Helgen på ingång

morronträning i morse. en lektion. chilla i solen med dirk, karissa och dan. möte. mer mys i solen med maddy. snart dags för pizzakväll med några av tjejerna och sedan efterrätt med dan.
i morron har vi morronträning och direkt efter dig är det kegs and eggs hemma hos maggie för att starta av en heldags party. i morron är det dags för mifflin street block party (=polisen spärrar av hela gatan och från klockan 6 på morronen till sent på natten är det party på hela gatan).
ps. jag bor på mifflin street.
tyvärr säger vädret att det ska regna i morron, vilket ju suger lite smått. men förhoppningsvis blir de nice ändå. brukar bli rätt bra med laget, så ja e inte så orolig.
jag bor typ vid dehär husen.. kan bli spänannde.

Ännu mera kläder och skor!

jobbigt att adidas hade för mycke skor över så vi fick var ett extrapar bara sådär. rätt coola faktiskt, ljust grå, nästan silvriga, med rosa sula.
ännu en bra grej med skola här borta, vi får massa kul kläder! har bara detta år fått tre träningsoveraller, tre par shorts, typ sju t-shirts, jacka, väskor, parkas, två par skor, flipflops, sju tävlingsdräkter, vattenflaskor, badmössor/glasögon/tbaddräkter när vi vill, fleece tröja, mössa, vantar, halsduk, mm. och det roliga är att vi kommer få ny uppsättning av allt nästa år eftersom våra nya freshmen måste ha samma kläder som vi ch de ändrar designen lite från år till år. livet är hårt i bland!

Buckinghams

i går va vi på nått som heter buckinghams. de e för student athletes och så får folk olika awards och grejer. dan och chris var nominerade för olka grejer, och fick ta med sig två peroner var, så vi blev några stycken som fick klä upp oss lite och kila dit. det var faktiskt kul, lite uppträdanden och sånt blandat med utdelningar av awardsen.
jag, dan, trish, karissa och chris innan vi mötte upp de andra nissarna.
karissa, trish och jag
dan, jag, trish och soley. soley är på rodd laget och är från canada.

PÅSK!

de flesta simmare har åkt hem över helgen för att fira påsk med sina familjer. så de delar av vår lilla sim familj som var kvar här körde påsk brunch hemma hos mig och karissa. bästa påsk brunchen ever med pancakes, fruktsallad, nån specialvariant av ägg på nått bröd med nån slags sås, bacon, kanelbullar med glasyr (anses tydligen vara frukost här..), hashbrowns, juice.. ja, lite av varje helt enkelt. gott va de iaf, och himla mysigt! nu har jag dessutom lyckats fix bilderna.
jag och karissa
jeff, jag och dan planerar maten
maggie och maddy myser och väntar
trish laddar för maten
jag och dan
vi som gjorde brunch och all vår mat. (och ja, vi åt upp nästan allt!)

Bästa

Morgonträning. Pannkakor. Styrka. Och nu har vi legat här vid poolen ett tag. Klockan är halv 12 och om nån timme ska carro o vilma laga stuvade makaroner och köttbullar. Vad som händer efter det får vi se. Vissa ska åka och shoppa, vissa vill brottas med krokodiler och vissa vill gå ner till stranden och steka. Imorgon bitti åker vi till key west, isla morada. Hotellet ligger PÅ stranden. Förutom påskägget som mamma gömt i min resväska, och som vi åt upp första dagen, så har vi inte fått så många ägg idag. Men det gör inget. Tycker om det här. Bästa lägret.

Hur amerikanskt?

i onsdags kväll hade dom en liten cermoni (=tal, middag, film och lite mer tal) för oss freshmen som tagit oss igenom första året som idrotts lever här på universitetet, och vi fick då dessa jackor. asså, det är ju långt ifrån den snyggaste jacka jag någonsin haft på mig, men samtidigt känner jag att det nog inte blir så mycke mer amerikanskt än såhär så lite kul är det ju allt!
vi freshmen som var där i våra nya jackor
jag, karissa, carrie, trish och maddy (nej vaddå, min jacke e inte för stor..)
sydafrika, sverige och england. haha, söta dom är så dom små killarna

MIAMI BEACH

Har det ASBRA här i Florida! LOVE IT!
.

.

.


Planering

nejmen vad tycker vi.
klockan är halv tre. jag är klar med skolan för i dag. har ingen träning i eftermiddag, och inget som egentligen är planerat förrän klocka sju då jag ska bli bjuden på middag. känns som en tuff eftermiddag va..
tror vi slår till med en powernap och sedan ett par timmars plugg på fetzer. bra plan becka, cred till mig!

