youre everywhere





dags att städa lite inför ikväll kanske. DÅ KÖR VI!

Cause Ill be dancin

sakta men säkert börjar kvällens planer ta form.
it will be awesome!

all that crazy shit



aaa då vare fredag då. och ikväll är det skräckfilmer hos kfg som gäller. har redan ångest. kommer ligga i ett hörn och skaka som ett asplöv som en orkan dragit med sig.

det ryktas om att vi ska göra nkpg osäkert i morrn kväll. spännande. annars blire utgång i finköping.

nu ska jag springa o möta upp c!! 

uttråkad

Jag är sooo totally booored så det finns inte! Att gå från en vecka i Helsingborg och två super-hemma-party till att ligga själv i sitt rum och bara glo i taket känns som ett ganska stora hopp. Fast jag är fortfarande dödligt sjuk så kanske är bra att återhämta sig lite.... who knows? vet i alla fall att det är sjukt tråkigt.
Dagens planer? Det är det som är så bra med att inte ha något att göra, ALLA möjligheter att hitta på något awesome:D.....
Lite bilder från midsommar:D

please don´t waste your time

nu ska ni får höra..

igår hängde jag med pappa ut till vidingsjö för att springa. tänkte ta slingan som var 5 km, medan pappa skulle ta samma men två varv. det sista han säger innan han sticker iväg är "spring den gula slingan". vad gör sanna öhgren? såklart springer jag den gröna slingan, den som är på en mil. efter sissådär 20 minuter känns det inte helt bra eftersom det står "lok-milen" på x-antal skyltar jag sprungit förbi. så vad gör jag? jag går rakt in i skogen, tjejen som tror hon hittar liksom. efter några snetrampningar, lite tårar och en himla massa svordomar så lyckades jag tillslut hitta rätt. men liksom, vem fan lyckas springa vilse när det är skyltat på varannat träd ungefär? pucko.

idag vaknade jag upp med 3 blåsor under fötterna. tryckte ner fötterna i conversen och gick till jobbet. nu mår mina små fossingar inget vidare om en säger så, svullna och dana som tusan. pucko igen känner jag.

ska ta min godispåse och lägga mig framför i soffan och titta på rainman. imorgon är det jobb 9.45 - 19.15 som gäller. längsta passet hittills i min H&M-karriär. yeeey.


Im a slaaaaave

chilldag med eliten i dag då, inte helt fel va! tyvärr kunde inte sanna joina, men vi lyckades styra upp dagen rätt bra ändå tycker jag!
besök på cloettafabriken, återinvigning av våra lazerdräkter, bad i stångån, mysig middag och nu kör vi lite filmtime. mysigt värre!

im alive!

Ja har ont i halsen idag igen! Var tvungen att fixa varm mjölk med honung i för att ens överväga valet att fortsätta dagen. Tur va återvände livsgnistan och ja kollade färdigt the last samurai. ooookej, i vilken film i hela världen förlorar the good guys on the slagfält? jo, den här. SÄMST. Efter den stora besvikelsen tog ja asssskul bilder med beckas nya dator och kollade även bloggen. Där ser ja att vi har gäster på väg och ja har inte ens lämnat sängen(Y) blev bråttom nu.

you can cry when you get older

full rulle. igår va det skräckfilm hos kalle som gällde. blair witch project. kass. sen mös vi, kollade på spårade videos från helgen och brainstormade lite om resten av veckan. hem och sova nåra timmar. och nu ska jag strax möta upp kalleponken, sammi (och kanske sanna) och dra till palmerna. jag o samuel vill dra till tågstationen och ba åka till nåt ställe vi känner för. men det hinner vi inte idag. så det sparar vi till i morron!


poolparty!


VILKEN SOMMAR

haha, den här sommarn är galen asså! hade en grym vecka i helsingborg med fest, bad, mys, för lite sömn, för lite mat och världens bästa carroorebbe. kom hem i lördags och rundade av dagen med lite sm-fest. lite vila i söndags och sen partey igår igen hos kalle. jag har 0 bilder från helsingborg, men kompenserar det med 1 miljon partybilder.

lördags,














igår,

















HELSINGBORG


bilder















lite pics från beckas och min vistelse på landet. s k ö n t.

Nu kör vi!!

Fest i HJULSBRO? Tydligen. Blev sm-party här hemma och har ingen aning om vart någon är just nu. Kommer i alla fall ihåg att vi har haft en sjukt bra vecka i Helsingborg!! Vill tillbaka NU. Detaljer om allt som hänt/händer kommer imorgon. PUSSSSSSSSSSS

Bedtime

oj, nu e klockan mycket och jag borde verkligen sova.
vad fan gör jag uppe såhär dags? massa viktiga saker såklart.
typ svarar på meddelanden på facebook.  packar upp väskan. kollar massa galma bilder på datorn. tar bort massa gamla bilder på datorn som jag inte vill se mer. pratar i telefon. städar garderoben som snart svämmar över. läser och raderar massa jobbiga sms. längtar efter folk som är för långt bort för att det ska kännas riktigt bra. tänker. och konstaterar att trotrs allt är denna sommar awesome!

sommarlov!!

inledde simledigheten med 8 timmars jobb på H&M. gick fint, trots att jag inte jobbat på en och en halv månad, därför tog det ett tag att komma in i det men sen rullade det på. har fått plocka med massor av bebiskläder idag - hur gosigt som helst.

imorgon drar jag och becka till hennes land för lite rehab i tre dagar. ska bli riktigt skönt! ser fram emot att göra precis ingenting. hoppas att vädret är på vår sida, vore pricken över i:et.




