nu kommer bästa helgen

IMORRN KOMMER REBBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
då blir det fest!
.
.
.
.
.

Those words, They never go away

i måndags kväll lagade jag och emma middag här hemma. blev svenskaköttbullar (jämnt när jag är med och lagar mat vill folk laga köttbullar. 1.jag tror inte ans att det är svenskt. 2.jag är verkligen inte så bra på det!) i vilket fall blev de goda och det blev en mysig kväll. nice att umgås lite med henne sådär.
.
i går hade jag skola mest hela dagen och spenderade kvällen på fetzer. hade även möte med lite folk som ska ha hand extraom student athletes. de ville fråga lite vad vi tyckt va svårt och hade velat hahjälp med å så, så de verkar som de de gör är vettigt!
.
i dag sen hade vi lite möte med erik i morse. saker som eventuellt kan bli jobbigt skulle diskuteras, men han sa att vi inte skulle oroa oss så ska försöka låta bli. sen skola efter det, och vid lunch stack ruby och jag och simmade. skönt, men man märker verkligen att de va ett tag sen sist...
snart kommer ruby iaf hit igen så ska vi laga middag till oss, jennah och trish. mysigt sådär vettni.
.
bilderna har egentligen inget med inlägget att göra, men de e mindre viktigt. ett par bilder fårn helgen i minneota. bild ett är berg och dal banan inne i köpcentret vi var på (sjukt stort!), 2 är tävlingen (galet mycke folk!) och 3 är dan på prispallen (långt bort men bättre än inget!). enjoy!

don´t hate me cause you ain´t me

köttig dag idag. fartpass, styrka, fartpass. har förutom träningen varit i skolan för en lektion, sovit någon timme, skrivit klart mitt psykologiarbete, spelat fruit ninja (nytt rekord!), kollat på big brother och ätit en massa mat. vilken härlig dag ändå! tycker om dagar där det händer saker, men som samtidigt är väldigt lugna.

snubblade in på den här musikvideon idag. hur sorlig är den inte då? två stycken som ska gifta sig, tjejen blir förlamad efter en bilolycka och killen skriver en låt till henne.


va fan klagar man för egentligen? lev livet, skratta mer och älska mer.

fool me fool me

inledde dagen med ett härligt tröskelpass halv sex. sen var det rättskunskap. gjorde väl inte mycket vettigt. satt mest och disskuterade iphonespel med läraren. försökte få honom att ladda ner fruit ninja, men han tyckte tydligen bäst om angry birds. åt en massa kalorier på håltimmen. och sen satt och ruttnade på svenskan. har förresten svenska nationella tal på fredag. går sådär med det.
såhär såg jag o carro ut, dagen till ära.
.
.
om en timme ska jag ner till stan och träffa carro, alex o samme. vi ska fixa en grej inför nästa vecka...

my mom used to say to me "you can´t have fun all the time", and i used to say "why not? why the fuck can´t i have fun all the time?"

håller med sanna om gp alltså. gick väl sådääär va. skulle väl säga att min största bedrift blev mitt nya fruit ninja rekord på 863. marvellous.
.
verkar som att skolan försöker få en att gå in i väggen såhär lagom till studenten. de två veckorna som är kvar innan florida ser rätt fullproppade ut med sånt som inte direkt ligger så högt upp på vill-göra-listan. men två veckor wonderwoman ska man väl kunna klara av. har en riktigt bra helg att se fram emot i alla fall!!!!!! det kan jag lova.
.
.

life goes on

GP i stockholm gick väl inget vidare, men nu är premiären i 50bana den här säsongen avklarad. lika spännande varje gång! nu är det två veckors träning plus en dags tävling kvar innan vi ska till FLORIDA. jag längtar sjukt mycket, det kommer bli så himla härligt! men innan dess ska en hel del hinnas med, syftar mest på skolan. den här veckan har vi tio träningar på fem dagar för att sedan ha en helledig helg. därför gäller det att prioritera tiden den här veckan, för en gångs skull kanske man ska prioritera skolan framför sömnen. men vi får se, beror ju på hur trött man är. brukar ju blir trött av att köra sju simpass och tre styrkepass på fem dagar...

ska också klämma in lite jobb i helgen. för en gångs skull! både på lördag och söndag, det gäller att passa på ni. med tanke på att vi är borta nästan hela april kommer det ju dröja ett tag till nästa gång jag kan jobba igen.


kände mig lite extra snygg imorse!

