Härlig helg

i lördags morse åkte jag med hanna och klas upp till stockholm.
när vi kom upp stannade vi till hos krisse för att hämta upp honom och sedan fortsätta in till stan. där mötte vi upp emilia och marcus som vi hängde med typ hela resten av dagen.
totalt har vi bland annat  hunnit med långsväng på stan, lite häng hos e&m, middag på jättegod restaurang med lite blandat roligt folk, häng nr2 hos e&m, en sväng ut för att göra stan osäker, och en tur med pendeltåget hem mitt i natten.

hade verkligen en jättekul och himla mysig helg!
kombinationen krisseklas i alltför många timmar kan vara tuff att klara av, men med hanna som sällskap klarades det av riktigt bra. vi hade dessutom riktigt skoj och fick oss väldigt MÅNGA skratt! :)

historia vs. vattenpolo

Jag får ångest när ja märker hur illa det ligger till med historian. Har seminarie på tisdag då vi ska redogöra för läkekonsten och medicinens uppkomst tills nu idag. Jag kan zero och vill inte öppna boken. Men har kommit på en acceptebel ursäkt för att inte plugga prick nu: kolla henkes vattenpolo(Y) han bad mig komma och kolla så ja gör ju alla glada:D

rubrik

nu kommer inlägget som jag haft ångest för ett tag. varför jag gör det beror på att jag tror det är bättre att skriva ner det här än att låta bli. vet inte vart jag ska börja så därför går jag rakt på sak.

för er som inte vet, jag tappar hår. jag vet inte varför och jag vet inte hur mycket jag kommer tappa. däremot vet jag att det är skitjobbigt. det är skitjobbigt att inte veta varför jag tappar. det är skitjobbigt att inte veta hur mycket jag kommer tappa. det är skitjobbigt att det inte finns något att göra åt det. ovissheten är skitjobbig.

jag vet att det finns de som har det mycket värre och det är ju faktikst bara hår. men samtidigt är det så jävla svårt att hålla humöret uppe hela tiden och stänga ute alla tankar. igår var en sådan dag jag inte orkade det. därför kom mamma och jag överrens om att det kanske kunde vara bra att säga till alla hur det är. om alla vet kan jag slippa tänka på vilka som kollar, vilka som undrar, om det syns och så vidare.

bloggen kanske inte är bästa stället, men det är bättre än inget. nu vet ni och jag hoppas inte det leder till att folk tisslar och tasslar ännu mer. det är som det är, jag kan inte göra något åt det so let´s have some fun.

when life is a bitter pill to swallow

lördag idag då. planen var egentligen linus 18-års fest ikväll. men det blir nog inte så nu. blöööö. vill egentligen träffa dom där man umgicks varje dag med förut, dom där som man fortfarande tycker så himla mycket om. men dom får det nog skitkul, och jag har lovat linus en sväng ute sen när jag också fyllt 18(OM EN VECKA!!) för att kompensera det här. hoppas på att träffa tjejerna så snart som möjligt också. dom är så bra dom.






En liten spontankram vore uppskattat..


sådär ja.
hemma från mina grupper och träningen då.
träningen gick väl okey, men fick psykbryt på en av ungarna i mina grupper.
vilken lipsill asså!
tjuter han inte för att det är för djup, så är det för kallt, han är för trött, hans ben gör ont, glasögonen läcker, huvudet gör ont, de andra barnen är för stora, badbyxorna sitter inte bra.
you name it, han tjuter för de. (Y)

nu blir de snart middag, och sen nån slags packning för en snabbis i stockholm i morron. problemet är att jag inte vet vad jag behöver ha med för grejer.. ena stunden är det mysmiddag som står på schemat å nästa är det party...?
men what?!?

ajja, får väl försöka ta reda på vad det egentligen är som gäller.


FREDAG

lille filmen först då. - vi brukar säga det ibland, att vi nog har hamnat på lite fel spår i livet. liksom glidit med strömmen som ett gäng döda fiskar istället för att ägna oss åt det vi egentligen borde, där vi egentligen hör hemma, och där vi kan utföra stordåd. show business. he-he.

jag som trodde jag hade det slappt i skolan. så kommer sanna liksom, "jag har fem lektioner den här veckan. hur många har ni?:)" man ba ja men jahaa va jobbigt då. nej men det är ju kul när det går bra för andra. vi hade i för sig bara en riktig lektion idag. på engelskan hängde vi i dramasalen och spelade upp teater. hanna sa att folk hade buat åt oss, haha! så bra va vi liksom. katshiiing.

