han skulle bli en trevlig matta

dm i växjö i helgen. rätt mysig helg ändå! om man bortser från att jag mådde skit igår och skiten håller i sig idag med. ligger här med dubbla tjocktröjor och en filt liksom. meeen en sån härn heldag med film och popcorn gjorde nog susen. idag är det mitt favvo-program och imorrn nytt gossip. jiiihaaaaaaa.
och här är jag och gullefjun,

Halloween

så hur va veckan då? om vi ser till träningen så kan vi väl säga såhär: jag har inte klarat alla starttider på en och samma träning en enda gång denna veckan. sammanfattar nog rätt bra vad vi håller på med. bröt ihop en snabbis på vårt dual meet när carrie frågade hur de kändes, för jag såg lite trött ut. så ja de va ju lite pinsamt, men shit happens.
.
i går kväll var i alla fall kul! Halloween, vilket är världens grej här! Jag trish och jennah skulle göra något tillsammans. Planerade från att vara snöflingor, til paket, och till slut grekiskt tema. blev rätt bra till slut och en riktigt kul kväll! bäst är nog att se alla andra som är ute och deras outfits. för tjejerna är det verkligen ju mindre kläder desto bättre som gäller, och vissa undrar man ju lite vad de tänkte när de klädde på sig. men kul är det i alla fall! här har ni några av kvällens outfits!
dags att sluta skjuta på saker och ting och i stället ta tag i mitt liv. no facebook och no blogg förrän jag har skrivit klart mitt paper. sjkut trist, men måste göras. deal!

You make me feel

Imorgon ringer klockan runt femtiden, vilket den faktiskt redan har gjort fyra gånger den här veckan. Men imorgon ska jag inte morgonträna för att sedan jobba resten av dagen, istället ska jag dra till Växjö för att simma DM tillsammans med resten av lassarna. Bo på luftmadrass ska vi också göra, så mysigt så. Idag efter jobbet blev jag bjuden på myskväll hos Basse och erkan. Egengjorda burgare och pommes. Hur bra som helst! Och idag har mamma och pappa varit tillsammans i 30 år. Hur coolt är inte det då? Sötisarna!


Dual meet

i kväll är det dags för dual meet mot minnesota. förra året kommer jag verkligen ihåg. de hade riktigt bra tjejer på 200fritt, och jag och laura skulle simma mot dem. på nått vis lyckades jag vinna och hon komma trea, och det var världens grej. sjukt kul.
.
i år är det lite annorlunda.
.
dels simmar vi här och inte hos dem och dessutom får varken jag eller hon simma 200fritt. i stället ska jag köra 4*50me, 200jfäril, 100fjäril och 4*100fritt. dedär med 200fjäril är jag tterst tveksam till. får nog ta och snacka med whitney om det asap, för jag är ganska så säker på att det inte riktigt är min grej..
.
denhär skylten hade jag fått på min dörr i morse när jag vaknade. alla på laget fick dra ett namn och sedan skulle man göra en liten motivations-skylt till den personen till i dag. tog kort med datorn så det är spegelvänt och jag vet inte hur man ändrar, men ja tror ni kan se rätt bra i alla fall.
.
på dom små lapparna står det: "a wise man will make more opportunities than he finds" och "first say to yourself what you could be; and then do what you have to do".

paranormal

ska på bio med alex & samme ikväll. PA 3. med tanke på hur jag mådde under 1an och 2an så lär jag väl dö under denna. alex har i alla fall lovat att jag kan få gråta i has famn om det behövs.

gg

Topp 3 absolut bästa gossip scenerna. känns ju lite ohardcore att jag sett de så många gånger att jag lärt mig replikerna och så.
.
.
.
(sanna, kolla inte på de två sista om du inte vill förstöra slutet på säsong 4)

off to work

05.30 - 07.15 träning
09.45 - 17.00 jobb
17.45 - 18.30 spinning

min dag det. lär ju somna utan problem ikväll i alla fall.
full rulle hela den här veckan faktiskt. kör jobb torsdag, fredag också för att sedan spendera helgen i växjö. DM är det som gäller, vilket innebär att det idag endast är fyra fjuttiga veckor kvar till svi drar till stockholm för att simma SM. vart tar tiden vägen egentligen? lite så känner man ju när det snart är jul och hela hösten är över.

lyssnar söndet "utan din andetag" med kent just nu. bra bra bra.

