA.
.

Skönt att va igång igen'

Så var man tillbaka på träningen igen, började denna härliga helg med ett mysigt spinning pass. Även om det är skönt att var igång kan jag inte påstå att jag har saknat att svettas sådär.. Det syns inte lika bra som irl men man kan typ se svett märkena, asfrächa!!!! Vred ur tröjan lite sådär innan jag hoppade upp på cykeln och trampade hem när vi va klara.


Win my heart



Fredag då

Inledde dagen med ett varv runt stångån i morgonsolen. Har därefter spenderat större delen av dagen på jobbet, 9-18. Ikväll ska jag äta godis i soffan och imorrn ska vi fira min födelsedag.


Fredag.

.
Tuff morgon? svar JA. Men ikväll, efter tre timmars lång träning, väntar THE HUNGERGAMES på bio! Böckerna var lätt bland de bästa jag någonsin läst, så filmen har liiiite att leva upp till om man säger så. Slänger med trailern! ÄR SÅ SJUKT TAGGAD!!!
.
http://www.youtube.com/watch?v=RNxb28j5C1w
.
Gick inte att lägga upp men där har ni i alla fall vart ni ska gå! :D SJUKT BRA

Just get your ass back home

En av låtarna som gick på repeat på ncaa.

Be with me

jag älskar att gå och lägga mig och inte behöva sova på direkten utan ha tid att kolla igenom bloggar, kika lite på pinterest, läsa och bara chilla först. där har vi kvalitets tid.

I WANT CANDY

Hejsan alla miljoner läsare! Så EXTREMT skönt väder det e! Måste bara slänga in det. Gått runt i shorts, utan jacka i över en vecka. Oki. Nu fick jag det sagt :P
.
Min lediga vecka är över, lingon har åkt hem och simningen har dragit igång igen, och mot alla odds är jag fortfarande alive trotts tränarnas tappra försök att ta död på oss. Just nu gör dom detta främst genom kvävning. VARENDA pass sen vi startade har innehålligt en skrämmande mängd " håll andan eller så åker du upp"- övningar.
.
Nästa vecka är sista skolveckan innan springbreak så kommer innehålla en hel del plugg: inlämning av essay, military sciense midterm, crimnal justice 25% exam och matteprov. Asså alla mina ämnen valde den veckan att ha prov på(Y) kul.
.
Idag är det på pricken 8 veckor tills ja kommer hem! Så alla ni som inte skickat godis till mig, DET BÖRJAR BLI DAGS! Just käkat upp näst sista patronen och döskallen så passar ju perfa!
.
.
.
.
Tom godisskål, söt tjej in the process att förtära näst sista patronen och den oändliga lyckan av svenskt godis!

Gos

Ikväll ska jag & sanna på sammes spinningpass!!! Och såhär såg Sanna ut igår när vi fikade.


hemma igen!

och så var jag hemma i linköping igen efter tre helt underbara veckor i thailand med bästa linen. har verkligen haft det så himla bra och är jättenöjd över att jag tillslut bestämde mig för att åka. hade kunnat stanna kvar ett par veckor till, även om det var riktigt roligt att få träffa mamma och pappa igår. spenderade natten i uppsala och kom hem nu på förmiddagen. ikväll ska jag träna (som jag har längtat!!!) och därefter äta kebab med basse och erkan. sen ser jag fram emot att få sova i min egna, mjuka och sköna säng inatt.





kör på mer bilder en annan dag. nu är det dags för tvättstugan! kul och så.

Egen plats!

Eftersom vårt lag kom topp 12 förra året har vi egna platser i år, vilket ger rätt mycke status! De flesta lagen får ju bara sitta där de finns plats lixom, så de e nice med egna platser. Här är vår plats. Med vår skylt. Och vårt lag!


Vår

Hade en heldag med olle och killer här om dagen. Först va vi i valla. Där flög vi flygplan och matade djuren med torrt gammalt gräs. Sen bar det av till Gamla Linköping, samlande kulturpoäng och fikade. Efter det åkte vi till Sturefors och tänkte ha picknick. Blåste lite för mycket så vi satt i bilen, men lika glada var vi för det. Gossigossigooss
.
.
.
.
.
.

I morron är det dags...

dags för oss 11 att äntligen börja tävla! spännande värre! ska bli skönt att få första loppen gjorda så man vet lite mer hur man ligger till och hur de känns.

i kväll fick vi en liten present som vår ena coach hade organiserat. en liten bok, typ som ett fotoalbum, där alla på laget hade fått skriva en liten lycka-till-sida var. himla fint av dem!

dags att nanna hörrni, håll tumarna de närmaste dagarna!

 


OPI shellac

så jaa... auburn är ju inte dirr nån massiv storstad där det är party 24/7 kan vi ju konstatera såhär två dagar efter att vi kom hit.. händer inte sådär asmycke.. simmar, äter, vilar, hittar på lite kul aktiviteter och chillar lite. typ. men i dag var vi iväg och gjorde naglarna, asvärt!!

vi fick välja om vi ville göra manikyr eller pedikyr, och eftersom jag är otroligt kittlig och hatar när folk rör mina fötter fxade jag händerna. asskönt och asbra blev det. syns inte så bra på bilden, men det är lila shellac. shellac är som nagelack typ, fast de håller mycket bättre. 2-3 veckor säger dem, får väl ta det med en nypa salt när man är simare men ändå. vart riktigt nöjd!

sen såg jag också på pinetrest hur man kan göra sina hörlurar så de inte trasslar, genom att tyl göra som ett vänkaps banr runt dem ni vet? så jag beckie och amie bestämde oss för att testa, och även om det tog typ 100år blev det faktiskt riktigt coolt! rosa och lila gjorde jag, matchar både iphonen och ipoden. smart!

sen fick vi nya vattenflaskor i dag med. syns inte på bilden men korken är rätt cool. okej, när man tycke det är spänannde med ny vattenflaska har man inte mycke att göra, men skit samma. alltid bra att ha en extra, och lite ballt med NCAA loggan!

