Taggade?

i morron smäller det på riktigt!
bara för att göra er liiiite mer nervösa, och liiiite mer taggade måste jag ju bara lägga in detta lilla klipp från jsm. helt sjukt rolig lagkapp, och förhoppningsvis blir det lika kul i morron.
den inmarschen var nog den roligaste jag gått. men jag menar, med den musiken kan det ju bara inte bli annat än grymt kul! :D


tagga tjejer, nu kör vi!

livet leker!

jösses tjejer! jag blir bara nervös av att läsa våra egna inlägg. hur ska det då bli imorgon då eye of the tiger börjar spelas och det är dags att gå in till 200 fjäril? vågar inte ens tänka på det nu, spar den nervositeten tills imorgon. men jag är pepp till tusen, nu kör vi!

annars då. sitter och kollar på väderprognosen. har hört att det ska bli varmt och soligt under den största delen av SM, men nu verkar det som om det ska regna och åska imorgon. no way, det är inte okej! men, väderprognoser är oftast fulla av skit. man får ta det med en nypa salt. det kommer säkert bli perfekt SM-väder. jag ska köra min väderdans ikväll...

nej ni. nu ska jag runda av dagen med allsång på skansen.


Förberedelser

benpälsen är borta!!! it is gone, no more päls on my legs.
som sanna sa ; den som spar han har. men efter en dusch och en omgång med rakhyveln är benen nu lena och fina igen. oh så skönt!

nu är det snart dags att dra sig mot tinnis för att simma in. det är lixom inte ens träning eller toppning i dag, utan insim. alla andra klubbar lär vara här, massa med folk, kul musik, och förhoppningsvis bra stämning redan nu! Woohooo!!


i dag får sanna äran att illustrera hur bra allt detta är och hur taggade vi är! :D

excited

tonight´s the night we´re gonna make it happend
tonight we´ll put all other things aside
give in this time and show me some affection
we´re going for those pleasures in the night
 



i´m about to lose control and i think i like it

sm-anda!

Jösses, vilken sm-feeling man får så fort man klickar sig in på bloggen! Men kan inte annat än att hålla med tjejerna, sm kommer bli HELT GRYMT!:D Är faktiskt lite spänd nu, men det ska bli verkligen jätte roligt med allt!
 
Men nog pratat om sim-sm.. för idag iaf..:P Imorse så kom Hanna från klassen och tittade förbi! Mycket trevligt med tanke på att vi inte har setts sen skolavslutningen! Illa..... Och sen så kom ju lilla F ossså! Henne var det inte riktigt lika länge sen man såg, men ack så trevligt varje gång hon kommer på besök!:D

Dagen innehöll ett eget insim-pass typ, andra dagen i rad. Även andra dagen i rad vi simmar in i våra lazers!;D Jösses what a feeling! Efter träningen blev det nagellacksinköp, men ja fick inte riktigt som jha ville då dte blev svart med guld-glitter. Som vi redan haft en gång........ aja det blir säkert snygg!:D

                                                                                                      
Hanna, jag och Frida in action på skolavslutningen;D

dan före dan före sm

haha, kanske är lite tjatigt för dom som är normala, dödliga människor
( = inte simmare ) att höra om sm liksom.
men sorry guys. det är liksom det som händer närmaste veckan !
det ska bli helt sjukt kul. verkligen !  
inte bara simningen. det är ju nästan lika roligt att träffa allt folk igen. det va ju inte direkt igår man träffade rebbe liksom ! wiiiiiiiiiiiiiiih va kuuuuuuuuuuuuuul ! 

typ såhäääääär kul ! ( HAHA, kolla hur paddan svävar fram på bilden ! )



imorrn är det insim som gäller. vid tre. tyvärr lär ju alla andra klubbar komma senare ... syyyyyynd.
men vi har ju hela veckan på oss att snacka med folket, så vi ska nog överleva !  

Snart så!

jaaa ni kära vänner. sm närmar sig med stormsteg!
tinnis börjar sakta men säkert bli redo för årets sm, och det ser verkligen fint ut! hade jag kommit hit från någon annan klubb och sett hur det såg ut hade jag garanterat tänkt att "oj vad fint de ser ut!". nu har man ju vant sig lite eftersom vi hela tiden tränar där, men med läktare, prispallar och allt vad det är kommer det bli skitsnyggt.mycket spännande!

som sanna sa så tänkte vi ha guldigt nagellack med guldigt glitter, men när paddan, frida, vilma och jag kom till affären för att införskaffa detta fanns det inget guldnagellack. ofta det inte finns lixom! så till sist blir det nu svart med guldglitter, men de blir säkert bra det med! 

gosh. det känns som att det är i morron det börjar. men skönt att det faktiskt är en dag kvar innan det drar igång, så man hinner relaxa lite och komma in i riktig sm-feeling.

nerver

snart smäller det!
 


nu börjar allt komma på plats. läktarn, prispallen och tält är uppbyggda. tävlingslinorna är i. klubbarna börjar droppa in. det är bara smådetaljer kvar, sen är det dags. ska bli sjukt roligt! dock är jag inte allt för pirrig än, men det kommer nog imorrn på insimmet då allt är klart och alla är där. men innan dess ska jag ta mig an mina ben. det kommer nog ta en timme att raka av allt hår. den som spar han har, som man brukar säga och det stämmer helt och hållet. sen ska vi även fixa naglarna, efter mycket om och men blev det guld med guldglitter. trots att vi var fyra mot två för svart och guldglitter gick det inte igenom.. får nog jobba på övertalningsförmågan lite mer till nästa gång.


