ska till tyskland imorron


 


Har det bra!

Imorgon tar vi färjan till koh lanta och stannar där i tre nätter. Igår spelade vi kort och drack öl.


Stress..

känner mig sjukt stressad trots att jag inte har sådär oerhört mycket nerskrivet i almanackan eller på to-do-listan. en del småsaker i skolan som måste göras, men inget som verkligen är panik eller som ska va klart inom de närmaste typ två dagarna. trots de kan jag inte slappna av.
antar att det har att göra med en del beslut som måste fattas och en del samtal och möten som måste klämmas in så snart som möjligt och som troligtvis inte kommer bli sådär jätte inspirerande precis... men det är väl bara att ta tag i det och förhoppningsvis känns det bätte efter det.
önska mig lycka till när jag i morron tar tjuren vid hornen...

media naranja

blev några timmar på platå med olle i lördags. väldigt varmt på dansgolvet. olle tyckte vi skulle stå lite utanför själva klumpen med folket som dansade, hon behöver lite space för att kunna göra alla sina moves. där, i den mobbade delen av rummet där ingen dansar, stötte vi på hanna. det va kul!! sen gick vi hem till olles penthouse på st larsgatan.
.
.
igår fick jag födelsedagspresenter av palm sisters! tack bästa ni! längtar tills ni kommer hem, om 80 dagar!!

Shit happens...

Försov mig till morronträningen i morse. Ganska så ordentligt pinsamt och Whitney var inte jätteglad bär han ringde, men shit happens. Förhoppningsvis innebär detta att veckans pinsamma händelse redan är avklarad och att det flyter på utan problem.
Annars så har inte så mycke spännande hänt. Eller jo, vi va ute å käkade middag och gick på bio i lördags. Asgod mat och mycke skratt under kvällen, och så såg vi the vow som var riktigt bra. Å sen i går bakade jag cake pops som blev riktigt goda!


Thai

Är framme i Thailand och har tagit oss till phi phi för att spendera tre nätter här, därefter har vi tänkt att ta färjan till krabi för att spendera några nätter även där. Sen får vi se vart vi beger oss, just nu lutar det åt Filippinerna.

Resan gick bra! Var ju självklart jobbigt, men petade i mig en tablett och sen somnade jag gott efter maten och sov största delen av resan vilket var skönt. När jag väl kom fram stod Carro och väntade på mig! :) vi tog taxi till Phuket town och spenderade en natt där, på det äckligaste stället jag någonsin sovit på. Men det var ju en upplevelse det med! Billigt var det iaf, 25kr för en natt.


Ut

Idag var det vår. I alla fall en stund. Och om man satt i solen och där det var vindstilla. Har hängt med olle hela dan. Gick runt på stan och sög in massa d-vitamin. Sen åkte vi till henne och kollade på toy story och hade kuddkrig med killer. Och nu ska vi ut och dansa!


Vart ska vi sova inatt

Blir stört glad varje gång jag ser det här klippen!! :D SÅ HIMLA BRA.
.

Party time!!

eller inte.
i alla fall inte för min del. vi som tog oss vidare till NCAA tränar fortfarande på som vanligt och har fortfarande partyförbud, medans de som inte kvalade chillar järnet med träningarna och planerar utgång i kväll.
sad but true.
men tänkte festa till det lite för mig själv i stället med ostbågar som mamma och pappa lämnade här och lite uppsatsskrivning. best friday ever!!! NOT. men ja ja, NCAA kommer bli grymt och efter det blir det garanterat party på hög nivå.
nedräkningen kan börja!

EN LITEN PRINSESSA

Så OTROLIGT roligat att vi har fått en liten prinsessa!! :D :D Fick reda på det imorse från cirka 4 olika personer, och först trodde jag det var ett sämt. Hade helt glömt att hon var gravid! Japp, så isolerad är man här. Eller jag i alla fall. Men tyckte i det var väldigt roligat att höra, älskar kungahuset! Det är så fint!:D
.
Annars då, dagen har bestått av matteplugg i 4 timmar med beckiz90. Vi har vår första matte-exam imorgon och missade hela förra veckan så har liiite att ta igen. Sedan började det snö idag, när det var vår igår, så kom nästan en liten tår i ögat när jag var tvungen att cykla hem i snöstorm.
.
Imorgon blir det PARTY för min del!! Vad jag har längtat!! :D :D Vet inte vart när eller hur, men det SKA hända imorgon. Har ju fått mammas gamla iphone så förhoppningsvis kommer det bli fler ASSSROLIGA bilder från och med nu!
.
.
.

