you take me up

Sjuk igen, hejhopp(Y) så ingen träning för min del varken på förmiddagen eller eftermiddagen... men what the hell. Jag har tid att simma ikapp det senare!:D Men skulle ja gärna bli HELT frisk så ja kunde komma igång snart.

LASSarna åker ju till Älvdalen imorgon på träningsläger men alla biglumpsen stannar hemma. Har sen länge andra planer inbokade... Men vi är ett gäng som inte ska med så vi får se till att träningen flyter på iaf!:D

Bjuder på ett jätteskoj klipp(Y):D

Allvarligt psykbryt.

snacka om psykbryt på träningen i dag asså.
höll verkligen på å smälla av ett tag.
lite humörsvängningar gjorde de hela värre, men asså jag var sur hela passet! å sen när frida säger att hon oxå får damp så blir ja ännu mer sur, de känndes lixom mer okey att va surpuppa när vi var två som va på dåligt humör.. så vi tjurade tillsammans resten av passet. (Y)
men nu har jag fått i mig god middag och ska snart iväg på uppdrag, så humöret är på rätt köl igen. tur de, för de va verkligen en allvarlig svacka ett tag!

glädjerus

matchen igår var G R Y M! cloetta center var fullsatt och alla i publiken sjöng och klappade samtidigt som LHC spelade hockey riktigt bra. kunde inte blivit en mycket bättre kväll, 4-2 och vidare till semifinal. en riktigt grym prestation av laget som jag hoppas kommer fortsätta så att de kan plocka hem det där guldet. vore sjukt kul!







nu ska jag plugga innan det är H&M och kassautbildning med amanda som gäller. livet leker!

Våren är på g!

på väg från universitetet i dag såg jag två vårtecken.
först cyklade jag förbi en lite tussilago och traxt därefter mötte jag ett gäng fotbollspelare som var ute och joggade tillsammans i bara shorts och t-shirt.
tussilago.JPG
det går lixom inte att misstolka, våren bara måste ju vara på g!


at summer the song sings itself

10 veckor till sommarlovet. kommer nog gå sjukt snabbt med tanke på hur mycket roliga grejer som finns inbokade på vägen fram! igår började carro o jag planera vad vi ska göra med dom träningslediga veckorna i sommar. vissa saker är redan kirrade och sommaren ´10 ser riktigt lovande ut. kanske till o med kan bli bättre än förra årets. we´ll see.










Deal?


har ätit god mysfrukost och ska snart cykla ut till universitetet i det härliga vädret med min stört braiga spellista på högsta volym. snacka om bra start på dagen!

för dig

känner mig duktig idag. gick upp vid sju för att hinna skriva lite på min rapport innan skolan. så nu sitter jag här, en och en halv sida senare och ska strax ta cykeln till skolan. bra start på dagen!


tre lektioner kvar till påsklovet

jo men nu börjar det likna nåt! nu är jag officially over on the bright side igen. räknar med att jag har fått med mig one more person hit också! där ska jag klamra mig fast så länge det går. lär ju inte va så svårt o stanna på den sidan resten av veckan i alla fall. har visst inga lektioner i morrn, och bara tre sammanlagt på onsdag o torsdag. sjukt. sen blir det ju påsklov också. nä men nu ser det bra ut hörrni!

 


if we ever meet again

3 lektioner till sen påskis!:D Det ska ja nog ta mig igenom.... Imorgon är det hel-ledigt och då är det rapportskrivning som gäller! Veckans mål är att vara färdig söndag. Lär bli intressant.

Hittar fortfarande ingen rätsida på mitt liv. För många frågetecken. Men det kan ju osså ses som spännande, right? Frida har iaf varit ett paraply i regnet och hon har även hittat världens just nu bästa låt!:D

Hey there sugar baby

även om det finns en del grejer som går emot rätt så hårt just nu, som jag kan störa mej fantastiskt mycket på och som gör mej så himla arg när ja tänker på det är jag på alldeles strålande humör!
i morron ska jag redovisa vårt grupparbete vi gjort i psykologin och efter de har jag påsklov. på onsdag kommer andrea hem från umeå och det längtar jag galet mycket efter. vi BLs jobbar på lite påsklovsplaner som ser mycket bra ut. redan på onsdag kväll kommer krisse hem. det blev en jättemysig lördag i stockholm med cp&fj som började med en hel del shopping och slutade med mysig middag hos krisse. om en vecka är vi på väg mot riksgränsen. jag cyklade in till träningen i dag, och inte nån stans var det varken is eller snö på cykelvägen. jag har verkligen en asbra spellista på ipoden. i veckan tänker jag baka kanelbullar.
bra, bra, bra!