Requests

would anyone like to fund my future trip to sweden???? I'm not promising that I am going but the odds would increase if there was an incentive. Yes i know what more incentive do I need when I get to see my girl. but I thought i would just see if anyone had some spare cash lying around they would like to put towards my flight :P how much does a flight cost? i'm going to take a stab its around a 1000(i'm talking american money). not kronor!!! you impressed... you should be!!!!!
.
so what i know in swedish.. the list is short but all necessary words.
leget watsupppppp
vacker beautiful
semester vacation
asna donkey
taket ceiling
.
what a great range of words.
.
Dan

Next to you

jag är hemma igen och har haft det superbra. maggie smsade dan på vägen upp till minnesota och sa att hon tog med sig en överraskning till honom. hans ansiktsuttryck när hon och jag överraskade och vinkade från läktaren made my weekend.
får berätta mer senare. ska gå och plaska lite i bassängen. har motionerat exakt noll sedan ncaa slutade för en vecka sedan. så det kan bli mycket intressant dehär.

hope it gives you hell

riktigt mysig dag igår. eneglskan blev inställd så jag, emma och olivia hängde ute i solen i några timmar. klarre joinade också efter ett tag. vååårigt va det. sen träning, lite häng med grabbarna och balträning på det. haha som carro skrev så ligger vi liiite efter i balen. hade det lite svårt där ett tag. men det fixar sä!
.
.
.
.
.
.
och så fyllde agnes år också. så mormor o dom va här. mormor satt och köttade fruit ninja på min mobil igår kväll. va lite rädd att hon skulle ta mitt rekord där ett tag.,
klockan 3 tar vi tåget upp till stockholm och simmar gp i helgen. spännande!

BAAAAAAL

Tuff dag idag! Hade matte mellan klockan 2 och 3, snabbt över till simhallen för att bränna av 4 km plask. Efter det väntade en timmes balträning. Är otroligt glad att det inte var den vanliga två-timmars träningen för det skulle jag aldrig pallat.
Vi har nu gått från att promenera tvärs över salen och hålla varandra i handen till att göra sjukt avancerade lyft med någon slags kapplöpning i takt tvärs över salen för att sedan slänga oss i varandras armar och dirr börja med en snabb vänstervals. Just nu går det sådäääääääär för mig och Thomas men med lite träning sitter det nog som en smäck!
.

Minnesota here i come!

maggie, jag, amie och karissa drar på en spontantripp till minnesota och kollar killarnas ncaa och har lite kul. ett ord: AWESOME!
hörs på söndag!

Till the world ends

jösses vad skönt det är att ha lite ledigt från simningen. plötsligt har man hur mycke tid som helst ju, men får jag något vettigt gjort? nae va.
sämst.
har mest suttit på mitt golv och gjort lite läxor/skypat/checkat facebook/tvättat och städat i dag. så jag har väl fått e del gjort, men inte så mycke skol jobb.
men de får va okey för ett par dagar, men i morron ska jag ta tag i mitt liv igen. börjar dagen 07.45 med en engelska diskussion, de e ju kul lixom. sen blir de läxor och sånt, och så borde jag fixa nån som kan fräsha till min cykel. och så vill jag köpa en soda streamer. och läsa klart en bok. och se en film (båda är till en av kurserna jag tar). och så skulle jag vilja se på simtävling också. och handla mat. jag har typ bara ägg i min kyl. jag hade broccoli också förut, men den åt jag upp till linch i dag. gott vare.
nejmen jag känner lite som så att jag inte har så mycke spännande att dela med mig av egentligen, så vi avslutar nog här. ska dra en till skype innan det blir filmkväll.
lite party-paus i kväll så att säga.
.
en sak till. lyssna på låten. är inte dirr värsta britney fanet, men denna gillar jag!

They´re home!

