åt samma håll

elva minusgrader ute idag då. kallt ni!

idag har jag varit i skolan för en geografilektion. ätit lunch med mamma och tagit en sväng på stan med frida. härlig dag hittills. på tal om mamma, sötisen. hon lämnade en läppstiftsmeddelande på toalettspegeln till mig innan hon tog tåget till malmö. fin hon är!

idag fyller mitt körkort ett år! känner mig verkligen som en erfaren bilförare såhär ett år senare. hehe.


tummen upp för livet ni!

Henke-boy 17 jordsnurr!

Idag är det PARTY på klocksippevägen, lillponken fyller 17 år! GRATTISGRATTIS!
.
.
.

o så vare måndag igen

inte så dumt att börja 12.40 idag inte. har engelska idag = vi sitter längst bak och hoppas att han inte ska fråga oss nåt om boken vi alltid ska ha läst. det har liksom blivit nån typ av tävling. den som lyckas undvika att få nån fråga under en lektion är en vinnare. annars kan man ju kanske börja göra det vi ska och faktiskt kunna svaren på frågorna. men ja vi har inte kommit så långt än.
.
och så har vi redovisning på religionen. valfri sekt/religösa grupper. känner mig riktigt livsglad som valde satanismen! men pålar, offeraltare och huggtänder är ju rätt snuttigt det med.
.
snart får vi träffa lilla beckiz igen!!!

kul då

vad kul det är att komma till skolan, efter att ha gått i tio minusgrader, och höra att det inte är någon lektion. det var bara att traska hem igen. nu sitter jag med vantar och försöker få upp värmen i händerna. tjiho liksom!

hjärter dam

igår var det första advent som innehöll adventsfika, lussebullebak, harry potter, snökaos och massa mys. hima härlig söndag!


pappa och jag stod för bakningen. gick galant! min plåt blev finast.


tjocka och goda!


snökaos. brukar se ett hotell längre bort på gatan, men inte igår inte.


mys!

idag är det skola och träning som gäller. ska även få låna fem filmer harry potter av frida, fick liksom lite mersmak efter gårdagen. ser ut att bli en bra dag!

Va de nått mer?

nutrition exam, english paper, packa, välja kurser inför nästa år, köpa julklappar, fixa med hyra mm i förväg, skriva ut flygbiljetter, fixa någon som kör mig till flygplatsen, träningar, klura ut hur jag tar mig till simhallen när jag väl kommer fram, häta signerat papper så ja kommer in i landet igen, komma på vad jag ska ha med mig från sverige, fixa min cykel, möte med chris butler...
nått jag glömt?
garanterat. men det fina är att när jag om lite mer än en dag har tagit mig igenom allt dedär så sätter jag mig på ett plan till sverige för att tävla och mysa med fina BLs!

Söndag

har precis varit nere och plaskat lite i poolen på vår egentligen lediga dag. kändes som en bra ide eftersom ja kommer missa lite vattentid när jag reser sen. inte alls långt kvar nu! längtar lite efter att få träffa er tjejer, känns som de kommer bli asnice!

Who´s awesome?

Asså, ibland är allt så himla rörigt. Jobbigt värre. Men som tur är finns alltid lilla fridiluu där! I´m so lucky.
.
.
.
.
.
.
Youre awesome.

första advent

det är brutalt mycket snö idag alltså. vill åka pulka, kasta snöbollar och myla folk. men det får vi ta en annan dag. om två timmar tar jag min kälke och glider ner till bion och myser med harry potter. det blir ju fint!

Lets remove the space between me and you

har 1000 saker att göra, och får inget gjort. varför hittar man alltid så mycke roligare saker att göra när man verkligen inte har tid för? värdelöst ju. men nu är klockan 16..02 och jag ska skärpa mig. dags att vara effektiv, hey ho lets go!
ett par effektiv dagar kvar, sedan bär det av mot sverige. de klarar jag av. blir ett motivera-mig-själv inlägg dehär, kul för er att läsa!
lite kul kan ni ju få iaf. dagens braiga låt.
.
.
Here’s the situation, been to every nation
Nobody’s ever made me feel the way that you do
You know my motivation, given my reputation
Please excuse I don’t mean to be rude


saffran

har försökt hålla mig inne idag. what else to do när det är tusen minus och snöflingorna är så stora så man nästan får hjärnskakning när dom kommer slungandes. men har hört att dom har mer kaos nere i helsingborg. typiskt skåningar, så fort det kommer lite snö får alla panik och välter omkull.
.
fick i för sig trotsa kylan och dra till träningen. och sen hängde jag lite på stan med carro.
skulle träffat några fina töser ikväll, men carro dissade så vi sket it. hon skulle säkert skypa. som när vi va hos samme förra helgen "åh va trött jag är! nu måste vi åka hem så att jag inte somnar bakom ratten.." men jaa vad gör hon direkt när hon kommer hem... loggar in på skype såklaaaart. snutte alltså.
.
har ätit lite för många lussebullar för mitt eget bästa också. knådade ihop några fina faktiskt.

