snabbis update

fint. dehär skulle ha kommit upp för typ 5 dagar sen, men av någon anledning gjorde de ju tydligen inte de. toppen.
men men, bättre sent än aldrig:
frida å jag hänger på balkongen lite.
frida är utkörd ur sitt rum som är ocuperat av carro å alex. då e de lika bra att hålla sig undan.. hanna sitter vid sin dator å snackar med klas, någon som är förvånad? nej trodde inte det.
nykära asså. *suck* hahahah
sen sist vi uppdaterade har vi hunnit med en hel del, bland annat två dagar i orlando med litye shopping, island of adventures och annat skoj. i går blev det aligatorsafari, såg bara en så de va lite halvtrisst, men shit happens.
efter båtturen fick man hålla krokodil om man ville. de andra gjorde de, men de fanns andra reptiler i huset så jag fick hålla mig utanför. lite trisst, men frida filma lite åt mig så jag fick se när de kom ut igen.
oh how sweet she is.
annars e allt bra, även om jag börjar längta hem lite smått nu..
snart dags för fartpass, hoppas vi överlver även denna gång! frys inte ihjäl i snöstormen där hemma! :)


hellre 25 grader och regn än -25 och snö

det regnar och blåser i florida idag.... sitter på rummet och utför magiska ritualer samtidigt som vi ber till åskguden tor att han ska framkalla ett åskväder lagom till eftermiddagens f4 pass ska starta. alla väderprogram har lovat åska till eftermiddan så vi håller tummarna. 
imorrn åker vi till orlando och island of adventures. får väl se om chicken-becka vågar åka alla bergodalbanor. 
hanna sprang precis ut för att fixa en viktig grej och carro ska på strandpromenad med sin käraste. 
måste draaaaaaa nu. finns bättre saker att göra i usa. seeeee yaaaaaaaaaa.

BusyBusy..

oj då, här på bloggen hände då inte så mkt..
vi har alldeles för mkt annat att hålla oss sysselsatta med här helt enkelt.
i har de himla bra här, men kan ju lite snabbt dra några major events här iaf.
vi shoppase loss på sawgrass för ett par dagar sen. ett gigansktiskt shoppingcenter med massvis med affärer! allihopa gjorde en massa fynd, bland annat köpre vi gladiatorsandaler för ca160kr per par. inte helt fel va.. :D
en annan dag hängde vi lite på miami beach. hamnade bredvig en himla fräsch man i sting badbrallor  men nån slags hållare "där fram" och som satt å smygfota lite när han trodde vi inte såg... inte sådär jättesexigt dirr..
nu e de snart middag som gäller. det är det andra tjejrummets tur att laga till mig, sanna och vilma, så i kväll blir de hamburgare. mumsigt värre!
frys inte ihäl hemma i snön! :)


livet är tufft sa bonden, grymt sa grisen.


i´m in miami, bitch

på plats i florida.

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooh va bra vi har det!!!!!

sitter just nu med carro under ett parasoll vid hotel-poolen. brevid oss ligger hw och steker brevid mina kläder som ligger i solen för att torka efter den hemska knuffa-i-poolen-attacken. nu blir det lite pool häng innan vi tänkte knalla över gatan och checka in beachen. imorrn blir det simning+styrka på morronen och sen blir det shopping.

nej nu måste jag smörja in carros rygg innan hennes bränna klassas som en andragrads brännskada.



imorrn vid den här tiden är vi up in the air

17.04 går tåget till stockholm. ikväll myser vi på hotellet och i morrn 6.20 checkar vi in väskorna på arlanda. det kommer bli grymt det här!


undernärda brudar steker i spanien


FLORIDA

börjar bli redo för FLORIDA nu. allt är i princip klart, ska bara packa ner allt i väskan och åka till affären och köpa godis. sen är jag helt klar, hoppas jag. dock kommer jag inte kunna väga väskan eftersom vi inte har någon våg hemma, men ja är 99% säker på att jag inte är i närheten av de 23kg vi får ha med oss. men vem vet..



lär förmodligen få tag i någon dator någon gång under lägret, men tills dess - tjaaarå.