ska mysa med klass-tjejerna ikväll. olivia ville kramas sa hon. är väl bäst att vi andra ställer upp för den stackarn.


this boy

avklarade veckans femte och sista lektion nyligen. matte c in my heart! känns skönt att jag tog hjälp av läraren på varenda uppgift, känns liksom som om jag har börjat förstå det hela nu. tur det kan jag känna, det är ju trots allt prov veckan efter JSM.

såg att det var många som var inne och kollade på filmen igår. kan förstå er! vad ni inte vet är att det inom en snar framtid kommer komma en till med ännu fler highlights. sedan vet ni inte att frida och jag har en jävligt bra musikvidoe på lager. den kommer nog hamna här på bloggen snart med skulle jag tro. håll ut!

nu ska jag bjuda er på en gammal goding. njut!


Vart är olle?

filmen som sanna precis la upp är en kortvariant av hela highlights videon.
det finns så himla mycket mer fula grejer.
men vissa saker kan bara inte visas för allmänheten.
så e de bara. för ert eget bästa, trust me!
frågan är ju om det egentligen finns någon mer än vi som tycker filmen är kul, men jag skrattar iaf så jag dör lite grann åt vissa av klippen. vi är så stört fula!
 
men det är okey, för samtidigt har vi så stört skoj!

well done fridutscha.

nu ni, håll i er. här är den, den efterlängtade videon fylld av highlights.



HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA!

your winter

igårkväll bakade jag bröd. blev faktikst riktigt bra för att vara första gången sedan hemkunskapen. pappa och jag festade till det med var sin varm macka med smör på och ett glas fruktsoppa när det var klart. dog lite så gott var det! vet ju att carro gärna hade velat vara här och smaka, fruktsoppa är verkligen hennes grej. varmt bröd med smör på med för den delen.

och imorse städade jag. med hjälp av pappa. pappa tog toaletterna och torkade golven medan jag tog resten av lägenheten och dammsugningen. bra teamwork där! basse kommer ju dock väldigt lätt undan, som vanligt.

känner mig rätt duktig. tänkte sätta mig och skriva lite på min samhällsrapport innan det blir mat och därefter träning. ingen skola idag heller, woho. måste också kolla på en annan del av köping. hade helt glömt bort att jag missade det i söndag. hur kunde jag det? big question.




Hela jag känns som ett russin.

i natt har jag sovit jättedåligt.
jag hade fönstret lite öppet när jag somnade, men tydligen blåste det upp i natt och jag vakna av att de kom snö i min säng och det var minusgrader i rummet. myspys.
sen efter de har ja vaknat typ 7gånger, och för att toppa det hela vakna jag på dåligt humör. bra start!
men nu kan det bara bli bättre iaf, så nu bättrar vi på humöret lite med fimerna frida har klippt ihop med några av biglumpsens highlights.
där har vi humor på riktigt.

that´s my guy


Almanacka

efter skolan i dag åkte jag in till stan.
mission: köpa almanacka.
inte helt lätt va.
var först inne på åhlens typ en kvart å kolla men hitta ingen som va riktigt bra. vidare för 20min på akademibokhandeln där ja inte heller hitta nån som såg ut som jag ville. men sen drog jag till bokia och hittade en som blir jättebra!
lagom stor så man inte tappar bort den, å sen sådär att det står tider i kanten så man vet hur dags man ska göra saker. asbra!
dessutom har den helvit framsida där jag planerar att sätta fast lite fina bilder å sånt. vilket kap asså!

nu tänker jag sätta mig ooch fylla i lite viktiga happenings i almanackan, och sedan hoppas på att någon kan vara lite gullig i kväll och höra av sig.
vore ju himla bra i så fall.

No cats or kvalster

Hopp. Nu har man fått reda på att man har astma då. Var på "allergi centralen" idag. Men bättre att få reda på det för nu blir det ju bara bättre:) men att ja var allergisk mot katter och kvalser kunde vi ju skippat. Skulle ju skaffa katt så fort ja flyttade hemifrån! och blodprovet kunde ja nog osså hoppat över......







drar till jsm om en vecka

det haglar i linköping idag. jag är så himla glad att vi snart drar härifrån. guld!