ÄNTLIGEN är mamma och pappa hemma! Förre veckans näringsintag bestod av pasta & köttfärsås 4 gånger, carbonara 2 gånger, lasagne 5 gånger och tortellini en gång. Fast tyckte ändå vi klarade det ganska bra.
Lyckades kamma hem en hel del vuxenpoäng under veckan då jag var tvungen att åka och handla mat mellan träningen och skolan. Köpte även tulpaner enbart för att det ska va fint hemma och har insett varför man ska skölja av tallriken efter man har ätit på den. För er som inte gjort det ännu är det för att det ska bli helt rent sen när man sen kör diskmaskinen och allt smuts ska bort.
.
.
18 dagar kvar sen drar LASSarna till FLORIDA!! CAN`T WAIT!

i´m not scared of dying, I just don´t want to

lite bilder från den senaste tiden:


förra veckan såg det ut såhär när jag tittade ut.


jag var sjuk och försökte kurera mig med lite allt möjligt.


tappade nycklarna på hisstaket. går tydligen att göra det!


hade ont i magen så låg på golvet ett tag.


det blev vår och snön försvann.


hade historialektion.


hängde med den här snyggingen!


vad ska man säga? stackars barn.


mat på thai. muuuums!

ja, det var väl från förra veckan fram till idag. det har inte hänt sådär överdrivet mycket som ni ser, men det är skönt det. tycker om att bara hänga utan att göra något speciellt.

idag fick jag min födelsedagspresent av grabbarna. big brother 24/7! har redan suttit några timmar och bara tittat. riktigt fett!

Cause you were amazing and we did amazing things. And I wouldn't change it, cause we were amazing things.

nu har jag sagt hejdå till dan.
dags för honom att simma ncaa en vecka och sedan dra hem till australien 2 veckor. så de blev ju lite av ett, ha de bra ses om tre veckor, så de va ju lite tråkigt.
men nu blir de ett par timmars plugg och i kväll ser det ut att bli party ännu en gång. de e de som e bra med att vara simmare och inte festa på typ 100 år. när man väl är ledig en vecka kan man festa en tisdag uatn något som helst dåligt samvete!
här har ni för övrigt en bra låt. lite mysig sådär.
och här är en annan. lyssnade jag på mycket på ncaa.

vååååååååååååååår

tisdagar brukar ligga högt upp på veckans-värsta-dagar-listan. men idag var det visst bara en lektion! tack för den. och nu måste man ju officiellt kunna börja kalla det här för vår! hur skönt som helst.
.
.
.
lite plugg på det här då kanske. prioriterade bort plugget och sömnen igår när jag skypa med becka. men det var hon så värd kan jag säga!

Im an UW athlete. I can do anything in 10min.

NCAA var galet.
häftigaste tävlingen jag kört, och jag är faktskt riktigt nöjd med hur jag simmade! hela vårt lag simmade superbra och våra coacher har varit jättenöjda. dom är himla mysiga dedär tjejerna som jag fick åka med, vårt lag är härligt.
orkar inte skriva så mycke om sjlva tävlingen, kommer mer sen när ja fixar bilder.
men jag nåste berätta om dagen i går.
klockan 04.00 ringde klockan och vi begav oss mot flygplatsen för att flyga hem från austin. bästa var att fi flög 1a klass och blev väldigt bra omhänertgna! random folk frågar hur det gått, eller grattulerar om de redan har läst resultat.
jag vet inte riktigt hur mycket jag kan skria här. men vi kan ju säga som så att partyt började klockan 10 på morgonen på andra flyget, och fortsatte sedan i limousinen som hämtade upp oss på flygplatsen. dan mötte mig vid simhallen, gick hem och tog en snabbdush och fräshade till mig lite. partyt fortsatte hemma hos maggie, dan och tariq, innan vi drog vidare hem till amie för en himla massa dns och annat kul, och avslutades med en scooter tur hem till maggie och dan igen.
det var en galen dag och kväll med en himla massa skratt och skoj!
innan en lagkapp
beckie, jag, ruby och maggie
träffade tessan!

