Halloween

okey, vi kan ju säga såhär va. halloween här borta är GALET! sjukt mycke folk var ute i går, och alla outfits vi såg var sjukt! fantasin vissa har asså. såg allt från öltunnor och varmkorvar till pingviner och fjärilar. vissa måste verkligen ha lagt ner sjukt mycke tid på sina outfits, för en del var verkligen otroliga!
själv hade jag inte en aning om vad jag skulle ha på mig förrän trish å jag tor en svängpå state street 2timmar innan partyt. hade lite tidspress så att säga, men vi lyckades pyssla ihop vars en hippie oufit rätt hyfsat iaf.
kvällen sen spenderades hemma hos laura med de flesta simmarna. blev en kul kväll, även om det inte blev sådär assent. blir väl lätt hänt så när man kommer hem sent från tävling, får ca 4timmars sömn, ger sig på ett tre timmar långt mördarpass och sedan inte tar en powernap. men de va okey, de va kul så länge de varade och vid halv ett var jag rätt nöjd att knalla hemåt.
håll i er, för här kommer för en gångs skull bilder i mängd!
alex som greenman,  wes som en pockemon, dan vet ja inte riktigt va han försökte med, och brittany är en krita.
några av tjejerna var ipods!
trish, jag och laura. halvvägs genom kvällen fick matt för sig att vi absolut skulle byta outfits, så han blev hippie och jag fick vara ena halvan av blues brothers.
en himla massa härliga simmare!
alex, sam och tyler.
amy och laura
matt, trish, dirk och jag
tre av fyra freshmen tjejer: jennah jag och trish
hemma hos oss innan vi gick. i mitten har ni min roommate karissa
garrett i mitten, roligare kille får man ju leta efter!
brittany och elle
där har ni lite bilder iaf. men räkna inte med några fler på ett tag, för min kamera har slut på batteri och jag har inte laddaren med mig. smart tjej!

saw

har tävlat dm hela helgen. haha tur för mig att det inte är just nu vi ska va som snabbast kan jag säga! men nästa vecka är det world cup. då ska det köttas!
.
blir tydligen saw 3D på bio ikväll. hur gick det till kan man ju undra... jag hoppas att den inte är allt för brutal. fuck. vad har jag gett mig in på alltså. samme, alex, kalle, tove, gurra, thomas o grimpa får väl ta hand om mig när jag sitter där o tjuter.
.
nu säger olivia att hon hatar mig för att jag inte kommer och myser med henne, klara, emma o hanna ikväll.. dumma flicka. oooh shit nu får jag dödsångest för den här filmen också. men jaa alltså det är väl bara o blunda.
.
.

my words slur

bion då. trodde tvåan skulle va mycket läskigare. den va lite fjantig jämfört med ettan faktiskt. men jaa asså den va ju inte direkt mysig för det. jag va rätt glad att jag satt mellan två boys som kunde hålla mig i handen när det krisade om man säger så.

träffade emma o olle på ågatan efter bion. dom(och klara) hängde på platå men sprang ut för att krama oss lite. haha dom är ju för goa dom alltså!!




lever

PARANORMAL ACTIVITY 2. det var tur att det var några på bion som hade svårt att vara tysta under filmen för hade vi även sett den här hemma hos kalle i ett knäpptyst hus hade jag dött. men den var ändå vidrig och slutet var brutalt, och då överdriver jag inte. fifan alltså. satt med benen uppdragna, händerna för ögonen och huvudet mot samuels axel. MEN, det var en bra film framförallt när man har sett ettan och får lite "aha-upplevelser" under tvåan.

efter filmen väntade en natt helt solo för min del. inte bästa upplägget kanske, men jag klarade det även om jag hade puls 200 när jag var uppe på toa i natt. fifan.

fifan är förresten det nya. ni kanske märkte det.



New partner in crime

JAG HAR EN NY IPOD! en ny liten partner in crime.
oh happy dayyy! laddad med musik å ready to go. tävling i helgen igen, så väskan e packad å den helgrå mjukisoutfiten vi ska ha när vi åker är på. va lite nervös där är ipoden dog å vi skulle tävla, men som tur va hade maggie tid att köra å köpa en ny till mig. bäst.
en sån liten krabat blev de, fast rosa då. asfin e den!
lycka till på tävlingen hemma tjejer!