har fortfarande inget att göra i skolan,  och träningarna blir bara slappare o slappare den här veckan. så jag har fortfarande massa fritid. killed some of the time last weekend genom att slänga ihop en liten film med massa små fula/roliga/gamla filmklipp på oss fyra. hah, asså vissa klipp tappar man ju verkligen livslusten av, livsgnistan slocknar och allt blir svart liksom. men becka ville ändå ha en kort version av den som vi kunde lägga upp här. men jag vetifan, då måste man verkligen censurera bort vissa saker först. känns inte så safe.




psykbryt nummer ett

nu ska ni höra. eftersom jag har börjat gömma mitt balsam/börjat använda det själv blev jag idag av med lite inpackning istället. what the fuck? kan man inte lämna något kvar i skåpen eller varför inte ta med egna grejer? inte okej.

fri som en fågel

ingen skola idag. woho! dock vaknade jag vid redan vid åtta. det beror väl förmodligen på mina sömntimmar igår plus mina sömntimmar inatt. är väl ordentligt utvilad nu skulle jag tro.

har precis kollat på tre avsnitt paradise hotel. bra serie det där egentligen. förstår inte varför alla "skäms" för att de följer programmet. det är ju svinkul! heja jackie.

annars då. ska sätta igång med plugg nu.


söt tjej för sissådär 3 år sedan..

Oj då...

fartpass i dag.
inte mycket att hurra för där inte. 6*50me, knappt att jag blev godkänd på nån.
de va ju inte så bra kanske.
men de e ordnar vi absolut, de e en vecka kvar till jsm och då kommer det definitivt gå himla väldigt mycket snabbare!
punkt slut. 


törnis

igår efter träningen gick jag verkligen in i väggen. jag kom hem, åt en bit mat, läste naturkunskap och la mig framför tvn. kollade en stund på sex and the city innan biggest loser började. när BL senare tog slut gick jag och la mig, halv nio. somnade på direkten och vaknade upp tolv timmar senare. så himla skönt och välbehövligt! idag känner jag mig nästan som en ny människa.

på tal om biggest loser, det är mitt nya program. har verkligen fastnat för det. förra veckan, i torsdags, satt jag och tjöt ensam i soffan enbart för att mark åkte ut. inlevelse heter det gott folk.



se bara på hur snygg han har blivit. med snygg menar jag självklart inte oh jag vill ha honom utan mer snygg om man jämför de två bilderna. ashäftigt!

Världens bästa.

har haft en supermysig helg!
verkligen himla kul att vara i stockholm sådär ett par dagar.
har inte gjort så mkt speciellt egentligen, bara haft kul å myst lite. fick iaf med en sväng till cosmonova, ett par goda middagar, lite promenad inne i stan, en mysig film, fika i gamla stan å lite annat smått och gott.
lagom aktivt sådär ni vet.

det var trisst att åka där ifrån i morse, men de e bara att bita ihop. i
nte så långt kvar tills nästa helg, tur de.

helgen

mycket bra helg för min del! som frida skrev började lördagen med KM och slutade med att frida och hennes familj kom över för lite mat. vi två plus samuel passade även på att gå på bio, sherlock holmes. vet inte om jag tyckte den var så bra som alla säger. eller det kan jag inte ha gjort eftersom jag sov i tjugo/trettio minuter under filmen.

söndagen bjöd på balträning, den första för samuel och mig. det gick kanon! roligt var det också. kommer bli grymt kul den 22 maj, det är jag säker på. när jag kom hem dök hela släkten upp för att fira mamma. jag stannade dock inte så länge utan tog bilen till motala för att träffa mina favoriter. hur bra som helst!

blir dock väldigt ledsen och frustrerad när en jag tycker om så mycket inte mår bra. önskar att jag hade mer tid så att jag oftare kunde vara i motala och få krama lite på min tösabit.

som ni ser har jag träffat och fåttumgås med massor av söta människor i helgen. lycklig!


check på km

vissa(becka) hade ju tur och behövde bara träna i morse. medan andra(jag, sanna o carro) fick kämpa sig igenom varsitt lopp såhär på lördag morron.

ikväll blir det först middag med familjen hemma hos sanna. våra pappor ska väl skriva på nåra av sina nya hits, jobba lite på debutalbumet, öva poser till skiv-omslaget och planera hur de ska sätta världen i gungning under sin world-tour. för att skona våra trumhinnor och behålla vår livslust så möter sanna och jag upp samuel för lite bio. mys.








Helgen looks good!