Helt perfekt

har haft en helt underbar helg!
först var planen att möta sofie och bada i berg i helgen. det fick dock avbokas eftersom vi absolut skulle till farfar och farmor och bada i deras pool, men även det fick avbokas när jag fick erbjudandet att följa med till kaggebo och hänga där över helgen. klart jag ville det, och det var ett mycket bra val!

det blev en helt perfekt helg. varit ute med båten, ätit jordgubbar, badat, cyklat på grusvägar och spanat på kor, solat, brännt oss lite kanske, slappat, och hoppat från hopptorn. riktigt, riktigt, härligt!



egentligen borde det vara sommar året om

bondfest

det var inga dåliga bilder frida bjöd på, riktigt läckra! tack och lov var dom inte så farliga, det finns värre - mycket värre! men dom tycker jag att vi sparar för oss själva, eller kanske att jag kan lägga ut några fula bilder på dom andra tre. det vore lite kul, eller inte lite utan mycket. ska klura på det, det låter väldigt lockande om jag ska vara ärlig! haha.

igår var hanna, samuel och jag på fest hos lina i en loge ute på landet. där bjöds det på fulla bönder, bönder som försökte vara stekare, fulla människor varav en kände att hon ville visa brösten x-antal gånger och mycket mer. men det viktigaste var väl att det bjöds på trevligt umgänge och grymt bra musik, en hel del schlager och dansband. hur kul som helst! men det roligaste under kvällen var ändå den östgötska killen som presenterade sig som wikard. haha. bjuder på några bilder.









en lyckad kväll helt klart! idag på träningen fick vi nya dräkter och badmössor. baddräkterna var hur bra som helst, säkert jättesnabba också. badmössorna var väl kanske inte lika mycket att hurra för, man har faktikst varit snyggare i badmössa. haha! snart SM, iiiiiiiiih :)

OLD STUFF

aaaa padd paddaaan a padd paddaaan paddipaddipaddipaddipaddi padd paddaaan ! 
japp, är hos carro nu.
haha, sitter vid beckiz90´s dator. och shiiiit va mycket kul bilder jag hittar !!
( tat lugnt becka, jag kollar inte på mapparna som har "olämpliga namn"... )

här kommer några smakprovisar ! HAHAHHAHA.















Viva the sun

Heeej! Nu var det ett tag sen jag uppdaterade(igen), men ja kör på bättre sällan än aldrig!;D  Imorse (alldeles för tidigt) blev jag väkt av ett sms från min älskling aka frida, som skulle bli avsläppt här för hennes föräldrar stod inte ut längre och hade bönfalligt mig om att vara barnvakt idag.  Snäll som jag är kunde jag inte säga nej... Så nu är frida här och vi har varit ute ett tag och pressat i guds gåva till jorden; SOLEN! Men med tanke på att klockan e typ tio tog den nog inte så mycket:P
 
I eftermiddag väntar ett förhoppningsvist löst pass för nu är det ju bara 2 ½ dag tills SM drar igång! CANT WAIT!:D gick egenom startlistan nyss....... spännande spännande!:D

Igår var det ledig dag från simningen. Den dagens goda gärning utförde jag nog då jag hälsade på farmor och farfar, dom blir ju alltid lika glada när man kommer:D. Det var mycket trevligt, och skönt att ta det lite lungt... för annars e ju alla dagar fullproppade med massa aktiviteter!.. eehm, NOT. Aja.. och att dom har pool e ju faktiskt ett litet plus i kanten:D Dock blev familjen dissade av beckiz90 då hon är iväg med the love of her life så mamma och jag fick underhålla oss bäst vi kunde.




Onsdagsbilder

lite bilder från i onsdags då jag, emelie och tina spendrade dagen vid emelies pool. vi passade på att köra 2-kamp (tyckte det räckte med två grenar) :rebecka&kroko vs. emelie&sköldis.
1a grenen var "paddla snabbt"


VINNARE : rebecka&kroko!

2a grenen var "krocka och mosa den andra"
VINNARE: emelie&sköldis!

1-1 blev det alltså totalt, och kul hade vi!
              

så blåsta!

haha, jag kan inte hålla mig. måste liksom berätta om carro och mig, hur tröga vi egentligen är.. (ja, vet. man tror inte det. men det händer faktikst ibland) och ja, nu kommer jag dumförklara mig själv, hur man nu kan göra det. men jag har skrattat så jag gråtit över det här, så jag måste dela med mig. okej, så här var det..

när jag var hos carro i måndags så kollade vi igenom motala tidningen och då så vi att en tjej i vår förra parallellklass hade fyllt arton. i den lilla texten under bilden så fanns frågan med "vilka tre saker tar du med dig till en öde ö?" och tjejen hade svarat överlevnadskit, min säng och om det nu var en tidning eller vän minns jag inte. men det är inte det som är det roliga, utan överlevnadskit var det som skapade lite problem. carro och jag läste överlevnads-skit och började diskutera hur dryg man egentligen får vara genom att svara så, och vem gör det och bla bla. men sen igår, när jag av okänd anledning, skulle berätta det för mamma, pappa och tessan så börjar dom asgarva. varför? jo, det stod ju överlevnads-kit.

haha, jag trodde jag skulle dö. det roligaste var inte att vi läste fel utan hur vi diskuterade efteråt, "men gud vad dryg hon har blivit, vem säger så egentligen?" "aa, men man ser nästan det på henne. hon har ju blivit ful" "hon ser ju faktikst dryg ut på bilden också", ja ni hänger med... haha.


walking on sunshine

dagens första träning - check !
dagens powernap - check ! 
händer sen då ... joooo, jag smsade nattipatti nyss. tänkte hon kanske ville ha tillbaka ett par skor som jag lånat av henne !?!? men haaaaaaallå !! det verkar inte så. nej men visst hörru, då keepar jag dom då ! fine for me. 
hon är sääämst på att smsa den bruden asså.
men jag tycker om henne i alla fall.





nu ska jag käka jordgubbar. det är fan guds gåva till människan. lovely.
sen vill jag se one tree hill. lucas scott är ju också ganska lovely.

