Du och jag mot hela världen

håller på med en ny spotifylista.
SOMMARMYS
drar jag igång listan och bläddrar bland de sommarbilder som tagits so far sitter jag och ler för mig själv och mår väldigt bra. det är typ själva tanken med låtlistan. den ska vara mysig och få en att må bra. den är inte riktgt helt klar än, men det känns verkligen som den har potential och kommer fylla sitt syfte.

30 juni

cred till oss som lyckats få med oss 6 (kanske 8) killar på tredje twilight-filmen i morrn kväll! hah dom lär ju lätt va dom enda grabbarna salen. kommer bli skitkul! jag är inget twilight-freak som vissa andra, host becka, carro, sanna host. men det blir mys!


här får ni en bild på snygg-samme. han är singel så pass på alla sugna tjejer där ute! vem vill inte sätta tänderna i den här grabben liksom?!



nu drar jag till hjulsbro och träffar carro, olle och klara! har hört att klara har en galet svullen kind som jag cant wait to klämma på!


Eliten

ännu ett dygn med simmarna, fullspäckat med aktiviteter. jösses vad kul vi har tillsammans just nu!
insåg lite i dag hur mycket jag faktiskt kommer sakna dehär lilla gänget när jag drar om ett par månader...
kors i taket. det är verkligen bara ett par månader. ungefär sissådär åtta veckor. det är verkligen inte så långt kvar nu! om jag får som jag vill kommer dessa åtta veckor vara fullproppade med roliga grejer, och om det fortsätter i samma spår som det gör för tillfället är nog chansen att det blir så ganska så stor!

göttgött

håller med säna. simmarna är ju för himla härliga alltså! har galet kul tillsammans med dom.

hinner inte skriva mer!!! portugal-spanien juuuuu! men här är lite bilder. becka har flera tror jag.












bästa

vad bra jag mår då. har idag haft en toppendag i varamon med världens bästa simmargäng. drog dit relativt tidigt och har under dagen pressat, badat, spelat boll, ätit matsäck, ätit glass, druckit a lot of water och haft det sådär himla bra. tycker det är så himla mysigt att umgås med mina simmarvänner. fina är dom.

riktigt skönt att det bara var en timmes träning efter en heldag på stranden. imorrn däremot är det andra bullar, dubbla träningar. men såg att det eventuellt skulle regna också, kanske lika bra med en dag off från solen. det mår nog huden bra av. sen vore det bra om jag lyckades få iväg mina tack-kort från studenten, lite sent kanske...

nu ska jag ta ett glas saft. love saft!

frida bjuder på bilder sen hoppas jag.

hääääääärligt

jag, carro, becks, sanna o vilma drog till palmisarna och käkade pannkaksfrukost efter morronträningen. sen drog vi till vilmas crib och plaskade i poolen. hur mysigt som helst verkligen!!

nu är det hetshetshets. ska strax dra till sanna och sen åka till hjulsbro. det är simmargänget-kväll där. går nog ner till vattnet och grillar marshmallows och sånt mys!

och i morrn drar vi till varamon! shit va mycket aktiviteter vi hittar på! man kan ju nästan tro att vi är regular people med riktigt SOMMARLOV.















Flashback!

Vilken midsommar! Mitt i prick:D Hur mysigt som helst med massa slapp, god mat och lekar!
Nu är man i alla fall nere på jorden hemma i Lkpg igen, men även här ser livet väldigt ljust ut! Imorgon så blir det frukost här hemma för att sedan bege oss till lilla Vilma för poool-häng!
Fick en liten flashback när ja kom in på facebook och såg att en gammal kompis från Australien lagt till en. Kors i taket! Känns som en livstid sen........

at summer the song sings itself

what to say. den här sommarn är ju bara för fin. vill bara stanna och suga in alla moments som svischar förbi.