and it never feels out of place

spenderade nästan 6 timmar av denna söndag i simhallen. och nu är veckan över! wooho! såå duktiga vi varit. nu är jag sjukt trött. men jag o agnes råkade lova mamma att följa med henne till flygplatsen och hämta pappa som kommer hem från kina. så jag får hålla mig vaken några timmar till..
.
TRE VECKOR kvar tills vi lämnar landet och bränner oss i florida! huuuur kul blir inte det liksom. och efter det är det inte långt kvar till balen och studenten. fick studentmössorna för nån vecka sen!! inte långt kvar alltså. läskigt.

blå

lhc vann nyss! goodgood. annars har dagen inte bjudit på så himla många hallelujah-moments. hade matteprov. g-gränsen va 6 poäng. det får man väl hoppas att man nailade va! träning 6.40 imorrn. vi brukar ju va lediga på lördagar. men näähej, imorrn är det tretimmars pass som gäller. ska köra lite lopp uppifrån o grejer. och seen är det bara två pass kvar på söndag. kommer väl missa balträingen denna söndag med. om inte jag & alex vore grymmast i stan så skulle jag nästan va lite orolig. kommer typ ha missat 20 timmar balträning totalt. missa liksom 5 timmar på bara denna veckan. och sen är det florida o grejer med. men som sagt, tur att jag & alex är bäst.
.
.
.

leaving home

idag är jag sjuk. det är tråkigt! mådde inget vidare igår, tränade och mådde sämre. imorse vaknade jag med fucking halsont och feber. nu känner jag mig lite bättre! kör gärnet på te, halstabletter, vatten, ipren och hoppas att det är mycket bättre redan imorrn.

inatt drömde jag så sjukt många och konstiga drömmar. den senaste, som jag kommer ihåg mest ut av, handlade om mig, frida och samuel. vi var på någon fotbollsarena och blev jagade av något gäng som vi slogs med. vi försökte fly genom att springa, klättra genom fönster, dra en kille i var sitt ben åt var sitt håll och så vidare. helt normalt! vart får man allt i från egentligen?

ikväll spelar LHC. jag har på mig min "go blue" t-shirt nu, tänkte att det skulle hjälpa dom att vinna. tror att det kan funka! eftersom jag inte har så mycket att göra idag så ser jag fram emot matchen ikväll, 19.00 på TV4 sport. värt!

känner att jag bara levererar massvis med rolig info i det här inlägget. är så himla uttråkad! kan ju berätta att det är snö ute nu också. och det snöar just nu! kul. jag som trodde att det var våren som var här. men såg att det nästa vecka skulle vara 11 grader en dag. då är det vår! onödigt att snön kom idag för att försvinna så snart igen. men rätt åt snön, här har den ingen att göra.

har spotify premium i 6 månader nu också. väääärt! försöker fixa ihop lite spellistor. går inget vidare, jag är ju så sjukt efter vad gäller musik.

räcker det här? eller vill ni ha mer? lägger inte in en bild i det här inlägget, så att det blir ännu tråkigare... :D

All of the lights

dag ett är avklarad, gick ju som på räls som de så fint heter.
fick till två finalsimningar med båda våra lag,vilket var galet bra, och slutade med en 6e plas och en 5e plats, vilket också är himla bra!
det är så sjukt bra standard på tävlingen här, helt galet att det är så jämnt mella alla! hemma vet man lixom nästan innan vem som vinner, här har man inte en aning. det är så himla tight mellan alla och det är så många som är så bra. man räknar typ med att gå till final hemma, här måste alla verkligen vara på topp för att komma vidare. det handlar om 100delar mellan final och inte final, inte 10delar eller sekunder som det oftast är hemma...
ta tex min anmälningstid på 100fjäril som hemma i sverige gav mig ett svenskt rekord, och här ger mig typ en 40de plats i heatlistan.
i vilket fall som helst är det himla kul, och jag är så glad att mamma och pappa är här och hejjar, hänger lite med mig, och får se hur det går till och se alla dessa supersnabba simningar.
nu är klockan jättemycket och jag ska nanna.
ny dag i morron med 4*50me lagkapp och 100fj!

you make me this

igår va en bra dag! älskar onsdagarna jag med. dom är bra dom. på kvällen va det mysig middag hos carro med folk som ville träffa hennes mr.america. kulkul! har nästan nada bilder, men här har ni de som existerar.
.
.
.
.
.
idag då. mellan klockan... låt se. ungefär 11-19 hatade jag den här dagen. helt extremt mycket. men seeeeen bestämdes det en fet grej som kind of räddade dagen. tur det kan jag säga! så nu ser kommande veckor rätt ljusa ut. ja förutom matteprovet i morrn då. och de 5 mördarpassen som är kvar. but hey, tre dagar kvar innan veckan är SLUT. ska man väl kunna klara av på nå sätt.