chokladkalender

jag bad pappa köpa en chokladkalender till mig i år. igår kom han hem med en.
en rosa med törnrosa, askungen och snövit på. kan inte bli så mycket mer jag.
sanna 19 år liksom! grymt.


fin va? var tvungen att få med mina dunisar också.


life in slowmotion

inledde dagen med en runda + fika på stan med lina. köpte faktiskt mina första julklappar, en till mamma och en till pappa. två julklappar som de fick öppna redan ikväll. klarar inte av att ha de i garderoben i en månad, lika bra att de får användning av julklapparna nu när det passar som bäst.

efter lina gick jag till skolan för en geografilektion. jätte värt! därefter hängde samuel med hem för lite pannkakor innan träningen. mysig dag!


är de inte härliga?

TrueLoveSparkle

Då var torsdagen över. 3 lektioner, ett simpass och dagens highlight; vanilj-hjärtan, julmust och julmusik hemma hos fridiluu!:D
.
.
.
.
.
Frida ladda upp bilder från hennes nya iphone 4! ASSSBRA investering:D:D

HEJHEJ

gosig dag. kanske inte riktigt så bra som olivia igårkväll lovade att den skulle bli. men aa den dög! olivia själv va rätt mysig haha, varma kläder hade hon i alla fall på sig! jag och c va också mysiga. men det är vi ju alltid. 
.
.

gubben i lådan

inleder morgonen med lite musik.



ingen skola idag, som vanligt på torsdagar. skönt är det! får se vad dagen har att erbjuda. träning vid 14.30 är i alla fall spikat.

idag är det häna banänas födelsedag. GRATTIS!

vitt

tror nog inte du har det så himla kyligt och blåsigt becki. du får liksom räkna med att du behöver liiiite mer än vantar och luva på dig när du landar i sverige nästa vecka!
.
.
.
.
.
.

Thanksgiving

ut i kylan och blåsten till dagens sist lektion: engelska. i dag är det debatt på schemat, och jag ska vara domare. de ska debattera om i fall kineser borde lära sig mer kinesiska i skolan, för tydligen lär de sig nästan mer engelska än kinesiska.
oerhört spännande..
när det är avklarat blir det en snabbis hem och packa ihop väskan innan vi drar hem till amie för att fira thanksgiving där i morron. inte helt 100 på vad jag har att vänta, men det verkar mest som att det är en himla massa mat och chill.
ska jag väl klara av lixom..
luva och vantar är på. ready to go!

en vecka

hur skönt som helst att inte ha nåra lektioner idag. sov typ 11 timmar. gick ut och fixade important stuff. och nu myser jag. ska plaska lite om en timme och sen är det möte med talanggruppen ikväll. mindre än en vecka till sm och vi får träffa becka igen!! åh så bra det kommer bli det här.
.
är förresten asirriterad för att jag inte fått tillbaka mitt gamla mobilnummer än. riktigt kämpigt. hoppas jag får tillbaka det ikväll. 
.
såhär såg det ut på katedral igår,
.
.
.
.

woligt!


Biglumpsreunion only a week away!

om en vecka har jag lämnat madison och är på väg mot stockholm. biglumpsreunion och sm, kan inte bli så mycket bättre än så va? samtidigt som de ska bi så himla kul att komma hem en sväng är det trisst att åka ifrån folket här, även om det bara är för ett par dagar.
laget drar ju till texas och tävlar medan jag drar hem och drar några längder på sm. tråkigt att inte följa med dit, men det positiva överväger lätt det negativa och jag räknar ner dagarna nu!
för alla ni som undrar asmycket och verkligen är intresserade att veta så tror jag att min exam gick helt okey i dag. skönt.

Hate tisdagar.