Paranormal

Hunnit med att städa lite hos my baby girl (Cleo)! Är en himla process det där.... Bära ner skålen, inte spilla i trappan, tömma ur vattnet, tvätta stenar, fylla på vatten, ha i medel, hälla över Cleo utan att hon ska dö av chock.... massa konstiga saker. Fast det är hon värd:D Fyllde föresten en månad i måndags vilket hennes usla gud föräldrar glömde.
.
Snart bär det av till bion med the supercrew aka simmarna. Ska se paranormal activity 2. Det var inte jag som valde film...
.
.
.
.
Bilder från dagens PA-plugg.

homozygot

gick till skolan för första o sista gången den här veckan idag. vi ägde religionsseminariet även fast ingen hade läst en enda sida. älskade när carro försökte låta som att hon verkligen reflekterat över livets mening, när olle efter varje mening någon sa instämmde med ett lamet "mmm aaa precis"(som att HON skulle kunna nåt! HA!) och när vi tyckte olika om det mesta och allt blev hetshetshets. sen hade vi mysit naturprov. olivia, emma o klara sköt visst upp provet. "ska vi hitta på nåt på lovet tjejer? :):)" "neeej justfan. ni har ju nk prov veckan efter. SYYYND verkligen!!"

imorrn åker alla lärarna till spanien och röjer. tack tack,

såhär såg det tydligen ut i skolan idag säger olle,

.
.
.
.
.

härligaste


lovade lina att lägga in den här mysiga bilden på oss!

imorgon ska pappa och jag kika på lägenhet. spännande! därefter blir det fika med min söta farmor och farfar. kvällen är fotfarande oplanerad men just nu är paranomal activity 2 ett av alternativen. får se om vi törs bara... ser fram emot en bra torsdag!

go for it

såg nyss startlistan till world cup i stockholm och vi var med! det innebär att det ser ut såhär ett tag framöver: i helgen är det DM. på tisdag åker vi till gislaved för träningsläger, kommer hem på fredag. åker mer eller mindre direkt från gislaved upp till stockholm för världscupen. vi snackar simning all in ett tag framöver.


tuffa brudz då.

nu ska jag slänga på mig lite kläder, äta något och dra mig ner mot simhallen för lite styrka med samulski. därefter väntar en fika med lina och majsan. mysigt!

btw. idag är det billigt godis på hemköp!! frida och jag ska KÖPA!

Partytisdag

kul start på dagen. fartpass.
75fj-125fj-100fj-125fr-75fr. alltihopa max från pall med typ 200 löst mellan. inte sådär jätteskönt i kroppen kanske, men ja tog mig igenom allt dedär fjärilet å va himla nöjd med mig själv.
sedan va de skola, träning igen och till sist ännu en exam. å nu sitter ja på study table å förväntas plugga, men är för trött just nu så har lagt ner de och kör lite blogg å facebook å sånt i stället. blir nog att gå hem rätt snart och krypa i säng, satt uppe å plugga i gårkväll så har lite sömn att ta igen så att säga..
sweet dreams

VÄRT

hade en skitkul dag i stockholm med samuel, olivia & emma igår!
.
.
.
.
.
.
.

spider woman

Kolla vilken babe som hälsade på! Sveriges största spindel:D Lyckades hålla mig från att platta till den med naturkunskapsboken och släppte i stället ut stackarn. Dagens goda gärning!
.
.

Kan ni gissa vad!?!?

JAG KOMMER HEM TILL SM I DECEMBER!
har inte velat säga nått om planerna innan, man vet ju aldrig lixom, planer kan ändras. men nu ser de ut som att det är mer än planer och helt bestämt. fick mail om att biljetterna är bokade, så de borde väl vara rätt safe att säga att VI SES PÅ SM!
Oh happy dayyy

I´m so lost without you

en annan kunde ju inte skita i skolan idag, så fick helt enkelt stanna hemma i linköping. även om det hade varit grymt kul att folja med fridilu och gänget till huvudstaden. får bli fler gånger! istället har jag precis avverkat en geografilektion och ska snart möta upp johanna för ett studiebesök i domkyrkan. sen är de obligatoriska lektionerna för den här veckan överstökade, härligt.

känns ju himla bra att gnetveckan är över. sammanlagt simmade vi lite mer än
80 000 meter. är ju en del om en säger så. nu är det bara 5-6 veckor kvar till SM. kommer bli awesome!