Rehab på landet

två dagars rehab/midsommarfirande på landet satt inte helt fel.
haft det asmysigt med sol, bad, drinkblandande, midsommarkransar, kubb, båtåkning, volleyboll, massa mat, promenad på hängbron, och ett par turer med dubbelsoffan efter båten.
kunde nästan inte haft en bättre helg.

glad midsommar!



härlig vecka det här

har hittills haft en galet bra vecka med grymma människor! dom är ju för bra dom där lassarna asså. nu är det fart-pass som gäller i eftermiddag och sen hänger jag med systrarna palm på äventyr över helgen. 

lite bilder från de senaste dagarna,










Fotbollskväll

å går myste vi till det lite igen, denna gång hemma hos KFG med två engångsgrillar och en massa grillad korv med bröd.
efter maten möttes lag nord och lag syd ytterligare ännu en gång. förra gången var det kubb som stog på schemat, denna gång fotboll. efter en väldigt svettig match med massa skratt, blåmärken, vurpor, bollar som flög hej vilt, bulor, och snygga räddningar i målen av både sanna och samme vann lag syd.
det står nu 1-1 mellan lagen, så vi får se hur tävlingen ska avgöras till slut. kanske möter vi varandra i en brännbollsmatch, men det återstår att se.






myser

så himla härlig dag idag! efter morgonträningen åkte frida och jag förbi hemköp och köpte nybakat bröd. riktigt gott att mumsa på till frukost. känns lite lyxigt kan jag tycka. därefter sov jag i sissådär två timmar - hur skönt?

nyligen kom jag in från parken utanför mig där jag har suttit i 45 minuter och lapat lite sol samtidigt som jag läst en bok. är inne på bok nummer tre den här sommaren. sjukt mycket för att vara mig. förra året tror jag att jag lyckades ta mig igenom en..

ikväll efter träningen är det korvgrill hos KFG som gäller. mysigt då! tummen upp.



btw. efter all bröloppshysteri har jag kommit fram till att jag så gärna skulle vilja lära känna kungen. skönare gubbe får man nästan leta efter.

btw 2. fick sommarpresent från H&M idag. fyra presentkort på glass, det vill säga fyra glassar. mysigt!

Kalori-bomb!

Idag var vi och levde livet i Söderköping! Som ni ser på bilderna under hade vi det super!:D

Dagen innehöll även en hel del mat. Börjar morgonen med ett paket tortelline ( trodde vi skulle skippa lunchen). På det en halv liter glass, en brownie och massa fuge-sås. Efter det klämmer vi i oss pizza och delar på två liter läsk (nödmat då killarna vägrade skippa lunchen). När jag väl kommer hem efter träningen blir det hemmagjorda hamburgare med chips. Fick nog i mig hela kost cirkeln idag:D
Får passa mig så det inte blir som för beckiz90.........

söderköping

har haft en underbar dag idag. jag + nio stycken simmare tog bilen till söderköping där det blev glass, mys i solen, bergsklättring, pizza och massa härliga skratt. avslutade dagen tillsammans med ett bra pass i tinnis. BRA dag med härliga vänner.






















Awesome


I don't need to fix my hair
I look so damn good i don't have to care

hahah, så himla bra! :D

Party-måndag!

Jag överlevde ytterligare en middag:D Blir alltid mycket trevligare än vad jag förväntar mig..... Men nu så har alla dragit för de är duktiga och jobbar tidigt i morgon bitti jämfört med vissa andra i middags-sällskapet.......
Imorgon ska jag i alla fall infinna mig på Tinnis (simhallens?) parkering för att tillsammans med nio andra simmare göra smultron-stället osäkert:D HEJAheja!
Lite bilder från sommar-07:D

couse you´re so beautiful that it´s painfull

imorrn fyller vi två bilar och drar till söderköping och smultronstället där vi ska äta glass tills vi spyr. vi är så mysiga asså! försöker få in en till simmar-grill-kväll i veckan med. men det kan bli svårt eftersom det är morronträningar typ hela tiden. och så är det midsommar på fredag ja! 48 timmars träningsledigt! det var ett tag sen.

hängde på systrarna palms land förra midsommar. såhär såg det ut när paddan worked the smörblommor,


vilket mästerverk! nåste vara en proffsfotograf som åstadkom detta. vilken vinkel vilken skärpa vilket ljus. masterpiece.


biff!

haha, vad fan? ska man skratta eller gråta?
vart är den kvinnliga kroppen? sötare biceps får man ju leta efter....


måndag

dagens andra träning börjar om  20 min. och det är sol ute, yees! känns alltid lite mer värt o träna då. golden delicious och fit samtidigt. två flugor i en smäll ni.

aaej, måste hinna få en skymt av grabben som agnes stängt in på sitt rum innan jag drar!

här får ni två bilder från när lag nord och lag syd möttes i en nagelbitande kubb-turnering här om dagen.




puttinuttigt



vet inte hur många gånger jag tittat på den här nu. lika söt varje gång.

trädgårdsmästaren!