Bokmal

usch. trodde typ att vilmas pappa skojade eller nått när han i bilen på väg från morronträningen sa att michael jackson hade dött. men tydligen är det inget skämt. rätt sorgligt faktiskt.
usch.

nu till något roligare. ännu en solig dag i dag, underbart! :) så planen är väl att fortsätta läsa min bok i en stol ute i solen.
jag blir en sån bokmal i bland asså! jag har redan läst fyra böcker under lovet, och är nu inne på femte. så många böcker har jag nog aldrig läst på så kort tid.
grejen är ju att när man väl börjar är det lite avårt att sluta. man fastnar lätt i en bra bok, och sen är det kört. jag läser konstant tills boken är slutläst. men men, man får väl passa på att plöja böcker när man nu har tid!


lilla michael.

jag blev väldigt paff när jag nyss kom hem och såg på tv att michael jackson dött. lilla vännen då! inte för att jag var ett stort fan av honom, men det känns ändå lite sorligt. han är ju trots allt en stor artist.. usch!



dagen lär bli lugn. runt 14 kommer hanna hit, sen är det träningen nummer två vid 18 som gäller.

counting the days

provade dom nya lass-kläderna nyss. jösses va gosig tjockiströjan va !
vi kommer va görsnygga på sm, thats for sure !
inte långt kvar nu ju. wiiiii, spännandespännandespännande. det blir ju inte direkt mindre spännande av att vi sitter och bestämmer låtar till inmarscherna heller.. GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH !
men vi har spikat alla tjejgrenar nu i alla fall, good job girls !

imorrn är det träning gånger 2. sen drar jag ut till landet.
håller tummarna för att nån av brudarna är där ute och vill leka med mig!

bjuder på lite pics som ännu inte kommit ut offentligt, enjooooooooooooooooooooooooooooy.





sex dagar kvar

just nu sitter jag och lyssnar på lars winnerbäck samtidigt som jag är sådär småavundsjuk på min bror. han befinner sig nämligen i borlänge på peace&love och där ska winnerbäck spela tre gånger. hallå, hela tre gånger. det är faktikst inte okej att jag är här medans han är där med lasse. men smällar man får ta, jag fick ju iaf se honom förra sommaren i kalmar. får väl fortsätta leva på det ett år till eller så.

annars då. jo men tidig morgon för min del. en viss nisse ringde och väckte mig halv nio. den tackar man för! sedan har pappa och jag varit en sväng vid tinnis, han behövde lite tips från choachen. typ. har även hämtat ut dom nya lasskläderna. svarta och fina, dock lite stort med medium. hur det nu är möjligt med mina enorma muskler!?

nej ni. om jag ska ta och sova en sväng nu. ta igen den tid jag missade imorse.

Sommarväder!


ungefär sådär har dagen sett ut.
10.40 tog jag och tina bussen ut till emelie för att mysa, sola och bada i poolen, och det är precis vad vi har gjort i stort sett hela dagen faktiskt.
hur skönt som helst!

tog lite småpauser för att gosa lite med emelies hund douglas (stavning?!?), äta lite lunch, och hämta mer att dricka, men annars har vi verkligen bara hoppat runt i poolen å slappat i solen.
lite tävling flyt-sköldpaddan vs. flyt-krokodilen hann vi med ochså. dock får jag nog erkänna att emelie vann de kamperna, min strömlinjeformade krokodil var inte lika hård i huvudet som emelies sköldpadda var. men men, nästa gång tar jag sköldpaddan, och då är emelie rökt!

rock n´roll

his charm is gonna get him through the night.

varamon!

jag har spenderat en stor del av min dag i varamon. hur skönt som helst! solen gassade på, lite lagom vind och inte allt för kallt i vattnet. lyckades med att doppa mig hela två gånger vilket också betyder att det var mina två första dopp i "icke-tempererat" vatten för året. check på den! sedan kan jag inte påstå att jag bränt mig heller, för en gångs skull. kanske lite smått på fötterna, men annars är min kropp sådär gyllenbrun som alltid...not.

passade även på att övningsköra hem från motala, alltså hela långa vägen. jösses vad jag avancerar! känner mig faktikst lite stolt såhär efteråt, första gången på motorväg liksom. körkort i november känns trots allt inte så långt borta.. men vi får se, det hinner regna många skurar innan dess (som man så fint säger).


lets get it started

tjolahopp !
el dia började med ett träninspass.
dom nya sm-linorna skulle läggas i och vi var därför tvungna att pacea lite. dom skulle tydligen kolla att linorna snurrade åt rätt håll när våra gigantiska vågor slog mot dom. moahha, och guuud vad bra dom snurrade ! 

sen bar det av hemmåt. jag hade den enorma äran att få ta med mig frida hem. tummen upp på den bruden ! 
vi fick också lite manligt besök i form av jonas, alex & samuel. mysmys !  
dagens aktiviteter = pressning & bad ( men hallåååå, det gäller ju att passa på liksom ! )
muy me gusta el verano !! 

                                  på tinnis för typ 2 år sen or something like that.


kvällens planer är för nuvarandet oklara...
frida kommer att stay the night så vi får väl se vad som händer. lutar mot singstar-turnering med beckapecka.
( som frida äger mig stenhårt på btw ... hon är grym. eller så är jag kanske lite under medelnivån på just singstar ..)

sola lugnt gott folk. annars kanske er rumpa blir lika burned som min är just nu .. aooouuch !  

Happy face!

går bara runt och är sådär lagom lycklig. livet leker!

kvällen i går var helmys. satt en stund inne i stan med tjejerna och bara mös, snackade skit, och höll koll på folket i baren. när det var dags att bege sig hem igen ringde jag lite sällskap som fick joina hem. mys på det med.
i dag då.
har vart fullt hus här i hjulsbrp, och fullt upp hela tiden. badat, lagat pastasallad, ätit glass, sparkat fotboll, åkt longboard, myst i solen.. en alldreles perfekt sommardag med andra ord!
nu ska jag precis varit ute på en liten kvällspromenix med andrea som kom hem ifrån japan i går, ännu en mysig grej att lägga till på listan över positiva saker med dagen!
nu; bedtime!

roger pontare



jag verkligen älskar den här låten. lyssna bara på 2.37 in i låten.. det är ju nästan så att man dör! man dör ju lite under början av låten också, tänk er den som inmarsh. jösses alltså! hittade ett klipp för er som är lite mer hardcore, jävligt bra det med!



och till sist, ett från eurovision. det bästa med det här klippet är ju publiken. fatta hur coolt det hade varit att vara där. synd bara att han inte sjunger på svenska. den är lite bättre då faktikst! men 2.37 in i låten är ju hur grymt som helst!