Big10

Jahopp, så var big10 slut och mamma och pappa har åkt här ifrån. Jari alla fall vart asnice att ha sem här, och big10 var precis som förra året grymt! Blev ett par big10 records, nått skol rekord, och även individuell tripp till prispallen, så de va kul!
Ni får lite bilder från tävlingen oxå. Bussresan dit, när vi vann och satte rekord, ice bath, paket ja å min roomie fick från hotellet efter att vi fått elstötar från en kontakt i rummet, och en totalt misslyckad middag på vägen hem.


lighters

igår efter jobbet var jag på hockey, LHC-Brynäs, tillsammans med halva släkten. träffade även hanna en stund. helbra kväll alltså! idag har jag växlat pengar och börjat styra inför lördag. imorgon är det jobb, på fredag packning och på lördag åker jag ner till thailand för att möta upp carro. gaaaaaaaaah! galet!


Börjar bli kärvt om plats för ljusen på tårtan

Igår va det kalas hos mig. Idag, inte så mycket kalas.

 


Utgång

Vid halv nio igår bestämde Frida, Samuel och jag att vi skulle köra en utgång. Sagt och gjort, efter att ha hängt hos mig några timmar drog vi till lascala och platens. Dansade tills det stängde och avslutade med kebab. Riktigt bra kväll med mina bästa!!


Födelsedag

Idag fyller bästa sammi år! GRATTIS gubben!


20års festen

jag & alex hade bästa 20års festen i lördags!! kvällen var hur bra som helst!! bästa gästerna. åt massa gott och fick massa fina presenter. som vanligt när man hänger med dom dära, så händer det även massa spännande oförutspådda grejer. och runt 12 drog vi in til stan och dansade till stängning. sjukt bra kväll/natt!!!!!!!!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.

Finisar!


Tjugoooo

Bästa kvällen igår. Lever knappt idag, men det är ju så det ska vara.


Cat Facts

När carrie läste dehär för oss innan träningen för ett par veckor sedan skrattade jag så jag fick ont i magen. Sättet hon läste på, hur hon själv skrattade så hon knappt kunde prata, och själva innahållet i smset blev en sjukt rolig kombination. Önskar jg fick stanna kvar i sprint gruppen, mysiga träningar och alltid mycket skratt!
.
Oh, by the way. mammsen och pappsen kommer ÄNTLIGEN hit i dag!! Räknar ner timmar nu och inte dagar, ska bli så himla kul att se dem och att de kommer till big10!!

Party in my head

Idag är det den stora dagen ; FRIDA OCH ALEX 20 års party! Tyvärr blev jag inte bjuden men det gör inget för jag har roligare party här. Gjorde iordning mig efter dagens morgonträning, så ser ut som en superstar. Förfesten bestod av städning och nu har det riktiga partyt verkligen kommit igång med spotify framför facebook! Dunkar "YES" av LMFAO. Living the life.
.
.
.
.

Keeeebab

Idag har jag jobbat! Skönt det. Har ju inte gjort överdrivet mycket den här veckan. Efter jobbet drog Basse, Erika och jag till ekkällan för att äta godaste kebaben. Bra dag ju!

Igår skickade Frida och jag 230 sms till varandra. Idag har vi nog bara skickat kring hundra stycken. Tur att jag har henne!


verstehen

snälla snälla fredag gå snaaabbt. eller i alla fall mellan klockan 13-15, där får det gärna gå i en jävla fart. morgondagen kan gärna gå lite långsammare. eller i alla fall från klockan 18 och framåt, då får det gärna gå väldigt långsamt. så att tiden känns lång. men det är väl ingen chans, tiden går ju snabbt när man har roligt!!!!!!!


TJUGO!!!!!!!

Min 20års dag var hur bra som helst!! Vaknade (haha eller inte, hade legat vaken ett tag) av sång, paket och ballonger. Sen kom Alex och hämtade mig och vi åkte ut till ikano för att fixa lite grejer till lördag. Sen åkte vi in till stan igen och hängde där ett tag. Åt gjorde vi med. Och SEN gick vi till systemet! På kvällen var jag nere på stan igen och åt gottigott. 10 poäng!!!