Idag har ja varit (om nu möjligt) ännu duktigare än vanligt:D Efter två outhärdliga pass begav ja mig hemåt ( lätt jogg 7 km, såg det som nedtrappning). Direkt när jag kommer innanför dörren slänger ja på mig min trädgårds-outfit och börjar påta i jorden med all dess grönska. Dock insåg jag snabbt att trädgårdsmästare var inte mitt kall. 3 damp-ryck senare har jag i alla fall lyckats rensa bort alla löv från en rabatt(y) Bättre än inget!:D


Bröllop

mamma var och handlade och kom hem med aftonbladet som hade en bröllopsspecial med massa bilder och grejer om bröllopet i går. bland annat fanns massor av tal med, sådär ord för ord lixom.
daniels tal till viktoria. jag dör.
nej de gjorde jag inte, men grät lite gjorde jag i alla fall.
så himla fint! hela bröllopet var ju bara så himla vackert, de såg ju så himla lyckliga och kära ut! blir alldeles rörd! när jag gifter mig ska det vara med någon som är minst lika kärleksfull, som håller ett minst lika fint tal till mig, som får mig att se lika lycklig ut som viktoria gjorde, och som ger mig en puss på handen inne i kyrkan när jag blir för nervös. känn pressen my future husband!

jösses vad vackert!


han förblev 16 år.



No farewell words were spoken,
no time to say goodbye.
You were gone before we knew it,
and only god knows why.

idag är det tre år sen mina fina vän anton omkom i en olycka. minns fortfarande beskedet, smärtan, sorgen och overkligheten som om det vore igår. tiden läker inte alla sår, men det blir lättare att leva med dem.

stockholm då

har haft en helbra dag i stockholm idag. har hunnit med en hel del fina grejer. spenderade bland annat några timmar i stan under bröllopskortegen, fick en skymt av det söta bröllopsparet. men det var nästan ännu häftigare att vara på plats i stan och se hur mycket folk, poliser och ståhej det var överallt. vilket engagemang och arrangemang!

måste ju också nämna att jag har lyckats åka buss, pendel och tåg helt själv och kommit rätt. vuxenpoäng!


19 juni

hängde med mamma till motala för o hämta pappa efter han cyklat vätternrundan idag. pappa har typ hetsat mig sen jag föddes om att vi ska göra klassikern när jag fyller 20. men naaej, 30 mil på cykel tror jag inte riktigt är min grej va. men det va askul o se när alla gick i mål! hah, dom kunde knappt gå dom stackarna. 

sjukt mysig kväll med simmarna igår! såhär såg det ut,




















Bedtime

nu har folket gått hem.
hade lite grillmys med simmarna här i kväll, himla nice!
grillat, ätit mat och kladdkaka, grillat marsmallows, spelat kubb, duttat boll, dansat, snurrat i hängstolen och haft de lite lagom skoj sådär!
frida var fotoansvarig för kvällen, så förhoppningsvis bjuder hon på lite fina bilder i morron. tills dess, sweet dreams.

Fotboll!

i <3 FOOTBALL!

den där becka

becka, carro, frida och andrea har en extremt djup diskussion angående olika sorters navlar.

becka: existerar verkligen navelludd?
nån av dom andra: jaa det gör det väl.. 
becka: men asså VAD är det för nåt? en sjukdom eller? typ som fotsvamp?


fint

då var mitt löshår borta. självklart är håret mycket tunnare, men det känns riktigt bra. äntligen slipper jag efter varje träning ställa mig och borsta håret i fem minuter för att få ur tovorna i löshåret. dock hann jag inte klippa mitt riktiga hår vilket innebär att håret är ojämnt, så nu blir det uppsatt tills måndag 10.30 då jag bokat klipptid. vem vet, kanske dags för lite kort hår igen? trivdes ju ändå lite med frisyren på bilden.