Okej, topp 10 jobbigaste dagarna ever.
Börjar med att jag ska vara duktig och skrapa bilen för det snöat hela natten. Slänger i min väska i bilen, stänger dörren, börjar skrapa. När jag hunnit halvvägs hör jag hur bilen låser sig. Jahaa, okej, vilka bilar låser sig själva? Vår gör det iaf(Y) Kollar om ALLA dörrar är låsta och såklart var de det. Ser bilnyckel ligga inne på sätet och min väska med plånbok, mobil, busskort, almanacka, pennor och böcker till alla ämnen vi hade den dagen. Reservnyckeln, den kan jag ju öppna med! Nee, juste den är i Stockholm med mamma.
.
Tänkte skita i hela dagen och sitta hemma och tjuta, men pappa agerade räddare i nöden och körde in mig till skolan. Väl där lyckades tjejerna rädda min dag! Vilka små saviors asså. Vet inte vad ja skulle gjort utan dom. Men problemen var inte slut där. Behövde ta mig hem från skolan också, by bus. Men hade inget busskort, ingen mobil och får inte betala med pengar. Här fick Jacob rädda mig! Fick låna hans busskort och lyckades ta mig hem. Klarar man sånna här dagar klarar man allt!
.
.
.
.
Dagens superhjältar!

plutte

helt galet hur mycket det snöat och blåst idag! jag o sanna va tvungna att stanna och liksom vända oss bort från blåsten för att kunna andas när vi va på väg hem från träningen. morronträningen imorrn är flyttad till eftermiddan också för att micke kommer va insnöad. det är ju skönt i för sig! inga lektioner i morrn heller, partyparty!
.
dom senaste dagarna har jag o agnes kollat igenom massa fotoalbum från när vi va små. himla mysigt man verkade ha det då asså.
.
.
.
.
sen vet ni, sen hittade jag den här bilden från mallorca typ 96, så stod det brevid fotot "Frida med sin favorit ledare Linda på bamseklubben". hallå det är Linda Bengtzing ju!! haha så nu vet ni vad hon gjorde back in the days.
.

stormigt då

snöstorm i linköping idag. inte alls kul. det gör mig inget att det snöar och är kallt, men måste det blåsa? man ser ju herregud ingenting när man gå ut, speciellt inte om man cyklar. därför får det nog bli en promenad till träningen sen. vill ju gärna komma fram hel och inte med några brutna ben. skulle inte vara så kul 8 dagar innan SM.



nu ska jag titta klart på "fyra födelsedagar och ett fiasko" innan det blir mellis.


Exam

kan ni snälla hålla tummarna för mig i morron?
har marriage and family exam halv 10, å ja behöver lite support där hemifrån känner jag. så mitt förslag är att vi alla hålla tummarna tillsammans då? bra. deal.
god natt!

pälsmössan

i helgen har jag, mamma och pappa haft en pågående diskussion. är inte riktigt klar med den ännu eftersom ingen tror på mig eller förstår mig. antar att ni börjar fundera över vad den diskussionen kan handla om. jag ska visa er.

en mössa.

det började med att jag berättade för mamma och pappa att en mössa med päls kallas björnfitta. det vet väl alla? men så fort jag hade sagt det ordet fick jag på direkten höra "men sanna!!" och så fortsatte det. så fort jag öppnar munnen för att förklara mig får jag genast höra "men sanna, det räcker!". konversationerna har sett ut såhär på ett ungefär;
tror du verkligen att någon skulle gå in i en butik och fråga efter en björnfitta?
ja, klart att det finns folk som har gjort/gör det. den heter ju det!
men sanna, du kan inte mena allvar att du tror att mössan heter så?
jo, eftersom den gör det!
men den kan inte heta så, vissa kanske kallar den så. men den heter inte så!
vi kan gå in på datorn och googla på björnfitta så får ni se.
det räcker sanna. jag vill inte se!

haha. fårstår ni hur kul jag tycker att det här är? jag verkligen njuter.

Apple pie

lördag:
morronträning då vi körde 2*(100L,100M,100L,2*50M,100L,4*25M) 1 varv fj 1 varv fr. halvskönt. powernap på de, lite skype med folk där hemma, plugg, middag på restaurang och sedan harry potter med tjejerna. himla mysig kväll vart det!
söndag:
sovmorron, pancake frulle, plugg non stop precis hela dagen, å sen baka äppelpaj med dan på kvällen. väldigt amerikanska pajer då vi pöpte allt färdigt. degen var klar, äpplena kom på burk, och så in i ugnen. men de vart himla goda iaf, så sen myste vi lite med maggie framför en dålig film å käka paj. asnice!
gulligt, jag ser ut som en tjock hamster!
dans paj till vänster, min till höger. erkänn snygga blommor ja fick till!