Onsdag

jag vaknade just upp från en två timmar lång powernap. tre ord: jösses vad skönt!

ett inlägg från en kille, ett riktigt snille

idag har vi haft en bra dag här i florida!
imorse tränade vi på stranden vid soluppgång, delfinerna hoppade i vattenbrynet och pelikanerna skränade i kör.

det var härligt
inte alls besvärligt
kanske lite jobbigt då och då
efteråt kunde man knappt gå
sen la vi oss och pressade i poolen
i den underbara solen
livet var underbart
och vattnet var kristallklart
sedan avbröts livsnjutningen i ett fartpass
men alla var snabba eftersom att vi simmar i LASS 

På torsdag ska vi till maimi beach och äta peach...
nä nu iorkar jag inte rimma mer
så nu er jag överger!



forever yours: gg



Sommaren närmar sig!

det är i dag 35 dagar kvar tills jag åker hem.
jösses, asså, det är verkligen sjukt snart! känns som det kommer gå skitsnabbt tills dess. plötsligt är det dags att åka här ifrån fr att komma hem och se carro och frida dansa bal. det ser jag fram emot. denna sommar kommer bli minst lika bra som förra, och förra sommaren var grym, vilket innebär att även denna kommer bli awesome.
.
helt sjukt att jag snart är klar med mitt första år här. vart tog tiden vägen? har hunnit med så otroligt mycket detta året, och fått göra så många nya saker. får ni någonsin chansen att simma i usa, eler plugga utomlands över huvud taget antar jag, ta den. det är mycke upp och ner, massa jobb, men otroligt mycke kul! men som sagt, trots att jag trivs så bra ska det bli mysigt värre att komma hem och spendera sommaren med världens bästa tjejer, för det går inte en dag här borta utan att jag saknar er lite.
.
Highlights sommaren 2010
.

If i hurts this much, then it must be love

hade himla kul i går kväll. först käkade dan, jag, paulina, sam och garrett middag och sedan va de party med hela laget. täffade nytt kul folk, skrattade så jag fick ont i magen och dansade en hel del.
på måndag ska vi för övrigt vara back on track. eller iaf försöka vara mer back on track än vi varit denna vecka. the show must go on lixom, och det gör den.
nu ska jag ta tag i mitt liv och pallra mig iväg till fetzer för att vara effektiv och få lite läxor gjorda. har inget ja måste göra egentligen, men vore ju bra att för en gångs skull ligga lite före med allt som ska göras.
saknar er lite tjejer. och vilma, din glasögon-bränna är ashet! hade det funnits en gilla knapp som på facebook hade jag klickat gilla direkt. haha

stoneface

yiiiihaaaaaaaa!! nu är vi på plats på pompano beach(typ miami). kom hit igår. åkte direkt till orlando ju och hängde där i några dagar. hur kul som helst! shoppade och gick på parker. första parken va busch garden. fanns några riiiiiiiiiktigt roliga bergodalbanor. kan ju meddela att vi hade flera stycken som tjöt under en av dom. hahah dom små liven!! sen var vi på islands of adventure  med. den va vi på förra året med så där kände vi oss hemma! gööööörkul!! aa och sen kom vi hit igår då. har haft två helt galet jobbiga simpass idag. och ett styrkepass på det med. men vi ska väl inte klaga på det inte! vädret sög fram tills eftermiddan. men folk är rätt brända ändå kan man säga! så nu är det aloe vera som gäller.

har lite problem med fläkten i rummet. låter som ett jet-plan cirkulerar precis utanför fönstret när den är igång. men blir ju lite varmt när den är avstängd om man säger så. i natt var den på. slutade med att jag o carro vaknade mitt i natten och va tvungna att dra på oss tjocketröja. får väl se hur det går i natt. ytterst spännande va.

sanna ligger inne i samme o kalles rum och kollar bigbrother nu. jag, vilma, gustav, alex o carro sitter ute på balkongen och myser. snart ska jag o sanna börja fixa taco. nom nom nom. aa men livet är rätt ljust här borta! vi har en vecka kvar i miami nu innan vi drar till key west i några dar.









tomt här utan dig becka! hoppas du har det bra där borta trots att ni har lite problems nu.. men det blir säkert bra snart lille vän!!!!


