Välkommen

När jag kom hem såg jag att min roomie hade satt upp en lite teckning på dörren. Det var en välkommen-skylt till den recruit som ska bo här. Kors så ambitiöst.. När jag hade en recruit förra helgen visste jag knappt vart jag själv skulle. Var tvungen att ta kort på den när hon inte var hemma så ni kunde få se.
.
.
"We want you here!" och "Get ready to see what WI is all about!" fick hon med. Har nog lite kvar att vänja mig vid här i USA :P
.
Fick ett litet vykort på posten idag. Börja nästan gråta vad glad jag blev :)
.

Right size

HAHA! Har precis hämtat lite mer kläder.- Gick sådär att välja storlekar :P
.
.
Mina mjukisar i size medium. Kanske borde byta till small? Om det inte går kommer du få assscolla brallor när jag kommer hem henkiboii :D
.
.
Coolt "W" på.
.
.
Shortsen då. Aaaaa... medium var slut:P men tajt är osså snyggt!
.
.
Vår "Wisconsin Swimming" tjockis.
.
.
15 minuter tills min engalska för invandrare börjar! Dags att kila :D

Back on track!

jösses hörrni.
avsutade vårt morronpass med 3*400frP+fen MAX, med minst 8 kickar i varje vändining. trött? ehh, jaaa. syra i armarna? ehh, jaaa! syra i benen? EHH, JAAA!!
och insimmet besod av 40*50Ben, vilken i stället för min och många andras del mer eller mindre blev 2000m ben i sträck då starttiderna var så snabba att man aldig hann vila mer än max 3 sekunder. nämnde jag att 1000m av dessa 2000m var antingen utan anding eller någon form av hålla andan övningar? de va de.
skönt.
så nu blir de frulle, powernap coh sedan skola!
.
å en sak till. vi har recruits här igen i helgen, så i kväll ska vi till whitney på middag och sedan ut till en corn maze med hela laget. de plöjer lixom upp en asstor labyrint mitt ute på ett majsfält och så ska man hitta ut. ska ta med mig kameran, för de låter ju asspännande!
här e vad som dök upp på google när ja googlade de. ser ju coolt ut!

Torsdag

ingen morronträning i morse, vaknade upp och hade tid att ligga var och mysa en stund, åt god frukost, och var ändå på dåligt humör när jg cyklade iväg till lektionen. ovärt att vara på dåligt humör utan att ha någon som helst anledning till att vara det!
undrar för övrigt om om jag håller på att bli förkyld eller nått, för mina ögon känns konstiga och mitt skinn känns obekvämt. asskumt, men det brukar vara förvarningar på en förkylning eller nått annat sånt skit.. blir att ta sig igenom eftermiddagens MÖRDAR pass och sedan gosa ner mig i sängen tidigt i kväll. bra plan!
nu blir det lunch och sedan plugg, har en hel del jobb att ta tag i!

20 jordsnurr

idag är det ingen vanlig dag. idag fyller min finaste linen 20 år. GRATTIS BABE!
imorgon tar jag bilen till motala för att fira tösabiten. ska bli så mysigt!


la musica

Hejhopp! Just nu är det ingen träning för min del. NCAA måste kolla på mina betyg och annat tråkigt. Men snart är jag tillbaks i bassängen! Dagen spenderades därför PLUGGANDES <3 älskarrt.
.
Märkt att jag typ inte har tid att lyssna på någon musik förutom under våra spinning och simpass. Satt i alla fall idag och lyssnade på låtar och det är sjukt många man har väldigt roliga minnen till! Påminner om alla utgångar vi tjejer haft och alla gånger vi dansat tills tre på morgonen:D:D CAN'T WAIT tills sommar 2012!!
.
.
Häftig video Eric hade btw :D den hade jag inte sett förut.....