bäst

tisdag=nytt gossip avsnitt. bäst. skulle försöka lägga upp mina topp 3 bästa gg scener genom tiderna här förut! men vissa av dom va typ blockade på youtube så det gick inte.. blö.
.
nyss åt jag mellis och öppnade paket från bääääääääääästa!!!!!!!! TACK ♥
.

crying in my goggles - check

är så trött att jag är redo att börja gråta. på rikigt alltså, inte något sämt eller överdrift. passet i morse var hårt, och eftermiddagen var för jävl*g. har aldrig gråtit i glajjerna under en träning, men i dag var det vääääldit nära. gråta i glajjerna på tävling - visst. många gånger. men inte träning lixom.
.
i morron bitti har vi efforts. typ som dedär 8*150 som jag berättade om för ett par veckor sedan. om det är något lika jobbigt i morron finns det risk för tårar igen.
.
okey, dags att ta mig i kragen. klockan är kvart över sju så jag ska svänga ihop någon slags iddag och sedan dra tiill biblioteket för att jobba på grupprojektet. parteyy! men får nog gå och be någon ge mig en kram först, tror jag behöver det.

scooch on over closer

här är några av mina & henkes mästerverk från idag när vi hade lite rebus-battle. riktigt kul va det haha! temat var låttitlar.
.
.
.

Puss på party-projektet!

skönt att jag har ett grupprojekt som delvis ska in i kväll men inte får tag på mina kära gruppmedlemmar (=några random killar som av någon anledning tycker det är kul med fossiler och evolution och grejer). ännu bättre är att vårt projekt handlar om nått litet djur (= typ en snäcka eller en korall eller nått sånt litet ospännande som tydligen räknas som djur men enligt mig lätt inte e värt att kalla djur) som dog ut för några miljoner år sedan och som vi nu ska göra en 7 minuter lång film om.
jösses vilket spännande projekt!!! NOT.

It´s gonna take some time but I know you´re worth fighting for

Home sweet home.
Helgen va kul, även om de gick sådär halvbra för oss. Men med tanke på träningen vi har genomlidit de senaste veckorna hade vi väl kanske inte föväntat oss så mycket annat. Blev i alla fall lite ev en sverige reunion nere i texas, vilket jag inte hade räknat med. Träffade på fyra andra sveska tjejer där, bland annat rebbe som total surprisade mig, vilket va kul! Mysigt att träffa henne lite, även om det blev ca3min jag faktisk hann snacka med henne. Men man får va glad för de lilla vet ni!
.
Kom hem i förmiddags och möttes av paddis som bjöd mig på lunch på pops och gav mig en hel del små söta lappar från mamma, pappa och henke. gulligt värre! Efter lunchen har jag som vanligt hållt på med lite roliga saker så somstädning, tvätt, och en himla massa plugg. Känns som jag fått en del gjort vilket ju alltid är skönt!
.
Nu ska jag bara vika ihop tvätten och vänta på att dan kommer tillbaka från fetzer. Han har lovat att laga middag till mig i kväll, nice att slippa laga själv! Ja tack lixom!
.

You read my eyes just like a diary

Har haft en grymt bra helg! Inledde lördagen med morgonträning för att därefter dra direkt till jobbet. Efter sex timmar på H&M kom Carro in till storstaden. Har hängt med tösen fram tills ganska nyss då hon drog hem till
Motala igen. Det har varit så himla mysigt! Vi har ätit god mat på restaurang, varit på bio, pratat om allt mellan himmel och jord, skrattat tills vi gråtit, brottats, kollat gossip, tagit en promenad runt stångån i det fina höstvädret, ätit storfrukost och söndagsmiddag och bara varit. Hur bra som helst!


5

Träffade olle idag igen. Hon och emma är i landet i typ 9 timmar till innan dom drar tillbaka till norge. Men inte så långt tills dom kommer hem igen! (inget är ju långt jämfört med 7 månader). Vi gick runt lite i trädgårdsföreningen och tänkte på hur det va när vi stod på exakt samma ställen fast hade balklänning eller studentmössa på oss. Mmm men vi va mysmysmys!


This is not where I parked my car

träffade norge-brudarna emma & olivia idag! tyvärr är dom inte hemma for altid utan bara över helgen. ändå bäst att ha dom här i några dagar. sen har jag skypat med carro i några timmar med. 7 månader tills dom kommer hem. inte så långt sa carro. nänä absolut inte, bara nästan så länge som det går mellan att man får reda på att man är gravid tills dess att man klämmer ut bebben. och så har jag varit hos kfg med. kollade på läskig-tjej-på-psyket-film med honom, hans fru, alex och samme. läskig film. trevliga ungdomar.
.
hörde att becka och rebbe hade träffats på smu idag. haaa va kul att jag visste det men inte berättade för nån av dom. jag är så kul.
.

