GOTT NYTT ÅR!!!

Redo för massa massa massa japan mat! Hoppas alla har en grym kväll!

Vi lever och frodas!

Har inte blivit mycke skrivande här de senaste dagarna, men i lever! Är hemma hos Jennah och hennes familj för att fira jul och blir så väl omhändertagna. När jag laddar upp bilder från vår chicago trip ska ni få se det, tills dessfår ni roa er utan bilder.
.
Men i går kväll var vi i alla fall och såg The girl with the dragon tattoo, himla bra film dedär! Vissa scener är ju lite sådär, men filmen är ju grym! Jennah tyckte det var skitkul eftersom de hade slängt in en del små svenska grejer i filmen. Typ kexchoklad som hon har ätit, och orden "tack" ochk "skål".
.
I dag är det ju nyårsafton. Hade lite planer på att åka tillbaka till madison och fira med en del av simmarna, men tror vi blir kvar här i stället. Har bokat bord på en japansk restaurang därde lagar maten framför en och trixar och såntdär, samma som vi var på i florida för några år sedan men en lika dan här. Såde blir kul. Lite nyårsmiddag/ Jennahs födelsedags middag eftersom hon fyller år i morron.
.
Såå, gott nytt år på er allihopa!!! Parteyyy!!!

Nyårsafton

Är på väg till helsingborg för att se till att 2012 får en bra början.


Bertil

Här sitter jag och kollar på nils karlsson pyssling. Dom gömmer sig för råttan, tjoffsan. Hon vill att nils karlsson ska betala sin hyra.

Imorse körde vilmis sista passet i lkpg på några dar. Så nu kommer det kännas eeeensamt. Men efter träningen imorrn åker jag också iväg en sväng. Bäst.


Hejdåfika

Idag tog Frida, Tove och jag en fika på EH. På måndag åker jag till Thailand och den 11/1 åker Tove till USA vilket innebär att vi inte kommer att ses förrän i mitten på maj. Fyra månader kommer gå snabbt! Ha det bäst tutti, vi kommer sakna dig!!


STICKERS

Idag inhandlades sma julklappar till mig sjalv! Klistermarken :D Det fanns hur manga fina som helst och typ allt var pa rea vilken betyder mellan 1 och 2 dollar!! HEAVEN ON EARTH. Mitt liv flyter pa sma rosa moln har vilket behovs efter nagra tuffa sista veckor i Madison!:) Far en mer detaljerad update snart, ar inte pa min dator :P PUSS PA ER ALLA <3
.
.
.
.
.
.
.

Mys med mina finisar

Jobb 08-16.30 idag. Därefter mötte jag upp min fridis för lite mys. Thaimat, film, popcorn o ostisar. Sen joinade Samuel oss i någon timme eller två också. BRA dag!!


was so fucking happy, i could shit rainbows

Sinnessjukt trött är jag. i kroppen och en la cabeza. tryckte i mig massa marabou nyss. det höjde livslusten lite grann. hittade några bilder från goda tider med.
.
.
.
.

Chipp

Hade en perfekt julafton med mumsig mat, mys och fina paket. Igår va jag på bio. Och idag träffade jag olle, emma, klara & hanna. Dömysigt att alla var i lkpg samtidigt för en gångs skull! Full pott till de senaste dagarna ja.


Juldagen

Hade en himla bra julafton igår! Fick fina julklappar, åt för mycket god mat, myste med släkten, körde paketlek och hade det sådär superbra. Idag har jag inte gjort någonting och det har varit så skönt!