åh vad jag längtar till i morron!!!
ska  äntligen åka upp å hälsa på krisse i stockholm! :) ska bli väldigt mysigt att få åka upp å hälsa på å se hur han har de där uppe. har sett bild på lilla lägenheten, men ska bli himla kul å se hur den ser ut på riktigt nu med. inte setts sen förra veckan, så de blir myspys!
har först en liten morronträning att ta mig igenom, vilket inte känns så himla tungt met tanke på att vi toppar och simmar runt 4000 per pass. men efter de börjar det riktigt roliga.
helgen ser bra ut kära vänner.

riktigt bra.

kocksammi

just nu sitter jag hemma hos samuel. han lagar mat medan jag sitter vid dator. bra upplägg!

har haft en bra dag hittills. vaknade av att telefonen ringde imorse vid halv nio. låg kvar i sängen och pratade i en timme innan det var dags att göra mig iordning innan skolan. efter en lektion där, åkte samuel och jag och hämtade ut mitt pass. jag säger bara fräsch tjej.

nu är det mat.
sen grupper, träning och myskväll.


Cool kusin!

har precis lagt på telefonen efter att ha snackat lite med min kusin. i morron drar tjejen iväg tre månader till antigua.
bara sådär.
helt på egen hand.
totally alone. 
utan någon direkt plan.
jag frågade om hon var nervös. "naej inte speciellt. asså, eftersom jag åker själv så har jag ju ingen jag kan tappa bort, så de känns bra!"
härlig inställning!
jag kan ju medela att jag aldig någonsin hade vågat åka iväg på nått såntdär aldeles ensam. inte en chans i helva världen.
men andrea e väl lite modigare än jag är, så hon vågar hon!
cool kusin!


clouds filled with stars cover your skies

har så sjukt mycket fritid these days. väldigt lite träning o väldigt lite skola. men jag har en lektion i morrn faktiskt, den sjunde lektionen totalt den här veckan. fattar inte, snart kommer det väl nån prov&läx-bomb som respektlöst och obarmhärtigt slår ner och krossar livsgnistan och utrotar all glädje som existerar på planeten. mm ni, den som lever får se.

vi fick väldigt festliga nyheter på träningen idag!! tack gud. det här blir bra vettu.   




Where the freaks all come around


there's a place i know
if you're looking for a show
where they go hardcore
and there's glitter on the floor
jag vill oxå ha glittrigt golv!


you really should've kept it in your pants
hearing dirty stories from your friends
maybe you shouldn't, kiss 'n' tell

värsta bra! :)

I melt with you

håller med beckiz och fiskis, det går bra nu. skönt det känner jag! vore ju jobbigt att vara lika irriterad och ha lika mycket psykbryt som jag hade förra torsdagen. inte många som hade orkat med mig då. eller mamma såklart, men inte så många fler skulle jag gissa.

dagen har hittills bjudit på en morgonträning, en lektion i skolan, lite plugg här hemma och en "vilostund" (djupsömn) på två timmar. riktigt skönt och välbehövligt. kan ju inte påstå att jag sov så skönt inatt. istället för att sova sprang jag fram och tillbaka till fönstret för att se så inga uteliggare gick in i vår trappuppgång och la sig och sov. känns ju aktuellt och normalt!



världens bästa carro fixade körkortet idag. vilket betyder att hela trion har körkort, möjligheterna att kunna ses oftare ökar rätt rejält. hur bra? jävligt bra.

nu ska jag käka, sen är det PA-möte och träning.

det går bra nu

-nya schemat innehåller tre halvdagar och fyra sovmornar.
-inga prov eller sånt skit än.
-blir arton om arton dagar.
-vi toppar.
-jsm om nästan två veckor.
-blir det som vi vill så ser helgen efter jsm också BRA ut.
-kör tydligen bara ett lopp på km i helgen.
-nästan ledig helg.
-frysen är fylld med bullar.
-den 15e februari åker vi.



haha, såg precis att becka också hade så mycket positiva grejer att hon bara va tvungen att lista upp det.
det säger väl att vi har det rätt bra nu kanske.


Happy days!

en bra dag i dag.
tentan är inlämnad.
jag har köpt nya jeans. 
och inhandlat the och lite annat smått och gott av en jättegullig man.
det blir en sväng till stockholm i helgen.
mamma lagade jättegod middag.
jag får ta bilen i morron igen.
om 27dagar byter vi ut alledes för kalla och mörka sverige ett tag mot lite mera sol och värme än vad som finns här...