Eeeeeh

Dags för min "engelska för invandrare"! Sista lektionen för idag, wohoo! Måste bara berätta hur min kompis Julie just raggat upp en fotbollsspelares nummer och dom ska på dejt ikväll. Allt detta under en 5 minuters-konversation under lunchen. Way to go GIRL :D :D
.

Flu shot - Check!

Fick sluta morronträningen 10 minuter tidigare i dag för alla skulle vaccineras. värt! bästa är att man inte ens måste ta de som en spruta i armen, utan som en spray i näsan i stället. skitbra!! så nu var det avklat. ingen influensa här inte!
och nu är det dags att bege sig till skolan. dagens stora minus är väl att det spöregnar ute och blåser en hel del, även om det inte är speciellt kallt e de ju halvtrist lixom. men det stora problemet är att: 1. Jag har inga gummistövlar. 2: Jag har ingen luva på min regnjacka! (HUR kan jag ta med regnjackan men inte luvan?!?!?!) och 3. Jag har inga stänk skärmar på min cykel så de skvätter upp på ryggen när jag cyklar.
.
så det är ju lite tråkigt. men life goes on lixom!

Take me home tonight

asskön söndag som har sett ut ungeför som förra söndagen. och söndagen innan det. och söndagen innan det. söndagar har en tendens till att följa ungeför samma schema varje vecka. välkommen till livet som student athlete lixom.
sovmorron följt av mysig frulle med dan och jennah, som efter en del tjat från min sida till slut valde att joina. blev pancakes med jordgubbar och bananer. asgott!
efter det har det bara blivit en himla massa plugg och en sväng till mataffären för att se till att det finns mat i kylen inför veckan, palla greja med att handla mat och sånt mitt i veckan lixom.
har en exam i criminal justice denhär veckan så det är inte så farligt, men har tre stycken nästa vecka vilket innebär att jag måste ligga lite före redan nu så jag inte typ dör nästa vecka då det blir mycket att göra.. det gäller att ha koll på planeringen så man inte missar nått..
så nu ska jag ta och tugga i mig ännu en dumle som mammsen och pappsen var så gulliga och skickade till mig och läsa igenom mina criminal justice anteckningar en gång till innan jag beger mig iväg på middags date.

GO RED!

.
Första footbol-game in the student section!!! WOHOOO, ON WISCONSIN :D :D

våra bästa stunder


så coola.


så glada.


så mysiga.


så fina.


så fräscha.

bilder från förra årets inomhus-SM. becka var hemma från USA ett par dagar och sista kvällen skulle vi mysa. gick ut och åt, köpte film och godis, delade på två 90sängar, snackade massa skit, smsade, skrattade, och hade det så himla bra. aa och dagen efter var vi ju lite trötta.


Wohopiduu wednesday!

ÄNTLIGEN lite lung och ro!! Helt sjukt asså, fullt ös hela tiden därför bloggen inte varit prio ett. Ska släppa min pluggbomb dirr. Det är så att vi måste få 10 timmar plugg per vecka gjort i ett speciellt plugghus där vi signar in oss sen räknar dem ihop timmarna. Aaaaa, jag har en del läxor så har fått en del timmar nu. Gissa hur många? Jo 14 timmar och 26 minuter har jag pluggat sen i söndags!!!! DET ÄR JU HELT SJUKT! Men tyvärr är jag inte i närheten av färdig så ska snart bege mig till plugget igen.
.
Fick en lite hälsning på posten häromdagen som gjorde min dag!
.
.
.
.
Annars sitter jag och festar på lite färska hallon och laddar upp innan plugget börjar igen.
.