ibland är det ju bara för bra ni

sista träningen för den här mördarveckan ended up på 9000 det med. plus att det var ett fett fartpass. men det va det värt. för när vi var klara så kom micke med pizza och alla satte sig i styrkerummet och mös. hur bra som helst!! snacka om värd avslutning på en fet vecka alltså. och gud va jag tycker om alla. alla va så gosiga idag.
.
träningsledigt i morrn! gäller ju att ta till vara på dom dagarna. dyker ju inte upp alltför ofta nu för tin. så jaa. möter upp samme, olivia & emma på stationen i morrn 6.45 och drar iväg härifrån!!!
.

hardcore

eftermiddagspasset bestod idag av 176*50 där 120 av dessa var med starttid 40. kanske inte låter som världens roligaste pass, men det var riktigt kul faktiskt. 50:orna plus 300 avsim innebar att passet slutade på 9100 meter. ALLTSÅ simmade vi (järngänget) totalt 18600 meter idag. grymt gjort av oss! nu är det bara ett pass kvar på den här gnetveckan, sen är det återhämtning. fint!


snuttiga vi är.

lambs become lions

lördagar är egentligen vår träningslediga dag. men imorse började vi 5.30 och inledde this beautiful day med 9500 in tha pool. och så ska vi dit halv två igen. börjar ju kännas i kroppen kan man säga. men nu är det bara två pass kvar på den här veckan. promenade in the park!!

Full control

Lite dålig uppdatering nu från alla håll. Men det är fullt förståeligt då vi är i slutet på "värsta veckan i vårt liv". Men ser ljuset i tunneln nu när det bara är tre pass kvar!:D:D:D Sen blir det never ending party, as usual!
.
.
.

jag fuskar med mina svar

igår var en bra dag. idag är en minst lika bra dag!
är allmänt taggad just nu och hur härligt är inte det?



imorgon ska jag köpa en ny kalender och skriva in allt roligt som jag har framför mig. bland annat MELODIFESTIVALEN 19 februari i Linköping.
jag dör, älskar ju såntdär.


Håll en tyst minut

något tragiskt har hänt.
min ipod är död.
känner mig helt tom alltså, jag känner mig halv utan min ipod by my side! allvarligt talat asså, dehär är inte ett dugg kul. har gjort allt för att få liv i honom igen, men det är nog bara att inse. det är över. no more. kapputt. slut. over. the end. finito.
thats my guy, med ett leende på läpparna till sista andetaget/sången.

Sömnbrist?

när man direkt tar tillfället i akt och powernapar medans man kokar pasta med koktid på 10min, då vet man att man är lite sliten.

gäller att ta till vara på kvällarna som inte har nån morronträning efter sig ju

drar till kallemannen!
.
.
.
.
.
.

morsa

idag har jag fräschat till mitt hår. lite kortare och lite mörkare, dvs lite naturligare färg. vet inte om jag är nöjd, måste känna på det ett tag. när jag var på väg ut blev jag stoppad i dörren av två byggkillar som höll på att fixa.
konverastionen var såhär:

byggkille 1: hej
jag: hej, får man komma förbi?
byggkille 1: nej
jag: okej
byggkille 2: har du bråttom? ska du hämta barnen på dagis?
jag: haha näe, jag kan stå kvar här.
byggkille 2: nu när du sa sådär får du komma förbi.

hahaha dog av garv när jag gick därifrån.
visst att det är kul att bli tagen för att vara lite äldre. MEN kanske inte för att vara mamma med småbarn. vart är världen på väg?


en vanlig dag efter träningen

igår fick vi för oss att skicka var sitt sms till 118100. i sms:et ställde vi frågan "vem är + vårt egna namn". såhär blev resultatet:

Vem är Tove Törnström?
" 118100 tror att Tove är en tjej med den där glimten i ögat som charmar. Hon är full av energi och har alltid något roligt på gång."

Vem är Frida Jakobsson?
"118100 tror att Frida är en vacker och sensuell kvinna med otroliga former. Vi tror att hon tycker om att spegla sig, laga mat och göra armhävningar."

Vem är Caroline Palm?
"118100 tror att Caroline är en ovanligt allmänbildad och kunnig tjej som älskar motorsport, päronglass och ananas."

Vem är Vilma Ekström?
"118100 tror att Vilma är en mycket snygg snöskoterreparatör. Hon vet vad meningen med livet är men berättar det bara för dem hon bryr sig om."