Häftigt!

efter ett tag tar man allt dehär så för givet, vilket är rätt stört. att vara här är så sjukt häftigt, att plugga på universitet här är galet annorlunda men som sagt himla häftigt. men när man är här är det lätt att man efter ett tag tar allt detta för givet. det är klart att folk går runt i wisconsin kläder till vardgs bara för att man r stolt att plugga här. det äe klart att om man har på sig en riktigt lagtröja blir folk alltid lite imponerade och extra trevliga. men kolla bara på videon. vårt fotbollslag. grymma killar, grym video, och det är ju nästan så man får gåshud.
.
i videon kan ni dessutom se lite av ställena vi tränar på (japp, vi delar gym med fotbollskillarna!) och stadion där vi springer i trappor på sommaren.

Jullov!

ÄNTLIGEN ÄR DET JULLOV!!!!!
.
Hade min sista exam i går kväll, och när jag kom hem vid nio tiden blev jag överraskad av jennah, trish, amie, carro, dirk, julie, och dirks syrra som hade bakat tårta till mig. Bäst är dom! Men det blev ännu bättre 20min senare då Dan kom förbi. Han va lite sen för han hade stått hemma och gjort chokladdoppade jordgubbar till mig! Jag ÄLSKAR jordgubbar. Blev himla glad, den killen är för himla bra!
.
Fick också en himla fin present från carro. en asmysig tjocktröja som gör att jag ser ut som en isbjörn då den är vit och lurvig, men oerhört skön!
jordgubbarna ser lite trötta ut i dag, och dom med fina mönster är redan uppätna. men himla goda var dem, tror säkert vi knapra i oss minst 20 i går!
goströjan, asmysig är den!!!
.
dags att packa klart de sista innan vi beger oss till jennah och hennes familj för lite julfirande. mysigt värre ska de bli!!

1 1/2 timme till julafton

Julafton om några timmar!! För exakt ett år sedan va jag och åkte pulka med samme, kalle och gustav. Idag va det 6 plusgrader. Som sanna skrev så fikade och mös vi innan hennes jobb. Sen hängde jag och samme kvar på stan ett tag. Har slått in lite paket idag med. Och skapat lite fin knäck. Imorgon åker jag till nkpg och firar julafton där. SKA BLI SÅ MYSIGT! Fin knäck jag gjorde. Jag är så pedantisk.


Dan före dopparedan

Idag innan jobbet tog jag en fika med mina snuttisar, Frida och Samuel. Perfekt uppladdning inför ett hetsigt pass på H&M. Nu har vi precis smällt i oss lite julmat här hemma och sitter i soffan och kikar på tv. Imorrn är det julafton ni, mysigt! Fick julkort av beckiz och paddiz idag också, tack tjejer!


Nån fyller 21!!!

Blev visst 9300 nu på eftermiddan. Jo men det va ju en skön avslutning såhär innan några dagars ledighet. Ba vattnades i ögonen på mig & vilmis när vi såg passet.

Idag fyller becka år!!!!!!! GRATTIS!!! Hoppas du har en superbra dag där borta!!


Winnie the pooh


Dan före dan före dan före dopparedan

Rullar väl. Helgen var dööbra! Hade stört kul i lördags!!! Igår hade jag det lite jobbigt kan man säga. Sen idag träffade jag olle & hanna, det tyckte jag mycket om. Imorrn har vi sista träningarna innan jul. Blev helt in chock när jag fick veta att vi har 4 dagars ledigt. Ska bli skönt det.


Lägesrapport

ponken har tagit körkort. de e ju stört.
hallå, lill plutten får köra bil lixom? vet inte rikigt vad jag tycker om dehär..
man grattis till honom iaf, grymt jobbat!
.
livet rullar på här. har fortafarnde inte fått mitt betyg i goescience och hoppas alltså därför fortfarande för fullt att jag klarar kursen. vore ju segt om jag inte gör det..
.
träning i morse som inte va sådär asskön direkt. eller kan ju börja med att berätta att jag i går eftermiddag körde en fjärilsserie på lite över 1500 (ALLT var fjäril!) och i morse körde vi en serie med bland annt 20*100 där hälften var medley ´1.30 och hälften var fr ´1.20. kan konstatera att jag är redo att byta från långbana nu. hoppas verkligen vi kör långbana i hawaii, annars kan det bli tufft.. hur som ska det bli GALET skönt att komma dit snart. min kropp behöver lite sol!! två veckor kvar, gött!
.
tillbaka till plugget nu. har sista tentan i morron kväll 19.25-21.25 så det är inte långt kvar nu. efter de tyckte beckie att vi skulle gå och och ta en födelsedags drink, bara för att jag kan. får se hur det blir med den saken..

