Bar crawl

Kvällen i går blev väldigt lyckad! Började ganska så sansat här hemma och fortsatte sedan på en himla massa barer runt om på campus. Sjukt kul hade vi det fram till två ungefär då vi kände att det var dags för peanut butter bagels här hemma.
Vår traditionella frulle i morse, pancake sunday, innehöll som vanligt efter en utekväll en himla massa roliga stories och updates. Älskar att sitta och prata igenom allt tillsammans med mina roomies och annat mysigt folk som hamnat här dagen efter sådär!


BRA!

Det var en sjukt kul kväll igår! Imorgon kör vi igen. Kommer bli minst lika bra!


Cred till paddis!

I morse var Carro jätteduktig på träningen, kickade både mitt och flera andras asses rätt ordentligt på vår mysiga 4200m tröskel serie. Massa med cred till henne!

Nu är det plugg som gäller resten av dagen fram till i kväll då det är dags för Student Athlete Bar Crawl. Börjar klockan 7 och sedan ska vi vidare till sammanlagt 6 olika ställen innan klockan 12. Får se hur många man faktiskt kommer palla. Dessutom är det lite över 100 pers som sagt att de ska kommma, så vi får se hur dehär slutar.. Hahah! Hur som helst lär det bli kul!

idag kommer den hära hit och det kommer bli bäst


Youll miss me when youre gone

I helgen ska jag göra en kaleder så jag kan börja räkna ner tills jag åker hem, den 19e juni bär det av hemåt och det ska bli fruktansvärt skönt att komma hem lite. Hänga lite på hemmaplan, ha lite svensk sommar och hitta på massa bus med mina Bls. Det störda är ju att jag längtar galet mycket just nu, och när jag kommer hem vet jag att jag kommer sakna folket här..
Men inget går upp mot mina BLs så att komma hem kommer bli BÄST!
.
Nått annat som är himla bra är att Dan har bokat biljetter till Sverige och kommer och hälsar på nu i sommar. Helt stört att han ska resa hela vägen till lilla Sverige för att hälsa på, men jösses vad jag ser fram emot det redan nu! Dock är det ju ett tag kvar, 15e augusti nämligen, men whatever. Sanna kom redan upp med en kort lista på vad vi ska visa honom; smultronstället, varamon, landet, och simmarparty. Fler förslag?
.
Har nte några speciellt roliga bilder att bjuda på som har något som helst med dehär inlägget att göra, så bjuder på lite random bilder från banketten i stället!

WIP

Uträttade ett par viktiga ärenden på stan med Sanna och fick äta godsaker hon bakat. Sen kom samme. Då skrattade vi så vi tjöt åt gamla bilder från livets härliga stunder.

Hur underbar är inte Sanna då, hon kommer hem från London och har med sig en sak till mig som jag kunnat göra typ vad som helst för att få tag på ♥

 


london

london var hur bra som helst! mamma och jag gick runt med vår karta, kikade på allt det man ska se i london, shoppade, åt god mat och bara hade det så himla bra. lyckades ju knäppa över 250 bider på fem dagar, räcker med att lägga upp några av dem kanske.











efter fem träningsfria dagar kom jag hem och körde gärnet i måndags. löpning, simning, styrka och spinning. var väl kanske inte så smart då jag igår vaknade upp med halsont. idag är det bättre, så idag ska frida och jag mysa och ikväll hoppas jag att det är skapligt väder så att pappa och jag kan ta några mil på cyklarna. annars så kommer resten av veckan bestå av jobb och party till helgen. taggar redan med lite musik! kommer bli grymt.


Happy monday

Vet inte varför, men nu är livet sjukt mycket lättare!! Och om 24 dagar lyfter planet :D :D alltså om 3 veckor har jag haft min sista lektion mitt freshmen year. Ganska coolt.
.
Några väldigt bra (jag vet att de e gamla frida och alex) låtar som jag hittat på mammas iphone!!
.
.

Lovely

Nu chillar jag Trish och Dan efter en utsökt måltid. Pizza och ett paket kakor!:D Du blir vad du äter. Idag är det 4 veckor tills mitt plan lyfter! Läskigt men oj så skoj!! :D :D
.
.

What should swimmers call me

Bästa sidan att kolla in efter träningarna om man är lite nere. Känner lixom igen känslan på var enda bild och alla är himla kul!
.
http://whatshouldswimmerscallme.tumblr.com/
.
såhär kände jag mig efter träningen i dag. Gött att onsdag är över, innebär att vi är över halvägs klara med veckans träningar, woohoooo!!! Plus att mitt första paper är inlämnat, och matte quizet avklarat, och psykologi provet är gjort. Ett till paper och sedan är nästa vecka lugnare, i alla fall skol delen. YEEESSS!!!

Min humor


Nu är det mycke på gång igen..