27 dagar kvar


ITALIEN 2006







SPANIEN 2007







THAILAND 2008-2009










listen

STUDIEDAG idag. det är fint! gick upp rätt skapligt för att ta cykeln till polisen och fixa ett nytt pass. efter en kvart/tjugo minuter kom jag dit alldeles för varm. blev självklart jätteläcker på kortet, blöt i håret efter snön, rödmosig och varm. men varför vara snygg på kort när man är snygg i verkligheten? he he he.

efter polisen tog jag mig till stan för att hämta ut mitt armband och hämta ut ett paket på posten. armbandet var dock inte klart men paketet fick jag däremot med mig hem. eller paket och paket, det var ett kuvert. låter bara så mycket bättre med paket.

resten av dagen kommer bestå av plugg, massage på p.a.u.s och träning. fint det med!



saknar björnisligan!

Your love is my drug

lite bra musik åt folket såhär på kvällskvisten. enjoy.

What you got boy is hard to find
I think about it all the time
I'm all strung out, my heart is fried
I just can't get you off my mind


Små söta saker.

det finns få grejer som gör mig så glad som små söta gester. ni vet när folk gör nått gulligt mot en, som man man inte ens har bett om. små spontana saker saker som lixom visar att folk bryr sig om en.
typ som när mamma har bäddat rent med nymanglade sängkläder när man kommer hem efter att ha varit borta på tävling.
eller en spontanpuss i pannan.
eller när jag får en liten sked i stället för en stor när vi äter glass "för att jag brukar vilja ha det". 
eller när pappa har pressat apelsinjuice på morronen och lämnar ett glas stående på köksön till mig.
eller när man får ett gulligt god-natt sms och man somnar glad och med med ett leende på läpparna.
sånna saker gör mej verkligen så himla glad!

btw så suger hemtentan horsedick.


tävling

just det ja. vi åker till växjö i morrn bitti, kvart över fem.  




Badrum oaa, badrum oaa!

äntligen sätts det igång med renovering av badrum!!
pappa har ledig dag från jobbet och river kakel för fullt. lister, handdukshållare, krokar, speglar, kakel... rubbet ska bort! 
hantverkarna som så småningom ska fixa i ordning röran pappa just nu åstakommer har anlänt och kikar lite hur det ser ut.
även om det är svårt att tro just nu blir det nog friktigt fint när det är klart!
nu måste jag faktiskt sluta fly från hemtentan utan ta tag i de! hey ho lets go!

Smått

Har bytt dator till STORDATORN, där alla bilder från förr finns:D tänkte jag kunde ladda upp lite gammal och kompensera för alla bildlösa inläggg... alla dessa är lika fula på alla så finns ingen anledning till revenge;)















gympasalar luktar gott

idag berättade rebecka i klassen att dom hade haft lag-fest ihelgen, och tittat på en film från en match när vi va småskitar. jag fick värsta flash-backsen. snart är det exakt tre år sen jag la av med handbollen. herregud, känns som i ett annat liv. saknar det där med lag, bollar och oseriösa cuper där man laddade mer inför cup-discot än inför matcherna, uppvikta shorts, bråk som slutade med bölande lagkompisar och när man fuskade på alla sätt som gick för att gena på löpningen. va väl typ det jobbigaste jag nånsin gjort, att sluta. meeen det va väldigt smart. skulle ändå inte blivit nåt där va. bra gjort bra gjort!

nä nu ska jag höra om nån i klassen tänkt gå på engelskan i morrn. annars kan det bli ledig dag! tjoooho! :D



ser gott ut ju


Hejja Sanna!


bara en dag kvar i den dammiga lägenheten sanna, bit ihop!
i morron ska du få en bamsekram av mig när vi ses, promise!


Hemtenta

sista delen på psykologikursen jag håller på med avslutas med en hemtenta. skönt att inte ha en vanlig tenta måste jag säga, men jag vet inte om det här egentligen är så mkt lättare..
vi ska skriva om nån konflikt mellan gästarbetare och övrig befolkning i italien. de härjar på varandra och vi ska "med psykologiska begrepp förklara situationen".
inte helt lätt va..
jag vet inte vad konflikten egentligen handlar om ens!!
i bland önskar jag att jag var lite mer allmänbildad och hade lite mer koll på nyheterna.. inte ofta, men typ nu hade det ju varit himla underlättande lixom!

aja, dags att sluta klaga och i stället göra nått åt saken.
nästa uppdrag: googla konflikt i italien.

sorry för deppinlägg!

psykbryt. det här har inte varit en bra dag, inte det minsta. det blev inte ens bättre av att ringa mamma och tjuta i en kvart. jag vill att dom ska vara hemma nu och krama lite på mig och säga "är det något jag kan göra för dig så att det känns bättre?". det är inte roligt!



