what a beat can do

kanske ska börja med sm då. gick väl lite blandat. som alltid. ja men det va väl ungefär vad jag hade att säga om det ja! vidare till nästa punkt.
.
tränade imorse. så efter träningen när jag hade schampoo i hela huvet så slutar ALLA duschar plötsligt fungera. sen när händer det!??! den som har lagt en förbannelse över mig kan ju gärna ta bort den, tack.
.
träningsledigt fram till måndag!! firar väl med lite utgångar och så. dock är vi, pga lite olika anledningar, typ 4 pers som tänker skojjsa till det i helgen. PLUS att jag förut fick reda på att de tre inräknade gjort nån grupp på fb för att planera grejer, och inte lagt till mig?!?!??!?!?! känner mig förrådd.
.
försökte leta efter lite bilder från tidigare år. hittade inga från sm-festen förra året? har jag raderat dom? va dom så hemska? de här är i alla fall från efter sm 09 och efter jsm i år. skrattde åt alla bilder från 09, känns som det va 30 år sen.
.
.
.
.

1a Advent

i dag är det första advent.
fick lite hemlängtan när jag vaknade mitt i natten av ett sms från mamma om hur de skulle på 1a advents glögg hemma hos janzons i kväll. lär så himla mysigt ju!
.
hade tänkt att baka pepparkakor här, men enligt mitt recept ska man ha sirap i och det har jag inte kunnat hitta.. eller asså, jag har ju hittat sån sirap man har på pancakes, men har en känsla av att det inte blir asbra i pepparkakor.. nån som har recept på pepparkakor men utan sirap som jag kan testa i stället?
.
för att få lite adventsstämning ska jag kanske öppna några av skumtomtarnan mamma och pappa tog med sig hit när de hälsade på. jag ÄLSKAR skumtomtar, och eftersom de inte hade börjat säljas hemma än när familjen var här åkte mamam ut till fabriken och tjatade lite och lyckades på nått sätt få med sig ett par påsar hit. BÄST!
.
sen har jag ju dessutom min adventsstjärna, får se till att lyckas få upp den i fönstret på nått sätt också. lite spik och en hammare så ska nog det vara kirrat vet ni!

Happy thanksgiving!


Thank god for thanksgiving

ÄNTLIGEN är det thanksgiving!!!!
inte för att det är så att jag firar så mycket direkt, men det innebär att vi inte har skola på fyra dagar och bara ett pass om dagen. så fruktansvärt skönt! min kropp hade inte hade pallat många träningar till, så dethär lilla breaket kommer lägligt!
.
carro ska på äventyr, och jag stannar här. ska bara mysa, chilla med min roommate, komma ikapp lite skoljobb, kolla på filmer, simma lite, och SJÄLVKLART hålla koll på SM-resultaten!
.
känns konstigt att inte vara där. det var så himla mysigt att komma hem och hänga lite med mina favoriter på SM förra året, men tyvärr funkar inte det i år. men ni vet, shit happens, och jag kommer hålla stenkoll här ifrån i stället. Go for it hörrni!! Kör så det ryker, visa vem som bestämmer, och ha rikigt kul!

SM!!

SHIIIIIIIIIT !! Nu är det dags för SM i Sverige!! Hejar allt jag kan på bästa klubben i världen aka LASS och mina favvotjejer!! :D :D hejar lite på killarna osså. Ooooh, ja blir typ nervös när jag tänker på det, lite konstigt att inte vara med men jag ska följa livetiming om jag hittar dit. Borde ju inte vara så svårt. Btw, naglarna var helt ok. .
.
För min del bär det av till Denver, Colorado om två timmar där jag ska spendera thanksgiving! Lite exited kan man säga, men det skulle inte förvåna mig om jag missar flyget dit..:P
.
.
.
.
.
.
.
.
VISION PASSION ACTION. GO GIRLS! :D

Kan nog va det snyggaste sm-nagellacket i lass historia

Framme i stockholm och på clarion! Fixade nyss naglarna inne hos vilmis och madde. Riktigt läckra blev dom! Snart ska vi ner till simhallen och plaska lite.


