2 veckor kvar..

om två veckor har jag och paddis lämnat landet. stört. började förbereda lite i deg genom att rensa ut bland baddräkter och tshirts och andra sånna där simgrejer. när jag hade radat upp mina baddräkter på vardagsrumsgolvet såg det ut såhär.
tror jag räknade till 27 vanliga baddräkter plus tävlingsdräkterna sen. lixom vart kom allt dedär ifrån?!? Men nu har det i alla fall rensats rejält bland dem, och bara de jag faktiskt tror att jag kommer använda nästa sommar fick vara kvar. bra jobbat till mig för den prestationen i dag!
nu blir d lite luch och sedan ladda upp inför kvällen som bjuder på spännande events med tjejerna, har en känsla av att de kommer bli en bra kväll dehär ni!

Hääääääärligt

Hemma från landet nu! Haft det toppentoppen verkligen med massa kompisar som hälsat på! Kom hem i söndags och igår drog lilla lingon hem till sig.
.
Igår träffade jag också gullungarna Olle, Emma och Klara på stan på en lunch i tre timmar. Märkte när jag såg dom att man saknat de små liven en hel del! Fick nästan tårar i ögonen.. Så söta:)
.
På kvällen vid tio bestämde  sig Samme, ja, Kfg och hans balbuddy Ellen att dra ut, så då gjorde vi det. I <3 SOMMARLOV. Så vi satt ute förfestade lite, sen dansade vi tills det stängde till GRYM musik:D Efter väntade en korv och en promenad hem till Samme där vi kraschade i hans säng och kollade sim-VM försöken. VÄRT!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Bilder från Landet!

VILKEN SOMMAR!

förra helgen hade vi lite helsingborgare här på party. sen slutade träningen och vi fick sommarlov på riktigt. åkte till helsingborg. kom hem i fredags och om två timmar går tåget dit igen. på torsdag morgon byter vi land i en vecka. kommer sakna mina tre små tjejor här hemma, men vi ska rocka sommarens sista veckor sen!
.
.
.

Put your hearts in the air

härlig sommar verkligen, men svårt att förstå att det nu är mindre än fyra veckor kvar tills carro och jag drar til wisconsin. längtar galet och får ångest på samma gång.
hur som helst.
.
de senaste två dagarna har varit himla bra. som sagt va de party i norrköping i lördags, första men definitivt inte sista gången! mycke dans och roligt folk, och ute dansade vi tills det stängde trots att musiken som sagt inte var så mycket att hänga i granen.. kul va de i alla fall, så nästa gång får vi kanske ta och visa nkk:arna vad linköping har att erbjuda.
kom hem och somnade straxt efter fem, efter att ha skypat dan lite för länge ännu en gång. även carro var pratglad och skulle snacka, vilket ledde till en hel del skratt.
.
söndagen bestod av återhämtning, mys och en väldig massa marängswiss  och snack med the hoologans här hemma, och i dag bär det av mot landet. får se om sanna och frida kanske tar sig i kragen och skriver ett par rader nu när både jag och carro e borta en vecka. det återstår att de helt enkelt.

Händelserik morgon

Den här morgonen har ja hunnit med att:
.
.
Snorkla,
.
.
Åka berg-och-dal-bana,
.
.
Steka vid solnedgången på en tropisk ö,
.
.
och hänga vid ett vattenfall.
.
Uttråkad? ABSOLUT inte.

UNTZZ

Utgång i Norrköping igår då! Det va FETT :D Träffa massa folk man inte brukar hänga med och vi dansade tills fötterna domnade. Enda minuset var musiken de spelade ute. WTH va det liksom? Kände igen två låtar på hela kvällen. Men egentligen gjorde det inte så mycket.. vi dansade och hade grymt skoj ändå:D
.
Idag ska jag skypa med min rooomie AJA! Spännande värre:D
.
.
Om vi har tur kanske BECKIZ90 bjuder på lite bilder från gårdagen! Allt är på hennes dator.

SOMMMAR

HEEEEEEEEEEEEJ!
Jaaa, det va ett tag sen. Fullt ös nu när sommarlovet dragit igång så ingen av oss har så mycket tid över för bloggandet, men det blir bättre sen:D
.
Första dagarna på det riktigta lovet, alltså efter sm och efter en vecka "träning" spenderades i Helsingborg! Som vanligt what happens in Helsingborg stays in Helsingborg! Men kan i alla fall säga att det va AWESOME:D Kom fram till att ja faktiskt hunnit med en hel del spännande saker!
.
I helgen väntar utgång i Norrköping, fika med Hanna, skype med min roomie och kanske lunch med lille linge. På måndag drar vi till landet på obestämd tid där vi kommer få en hel del sällskap! Ser ljust ut värre:D
.
.
BTW, en månad minus tre dagar innan ja lämnar landet. OJOJOJ. Lite läskigt är dte allt :P

här va de dött..

mycke har hänt sen sist. band annat har vi tagit oss igenom ännu ett sm. om det gick bra eller inte kan ju diskuteras, men det är gjort nu i alla fall och snart väntar sommarlov på riktigt, och det ska fullspäckas med spännande aktiviteter. asnice!
hitta denhär bilden å tyckte den va lite passande såhär när vårt sommarlov närmar sig. vårt sommarlov är i juli, och tydligen innehåller juli extra många helger, som självklart ska utnyttjas till max. känner att de kan bli ett bra sommarlov dehär!

RSS 2.0