tider

har slutat äta godis. mitt i veckorna då alltså. bestämde väl det förra veckan när jag på fredagen kom på att jag inte ätit godis på massa dar. så kommer mamma hem med godispåse idag. det va ju jätte smart med tanke på hur bra självkontroll jag har i de flesta situationer. "jaha så bra, ja men det är ju bara att jag kastar godiset då!" säger hon när jag förklarade att jag inte kunde äta. ha ha he-rre-gud! sjukaste jag hört på länge. hoppas hon hittar ett bra gömställe till det så jag inte lyckas hitta det innan helgen.
.
sov 4 timmar i natt. det va inte igår man fick sig så lite sömn minsann. senast det hände var det nog på grund av roligare anledningar än igår. var väl nån gång i somras det senast inträffade.
kanske var det den här kvällen,
eller kanske den här kvällen,
eller kanske den här kvällen,
eller kanske den här kvällen,
eller kanske den här kvällen,
eller kanske den här kvällen,
eller kanske den här kvällen,

Drugtest

hade ju som sagt dopingkontroll i morse. hade fått höra att det skulle ta 5, max 10minuter att få det gjort. bara att gå in, kissa i burken och gå ut igen. riktigt så smidigt blev det inte. 1 timme och 45 minuter senare kom jag där ifrån och missade därför hela morrnträningen. sånt som händer när två personer sköter jobbet sju personer i vanliga fall har hand om. bra start på dagen...
.
men efter det har allt rullat på som det ska. tre lektioner, lunch och snart träning. i eftermiddag är det först styrka och sedan buckets. ska passa på att berätta lite snabbt om styrkan som e grym! vi kör styrka tjejer för sig och killarna för sig, och vi har turen att få jobba med fotbollskillarnas styrke coacher. riktigt häftiga är dom.
.
jamal heter han som min grupp har varit med. tattueringar, dreadlocks, galet stark och förvånandsvärt smidig kille som aldrig tidigare har jobbat med tjejer i ett styrkerum. det är lite militärkänsla över det hela i bland. "upp med vikten på ett, ner på 2! ett, två, ett, två, ett, två!" men grymt härlig är han i alla fall och det är verkligen diciplin som gäller när det är dags att köra styrka.
.

i`m a mile away from home

Dagens outfit: mysbyxor och myströja, soft ju.
Dagens frisyr: utsläppt och halvblött sen träningen.
Dagens smink: haha, smink? inte idag ni.
Dagens humör: riktigt bra!
Dagens bästa: klockan är ju bara elva, men när träningen var över kändes det riktigt bra. skönt att inse att man överlevde.
Dagens värsta: det regnade när jag cyklade till simhallen imorse, alltså har jag inte varit med om något sådär överdrivet jobbigt. en har det ju ganska bra ibland!
Dagens roligaste: att jag har massa gossip-program att kika på.
Dagens planer: träning, frulle, gossip, sova och här är jag nu. kommer nog bli en del gossip, lite fix med mitt nya mission, lite mat, lite styrka, lite spinning och lite kväll på det. lyxig dag ju.
Dagens låt: mile away- capital lights.



eftersom det är frida som lurat in mig i gossipfällan tyckte jag att det passade med en bild på henne och mig, från förra veckan då. eller.......? he he he.

Och det är bara tisdag..

men jösses vad jag dog på träningen i dag hörrni.
rörde mig lixom knappt framåt under huvudserien. (en fartserie/maxserie/syraserie. kalla de va ni vill, men det inehöll i alla fall en väldig massa maxsimning och väldigt väldigt lite, i bland ingen, vila)
efter att jag hade dött i poolen var det dags för en timmes spinning då jag mirakulast lyckades dö ännu lite mer. men nu har jag kommit hem och fått mat i magen, och nu är det dags för plugg och sedan sömn.
och i morron kvart över 6 är det dopingkontroll. kul.

Just one person


set fire to the rain

den här killen symboliserar min känsla såhär en måndagmorgon.
ganska bra alltså.