går på moln



såhär glad är jag nu. fick nyss veta att jag på onsdag ska få en kassautbildning, på lördag ska jag eventuellt jobba och att jag under våren kommer få hoppa in då och då när det behövs, samt att jag kommer få jobba i sommar. så himla roligt! extra roligt att det är på H&M här i stan, cirka hundra meter från vår lägenhet. kan inte bli bättre.

känner att det mesta rullar på just nu. den här veckan är det inte alls mycket i skolan och redan på fredag börjar lovet. lovet kommer förövrigt bli grymt då det kommer bjuda på en hel del gobitar.

sen att jag ska på hockey imorgon gör det ju inte sämre!

sommartider


det är kaos med både det ena o det andra just nu. vissa av oss har lite att deala med kan man säga. endel grejer kanske löser sig i veckan. endel kanske tar ett tag. but we´ll stay strong, until we sink. nä men det fixar sä. om veckan speedar på lite och ger oss torsdag så keepar vi livsgnistan ett tag till skulle jag tro. ska väl inte va så svårt.


så himla skönt

ÄNTLIGEN!! zache, samuels och mitt pa-läger "campet 2010" är över och det känns så himla bra. helgen har gått riktigt bra och har det har varit riktigt roligt men det tar på krafterna att ha hand om 19 hyperaktiva barn. speciellt vissa. men somsagt, nu är det över och vi är himla stolta och nöjda.

helgen har inte bjudit på något annat direkt. somnade i soffan strax efter nio igår och lär väl somna runt den tiden idag med. men, sova är ju dödsskönt så det gör ju inte allt för mycket. men just nu hejar jag på LHC.






Dags att nanna...

väldigt mysig kväll med tjejerna.
tove joinade hon med och förgyllde vår kväll lite sådär, kul! nu e de dock bedtime, lite tidig uppstigning i morron.. 8.30 sitter vi på bussen mot huvudstaden! :)

btw. varför har inte jag oxå en pojkvän som dukar upp såhär när jag kommer på besök? fast iof, han dammsugar ju varje gång jag kommer och hälsar på, de kan jag ge ett litet poäng för iaf. ;)

The sky's the limit

efter morronträning och några timmar i skolan blev det fika hos nora med linnea, julia och louise. louise hade med sig lille liam som är pytteliten och supergullig, och nora har nyss fått en fruktansvärt söt liten valp som också fick vara med.
hahah, jag vill oxå ha en bebis eller en liten valp!
very sweet.
helgen börjar bra redan i kväll och ser ut att bli bra all the way. i kväll dyker biggisarna upp här hemma för lite middag, mys, film å singstar, låter som en bra kvällspan om ni frågar mig! sen i morron blir de en tur till stockholm för att först hänga lite med cp å fj, och så småningom möta upp kj. låter ju asbra jue!!

helgen har potential!


fredag

kände att finköping inte hade så mycket att erbjuda oss i helgen, så jag, carro o becka (sanna är BUSY) drar till stockholm istället. men först är det träning och sen mys hos palms. 

men först ska jag sova. sliten efter mina åtta lektioner den här veckan.


gos på palms land 07


You gave my love direction

jag är klar med psykologiuppgiften!
vilken LYCKA!
det firar vi med bottenskrapet ur en ben&jerrys burk och lite bra musik!

vänstervals



drar en bild på min balpartner idag. kände att det passade eftersom vi hade balträning nu i eftermiddag. eller träning och träning, av en timme var väl vi aktiva i en kvart-tjugo minuter. vi kom sent, jag hade en blodig strumpa, vi var trötta och vi var tvugna att gå tidigare. men det löser sig, den 22 maj kommer vi vara asbra!

back in the loop

Min tur att dra mitt strå till stacken:D Ja ligger ganska många strån efter nu...... Men ärligt talat har mitt huvud varit överallt den senaste tiden och då ligger inte något blogg-inlägg högst på to-do-listan:P Känns som om min lilla bubbla har varit med om en never-ending-jordbävning senaste veckorna! Aja, kanske är bra att ha med några små svackor i mitt annars så fläckfria liv!.........