Vem är Sanna Öhgren?
"118100 tror att Sanna är en pigg och atletisk tjej som alltid varit intresserad av motorsport. Hon är duktig på att kasta frisbee och älskar honong."

jag säger bara HAHAHA! vad i helvete liksom.


tjejen som älskar motorsport tillsammans med den snygga snöskoterreperatören.

i will get to you

behövde tydligen powernapa när jag kom hem från skolan. ingen idé att försöka stå emot va. vaknade av alarmet 45 min senare. sju snoozningar på det innan jag va fit for fight igen. aa ni så va det med den eftermiddan! träna om en timme med. efter den är det bara åtta pass kvar. HA! piece of cake ju.
här hängde vi lite i orlando

Alors on danse

Måndag över. Lite av en lättnad.... Som kanske läst innan så tränade vi. Orkar inte skriva mer om den och annars har inte hänt så mycket spejsat:P Studiebesöket i en moské toppar nog dagens happenings.
.
När ja kom hem hade pappa med någon skiva från jobbet med massa bilder från 2002 och framåt. Sjukt charmiga!
.
.
.
.
.
.

psyko



den här låten hade jag på hjärnan under dagens eftermiddagspass.
en enda låt, inget disneymedley eller så, utan bara en fjuttig låt.
inte nog med att det bara var en låt, jag höll mig till tre meningar också.

make a wish
take a chance
make a change

kan meddela att det blev lite tjatigt efter ett tag då passet var på 8500 meter.
OCH att man blir helt psyko och inte vet vilka ord det handlar om eller hur de uttalas.

breakaway

imorse bjöds det på ett pass på 7000 meter nere i linköpings simhall. det innebär att det nu bara är 11 pass kvar den här veckan, därefter väntar en ledig måndag innan vi kör en återhämtningsvecka. imorse var det just den lediga måndagen som gjorde att jag tog mig ur sängen 04.47 då klockan ringde. känner att det kan bli spännande att se hur kroppen klarar av den här veckan då jag redan känner mig sliten efter gårdagens 14 000 meter och dagens morgonpass. ha ha, skrattar ju åt mig själv ibland.

saknar hela biggisgänget. inte normala alls.


you're not the one

Snart dags för träning numero dos! Hur taggad? SJUKT TAGGAD!!..
Efter träningen väntar plugg och det orkar jag inte. Verkligen inte.
.
.
Någon la upp skolfotot på facebook. Sweet värre!

det här är najs hörrni!!


Lets go red!

precis som de andra tjejerna har jag tävlat lite i helgen.
i torsdags packade vi in oss allihopa i en ascool två-vånings-buss som skulle ta oss till iowa för tävling. vi tävlade inte förrän på fredagen, vilket innebar att vi fick sova en natt på hotell där. inte helt fel! asstora sängar med massor med kuddar, och för att toppa det hela, sovmorron till 8!
jag var överlycklig!
tävlingen sen gick bra. jag vann båda mina individuella lopp, och simmade snabbare än förra veckan. dessutom hade jag och dan slagit vad igen denna vecka, jag vann, och nu måste ham hämta och lämna min påse med simgrejer till och med onsdag. asice!
ON WISCONSIN
sen i dag hade vi som vanligt träning, blev klara vid 11 och skippade sedan min powernap för lite skype dateing med carro och henke. mysigt.

Backspace

tävlade lite idag alltså. gick nog helt okej med tanke på vart vi ligger i träningen just nu. en vecka köttigt kvar nu. sen blir det tydligen lite annat fram till sm. och så är vi helt lediga nästa måndag! simmare alltså. börjar planera in sin lediga dag en vecka i förväg. men aa, den ska man nog kunna ta till vara på! dubbla träningar i morrn. och sen äre finito på pa-veckan och skolan drar igång. but hey, bara 2 veckor till höstis!!
.
aaej ni. livet kallar! här får ni lite snuttiga grejor.
.
.
.
.
.
.

Breakeven

Tävling idag. Simmade 100 & 200 rygg, gick okej men var tvungen att ta i massa! Stört jobbigt blev det..... Nu väntar körskoleteori(Y) om ja orkar. Kanske skulle få lite hjälp senare, alltid något.
Annars då. Mamma och pappa är på landet vilket betyder mindre varierad kost. Senaste 4 måltiderna har bestått av mikrad lasagne som mamma lagade innan hon åkte. Men såklart hade de glömt köpa godis åt dom stackars barnen så fick ta vad som fanns: en påse popcorn och bobs lättdryck. Surviving of the fittest.
.
.
.
.
.
Från the USA.