domino

idag är det 13-19.15 på H&M som gäller. bara tre dagar kvar innan julafton och lite ledigt. kan bli skönt efter att 7 dagar i sträck ha stått och sagt "Är det en julklapp? Går det bra att jag skickar med en kartong?" hundratals gånger varje dag. men det är samtidigt kul med all julhets! det lär ju dröja ett år tills nästa gång så det gäller ju att passa på att njuta.

annars så har jag ont i halsen idag. det är inte så kul.
och idag är det bara 12 dagar kvar till sol och värme. det är däremot riktigt kul!



FINALLY FINALS

Hopp, då är jag klar med alla lektioner min första termin i college. Har även avverkat en av mina två viktiga finals. Matten var jag SJUKT nervös över pga sämst resultat innan men gjorde riktigt bra ifrån mig måste jag erkänna! Supernöjd!:D
.
Nutrsi-finalen är imorgon vilket jag inte hunnit plugga så mycket till för jag har enbart fukuserat på matten. Kul liv liksom. Men plugg-perioden e slut om några timmar och då väntar en månad jullov, Jul hemma hos Jennah och en resa till Hawaii!! Bara att bita ihop.
.
Ganska coolt när jag e klar. Då har jag överlevt fösta terminen!:D Btw, vet att det många som redan räknar hur många dagar det är kvar tills jag kommer hem men för de som inte håller lika bra koll; har varit i USA 4 månader och 5 dagar. Åker hem om 4 månader och 29 dagar. HUR SJUKT ÄR INTE DETTA?? Vart försvinner all tid?
.
.
.
.
Jag och mitt plugg som jag ska kunna tills imorron :) <3<3<3<3

Smoke weed

Sjukt bra kväll igår! Längesen man kom hem vid halv fyra efter en utgång. Eller, nu var det ju inte alla av oss som drog hem när det stängde, vissa rullade ju hem några timmar senare... Kvällen innehöll väl det mesta som en grym kväll ska göra, sjuka samtal, massor av dans, tusen toalettbesök, bra musik, skratt, kärlek (haha), störda sms och jaa, också allt det där som inte kan nämnas här på bloggen. Frida och jag avslutade på hakepi som vanligt. Grym kväll med grymt härligt folk, inte så konstigt att det var en av de bästa utgångarna någonsin!


the skumtomte saved my life

tre timmars träning i morse som vanligt. sedan en sväng till pops med paddan för frulle, skype med hela familjen, lite öppnande av julklappar pch sedan plugg. precis hela dagen. med paus för att tömma en tvättmaskin och käka lite skumtomtar
.
höll på att bryta ihop här i dag runt 4 tiden efter alldeles för mycket plugg, så då tog jag en kortispaus för att öppna paket från bananna som anlände i går. skumtomtar är lätt mitt favvo godis, så min dag blev betydligt ljusare när jag kunde blanda plugget med lite skumtomte ätanade. asvärt! dagens ros till sanna!

Fest


stor dag

hemsk dag igår. trodde jag skulle bli sjuk till idag också. men nej det va tur att jag inte blev det! fööör ikväll är det årets viktigaste tävling! det är åter igen dags att utse MÄSTAREN. ikväll ska det avgöras. SPRINT KM! nej nu måste jag väl äta nåt om jag ska orka med tävlingen. riktigt ansträngande. vilmis kommer hit sen också. då ska jag psyka henne.
.
.

