sista tisdan som tonåring

tyckte väldigt mycket om jsm 2012. gick bättre än det gjort på länge och så va det gossigt.
.
förra veckan sa mamma till mig, "Jag kommer verkligen ihåg när jag fyllde 20. Det är ju en rätt stor grej! Måste se till så att det bli något du minns!". ajaj kapten. planeringen är i full gång. beställa tårta imorron.
.
ska nog inte köra en sån här luftgitarr denna födelsedag.

mentalt breakdown

hade lite av ett mentalt breakdown i går kväll och somnade allderles för sent. nu är klockan snart halv åtta och jag har varit vaken i en bra bit över en timme och dämed fått alldeles för lite sömn för att det ska kännas speciellt bra. om en timme ska jag iväg på en psykologi undersökning som jag har voluntärat att vara med i, känns som en halvbra ide just nu och det känns redan som det är kommer bli en lång dag.

SO TRUE!


Söndag

Skolan har dragit igång igen. Har rätt grymt schema med bara en lektion både torsdag och fredag, vilket är himla bra med tanke på hur mycke jag kommer behöva läsa denna termin. I år ska jag läsa psykologi, sociologi, kommunikation och matte, och de tre första kurserna innebär en himla massa läsande av artiklar och skrivande av papers. Men i vilket fall som helst tror jag det kommer bli kul, alla kurserna verkar bra so far i alla fall!
.
Helgen bjöd på tävling, quad duals. Gick sådär. Inte nån katastrof men inte direkt asbra heller. Men de e lugnt, två och en halv vecka toppning kvar tills big10 och då hoppas vi att det SMÄLLER! Man kan redan nu känna hur folk börjar tagga och se fram mot de, ska bli sjukt kul! Dessutom innebär big10 att vi får raka benen för första gången sedan i augusti! Hur stört är inte de?!?!?!
.
Dags att läsa klart kapitlet i psykologiboken och sedan ska jag svänga ihop en lasagne till middag. GÖTT!

Uppsala

I onsdags tog jag tåget upp till Uppsala. Spenderade dagen på stan och brände lite av lönen som trillat in på kontot. Igår hängde jag i Bälinge hos mina kusiner. Hämtade dom i skolan, var barnvakt i några timmar och fick byta bajsblöja för första gången i mitt liv. Det var sååå äckligt! Idag ska jag döda några timmar här på förmiddagen innan mamma och jag tar med oss Melba hem till Linköping för en myshelg.

Har stenkoll på livetimingen och JSM. Tror inte att lassarna kunde börjat på ett bättre sätt än vad de gjorde igår, massa snabba simningar och fem medaljer efter bara en dag. Grymt ju!


JSM 2012

Provade nyss dom nya dräkterna med brottarrygg. Måste nog byta storlek i morrn, om man säger så. Men annars är allt fiiiiiiiiiint!!


In the ARMY

Då har skolan dragit igång igen. Denna terminen bjuder på Engelska för invandrare del 2, matte (tillsammans med BECKIZ90), Criminal Justice och Military Sience. Då undrar ju alla såklart va det sistnämnda är. Jo, det handlar om den amerikanska armen, olika gradbeteckningar och egenskaper som är bra att ha i krig. Varför jag tar denna kurs? Svarar pass på den. I alla fall hade jag min första lektion idag, vilken hölls av Major Brown som vi även får kalla "Sir" om vi vill. Han skojar runt lite, visar snabbt en slideshow. Allt verkar ganska chill tills han slänger ur sig " innan ni går ska ni bara presentera er själva inför klassen (namn, intresse & major) och berätta vilken "army value" ni har uppnått senaste månaden". OKEY. För det första är jag inte i närheten av att komma över skräcken att snacka engelska inför en klass. För det andra vad är en army value?
.
Första meningen blir att jag kommer från Sverige, alltid en ursäkt till varför man inte vill säga något som tar mer än 5 sekunder. Fick då reda på att hans tjej var Svensk vilken är fet-plus!
Min army-value fick bli leadership då jag simma förstasträckan i laget mot SMU. Mmmmmm, alla ser väl connectionen mellan att simma ryggsim i en lagkapp och army value? Major Brown var nöjd i alla fall så då är allt frid och fröjd.
.