nu ska jag fortsätta städa, sen blir det lunch och därefter en fika med becka på stan innan det är dags för träning nummer två. ikväll blir det grillmys! bra dag. känner att även morgondagen i stockholm kommer bli bra. är dock lite nervös för buss dit och tåg hem all by myself. kan kanske bli lite fel, vore ju inte oväntat direkt.

sjuttonde juni

såhär mysigt har vi fyra haft det idag,









två träningar i morrn och mysplaner för kvällen. den är bra den här sommarn ni!


onsdag


humöret som hela dagen har varit nära topp är nu betydligt närmare botten.
jag och lägger mig i stället, dehär håller inte. sweet dreams.

GRRRR´ill!

Tjejerna som är sämst på att planera! 5 minuter efter avtalad tid kommer Emma och säger att hon har utslag och soleksem så vi inte kan träffas........ 30 minuter senare så är de visst på väg hit med marshmellows(y) aja MYYYYS är det i alla fall!:D Så ja tog bilen och hämtade Frida så i stan (BÄST!) så nu blir det grillning!


spaghetti o körre

dom senaste tre dagarna har jag hunnit äta spaghetti o köttfärssås 5 gånger. 5/6 måltider har alltså varit köttfärssås. spännande_tjej_med_mycket_variation_92. va i för sig becka som lagade den jag åt till lunch idag. 5 toasters till den becka! /köttfärssås-experten

hörde nåt om kramar och grillade marshmallows ikväll. sounds interesting.


wonder why

jävligt segt pass imorse. störde mig i princip på allt som gick att störa sig på. folk som myglade, folk som vilade för lite, folk som vilade för mycket, folk som inte tog i, folk som tog i för mycket. ni ser ju, härligt morgonpass för min del. nya tag i eftermiddag helt enkelt.

sitter just nu och velar om jag ska till stockholm på lördag eller inte. skulle ju så gärna vilja se bröloppet, he he he. näe, det är inte därför jag ska dit upp. men känns lite ovärt att åka upp över en dag, speciellt om jag ska tillbringa fem timmar på tåg/buss. kan ju samtidigt vara kul att göra något utanför linkan. beslutsångest!?



Mission

jag, carro å henke ska iväg på uppdrag.
sällskapa farfar och farmor.

henke har lovat att visa farfar hur kameran fungerar för 110e gången, och jag och carro ska ta med farmor och äta glass nere i hamnen. nån stans ska vi nog kunna klämma in lite mys och jordgubbar vid poolen.

hey ho lets go!


wanna be my fjortisboy?

två killar plingade nyss på dörren. hann inte få en skymt av dom eftersom agnes släpade med sig dom in på sitt rum direkt. hallå, jag vill ju se dom! nu då? ska jag ta på mig ett förkläde och knacka på dörren med en bricka full med saft o bullar? eller ska jag bara låtsas att jag behöver nåt där inne? eller ska jag typ skämma ut mig? hah, det vore kul! typ sjunga ashögt eller nåt. eller så spelar jag nån cool musik ashögt. så tror dom jag är asball.

olle och emma vill kramas ikväll. så aa räknar med att du pallrar dig in till stan och joinar oss carro!


olle, filip, ludde, klara, emma, vickan

ha det GRYMT i magget nu klara!! but remember, gör inget som olle skulle gjort!


Mr.muscle!

fyra timmar och en halv flaska mr.muscle senare har jag städat hela huset. shit va nöjd jag är! minns inte sist jag var så duktig och städade hela huset själv. dehär tänker jag leva på länge!
nu är det jättefint här hemma och luktar rent över allt. eller det luktar iaf mr.muscle så det räcker över allt. hoppas det inte är giftigt eller nått, för det finns risk att det har överdoserats lite.. kan inte hjälpat, de e ju så kul att spraya!


första dagen på sommarlovet.

träning imorse. lite avbad från helgens tävlingar så lite lagom behagligt. nästa träning är imorgon eftermiddag, vilket nästan innebär långledigt. lyx! vet dock inte vad jag ska hitta på, har ju en del alternativ men inget jag bestämt mig för än. det löser sig! just nu njuter jag av lite bra musik och goda kakor, funkar ju det med.

ska till H&M och hämta mitt sommarschema idag. förhoppningsvis kan sommarplaner börja smidas inför våra fyra veckors simmarledigt. kommer bli grymt!


så himla härlig bild. lycka.