that´s the way it is

att jag var så trött igår berodde nog på att jag var/är sjuk. huvudvärk, illamående, feber och lite halsont. känns bättre nu så hoppas på att träna lite i eftermiddag så att jag kan tävla imorgon. ser fram emot att dra en 200ing ryggsim på förmiddagen och en 200ing fjäril på eftermiddagen. lite lagom sådär kan jag känna.

ska därför för att se till att bli frisk gå ut och ta lite frisk luft. kanske knallar hela vägen ner till hemköp för att köpa lite c-vitaminer eller nått. vore ju rätt klokt egentligen! annars har min kurering bestått av att titta på min student och på det mamma och pappa filmade från SM i somras. riktigt kul!







drar lite sommarbilder bara för att det är iskallt ute idag. men vet ni vad, om 2 månader och några dagar är jag i värmen igen. inte så tokigt det inte.

måste ju dra en kommentar om fridas inlägg nedan. undrar vad doffe ska överraska sin lovergirl med idag när tösen fyller år? :)

OLIVIA

IDAG FYLLER DEN HÄR FINA ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
.
.
.
.
.
GRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTIS BABY!!!!!!!!!!!!!!!!!
vet inte om jag och c hinner komma och fira henne ikväll.. men det tar vi igen en helg snart!!
gör inget jag inte skulle gjort nu olle!!

snutte


Freedom!

i bland när jag kikar runt på olika bloggar, eller läser nåns facebook status, kan jag verkligen känna att jag är så sjukt glad att dedär inte är jag. att det inte är mitt liv dedär handlar om.
fattar ni vad jag menar?
när ja funderar på vad jag hade gjort om jag varit hemma i stället för att ha bestämt mig för att göra dehär blir så sjukt glad, nöjd och lite stolt att jag gjorde det. enligt mig är det sånthär man ska göra när man är 19år. ja menar inte att alla måste ta sitt pick och pack och flytta hela vägen till usa, men att i alla fall testa lite nytt iaf och inte fastna i redan nu!
om några år kan det få bli mer ordning och reda, men just nu njuter jag av att dela lägenhet med tre andra tjejer, att småtjafsa om vem som lämnat disk i hela köket, att gå tvärs över gatan mitt i natten i pyamas för att se film, att äta middag när jag själv känner för det, att bara behöva ta hand om mig själv och göra vad jag vill, när jag vill, hur jag vill. att ha glasspartyn hemma hos amie med alla tjejerna, att plugga nutrition med de andra simmarna, att sova för lite, bada mitt i natten och plugga för mycket.
kan inte bli så mycket bättre än såhär!

lam

det kan inte vara möjligt att vara såhär trött. igår sov jag 3h mitt på dagen och gick och la mig vid 23 efter kungarna av tylösand. hade satt klockan på 09.00 imorse för att komma upp skapligt. gick också upp då och åt lite frukost, men sen gick jag och la mig igen för några minuter till i sängen. jo men visst, några minuter blev 2h. halv tolv blev klockan och jag kände att "om två timmar ska jag iväg till träningen, kanske dags att gå upp nu" även om jag gärna hade sovit ett bra tag till. vad fan är fel liksom?

måste ju dock tillägga att min säng är så skön. bäddade rent i förrgår också så nu är den ännu skönare. säkert däför jag har svårt att slita mig från den.

sicka problem jag har ni...


trettonde oktober

förra veckan när jag va i vattnet och försökte lära min lilla haj-grupp att simma:

jag visar hur man gör frisimsvändning.
unge- wöw! du ser nästan ut som en riktig simmare när du gör så!
jag- jaa men det är jag också!
unge- eeh, en sån som tävlar menar jag ju.
jag- ja men jag ska tävla i morrn faktiskt!
unge- eeh ,alltså tävlar mot andra länder menar jag.
jag- ja men det har jag gjort hörredu.
unge- eeh jaha. vadå har du tävlat mot världsmästaren va va VA??
jag- jaa. eller det beror väl på vilken världsmästare du menar..
unge- HA! nej just det! visste väl det.

skitunge.

annars då. har ju varit med om lättare tider kan jag känna.

pa:t går la bra i alla fall.

fotboll

kollar fotboll, men kan väl inte påstå att det går så bra. därför sitter jag med datorn i knäet och kollar lite bilder/videoklipp. lite värdare kan jag känna.

bjuder på ännu ett klipp från animissen.