och bättre blir det ju inte av att se bilder som denna.

the baseballs

rätt bra är jag ju ändå. lägger upp två bilder på de två nissar som inte varit allt för effektiva på bloggen på ett tag och sen vips, flera inlägg i rad. dock uppskattades ju inte bilderna, så därför plockades inlägget bort. men för er som är sugna att se vilka bilder det var, use your brain!

nu är det specialidrottsrapporten som gäller fram till träningen. för att hålla humöret uppe lyssnar jag på glad musik. kan tänka mig att det är dansbandshannas smak! :)




13 januari

först. det här med bilderna. jag håller med carro, lägger nån upp en ful bild får den räkna med hämnd. det låter bäst tycker jag. payback is a bitch.

sen då. kom precis hem från stan där jag suttit med emma, klara, olle, hanna & carro på gingis de senaste timmarna. pratade mest om ångest-framkallande händelser. kom också fram lite saker som viss person hållit hemlig för vissa personer medan resten vetat om det i ett halvår! payback is a bitch där också.






...

bilderna är borta! hoppas alla är nöjda och glada.

Tar vi i lite?

Asså, nu tror ja vi tar i liiite fridutcha? Kan hålla med om att dom inte höll samma höga drop-dead-nivå som vi gör irl, men vi behöver ju inte bli kinkiga! Tror att det finns mycket MYCKET värre bilder, eller jag vet. och ny regel, STRÄNGT FÖRBJUDET att ta bort bilder som är upplagda av någon annan! Om man lägger upp en ful bild får man räkna med att en ännu värre på en själv kommer upp(Y) fair.


vilka jävla påhopp

jag känner lite såhär va tjejer! det måste finnas nån sorts gräns för hur jävla fula bilder vi får lägga ut på varann? :P allt kan inte go public. framkallar dom döda-mig-så-fort-du-kan-skiter-i-om-du-sjuter-eller-dränker-mig-tankar så har man crossat the line. har jävligt mycket att ta igen på er. nån som sett en äckel-bild på sanna eller becka än? nej jag tänkte väl det! vänta bara, så ska jag hitta nåra.

Sherlock Holmes


kvällen i går blev riktigt mysig, och filmen var riktigt bra!
den var spännande, lite läskig i bland, och rolig då och då... inte så ofta både jag och krisse är så överens om att en film verkligen var bra, men i går när vi åkte hem var vi faktiskt eniga! lixom nöjda med filmvalet. :) klart sevärd!

augusti suger

inte långt till arton nu hörrni. carro försöker desperat övertyga mig och alex om att det inte alls är bättre att fylla i februari än i augusti. hennes enda argument är att augusti är en bad-vänlig månad. naaa carro, det håller inte va. du får hitta nåra kompisar i din egna ålder att hänga med snart, nåra som du kan göra sånt man gör innan man fyllt 18 tillsammans med. :) blir kuuul ju.

nu till nåt helt different. blev trött på min psykologi-uppsats och ville titta på vidriga bilder från händelser man knappt kommer ihåg på min gamla dator i stället. much success. här har vi nåra tillräckligt-intevidriga-för-att-visa. sommar 08.













såg också att det finns hur många bilder på sanna+samuel som helst. borde nog göra ett inlägg med bara bilder på dom två coolingarna. tror jag ni skulle gilla va!


GULLIGT!!



igår började "i en annan del av köping" igen. jag älskar det programmet! sötare människor får man leta efter. dock var det lite tråkigt att sitta och titta på programmet själv igår, känns ju lite halvmobbat att sitta och skratta/fnissa för sig själv. men det gick det med. var nära på att dö i slutet av programmet.

mats: har du ont i munnen tobbe?
tobbe: nej!
mats: vart har du ont då?
tobbe: i käften.

jag skulle kunna tänka mig att arbeta på ett liknande boende som det i köping. hur mysigt vore inte det egentligen? jag skulle också kunna tänka mig att jobba på ett äldreboende och umgås med gamla och söta människor hela dagarna. men, det är ett tag kvar tills det är dags för arbetslivet, tills dess hinner jag säkert ångra mig.

nu ska jag till träning nummer två för att sedan åka med basse och erika till motala och äta våfflor hos farmor och farfar. MYS!