SM!!!

om några timmar går tåget mot stockholm!
känns ju lite konstigt att vi bara är 4 tjejer som ska med och att vi måste kämpa oss till finalplatser med lagen hehe. men det ska bli sjukt kul!! såhär såg det ut när vi simmade sista lagkappen, 4x100 me, på jsm i februari (vi är på bada 3).

HW in action

kolla på det här klippet och ni får en bra start på dagen.
skrattar varje gång jag ser på det här. först åt hanna när hon trillar, sen åt samuel och fridas garv. sen åt minnet av hur gräsig hanna var efter att hon trillat. så himla härligt klipp!


på gatan där jag bor

jobb 15-19.15 idag. innan det ska jag träna. näst sista träningen innan SM. på onsdag åker vi, kommer bli fett! tror att vi i år kommer ha de snyggaste SM-naglarna genom LASS historia. lägger upp en bild på onsdag så ska ni få se!


i sommar är den här bilden 4 år gammal. känns som igår!




Nice to know you, lets do it again

Två dagar tills vi åker till stockholm och SM!!!! Ska bli döööööökul!!!!! Och så får jag träffa den hära igen också!!!!


Trååååååkigt!

Dagen började med att grannen ringde på och berättade att det varit inbrott i källaren. Visade sig att de tagit en hel del ur just vårat förråd. Jackor, skidställ, tävlingscykel, cykelkläder, verktyg, resväskor och så vidare. Så för tillfället har vi inga resväskor till thailand, ingen cykel och inga cykelkläder till vätternrundan och inga tjocka fjällrävenjackor till de riktigt kalla vinterdagarna. Efter den tråkiga starten på dagen har det inte blivit så mycket roligare. Tur var det väl att allt vi blev av med går att ersätta, det handlar ju trots allt "bara" om pengar.


Fest i hela huset

ätligen fredag!
har spenderat fredagskvällen med massa av simmarna hemma hos oss. bestälde hem kina-mat och hyrde film. mysigt värre.
snart blir det dock läggdags. ett tretimmars pass i morron itti kvar innan det är helg på riktigt. tre timmars pain sedan är det dags för lite ledigt, så sjukt skönt!!!

Det finns bilder som aldrig suddas ut

Jag är huuungrig. Inte alls bra att det finns en burk skumtomtar här hemma. Åh blev så himla glad i hjärtat när jag för några veckor sen åt säsongens första. Nominomnom. Och hörrni, jag saknar er också!!


Håller med paddis...

hade verkligen en saknar dag i dag på träningen. jösses vad jag saknar er tjejer! tänker tillbaka på typ denhär tiden förra året då jag fick åka hem och mysa med mina favoriter på sm i några dagar. bland de bästa dagarna den vintern.
.
sista kvällen när sm var slut, vi var uppe alldeles för länge, skickade alldeles för många störda sms (eller snarare fick alldeles för många störda sms), sov för lite i våra två små sängar, myste för fullt och skrattade så vi grät. ni är så fruktansvärt bra tjejer! kan ni boka en resa hit typ nu och komma och hänga lite med mig och paddan?

LOTS OF LOVE

.
Saknar några tjejer idag! Saknar Jul i Sverige, I know, det e bara november men ändå!! Saknar godis, kött, sing-star-kvällar, party-utgångar, inte behöva tänka innan man pratar. Jaaa.. listan kan göras lång! Men vet ni vad det bästa är? Det kommer finnas kvar när vi kommer hem och det är faktiskt inte så många månader och då kör vi på som vanligt igen :D :D
.
.
Slänger med en grymt bra låt! WOHOOO. Dags för en 30 minuter nap sen till min invandrarengelska där ja ska fråga läraren om inte mitt ämne för vår sista uppsats " Hur globalizering påverkar kvinnors rätt i Mexico" är lite för svårt.

When you call my name

Inget jobb idag. Har därför passat på att träna två gånger, städat garderoben, tittat på skönheten och odjuret, bakat chokladmuffins, varit en sväng på stan, sovit och lagat mat. Känner mig som en hemmafru.


Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej.

Invigde årets novemberljus idag. Erika och jag hamnade på scandics vägg. Bra dag idag!