Söta freshmen

fartpass i morse. frisim och fjäril max från pall. rätt kul, men sjukt jobbigt! förra gången va de mest kul, men denhär gången fick ja betydligt mer syra än sist vilket gjorde det lite mindre kul. men de gick, och i eftermiddag sa eric att vi skulle köra lite mer teknik-fokus. vore ju inte helt fel lixom..
på tal om teknik: innan ni får för er att åka till usa, lär er ordentlig streamline och att kicka långt under vattnet. inte mina starkaste sidor, och det blir jag påmind om så de räcker kan ja meddela.
lite kul grej. tre av våra freshmen killar fick stryk av tjejer i fredags, vilket innebär att de måste simma ett pass i baddäkt. ashett, borde vi absolut införa i lass med!

they say bad things happen for a reason

åkte till carro och lagade mat och gjorde lite pa. åkte in till stan och fixade en grej. sen tröttnade vi på pa:t och försökte få med oss alex på lite shopping. tröttnade på det med och insåg att vi inte skulle få mer gjort idag. så aa honey im home.
.
.
.

we're amazing

Snart kommer dom små pärlorna, då drar vi igång med PA! Tog lite sovmorron men det var vi värda efter en tuff måndag:D
.
.
super-söta PA buddies!:D

göteborg

tillbringade ju somsagt helgen i göteborg med bästa carro.


ett av alla provrum vi besökte.


fördrev tiden då carro provade kläder.


tv på badrummet, värt. borde införskaffa det hemma.


första dagens shopping.


redo för middag.


härligaste bilden.


racerföraren, snittade väl på 140km/h och var som mest uppe i 170.
tant sanna satt på nålar i sätet bredvid.

sminktips!



animissen visar hur man ska sminka sig i höst.
se och lär gott folk, här har vi tjejen som har koll på läget.

hade en skitbra helg i helsingborg!

dom är ju för bra dom där två alltså. vi försökte snacka endel allvar och reda ut the big mess of our lives, men serious talks blev väl rätt bortprioriterat av annat kan man säga. why god why gjorde du så att vi föddes i olika städer!??!??!?!
det suger.
.
.
.
.
.
.
.

I'm still alive but I'm barely breathing

PA-vecka den här veckan. Inga lektioner utan 100% fokus på vårt endags-läger vars syfte är att aktivera barn i årskurs 5-6(Y) SÅ HIMLA ROLIGT!!:D:D:D:D verkligen.
.
.
.
.
.
Från vårt photoshoot idag när vi skulle ta bild till sponsor-broschyren.

Your boyfriend is on vacation, and he doesn't have to know

fredag: tävlingsdag. lite svårt att säga nått om tiderna, för dom säger mig faktiskt inte ett dugg. men coacherna var nöjda och simmarna sa att det var bra, så jag är nöjd. vann 100fj å kom 2a på 200fr, så de va kul! bästa vad att jag vann vadet, och kan se fram emot middag i kväll.
lördag: började som vanligt med tre timmars träning. fortsatte med ett antal skype-dater, lite städning och tvätt, plugg ute i solen (i shorts och bikini) och mys med emma. kvällen bjöd på smores med våra recruits, och sedan ett mitt-i-natten-dopp i sjön med emma, dan och drew. bada i oktober-check!
söndag: började med frukost i sängen framför ett par avsnitt av sen and the city, inte helt fel va.. nu är det dags för plugg i mängd, så jag tar nog mitt pick och pack och flyttar ut på gräset i dag igen.


rebbelicious

imorrnbitti drar jag o carro till helsningborg och våran ekelund!!!
huuur awesome som helst. älskar den här helgen innan den ens har börjat.

TÄVLINGSDAGS!

i kväll smäller det, äntligen dags att tävla!
blir 100fjäril, 200frisim och två lagkapper. asnervöst och skitskoj!
hoppas verkligen de går bra, vore ju skönt att börja med att göra ett hyfsat jobb för laget lixom. dessutom har jag och dan slagit vad, och om jag är mindre än 10sek långsammare än honom på 200fr ska han laga middag OCH efterrätt till mig på söndag. jävligt bra anledning att simma snabbt om ni frågar mig!
dock tror ja de kan bli himla svårt att lyckas med, dumt val att slå vad med just honom, skulle tagit nån långsammare.. men well see, håll tummarna!

I´m on fire!

Imorgn åker vi till helsingborg:D:D CAN´T WAIT! Då ska jag vara jätte aktiv och hinna med massa skoj saker! Så då gör det inget att jag inte gjort någonting idag. Fast morornträning, laga lunch helt själv (!!), träna små mini-delfiner och eftermiddagsträning kanske räknas som något.... don´t know.