Hade psykologi exam i morse, matte quiz i kväll, ett com-arts paper som ska in i morron och ett soc paper som ska in på söndag. Jösses vad jag längtar efter sommaren och att få åka hem en sväng. behöver verkligen ett break från skolan och träningen här. Det är inte så kul på träningarna just nu.
I går körde vi bland annat 18*50m fen. 3st fj kick uv. ´1.00 och 3st fj ´35. tre varv.
Så ja de va ju kul.
Dedär med att inte andas på en hel 50a ärn inte min grej. När man inte ser ordentligt, inte riktigt känner sina ben och börjar må illa, då vet man att man lever och bara har ca 15 50or kvar. Livet är verkligen lite extra härlgt i bland sådär!
I bland undrar man ju om de ens förstår vad det är dom ber oss göra på träningarna.

Är i Spanien

Tredje dagen i rad med moln idag, 13 grader vid lunch. Igår sa micke till mig och Vilma 'tjejer, har ni inte tänkt få nån färg alls den här veckan? Så här brukar ni ju inte så ut..' Såå, nu hoppas vi på sol imorrn då. Men vi har det bra!!

image description

image description

image description

image description

image description

image description

 

 


Party in my head

Idag har jag hängt några timmar med min bästa Samuel och snart ska jag ut och cykla. Bra torsdag!


11e april

förra året den 11e april var carro, frida, vilma, tove och jag (+ ett antal fler lassare) påväg till florida för ett par veckors läger. bästa lägret! i år den 11e april är det mulet och några plusgrader. jag har varit på gymmet, ätit frukost och vet inte riktigt vad jag ska göra med dagen. carro och tove ligger och sover i usa och ska väl om några timmar upp och morgonträna för att sedan gå i skolan hela dagen. frida och vilma däremot, dom är på läger även i år men den här gången i spanien över en vecka. kanske inte lika gottigt som florida i två och en halv vecka, men ändå lite sol och värme. becka var ju inte med förra året, hade fullt upp med skola och simning i wisconsin, precis som i år. undra vad som händer den 11e april nästa år? becka, carro och tove är kvar i usa, frida har med flyttat dit och simmar/pluggar, vilma går sista året på katte och börjar ladda för student och bal och jag läser på universitet? vem vet.






BRA!


















Påsken då

Sådär, då var påsken över. Har varit ett par riktigt bra dagar! Hade varit ännu bättre om solen hade skinit och det varit runt 15 grader, men snö, regn och några grader funkade ju det med. Idag tog pappa och jag vår premiärtur på cyklarna inför vätternrundan. Kändes som att det var dags med tanke på att det är mindre än 10 veckor kvar... Ska bli så himla kul! Och såhär snygga var vi idag under rundan.


Glad Påsk Hörrni!

Sovmorron till halv 11 och sedan powernap med paddis på det. Lite slitna efter veckan som gick? Ja, kanske. Men nu är det slup på powernapandet, dags att göra sig i ordning för ännu en kväll fylld med roligheter!!
Glad påsk på er!

Spring break

I stället för att göra som alla normala studenter och dra iväg på nån vild partyresa denna vecka har vi (alla simmare) stannat här å fått våra asses kicked. Så kan man ju också fira påsk och spring break lixom.
Har hittills hunnit med fyra max-test-serier av olika slag. En per dag alltså, får se om vi lyckas klämma in en i morron med kanske. Har i alla fall fårr köra 2500 på tid, 8*250ben max, 20*50 max (10fj,10fr), och i morse 10*100ben max. Allt i långbana. Så ja de har ju varit kul.
Två roligare saker som hänt är i alla fall att jag ska få 700 dollar tillbaka på skatt som ja tydligen betalade men inte behövde betala egentligen, och att jag har gjort klart mina senior pages. Vi gör scrapbooks till våra seniors så alla tjejer gör en sida var till varje senior som slutar. Lite pyssel sådär är ju alltid kul!!

mina scrapbook sidor

dan hitta en målarbok medans vi väntade på att carro och dirk skulle fixa sina taxes

och min träningsfria eftermiddag spenderades sedan på biblioteket med dirk och dan. älska skolan.

 


37

På ett ruttet gammalt kranium till och med. Bådar icke gott.


speechless

klockan är snart halv elva och jag ligger i sängen och lyssnar på musik. det är vardagslyx! är ledig idag så ska passa på att få lite gjort här hemma, typ som att städa min överfulla garderob. ikväll ska jag testa på bodystep och imorgon ska jag mysa med massa härliga tjejer hela dagen.


saknar oss.

Sommar

har haft lite hemlängtan i dag. eller mer sommar-hem längtan typ. satt i över en timme i trappan och pratade med trish om massa saker vi saknar med hemma och vad vi ser fram emot att göra när vi så småning om åker hem i sommar.
jag saknar familjen och jag längtar efter mina BLs. och mysa på landet. och att grilla. och att gå ut och bara ligga på gräset i trädgården. och att bada i stångån som smakar potatisskal. och farfar och farmor. och fil. och leverpastej på mammas bröd. och sena utgångar med simmarna då vad som helst kan hända. svensk sommar helt enkelt.
i veckan ska jag ringa och klura ut mina hembiljetter så jag vet när jag faktiskt kommer hem och så jag kan börja ränka ner dagarna. carro har inte så lång kvar nu. typ sex veckor bara eller nått sånt. sjukt skönt för henne!

RSS 2.0