V Ä R T!!

säger som frida, värd kväll!

eftersom frida körde på bilder, kör jag på ord. here we go!

började hos bumbi. till en början var det vi tjejer som sminkade oss och åt pizza men när resten av folket trillat in var det annat som gällde. körde gärnet i lägenheten fram till elva/tolv då vi drog oss mot stan i x-antal gäng. väl på ågatan var det pitch black som gällde och ALLA kom in, även de som är lite för unga. jävligt bra!

på PB körde vi drinkar, dans, sång, toalettbesök, hångel, vassa armbågar.. you name it. verkligen hur kul som helst! vissa hade väl dock en aningen hög promillehalt något som slutade med en utslängning. men inga namn nämnda, eller, det som hände på PB stannar på PB. men somsagt, en riktigt rolig kväll som resulterade i massa bilder. är säker på att fler kommer komma upp här så småningom.

idag har jag P A C K A T, tror att jag har lagt fram allt nu. ska lägga ner allt i väskan imorgon så att jag hinner titta över det ett par 1000 gånger till. har skaplig resfeber just nu... pirr.

VÄÄÄÄRD KVÄLL!!!!!





















livet leker!

är nästan avundsjuk på mig själv just nu, om man nu kan vara det. insåg just hur himla bra jag kommer ha det ett tag framöver, till den 7:mars rättare sagt. eller egentligen, tror jag kommer ha det himla bra hela våren. men tillbaka till nutid. titta bara.

fredag: kvällen kommer bli grym, jsm-fest och laglig krogpremiär för 92orna.
lördag: packa, mysa med familjen
söndag: stockholm och arlanda
måndag: FLORIDA
torsdag 4:e mars: hemma i sverige igen
lördag 6:e mars: någon blir ett år äldre.

jävligt bra om jag får säga det själv.



imorgon kör vi! skippar dock snusen tror jag.

i wanna roll inside your soul

utan att avslöja för mycket kan man ju säga att jag har tre rätt hyffsade dagar framför mig. lite planering med grabbsen, lite party, lite nathalie, lite mys, lite packning, lite åka till stockholm för att ta flyget till florida. damn it looks good. 



   


Until you get here

hur är det ens möjligt att vara såhär totalt värdelös på att packa?
försöker lägga fram lite grejer som jag ska ha med mig till florida, men det går inget vidare bra direkt... behöver mammas support när det kommer till packning, så e de bara.
på dagens schema står nu promenad, lunch, en sväng på stan, TRÄNING, och så småningom dags att hämta upp krisse på stationen. det ser jag fram emot!

moving fast is the best way to move

i dag fick det va nog. nån måste ju vara hård nog att bevara vår heder, släpade mig därför till simhallen och klarade av passet. hoppas jag får sällis av dom andra tre i morrn. nån måtta får det väl va tycker man. kan ju inte gå och bli sjuka med tanke på helgens planer och vad som väntar nästa vecka! håller ju inte. 

becka min vän, du vet inte vad du snackar om när du säger att du vill ha en sån "söt, liten gullig hund med överblivet skinn". sweet as sugar när den är sådär liten. fine. men hallå, den växer! och utvecklar aggressiva sidor som gör det hard att umgås med den. gosstunder utvecklas till milslånga löpturer för att slippa undan the beast. ta en tax eller nån annan lame ras istället.

farlig attack på gång


imorgon så...

Blev ingen träning idag heller... men imorgon hoppas jag jag är tillbaka i bassängen iaf. Hade utvecklingssamtal idag men kändes lite wierd då jag knappt visste vad läraren hette, och hon började slå i skolkatalogen för att få reda på vad mitt namn var(Y) har inte henne i något ämne..