Twist

Frida gnäller på att jag inte drar mitt strå till stacken här inne på Biglumps. Fattar inte alls vad hon menar egentligen..... Men händer inte så mycket assscoola happenings just nu som jag kan skriva om, så bjuder på lite bilder. Och då jag inte har några nya bilder blir det bilder som är tio år gamla(Y) SWEET:D
.
.
.
.
.
.

hahah det är så läskigt att man kan känna igen sig i den här

-älskar du mig?
-nej.
-varför inte då för?
-ja för att du köper ju aldrig nåra kläder till mig.

söndag

körde bil idag. bäst var jag faktiskt. höll på o köra på en vildsvinsbebis men skicklig som jag är så lyckades jag fixa det med. tränat lite också, inte långt till sm nu!!! och nu då. kanske dags att göra nåt vettigt nu såhär sista timmarna av helgen. kanske nån skolgrej som ligger o skaver. men man vet ju aldrig, dyker väl antagligen upp nåt som känns ännu vettigare än det.
.
och så snackade jag med den här pinglan nyss,

röj

hängde med carro, samme, gustav o kalle i hjulsbro igår.
först körde carro hem oss till hennes crib,
.
sen bakade vi chokladbollar,
.
sen skulle jag hälsa på firren. men det gick inte att se den,
.
sen åkte vi till gustav och hittade kort på carro o gurra när dom va små,
.
.
.
.
sen åt vi popcorn och mös i källarn,
.

tillägnat becka

vet ju att becka saknar idol borta i usa.
därför ska jag nu ge henne tre klipp med min favorit.







visst gillar du honom också becka? inte den snyggaste den här säsongen, men den grymmaste. 10 dagar tills vi ses! mys.

JC

nämen är det inte samuel som sitter uppe på reklamskyltar överallt i stan!!

springnota

dagens snuttigaste. mina små hajar som jag (är tvingad att träna) tränar på fredagar kom o sa att dom inte ville flytta upp nästa termin ifall dom inte fick ha mig. dom små liven alltså. ville bara nypa dom allihopa i kinden. snutt.
.
ska träffa carro, emmi o olle om 2 min på ekholmen. good luck.
.

Härliga coacher!

"you find out the most about yourself when it fucking hurts like a mother fucker"
-Carrie Nixon
våra coacher här är helt otroliga. de kan pusha en tills man vill lägga sig ner på marken och bara dö, men trots det det är de är alltid så positiva och glada att det lixom inte gör något. man tycker alltid någon stans att det faktiskt är kul, och de supportar en och stöttar en jämt. they are awesome!

this is torture

vissa hade sovmorgon imorse, andra inte. jag var en av de få som inte hade det. så medan frida och carro låg hemma i sina varma sängar och sov, cyklade jag till träningen i minusgrader klockan 05.05. funkar ju det med!

när jag var på väg till simhallen sjöng jag på några rader ur den här låten.
gissa vilka? he he.

powernap <3

dagens powernap på 10min blev plötsligt lite längre och slutade på 1 timme och 40min. cred till mid där, inget plugg den eftermiddagen inte!
de sög ju lite, men ja va rätt effektiv under vår study table tid, så vi kan väl se det som kompensation! nu är det dags att nanna, i morron är det fredag vilket innebär styrka. kan vara veckans värsta träning. du har något att se fram emot nästa år carro då du får kämpa dig upp för dendär jävla backen med mig när vi varje fredag kör wheels.
asmysigt!

lets run away

hade tre timmars hål idag. satt och ruttnade. eller inte!!! BESTÄLLDE STUDENTMÖSSA!! det var dagens största ögonblick. hann åka hem till C också. åt pepparkakor.
.
imorrn ska jag charma mig igenom en redovisning om en svenskabok som jag läst 43 av 310 sidor i. men en utmaning är ju alltid kuuuul!!
.
.
.
.


i´m going down on my knees for you

idag har jag gjort något jag aldrig gjort tidigare. nämligen målat en pall. förvandlade en vanlig ljus träpall till svart. eller svart blev den inte även om det var meningen, den är mer grå/brun. men det funkar det med, fin är den i alla fall!


en snygg bild på min snygga pall. känner mig som en väldigt händig kvinna!
avlutar med att köra en låt som lina och jag lyssnade sönder i ettan på katedral.

EVENTUALLY...

jag har snart tagit mig igenom ännu en tuff onsdag med fullspäckat schema från 05.30-19.00, nyss skrivit på kontrakt för lägenhet nästa år, bäddat rent sängen med nya lakan, är laddad för en mysig kväll och om två veckor är det sm. det går bra nu!

tordön

ha ha måste säga att det mesta som skrivs på tordöns blogg är bullshit. ha en mulattunge liksom, när skulle jag slängt ur mig det. och bitchblickar, alltså nej, inte skulle jag. och haha 46 personer. oooo-kej. vi säger väl det. men ja det va väl det som va krydd, annars stämmer ju allt och så(speciellt sockret!!!!). kommer ett inlägg nån gång snart, tillägnat dig min kära Olivia Malin Kristina Pauline Tordön (kände inte att det kunde räcka med mindre mellannamn?). det hon skrev om carro stämmer förresten!! every single word! klockrent skulle jag säga.
.
hade ingen skola idag. skönt. kunde ju kanske ägnat i alla fall nån kvart åt att plugga. tycker man såhär i efterhand. men det gäller ju att prioritera har jag hört. lyssnat på den här har jag i alla fall gjort,
.
och så lite bilder på det med ja. sommar10-bilder sitter ju aldrig fel.
.
.
.
.
.