Ready to go!

första inlägget från nya datorn, woohooo!
har suttit och lekt lite med nya datorn och dessutom på helt egen hand precis lyckats lägga in itunesbiblioteket från gamla datorn till den nya, cred til mig! :D
enough talking, dags att dra in mot stan. i kväll ska jag på date med E, myyysigt! fika och sedan shrek står på kvällens planering, kan inte bli annat än grymt!

BÄSTA

ja ni, här har de då inte skrivits mkt de senaste dagarna.
vi har helt enkelt vart busy med annat!
orkar inte dra massa detaljer om sm, men vi kan väl säga som så att vi har haft några toppar och några dalar, men att vi till slut blev sveriges bästa simklubb ännu en gång. både bästa junior och bästa senior. fan vad nice!

ja vad ska man säga, vi är för j*vla bra!


Vad gör vi? NU KÖR VI!!!!

i morron drar vi söder ut.
dags att brighta upp malmö med vår närvaro ett par dagar.
det är äntligen dags för sm, woohoooo!
väskorna är packade och musiken fixad. det som är kvar att göra fixas när vi kommer dit. håll tummarna för oss medans vi är borta för nu ska det förhoppningsvis gå undan!
vad gör vi? NU KÖR VI!

SM IMORGON!!!!!

eller aa, i morrn åker vi i alla fall!! börjar tävla på onsdag.

WOOOOOHOOOOOOOOOOOOOO!!!!!



sm i malmö tills på söndag alltså. sen stannar jag o carro kvar i helsingborg hos rebbe!!! hemma igen den 24 juli.
det är nu sommarn börjar ni. nu kör vi.


beso



hehe om ingen fatta det så är dom tillsammans alltså. vore ju ännu mer cute annars i för sig.

till carro(hon lär ju inte veta vem snubben är):det är alltså spaniens målvakt, som blir intervjuad av sin programledar-tjej efter finalen.

olleman o klaris

myste med olle o klara på olles balkong igår. dom hade endel o berätta kan man säga. haha, dom små liven! dom är bra dom. spåra inte för mycket nu när jag o carro snart lämnar stan brudar. vänta med det tills vi kommer tillbaka! heh.





inte långt till sm nu!!!


min bästa.

igår firade vi min fina farfar som fyllde 80 år. en helmysig dag fylld av god mat, lekar, skratt, fina tal och massor av glädje och kärlek. bästa farfar!


vinnande laget i femkampen.

klyftigt

var hos kallefredde igår kväll. kanske inte sådär jättegenomtänkt att dra paranormal activity när man ska sova själv. amatör. heh, det va ju tur att sanna fixade sovplats åt mig på st.larsgatan! galet mysig tjej det där.


galet fräsh me för den delen

nionde juli

precis som sanna skrev så hade vi en grym kväll igår! jag är inget hysteriskt fan direkt, och kunde inte direkt alla låtar om man säger så. men det va sjukt bra stämning och galet mycket folk.

mamma o pappa lämnade mig i morse för att åka till partille och kolla när pluttan spelar handboll. så aa jag är aaaall by myseeeelf. tur att jag har familjen öhgren som ser till att jag får i mig föda ikväll. äter middag hos dom innan vi ska vidare till kalleponken. fintfintfint!


jag är ingen soldat













winnerbäck var grym igår. det var verkligen en perfekt kväll! tittade nyss på de resterande turnédatumen och såg att han spelar i örebro den 15 augusti. om jag får som jag vill kommer jag också befinna mig i örebro den 15 augusti och ännu en gång sjunga falskt till hans underbara låtar.

bilden på föräldrarna öhgren/jakobsson är väl för söt. taggade?

tycker så mycket om den här sommaren

och ikväll blire lite winnerbäck.


Bilder!

Verkligen härlig dag! och för omväxlings skull blir det jag som bjuder på bilderna från dagen:D
Sedan lite bilder från vår supermysiga fotbollskväll:D

winnerbäck

WINNERBÄCK ikväll då. just nu ser jag fram emot att klockan är strax innan 21.00, LALEH är klar med sin musik och alla står och skriker "lasse (klapp,klapp,klapp), lasse". ja, ni förstår. är helt säker på att det kommer bli en grymt bra kväll. är helt sprallig redan nu.




kommer dö lite grann när (om) lasse spelar för dig. bäst.