Fullt ös medvetslös

jösses ni, här har då inte gjorts många knop sen sist jag skrev. träningen i går morse tog fullständingt död på mig. löpning och alla trapporna på stadium, simning som innehöll 6*100fr MAX och 1 timmes yoga fick bägaren att rinna över och jag dog.
.
som tur var återuppstod jag i alla fall lite efter en powernap på 2.5 timme, men resten av helgen har typ gått i slowmotion eftersom de flesta muskler antingen gör konstant ont eller blir helt slut när jag bara går upp för trappan till mitt rum. asskön känsla.
.
men har i alla fall hunnit med mysig pancakes frulle, plugg, städning, lite party, och film. och nu i dag ska jag och carro ta en fika med en främmande tjej vi mötte på wallgreens förra helgen och i kväll blir det middag med dan. lagom aktivt sådär.
.
nån stans ska jag också hinna klämma in att raka benen för sista gången fram till februari. jösses hörrni, får nästan lite lätt ångest bara ja tänker på de! as nice...

it´s taking all the power I have to walk away from you

jag och agnes låg i min säng igår kväll och kollade på de sista avsnitten av gossip girl säsong 4. jag hade redan sett alla, men skulle lätt kunna se dom 10 gånger till.
.
idag är det gym som gäller. och ikväll ska jag träffa carro borg & denise. undra vilken bio carro har bokat!
.
.
.
.

MAAAAAAAAAT

Ledsen for extremt dalig uppdate fran min sida men allt rulllar pa sa extremt fort sa nar jag val e pa rummet sover jag. Men nu nar det e helg har jag lite mer tid :)
.
Vi har det jatteharligt har med EXTREMT jobbig traning! Imorse fick vi genomharda 12*50 kick under vattnet utan andning med fenor i 50 bana (Y). Imorgon ska vi springa stadion igen. Tur att jag inte ar kille for da skulle jag varit tvungen att springa den tva ganger.....
.
I onsdag sag beckiz90 och jag till att fixa en supermaltid till mammas fodelsedags ara! Tyvarr kan jag inte ta at mig hela aran for masterverket men fick ata ordentlig mat i alla fall, och da ar jag nojd!
.
.
.
.
Japp, becka ladda over bilderna och tror inte hon fattat hur man roterar...... Men detta var var utsokta middag bestaende av flaskfile, soltorkade-tomater, mozzarella, nagon slags korv, pesta gradde och farsk pasta! MUMMMMS :D

2.4mile swim, 112mile bike, 26.2mile run

hade lite tid över mellan två lektioner så tänkte passa på att ladda upp lite bilder så ni kan få se lite vad vi pysslar med. börjar med ironman.
eftersom det var förra helgen och alltså den 11 september var det lite extra speciellt. jättemånga som på olika sätt hade anknytningar till world trade center var med och deltog, både folk som hade varit där i byggnaderna och överlevt, brandmän, poliser, och anhöriga till folk som omkom. det var tex två män som gjorde hela loppet tillsammans, en man som hade fastnat efter att byggnaderna hade rasat och brandmannen som räddade honom. en annan brandman gjorde hela loppet i full brandmans outfit. simmade i understället och cyklade och sprang/gick sedan med alla kläder (inkusive gastuber på ryggen).
.
måste säga att det var otroligt häftigt att se och vara med och hjälpa till. vi stod vid en av hjäplstationerna där vi delade ut vatten, poweraid, cola, frukt, power bars och annat smått och gott till dem som sprang förbi. svårt att beskriva det hela, men sjukt inspirerande var det i alla fall. de börjar klockan sju på morronen och vissa är inte klara förrän midnatt. vi var trötta efter att ha delat ut vatted i 4 timmare i 30 graders värme, och jag förstår verkligen inte hur deltagarna tog sig igenom hela loppet. först ca 4km simning, en otroligt lång cykeltur och sedan avsuta med att springa ett marathon. allt i 30graders värme. verkligen inget för mesar inte!
.
häftigt var det i alla fall!
förbereder lite innan racet började
killen som var först kommer förbi för 2a gången. de som var först hade polis motorcyklar och en cykelhjälp med sig hela vägen som höll koll på dem
massa stationer som delar ut olika saker
en av de första löparna
ashely delar ut cola

i´m not scared of dying, I just don´t want to

hockeyn igår var grym! LHC låg under med 0-2, kvitterade till 2-2 med 6 minuter kvar och vann på straffar. bra drag i hallen och mycket folk. kul att elitserien är igång igen, men det innebär ju verkligen att sommaren är slut.