Just nu ser det ut att va på väg tillbaka till toppen igen! Förkylningen snart över, myskväll inbokad med tjejerna imorgon, helledig helg med en stockholmsresa lördag! Looking good!



Lunchdate

nu lämar jag datorn och min hopplösa psykologiuppgift för en lunchdate i stället. mycket roligare och mycket mer värt!

sofiepuzz90 & beckiz90. sweet.

she raised her eyebrows in surprise

världens skönaste kille. önskar han bodde hos mig.



just det ja. historiaplugg va det. historiaplugg.

frisk igen

livet klarnade plötsligt upp lite. en lektion idag och tydligen noll i morron. och en tränings-ledig helg på det. det ni. och så är det snart påsklov. känner hur livsgnistan sakta börjar tändas igen. inte så jävla stark låga, men den finns där, det gör den.

annars då. lyssnar på musik fast jag egentligen inte vill. byter låtar hela tiden bara för att få fram reklamen. så.jävla.bra. skulle halebop-reklamen finnas som låt skulle den lätt platsa på min bästa-lista. G R Y M!


det kallas tvivel det där som stör

matteprovet idag gick bra.
naturkunskapsprovet på torsdag kommer inte gå lika bra.

så mycket skönare att sova en och en halv timma än att plugga. istället kommer jag sitta ikväll och imorrnkväll och tjuta lite. kemi är inte min grej och det känns bara så onödigt att lära sig något som man ändå inte kommer komma ihåg nästa vecka. MEN den 11 juni är det studenten och om en vecka och två dagar är det påsklov. S K Ö N T!


Sweet




nu e de psykologiplugg som gäller, hey ho lets go!

Härlig Helg!

trots att de va rätt surt att inte va med på tävlingen blev helgen faktiskf alldeles himla bra.
efter att jag lärt mina delfiner bröstsimsvändningar och simmat lite själv tog jag tåget upp till stockholm på fredagkvällen. blev mött på perrongen av krisse och så tog vi pendeln hem.

lördagen bjöd på superhärligt väder, så det blev en kort sväng på stan och mysig långpromenad, och sen bio på kvällen. såg shutter island som var stört läskig (jag kollade genom fingrarna lite mer än helva filmen), men sjukt smart och faktiskt riktigt bra. kart sevärd!
söndagen blev en chilldag innan jag tog tåget till norrköping för att gå på 50års middag med mamsen. några av dem som ska med till riksgränsen va där, så vi taggade inför det och hade allmänt skoj sådär.
min helg i korthet sådär. väldigt bra!



when life is a bitter pill to swallow

sjuk idag. saw this coming med tanke på hur man mådde i helgen. och med tanke på hur alla runt omkring en också mådde i helgen. går nån empedimi i den här stan. alla snorar eller spyr eller hostar. jätte mysigt!

ska till skolan 10.40. ska försöka få tillbaka livslusten innan dess.


helgen dårå

dåligt uppdaterande på den här bloggen men antar att det blir så när 3/4 biggisar är i stockholm. två har tävlat och en har inte det. tävlingen får frida och carro berätta själva om och becka får berätta om sin helg när de kommer hem.

jag däremot har varit i linkan. igår tog jag en sväng på stan med mamma, inhandlade ett par skor till balen. därefter kom samuel förbi för lite bullbak och det gick galant och var riktigt roligt. efter bullarna tog vi bilen till tvättautomaten och coop för lite godis. avslutningsvis blev det hockey. BRA dag!

idag då. pappa och jag stack ut och sprang, en runda på 7km. därefter var det balträning i två timmar. så nu mår jag sämst. mina höfter värker så att jag knappt kan gå normalt och blåsorna under foten är på plats. skönt!






min plåt är till vänster och samuels till höger. som ni ser är min sååå mycket finare!