Tjejen under armen

Har försökt lära agnes lite balsteg. Hon och henke(palm är det alltså, så sjukt kul att dom ska dansa tillsammans!) missade första balträningen i söndags. Efter vad jag sett av agnes kapacitet kan det kanske va bra om dom inte missar så många fler. Sen kollade vi på filmer från min & alex bal. Åhhhh.


snyggsamme

försöker komma på vad jag ska göra i höst.
det är jobbigt och deprimerande. de program jag vill läsa, läser tydligen bara folk som har alla MVG, vilket betyder antagningspoäng över 20. kul. får försöka komma på en lösning till det problemet.

i eftermiddag ska jag springa och simma. det ska bli kul!!

hittade en söt bild på samuel. hoppas han blir glad när han ser den!


Hejhej

Hade tösabitarna sanni & vilmis här och gossade igår. Hängde lite på stan med alex förut idag. Nu är det handboll. Varför har den polska vänster nian glasögon på sig? Fult.


thailand, del 2
























vill tillbaka!!!
ikväll efter träningen ska jag mysa med vilma och frida. tacos och film är det som gäller. känns som det kommer bli en riktigt bra fredag det här!

thailand, del 1





















sista bilden är bäst. det är väldigt många ryssar i thailand och väldigt många av dom beter sig ganska illa. därför valde en restaurang vid kamala beach att förbjuda alla ryssar att äta där. haha! tänk om någon hade gjort så i sverige, hade blivit ett himla liv...

igår hängde jag med frida och samuel. det var mys!!


Home

Hemma igen efter två underbara veckor i Thailand. Har haft det så himla bra verkligen!!!


Hawaii round 2 - Check!

lite häng och mys på en superhärlig strand
.
spinning tills speglarna immade igen, svettigt och fräsht sådär ni vet.
.
och solnedgång vid the cliffs med hela laget.
.
Vi har en träning kvar och överlever vi den är det i morron bitti dags att åka hem igen. Eller inte hem direkt, för först blir det en sväng till L.A i tre dagar för tävling, så lite mer värme får vi allt innan det bär av hemåt på riktigt. Tydligen väntar en hel del snö när vi kommer tillbaka, känns ju sådär måste jag erkänna. Men trots snö ska det faktiskt bli lite skönt att komma hem!

Pll

Har visst inte dragit upp rullgardinen idag. Men bio har jag i alla fall varit på. På tisdag kommer sanni hem, längtar efter henne.


Inte långt kvar nu..

Inte många dagar kvar här på hawaii nu. lite sorgligt och lite skönt. börjar längta hem lite måste jag erkänna.. kanske inte till alla snön som väntar när vi kommer tillbaka, men till min lägenhet, min säng, mitt kylskåp och mitt badrum.
.
men helt slut är det inte än.
.
i dag hade vi vår sista lediga eftermiddag innan vi åker hem. dagen bjöd på riktogt god och mysig lunch med några av dans släktingar som är här på semester följt av lite mys och sol på stranden, middags date med dan, och sedan lite shopping med carro, ivy, ruby, jennah, och ally. himla bra dag.
.
men nu är det dags att nanna. morrondagen bjuder på 1.5h styrka, 2h simning, tävling mot hawaii och 2h simning igen. vet inte riktigt hur allt det ska hinnas med, eller när någon form av återhämtning eller matintag är tänkt sa ske, men det löser vi.

Vi kommer sakna dig tutti!!


Dehär gänget är grymt!

tycker så mycke om dehär gänget asså! i bland på träningarna kan ja känna att vi simmare hemma har lita att lära av lag här borta. bland annat hur folk alltid stöttar, peppar och hjälper varandra att varje träning verkligen ge allt och lite till. man kanske inte simmar på de tider man vill eller egentligen har en speciellt bra träning, men alla SKA ge ALLT.
.
i morse till exempel körde vi en max serie på 10*100, 50ss50B med platta, och när man kommer kickandes in mot väggen sista biten står lixom hela banan och hejjar på en. på spinningen där efter så körde vi typ lagkapper, och alla hejjar, stöttar och skriker och alla ger verkligen allt. i dag lyckades vi imma igen alla speglarna i spinning salen, så svettigt var det och så tufft körde alla.
.
rätt coolt vad man kan göra tillsammans om man väl bestämmer sig.