Random bild när jag står och håller lite eld i chicago.

torka tårarna min vän

gullefrida då. uppmuntring är precis vad jag behöver efter morgonpasset och inför eftermiddagspasset. kan berätta att imorse var min kropp död, fick liksom slita för varenda liten meter och det blir ju lite halvjobbigt då vi simmade runt 6-7000. hoppas verkligen att det känns bättre i eftermiddag då det förmodligen ska simmas 28 stycken 100ingar hårt. där ni.

från det ena till det andra. efter träningen kommer carro stå och vänta på mig med bilen så att vi kan dra raka vägen till göteborg. en helhelg med shopping, mys och hotell har vi framför oss. hur bra? jävligt bra! hörs på måndag igen alltså.






check på den här torsdan då

fredag i morrn. träning- valfri aktivitet- styrka- träna hajarna- träning.
SEN blir det lördag!!!!!!
dagens guldstjärna går till sanna alltså. that superwoman swom över 3000 fjäril i stäck idag. eller inte liksom isträck, men det va inget annat simsätt eller löst eller så emellan. you get it. och där låg jag o paddan och böla lite för att vi behövde kötta 12x75 fj liksom.

Allt på en och samma gång.

så vad händer här?
jaa, en hel del. kör på nån slags lista/rabblar upp lite blandade events i fulständigt random ordning. men ni får en uppdatering iaf, so be happy!
.
i går hade vi ett kul pass. de va fart uppifrån. 100-100-150-100-100-125. alla hundringar körde jag fjäril, de andra fick jag simma frisim. det som va kul var att de filmade våra lopp, så man körde, kollade loppet, badade en 100ing och körde igen. jobbigt men kul!
.
jag hade även min första exam i går, nutrition. jävligt nervöst vare, men hoppas de gick bra. gick rätt snabbt att bli klar iaf, så de va skönt.
.
hösten här e skitfin förresten. det är nästan alltid soligt och det är jättefina färger på träden. temperaturen är väldigt olika iof. i går hade jag långa jeans och jacka, i dag shorts och tshirt. asnice!
.
vi har hämtat ut ännu mer kläder. väska, jacka, parkas, handduk, mössa, träningsoverall, mjukisbyxor, tjocktröja, långärmad tshirt... massor! ska försöka fixa kort snart. har lit bilder att visa er, men har inte tid att lägga in dem i datorn just nu. men de kommer snart hoppas jag!
.
vi körde beer ball i helgen. typ som baseball men man dricker öl samtidigt. jag körde dock beerball utan öl, men hade lika kul ändå. lyckades göra en home run och träffa bollen när jag skulle slå. cred till mig!
.
på fredag har vi vår första tävling, och det ska bli skitkul! är aspepp och sjukt nervös, vill ju gärna simma hyfsat sådär första gången lixom, men ser verkligen fram emot de! ska simma 100fj och 200fr plus lagkapper. blir nog himla spännande!
okey, gör er redo. här kommer lite random bilder från facebook är vi kör beer ball.
laura och garrett posar
sista omgången kör man i underkläder...
freshmen!
dan var ansvarig för 1st base, tills jag fick ta över och gjorde an awesome job!
trish och emma
nu får de va bra för denhär gången. ligger jävligt efter vad det gäller, sömnen så ska försöka nanna snart så jag tar mig igenom morrondagen. sweet dreams

sjätte oktober

jahaaja. studiedag i morrn o på fredag. och sen yes yees yeeeees är det pa-vecka!!!! grymt ju. ingen skola fören 18 oktober. och så är det träningsledigt hela den här helgen. what more can you ask from this wonderful life liksom. nej men behöver nåt som brightar upp den här hösten lite. så jag o carro drar iväg söderut i landet på lördag!!!!
vill ni veta nåt mer om life about frida som är bloggvänligt material så kan jag ju tala om att vi allihopa simmade 30-min-så-långt-du-kan igår. T30 alltså. mysis ju. a men det va väl allt. hörs då.

DATASALEN

Såhär kul har frida och jag på vår håltimme:D




Cooler than me

Jösses, har blivit väldigt emotional här inne på biglumps! Fast det är ju sweet det med:) Saknar beckiz90... Kom på mig själv med att gå in på hennes rum för att kolla om hon hade somnat men hon var ju inte där. Lite sorgligt.
Fast Cleo gör annars ett väldigt bra jobb med att fylla ut the empty spaces! Idag fyller Cleopatra- the Female Dragon Warrior en vecka:D Detta firas med nydiskad skål! Fast vet inte om man ska byta allt vatten eller hur ofta men hon lever ju, det är huvudsaken.
.
.
.