Träffade karin i skolan och försökte reda ut lördag( julias 18års party!:D) men lutar åt att ja inte kommer pga morgonträning och stockholm söndag. Riktigt tråkigt då jag saknar alla gamla classmates otroligt mycket.

Hannas och mitt sista skolarbete innan vi slutade nian. Filmade in när vi reste runt som reportrar och tog reda på saker om Kina. Här intervjuar Hanna mig som geisha:D (kunde inte ställa mig upp när ja skulle därifrån för klänningen var för tajt)

Sötnöt


en sån vill jag ha.
fruktansvärt söt liten hund asså! å så har den sådär jättemycket extraskinn som hänger i ansiktet och bara gör den ännu sötare! naaaaw.
hahah, när jag skrev extraskinn tänkte jag direkt på samme nu. när i va på jsm visade han att han minsann hade massa skinn över i ansiktet å på halsen.
de va rätt kul faktiskt! :D

statistik

såhär ser det ut just nu (antal inlägg):

första platsen: becka - 183 st
andra platsen: frida - 178 st
tredje platsen: sanna 175 st (176 med detta)
fjärde platsen: carro 78 st

toppen är jämn, men botten... lilla carro. inte ens hälften av oss andra.


fin bild som någon har gjort utan att ladda upp!




kan ladda upp bilder!

Blev ingen träning idag för min del. Tänkte bättre att bli frisk och hundra nu när vi ska iväg om 5 dagar!:D Fick just reda på att det är morgonträning söndag(Y) planer pajade.  men det ska vi nog lösa på ett eller annat sätt.

sen dagens funderare då. Henke berättade att man inte får slänga någon skolmat alls på berzan så dom har tagit bort soptunnorna och det står en vakt och kollar hela tiden att man inte slänger något........ undra hur olle skulle klara detta?


Dagens outfit med rebbe(y) jag kan ladda upp bilder själv nu!

livet som arton

pallar inte skriva om jsm. lets förtränga det som gick illa och komma ihåg the rest. jag kommer i alla fall ihåg att tjejerna kom och sjöng för mig i söndags. vilka jävla brudar alltså. bättre får man ju leta efter!! dom är bäst. världens finaste paket. och vem vill inte höra deras vackra stämmor det första man hör som arton liksom? ja vad kan man mer säga om the big birthday. plaskade, åkte tåg och öppnade lite fler paket. aja, ooh happy day ooh happy day. den va bra!

den här veckan skulle bli så sjukt najs ju. just nu suger det ju att vi alla fyra är genomförkylda. blir tydligen ingen träning för nån av oss idag. hoppas ni knarkar vitlök och apelsin nu så att vi är friska till helgen brudar!!! 

 


MOVIE!

dags att publicera fridas och min musikvideo. tre ord: inte helt friska.
men, jävligt roliga. fridas garv, snygga moves, mitt dregel och snygg avslutning.
humor!



ja, det var ett tag sen..

Babyspray

SOVMORRON! Välbehövligt då ja känner mig helt genomförkyld med ont i halsen, snuvig och det kliar i öronen! Lilla f sitter just nu och diskuterar läkekonsten historia så skänker en snabb tanke åt henne...... Hoppas det går bra! Men det gör det säkert då jag va så snäll och gav bort mina anteckningar(A)

Det märks att frida har lååånga vägar kvar innan hon kan klassa sig själv som vuxen, trots sina just fyllda 18:D

så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan

blogg.se var creapy igår. men idag ser det ut att fungera, tur det!

JSM då. riktigt rolig tävling som gick riktigt bra. började ju fint med calle kristiansson på torsdagskvällen, därefter följde tjejlaget upp med guld på 4*50 frisim och både carro och jag plockade hem vår första individuella jsm-medalj. sen rullade det på lika fint resten av tävlingen. LASS tog x-antal medaljer, simmade x-antal finaler och vann den prestigefyllda klubbstriden som ni redan vet. kul!




har dragit på mig en fin förkylning såhär efter tävlingen. känns sådär. bra att den kom efter kristianstad dåligt för helgen och florida om den inte försvinner. men det lär den ju göra.

just nu leker livet. idag är det hårteknikerna. imorgon matteprov(=döden). torsdag balträning. fredag utgång. lördag utgång + carro. söndag balträning och arlanda. måndag FLORIDA. däremellan ska jag packa, växla pengar, ha resfeber, bli frisk, träna och plugga. heja!