Never say never

tävlingsdags snart då.
powernap på 40 min å sedan är det dags.
håll tummarna nu kära ni, för jag är så galet nervös för tillfället att jag bara vill spy.
men de e okey.
kommer kännas bättre när 1a loppet är avklarat och tävingen e igång.
SÅ JÄKLA KUL DE SKA BLI!

crazy shit

igår var det morgonträning och som vanligt drog vi en donkenfrulle efteråt. sen var vi i skolan i en timme innan vi körde styrka. så vid elva var vi klara med all skola och all träning för dagen - älskar verkligen onsdagar! sedan sov jag i några timmar, åt godis och kollade big brother och blev upphämtad av carro för middagsmys. helbra dag verkligen! langar lite bilder.


frulle. gooooooda bagels!


såhär ser det ut när mackan fastnar i gommen.


styrka. långa fötter han har samuel!


hela 40kg, vilken brud.


livskvalité! godis och bigbrother i sängen.

har tyvärr inga bilder från kvällen hemma hos carro med massa crazy människor. men det fixar frida! pratade i telefon med den här frida i 40 minuter nyss. räcker liksom inte att ses i några timmar varje dag, behöver mer av den godingen!

VI ÄR I TEXAS!

kom hit i går kväll efter ca 3timmars flygresa. det är kul när vi är ute och flyger, för folk kommer alltid fram och vill prata. vilken sport håller nå på med? vart ska ni? hur har året gått? lycka till! och folk som spontant bara ropar "GO LADY BADGERS!" när de ser oss. asskoj!
sedan vi kom hit har vi i alla fall mest sovit, ätit och simmat. vilket är ungefär exakt vad vi kommer fortsätta att göra medans vi är här. bor som vanligt på asnice hotell och får precis allt fixat åt oss. värsta lyxen!
jag berättade att vi fick nya kläder va? i alla fall, här e nya träningsoverallen vi fick. hur cool som helst! älskar hur de står Wisconsin på ryggen!
förutom träningsoverallen fick vi shorts, linne, väska och badmössor med våra efternamn tryckta på sidan. asballt jue!
dan skulle ta kort, blev lite sådär. hade lite svårt att vara seriös, men ni vet. man tar vad man har så ni får stå ut! ni se iaf typ hur den ser ut, de e ju huvudsaken!
mamma och pappa kommer hit i kväll, cant wait! och förhoppningsvis får jag träffa tessan i morron, vilket blir mys det med! livet leker hörrni!

gonna take a lot to drag me away from you

tuff start på veckan det här. hårdträningsvecka. och det märktes på dagens två pass kan man säga. men nu är det bara sex dagar kvar. blir braaaaa det! gick upp 4.45 och brände av första träningen.
.
sen blev det lite naturkunskap. klickade inte riktigt mellan mig o marie idag.
.
åt mat i 94756 år med bland annat den hära ungen,
.
hade hål och åkte på uppdrag med carro.
.
fick ångest när vi kom tillbaka till skolan. satt kvar i bilen.
.
sen va det rättskunskap. satt väl mest och spelade fruit ninja. jag vann hela tiden.

me and my drum

mina senaste dagar har varit bäst! frida har ju redan berättat om fredagskvällen. riktigt rolig och riktigt galen kväll! carro och jag kom hem samtidigt som tidningskillen var här och delade ut tidningar, luktade blöt hund och var ganska blöta också. crazy shit ni! gårdagen bestod av massa städning innan jag tog bussen in till motala för att fira finaste erkan som fyller 20 på måndag. tre rätters och mello bjöds det på. gottigt och mysigt!

och såklart vann ju eric igår. kunde ju inte bli så mycket bättre!