sommarsommarsommar

nu är det sommar. på riktigt liksom. värmeböljan är påväg har jag hört. låter ju skapligt schteeeek !

var hos palmisarna mellan passen. tur att dom bor där dom bor och har trädgård och nära till vattnet och allt sånt !
till skillnad från mig och sanni liksom, som är stadsbrudar nu.
det blev en hel del pressning kan jag ju säga. vi är sådär gyllenbruna nu. typ.
eller kanske mer läckert mahomi(?)- färgade, som C skulle uttryckt det.
vi jobbar påt i alle fall, thats for sure !





imorrn ska jag träffa min bullen. äntligen !

cos - carro och sanna



idag mellan träningarna passade jag på att umgås med den här tösen. hur bra som helst! gillar henne nästan mer och mer för varje år som går, om det nu ens är möjligt efter 18 år tillsammans. men som vi säger - barndomsvän till ålderdomsvän, lätt. puss på oss.

becka berättade ju om dagens happening. riktigt kul! jag har redan börjat klura på låtar. roger pontare känns som ett givet alternativ. han är ju kung! seriöst alltså.

Dagens happening

gissa vilka som får vara med att bestämma musiken till SM då? japps, de skulle väl vara vi då!!
wooohoooo!!!

okey, det är visserligen inte bara vi BL´s som ska vara med att bestämma, det är hela elitgruppen som ska få vara med, men eftersom vi faktiskt inte är så många i gruppen kommer vi absolut att se till att göra våra röster hörda! inmarschen till 4*100fr är ganska så given om det är vi som får bestämma, så nu ska vi bara se till att få vårat förslag att gå hem hos övriga. åh vad kul!!
SM närmar sig med stormsteg, riktigt spännande!

nu blir det lite småfix här hemma innan jag om 10 min möter upp anna för en bikeride in till stan för att göra stan osäker tillsammans med övriga hooligans. eftersom det är måndag lär det väl knappt vara en levande själ i stan, men vi åtta är där och det är huvudsaken.


hallå, vart tog läsarna vägen?





jag kände att jag med skulle dra mitt strå till stacken genom att lägga upp bilder från midsommar, dock blev det bara två för min del. men två är bättre än inga, alltid nått. så, såhär såg min midsommar ut. det var mys på hög nivå med släkten. sånt gillar jag, det är min grej det. vi körde lekar, något som syns på andra bilden. vi var uppdelade i tre lag och i en av grenarna var det jag som körde mot min kusin (7 år) och min gammelfarmor (82 år). tror ni att jag ändå gick in för det till 100%? ja det stämmer, klart jag gjorde det. haha. kanske lite fult, men hatar man att förlora finns det inga gränser.. typ.

just nu sitter jag med tessan och kikar mamma mia. mysig film det där! precis i min smak faktiskt :)

singing in the rain

det regnade på träningen idag. spöregnade.
lätt att bassängens vattenyta måste stigit med minst en decimeter. typ. 
men we survived. och jag vet att alla biglumps körde riktigt fort på syran. inte långt till sm nu, very exciting !

midsommar med the palm-sisters var supermysigt ! dagarna bestod väl av ungefär 90 % slappisch. de resterande 10 procenten, den aktiva delen, innehöll brottning, kubb ( jag ägde paddan !!) och lite photoshoots.










           












Back in the loop

efter en och en halv dags rehab på landet med familjen och frida är jag fit for fight igen. verkligen bara slappat och laddat batterierna där ute i ödemarken, vilket jag måste säga har varit riktigt riktigt skönt! 

har som sagt inte gjort många knop där ute. läst böcker, ätit massvis med jorgubbar, myst, åkt lite båt, sprungit mellan husen i regn, kollat film, och även tagit årets först dopp. kan meddela det inte var ett dugg skönt i vattnet, men det blev i alla fall ett hopp från bryggan och sedan fick det vara bra.
på vägen hem hann vi även med ett stopp vid hängbron, och vi hade tur igen, bron höll för oss att gå över ännu en gång!
 




nu är vi i alla fall tillbaka i verkligheten, och dagens första simpass är avklarat. styrka och sedan ett ganska så skönt pass på nästan 5000. näst på dagens schema står en liten powernap, lunch, och sedan syrapass. eventuellt det sista syrapasset innan sm..



 

midsommar!

tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg här. jag befinner mig just nu i motala och dom tre andra big lumpsen är på landet och göttar sig. vet väl inte om det finns så mycket mer att säga. blir ett litet halvbreak nu under helgen, för jag menar - vem sitter hemma framför datorn under midsommarhelgen? så eftersom det ändå inte kommer vara några läsare, behöver vi ju inte skriva massa inlägg. vi spar på dom krafterna istället.. :)

trevlig midsommar på er!

Coolingar

ja ni, en sak är då säker: med dessa tjejer har man då aldrig tråkigt!
när vi BL´s hade litet slumberparty här och kände oss klara med singstar, men inte riktigt redo för att sova åkte plötsligt alla vinterkläderna fram.
i brist på andra aktiviteter sådär mitt i natten kan man ju lixom roa sig med i stort sätt vad som helst... 
ful, fulare, fulast var ledorden, och nedan kan ni se resultatet.