awesome avslut på en awesome vecka

I dag skulle vi göra något "lite kul" på träningen. navy seal challenge.
500fr max
10min vila
2min så många armhävlingar du kan
2min vila
2min så många situps du kan
2min vila
2min så många chinns du kan
10min vila
1.5mile löpning
.
ja men de va ju kul lixom. NOT.
500ingen va okey. armhävningarna va galet jobbigt, tror inte jag någonsin har skakat så mycket tidigare. situps va lixom bara att göra, och chinnsen va ju över efter 8st så de va ju inte alltför hemskt..
men löpningen.
det är 3 grader och spöregn ute. det verkligen vräker ned, så de va ju en upplevelse så att säga. jösses vad kallt det var! de va lixom så hemskt så jag sprang och log för mig själv medans jag lyssna på accidentally in love (tog till allt för att inte deppa ihop totalt där på löprundan). kändes som ett stort skämt när 15 trötta, kalla och icke löparkunniga tjejer sprang runt där i spöregnet. men ni vet, what doesnt kill you makes you stronger, och jag är inte död än, så jag kommer alltså bli as strong!
nu vart ja assugen att se på shrek. får höra runt å se om nån har den på lager!

Torsdag

when youre too hurt to look behind you and too scared to look ahead of you, look beside you, and see your best friends there.

By the way, im wearing the smile you gave me

de e mycke som händer här nu, och det kommer nog fortsätta vara ganska så ordentligt rörigt och jobbigt här ett tag till. just nu är jag himla glad för att jag är här med ett så otroligt härligt lag och att våra coacher lyckas hålle humöret uppe så hela tiden är så otroligt positiva och stöttande. dessutom är dan äntligen tillbaka, vilket verkligen var på tiden. snacka om att vara omgiven av härliga människor, och det är grymt att se hur verkligen alla ställer upp för varandra just nu.

Dagen att glömma

utan att överdriva kan jag säga att det är jävligt tungt just nu. efter min geografi exm som gick åt helv*te kände jag att dagen kan ju inte bli väre i alla fall. men jo då. plötsligt känns dedär provet inte alls så farligt.
.
eric, vår head coach, fick för två veckor sedan ett erbjudande om att bli head coach i arizona, som är ett av landets bästa lag, och han meddelade i dag att han fått jobbet och lämnade madison i kväll.
.
vet inte ens vad jag ska säga, det känns bara så sjukt. 1000 tankar som snurrar runt och det var väldigt länge sedan jag grät så mycket som jag gjorde i dag. har gått och oroat mig sedan han berättade om erbjudandet och försökt intala mig själv att det kommer kännas bättre bara vi får veta vad han bestämmer sig för och hur det blir. men tyvärr stämde det inte.
.
åt middag med de andra freshmen som jag hänger mycket med och pratade massor om det hela, och sedan kom paulina över för att prata lite hon med. har verkligen världens bästa lag med superhärliga tjejer och killar, men just nu vill jag bara att dan ska komma hem så jag kan prata med honom med.

Welcome to the danger zone

i dag har det varit 25 grader varmt och sol här, så jag har legat ute i solen och myst hela dagen. okey dedär va bara halvt sant, men önska kan man väl få? det har faktiskt varit 25 grader och sol (fråga mig inte vart det kom i från, för i går va de typ 10 grader och mulet) men i stället för att vara ute har jag suttit inne och pluggat. precis hela dagen.
.
okey, det var inte helt sant dedär heller, för jag cyklade faktiskt till fetzer för att skriva ut ett papper jag behövde för att plugga och cyklade sedan tillbaka hem. men de räknas knappt som att vara ute direkt, de va ju inte mys i solen lixom.
.
i vilket fall som helst har det varit en bra hemlg. party på fredagen, bankett lördag morron, plugg lördag dag, fest lördag kväll och plugg söndag. dirk hade införskaffat ny kamera i fredags och tog 375bilder på en kväll, kan väl säga som så att det inte var toppkvalitet på alla, men rätt kul att kolla igenom dom nästa dag var det i alla fall!
elle, leslie och tariq
sam, becki, amie, monika och elle
dirk, garrett, jag och karissa
massa simmare som hänger i köket
sam, amie och monika
garrett jag och karissa

imorron ååååååååker vi!!

rätt sjuk tävling idag. först ett försökspass där alla simmade 4 lopp. sen final på de loppen + 400 fr (200 me för killarna) på eftermiddagen. i finalen låg mina, carros, sannas o vilmas lopp inom ett litet lagom tidsspann på typ 40 min. amen det va ju spännande! typ maxpuls innan start på alla loppen. när de andra i heatet gick inmarsch så hade vi typ precis lyckats kravla oss upp ur bassängen. men vi va duktiga! blev endel pers till och med.
.
balträning i morrn bitti. sen tränar vi och åker direkt efter den upp till stockholm. på måndag morron lyfter planet. åååååååååååååååååååhhhhh!!!!
.
så här såg det ut förra året
.
.
.
.
.
.
.