This summer is awesome!

dags att krypa ner mellan lakanen efter ännu en sjukt härlig dag.
sommaren so far har varit helt grym!
dagen spenderades ute någon stans vid en sjö med biggisarna. picnic med vaniljhjärtan och vattenmelon på en stor filt i solen vid vattnet är inte helt fel kan jag lova.
sen nu på kvällen har nästan alla simmarna hängt här hemma hos oss. tror vi var 18st denna gång, så de va himla mys. fotboll, hamburgare, kladdkaka och härliga simmare gör att kvällen garanterat blir nice!

coool dance moves!

Middag här hemma med pappas jobbar-kompisar+ två av deras barn. En tjej på 11 bast och en liten kille på 9. Lillkillen visade sig vara både rytmiskt och musikaliskt begåvad, så vi klickade dirr(y) Lite gulligt när henke satte på musik och han visade sin coola hiphopp koreografi som han hade lärt sig:)

Berättade att vi också tycker om att dansa, men att vi gör det mest på skoj. Svarade han: aaa, men i min grupp gör vi det mer på allvar. Väldigt sweeet:D
Nu fick ja dissen för att jag inte hade trådlös datamus:P Hur high-tech är nio-åringar egentligen?

sju

imorrn är det EN VECKA kvar till SM!! shit. sjukt spännande. och galet kul!!

förra året va det ju på hemmaplan. det här året är det malmös bassäng som får den stora äran att ta emot oss.






mer mys

galet mysig dag med massa simmare igår. först drog vi till alex crib och badade, solade, spelade fotboll och åkte lite båt. dagen slutade sen med att jag, carro och tio av killarna drog in till stan och käkade. mysigt! 


zache klubbade ihjäl en fisk med åran


jonas paddlade lite kajak


carro kämpade med wakeboarden


martin o jesper är i lkpg och tränar med oss

fjärde juli

precis när det kändes som att någon hade skrynklat ihop mitt liv till en liten boll, kastat iväg den och låtit den sjunka till botten av badsjön, så fick jag reda på att det inte är nån eftermiddagsträning i morrn!! livslusten kom plötsligt knallande tillbaka. morronträningen är slut typ 10, så resten av dagen är alltså freedom. det ska firas!


varamon

efter tävlingen drog jag till varamon. ännu en dag med underbart väder, love it.


en bild från igår. lika mycket folk var det idag, mysigt.

See ya

tävling i morse. helt okey.
mys i solen under dagen. asnice.
dags för läger i stockholm. parteyy!
hörs på tisdag igen.

satsuma

blev varamon idag då det bjöds på underbart väder och tränings-/tävlingsledigt. det var jag och minst 9999 personer till på stranden, sjukt mycket folk som nästan låg på varandra. och nej - då kryddar jag inte, det var seriöst så mycket folk.

har största delen av tiden legat och haft lars winnerbäck spelandes i öronen. kan verkligen njuta av den musiken och framför allt texterna. fastnade för idiot.

Du ville bryta isen, men du klarade inte krisen.
Det vet du, men det tar emot.
Du kanske borde tänkt på hur du mår.
Du kanske borde tänkt på hur det går.
Du kanske borde tänkt på konsekvensen, mer än kicken, idiot.




Dags för lite race


tävlingsdax i dag då. spännande!
vore ju himla skönt om det gick iaf lite snabbt så man kan få tro att man är på rätt väg mot sm, borde vara dags att få upp lite fart nu!
för övrigt är livet rätt bra just nu. har varit hemkt härliga dagar. värre blir de i morron, då kommer de inte va lika kul längre. bara att bita ihop å get used to it.

Born to be a vamp

Simtävling idag då. 50 fjäril, inte riktigt min grej, men 30.1 typ. Sen 100 rygg som borde varit min grej gick inget vidare...... Grejen var att jag blev så trött så jag trodde ja skulle svimma. Skulle varit okej om det gick fort men icke sa nicke.
Till roligare grejer! Eclipse igår och den var sjukt bra:D Nu efter har ja kommit på att jag är lite som Bella, born to be a VAMPIRE. Känns på något sätt liiiite coolare än människa. Har även kommit fram till att Fridiluu fötts i fel kropp men hon borde varit en varulv för hon luktar så illa.

så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan

var på bio, ECLIPSE, igår med simmargänget. vi tjejer lyckades få med oss hela sju stycken killar. vet inte om de tyckte att filmen var lika bra som jag och carro gjorde (de äkta twilightnördarna), kanske inte med tanke på att thomas somnade, men de var i alla fall där. riktigt mysigt!

idag är det tävling som gäller. jag ska dra en 50:a fjäril, en 100:ing ryggsim och en 200:ing fjäril. ser faktiskt fram emot att race:a lite med tanke på att de två senaste gångerna jag gjorde det var dagen efter balen och dagen efter studenten. var ju inte så pigg då om en säger så...

måste nämna en sista sak. på torsdag är det ju WINNERBÄCK och igår fick jag se att melissa horn ska vara ett av förbanden. hur bra? kommer bli grymt!



RSS 2.0