imorse hade jag på mig vantar när jag cyklade till morgonträningen. ännu ett bevis på att sommaren verkligen är över. väl på plats körde vi en timmes landträning och en timme i vattnet. dog ju på landträningen, svetten rann till och med på benen. tog en bild förra veckan efter spinningen för att skicka till frida och visa mina svettdroppar på ryggen. dom små dropparna var ju ingenting emot hur lökiga vi var imorse. däremot var jag väl minst lika röd i ansiktet. fett ju!



frida och jag cyklade hem efter träningen, utan vantar, och åt var sin rejäl frulle. så här såg det ut. fridas på den första bilden och min på den andra.





mmm. gottigotti. nu ska jag göra mig iordning.

This is not a promenade in the park inte

klockan är nio och jag ska snart sova, men tänkte bara ge er ett litet livstecken innan jag kryper ner i en varm säng. allt är bara bra här, även om träningen är fruktansvärt jobbig. jag vet att jag säger det varje gång jag skriver, att träningen är jobbig och att jag känner mig mer död än levande, men det är sant.
varje muskel i hela kroppen är helt slut. alla muskler gör ont. spinning, styrka, löpning, simning och yoga sätter sina spår kan jag lova. massa nya grejer som vi testar, förhoppningsvis ger det nått i slutändan. testa nya saker och få nya resultat..
men nu är det som sagt läggdags, ladda upp för morrondagen. lovar att uppdatera med ett par längre inlägg i helgen om ironman, min och carros mysmiddag (blev asgod!) och även en guidad tur genom vår lägenhet som jag gillar asmycke!

under löven

idag vaknade jag upp med träningsvärk i höger skinka och vänster vad. känns lite konstigt! tror att det är ett resultat av gårdagens svettiga landträning. micke är ju tillbaka nu efter sin semester och kan inte påstå att vi frivilligt springer 1000 varv runt bassängen, hoppar, skuttar, rullar, bär varandra och gör armhävningar, bålträning och massa annat klockan 05.10 på morgonen. därför var det ju ganska länge sen vi gjorde morgonträningslandträningen och det känns idag om vi säger så. men det är ju skönt att veta att man använt muskler som inte brukar användas.

annars då. ikväll ska jag, pappa o basse på elitseriepremiären mellan LHC och Brynäs och imorgon efter morgonträningen tar jag tåget upp till uppsala för att mysa med mamma. känns som att de sista dagarna av vecka 37 kommer att bli mer än bra!

vore ju kul med lite livstecken från dom här brudarna också.


vecka 37

igår var dom i linköping på idol. satt och letade efter folk jag kände. såg inte en enda! synd att inte olivia sökte. hon hade vunnit. sa förresten FARVÄL till henne förra veckan... nu är hon i norge och äter kex med emma & co. känner att jag fått säga alldeles för många hejdån den här hösten. alla ba lämnar landet. vadå, så farligt är det väl inte i sverige nu? grå himmel, regn, nån slags orkan som gör att man måste trampa i nedförsbackarna, nakna träd och doften av ruttna löv.
.
fick lite good news igår om att vi får lite nya simmare till klubben! kul med nya friska fläktar i linköpings simhall!!

fucking perfect

igår inledde vi dagen med morgonträning. 05.10 började landträningen och när klockan var 07.10 var vi klara. då hade vi hunnit köra en del på land och 5000 i vattnet. tog cykeln hem i regnet, åt frulle och skulle gå och lägga mig. sen hade jag sån tur att jobbet ringde, så fick istället göra mig iordning och jobba 09.45-18. blev därför ingen eftermiddagsträning och eftersom jag inte hade sovit något under dagen slocknade jag strax efter nio igårkväll. lång men riktigt bra dag! innan jag somnade låg jag i soffan framför tvn ett par timmar. alla mina bra program har börjat nu, har till och med beslutsångest vad jag ska välja. igår såg det ut såhär:
19.00 sjukhuset
19.30 true talent
20.00 112 på liv och död/idol
aa sen blev ju klockan nio och jag gick och la mig.