tips!

nu ska jag tipsa er om två smarriga saker.
  • smoothies. min nya grej. slängde nyss ihop en med ingredienserna; banan, frysta hallon, vaniljyoghurt och drickyoghurt. nästan lika gott som godis. lovar! sitter nu och sörplar i mig ett glas med sugrör. mycket mysigare att dricka med sugrör. sen när ni gör smoothiesen får ni inte glömma att titta så att locket sitter ordentligt på mixern, blir lite kladdigt annars. testade nyss...
  • oliviatordon.blogg.se har ni inte riktigt koll på vem frida och carro är, då är olivia kvinnan som ger er förklaringen/beskrivningen. 100% sanning! gå in och läs!

inte så oskyldiga som de ser ut!

bra start på dagen!

inledde den här onsdagen med ett pass i bassängen. lite starter, lite teknik, lite kondition och lite utan andning. skönt pass och alldeles lagom två veckor innan SM. kommer bli awesome!

efter träningen tog jag vägen förbi espresso house och köpte frukost. loooooove!! egentligen är det mammas och min grej med EH-frukost, men eftersom hon inte är hemma på vardagarna fick jag köra solo idag. funkade, men hade varit mysigare att ha sällskap av mamsen. får bli nästa gång det!



tog en bild från google som får representera min frukost. scones med smör och sylt, juice och varm choklad med marshmallows. jag vet, jättenyttigt! he he.

idag är det historia som gäller. wo wo wo.

Tisdag!!

Dagens plus: Fick hämta mitt KÖRKORT idag! WOHOO:D fett nice!
.
Dagens andra plus: Frida berättade just att ALLA lektioner är inställda imorgon. Sen har vi bara morgonträning och lite styrka på eftermiddagen! Ser ljust ut:D:D
.
.
Dagens feta minus: Matten. Hallå, ig-varning? Jag fick faktiskt g!! Men whatever. Nästa prov kan omöjligt gå sämre:D Hon sa att jag fortfarande kan få MVG så allt är lugnt. hehe.
.
Dagens feta minus nummer två: Utelåst i -5 grader. Ingen höjdare alls. Fördrev tiden genom att läsa " The great Gatsby" vilket inte gjorde det hela så jätte mycket roligare.

excellent

fick tillbaka matteprovet idag. gick asbra för både mig o carro!!!!! duktiga mattetjejer. ofta vi valde sam. matte är så intressant. det är som ett super-språk som är lika i hela världen. storartat verkligen.
här är en sida från carros prov,
.
fick sms om att min nya telefon kommit in nyss. hoppas mamma kommer hem snart så att vi kan hämta ut min nya lilla kompis. känner på mig att vi kommer leva lyckliga tillsammans, han och jag.

le love


Lite info sådär.

jag har inget asspeciellt att berätta egentligen, så tänker ge er en liten lista på sakner som pågår här bara. rakt upp och ner sådär lixom.
  • i dag har jag lagat köttbullar och åtta portioner köttfärsås. hade lite tid över mellan skolan och eftermiddagsträningen, så lika bra att passa på. då har man lite redo i frysen när det är mer stressigt lixom, asmart!
  • ja vet inte om jag sagt det innan, men vi får ju inte raka benen. mina ben är orakade sedan den 4e september, det är fan galet! tur att jag har blont hår, de e värre för de mörkhåriga tjejerna kan jag ju meddela. men som tur är blir det snart dags för sm, och eric har gett mig tillåtelse att raka mig då. tack så hemsk mycke lixom!
  • i dag kollade vi på lägenhet inför nästa år, kommer bli awesome! ser ut som att det kommer bli jag, jennah, trish och amie som startar upp ett litet hushåll tillsammans, känns som det har potential!
  • i morron har vi ingen morronträning, första lediga passet sen vi började. SÅ JÄV*A SKÖNT! annars ringer klockan 05.30 VARJE morron (förutom söndagar), så att få sova ut i morron är guld värt.
  • kvällen har jag spenderat med plugg inför en exam nästa vecka, och lite youtube klipp med björn gustavsson. så himla kul!
  • när jag kom till träningen i eftermiddag var carrie as excited och ville visa mig något. på väggen har hon nu printat ut fotot på carro som signar pappren och liknande foton på tre andra tjejer som kommer hit nästa år och dekorerat det hela med röda stjärnor. asgulligt ju!
  • två gånger i dag har jag fått kommentarer om mina kläder. först om min halsduk och sedan om mina svarta strumpor (igen). de blir nice att få hit carro så jag inte längre är den enda som inte klär mig precis som amerikanarna!
  • det ser ut som att det blir middag och harry potter movie på lördag för att se nya filmen, låter ju som en asnice plan! ska bara se till att fixa så vi alla kan gå på samma, det är tydligen fler än vi som vill se nya filmen!
det får räcka så. nu vet ni vad som händer lite mer. jag är dötrött så ska nog krypa ner mellan lakanen nu. sweet dreams vänner.