Julparty

som sagt hade vi julparty i helgen, och här har ni några av outfitsen. snygga julgranar, fina paket, och söta tomtar. blev verkligen en riktigt kul kväll!
.
nu är det finals som gäller för hela slanten fram till min födelsedag. sämst att ha min sista final mellan klockan 19 och 21 på födelsedagskvällen, men what to do. längtar tills det hela är över! fruktansvärt mycke stress just nu med allt plugg, men det är bara att bita ihop och köra på. sen väntar lite skolledigt, även om det är tänkt att vi ska simma hela ledigheten, och sedan träningslägret på hawaii.
.
lite ljus i tunneln, även om det känns som det är fruktansvärt långt bort just nu!

18

den här dagen blev inte som planerad. skulle morgonträna och sen ta bussen till motala för att mysa med farmor och farfar. det blev ingen morgonträning och inget motala, istället är det 11-19.15 på H&M som gäller. funkar ju bra det med. motalamys tar jag igen på fredag istället och en morgonträning överlever jag utan. imorgon är det förresten dags för sprint-km, brukar alltid vara kul och kommer säkert vara det imorgon med.

nu ska jag planera mitt liv innan jag drar till jobbet. kan ju behövas om en säger så.
å.n.g.e.s.t


Did i lock the door? .......................YES.


Tredje advent

Igår efter jobbet drog jag till Motala för att mysa med carro. Imorse efter en god adventsfrukost tog jag bilen hem igen. Fick skrapa rutorna för första gången i min bilkarriär. Om 45 min är det dags för jobb igen. Bra helg ju!


HAPPY HOLIDAYS

ÄNTLIGEN ÄR DET HELG!
plus i kanten att morronens simning bara varade i 1 timme och 55minuter tack vare att vi skulle ta julkort. helt klart värt det!!

FF

Är ensam hemma i helgen. Hängde med olivia i några timmar förut. Gick på stan i 3 sekunder, sen köpte vi med oss mat och godis som vi åt i min säng. Nu är jag uttråkad. Ligger liksom och kollar på nobelmiddan. Kungen äter förrätt nu, mycket festligt. Fina kläder har dom i alla fall. Här va jag & alex fina,


Vila är för mesar.

20*100
4:vfB ´1.55,1.50,1.54,1.40
4:swim with stick andas var 3e
4:vfB m.platta ´1.55,1.50,1.45,140
4:swim with stick andas var 5e
4:spark m.platta ´1.40
.
2*500p+d+snorkel
400p+dolme- 50snabbt50f2
2*300p+dolme- 1f2,1snabb. start 1.20/100
.
4*(300me+3*100me*4*50) ´1.30/100. 50orna var ett varv av varje ss ´45.
.
blev ju inte direkt sådär asmycke vila på träningen i morse kan vi ju konstatera.. känns ju sådär att det inte ens har gått en vecka och jag redan är trött på 50bana.. ska ta 10min powernap, sen är det skola och prov hela dagen fram tills em träningen. förhoppningsvis är den i alla fall lite mer skonsam än morronen!

katte

va typ i koma efter morronträningen och somnade på 2 sek när jag kom hem. snart ska jag iväg på en grej. sen ska jag & vilmis ha avslutning med våra hajar. sen ska vi svettas på land. och imorrn är det ledigt. då ska jag ha olivia-dag!
.
imorrn är det 6 månader sen studenten. ett halvår. det är ju stört länge!! saknar brudarna. måste alla va ute och flänga. carro är ju far away, klarre och emma är i norge, hanna har varit i barcelona massa månader (tror hon är hemma nu!) och olivia har nyss kommit hem. tänk så spännande om några år att se vad det blivit av alla. vem bor hemma, vem är med i big brother, vem är gift med en kändis, vem är strippa, vem har barn. vem är skådis. det får vi se.
.
.
.