idag vaknade jag efter tolv timmars sömn och har hittills ägnat förmiddagen åt ett mission. men nu är jag klar och det är 5 timmar kvar tills träningen börjar. får se vad jag slår ihjäl timmarna med fram tills dess.


lyssnar ju sönder adele just nu.

i remember you said

har haft en riktigt bra helg! träffade denise och carro borg i lördags. satte oss och fikade. blev sittandes där i nästan 6 timmar. alla hade så mycket smaskigt att berätta. fina brudar det där. har bara massa gamla bilder pårom, här är nåra,
.
.
.
.

Even in the best of days love will be hard

Ja ni, livet rullar på i 180 här borta. Träningar och skola och inte nån riktig rutin än, vilket gör att allt hela tiden tar lite längre tid än de egentligne behöver. Men snart kommer vi säkert in i mer rutin och då kommer allt rulla på smidigt!
.
Hade som vanligt 3 timmars träning i går efteriddag, och som vanligt tog det nästan död på mig. Först simning i 1.5timme, landträning i 30minuter och sedan avsluta med spinning i dödsrummet i en timme. Killarna körde spinningen innan oss i går, och man märkte verkligen att det fanns betydligt mindre syre i rummet än det brukar när det väl var vår tur. Dels märker man det ju när man andas och blir halvsnurrig, dels att alla blir tröttare än vanligt och folk efter ett tag får en ganska tom och stirrande blick rakt fram eller ner på den lilla skärmen som visar vilken växel man har i stället för att ropa och hejja på varandra.
.
men vi tog oss igenom även den träningen och alla var väldigt nöjda när det var över, och ännu gladare eftersom whitney hade bjudit hem hela laget på middag hos honom. mysit värre. det är nått speciellt med känslan av att vara 50 simmare, inknölade i lite för få bilar, på väg till middag, pratandes och sjungandes i bilarna både på vägen dit och hem. jag har tur, för det är verkligen ett härligt gäng man har runt omkring sig här!

elektropop

igår vaknade jag upp med fetaste träningsvärken. tog mig knappt upp ur sängen, hade ont i princip alla muskler. jobbade 08.30-16.30, därefter direkt till simhallen för några längder i bassängen för att sedan åka direkt till feelgood och köra spinning. resten av kvällen låg jag ganska orörlig i soffan och tittade på fotboll. tog till och med en panodil för att det gjorde så ont i kroppen. idag känns det väl lite bättre förutom i benen. vet inte hur jag ska klara av dagens styrka, vill verkligen INTE ha mer träningsvärk imorgon. sen vet jag inte om jag vill köra mer styrka när jag i förrgår fick kommentaren "vad biffig du är" eller om det var "har du blivit biffigare?". man ba nej.

till becka o carro. i förrgår på idol var det en kille som kom in och sjöng den här låten. gick vidare, och har en FB sida med över 57 000 som gillar. sjukt kul. skulle tydligen till skansen och klappa djur, men såg kön till idol och ville vara med men hade inte direkt någon koll på vad det gick ut på. låten finns på spotify och ligger etta på itunestoppen. haha!

it´s all because of you

skulle gärna vilja se lite statistik på hur många gånger jag lyssnat på den här under de senaste dagarna. grym. 
.
nämen nu är det dags att dra. hoppas den här dagen blir bättre än de senaste.
.