UK

hängde i usa förra helgen. hälsade på en skola. dagarna var fullspäckade med massa grejer! checkade in skolan, va på basketgrej med 25000 andra pers (det va inte ens en match! dom bara presenterade laget typ. och ändå hade folk tältat utanför en vecka för att få biljetter! man ba what.), hängde i killarnas hus, grillade marshmallows, åt massa mumsit och hängde med massa roligt folk. undra hur många nya händer man fick skaka asså. roligast när man träffade folk som man inte kom ihåg om man hälsat på innan eller inte. hade det riktigt bra i alla fall!!
.
blev lite rädd när vi åkte från flygplatsen in till stan. det var hagar, stall och hästar överallt. ba kryllade. jag som varken tycker om hö eller bajs eller hästar. men jaa, det fanns ju inga på campus.
.
.
.
.
.
.
.

Här vare dött..

familjen har varit här i veckan och har prioriterats högre än bloggen, believe it or not. himla mysigt har de farit att ha dem här och bli lite ompysslad ett tag, dom är ju bara för bra domdär nissarna!
har hunnit med både det ena och det andra. fotbollsmatch, shopping, städning, middagar, träningar, en liten krock,brandlarm mitt i natten hema hos mig, de har fått träffa alla simmarna och alla tränarna, sett simtävling och myst. bäst har de varit!
.
de åker hem igen i dag, men jag fick säga hej då redan i går eftersom jag nu är i texas. trisst att säga hej då, men jag vet ju att förra året gick bra så detta året kommer gå bra det med. och förhoppningsvis pallrar de sig hit nån mer gång, återstår att se.
.
som sagt är jag i texas nu, på smu. 8 av våra simmare och en av våra divers är här och ska tävla mot 5 andra skolor. varje skola får skicka 8 simmare, och sedan är det två heat i varje gren och alla måste ha en simmare i varje heat. tävlingen börjar i kväll och på mitt schema har jag 4*100me, 100fj och 200fr. håll tummarna för oss!
.
GO BADGERS!

Kinamat, pusspuss

Såhär såg det ut igårkväll. Hamnade på en mysig kinarestaurang med en helskön servitör. Nu är förmiddagspasset klart och om några timmar börjar finalerna. Därefter rullar tåget hem not linkan igen. Har sett massa idoler här på Clarion, synd att de inte är äldre bara...


I stockholm

Mysmiddag med wilmis efter insimmet. Muuuums!


world cup

idag åker vi till stockholm för att simma världscupen. tiden går fort, så här såg det ut förra året.









det här året får vilma och jag klara oss utan både carro och frida. kompenserar den förlusten genom att bo på clarion istället för zinken. värt byte! eller....? :)






Bästa hösten

Bästa starten på min torsdag. Fem grader och solsken, halsduk, solglasögon och musik i öronen. Kände att jag behövde lite frisk luft efter två dagars jobb inomhus. Har aldrig uppskattat en runda runt stångån så mycket som jag gör idag. Älskar hösten när den är såhär!


Live från planet

På planet nu!! Henke och Gunilla är med här! Första stopp Amsterdam. Wiiiihiiuu!! Åh jag vill äta mc donalds på flygplatsen. Vill ha sån chicken wrap där som jag och Rebbe åt i Spanien. Nom nom. Hej då Sverige!


Ice cream-social!

En av fördelarna med att bo i doorms är alla "get to know eachother"-event. Idag var det ice cream-social! Var olika stationer man skulle gå till, första var skålen, andra glassen, tredje karamell eller chokladsåsen och sista strösslet. Inte helt tokig onsdags-efterrätt! Egentligen ska man stanna och lära känna folket på våningen men den delen skippade vi.
.

I MORRON KOMMER FAMILJEN!

eller i alla fall delar av familjen. två kommer i morron och den tredje på söndag. ser ut som de kommer va familje-slumber-party här de första tre nätterna, så det kan ju bli spännande! i vilket fall som helst så SKA DET BLI SÅÅÅÅ KUL ATT DE KOMMER HIT!!

Who made you a star??????