Bankett!

blev lite spontant party i går och därmed lite för lite sömn. men nu är det i vilket fall som helst dags för bankett, så jag och min orangea kläning ska ta och pallra oss dit. har egentligen inte en aning om vad det är vi ska göra där, men de lär vi ju märka!

I wish...


ja de va ett bra tag sedan de hände kan ja lova. tur att det inte är så många fler dagar jag ska skypa australien, 15 timmars tidsskillnad är inte optimalt kan jag lova. har inneburit att jag stannat uppe till i alla fall 11 hela veckan och sedan gått upp 5.28 varje morron där efter för att halvt dö på träningen. lite halvskönt skulle man väl nog kunna beskriva det som. som sagt, bra att det inte är så många dagar kvar!

choosing my confessions

studentmössan ligger på skrivbordet, balklänningen hänger på väggen och i soffan har jag slängt massa grejer jag vill ha med till florida. är alltså omringad av saker som kommer hänga med mig på några av de bästa dagarna nånsin. känns fint! bra vår det här. vet inte om det stämmer det där med 15 kilo packning förresten! måste höra med dom små grisarna i morgon hur det ligger till.
.
åt årets första glass på bosses idag. mmmmmm va det smakade sommar. och lite grus. blåste så jävla mycket så det kändes som man var mitt i en av saharas sandstormar.
.
aaej. kanske ska ränsa bort lite grejer från golvet så att det går att komma in och ut ur rummet. jag och alex tar förresten vårt ansvar som gudföräldrar och följer med carro till djuraffärn och köper medicin till lille firren imorrn. hoppas hon blir sugen på att köpa en till fisk då! samuel tyckte den skulle heta akon. klockrent. aja. bajbaj.
.

Sjuk fisk

My baby is sick! Eller något fel är det på henne i alla fall. Cleo har fått några typ vita klumpar på ryggfenan och jag har ingen aning om vad det är! Får se om hon blir bättre annars blir det nog tyvärr så att jag måste stanna hemma från Florida och ta hand om henne.
.
.
.
Lite svårt att fånga en fisk-fena på bild. Men ni ser dom vita fläckarna på bild två? Jag är ytterst orolig!!

i want to hold your hand

över en vecka sen jag skrev något här. har andra saker för mig helt enkelt, bloggen har tyvärr inte legat högst upp på priolistan den senaste tiden heller. det är mycket som ska hinnas med innan söndag, men nu är jag äntligen klar med allt vad gäller skolan. så himla skönt - känner mig 20 kilo lättare.

såhär ser den närmsta tiden ut då.
fredag: dubbla träningar, en lektion i skolan, försöka påbörja packningen.
lördag: tävling i motala hela dagen.
söndag: packa det sista, träna, pussa och krama mamma och pappa hejdå, åka till stockholm.
måndag: FLOOOOOOORIDA!

visst ser det bra ut? jag diggar livet just nu!




Onsdag

Love me, Love me, Say that you love me
Fool me, Fool me, Oh how you do me
Kiss me, Kiss me, Say that you miss me
Tell me what I wanna hear, Tell me you love me
.
ska springa på träningen i dag, så har laddat upp ipoden med lite justin bieber. får ju passa på att festa till det lite sådär. är det onsdag så är det. så då kör vi all in vettni.

cause i would

som cäääääärrow skrev. galet effektiv dag. jag tränade i för sig inte i morse eftersom jag mådde sämst igår. men nu känner jag att jag platsar under kategorin FRISK igen. känns skönt. känner att jag hör hemma där. trivs bättre liksom. förutom träningen har jag haft samma aktiviteter som carro under dagen. och hääär kommer bilderna.
.
carro skulle in till sin mammas jobb och fixa en grej. hon skämdes över mig o alex så hon låste in oss i bilen under tiden. där satt vi i 1 1/2 timme och lyssnade på coconut tree innan hon kom och öppnade. då var rutorna lika immiga som de är i bilen i Titanic.
.
.
alex åkte hem och snyggade till sig medan jag och carro åkte och träffade massa söta barn. hann hem till carro och borsta håret innan det var dags för nästa uppdrag.
.
.
.
sen var det dags för lite fashionshow ja. haha vi såg riktigt proffsiga ut må jag säga! men snygga va vi väl i alla fall. allt klär ju skönheter så att säga! "ÄG stället bara!" sa nån som jobbade där. jo men det gjorde vi väl va!
.
.
sen har jag varit och hämtat min balklänning också!! men den ska ni inte få bild på. nu ska jag ha ö-råd bland mina sommarkläder. får ju bara ha 15 kilo med till florida... 15 kilo liksom?!? det är ju typ lika mycket som bara plattan och fenorna väger.