            

det är inte varje dag man skrattar så mycket som vi gjorde den kvällen!

skatergirl

Hejhopp! Nu var det ett bra tag sen jag uppdatera så nu är det minst sagt dax!:D har haft ytterst hektiska dagar fullproppade med massa häftiga events(:P) så vet knappt vart jag ska börja! Söndagen innehöll i alla fall en väldigt efterlängtad reunion med 9B, UNDERBART att få träffa på mina favoriter igen. Blir alldeles för sällan nu för tiden... men kvällen blev iaf fantastisk!:D Måndag var det sleep over med THE BIGLUMPS tills tisdag. Värt att nämna där var att jag missade träningen för första gången på jag vet inte hur länge för att gå på övningskörnings-kurs! Trodde det skulle vara värre än det var men det är väldigt skönt att ha det gjort nu... Så om två veckor (får inte godkännandet till att börja köra förens då) går ingen säker längre!:D
Det var i korta drag senaste 3 dagarna, snabbt och enkelt(Y). Idag avverkade jag och resten av gänget ett ganska slappt pass inför morrondagen då va ska bränna av en blixtsnabb 50 från pall. Väl hemma efter dagens fysiska aktivitet så kännde jag att jag va sugen på en runda runt broarna . Men den här gången var det ingen prominix, jag som har upptäkt att jag är en mindre stjärna på skateing, så jag tog min longboard och gleeeed hela vägen runt!:D SKILLS! Jag är helt fantastiskt duktig!  Har bilder, men strulade att lägga upp dom, så om ni har tur kanske ni får se senare(Y)


What?!?

då är ju den stora frågan : vart f*n tog det fina vädret vägen?!?

i går var det underbart väder, och tom kvällen var fin. varmt, skönt och lite sol, så det blev faktiskt en promenad/longboard tur sådär på kvällskvisten. okey, att säga att jag åkte longboard är kanske att ta i lite.. men jag stod på den iaf, och rörde mig frammåt, så vi kan väl säga att jag nästan åkte longoard. övning ger färdighet heter de ju, och man kan inte alltid vara grym från början!
kvällen var mysig värre iaf!

i morron är det för övrigt midsommar, och det är typ 10grader ute. vad hände med växthuseffekten och varmare klimat och allt sånt? perfekta midsommaren skulle vara varm, solig, myggfri, och i närheten av havet som då helst ska vara så varmt att det utan problem går att bada i. ser inte ut som det kommer bli riktigt så just i år..

planen är i alla fall att åka ner till landet med familjen efter morronträningen i morron och bara slappa fram till lördag kväll då vi åker hem igen. har vi riktigt tur kanske det blir några hopp från bryggan med paddan också. årets första dopp i havet i så fall. men det återstår att se..


haha

Men anonym.. jag menar inte att jag peppar till melissa horn utan att jag sover till den. läs en gång till och framförallt meningen "definitivt inte den bästa att peppa till", så ska du se att du hänger med lite bättre! :)

last year

det va mys med the girls yesturday - as usual ! marsmallowsgrillning och massa onyttigheter doppade i chokladfoundy. mumsfillibabba.
det är midsommar i morrn också ja. får se vad som händer. brukar ju hänga på landet med brudarna där ute. men lina skulle visst till öland och både tessan & natalie skulle bringa deras boyfriends. hehe, så jag kanske inte vill va med dom fyra liksom. menmen, thats tomorrow !

midsommar of 08 myste jag i alla fall med sanna. vi är rätt söta.










melissa.

jag kände att det var dags att slänga in en bra låt här på bloggen. det kanske inte är den bästa låten och definitivt inte den bästa att peppa till. men man behöver inte vara pepp jämnt. för mig är den perfekt att lyssna på nu, eftersom jag tänkte sova en timme eller två. förmodligen två, hur skönt vore inte det liksom. låten är iaf sommar 08 för mig - melissa är sommar 08.



jag tog ett klipp med lyrics så att ni kan sjunga med. bra va? jag vet ju att ni vill..

du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut.

en annan försökte ju faktikst göra ett inlägg under dagen, men gick det? nej precis, det var ju det det inte gjorde. lite jobbigt eftersom jag hade skrivit en hel del och lagt upp några bilder. istället försökte jag bita ihop och testa en gång till, men då det inte funkade andra gången surade jag ihop och stängde av datorn. så nu håller jag ena tummen för att det fungerar!

dagen har bjudit på två träningar. ena träningen resulterade i ett blåmärke och en ruskigt trött, lite småirriterad sanna. andra träningen var lite lugnare om vi säger så, skönt det! vore ju lite trist att få ett till blåmärke på handen, ett funkar men två - big no! däremellan hann jag med både det ena och andra, bland annat några timmar i solen med samuel. men någon färg fick jag inte, schysst. den tackar man för!

imorgon är det lite jobb som gäller för mig. tre timmars förberedelser inför mina tre veckors sommarjobb. lär nog gå...bra! uäh. men - vuxenpoäng och pengar.


keep on rockin

wohoooo !
ska iväg och träffa dom här små stjärnorna nu ! idag blir det myspys och marsmallows hos klaris. dom är 100 % mys dom här girlsen. puss på dom. 
tyvärr blir vi dissade av carro (aka PADDAN). hon skulle visst umgås med sin lilla boy. suck .... (OBS! svenska) 

nu ska jag dra på mig nån mycket spejsad outfit. not ! och sätta upp en riktig partyfrilla. not ! sen är jag fit for fight.

 
heja olle !

hot stuff



















ändrade planer

hade tänkt att slänga in ett litet inlägg här i går efter träningen, men andra planer dök upp och bloggen råkade bortprioriteras lite.. sorry about that. 


vad som i stället tog upp tiden i går kväll var:

  • cykeltur hem efter träningen.. jag måste lätt vara världens bästa syster som låter carro åka bil medans jag cyklar när inte alla cyklar gick att få på där bak på cykelstället på bilen. speciellt efter ett syrapass!
  • rota runt lite på vinden för att hitta lite solstolar att sitta och mysa i ett tag. inte helt lätt att ta ner de stora stolarna, men med lite fix och trix gick det bra.
  • köra in till stan för att lämna paddan hos hanna för klassfest, åka förbi bosses och köpa glass till efterrätt åt resten av familjen, och sedan vänta på henke utanför tinnis eftersom vi av någon lite smått oförklarlig anledning lovade att hämta hem honom när vi ändå var i stan.
  • och till sist blev det plötsligt aven en bio. vi såg änglar och demoner, som var riktigt bra och spännande, men läskig och jag satt och tittade genom fingarna en hel del..

back on track

nu är det dags för mig att dra ett strå till stacken igen efter två dagars uppehåll. nästan så att jag får skärpa mig! men tiden har rullat på rätt bra och datorn har hamnat lite i bakgrunden. men nu så, nu är jag på banan igen.