Är på stan just nu och fixar lite grejer. Annars går väl dagen mest ut på att förbereda mig inför i morrn. Då ska jag åka och göra en väldigt spännande grej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Vilken dag hörrni!

började med morronträning 06.00-08.00.
huvudserien bestod av 8*150MAX från pall med 50 löst mellan varje. åh jusst ja, de fyra första var fjäril och de fyra sista var frisim. åh, nämnde jag att det var långbana?
.
eftermiddagen 14.30-17.30
först lite möte och sedan spinning. som vanligt rann det svett i hela ansiktet, och efter 12min och 14 sekunder började det på riktigt att droppa från mitt face ner på cykeln. assexigt!
simningen då.
del ett. 1000m i sträck med fenor. 50MAX150L, 100M100L, 150M50L, 200M200L. lagom skönt i benen sådär efter spinningen. va de slut efter de? naej då.
sen kom del två. 2000 på tid. bara tuta och köra lixom. skönt det med.
.
och i går körde vi en serie på 3*(6*50typ lite snabbare än tröskel men inte riktigt max). långbana. start 50. ett varv fjäril två varv frisim. behöver jag ens säga att jag ser fram emot att inte ha nån träning i moron bitti?
hade jag haft tid hade jag nog utan problem kunnat sova en dag eller två!

Baby

Såhär söta var Frida, Vilma och jag i lördagskväll innan lagkappen.


Dagens outfit

så när carro lindade in sig själv i en scarf i helgen tog vi fram svarta sopsäckar och en sax och fixade dagens outfit av soppåsar. vart faktiskt bättre än förväntat, även om det blev ganska svettigt. kan ju meddela att plastpåsar inte är ett material som andas speciellt mycket. inte alls faktiskt om man ska va helt korrekt.
men kul va de i alla fall. rubys klänning (längst till vänster på bilden) vart riktigt bra faktiskt, även om det inte syns på bilden. ryggen fixade vi till ascoolt.
.
men ja, de va en kul helg. enda minuset va väl att nån snodde min cykel sadel på lördags natten, så fick åka till affären och köpa en ny i dag. 55dollar - check. kändes ju lite ovärt kanske.. ganska ovärt att sno en sadel med för den delen.
.
mer värt att det är den 10de oktober och jag har haft shorts på mig de senaste fem dagarna. det ni, det är värt. och att familjen dyker upp är snart. det är ännu mer värt!

Sjal it is!

Det blev ingen sopsäck. Körde på en sjal istället! Ganska kreativt huuu?
.
.

.

BOOM BOOM BOOM

så FRUKTANSVÄRT glad att helgen ÄNTLIGEN är här!!!
har varit stammis på the struggle bus hela veckan, men efter årets första tävling i går och tre timmars pain nu på moronen är det äntligen över! så stämmer in me carro:

CHEERS TO THE FREAKING WEEKEND


Cheers to the freaking weekend

HELG! Finally säger jag bara. Ganska tuff morgonträning om man säger så..
Ikväll är det ABC-party som gäller (anything but clothes).. Jaa. Det blir väl en sopsäck då? Har inte riktigt bestämt vad ja ska ha på mig än:P Men vad det än blir ska jag försöka ta lite bilder!
.
Varje fredag har vi tjejer som tradtion att spela CHEERS på högsta volum. Gillar den traditionen skarpt!
.

Feelgood

Sitter i omklädningsrummet nu, lite lagom lökig, efter en timmes styrka. Ska hem, duscha, göra mig i ordning och dra till jobbet. Idag är det jobb 12-19.15 som gäller. Kommer bli en bra dag det här!


Let it rock

Ja livet rullar på i full fart som vanligt. Har haft matte och nutrsi midterm exams. Tyckte faktiskt det gick helt okey. Nästa vecka är det music midterm där vi ska känna igen jazz/blus låtar från 1920 till 1970. He he. Kommer säkert gå ASBRA!
Nästa vecka kommer familjen hit. Kan knappt beskriva hur glad jag är över det!! Längtar helt otroligt mycket efter la familja!:D
.
Hade styrka idag. Vi har fått tillåtelse att välja låtar själva nu så lägger upp en av favvosarna!:D
.
.
Btw, idag när jag gick in i simhallen la jag märket till en skylt på dörren : "Vapen och kniv förbud i simhallen". ATTANS asså.. Så va tvungen att lämna min machete vid ingången.