Effective!!

WHAT A DAY! Hunnit med så stört mycket. Morronträning som var hur nice som helst. Några starter, sprint sen 2000 meter lite valfritt sådär. Var även i skolan, en lektion rättskunskap och sen var det PA som gällde. Har gjort MASSA pa. Vart runt i skolor och snackat och alla är så positiva så!:D Har redan fått in 7 anmälningar till vårt lilla event!
.
Dagen innehöll även den mest oseriösa, och ytterst pinsamma, modevisningen ever. Jag samme, alex och fridiluu fick traska runt där i fula kläder från affären STIL här i stan. Det mest positiva var väl att vi fick höra Patrik Isaksson live!(Y)
.
Nu tänkte jag vara världens snällaste syrra och kasta lite boll med min lilla lillebror som verkar ha stört mycket överskottsenergi.......
Fridutcha bjuder nog på lite bilder från dagen!! Eller........?
.
.
TRE DAGAR KVAR! Hoppas det är lite varmare än förra gången så vi kanske slipper filtarna när vi ska sola.

Kul


gonna make you lose your mind

kul att jag blev sjuk såhär fem dagar innan florida. men ja det är ju tur att det inte kom ännu närmare i för sig. måste bli frisk tills tävlingen på lördag också. men det ska man väl kunna ordna till. och just det ja, har ett uppdrag imorrn som jag behöver se riktigt fräsch ut på......
.
rebbe va ju här i helgen! det var huur fint som helst. utgång på fredagen. det va kul det! vissa blev utslängda till och med. har typ 30 filmer på mobilen från den kvällen. riktigt gulliga. lördagen we spent på lite olika ställen. åkte hem till carro och kärade ner oss i en 17 årig kille med gittarr som spelade alla låtar vi önskade. sen sov vi hemma hos mig. aaa men det va sjukt mysigt i alla fall!! riktigt bra helg.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Front seat, back seat?

rebecca black. vad ska man säga? jag dör lite när jag ser dehär klippen. om ni inte har hört låten än, kolla det första klippet så ni får höra den. om ni redan har hört, gå direkt till andra klippet. lixom, va? är hon seriös? tydligen är det inte världens mest meningslösa text, utan väldigt djup och genomtänkt. så klart.
.

Too much thinking

i dag har jag haft en sån dag då jag tänker och oroar mig alldeles för mycket. kan bero på att jag är supertrött då jag stannade uppe till 5 i morse för att skypa dan och därmed sov 4 timmar, men oavsätt vad det beror på så suger det. eventuellt haf jag ju inte ens något att oroa mig för, men jag har en tendens att oroa mig i vilket fall.
.
sen har jag också insett att det typ bara är 50dagar kvar tills jag åker hem. blandade känslor där med. ska bli hur härligt som helst att komma hem och mysa med mina BLs och annat härligt folk, och jag vet att denna sommar kommer bli grym, samtidigt som det kommer vara hemskt jobbigt  att åka här ifrån. kommer kännas så sjukt tugt. lustigt dedär, hur snabbt dehär ändå på nått sätt har blivit "hemma" det med.

you can run you can hide

har spenderat hela kvällen på fetzer och gjort läxor. bäst för engelska läraren att han gillar min uppsats om "celebrity marketing", för jag har faktiskt lagt ner mycke tid på den. hade i alla fall julie där som sällskap, så de va nice. nått annat som va nice var att jag skypade lite med mammut och papput i dag. pappa och jag åt till och med middag respektive lunch tillsammans över skype, mys på den ni! :)
jag och min middags-date. haha!
.
annars sprang jag 15min och simmade 1500 i dag. långbana. har verkligen insett nu att nästa vecka kommer vara pain rakt igenom. inte kul någon stans, utan bara pain. tydligen hade en av illarna gråtit på träningen i morse, och två andra blev uppkörda. ser inte så ljust ut för min del nästa vecka.
.
nej nu får de vara nog med bloggande för i dag. ska svara på mail från australien, se ett avsnitt av teen mom och sedan sussa. har trots allt en lektion i morron 9.55-10.45. gäller att ladda upp för de!

RSS 2.0