I´m your biggest fan I follow you until you love me

Dagens outfit: svarta jeans, vit stor t-shirt med tryck.
Dagens frisyr: en fläta.
Dagens smink: täckande + mascara.
Dagens humör: helt okej just nu, har ju hela dagen framför mig.
Dagens bästa: ser fram emot en luuugn kväll.
Dagens värsta: värtsa och värsta, hade kunnat skippa naturkunskapen idag.
Dagens roligaste: har alltid roligt, he he he.
Dagens planer: skola, pa-möte, träning, grupper.
Dagens låt: bjuder på den här nedanför, L O V E!


yes, bilden ska illustrera veckans humör



imorgon lämnar jag o carro de fortfarande-så-sjuka-så-att-dom-måste-stanna-hemma-i-helgen-tjejerna och drar till sockholm och tävlar lite. blir nog bra trots allt stört som hänt i veckan. vi har ju i alla fall en anledning till att inte kunna plugga allt skit som kommer käka upp oss nästa vecka. alltid nåt. för att inte glömma hur mysigt det blir att träffa fröken ekelund.

hah, undra om våra mammor har det rockigt på thomas ledin nu, palm-sisters! det tror jag det.


FN-rollspel







tog lite bilder från linas blogg. tänkte att det kunde vara kul för er att se. ska strax cykla till skolan, lång dag idag 08.10-16.00. därefter ska jag träna. i´m back on track! känner mig dock inte 100, men alla som känner mig vet att jag är största hypokondriern så det kan ju också bero på det..

puss då.

Bara så att ni vet

*jag har ett psykologiarbete som jag borde jobba på, men jag har inte en aning om vad jag ska skriva så jag skjuter lite på de.
*min hals ger sig inte, och jag tänker fortsätta klaga/tycka synd om mig själv tills det går över.
*mina delfiner gör mig glad!
*det snöade i natt. det suger, jag är redo för vår!
*träningen i dag blev väl typ som den i går. lite konstig..
*ser inte ut som det blir någon tävling för min del i helgen. surt!
*jag vill ha en kram!
*sanna är fortfarande sjuk från träningen och det är tråkigt.. bli frisk!
*antingen är min näsa öm för att jag snyter mig så mycket hela tiden, eller så är det för att jag håller på att få en dunderfinne på nästippen. frågan är vilket som egentligen är värst..
*nu ska jag gå och lägga mig, och i morron tänker jag baka nått kul.



give me some värme tack

värt. hoppade samhällen för att mitt sjätte sinne kände på sig att läraren va sjuk idag igen. vilket hon såklart var, always trust the sjätte sinnet. sen blev det ett check! på engelska seminariet och sen va jag fri att lämna stadens diamant. sen dess har jag lyssnat på förra sommarens favorit songs och bett till gud om tvåsiffriga plusgrader i det här landet.





förövrigt börjar sommartiden om typ en vecka och idag fyller en av dom allra bästa år. nu är du lika stor som jag natti, hoppas du har världens bästa dag. ♥

it´s all about the moment

spy, må illa och ha feber - nya dieten för att gå ner i vikt. är två kilo fattigare efter två dagar som sjuk. känns inte sådär superbra, men what to do när man mår illa efter en halv potatis och en halv biff? skorpor går bättre, men hur mycket mat är det liksom? känns somsagt inget vidare.

FN-rollspelet i skolan är faktikst kul. visst att det hade varit roligare om jag mått bättre och visst att jag inte är allt för aktiv MEN det är ändå kul. framför allt att få klä ut sig och gå runt bland massa andra formellt klädda människor. ser fram emot morgondagen då det lär bli fight!



vill inte ha mer snööööööö.

HippHipp!


dethär är humor mina vänner!

prima ballerina

gick upp från passet igår eftermiddag för att jag inte mådde bra. kommer hem, spyr och har feber. kvällen var väl inte sådär jättemysig som ni kanske förstår. inte natten heller för den delen. men nu känner jag mig aningen bättre. har dock inte ätit på 19 timmar, kan ju vara därför det känns bättre.

måste i vilket fall ta mig till skolan idag och det efterlängtade FN-rollspelet. he he he. jag lär väl förmodligen inte göra allt för mycket. sitta och lyssna på alla tal i närheten av en toalett. känns spännande.


music



slänger in ett klipp på min kusin och hans norska band, navigators. finns ett par riktiga bra låtar som ligger i min "bra!"-lista på spotify. och nej, sångaren är inte min kusin utan det är den snygga trummisen.

My hals is killing me

lämnade krisse på busstationen för en stund sen. inte så vidare värst kul dirr, men men. inte långt kvar till 5e april då han hänger med familjen för fem dagars skidåkning i riksgränsen. ser jag verkligen fram emot!

annars då.
jotack, inte mycket spännande här inte.
vi var en sväng på landet i dag. krisse, pappa och henke byggde igloo och åkte skimboard på snön nerför berget medans jag låg halvdöd i en snöhög.
har en hals som sakta men säkert tar död på mig och energin är som bortblåst. vad är dehär?!?
känner mig klar me dehär nu, vädigt redo att bli frisk!