Mycket skit

Dåligt med jobb den här veckan. Sysselsätter mig därför med annat. För tillfället rensar jag i mina träningslådor. Hittade en del, bland annat 20 lasströjor av olika slag och 55 baddräkter - 30 vanliga och 25 dräkter. Har tydligen svårt att slänga saker, trots att de är trasiga, urtvättade eller för små. Kanske kan vara bra att ha i framtiden... Eller?


En vecka kvar!!!

Addison, en av våra managers satt och pysslade med detta i morse när vi tränade.
inte den stora målade bucky på väggen alltså, utan nedräkningen. dessa sitter nu uppe vid poolen, så vi kan räkna ner dagar, timmar, minutrar, sekundrar och hundradelar tills big10 drar igång. får fjärilar i magen bara jag tänker på det!
.
vi körde lite fart uppifrån i helgen och då gick det faktiskt ganska så snabbt, så nu hoppas vi bara att det håller i sig (och förhoppningsvis blir ännu bättre) tills nästa vecka då det är tävlingsdags på riktigt!! sjukt spännande ju! ska bli grymt kul!
.
ännu roligare blir det eftersom mammsen och pappsen kommer hit och kikar på tävlingen. de kommer hit redan på lörag, vilket ska bli sjukt mysigt! ser väl ut som att de kommer lagom till det är middags dags, så det kanske blir en familje middag där på kvällen. minus henkeponken då som blev lämnad hemma. synd, hade vart mysigt att få hit honom en sväng! men men, det får väta tills i sommar, vilket trots allt inte är så långt borta. det är ju redan februari lixom, vart tog januari egentligen vägen?

Sweet

På lördag ska vi vara såhär söta.
Längtar!


Grattis älskling


FRIDA 20 ÅR

Idag är det en speciell dag, för idag fyller fridiluuu 20!! :D Det är nog den första födelsedagen jag inte kan vara med och fira på jag vet inte hur många år. Det svider lite. Men ja vet att vi kommer ta igen allt vi missat i sommar <3 Hoppas du får bästa födelsedagen FRIDUTCHA!!
.
.
.
.

Shit swimmers DONT say

Paddis, kommer du ihåg när vi tog en bild till corren i samma pse som killarna i slutet? Best picture everrrr, så himla gulligt blev de ju... NOT.

Thailand igen då

Jaha, då var det betalt och klart. Den 25 februari drar jag ner till Thailand för att möta upp och hänga med Carro i tre veckor. Kommer bli bäst! Vet dock inte om jag tänkt igenom det här ordentligt, tror att jag förnekar min flygrädsla ganska rejält just nu. Hade ju panik sist vi flög hela familjen och nu ska jag flyga själv... Men det kommer gå bra!! Och det kommer bli så himla kul!


Må bäste kock vinna!

så ibörjan av veckan tyckte dan och hans rumskompis att det vore an bra ide att ha en matlagningstävling nu i helgen när vi kollar på superbowl tillsammans, så i går gick tävlingen av stapeln. vi var uppdelade i två lag, sex i varje. jag var med dan, quinn, dirk, addison och jennah. dirk och jennah gjorde förrätt, dan och quinn varmrätt och jag och addison efterrätt.
.
regeln för efterrätten var att den måste vara frukt baserad, så vi satsade på att göra gino. enkelt, gott, och massa frukt!
.
dan och quinn som kör huvdrätt valde att göra revbensspjäl!! okey så, frågan är hur dom egentligen tänkte där. de hade inte en aning om hut man skulle laga dem utan kom hem hit med två sjukt stora paket med revben och tänkte köra dem i min ugn. visst, sätt igång bara lixom. tog totalt lite över tre timmar att få det klart. vi gjorde sås, hackade äpplen, hällde lite vatten på plåten som skulle göra att det inte blev torrt, höjde temperature, sänkte temperature, la på folie, tog bort folie, la på mer sås... ni fattar. ett himla jobb..
.
men kul var det i alla fall, och alla tyckre som var jättegoda vilket ju var tur med tanke på hur lång tid de tog! men det blev i alla fall en rolig kväll! fotbolls matchem va väl inte sådär asintressant, emn showen med madonna mfl halvvägs genom matchen var där emot mer värt! ganska lång, men absolut värt att kolla!
och resultatet av tävlingen? tror aldrig vi korade någon vinnare, men allt vi åt var himla gott och alla hade verkligen gått in för det vilket var kul!