Gosigaste ever


off to work

haft världens skönaste morgon/förmiddag. sovmorgon till nio, frukost och lite chill framför datorn innan jag drog på mig träningskläderna och gick till feelgood. var klar en och en halv timme senare efter att ha kört styrka, crosstrainer och stretch. nu har jag duschat och gjort mig iordning och ska snart iväg till jobbet, 14-19.15 är det som gäller idag. så himla göddigt liv jag har! diggar det.


försöker se vettig ut. blev väl sådär.

får rida på sin tandem ensam hem

blev väckt imorse halv 8 av att byggubbar bankade så in i helvete på min vägg. borrade utanför gjorde dom med. är sånna byggställningar på hela ena sidan av huset. jättekul när man drar upp rullgardinen och det står byggubbar precis utanför fönstret. känns liksom som dom står inne i mitt rum. mysigt.
.
lite bilder från de senaste två veckorna kanske.
.
har köttat frukost framför gossip girl de senaste veckorna. tror 4e säsongen kommer på posten idag. bra grejer.
.
jag och mina fina naglar såg årets antagligen sista solstrålar. ny har jag bitit av dom. korta och mörka. nya tider.
.
va lite bekymrad när jag skulle till skolan för första gången.
.
här cyklade jag till skolan i spöregn. känns som det är flera mil dit. jag är liksom van vid att behöva cykla mellan 2-7 min för att ta mig till alla ställen jag tidigare behövt komma till. nu tar det...... 15 min.
.
träffade den hära gobiten. sen kom klarre med.
.
var i nkpg. åt 9374986 bullar och klappade lite på den här.
.
sen åkte jag hem till samuel och mös med honom och alex.

MITT DORM-RUM!

SÅ, eftermånga efterfrågningar, här kommer det!  MITT OCH AJAS UNDERBARA RUM:D
.
Dörren från utsidan:
.
.
Precis innanför dörren:
.
.
Precis till höger när man kommer in, våra garderober:
.
.
Min sida:
.
.
Ajas sida:
.
.
Närbild i min garderob:
.
Vårt minikök, med micro och kylskåp:
.
Stora rummet:
.
.
Soffan + grymma tavlor:
.
.
Tv;n och andra sidan rummet:
.
.
Mitt skrivbord:
.
.
Ajas skrivbord:
.
.
Närmare titt på mitt skrivbord:
.
.
Andra sidan av mitt skrivbord:
.
.
Min superlåda:
.
.
Nattduksbord + lampa som inte är rätt riktad:
.
.
Ajas säng (min var inte bäddad):
.
.
Handukshållaren bakom dörren (SÅKLART ALLA VILL SE DEN):
.
.
Rooomisarna:
.
.
Inte helt tokigt, huuuu?? :D

He ate my heart and then he ate my brain

har spenderat större delen av dagen med att tvätta, göra läxor, städa och lyssna på lady gaga. nu är klockan lite över fyra och jag ska läsa en artikel till innan jag ska ge mig på att göra mammas otroligt goda grönsakssoppa. har gjort den ett par gånger sen jag kom hit, men den har fortfarande inte blivit riktigt lika bra som mammas brukar bli. men har vi tur så kanske det händer i dag, who knows.

on and on

är helt slut efter dagens träning. 30 minuters löpning och stretch + 7000 meter i vattnet där hälften var tröskel. jag som tyckte att jag körde hårt i tisdags, men det var ju hälften så kort som dagens hårda arbete och då hade jag inte sprungit och hoppat i trappor innan. men det känns riktigt bra nu efteråt, skönt att känna att man har tagit ut sig.

för er som har missat veckans nyhet, så har pappa och jag anmält oss till VÄTTERNRUNDAN 2012. kommer bli fett! ser verkligen fram emot det och det är så roligt att ha ett mål inom idrotten som inte har med simning att göra. har ju redan kommit igång med lite spinning, men ska snart försöka komma ut på vägarna och cykla också. långa cykellopp är ju inget man är van vid direkt...

idag började IDOL, bästa programmet, så sitter sååååklart i soffan och kikar på det nu. lovar att hålla er uppdaterade becka och carro.