nowornever

ikväll ska jag mysa med min bästa carro!







tre söta bilder på mig och carro. kan inte låta bli att undra vad min mamma tänkte på sista bilden. skinnväst och festaste blusen? verkligen jättesnyggt!! haha.

With a thousand lies and a good disguise

började dagen med pancake breakfast med dan och ett par skype dater med lite mysigt folk där hemma. ingen dålig start ska ni veta! fick dessutom säga hej till farfar och farmor en kortis, himla mysigt att se dom små filurerna. för söta dom där två!
fortsatte dagen med lite plugg och ett försök att reda ut lite saker och ting som strulade, gick väl sissådär med de löser sig så småningom ska ni se.
nu ska jag slänga på mig lite varma kläder, de börjar bli lite kallt här, och cykla iväg till kvällens movie night. harry potter så klart, vad annars?
16 DAGAR TILLS JAG ÄR HEMMA!

All shook up

Letade igenom min dator efter cooola filmer till beckiz90! och kan lova, det är MÅNGA! Men frågan är becka, vill du verkligen ha alla? Det är väldigt jobbigt att hitta.
I alla fall, hitta bilder från första gången vi hälsade på rebbe:D SUPER_SÖTA_GIRLZ_92!
.
.
.
.
.
.

Wisconsin!!

Yepp, då var papprena signade!
.

life in slowmotion

riktigt BRA helg för min del.

farsdag idag. firar pappa nu ikväll, några presenter och middag. blir mysigt!

mannen i mitt liv liksom!

likmaskar

mysig kväll igår! även fast vi kollade på en film med en psyktant som tappade sina löständer och sen hånglade upp den stackars bruden som hon skulle skicka till helvetet. spydde likmaskar gjorde hon med.
någon säger -fy fan, jag skulle dö om jag fick likmaskar över hela mig.
carro säger- men va, det var väl bara spaghetti o köttfärssås hon spydde ut där?
.
aa men klart det va det.
.
och idag är det farsdag minsann!
.
.

Freaky like me

Gjorde stan osäker med mamma idag! Väldigt mys:) Dagens kap blev väl Cleos 25 kg grus för 10 kronor(Y) sen fick hon några "sugstenar" som fridiluuus mamma tipsat om. Dom tycker tydligen om att suga på stenar och sen spotta ut dem..... Bortskämt fisk.
.
Nu ska jag snart ta bilen till samme där det väntar middag (vi lagar tillsammans, slipper inte den biten) sen skräckis! Mycket mysigt:D
.
.
.
.
Ganska dåliga bilder men duger. Dem vita vita stenarna är "sugisarna" men tror inte hon får in dem i munnen. Vi får se:P

alla tummar upp

jajjemen. visste väl att jag skulle må bättre idag. man kan alltid lita på de vita blodkropparna. they never let you down så att säga. en eloge till er grabbar! det skötte ni fint.
.
drar till samuel ikväll och myser med folket. eller myser o myser. killarna visade trailern till filmen de vill se. va en crazy tant som blev psyk och skulle dra ner nån random oskyldig brud ner i helvetet. perfekt!!!!!

And no you don't wanna mess with us

när ja kom till träningen i dag hade mitt big ten swimmer of the week diplom kommit, lite kul sådär! :)
för övrigt tävlade vi i går igen och vårt lag vann! killarna fick stryk, men vi spöade deras tjejer rätt ordentligt så de va himla nice!
i kväll är det harry potter kväll hemma hos emma. vi plöjer en film per kväll för att göra oss redo för att se den nya filmen på bio asap. mysigt värre!