har haft ett par riktigt bra dagar bakom mig. åkte till motala i fredags där jag stannade till lördag kväll. hann mysa ner carrobarro en hel del, kika på cyklisterna som cyklade runt vättern samt träffa min söta farmor/farfar, mormor/morfar, gammelfarmor och mina söta kusiner. tio poäng åt den motalavistelsen, helt klart!

igår var det bara chill för min del. hann med två träningar, övningskörning (och nu är det avancerad nivå jag snackar om, inga parkeringar längre utan trafik), och myskväll med två hyrda filmer och lite godis. nästan så den dagen också får en tia. faktiskt alltså!

idag blir det lugna gatan fram till träningen. därefter drar vi åbäken hem till palms för en film-singstar-myskväll. låter riktigt bra tycker jag!

bjuder på lite bilder från helgen som ett fint avslut på inlägget. hehe..


round n round

är det normalt att ha lite smått panik för att man har för mycket fritid redan dag 1 på sommarlovet ? nähä, nej okej ...
jag klarar inte riktigt av att bara ta det lugnt.
det typ sprätter i kroppen sådär ni vet.
sådär så man känner att man bara vill ut och springa 17 varv runt huset ? nähä, nej okej ni brukar inte känna så...  

jag försöker i alla fall klämma in så mycket aktiviteter som möjligt om dagarna.
klassparty i fredags, precis som C sa så var det sjukt kul, håller också med henne om att alla detaljer inte behöver nämnas... vissa saker kan vi kanske bara försöka förtränga ? aja, klassen är gulligull i alla fall.

igår kväll hade jag favoriterna från gamla klassen här ( minus nattipatti som dissade oss för sin nya love.. ). jocke & alex visade sina gitarr-skills. dom är så duktiga så, kunde till och med spela rock n roll - hutchinson, puss på den.  

         

     


om en timme kommer några andra favoriter hit, olivia, emma & klara. det är filmmys at my crib som står på shemat.
TUMMEN UPP FÖR DET !

what a day!

Vilken dag säger jag bara! Kunde inte fått en bättre start på mitt 10 veckors SOMMARLOV:D!! Det roliga började väl efter morronträningen där vi brännde av ett pace-pass. Lite jobbigt va det allt... Efter dagens fysiska ansträning gick vi med raska steg hem till F där vi gjorde iordning oss för vår avslutning och utspringet för studenterna. Trotts konstant regnande hade alla grymt skoj!:D När vi var färdiga inne i stan åkte vi hem för att förbereda studentmottagningen. Det blev en hel del folk... räknade att sammanlagt var det över 80 pers(Y) men det är ju bara skoj;D

Sedan kom den efterlängtade kvällen med girlsen! Emma, som även fyllde år igår, GRATTIS TJEJEN, räddade hela kvällen då hon fixade att vi kunde va hemma hos henne:D YEYJ! Behöver inte ta med alla detaljer, men grymt skoj hade vi iaf!;D


För jag har tagit studenten!

i går var Dagen med stort D. studenten.
vilken dag det blev asså, helt sanslöst kul. otur med vädret, men det hade egentligen ingen som helst betydelse. alla hade ju ändå humöret på topp från fotograferingen och champagnefrukosten i sporthallen vid 06.15 fram till sängdags nån gång mitt i natten. way to go, way to go.

väldigt många höjdpunkter under dagen, orkar dock inte ens försöka dra alla. men en som nästan måste nämnas är väl kanske 55an med ena mentorn. tequila race, lakrits shots, och senare ett mms till katedralskolans lärare. ja vad ska man säga, det är kul med mentorer som bjuder lite på sig själva!



   

tack för en underbar dag!


right round

vi lever i alla fall, thats for sure.



       

/ C& F

sommarlov!

nu har beckiz90 äntligen tagit studenten och vi andra har fått sommarlov! riktigt skönt är det och becka var precis så lycklig, glad och fin som man ska vara när man tar studenten. ooh, vi andra är skapligt avundsjuka.. men redan nästa år är det min tur och året efter det är det frida och carros tur. det fixar vi tjejer! så länge kan vi ju be till vädergudarna och hoppas på bättre väder än vad det bjöds på idag.

frida och jag kom nyss hem från stan, där vi stod och tittade på vagnarna. nu ska vi fixa de sista grejerna på vårt hemliga uppdrag, sen ska vi ta oss bort till hjulsbro där det är studentmottagning som gäller.

bilder kommer imorgon!

sommartider

då var det mindre än 12 timmar kvar till sommarlovet då !!
dagen har väl inte haft så mycket spännande upplevelser att bjuda på.
klassen har försökt planera för morgondagen..  det har uppstått lite problem .. hehe..
var på en date med klass-tjejerna förut. vi smsade alla i klassen som vi hade nummer till och kollade om vi kunde va hos dom. men tydligen så förväntar sig alla att det är vi som ska ta tag i problemet. helt stört, alla verkar tro att vi ska lösa det här.. men som tur är så  har vi också planerat att lösa problemet ! det ser för tillfället rätt ljust ut har jag hört! världens bästa emma kanske blir klassens hjälte :) hoppashoppashoppas.
vi har i alla fall en plan B som vi får slå till med i fall allt annat skiter sig, känns bra.


stressigt värre

Jösses vilken dag asså! Full rulle från start. Vaknade 10 över 8 för att ja skulle gå på lillebror henriks skolavslutning. Hela familjen va faktiskt där.. otroligt! Hurtig som man är tog ja då cykeln, och såklart skulle den strula precis då ja behövde den! och tusan, kom på att ja har glömt den vid skolan....... får hämta den i morron. eller i övermorron. Aja på väg till avslutningen plockade jag upp lilla victor och tillsammans gjorde vi nya munken osäker igen;D+ hälsade på lite lärare. Efter det till stan, uträtta massa ärenden, äta lunch. Sen hem, träning, fika med tjejerna och försöka fixa morrondan, sen hem till hanna och nu ÄNTLIGEN hemma igen. Ja håller på att gå in i väggen vad mycket ja egentligen måste göra nu...... Men ja kör som min syster, prioriterar att skriva i bloggen ist(Y) toppen!

Har försökt få lite ordning på morrondagen då vi inte längre kan va hos frida................ men det går inte så bra! Men på något sätt ska det fixa sig! får va lite positiv här, det är inställningen som gör det;D


en liten truddelutt.