firade sanna med lite house

händelserik kväll igår kan man säga! sjukt mycket skumt som hände. hahah vissa slog ut tänder och hade sig till exempel! men kul hade vi kan jag lova. började hos sanna med supergod mat och tårta. sen rullade det in lite annat folk innan vi drog vidare till nh. kvällen avslutade vi på väääldigt olika sätt. riktigt kul va det i alla fall! här kommer 8347864586458364957097 bilder.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Happiness

jag är klar med allt skoljobb och har nu en vecka ledigt!
sitter på golvet i mitt rum med täcket runt mig och har precis sett förra veckans solsidan och ska snart plocka fram kläder för i kväll. vi ska vara finklädda, är dock inte helt säker på vad det inebär. lutar lite åt carror julklapps-outfit.
men vi får se.
mitt liv känns för övrigt sjukt bra just nu, och jag har så många roliga saker att se fram emot de närmaste dagarna och till och med veckorna. det är härligt!

Grabbkväll

Idag skulle pappa ha alla killkompisar över på middag. Fick med en liten bonusgrapp på tio bast som jag inte riktigt vet hur man underhåller. Släppte in honom på Henkes rum och sa att han fick göra precis vad han ville! 5 minuter senare kommer han till mitt rum och frågar om jag kan installera black ops (?) eller något. Ja visst, inga problem! Eeeeeh trodde jag ja. Ingen aning om vad som hände sen fastnade dator. Sa åt lillgrabben att han fick fria händer att försöka instalera vilka spel han ville, helt själv. Henke blir nog jätteglad när han kommer hem :)
.

come around

igår såg min eftermiddag ut såhär på ett ungefär:


premiär på systemet! freedom.


provade kläder med samuel.


fikade, gotti.


lagade mat, stuvade makaroner och köttbullar. klassiker!

och idag har min dag sett ut såhär hittills:


försökte hitta något att ha på mig imorgon. hittade inget, ändå är garderoben överfull. känns inget bra.


städade hela lägenheten.


och dammsög hela lägenheten.

nu är det käk och träning. ikväll ska jag på hockey med pappa, basse, farmor och farfar. mysigt! hoppas verkligen att LHC vinner.

Veckans planering

onsdag: geografi exam och matte plugg
torsdag: matte exam och skriva engelska paper
fredag: lämna in engelska paper och kolla geografi film och skicka in svar på frågor om de. (en timmes geografi-filmmys med julie och kolla på nått skit om istiden, fan va kul de ska bli!)
.
men, när det är avklarat leker livet kan jag meddela mina vänner!
fredag kväll blir de finmiddag för alla oss som simmarncaa (6 tjejer+dan, moahah!) tillsammans med coacherna. himla mysigt. kvällen avslutas sedan med filmkväll hemma hos maggie och dan.
lördag bjuder på morronträning, manikyr eller pedikyr för oss ncaa tjejer och sedan på kvällen ska vi på middag hos karlyn och spela såntdärnt dansspel. (ni vet som singstar men man dansar!)
söndag blir de massvis med mys all day long, och på måndag börjar spring break och VI DRAR TILL TEXAS!!!
.
så med andra ord. bara att bita ihop och låtsas att man inte har ett sömnbehov på minst 8 timmar de närmaste dagarna, för sedan kommer det bli awesome!
fem av oss tjejer som ska till ncaa, bara laura som saknas. cant wait!

guld

studiedag idag. har väl inte studerat sådär jättemycket direkt. tränade imorse. och så styrka på det. har redan döont i benen. kommer väl säkert kännas ännu bättre imorrn! sen hängde jag ett tag med carro och fixade lite grejer. och jaa, så va den dagen förbi. mysipysi att det är vår när som helst också. hörde nåt om tvåsiffriga plusgrader nästa vecka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lite torsdag imorrn då, och sen fredag. fredag fredag. ser såhär i förhand ut att bli den bästa dagen denna veckan. den som lever får väl se!
.
.

shape up

igår fick jag ett jättefint grattis kort av beckiz på posten. så gulligt!

igår simmade vi även ett sjukt pass. berättade ju häromdagen att vi hade KM och simmade 400fri, 50fj, 100ry och 200fj. igår simmade vi KM nio gånger. ja, NIO gånger. kanske ska nämna att vi bara hade 3 banor och var fem/sex stycken per bana. gick inte så smidigt att simma fjäril som ni förstår. krockade väl en sissådär tiotal gånger och fick med mig två blåmärken på handen hem. det var inget kul pass! idag däremot var det andra bullar. tur det.