FML

Min sista dag som 19 är kanske inte världsbäst. Men hittade några som också har det lite kämpigt.


wild ones

helgen har varit bra! igår bjöds det på spinning, jobb och melodifestivalen. idag har jag mest gått runt i myskläder och fixat i mitt nya, fina, färscha och ljusa rum. mamma fick nämligen rycket i fredags och ville göra om i mitt rum, sagt och gjort, nu har jag nya gardiner, ny bokhylla, ny taklampa, ny spegel, ny matta och helt andra färger. det rosa är borta och istället är det brunt, beige och vitt som gäller. känns som det är någon slags strategi för att få mig att trivas bättre så att jag i höst inte ska flytta hemifrån. men himla bra blev det!

idag fyller alex 20. på tisdag är det fridas tur och på lördag ska dom firas. ORDENTLIGT!


Oh

Idag va jag & vilmis på jympa och yoga. Dökul!! Vår favorit-position på yogan måste nog varit 'den dödsstillas position'. Nu mår jag asdåligt.


HUMOR del 2

ASSÅ jag är så uttråkad!! INGEN vill skypa, jag vill INTE plugga. Ikväll vill tjejerna på fotbollsparty, vilket ja e sådär-pepp för. Får se hur det blir med det.... I alla fall i brist på annat googla jag mig själv och hitta massa fint! DÖÖÖÖÖÖR va söta vi är tjejer :D :D
.
Har suttit och skrattat för mig själv i typ 5 minuter nu. Dags att hitta på något va?
.
.
.
.
.
HAHAHAHAH! Skrattar fortfarande :D

Fredags mys

toppning är sjukt värt, speciellt när man är i sprintgruppen som i vanliga fall inte gör många knop och nu när de toppar verkligen bara myser. i morse simmade vi 1600 på en timme. eller egentligen bara 30min, för sista halvan av träningen övade vi på att flyta och lekte en lek. becka är konstig:) önskar ja fick stanna i sprint gruppen för alltid!
.
kvällen bjöd på middags date med paddis, slog på stort och gick till pops. dan är ascool! efter maten gick vi till wallgreens och shoppade loss lite, bland annat grejer att fixa naglarna. så jag har numera ascoola randiga naglar och carros har zebra mönster. får se hur länge de håller, men coolt är det i alla fall!
.
bestämde mig för att tvätta mina lakan när jag kom hem. slängde in dem i toktumlaren för en timme sedan och gick nyss ner för att häma dem. bra att jag glömde sätta på tumlaren då så att allt fortfarande var dyngsurt. ajja, sånt är livet. får väl hålla mig vaken 50min till och plöja ännu ett avsnitt gossip girl. kunde varit värre!

Fredagshäng

Frida och jag avslutade den här dagen med tacos och bio. Det var myyyyyyyysigt!


HUMOR

.
HHAHAHHAHAH! Va den inte kul?? :D

pärlor

sitter just nu och tittar på billiga flyg till och från thailand i mars. vi får se hur det blir med det. är ju så himla flygrädd och har svårt att se mig själv sitta ensam på ett flygplan. inte helt ensam, det förstår jag ju, men utan att känna någon. tåls att tänka på helt enkelt. vore annars sjukt kul!!

nu är det jobb. heja heja.



Snilleblixt!

När jag lästa fridas inlägg blev jag lite ledsen. Asså, jag och paddan kommer missa när frida fyller 20 och dessutom när sanna fyller 21. Tjejer, vii kommer inte få fira några födelsedagar alls tillsammans på jättelänge ju! Men då kom jag på en plan, vad sägs om att vi slår ihop allas födelsedagar nån gång i sommar då jag och carro är hemma och firar alla på en gång? Kan vi göra så?
.
De är asbra för massa olika anledningar. Bland annat:
1. Alla får därmed två födelsedagar på ett år (vem vill inte ha paket en extra gång lixom?)
2. Vi får en anledning att baka tårta en egentligen helt vanlig dag!
3. Födelsedag=födelsedags party, å vem gillar inte party?
4. Vi får en GEMENSAM extra födelsedag, asballt ju!
.
Så vad säger vi, när ska denna mycket speciella dag infalla?
Denna exta dag ska inte på nått sätt ersätta våra respektive födelsedagar, födelsedag är ändå födelsedag så dont worry frida, vi ska komma ighåg dig även på den riktiga dagen, utan bara komplettera lite så att vi kan fira och ha lite extra skoj och mys tillsammans!

RSS 2.0