Awesome week...

exams denna vecka.
ett paper som lämnades in i går, en exam i dag, en annan i morron och en tredje på fredag. och direkt efter den sista examen har vi tävling. och nästa morron ska vi tjejer springa stadium två gånger för någon glömde kvar sin platta efter träningen förra veckan. efter stadiums simmar vi och avslutar med yoga.  typ såhär kul känns det.
efter de blir de bättre. för ja kommer förhoppningsvis inte ha asmycke läxor att göra i helgen, uatan har tänkt baka kanelbullar med paddan. och på lördag blir det party.

dags att ta saken i egna tentackler

började dagen 5.10 med lite plask. sen blev det frukost i sängen med nya gossip avsnittet, det är så sanslöst bra alltså. gymma med grabbarna. hem hit med pontus innan vi mötte upp alex på stan. ikväll ska vi hem till kfg. såhär såg det ut en annan gång när vi va där,

If you ever leave me baby, leave some morphine at my door

Har en sån dag när jag bara känner att allt löser sig. =mycket farlig dag. Gör ingenting jag borde för jag bara antar och räknar med att all skit ska lösa sig självt. Men det brukar det väl i för sig göra också. Har börjar dricka kaffe med. Och så lyssnar jag på dansk musik.


Tisdag igen då!

Imorse simmade jag själv, vilket jag tycker är ganska tråkigt. Framförallt när man inte fått något pass och vet vad man ska göra. Men det gick bra, och jag försökte kötta så gott det gick trots alla motionärer som ville dela bana.

När jag cyklade till simhallen knäppte jag en bild med mobilen. Nu är det verkligen höst ute ni. Ganska mysigt ändå tycker jag.


Vilken helg!

ännu en recruiting helg. fullt ös medvetslös, vilket är kul men jobbigt då vi spenderar hela lördgen med våra recruits och allstå bara får söndagen till att chilla, återhämta, plugga, handla, och fixa allt annat sånt som det inte finns en chans i världen att man hinner under veckan. men kul va de i alla fall!
.
efter lördagens mördarpass var vi på typ tipspromenad med våra recruits på state street. vi skulle hitta olika ställen och ta kort när vi var där. min grupp var mysig och vi hade riktigt kul när vi knallade runt bland alla affärer och hittade alla stationer.
vi var inne på bookstore
nedanför bascom hill (orkade inte gå hela vägen upp.. hehe.)
på the terrace
och i godisaffären.
några av ställena vi var på. på kvällen sedan var det football. wisconsin vs nebraska. galet stor match, ca 30.000 nebraska fans hade åkt hit, utan att ens ha biljett till själva matchen, utan de skulle bara sitta utanför och lyssna och heja där ifrån. tv var här och gjorde stora repotage och det var världens ös hela dagen. tyvärr kostade biljetterna 150.200dollar, så varken jag eller carro var på matchen. men det var okey, vi satt hemma med lite andra simmare och såg matchen på tv i stället. funka ju rikigt bra det med!
.
här har ni ett videoklipp från matchen. wisconsins hejarklack/fans är kända för att vara snälla och alltid ha kul på matcherna och ha bra sammanhållning och bra stämning. här har vi expemel på det. man hör under hela filmen hur alla fans sjunger, och till och med tv-reportrarna kommenterar de! kul!

vart jag mig i världen vänder

var ju hos mamma i uppsala för några helger sen. fick då träffa mina fina kusiner och vara barnvakt åt den yngsta i ett par timmar. hur härlig är han inte då? så himla söt med lilla hakan. får gosa med dom på lördag igen. så bra!



den här veckan kommer bestå av jobb tisdag-fredag, därefter är det litho cup i helgen och bröllopsmiddag på lördagkvällen. ser ut att bli en bra vecka! nästa vecka kommer bli minst lika bra då det är world cup som gäller.

Mobilblogg

Var tvungen att testa bloggappen som Frida tipsade om. Sjukt smidigt ju!

Förra helgen var det fest här i vår trappuppgång. Jag blev irriterad och skrev en lapp som jag satte upp dagen efter i trapphuset. Så här såg den ut.


well baby, i went down and got it for you. oh, you shouldn´t have.

i onsdags fick jag och samuel nog av linköping, drog till sthlm över dagen. myyycket trevlig dag! go gosse det dära!
.
.
den här helgen går mest ut på träning. såhär biffiga va jag o vilma i gymmet idag.
vilma värmer upp lite.
.
.
.
sliten vilmis

Live från gymmet

Troooor jag kan göra inlägg från mobilen nu. Dagens teknologi alltså. Har precis kört fart och nu biffar jag och vilmis!


RSS 2.0