hoppas att fredde och paddis lämnar några rader idag!


längesen eller?

bigger

20 år nu då. känns asbra! hade en riktigt bra helg fylld med fina presenter, tårta, god mat och massa härliga människor. imorgon ska jag gå på systemet för första gången. kommer kännas vuxet!

var ju och hämtade ut en av mina födelsedagspresenter igår. en iphone! är helt besatt av den. sitter och leker/pillar med den konstant. roligast är nog ändå whatsapp, en app där man skickar gratis sms, mms och videos till varandra. hur kul är inte det egentligen? har just fått två jättefina videos av olle! jättekul ju.

diggar livet just nu!


SANNA 20!!!!!!!!

idag fyller VÄLDENS BÄSTA SANNA tjugo!!!!!!!!!!!!
GRAAAAAAAAAAAATTIS ÄLSKLING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.

let me jump in it

km idag, som säna banäna skrev. vi va rätt hyfsade allihopa, så det blir sjukt intressant att se vilka som får pris & straff på tisdag. haha det blev en sjukt taktisk tävling det här! alla försökte hela tiden räkna ut hur långt över pers de var, för att hamna så långt som möjligt från straffet.
.
nuu ska jag träffa dom hära två. vene va vi ska göra för coolt. alex säger att vi är skyldiga honom en fika.
.
och sen ikväll blir det häng med dom hära sköna jordhögarna. plus carrooo då.

klart, done, finito

imorse var vi uppe och studsade tidigt. KM 1 var det som gällde, rättare sagt 400 frisim, 50 fjäril, 100 ryggsim och 200 fjäril. gick helt okej för alla, något som kanske beror på att vi innan fick veta att de tre som simmade sämst skulle få ett straff medan den som simmade bäst skulle få ett pris. vilka som simmade sämst/bäst får vi veta på tisdag och just nu har vi ingen aning vem som ligger risigt/bra till. återstår att se helt enkelt. hoppas verkligen inte att jag var bland de tre sämsta!

i eftermiddag kommer släkten hit för kalas. kommer bli kul! gott med tårta med ju.


Creeeepy

Vaknade inatt av att jag hade PANIK. Fattade först inte varför sen kom jag på vad det var; värsta mardrömmen EVER.
.
Började med att jag var ute, det var mörk och jag typ smög runt. Gick in i en lagerlokal och där inne hittar jag typ alla mina kompisar och deras familjer. De hade blivit kidnappade av värsta slaktarligan. Inne i lokalen ser jag massa flådda människorkroppar som hänger på krokar längst väggarna, skinnet var instoppat i stora ungnar som var inmurade i väggen och var på väg att eldas upp. De låg även kroppar i stora trälådor runtom och ligan skar typ ut köttbitar från människorna som låg på ett rullband där inne.
Jaaaa..... Helt normal dröm, right? Men slutade i alla fall med att jag räddade alla som fortfande levde sen körde jag hem dem till sig.
.

How a swimmer views the world

en av tjejerna på laget postade en länk på facebook till en artikel om "How a Swimmer Views the World". ganska så rolig att läsa, för det stämer ganska bra. sad but true.

.

Normal Person: “It’s a beautiful day outside.”
Swimmer: “OMFG this sunshine is going to ruin my nap. Curse you, Helios and all your happy glory. Double Blackout Curtain Time, all the way.”

.

Normal Person: Enjoys holidays.
Swimmer: Holidays?

.

Normal Person: Says, “Great dinner, honey. I’m so full now.” 
Swimmer: Says, “I have a parasite. Its name is 4x800 freestyle. I’m on my 8th dinner and there is no end in sight. I cannot physically become full. Chicken, steak, red meat, give me anything. I’m like the plant in Little Shop of Horrors. Please. Feed. Me.”

.

Normal Person: Looks human.
Swimmer: Looks like a crossbreed between fish and human. Skin is pasty, near translucent. Eyes are consistently bloodshot and barely open. Hair resembles Sonic The Hedgehog on crack; pokey, falling out, dead-looking.

