Succé blev det

I fredags var jag och Olle bartänders när Agnes och hennes kompisar i Veritas hade studentskiva. Vi kände oss som Rebecca och Fiona.


lets make our own fairytale

hängde lite i LA och irvine i helgen. (okej, vi körde bara igenom LA men ändå lite coolt!) första långbanetävlingen för i år, efter den utan tvekan jobbigaste träningsveckan sen vi började köra långbana. lite blandade resultat, en del bra lopp en del betydligt sämre lopp. men kul hade vi det i alla fall!
bästa bilen på väg till flygplatsen
killarna delade på en milkshake till flrulle
trish, moni och amie vid bassängen
massa folk chillar i skuggan
snacka om engagerade teammates, alla är redo att hejja när man simmar!
tjejer
bästa (och minsta) klassen.
.
men nu är vi hemma igen och träningen rullar på igen. skulle börjat topa i dag hade whitney lovat men han händrade sig (surprise, surprise...) så det blir toppning från och med nästa vecka. sm närmar sig och om tre veckor är jag hemma igen, stört!!

Härligt

Så himla bra dag! Ledig, solsken, värme, träning och massa mys.


Tillbaka på spinningen

Jösses, jag hade verkligen lyckats förtränga hur fruktansvärt det är med spinning i vårt lilla rum på the NAT som bara är för oss simmare. De senaste veckorna har vi haft det lyxigt och fått köra i ett vanligt, större rum. Även om luftkonditioneringen har varit avstängd så har det varit väldigt nice att vara där jämfört med det lilla rummet vi har på the NAT.
Var tillbaka där i döds-rummet i dag igen och trodde på riktigt att jag skulle svimma, hade ingen känsel i benen och kunde inte se nått för ja hade svett i ögonen, sjukt fräscht!
Här har vi döds rummet, ska bli skönt med en paus från det om fyra veckor då jag är hemma igen! Så snart!!!


drive by

igår var det jättefint väder och jag jobbade 08.30-17. idag är jag ledig och det skulle vara fint väder, men det är det ju såklart inte. moln och regn bjuds det på istället. serri alltså. trött en blir!

från det ena till det andra. såhär såg min helg ut.


berzan dansade bal och här har ni det finaste balparet.


fick träffa den här tösen igen!


drack lite vin och körde utgång med emelie, erica och....


...samuel. bra lördag!


cyklade 10 mil med pappa under söndagen. därefter var jag ganska död resten av kvällen.

kommande helg ser ut att bli ganska bra den med!

Whistle

vilken helg!!
många premiärer hann vi med. keg stands, naked laps, beer bongs, bad i sjön, första sol brännan för i år mm. sjukt kul party i lördags med väldigt många sjuka händelser, tappade bland annat bort både dirk och hans relefon. telefonen hittades av nån random kille på en busshållplats på andra sidan stan, dirk hittade vi inte förrän nästa morron. händelserik och väldigt väldigt rolig helg!
.
tyvärr hade ve ett galet jobbigt slut på helgen då det var dags att säga hej då till dirk som flyttar tillbaka till sydafrika. många tårar och många kramar blev det innan vi var tvugna att gå, känns helt overkligt att han inte är här längre.
världens bästa lilla extra familj.

Cupcakes

Idag har Frida och jag bakat. Snart ska vi smaka. Nomnomnom!


IM DONE

JAG KLARA DET! Alla exams gick förvånansvärt bra. Lyckades charma till mig en del rätta svar från min criminal justice lärare, inte alltid helt fel att vara svensk.
.
Inatt är sista natten i dormsen, imorgon bitti sista träningen sen flyger jag i övermorgon. Ska bara chilla sista tiden, flytta ut och mysa med alla kompisarna innan det är dags att dra! Längtar så stört mycket hem, men på samma gång kommer jag sakna mina små buddies här:)
.
.
Som ni kanske märkt tar jag inte så överdrivet mycket bilder här. Men det kommer ändras när jag kommer hem!! :D

Finals week

Carro är klar med sina finals och har tagit sig igenom sitt freshmen year, hejjahejja!!
Själv har jag en final kvar, så kommer spendera den mesta tiden fram till klockan 19.45 på torsdag kväll inne i källaren på fetzer med mina psykologi böcker. Känns sådär när vädret för de närmaste dagarna ser ut såhär... Men men, en final kvar å sen är det SOMMAR LOV!!!!!!


We are young

Såhär bra skulle jag vilja ha det just nu!


4 to go!!

.
.
.
-
.
.
.
4 DAGAR KVAR!! Sjukt.
Idag har jag bestämmt att ja ska fukusera 100% på plugg. Från och med att solstrålen Ivy vaknar så är det ingen fb, inga bloggar, ingen skype och ingen whatshouldswimmerscallme som gäller. 2 finals tisdag med en halvtimme emellan men efter det är jag DONE!

I går var en bra dag!

Bra dag i går.
Jag och Ally fick göra get out swims på eftermiddags träningen. Om hon gjorde 100fr under 53.7 och jag 100fj under 56 så slapp vi sista 40min på träningen. Vi båda klarade det och jag hade 54.1 vilket är snabbare än jag haft på nått dual meet i år och var även under vårt pool record!!
Så de va ju värt, kort träning är alltid uppskattat!
Sen fortsatte den braiga kvällen här hemma när Carro å Ally kom och åt middag med mig Trish å Jennah, och middagen avslutade sedan med efterrätt eftersom det vars Trishs födelsedag! Mums


Nionde

Idag har jag spenderat några timmar med Frida. Var på stan och uträttade några viktiga grejer. Det var mysigt! Nyss var pappa och jag ute i regnet och körde några mil på cyklarna, det var inte lika mysigt.


Man of the year.

.
HAHAHAH! Så skoj :D

Dean says don't go, we say YOLO

Mifflinstreet block party i går då. Blev tyvärr väldigt kort vistelse där för mig, men det var kul så länge det varade!
Tyvärr hade skolan å polisen å folk skrämt upp alla studenter rätt mycke om vad för regler som skulle gälla och sånt, och det var minst dubbelt så mycke poliser och ungefär hälften så mycke studenter där jämfört med förra året. Lite synd, men som ni kan se så var det ju ganska ordentligt packat ändå!!
Kul dag vart det i alla fall, men sen är det ju också väldigt svårt att inte ha kul när man är ute och härjar med dehär gänget!!


piggelin

herre herre gud va kul jag hade förra helgen. och valborg va en rätt bra tillställning det också om man säger sååå.

13 DAGAR!!!

Crazy shit. Har kommer bra låtar! Imorgon är det mifflin street party som gäller!! Kan bli farligt. Näst sista helgen i USA here we come! :D
.
.
.
.

Valborg

Valborg var riktigt bra! Började med grill och förfest hos Kalle innan vi drog ut. Dansade tills det stängde och hemma kvart i fyra. Bra kväll!


RSS 2.0