Finis


Lätta på hjärtat

Vad roligt att folk skriver lite!! :D Så tänkte jag kunde dra mitt pyttestrå till stacken. Jag har det lite tufft just nu. SURPRISE va, kunde man inte ana. Jag tycker träningen är jobbig, hatar att jag alltid är sist första 35 minutrarna, alltså benserien som vi har som uppvärmning. Folk tror ju jag e sämst bara för jag inte kan benspark!
.
Sen har jag massa exams som jag måste plugga till men är så trött så vill hellre sova. Aaa. Jobbigt liv va? :P Haha, nejvars men jag saknar hemma också nu vid Jul. Jul är min absoluta favorit! ÄLSKAR Julen. Här hinner jag inte riktigt förbereda mig som jag vill, typ mentalt ladda upp med tomtar, lussebak och jul-musik. Fridutcha skulle göra en jul-playlist men den halka nog ner några platser på hennes prio-lista för den har jag inte sett röken av. *STORTJUT*
.
Sen skulle jag göra ice-tea sådär som vi brukar i Florida ni vet? Aaaaa, men det smakade ju piss. Antigen tog ja för mycket pulver eller var det för det inte var smaksatt eller för att det var helt utan socker. I alla fall så slutade det med att jag fick dricka vatten ur sugrör.
.
Jag måste ju cykla massa här och 99% av alla ställen jag åker till är uppförsbacke, super wierd. Sen är det JÄMNT motvind. Också konstigt. MEN då kom jag på mitt nya saying; "Life should be like riding your bike downhill." Bara så ni vet, tyckte det var lite clever!:D
.
Många gånger kommer jag på massa roliga saker jag borde berätta i bloggen eller supersmarta ideer jag borde dela med mig till er läsare, men sen har jag inte tid att skriva! Det suger lite, men så fort min skola är klar alltså den 21 december, ska ja skriva masssa skoj!
.

Christmas party!

Fick en inbjudan till ett event as ash i dag:
.
The bells, joy, and mistle toe are finally all here,
Including the holiday drinks, peppermint shots, and the good ol' beer.
Join us at Mills House at 8:00pm on Saturday,
Please be sure to bring $5 to help pay!
.
This holiday party we are going add a little twist,
Make sure to participate or you will be on Santa's naughty list!
Directions for each class are given below,
Read carefully in order to dress up to this holiday status quo.
.
Freshmen take a break from Santa's workshop,
Come dressed in green and your best elf pants, dress, and/or top!
.
Sophomores gather your tissue paper, wrapping paper, and big red bow,
Surprise us dressed like presents that will make us say WHOA!
.
Juniors begin your search for a gold star and colorful lights,
For you will be a Christmas tree that will shine real bright!
.
Seniors come dressed as Mr. and Mrs. Claus on Saturday night,
For we have a lot to get done before we send the reindeer off for their flight!
.
Let's end this year with a party we will remember... Even when it's not December.
So bring it on! The costumes and cheer, To celebrate this wonderful time of the year!
.
asskoj ju! väldigt fyndigt av henna att skriva allt på rim, och extra kul att alla har olika teman! förra året var det ju bara ugly christmast sweater rakt igenom som gällde, så blir kul att variera det lite. så här såg det ut förra året, bilder från i år kommer på söndag!

Can't imagine the day i won't

Prioriterar bort det som egentligen ska göras mot marabou-bubbel-choklad och tv. Nu mår man ni. Kollade nåra avsnitt av julkalendern förut med, martin talade så gott om den igår så jag kände mig tvungen. Rätt tråkig. Söt unge dock.

Skickade den översta bilden till Agnes förut. Som svar skickade hon bilden under. Hon vann.