.

Normal Person: Can catch a ball with two hands.
Swimmer: Ball? (WHAM.)

.

Normal Person: “Hey guys, want to go throw a Frisbee?”
Swimmer: “Hey guys, under no circumstance am I leaving the confines of my couch. No amount of beautiful women on the beach or promises of fun friendship escapades will remove my buttocks from my furniture permacurve. Roots are forming, and I’m OK with that. Leave me be.”

.

Normal Person: Enjoys occasional physical labor. 
Swimmer: Enjoys inventing phrases like “I’m on taper” to ingeniously avoid extraneous physical labor.

.

Normal Person: Eats at home.
Swimmer: Eats at all-you-can-eat-buffets to save money.

.

Normal Person: Can articulate thoughts and feelings with lucidness and clarity.
Swimmer: “Me tired so me now zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.”

.

Normal Person: Makes small talk about the weather, news, and politics. 
Swimmer: Makes small talk about intervals, pain thresholds, and suit chafing.

.

Normal Person: Has friends.
Swimmer: Says he has friends. In actuality “friends” consists of a notepad with goal times, and a typical “Friday Night Out” consists of an ice bath while reading “Born To Run” then going to bed early to prepare for tomorrow’s Saturday morning practice.

.

Normal Person: Doesn’t respond well to coaches screaming to ‘go faster.’ 
Swimmer: Goes faster.

.

Normal Person: Can hold breath for 30 seconds.
Swimmer: Is annoyingly too good at that Jim Carrey gag, “Want to hear the most annoying sound in the world?”

.

Normal Person: Feels awkward half-clothed in public.
Swimmer: Is frequently arrested for being half-clothed in public.

.

Normal Person: Hopes not to fall asleep in class.
Swimmer: Is the one person in class that will fall asleep before you.

.

Normal Person: Thinks “Swim Fan” is an awful movie.
Swimmer: Thinks “Swim Fan” is a horribly awful movie. But not for plot or poor character development. More because of the winning time listed in the movie was so horribly inaccurate, a swimmer thinks, “What the hell is a 1:17? Could the writers of this movie not even research a SOMEWHAT close time? Google search takes what, 3 seconds? They couldn’t even call someone even remotely educated in the sport of swimming during the development of this script? Just pick up a phone? 1:17? Really Hollywood? Really?”

.

Normal Person: Thinks swimmers are weird.
Swimmer: Thinks normal people are weird.

 


good stories

känner att det inte blivit så mycket skrivet här från mitt håll på senaste tiden. har lite annat för mig. snart är det vår också hörrni. herregud vad jag saknat den, våren. olivia har sagt att det ska bli massa plusgrader nu. man ska ju aldrig lita på det hon säger har jag i för sig lärt mig. men nån gång kanske hon har rätt. nej nu måste jag äta nåra bullar innan jag drar tillbaka till skolan och köttar matte. ciaaaaao.

.


Mammut och papput

bästa överraskningen:
MAMMA OCH PAPPA KOMMER TILL TEXAS OCH KOLLAR NCAA!!!!
hade inte en aning om att dem planerna ens existerade och sa som senast i morse till eric att dem inte skulle komma till tävlingen i år när han frågade mig om de. men där hade jag visst fel vettni! åh vad kul det ska bli! ska se till att kitta upp ordentligt med wisconsin kläder till dem så dom är redo att representera oss nere i texas!
världens bästa!

just the way you are

hade en riktigt bra helg nere i malmö hos mamma. min fina, bästa mamma. vi gick på stan, shoppade, fikade på mysiga fik, åt god och mindre god mat, tog en brunch, sov i nästan tolv timmar, kollade på mello, åt massa chips och godis, pratade om allt mellan himmel och jord. var lite ledsen när jag satt på tåget hem i söndagskväll, hade gärna stannat i ett par dagar till.



aha ni. lever mina sista dagar som ungdom just nu. på söndag blir jag vuxen. vuxen på riktigt! får gå på systemet och måste betala när jag är hos tandläkaren och på vårdcentralen. hade ju en 20års kris igår, men idag verkar jag ha hämtat mig igen. skönt det ni.


RSS 2.0