Grattis en dag efter!

lilla frida blev 18 i går, och nej, bara för att det inte skrevs något om det här på bloggen glömde vi verkligen inte bort hennes födelsedag! kvart över sju fick hon vakna till våra vackra stämmor som körde ja må hon leva för fulla muggar, och fina paket på sängen fick hon till och med.
att gå upp tidigare än man egentligen behöver och att ge bort paket som man i hemlighet jobbat på tillsammans i tre dagar, det mina vänner, det är kärlek det!

Grattis igen tjejen!


Slut på det roliga

sådär ja.
nu sitter vi på tåget hem från kistianstad. partytåget skulle vi kunna kalla det. folk sitter antingen å grejar med dator/mobil eller ligger i dvala. alla e lite slitna efter fyra dar i simhallen, inte så konstigt kanske..
orkar inte dra upp alla braiga grejer folk har jgort just nu, de kanske kommer i morron eller nått, men dagens happening var väl kanske att vi vann klubbstriden!!!!
WOOOHOOOOO!
inte en aning om poängen, men tror de va himla jämnt asså.
kulkulkul.
nu blir det att återgå till dvalan, tänkte bara lugna er alla små läsare å meddela att vi lever allihopa och är nöjda och glada på väg hemåt!

ALEX ARTON!

gårdagens medaljskörd, he he: GULD till laget på 4x50 fr(becka, carro, frida, bumbi), BRONS till sanna på 200 fj (tove va också duktig och kom 5a!), SILVER till becka på 100 me, BRONS till carro på 100 ry. woooohoooo! lass tog ju förresten 8 medaljer igår, och hade 17 finalplatser. är vi bäääst eller.
ska snart iväg till det andra finalpasset. kvällen bjuder på en hel buffe med smaskigheter kan jag lova. becka ska vinna 50 fjäril och vi ska även rocka loss på 4x100 fr. det blir bra vet ni!
idag fyller alex arton också. GRATTIS GRABBEN! hörde att han skulle fira sin födelsedag med en medalj på 200 fjäril?

woooohooooooooo

woohooo! i morrn äre dags. kommer bli hur kul som helst!! vi laddar upp med lite mys i camuel o zaches rum. dom har precis städat bort alla hårtussar i duschen. fyfan asså. carro ligger här brevid och får massage av jonas samtidigt som han föröker slå världsrekord i högsta rap. ulala. nej men här får ni bilder på snyggingarna,






junior sm

don´t try beckiz. du är inte blek och kommer aldrig bli. tror att du syftade på oss andra tre, eller mest mig då då. jag är white men lika söt för det. he he.

snart dags att traska ner till resecentrum. kommer bli lite tugnt med mina bags, men eftersom det bara tar 5 minuter att gå behöver jag kanske inte klaga. ska äta mat innan dess. ska bli riktigt gott med tanke på hur hungrig jag är just nu kvart i elva...

vad mer ska jag säga. JSM imorgon!!


Nejmen hoppsan..

hahah, va de nån av killarna som tog lite illa vid när vi skrev om solarierna eller..?