Tillbaka till 50bana..

jaha ja, så var det slut på det roliga och tillbaka till träningar där man inte hinner med starttiderna igen. medans carro låg och sussade i morse passade jag på att köra ett litet mysigt morron pass på 2000ben (klarade stattiderna på de första 8 50orna, efter det var det bara att köra allt i ett sträck), 2000arm, och sedan en ss serie efter det.
300fr + 4*50fj ´45
2*300fr + 4*50ry ´45
3*300fr + 4*50br ´50
4*300fr + 4*50fr ´40
alla 300ingar var start 4minuter.
totalt 7800m
.
låter kanske inte så hemskt, men efter 3 dagars toppning, 4 dagars tävling, 1 dags flygande/bussåkande, galen träning i går, och att det var 1a passet i 50bana gjorde att det inte blev helt lätt..
.
powernap nu, sen blir det 1 timme styrka och två timmar simning. får se vad det bjuds på för spännande pass i eftermiddag.

25

Idag lunchade jag med dom här godbitarna! Myselimys var det!


I STILL

haha dööökul kväll igår!! började hos kfg. dansade och hade oss. blev väl inte riiiktigt som vi planerat senare under kvällen kanske. meeeeeen riktigt kul kväll!!!!
bäst
.
sannas källare
.
EXTREMT snygg bild på sannisgulligullsnutteplutten
.
show
.
sammelito va på g
.
var väl hemma runt halv 3 nån gång. vaknade 5.30. kunde inte somna om. fattar inte alls hur det gick till. i alla fall. sov typ 3 timmar i natt alltså. sen drog jag till simhallen där jag & vilmis hjälpte ungarna i vår grupp när de skulle tävla. kanske lite överambitiöst av oss att va där när det bara va 3 av våra barn som simmade haha. och kanske lite too much att skrika och vissla på dom. men dom va ju tvungna att vinna såklart.
.
ikväll är det glögg hos kinell med massa kuligt folk som gäller! sen får vi se vad som händer. är ju tydligen nåt gallej på platens eller var det va. juste måste ju till platå och störa olivia när hon jobbar. ja men då blev det visst utgång idag med då.

Sista försökspasset!!

So far so good. Har agit mig vidare til final på allt än så länge, så förhoppningsvis kan vi hålla den statistiken uppe.
på dagens schema står 100fr och 200fj. dock har jag förhandlat till mig ett deal, om jag simmar snabbare än 49.8 på 100fr så slipper jag 200fj. så snälla allihopa, kan vi inte allihopa hålla tummarna tillsammans om en sissådär två timmar och hoppas att jag klarar tiden? bra. deal. då bestämmer vi det.
.
det är bara att inse, 200fj är inte min grej och kommer aldrig bli min grej heller.
.
LETS GO RED!!

TEXAS

Here we gooo 500 fritt :D :D Får se hur det går, blir spännande:) FÅR HEJA NU!
.
.
Kunde inte ta så massa olika bilder och sen välja den bästa för då tror väl min roomie jag är dum i huvet som sitter och tar massa kort på mig själv med datorn. Så blev denna snyggingen :) :)

I was June and you were my Johnny Cash

är uttråkad. har en lite jobbig grej att göra idag. imorrn med. men helgen ser ju bra ut, så det är väl ba till o bita ihop.
.
.
.

TEXAS!

Har nyss ätit asgod middag, fått massage, och är nu redo att gå och lägga mig i väldens skönaste säng här i texas för att få lite beauty sleep innan tävlingen i morron. Efter de senaste veckorna (/MÅNADERNA!!!!) av rent ut sagt för jävlig träning är det rätt skönt att äntligen ha en större tävling och bli lite ompysslad! Alltidkul att vara iväg med laget, hänga med alla, och bo på fina hotell!
.
En annan sak som också är kul är när vi flyger kommer det alltid folk fram och frågar vilken sport vi håller på med, vad det är för tävling vi ska på, berättar om någon random sport de hållt på med för 50 år sedan och önskar oss lycka till. Folk är så engagerade och tycker alltid det är kul att träffa Badgers och prata lite. Liste skillnad mot hemma, inte direkt så att främingar alltid kommer fram och snackar bara för att man har på sig sim-tröjan lixom!