14 mars

kom hem från motala halv ett. var väl typ så dags alla vanliga människor gick upp idag. men har man tävling så har man. c och jag simmade bara förmiddan och nu i eftermiddag är det sannas tur att ta sig över ribban jag och c satte upp. blir nog svårt. he-he. 

snodde lite bilder från i fredags av kinell,  









myshelg

bangade utgång igår. kände för soffan, godis och kusiner istället. riktigt mysigt! lika mysigt var det dock inte att vakna halv åtta imorse av att bibbsan står och hänger på min säng och viskar sannaaaa. men, lika bra att komma upp och ta vara på dagen. he he he.

har varit en sväng i simhallen och badat med kidsen. blev rutchekanetävling, glass, barnbassäng och bastu. simhallen är väl kanske inte förstahandsvalet på en ledig dag, men what the hell, trevligt sällskap hade jag ju iaf. bibbsan körde body butter, ansiktscreme och deo efter duschen. fräsch tjej redan som femåring.

ikväll blir det melodifestivalen (har hittills hört frågan "när börjar melodifestivalen?" tio gånger) och massa godis. F I N T!



burning up like fireworks



good stuff

playing with fire

blev en rätt kul kväll igår. började hos hanna och slutade på pb med (belive it or not) alla tjejerna. planen funkade och alla va glada och nöjda. vissa uttryckte sin glädje något högljudare och vildare än andra, men det är så det ska va. kvällen avslutades på samma sätt som den tyvärr brukar nu för tiden, och då va det dags att gå hem.


somras

Florida






vi hade de faktiskt rätt så bra där borta..

PartyFredag

jahopp, dehär känns ju lite smått ovärt.
jag blir lixom aldrig sjuk, men nu plötsligt så slår de till. känner mig ungefär lika fräsh som om jag blivit överkörd av en traktor, fastnat runt hjulet och sedan åkt runt ett par varv. ungefär.
så i kväll när de andra biglumpsen är ute å gör stan osäker kommer jag ligga i soffan och knapra panodil. parrtyyy!
        
håll ställningarna i kväll/natt tjejer så får ni berätta all about if för mej i morron!


all of the bullshit you put me through

freeeedag!
ska ner till simhallen och ha beckas grupper om en timme. lite träning och sen följer jag och c nog med hanna hem innan resten av folket kommer dit(sanna: räknar med dig!! becka: kommer sakna dig :´( ). lite utgång på det och den här veckan är räddad. katschiiiing!

imorrn är det tydligen planerat mys hos familjen palm med la familja. får se om jag följer med. börjar bli lite trött på dom där systrarna palm asså..


nej klart jag inte har nåt på mig. ser ni väl.


sorligt

ae fy bubblan vad ont i magen jag fick när jag såg den här.
himla fin men samtidigt hemsk.


hell week......

Kul att komma hem till en vecka som denna. Matte nationella onsdag, STUDIEDAGEN, så gick längre än mina vanliga onsdagar! Sen panik-plugga inför svenska provet som va idag och imorgon morgonträning, bokanalys, em-träning, men sen så, hell week is over och PARTY(?) väntar;)

like the way you walkin if you walk in my way

det är lite mycket nu. men det lär väl bli bättre snart. solen lyser ju i alla fall!
det smids lite planer för imorrn kväll också. ser bra ut.