Det är dags för det första youtubeklippet på den här bloggen känner jag och vad passar inte bättre än att det är fiskmåsen och jag som bjuder på lite skönsång. Njut gott folk här snackar vi sångröster!



Förresten..

svar till annna. de står i kategorin vem de är som har skrivit de olika inläggen.
med andra ord, väldigt genomtänkt.

Tomorrow it smells

eller på svenska: I MORRON SMÄLLER DET!

i morron är det alltså dags. Nv3D tar äntligen studenten. woopihoo! dagen har därför mestadels bestått av olika fomer av förberedelser inför morrondagen.
lite avslutningslunch, lite katedralsång, lite dela ut slutbetyg, lite studentsång, och massa pynta vagn och måla lakan med resten av klassen. bullar och hårspray kommer lätt bli pricken över i, och flaket kommer bli sjukt snyggt!

nu tänker jag fortsätta mina föberedelser, vilket i detta fall innebär: måla naglarna.

WOOOOHOOOOOOOO!

nästa år är det min tur!

då var jag nyss hemkommer från motala, det var nämligen dags för min kusin att ta studenten. så nu är det bara jag kvar av oss kusiner på pappas sida. och jag har faktikst bestämt mig att ta den redan nästa år, även fast jag egentligen har två år. men jag ser det såhär..
  • det kan vara kul att ta det med en klass som man gått med i tre år och känner.
  • de kurser jag läser fjärde året kanske går att läsa lite snabbare så att jag kan bli klar redan vid jul eller mitten av våren.
  • jag orkar inte vänta i två år!

den sista punkten är den som väger tyngst just nu. idag när jag såg alla springa ut, åka flak, sjunga, skrika och vara sådär sjukt lyckliga så blev jag så ruskigt avundsjuk så att jag helt enkelt inte vill vänta i två år, då det egentligen är mitt år nästa år. så därför kommer jag ta studenten nästa år och jag längtar redan om vi säger så..

men innan dess är det ju beckas tur, redan imorgon! herregud. lilla tjejen kliver ut i vuxenvärlden imorgon.. det känns inte tryggt!

varning för hund

hjälp ... jag sitter instängd på mitt rum nu. jag som trodde att jag skulle vara själv hemma i lägenheten gjorde en fasansfull upptäckt i morse när jag vaknade . mamma, pappa, min moster och agnes har lämnat mig här alldeles ensam tillsamans med min mosters hund. hur tänkte dom nu !?
vi går inte alls ihop vi två.. jag gick in till köket nyss och skulle hämta lite käk, det va då jag upptäckte honom. ( linus heter han btw, hehe ) han förföljde mig sedan in till mitt rum, man ba
- hallå, nej linus ! här får du absolut inte va, FÖRBJUDET OMRÅDE! 
sen jag var tvungen att hoppa upp i sängen så att han slutade naffsa på mina fötter. sen fick han värsta spattet ! haha, han typ hoppade upp och ner. han bet och drog i mitt lakan också ! han är knas asså.. 
nej men i alla fall, nu har jag lockat ut honom ur rummet. så nu är jag säker. pjuh !

men det känns lite scary. det är liksom han som har makten i lägenheten just nu ...
nääää det här är inte okej,  nu ska jag gå och visa honom vart skåpet ska stå !

här har vi en proooooom-bild på mig, bananna och den lilla solstrålen .
men skenet bedrar kan jag lova er gott folk, han är inte så lugn & harmonisk som han ser ut ...



Avslutning

nu bär det av mot nya munken för skolavslutning.
ponken slutar 9an i dag, och både carro och jag kommer vara där. vilket kap vi måste vara som systrar, engagerar oss i skolavslutning lixom. i bland så!
värsta finklädd ska han stå där och ta emot betyg å sånt.
lite kul att se, eftersom jag missade min egen avslutning i 9an och inte heller kunde vara med på carros. men nu så, skolavslutning here we come!

Resultat av kvällsplanerna

efter ett par timmar med klassen i vårt garage har vi hunnit med att äta tårta, godis och planera studenten. låt-listor har skrivits, dekorationer till flaket har hittats på, och utspring har tänkts igenom.
kan väl säga att det hela ser ut att bli mycket lyckat, att det kanske suger lite grann sådär att vädret ser ut att bli skitkasst, men att totalt sett lär studentdagen bli helt grym!


liten update

hörrni, alla BL´s. det håller inte att alla skriver om samma sak, en gång i varje inlägg nämndes morgonträningen. så kul är det ju faktikst inte att läsa om vårat icke-normala liv. det får vi ändra på! men vi är ju trots allt nybörjare på detta... med tiden så kommer det bli superbra, becka har ju redan lärt sig att prioritera. en förebild för oss andra BL´s!

nu är det andra halvlek i fotbollen som gäller. och för carro och becka, som har noll koll vad gäller sport, så är det sverige-malta som spelar. vissa är ju faktiskt lite intresserade *host* frida och jag *host*. go zlatan!

kvällsplaner

precis som för de övriga tre BLs började dagen med morronträning. att träna är kul, men när man vaknar upp vid 04.58, och det är juni, 8 grader varmt/kallt, mulet, duggregn och man ska träna ute i tinnis kan man fundera lite kort på vad det egentligen är man håller på med..
men som S sa, bassängen är ju varm iaf!

nu om en timme dyker delar av klassen upp här för någon form av "hej-nu-ska-vi-passa-på-att-umgås-och-planera-studenten" get together. garaget där det är tänkt att vi ska vara är ett stort kaos, jag har inte ätit middag, inte packat upp simgrejerna, och hela jag luktar simbassäng eftersom jag inte orkade tvätta håret efter träningen. och bäst av allt är att jag i stället för att göra nått åt nämnda problem sätter mig vid datorn å skriver ett blogginlägg.

det gäller att prioritera rätt i guess!


ren talang

Vaknade just upp från min super-napp mitt på dagen, ett brännhett tips till alla som vill se lika söta och fräscha ut som mig dagarna i ända;D hoho. Min dag har väl varit snarlik min vapendragare, F´s. avverkade snabbt och smidigt ett morronträningspass för att sedan bege mig (utan frukost i maggen, glömde) till skolan för sista "lektionen" ever i 1an! Och det va betygssnack spanska, och tro det eller ej G!:D:D själv är jag vrålnöjd att jag ens tog mig egenom kursen..