18

dagen började ju jättebra kan man säga. klockan ringer 4.47. genomförkyld, oj då. asont i halsen, oj då. nähänä ingen morgonträning på det inte. somna om. gå till skolan och kraffsa ner lite bullshit på matte o svenskaproven. man vill ju gärna tro att man är lite smart och såklart ska klara ett matteprov utan att ha pluggat så mycket. men nej, så funkar det visst inte. synd då.
.
ska må bättre imorrn i alla fall. träning på morronen och sen fri lek hela helgen. får väl se vad för slags trevligheter man kan tänkas slänga in där!
.
arton dagar tills sm börjar och vi får krama becka igen!
.
här har ni lite bra musik med.

vill ha en apa



såhär rolig har min dag inte varit. men kvällen är ung gott folk. ska strax till basse och erkan för att få lite mat i magen. söta är dom. sen är det P L U G G som gäller ikväll. imorgon kör vi på dubbla träningar, ett prov och ett möte. sen är det helg. helger är ju det bästa. skulle förresten vilja ha en apa som kompis. hur härligt vore inte det? hålla handen och gosa. titta bara på bilden, svår att motstå.

This is a waring

Japps, STUDIE-dag. Pluggat matte och jag är inte så bra. Fast har turen att ha en ett år yngre brorsa som äger ut mig totalt på matte C, så han har fått äran att visa mig hur det ska gå till. Dagens hjälte helt klart!:D
.
.
Dagens babe hittade jag i Linköpingsposten! Sanna fick äran att besvara "Veckans fråga"- Kommer du fira fars dag?:D Vilken liten pingla!
.


you a dime why you looking lonely

studiedag va det idag ja. planen va faktiskt att just studera. massa kul skulle jag studera hade jag tänkt. underbara matte o engelska o grejer. älskar att studera!!! kunskap är ju makt!!!! men det bli ju inte alltid som man tänkt sig har jag lärt mig. men än är kvällen ung mina vänner. hinner nog klämma in lite logaritmer och tredjegradsfunktioner.
fick lite pa-plugg gjort i morse med carro & alex i alla fall. bra jobbat.

du pustar och frustar

har tagit ett litet break från plugget nu.
sitter och kör den här låten på högsta volym.
tror det kommer bli vår nya partylåt.
samuel och kfg har ju några moves de kan lära ut... HA!


tell me why

studiedag idag. skönt med lite extra ledigt kan jag känna. ska faktiskt ta vara på dagen och få lite geografi och historia gjort. kan behövas! innan alla börjar fråga så kan jag lika gärna berätta för er: ja, jag mår bättre idag. ni kan andas ut och lugna ner er, vet att det är många som legat sömnlösa inatt. men nu är det över, jag överlevde mitt halsont även denna gång. puuuuh!



gullig bild eller misslyckad hoppbild. beror på hur man ser det. tycker den är rolig, framför allt att det är så tydligt vilka två av oss fyra som har ostabila fötter/knän. mohaha!



You had a good girl

HAHA!! Ett klipp som Olle la upp från deras lilla stockholmsresa:D Kul att alla hade awesome!:D Emma är asssskoj.
.

stjärnorna

as säna told ya. vi hade ett riktigt roligt höstlov!! träningsläger i partyved och sen world cup. world cup gick åt helvete men ska ta igen det på sm. här kommer lite fler bilder från småstjärnorna. hahah va kul det var! alla gick verkligen in för det. älskar sånt därnt. hoppas nån fixar upp filmerna på youtube snart.
.

.
.
.
.
.

.



ont i halsen, hängig och snö.

KÖRKORT!!!

I made it! Så himla vuxen jag blev bara sådär:):):) Körde just helt själv och hämtade Henke-boy från träningen! Ungefär tusen vuxenpoäng.

väl kommen

det är måndag morgon. jag är påväg från cykelparkeringen. burrar in mig i halsduken för att inte förfrysa ansiktet av den bitande kylan som svept in över landet likt en pestepedemi. jag skrider fram emot den stora porten då jag plötsligt får syn på en svart skepnad som frenetiskt viftar med armarna i luften. jag kisar med ögonen för att kunna urskilja vad detta kan vara för en efterbliven individ. plötsligt börjar varelsen springa. med strutsliknande steg löper den rakt emot mig. på bara några sekunder har varelsen slängt sig över mig och dragit ner mig på marken likt ett lejon som fångar sin föda på den afrikanska savannen. jag samlar mod och tar ett djupt andetag innan jag tittar in i varelsens stora mörka ögon. jaha. det va bara lilla olli som fått spatt.
.
.
.
.
.
.
.
och sen hade vi lite naturkunskap.

if it makes you happy

home sweet home!! efter nästan en hel vecka i stuga/vandrahem var det riktigt skönt att få sova i sin egna säng inatt. har haft det riktigt bra i gislaved och i stockholm. gislaved bjöd på träning, mys och småstjärnorna medan stockholm bjöd på tävling och mys. kör på bilder och låter dom tala för sig själva.


mumsiga måns (gruppnamnet), men M&M-tecknet.


fräscha gänget. mys med popcorn och film.


oufitsen till framträdandet.


britney spears


YMCA


cara mia


dödslyftet


ateens




hahaha... haha!


zinken...


eller ztinken som vi också kallade det


finalhäng på världscupen


50 frisim herrar

sådär ni. det var det. nu ska jag packa upp väskan och plugga innan det är träning.