 


Trettonde mars

Befinner oss just nu i Karon, tillsammans med halva Ryssland, och har varit här i några dagar. Imorgon drar vi vidare till patong där vi ska spendera mina sista dagar här i Thailand. Känns så sjukt att tre veckor snart har gått. Vart tog tiden vägen? Har i alla fall fyra hela dagar kvar i solen och ska njuta så mycket jag kan.


Win my heart


Ncaa 2012

Vi har fått nya kläder! asballa skor, jacka, byxor och tre tshirts. känns väldigt amerikanskt med byxorna. vida yoga pants har man ju inte haft på sig å ett tag så att säga.. hehe. men sjukt sköna är de i alla fall!

 

så såhär såg jag ut i morse klocka fyra när vi lämnade lägenheten för att flyga hit. blev en ganska lång resedag, men nu är det skönt att vara här! vi kommer ta det lugn och vänja oss vid poolen och på torsdag drar kalaset igång. spännande värre!

 


Bra lördag!

Idag har vi legat på stranden hela dagen och njutit av strålande sol. När vi kom tillbaka till hotellet tog vi en after beach på balkongen. Så himla härlig dag! Häromdagen tog vi tucktuck till en svensk godisaffär som ligger i närheten och köpte massa godis. Det var GOTT och ganska dyrt såklart, men det var det värt!


wasser

 

va i berlin och tävlade lite torsdag-måndag. eller ja, typ två av dom dygnen spenderades i bussen. resterande timmar på plats i tyskland var vi ganska fångna i simhallen. satte pers i timmar-spenderade-i-en-simhall-i-sträck-under-ett-dygn. det nya rekordet: 12 timmar.

 

 

 

 

 

Tur att det var god mat i alla fall!

 

 


Åttonde mars

Då befinner vi oss i kata. Drog 09.30 från ao nang och kom hit runt 14.30, som tur är har det varit dåligt väder idag så vi har inte missat några soltimmar. Hoppas att det är fint imorgon igen! Hade det i alla fall jättebra i ao nang och födelsedagen var toppen. Vi lyxade till det med massage, god mat och efterrätt. Det bästa är ju att jag blir firad när jag kommer hem, så i år fick jag två födelsedagar. Tackar man ju inte nej till! Annars då. Höll i en söt liten apa igår och ville plocka med mig honom hem!


Grattis på födelsedagen älskade sanna!!

Jag hoppas du har haft fetaste dagen i thailand världens bästa du!! Saknar dig dömycket!


Rätt bra ändå..

sitter på golvet i mitt rum och äter skumtomtar, njuter av att ha lämnat in ett paper som jag har stressat en hel del över och som var galet svårt att skriva men som till sist blev ganska bra, och tyckr att dagen so far har varit riktigt bra.
för övrigt är sovmornar sjukt värt.
mysfrukost mitt i veckan med.
och att det är 14grader och strålande sol.

OCOKA

Jahopp. Sugig dag på fetzer CHECK. När jag har närings- och sömn-brist vill man inte hänga med mig. Och det hade jag idag. Så ingen ville hänga med mig. Nej, nu skoja ja lite. Men det va en tråkigt och inte supereffektiv dag. Får vi ta igen senare!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Btw kan förklara min  rubrik. Det är ett saying som finns i militären som jag ska inkludera i min powerpoint-presentation på tisdag, där jag ska komma på alternativa vägar från där jag bor till klassrummet. Min väg kommer försvåras av olika hinder som jag ska hitta på tex fotbollsspelare med handgranater, lärare med yxor eller en orkan.
O= observation & fields of fire. C=cover & concealment. O= ostacles. K=key terrain. A= avenues of approach. Allt detta ska ja tänka på när jag väljer min väg genom campus! Det bästa är att presentationen är muntlig inför hela klassen. Kommer bli SÅ bra och roligt <3
.

Starships were meant to fly

söndag igen och party med alla mina skolböcker som vanligt. alla mina söndagar ser verkligen precis lika dana ut, kanske borde göra något åt det. spejsa upp vardagen lite.
.
de två nästa söndagarna kommer iaf vara annorlunda. nästa söndag har vi åkt iväg på NCAA, och söndagen efter det har vi precis kommit hem igen. stört, det är så snart! det ska bli spännande. lite läskigt, men mest spännande. vi har det största laget skolan någonsin har skickat och det 4e största laget där. rätt coolt måste jag säga.

Njuuuuuter

Efter tre nätter på koh lanta har vi nu hamnat i ao nang. Kom hit strax efter lunch och spenderade eftermiddagen på stranden. Ikväll, om vädret tillåter (åskar nu), ska vi kika runt lite och förhoppningsvis äta nått gott. Carro blev magsjuk igår och mår fortfarande inte helt hundra, så vi får se hur det blir med det. Annars så är det ao nang fram till torsdag som gäller och sen får vi se vart vi tar vägen efter det.


My best friends, hate you.


asså, ja kan kolla på alla dessa videor hur många gånger som helst och tycka att det är precis lika kul varje gång. så himla kul!

RSS 2.0