Leaving burnmarks on the ground

Igår kväll hade jag, sanna och vilmis myyyysigaste kvällen!!! Kollade på disney filmer och åt massa gottigt. Nominomnom. Idag va vi tre i simhallen en stund också. Sen har jag mest gjort saker jag inte borde, för att undvika att göra sånt jag egentligen måste. Mmm men hej då då /F


Bra start på helgen!

tävlade i går kväll och vi tjejer vann! blev en kul tävling, hela laget hade världens energi och folk var verkligen på g med att hejja och köra olika hejjarramsor. kul!
.
i morse hade vi morronträning som skulle anslutas med "nått kul". "nått kul" visade sig vara lika med bakåtdyk från trean. jösses vad rädd jag var!!! skakade som ett löv och grät, men på tredje försöket gjorde jag det. sjukt läskigt, men måste säga att jag var rätt nöjd efter!
.
när vi väl kommit där ifrån åkte vi ner till chicago där vi åkte upp i sears tower. sjukt coolt va de! världens utsikt, och värsta fina utsikten! chicago verkar vara en sjukt mysig stad, så får absolut se till att ta mig dit igen nån gång och stanna lite mer ön 2 timmar!
.
sen jag kom hem har jag mest bara städat. storstädade hela lägenheten, tvättade handdukar och lakan och myste till det. har dessutom handlat för veckan så det kan bockas av på to do listan. värt! nu blir det snart middag och sedan i kväll kommer lite folk hit för att kolla harry potter. myspys!
carro och jag i sears tower
ser ni bilarna där nere? galet högt upp är vi!
julie, carro,dan, jag och trish

disneydags!

ikväll ska vi mysa hos frida. disney och popcorn är det som gäller!

image description

Massa bra saker!

har haft ett par tunga veckor med hemsk träning, alleles för mycket i skolan och för lite sömn. men sedan klockan 14.15 i går har en himla massa bra saker hänt!
.
1. för 1.5-2veckor sedan tappade jag bort min ring. min silverring som jag ALLTID har på mig. hade letat över allt i mitt rum, i mina väskor, i jeansfickor, hemma hos dan.. ja verkligen över allt. skypade sedan med mamma och pappa och började typ gråta för att min ring var borta och var sjukt ledsen. men gissa vad, här kommer det störda. när jag kommer till träningen och parkerar cykeln på ett ställe där jag ALDRIG i vanliga fall parkerar, sätter ner fötterna på marken och mitt mellan mina fötter ligger ringen! helt sjukt! där har den alltså legat ett bra tag, mitt bland alla höst löven., och jag hitta den.
.
2. träningen i går morse var galen (40*50. 20st 200pace 20st max. hela tiden 10fj10fr) men efter middagen var BÄST! spinningen var iof ovanligt jobbig och benserien var nästan omöjlig, men efter det körde vi sprint och teknikgrejer i 45minuter!!! awesome!
.
3. dan tog med sig apelsin juice när han kom hit i går kväll för att göra nosdryck. min förkylning ger inte riktigt med sig så kör stenhårt på det, och han var snäll och tog med juice och värmde till mig. bäst!
.
4. träningen i morse. 30min ben, 30min arm, 30min ss. vad vi vill.
.
5. i kväll är det tävling, i morron biti tränar vi bara 2 timmar i stället för tre som vi i vanliga fall alltid gör på lördagar, och efter träningen ska vi in till chicago ett par timmar. ser jag verkligen fram emot! carro har redan varit i chicago ett par gånger men inte jag, så är aspepp!
.
är det inte sjukt hur några ändå relativt små men ändå väldigt bra saker kan få en att må så väldigt mycket bättre så snabbt? bara att nästan klara två träningar i rad gör att jag är back on track, i alla fall för ett tag!

Hotter than fire

Tror väl ingen missat att det är den 11/11-11 idag. Klockan 11.11 knäppte Frida och jag kortet nedanför. Ska spara det. Efter vår mysfika tog vi en sväng på stan och fixade lite. Riktigt bra fredag hittills!


UK

SKREV PÅ PAPPRENA FÖR UNIVERSITY OF KENTUCKY IMORSE!! Flyttar efter sommarn! /F


CUPCAKE-SOCIAL!!