Oh Baby!

lite suddig bild tagen med kameran på datorn, men här har ni iaf utsikten från mitt och rubys hotellfönster. det är sol, 28grader varmt, palmer, blå himmel, å nått slags berg i bakgrunden. det är asnice!
ska precis ätit hotellfrukost (det absolut bästa med att bo på hotell om ni frågar mig) och snart är det dags för lördagens obligatoriska 3timmars träning. inte skitkul kanske, men betydligt mer nice att göra det här borta i en utomhusbassäng i solen än inomhus där hemma.

Arizona

i morron drar vi till arizona för att tävla, håll i er för här kommer det coola: vi flyger dit! ofta hela laget får flyga tvärs över landet för att tävla lixom! ska bli skitkul! när vi flyger så ska vi dessutom tydligen va finklädda, vilket för killarna betyder skjorta och slips, och för tjejerna klänning eller kjol.
spejsat
vi åker i morron och tränar när vi kommer dit på eftermiddagen. på fredagen sen tränar vi lite på förmiddagen och tävlar sedan på eftermiddagen. lördag förmiddag är det träning igen, och sedan på eftermiddagen ska vi på nån typ av aktivitet/utflykt, och sedan åker vi hem igen på söndag.
asnice ju!
nått som inte är lika nice är att jag ska simma 200fjäril på tävlingen. japp ni läste rätt, rebecka palm ska dra en tvåhundring fjäril. kan bli himla intressant känner jag... håll tummarna för mig, känner att jag verkligen kan behöva de denhär gången!
här har ni förresten en länk till nått annat som iaf jag tyckte var lite kul :)
http://www.uwbadgers.com/sports/w-swim/spec-rel/110210aaa.html

death



för er som inte vet har frida och jag ristat in death i våra simplattor. haha!
den här delen ur farsan är ju den bästa. garvade sönder när vi såg den i somras.
nu är det gislaved och stockholm som gäller. ska väl packa väskan först kanske.

Or is it just me?

kvällen har ägnats åt facebook och plugg. kan ju konstatera att facebook är inte bra för mina studier.. har som tur är inte asmycke ja måste göra till i morron, så de e okey för i kväll. i morron kväll däremot, så e de serious studying som gäller!
för övrigt är jag i sverige om 30 dagar!!!

Erase me

Idag var det mystime med super-girlsen på stan. Väldigt värt:D kommer sakna dom små fjantarna nu när vi ska vara borta EN HEL VECKA. Men Gislaved är ju inte fy skam:D
.
Känns inte alls som jag är så förberedd att vara borta 6 dagar! Hade helt glömt bort att vi skulle iväg. Fast det löser sig alltid, får fixa sakerna jag borde gjort på söndag kväll(Y) Nemas problemas.
.
.
Kom hem efter tärningen och såg att jag hade fått brev! How sweet? SUPER SWEET! Gjorde min dag:D

höstis

toyota. lille saw då. skulle väl säga att den va rätt brutal alltså. jag kunde ju fatta själv att folk skulle dö liksom. men herregud, dom behöver ju kanske inte dra ut sina egna tänder, få järnrör genom ögonen, bli friterade och sticka krokar igenom bröstmusklerna. jaa. brutal vare ja. men annars va det mys!
 
today. träffade carro, emma, klara, olivia o hanna på stan och snackade skit i några timmar. vissa hade lite dirty secrets att erkänna kan man säga. olivia fick paket från oss också ja. har ju fyllt år o grejer. skulle åkt till linus o träffat lite folk ikväll. men hinner inte. måste fixa massa för imorrn..

tomorrow. drar till gislaved vid elva. är där tills på fredag. och då åker vi direkt till stockholm och simmar world cup. känns som en bra vecka det här! den har ju kapacitet liksom. göttgött!



får väl se om nån har dator med sig till partyved. kfg skulle fixa alla saw-filmerna så att vi kunde beta av dom. jag hoppas han glömt det alltså. men jaa, tillbaka i linkan måndag. tjingeling då.

to let you know

då var det HÖSTLOV. skönt med lite ledigt från skolan, brukar ju vara så körigt för min del annars. HA! idag ska det fixas och trixas. en sväng på stan, packa lite, ta spruta och så där ni vet. imorgon drar vi till gislaved. woho!


RSS 2.0