VI SAKNAR DIG MED BECKA!!!!


I LOVE YOU

jag saknar er jävligt mycket tjejer. bara så ni vet. mer än vad jag vill erkänna för mig själv. tänker jag på det blir jag deppig, så jag försöker oftast undvika ämnet. men i kväll när jag pausade pluggandet satt jag och kollade lite bilder och insåg hur mycket det suger att vara ifrån er.
jag saknar att komma ner på träningarna och snacka skit, att ha singstarkvällar hemma hos oss, att hetsa med er på träningar, att vara irriterad när nån av er hetsar för mycket, att mysa framför idol, att vara ute och göra stan osäker tillsammans, att gråta förtvivlat när fel låt på melodifestivalen vinner, att dansa i köket medans vi sjunger till all möjlig halvt pinsam musik, att ta fula kort på varandra och skratta åt oss själva tills tårarna rinner...
listan kan göras oändlig. jag kan rabbla saker nästan hur länge som helst så nu får jag sluta innan jag blir alldeles för känslosam, det är inte därför vi har bloggen va.. det jag alltså egentligen ville säga är att: jag saknar er hela tiden. ni är bäst, och i love you.

ain´t no sunshine

TRÖTT efter en hel tävlingshelg i motala och imorgon har vi träning 05.10.
skönt då. ingen vila här inte, på´t igen bara.

första dagen av tävlingen - check!

blev väl lite blandade resultat kanske. men vi kämpar på. skitkul att man får massa grejer istället för medaljer! dom verkar satsa på hårprodukter i år kan man säga. fick sammanlagt 10 olika flaskor schampo/balsam idag. sanna fick massa presentkort, carro fick lite strumpor nån klocka o sånt, och vilma fick en popcornmaskin! (och tusen till grejer eftersom hon är äldst i sin åldersklass... life isn´t fair)
.
har en liten padda som ska sova här inatt. mysis. hämtar upp boysen på bilden i morrn halv sju o sen kör vi igen. är väl bäst att kötta järnet imorrn, för vem vet,  det finns kanske fler popcornmaskiner i prispotten.

Gotta love the pain baby!

fredagkväll, jösses så skönt! väldigt chill kväll med jordgubbar, nutritionplugg och eventuellt lite besök senare när jag ger upp plugget.
återstår att se.
veckorna går verkligen fort här! kanske är tur eftersom helgerna är enda tiden så man kan sova lite. eller söndag morron iaf, veckans enda dag utan morronträning.
i morron bitti får vi för övrigt lite sovmorron och drar inte igång vår tretimmars träning förrän vid 07.30, så sjukt nice! när den träningen är avklarad bjuder resten av dagen på beer ball, fotbollsmatch och till sist party hos amie.
tar jag mig igenom morronträningen känns det som att det blir en bra dag.
träningsbassängen, himla skönt nu när vi kör yards och har 16 banor att dela upp oss på. gott om plats och verkligen inte helt fel!

swimswim

imorgon är det dags för den första tävlingen den här säsongen.
LITHO CUP i motala. kommer bli great!

ännu mer great är att jag ska sova hos farmor och farfar. mysigt.
och date:a linen. mysigt.




mobilbilder del ett

här kommer samuel ridandes på ett ståtligt fullblod.

carro testar outfits till en teater med egelskan. saknar gunnsan och engelska b. då fick man mysa i dramasalen. med kapish-danne o engelska c grillas man i seminarier där man ska analysera the darkness of the human mind. skitkul.


carro målade av sig själv inför beachen sommar ´10. det va faktiskt exakt så det såg ut i sommras. yummie.

carro gjorde en riktigt snygg inbakad fläta på hw, sm göteborg. ska nog be henne göra en på mig i morrn med. dösnyggt ju!

carro myser med fötterna i papperskorgen. "varför har du fötterna i papperskorgen cp?" "men vart ska jag ha dom då??" jaa du.

carros heta diadem hon tog med sig från usa. trodde efter beskrvningen att det va något lite diskretare.


bacon&egg

Olivia här!! Hänger lite i Fridas crib och käkar engelsk frulle.
.
Ojdå, nu börjar vi om sex min.

RSS 2.0