en liten lista såhär på morgonen

Nämn något som gjorde dig glad igår: att jag kanske har sommarjobb.
Vad gjorde du kl 08 imorse: åt frukost.
Vad gjorde du för 15 min sedan: samma som jag gör nu, sitter framför datorn.
Det sista du sa högt: va fan.
Det senaste någon sa till dig: hej då.
Vad har du druckit idag: oboy och juice
Vad var det senaste du åt: flingor med mjölk
Vad var det senaste du köpte: en kavaj, en tunika, leggings
Vad är det för färg på din ytterdörr: vit
Vad är det för väder hos dig nu: grått och några plusgrader kanske.
Godaste glassmaken: cookie dough, mums.
Sover du tungt: oftast.
Drömmer du mardrömmar: det händer.
Trivs du med ditt jobb: haha vilket jobb? eller jag är ju simtränare ibland och det trivs jag väl sådär med.
Favoritklädsel: oj svårt, men svarta överdelar gillar jag.
Favoritlåt just nu: say aah och de andra usa-låtarna.
Vad ser du om du tittar till höger: grannhuset.
Vad gör dig glad just nu: just nu.. har så jävla ont i huvudet så är rätt bitter för tillfället.
Vad ska du göra härnäst: sova och plugga tror jag.
Höger eller vänsterhänt: höger.
Humör just nu: inte på topp för tillfället.
Favoritgodis: svårt att välja men choklad är ju himla gott.
Sommarplaner: träna, jobba (hoppas jag) och ha himla roligt.
Hur många kuddar sover du med: två.
Spelar du något instrument: onej, sånt kan jag inte.
Morgon eller nattmänniska: inget.
Vad är viktigast för dig: må bra.
Är du kittlig: haha, vem är inte det?
Stjärntecken: fiskarna.
Äckligaste insekten: alla insekter är äckliga.
Längtar du mest efter just nu: helgen, påsklov, vår, bal, student och så vidare.
Kläder just nu: svarta jeans, grå tunika/tröja.

when i was thirteen, i had my first love

S T U D I E D A G. himla skönt. började dagen tidigt med morgonträning. därefter följde samuel med mig hem för lite frukost och PA-möte. måste nämna att vårat PA går riktigt bra just nu, bara två veckor kvar tills lägret. kul!

sedan samuel åkte hem har jag hunnit:
  • sova en timme
  • varit på stan och lämnat tillbaka en kudde samt hittat mina balskor(?)
  • sökt sommarjobb (ser ljust ut, yes)
  • ätit lunch
tänkte sätta mig ner med ytterligare lite plugg nu, det är ju trots allt studiedag. vid fem är det dags för träning nummer två och ikväll är det årsmöte. skön onsdag ändå kan jag tycka.

 



Two is better than one


vilken härlig dag det har varit i dag!
underbart väder med sol och helt blå himmel. ger nästan lite vårkänslor ju. 
hur härligt som helst!
nått som e lite läskigt är när all snon som ligger på taket börjar smälta och ramlar ner. de blir som en liten lavin som åker ner och hela huset skakar verkligen som om de vore jorbävning. lite scary!
men de e bra att snön åker bort. jag börjar bli väldigt redo för vår!

Girl I like your face

städar rummet, lyssnar på musik, sjunger med, och äter upp mina jellybeans.




rätt så nice!


Hooligans

i dag har kag saknat skolan lite.
eller nej, inte skolan, för de klarar jag mig rätt bra utan, men folket jag hängde med i skolan. typ varje dag i tre år mötte man lixom samma sju tjejer varje morron å hängde sedan ihop mer eller mindre hela tiden resten av dagen.
tyvärr e de alldeles för länge sen vi sågs alla åtta på en och samma gång nu, men jag antar att det ganska lätt kan bli så nu när vi allihopa för tillfället är utspridda både i sverige, norge och australien..
kikade nyss i vår gamla blogg och kommer på saker vi gjort som man glömt bort.
kanske tur egentligen att man inte kommer ihåg allt.. :P


.....

typ såhär glad är jag,



eller inte..


m å n d a g

hämtade ut min studentmössa idag. genast känns den 11 juni, studenten, betydligt närmare. underbart! funderar på att ha på mig mössan en stund ikväll då jag pluggar för att öka motivationen lite. tror faktiskt att det skulle hjälpa, men vi får se.

annars då. kommer vara mycket plugg ett tag framöver. FN-rollspel nästa vecka är lika med döden för min del. men what to do? satsar på att fokusera på allt roligt som händer just nu och en tid framöver, det känns som en mycket bättre idé än att deppa över skolan. positivaklubben - check!

kul att tävla på söndag eftermiddag, framförallt 200 bröstsim. he he he.