Century club

skriver ett till när jag ändå är på g, glömde ju att berätta om century club!
.
varje år har vi en speciell fest innan träningen drar igång igen, då tjejerna först är iväg för sig, killarna för sig, och senare under kvällen möts vi upp på ett gemensamt ställe. brukar va en av de roligaste kvällrna på året, alla är förväntansfulla och det är bara tjejerna tillsammans. detaljer får nog dras på mail eller skype, för det är inte riktigt lämpligt att skriva här, men det blev en VÄLDIGT händelserik kväll som jag inte kommer glömma på länge. hade jättekul så länge det varade, även om mötet vi hade klockan nio nästa morron sen inte var lika kul.. men helt klart värd kväll va de i alla fall! som vanligt tog vi klassfoton, så här kommer hela tjejlaget från den yngsta klassen som preis har börjat till den äldsta som snart är klara!
när jag får bilder från karissa från när vi var på usas störtsa vattenpark ska jag berätta om det med, för även det var en himla rolig dag!

Party in the USA

ja dehär med bloggen går väl sådär va.. inte för att jag inte vill skriva, inte för at det inte händer något, utan bara för att det händer så väldigt mycket hela tiden att jag aldrig riktigt vet vart jag ska börja när det väl är dags att skriva.
.
träningen har kommit igång igen. denna vecka har vi suttit över 10timmar i möten om allt mellan himmel och jord för att bestämma vad det egentligen är för lag vi vill ha, sätta upp regler för hur vi vill ha det, vad vi ska ha för mål, vad det innebär att vara en del av dethär öaget och en himla massa annat. en del har varit jättebra, annat har varit mindre bra. men i det stora hela tror jag nog att det vi gör är väldigt vettigt. ny coach, nya simmare, nytt år. alla ska va on the same page när vi nu drar igång, och efter alla dessa möten tror jag nog att va faktiskt är det.
.
träningen då. har hunnit med två träningspass, och trodde nästan att jga skulle svimma båda passen (en tjej svimmade i dag rakt ner på trotoaren..). på passet i går stod spinning på schemat. nästa gång vi är där ska jag ta med kameran och ta kort på rummet där vi är, för det är minst sagt galet. ett fruktansvärt litet rum fullt med 25 motionscyklar och utan luftkonditionering. spinningsledaren anläder, dörren stängs, och sedan sätts musiken igång. körde en timme och hann under den tiden dricka ca2 liter vatten och svettas mer än jag någon sin tidigare har gjort. ni som var med på träningslägret i thailand, minns ni vad vi svettades mycket då vi spelade fotboll? så svettig vr jag i dedär rummet innan vi ens hade börjat. alla tjejerna lyckades ta sig igenom passet, men en av killarna var tvugna att lämna rummet för att det helt enkelt inte gick längre.
.
på träningen  i dag var det dags att springa i vår fotbolls arena. jag fick inte springa i trapporna eftersom jag fick sådana problem med ena knät efter förra året, så jag fick gå i stället. vilket jag inte kan påstå var sådär jätteskönt det heller. vår fotbollsarena är stor, otroligt stor, och det är väldigt väldigt många trappor. det går nog inte riktigt att förklara hur stort eller hur jobbigt det är om man inte själv har varit där och sett det och testat, men jag kan lova att det inte är nogon promenade in the park i alla fall! det var efter det, på vägen tillbaka till simmhallen, som en av tjejerna svimmade. rakt ner på trottoaren, kritvit i ansiktet och lila läppar. ungefär så kul är det att springa i trapporna. var vi klara efter de? nej då, simning också. nu vet man att man lever i alla fall!
tänk hur små människorna nere på planen är och försök tänka er hur stor stadion är, och alltså hur många trappor och trappsteg det finns. inte en aning om hur många det egentligen är, men när man springer runt där känns det i alla fall som alldeles för många!

RSS 2.0