CUPCAKE-SOCIAL!:D Japp, det forgyllde hela dagen! Sa som min vaning hade icecream-social, sa hade Ivy och Julies vaning cup cake! Vi fick valja om vi ville ha choklad eller vanilj, vilken topping och vilket strossel. Behover jag ens namna att jag har gatt upp i vikt?
.
.
.
.

kapade en bit av mitt hår igår kan man väl säga

får en chock varje gång jag går förbi en spegel. och när jag försöker sätta upp en toffs blir det bara en liten stump.
.
.

Espresso house

Fikar med Samuel just nu. Skön onsdag jag har haft då!


Sverige picture

Var ju som sagt i arizona i helgen, vilket betydde att vi fick chansen att säga hej till rebecca och de andra svenskarna där. Alltid kul att träffa på lite andra svenskar då och då! Inte helt 100 på om de kommer till texas i början av december så vi ses igen då, eller om det blir ncaa som blir nästa chans. Hur som var det kul att ses i alla fall!
.
självklart pallrade vi ihop oss alla och tog kort. jösses vad gulligt

Nu kör vi


Arizona

Första bortatävlingen CHECK :D Hur det gick? Hmm..... Svårt att säga :P Men det var lite skönt då bortatävlingar är liiite mer likt tävlingarna man är van vid hemma. Sen hade vi lite lung tid under flygresan och bussen vilket i vanliga fall inte existerar i min värld, så hann lyssna igenom hela min ipod, kolla på "Lejonkungen" och en annan disney-film jag glömt bort namnet på. VÄRT :D
.
.
.
.
Såhär kul hade vi på flygplatsen. Det är även vi 4 som ska bo tillsammans nästa år, alla papper signade och klara !! :D LÄNGTAR !
.
.
När jag kom hem tömde jag brevlådan vilket jag inte gjort sen i onsdags och kan minst sagt säga att jag blev ÖVERLYCKLIG!! Hela vardagen blir lite ljusare med hälsningar hemifrån :D

Bästa humorn!

Här har vi två videor som ja fått på facebook den senaste veckan. den första är väl kanske inte riktigt min grej, tycker de e tråkigt om ja ska va helt ärligt. visst är de duktiga, men naej, inte riktigt min grej. lite för seriöst och det blir lite för dött lixom.
den andra där emot.
killen som gör kul av den första videon, sjukt kul! har tagit pluggpauser fem gånger de senaste 20 minutrarna bara för att kolla på klippet igen. skrattar varje gång!

November

Är hemma hos mormor och morfar på söndagsmiddag. Riktigt mysigt! Och igår efter jobbet bjöds det på personalfest, middag och Joe Labero. Bra helg ju!


Seriepremiär

Är i Örebro och kollar när Agnes spelar match. Jämn match och så. /f


isn´t it ironic

hittade lite bilder från SM i malmö sommaren 2010. bra sommar det där. idag är det tre veckor kvar till SM i stockholm!!
.
.
.
.
.

Dunderförkyling

japp. dagen innan vi drar till arizona har jag dragit på mig världens dunderförkylning. sjukt ovärt kan jag ju känna, men what to do. skypade mamma och pappa och lovade dem att gå och köpa apelsinjuice och göra nosdryck efter träning. (nosdryck=varm apelsinjuice med lite vatten i och en liten klick honung). brukar göra underverk när man inte mår 100%, så förhoppningsvis funkar det även denna gång.
.
kanske ska köra på sannas variant och stoppa vitlök i näsan och öronen med. gå på med riktiga dunder kuren lixom. andra förslag för tt få bort dehär asap?

the special two

dagen har varit jobbfri. därför har jag passat på att träna lite. har redan avverkat två simpass och sitter just nu och väntar på pappa så att vi kan dra ner till feelgood och köra ett spinningpass. kommer garanterat bli svettigt! skönt att ta ut sig lite. mellan simpassen idag blev jag bjuden på lunch av mormor och morfar som var inne i stan. riktigt mysigt! om tre veckor är det dags för SM. tiden går fort ni!


fredde och jag nån gång i somras. snart är det dags igen!!

RSS 2.0