Sweet.


de senaste dagarna har varit bra. väldigt bra till och med.
har haft lite besök av krisse här sen vi kom hem från florida i torsdags, vilket har gjort de senaste dagarna ganska mycket extra väldigt bra.
mysigt värre!
men nu är det back to reality som gäller.
helgen är slut, krisse har åkt tillbaka till stockholm, skolan drar igång, och troligtvis kommer träningen dra igång lite mer på riktigt oxå. har ju inte varit alltför ansträngande träning sen vi kom hem, så de kanske är bäst att börja komma igång lite igen nu..
dags att nanna, dehär med tidsomställning är verkligen inte min grej!

say aah, say aah

min födelsedag igår var B R A! började med fin sång av familjen och erika, därefter rullade det på. umgicks med min fina linen under dagen, det blev stan, chill, prat och skratt. underbart. efter middagen innehållande en riktigt rolig efterrätt tog carro bilen hem och jag gjorde mig iordning inför kvällen.

tjejerna kom hit, ännu mer fin sång, och vi drog oss mot rickard. kvällen då - helt okej. kunde både varit bättre och sämre, men så är det. nog med det.

idag då. simträning, balträning och släktbesök. bra dag!



drar en snygg floridabild.

what a night

WHAT A NIGHT! Hände en hel del intressant. Började ganska lugnt sen var det en topp på mitten då det va grymt skoj, sen gick kvällen bara utför och förstördes ganska rejält för min del. Men jag ska inte lägga energi på sånt som ändå inte leder åt rätt håll så överlag tycker jag det var en värd kväll:D
Bjuder på ytterligare några bilder från kvällen, ju fler desto bättre, right?;)

i love ya sushi roll, hotter than wasabi

ja va ska man säga. spännande kväll igår. innehöll både blod, svett o tårar. inte så jättemycket blod då, men de andra två fanns det gott om. ingen lust att dela med mig av smaskiga detaljer faktiskt. låt fantasin flöda gott folk.














snart rusar alex o jocke in här. we got some problems att lösa kan man säga.


GO GIRL IT´S YA BIRTHDAY, OPEN WIDE I KNOW YOUR THIRSTY

GRAAAAATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS BÄSTA SANNA!!!!!!!!!!
ha världens bästa dag. vi ses ikväll.












lite senare

skönt att va HEMMA igen. sov som en prinsessa inatt. lite extra skönt för att mamma bäddad rent med ett nytt fint rosa påslakan. gullig är hon.

ska snart ner till simhallen för att ha mina delfiner och därefter träna. tillbaks i vardagen igen, definitivt. men det är skönt på sitt sätt även om solen och värmen i florida var snäppet bättre än det vädret sverige bjuder på. men snart är det vår här och det blir himla bra.

himla bra kommer också mina närmsta dagar bli. eller dagar, veckan/veckor. känns som om livet rullar på riktigt bra just nu. fint det.





6 mars i morrn!!

för bara något dygn sedan bestod dagarna av sol(/regn/blåst), bad(i vågorna), jelly beans(fy fan för popcornsmaken!!), bergodalbanor(tillomed becka klarade av hulken), shopping(forever 21 in my <3), skittles(kom på att jag har en hel oöppnad påse i väskan nu, yees!), trevliga amerikaner (som trodde att vi va syskon allihopa), ben&jerrys(mmmmm), träning(+ styrka med anabol-gubbar), matlagning (becka tycker jag lagar äcklig mat), mys vid poolen(även om det ibland behövdes filtar), stek på miami beach (brevid het gubbe i string) och massa andra värda grejer.

i det här landet är det andra bullar som händer. tillbaka i skolan idag. tur att man pluggade så mycket i florida. eller inte. men skit samma. tar det nästa vecka.  

i morron fyller en tjej som ligger väldigt högt upp på min bästa-lista 19 år. party och utgång på det! woohoo!


lite fler bilder kanske? fixar jag vettni.

 










I can make your bed rock

åh så skönt att vara hemma igen!
ruggigt kallt och alldeles för mkt snö ute, men efter ca 27 timmars resande var det ändå himla skönt att komma fram och möta mamma och alla andra föräldrar här på tågstationen.
eftermiddagen har gått åt till att packa upp väskorna, ta ett långt bad, tvätta lite, och bara slappa. man är inte sådär jättepigg efter att som sagt varit igång 27 timmar och under den tiden fått max 3 timmars sömn..
vi har iaf haft det riktigt bra, och mer om lägret och massa fler bilder kommer så småningom, men just nu orkar jag inte riktigt, så sparar det till typ i morron.


inte ätit eller sovit på ett tag. men nu är vi hemma i alla fall.

det finns visst nåra som är tillbaks.




RSS 2.0