Beach workout

8* 50situps+10armhävningar+10benböj. Solen har inte gått upp än utan på första bilden är det månen i bakgrunden.
.
sedan var det löpning och simning som gällde. "ser ni badvakts tornet där borta? Nej inte det tornet, det ännu längre bort, däääär borta! Spring dit, simma ut en bra bit och simma tillbaka mellan bojarna ni kan se däääääär borta och stenarna som sticker upp. Och sedan gör ni allt det en gång till." Vattnet var rätt mörkt...
.
"Okey, bra jobbat! Dela upp er i lag med tre personer i varje. Ser ni sen svarta lilla pricken där borta? Det är dags för lagkapp, simma ut dit, nudda bojen, simma tillbaka, och sedan simmar nästa person. Alla ska köra två gånger var!" Tyvärr hann vi bara en gång var eftersom vi hade tid på gymet för 1.5 timmes styrka, jättesynd verkligen. Jag som så hemskt gärna ville simma ut dit en gång till, hehe.
.
Men när vi var klara hade vi i alla fall tid för en gruppbild, och solen hade nästan gått upp. Nu har vi kört styrkepasset och powernapat big time och ska snart bege oss till poolen för nästa pass. Men i morron är en ledig dag!!

Aloha

Japp, då var vi på Hawaii igen då! Träningen är som vanligt fruktansvärd. Körde bland annat 8*125MAX från pall i går. 4fjäril 4frisim. Inte asskoj dirr. Speciellt inte när jag hade kört en pace och max fjärilsserie på 1600 passet innan.. Men det är bara att bita ihop, efter hawaii är det snart dags att toppa så snart släpper det lite!
.
Plus att vi faktiskt kommer få en helledig dag och två lediga eftermiddagar (alla andra dagar är det 4 timmars morronträning och två timmars eftermiddagsträning som gäller). I dag hade vi vår ena lediga eftermiddag, så det blev ett besök på Makapuu beach. Sjukt fin strand, med alldeles lagom stora vågor för lite body surfing, plats för beach volleyboll, massa bad, och strålande sol. Så här var vi i dag:
Det är grymt att spendera två veckor på Hawaii med vårt lag, så mycke härliga människor att hänga med och hitta på roliga saker med precis hela tiden!

Friday friday

Fick nån sorts sockerabstinens och började koka knäck. Har nog aldrig bakat nånting all by myself innan. När jag va liten och bakade med kompisar fick jag alltid ta hand om disken medan dom andra bakade kletiga muffins och sockerkakor. Can't blame them, köket är väl kanske inte det rummet jag presterar bäst i. Blandade i och hällde över massa turkisk peppar gjorde jag nu. Inte riktigt säker på att det va en bra idé.


Mulig

Ska på hockey med olle ikväll. Hon hade fixat nåra slags fribiljetter. Himla bra att hon tar hand om mig lite nu! Igår tog hon mig i handen och körde oss till ikea. Köpte lite sängben och målarfärg gjorde vi.


Pyssel

chillar lite på golvet i mitt rum, pckar lite inför hawaii, kör ett skönt morronpass med bland annat 5*500 så snabbt man kunde på en starttid som bara var att glömma att klara, och ser fram emot eftermiddagen som ryktas bjuda på 2000på tid.
.
men som sagt så drar vi mot hawaii i morron bitti, ska bli sjukt skönt! även om träningen nog kommer vara absolut fruktansvärd så får vi ju i alla falla lite sol och väme. och det är ju inte helt fel! såhär mysigt hade vi det förra året, coh jag tror det kommer bli grymt i år med!

På väg hem

Sitter på tåget och tröstäter. Har rullat två låtar på spotify i över tre timmar nu. Om nyårsafton va bra? Ja. Bäst.


Hejdå Sverige!

Är på Arlanda just nu. Flyget lyfter om två timmar. Sen är det Thailand i två veckor som gäller. Kommer bli sååååå skönt!


MYSPYS

.
.
.
.
Såhär mysigthade jag igår! :D Idag är det Jennahs födelsedag och det firas med tårta och paket. Imorgon bär det av tillbaka till Madison. Ska bli kul att träffa alla tjejerna igen! :D <3

2012

Hade bästa nyårsaftonen igår! Den innehöll allt det där som en bra kväll ska göra. Men bäst av allt var ju att få fira in det nya året med mina fina tjejer.


RSS 2.0