Måndag

i dag är min sista dag på lovet.
i morron drar skolan igång på riktigt igen. ska faktiskt bli lite kul. träffa lite folk å se vad psycho-tjejerna har hittat på när vi varit lediga.
men innan skolan i morron ska vi ta tillvara på dagen i dag!
blir styrka och träning igen vid två, och sen bär det av hem till krisse. i kväll har jag lyckats få med honom på en kort sväng på vinterljus som sedan ska avslutas med varm choklad nån stans inne i stan. mysigt.
som pricken över i blir det sedan bio. ska se dendär detektiven som jag inte kan stava namnet till eller vet vad den handlar om, men de blir nog bra det med!
Novemberljus

LOVE


All over now

Japps, så va helgen över... Har faktiskt varit en riktig mys-helg:D har gjort nada egentligen men har varit skönt iaf:) Fredag kväll spenderades med lilla A och på lördagen skulle jag vara barnvakt åt Fridilu. Hade egentligen planerat att gå på avatar men det va ju ingen barnfilm så fick vänta med att se den. Istället åkte vi och åka hyrde något lite mer barnvänligt så även Fridilu kunde kolla:)

Imorgon så riv-startar vi med morgonträning och sen är veckan igång as usual. Kan knappt bärga mig......
Gullungen ja skulle barnvakta:D Kan inte ladda upp bilder så fick ta från facebook... och om den är good enough för facebook är den ju good enough för Biglumps:D

old pics





















en helg för 2½ år sedan.
rätt sjuk egentligen. började med fest hos gurra för att sedan ta oss in till stan. planen var att vi fyra skulle sova i bumbis och min gamla lägenhet, men vi hamnade på helt andra platser. carro och frida på ett ställe och becka och jag på ett annat. morgonen efter skulle vi ta tåget till palmarnas land. där var becka och jag i två dagar innan vi åkte hem till linkan igen för ytterligare en fest. den var väl i klass med den första. jag körde platå för första gången och becka tog hand om en dålig krisse.

gulliga vi var. sjukt vad tiden går fort. i år kör vi en repris tycker jag, men vi skippar tåget.



KIRRAT!!

efter trettio minuter på bröllopshuset har jag nu beställt en balklänning. wohoooo! jag hade mig med ett foto på fridas klänning (eftersom den var jättefin) och fick därför prova tre liknande klänningar. en diskret, en mellan och en värsting. den mellan var perfekt!

dock kunde jag inte dra upp dragkedjan i ryggen på en enda klänning jag provade. simmarrygg? men två storlekar större och en insydd midja och höft bli nog super. ser fram emot balen sjukt mycket nu!

HAPPY!!




to keep my feet from jumping from the ground dear



när jag kom hem från skolan satt agnes och åt frukost. då hade jag hunnit vakna, äta frukost, träna, äta frukost igen, va i skolan, äta lunch, gå hem. aktiv tjej. krävdes sen 8 snoozningar för att lyckas ta mig upp ur sängen innan träning nr2. meeen thats how we like it.

imorgon blir det lite andra aktiviteter på schemat om man säger så. det ser bra ut gör det!


och vem fyller 18 om en månad?!!!!!

det är så sjukt mycket snö här nu. helt värdelöst är det. inte ens kramsnö. värdelöst. jag vill ha blå himmel, knoppar och converse.

längtar till februari nu. händer endel då.



jag tycker om 2010. så himla mycket verkligen. det kommer bli så bra!


på´t igen bara!

tillbaka i verkligheten igen då. kul att komma till skolan och inse att vi hade religionsinlämning idag. eftersom jag inte visste om det hade jag självklart inte gjort något. drog därför till med: jag mailade min uppgift till dig kerstin. har du fått den? dock var det inte lika roligt när hon svarade: ja, dig har jag fått av. man bara näe gumman, det har du ju inte. men så sa jag inte, även fast jag ville. istället körde jag: du kan väl extrakolla och maila mig om du inte har fått den så skickar jag igen.

därför sitter jag nu och skriver min rapport om S:t Lars kyrkan. yippieyey, så spännande.



det här halvåret ser så sjukt bra ut (bortsett från allt plugg). JAG ÄR PEPP!!