Hey ho lets go!

har just laddat klart min och fridas ipodar med lite ny musik.
nästa mission blir att raka benen, vilket kan ta ett tag... med tanke på att vi på nyår enades om att inte göra det förrän det var dags för jsm så finns det ju verkligen en hel del benpäls som ska bort. fräsht!
sen har vi, till skillnad från killarna, inte bott i solarie de senaste veckorna, så för att toppa frächheten kör vi på en härlig superblek kroppsfärg. sweet! (Y)
men som tur är har jag hört att det är insidan som räknas, och med våra söta och oemotståndliga personligheter gör nog inte lite benpäls och blekhet nått!
Alaskan Polar Bears resting on the artic ice
bleka, håriga, och söta! :D

JSM I MORRN!

då var det dags då. sista träningen hemma idag, imorrn drar vi iväg till skåneland och på tordag drar jsm igång. det blir grymt! ni som är på jsm behöver förresten inte bli rädda ifall ni tycker vi lkpg-tjejer ser grymt bleka och äckliga ut jämfört med killarna. nejnej, oroa er inte. vi är inte sjuka eller nåt. det är bara det att grabbarna har spenderat de senaste veckorna i varsin bögkuvös och pressat gärnet.


mästerverk från 2006. hörde nåt om färgskala i år med. eller vad säger du hanna?

NÄR VI KOMMER HEM ÄR JAG 18!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


countdown

update från fridas crip av the one and only! har avverkat veckans sista skoldag sen e det JSM som gäller veckan ut! WOHOOOO! Spännande spännande:D effektiv sista dag då ja gjorde både historia-seminarum och samhälls-redovisning! s
ka bege oss till träningen om ngn timme, får hålla tummarna att dräkterna kommit........ men det löser sig bombis oavsett:)



sum-sim 2007!

p e p p

vem ska sjunga på invigningen av JSM om inte Calle Kristiansson!? äntligen en invigning som kommer vara kul att se. kan inte påstå att man under åren varit med om allt för många sådana, men nu så. vet ju att micke är den som blir gladast av det här, idol-lover som han är.

igårkväll spenderade jag fyra timmar i soffan framför tvn. två på en spikmatta och två med en värmekudde. v ä r t. att två av mina fyra program som jag såg var biggest looser och paradise hotel gör ju inte saken sämre. riktigt v ä r t.

nu är det MATTE som gäller fram till träningen. kanske någon timmes sömn också.



samuel.. vad ska man säga? brat, suck.

första februari

har precis inlett sista veckan som sjutton, och idag är det dan före dan före dan-vi-åker-till-jsm. kan ju meddela att vi har en liten kris just nu. en dräkt-kris. våra(alla tjejer utom sanna & tove) nya dräkter har inte kommit än, storleken är slut. menmen, är ju två dar kvar. dom hinner nog lösa det på nåt sätt.


såhär fräsha var vi påväg hem från jsm i uddevalla 2008

träffade förresten alex och jocke igår och planerade lite. det börjar se ljust ut nu. kommer bli grymt!

Jag kan suga på min tå

fick vara lite vikarie för ett par grupper i dag.
en kille i gruppen snackade massor, men efter ett tag fick jag iaf iväg honom att simma med de andra barnen. tre meter ut  från väggen ställer han sig pötsligt upp å ser värsta stolt ut.
vet du vad, jag kan suga på min tå!

ja fatta ingen ting och tänkte att jag kanske hörde fel, så frågade vad han sa. han bara upprepar att jag kan suga på min tå! och ser fortfarande lika nöjd ut.

jaha ja, okey..?
va dedär ett försök att imponera på nått vis eller vad? asså, exakt vad får en 9årig kille att berätta för mig att han minsann kan suga på sina tår? å hur kommer man ens på att testa om man kan suga på sina tår?


nedräkning

nyss hemkommen från skolan. dagen bjöd på en lektion och lunch. till lunchen som idag var smarriga(?) makaroner och köttbullar kom hanna och gjorde mig och samuel sällskap. riktigt trevligt och definitivt inte sista gången. förstår henne, alla vill ha katedrals mat. he he.

nu ska jag plugga lite innan det blir träning och ytterligare lite plugg. eller lite, jävligt mycket. senare ikväll blir det paradise om jag lyckas hålla mig vaken. det är ett mission i sig.



snart JSM och florida!!!

RSS 2.0