Måste ju osså nämna dagens "shit-hur-gick-det-där-till". Själv är ja faktiskt väldigt förvånad att ja lyckades få ett mvg andra gången vi snackade, men tyvärr är det varken min skönhet , list eller mina tårögda hundvalpsögon. Denna gången var det  ren talang, jag har hört att det är kunskapen man sätter betyg på.....:D

Innan hemfärden så hade vi ett mission  kvar. Ansvarsfull som man är, fick jag uppdraget att fixa våra små fröknars avslutningsblomma! Så på väg hem till F stannade vi och "la undan" två fina blommor. Visste ja inte ens att man kunde göra.. Nu väntar ett styrkapass och lite simning. I regnet.. Men finns inte dåligt väder, bara dåliga kläder!:D

fjäskis-paddan

Då var man hemma igen då. mycket hård dag hittills, NOT ! men det är så det ska va, muy me gusta !
S nämnde ju morronträningen, härligthärligt. sen blev det skolan, där fick jag o C sitta i typ 1 1/2 timme och vänta på att få våra spanskabetyg.. var väl ingen jätte surprise att båda fick G om man säger så. man kan ju inte vara bra på allt liksom. men nu är vi i alla fall klara med spanskan för resten av våra liv !! wohoooooooo !! känns så sjukt jävla skönt. vi funderar på om vi ska h nån slags magisk ritual och bränna upp alla våra spanskaböcker, skulle kännas grymt bra. hehe ..
sen i alla fall så har jag varit på hemligt updrag med S. kan väl inte säga mer än - mission complete !

dagens "shit-hur-gick-det-där-till" står caroline paddan palm för. hon lyckades nämligen med hjälp av sin skönhet, list och sina tårfyllda hundvalpsögon fjäska till sig ett mvg i svenska. you rock girl !

jag vet att rebecka aldrig nånsin kommer lägga upp bilder från balen herself, fast jag vet att hon egentligen vill.
så here you go beckiz !
titta och njut gott folk, för jag är väldigt tveksam på om hon nånsin kommer bli såhär snygg igen ... 


               
 

dagens första.

GODMORGON!

idag var vi fyra BL´s (förkortning på biglumps) uppe med tuppen. morgonträning var det som gällde och imorse var det inte alls roligt att gå upp eftersom det regnade ute. jag lovar er att det är inte roligt att gå upp 05.00, kolla ut och se att det regnar för att sedan 40 minuter senare hoppa i en bassäng och ligga där i 1½ timme. men faktikst, väl på plats så var det inte alls farligt. bassängen är ju i alla fall varm.

men det jag skulle komma till, kanske lite lång "inledning", är hur jäkla bra vi hade det i thailand. då var det varmt dygnet runt, det var också soligt hela dagarna och det var sådär asbra ni vet. jul, nyår, semester och träningsläger - allt på samma gång, kan inte bli bättre känner jag. för att ni också ska känna lite av stämningen slänger jag in några bilder, njut!

 

ni ser ju, kan man må bättre? tveksamt alltså.

nu ska jag sussa lite innan jag möter upp frida för lite hemliga äventyr. därefter är det dags för terminens sista prov, puuh!

HEJHOPP

Nu när frida skrivit sitt första inlägg kan jag ju inte vara sämre;) och i och med detta så är bloggen nu officiellt invigd då alla medverkade skrivit sina första inlägga:D wohoo! Det har kommer säkert bli asbra med tiden. Måste ge frida lite credd för hon räddar hela avslutningen! Vet att det är en hel del som är taggade inför fredagen. Hoppas bara inte hon fegar ur nu.. med finns ju ingen anledning!;D
Blev ett väldigt kort först inlägg, men det är något som ja får jobba på. Kan ju bara bli bättre!:D 
// Carro


LETS GO CRAZY

Jaha då va det dags alltså ! min tur att stiga ut i rampljuset i den här nyfödda bloggen. what a feeling !
ehm, aa asså jag har väl inte så himla mycket spejsat att komma med ...
men jag kan ju meddela att ni från och med nu kan kalla mig FFF (=FestFixarFrida) jag har liksom typ tagit på mig att fixa klass-partyt... ( hej grupptryck!? )
just nu försöker jag desperat charma nån annan i klassen att ta över den fruktansvärda uppgiften. men det går sådär med det altenativet kan jag tala om ... konstigt med tanke på min extrama charm, bländande utstrålning och otroliga karisma kan man tycka. men aja, det löser sig.
le bara, det ordnar sig, le bara !

Spontantripp till stockholm

då kör vi!
precis innan det var dags att bege sig från helgens DMtävlingar meddelade micke att vi var träningslediga på måndagen. oväntat, men inte ovälkommet.

det gäller ju att utnyttja de få lediga dagar vi har, så vid nio-tiden på söndagskvällen fick vi då för oss att boka biljetter till stockholm för att spendera dagen där. ett väldigt bra beslut!
vi hann med både det ena och det andra under dagen, både shopping, lunch, mys, span på lite småfula studenter, en liten date, glass och skratt.
ja vad ska man säga.. makeup store inne på åhlens kommer alltid väcka minnen..
härligt!

sådär ja!

Sådär, då var vi äntligen igång, och det var på tiden. Vi har ju snackat om det här ett bra tag, men det som krånglade var ju vad vi skulle heta. Det är inte så lätt som det låter, jag menar ett namn som representerar alla oss fyra. Egentligen skulle vi ju behöva x-antal ord, men det kan lätt bli lite mycket och kanske lite svårt att komma ihåg. Men biglumps satt som spiken i kistan, åbäkena liksom. Det kan ju inte bli bättre!

Nu är det bara lite fix och trix med design, header, kategorier mm innan bloggen är redo för rampljuset. Sen kör vi! :)

//SANNA

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0