Ikeamys

i går var jag på ikea med krisse.
han flyttar ju upp till stockholm snart, och i går skulle lite köksgrejer inhandlas. nått bord, lite stolar, tallrikar, glas, potatisskalare, visp, plastburkar...
you name it.
jag fick följa med som sällskap och smakråd, och åh vad kul det var!
jag vill oxå flytta hemifrån.
inte för att slippa familjen eller så, jag stortrivs egentligen, men jag vill oxå gå runt på ikea och välja färg på decilitermått, bestämma hur många skålar jag behöver, vilken färg skålarna ska ha, och vilken storlek som passar bäst på på kastruller!
men jag blir nog kvar här hemma ett tag till, så tills dess får jag väl försöka smygbossa lite över krisses skålar och decilitermått. ;)



back to reality

Im back, and alive!:D Gislaved var , som nämnt innan, väldigt VÄLDIGT mycket bättre än förväntningarna! Dom andra små söta biglumpsen har redan nämnt de största high-lightsen under lägret, men av en händelse har de glömt berätta vilket lag som vann volleybollen..... och helt rätt! MITT lag vann, obesegrade rakt igenom heeeela turneringen:D

Men nu är det back to reality! No more dreaming i gislaved. Skolan drar ju igång i morgon! Jag hade förväntat mig en mjukis-uppstart typ "Välkommen-tillbaka-efter-jullovet", men allt är visst precis som vanligt med religions lektion klockan 9.20(Y).


party-ved

ja då var vi alltså tillbaka från party-ved. håller med sanna, vi har haft det väldigt bra. vet inte om man kan ha så mycket roligare än så i gislaved. förutom träning så bestod dagarna av alldeles för mycket vila.. men som tur va så dansade vi, spelade spel, bowlade, hade volleyboll turnering, spelade fotboll, läste bodybuilder-tidningar och åt godis också. nej men vi har haft det bra har vi!

 
 

vissa(bananna,beckiz90,jag) var ju bättre än andra(paddan) på bowling, om man säger så.

filmerna!!!

HÄR KOMMER DE. de efterlängtade filmerna från vår danstävling.

killarnas bidrag.


tjejernas bidrag.


vi hade som ni ser lite olika tolkningar på sexy bitch. jonas kör den mer nakna stilen medan vi kör lite med diskret. riktigt kul!

back home

nu är vi hemma från gislaved. det har varit, tro det eller ej, riktigt kul. lätt ett av de bästa läger jag varit på. låter någon annan av biggisarna berätta om vad som hände på vårat träningsläger, men att vi hade en danstävling kan jag berätta. det var tjejerna vs. killarna och uppgiften var att hitta på en dans till "sexy bitch".

vi tjejer gick in för det stenhårt, medan killarna tog lite mer lättsamt på uppgiften. men när det väl var dags så blev det en jämn match, där vi tjejer vann efter en olidligt spännande bedömning av domarna (micke & macce).

jag har under kvällen försökt få upp videoklippen på våra danser på youtube men det gick sådär.. därför lägger jag upp len bild på vår GRYMMA avslutningspose och så hoppas vi på bättre lycka imorrn!




gislaved.

strax dags för avresa till gislaved. ska bara hinna packa väskan och äta lite mat innan dess. i väskan ska jag förutom träningskläder, vanliga kläder och sängkläder ta med mig spel och mat (godis och andra godsaker). något måste vi ju ha att göra mellan passen - äta och spela spel. haha.

fick bilder från nyårsafton av frida idag. mohaha. tydligen fanns det dom som absolut inte fick läggas ut på bloggen. riktigt synd, haha! kan däremot bjuda på en bild som frida tog när hon kom hem på det nyskapta bandet STEFANZ.



haha för söta.

nu är det brådis. ses om ett par dagar då rå.

10-01-01

nyårsafton- vi åt massa gott, drack, dansade, lekte, smällde och allt sånt man ska göra på nyår. väldigt mys var det, dom är bra dom där. samuels bror och hans kompisar va också med ett tag och livade upp det hela. när jag och c kom hem hit sen va det fullt ös. sannas föräldrar var fortfarande kvar och dom hade disco till typ 4. spelade gitarr och grejer. våra pappor tror dom är rockstars och har bildat ett band också. coola killar det där! 

2010 kommer bli grymt!! speciellt februari. men först är det träningsläger som gäller i några dagar framöver, tillbaka i linköping igen den 5e.


nyårs-bilderna är ju bara äckliga.

NYÅR 2009





snyggare bilder får man leta efter. ville bara visa hur fina vi var i partyhattarna som carro hade fixat. trés bien carro!

nyår då. började hemma hos mig för lite uppfräschning. dock kraschade vår plan vad gäller lösögonfransar. det såg hemskt ut och var sjukt knöligt, så vi skippade dom. kom till samuel runt sju och där bjöds det på trerätters, godis, chips och andra trevligheter. bra kväll även om det var svårt att leva upp till förra årets nyår.

NYÅRSAFTON




















RSS 2.0