vätternrundan 2012









två bilder från starten och två bilder från målet. lite skillnad på väder! gick väldigt bra och var en riktig häftig upplevelse. de sista 12 milen var vi genomblöta och frös. ganska kämpigt, men känslan när vi rullade in på målrakan var så himla underbar. idag känns kroppen ganska okej och det är snart dags för jobb.


EM

Igår var det fotbollskväll. Gick väl sådär för Sverige, trots en grym hejarklack på st larsgatan. Mysigt var det i alla fall! Idag har jag jobbat och kramat lite på lina. På fredag är det dags för 30 mil på cykeln. Får se hur mysigt det blir.


Tävling!

Vi är i omaha och tävlar. Har aldrig tävlat i en häftigare arena än denhär, helt galet! Det är här de ska köra olympic trials om ett par veckor, så allt görs precis som de ska göras på själva trials sen. Allt är perfekt planerat, och stället kryllar av militärer som är här som vakter typ. Coolt är det i alla fall! Här ser ni bassängen och mig innan 100fr finalen. Så himla coolt!!!


Ett år

Vaknade av skrik, visselpipor och katedral-sången. Jag vill också ta studenten idag!!!!! Jag vill också dricka skumpa och äta jordgubbar i trädgårdsföreningen, sjunga katedralsången, krama mange, springa runt i skolan och skrika på alla 1or och 2or, stå på stolarna i aulan, dansa på katedraltrappan, sjunga till danza kuduro på flaket, lyssna på susse när hon håller tal, dansa hela natten på platå.

 

 


smultronstället

igår drog vi 11 pers till söderköping för att äta glass. det var gossigt och gott!
och såhär fina var glassarna.








Två veckor kvar...

I går lagade trish och jag asgoda hamburgare till middag. Våra andra roomies var inte hemma så det vart en romantisk hmburger middag för två.

Väldigt mysigt!
Har de rätt bra just nu. Vädret är jättefint så har mer eller mindre spenderat hela helgen på the terrace, dan kommer hem i kväll, även jag har nu fått börja toppa, och min kyl är fylld med jordgubbar och vattenmelon som jag nu ska äta till frukost. Jag kunde haft det värre!

 


Andra juni

Idag tog Vilma körkort och vi har fått åka en premiärtur. Duktiga tjejen!


RSS 2.0