Busy days

har verkligen lyckats hålla oss sysselsatta de senaste dagarna. fredag-lördag-söndag har varit full rulle hela tiden. men för tillfället klagar jag inte alls när det är mkt på gång, att hålla mig sysselsatt är det jag just nu föredrar att göra.
utan tvekan.
avslutade vår busy weekend med vars en glass på bosses. jag, frida, carro och vilma kände att vi var värda det efter sista lagkappen.

myyyysigt.

lyckligast!!

UNDERBAR dag igår, tack alla! kan inte med ord beskriva hur underbar den var.

















idag har jag tävlat, gick ju jättebra som väntat.. he he. har också tittat på det pappa spelade in från gårdagen och njutit av alla presenter jag fick. så himla härligt.

sp(åradklass)2c

guuud vilken sjuk dag jag hade igår! så stört hetsig. becka har väl nämnt alla gårdagens studentaktiviteter. damn va fina och glada alla var! sanna va så sööööt! gaaaaah längtar till nästa år nu.

tävlingen igår blev i alla fall klar lite snabbare än vi trott. så efter att jag hängt med till jacob ödman som palm-sisters bihang så drog jag och carro till emma på klassfest. vi drog ganska tidigt eftersom vi skulle tävla idag igen. så jaa, vi missade ju när alla fuckade ur..

så här såg det ut när jag o carro va där. rätt sansat ändå,














och såhär såg det tydligen ut efter vi stuckit,








Effektiva trion

jösses vad grymma jag, carro & frida var igår!
full fart hela dagen, men oj vad vi har hann med mycke kul!
paketinslagning, småfix med alla blommor, hets bland alla studenter vid utspringet, snabbfika på stan, tre studentmottagningar på en och en halv timme, racerfart ner till tinnis och tävling, bränna av några lopp (bland annat en bra lagkapp där vi var riktigt duktiga alla fyra.), snabbt ombyte för ännu en studentmottagning.
alla studenterna var verkligen fina, och precis så glada som de ska vara!


















typ 16 timmar eller nåt till sommarlov

kollade på agnes när hon slutade 9an idag. hon gick engelska, så dom har ju sånna nunne-kläder på sig och fula hattar. ashett! nämen det va mys faktiskt. grim va grym på trummorna också ja! cool kille det där.

agnes till höger där. men det syns ju annars! vi är ju aaslika. inte alls så att hon har mörkt krull, mörka ögon och fräknar. nästan lika lika som carro o becka.






Torsdag

jösses, snart ett år sedan jag tog studenten. lustigt dedär. på ett sätt känns det som i går, på ett annat som om det var aslänge sedan. en sak är iaf säker, trots 12 grader och regn hade jag en grymt rolig morgon, dag och natt!


jösses vilken kul dag det var!
i år är det 91ornas tur. i linköping är det ju inte dags förrän på fredag, men jag och carro tjuvstartar lite i dag med firande av några norrköpingsstudenter. nice!


lycklig

himla bra kväll igår! vi började hos maja, sedan drog vi till bumbi för att slutligen hamna på ågatan och platens. där var det drinkar, härlig stämning, roligt folk och underbara samtal. verkligen en lyckad kväll.

idag, eller ganska snart - om 50 minuter, är det avslutningslunch. mysigt. känns bara så sjukt att morgon är dagen med stort D som vi väntat på i tre år. kan knappt bärga mig, det kommer bli så sjukt kul. sen att vädret inte ser ut att bli det bästa är väl inte så mycket att göra åt. så länge det inte regnar på utspringet och flaket är jag nöjd.

nu kör vi!!

Bloggen 1 år!

Idag är det på datumet ett år sedan första inlägget i denna blogg skrevs!:D Då jag är den mest hängivna uppdateraren av oss fyra är det ju inte mer än rätt att jag uppmärksammar biglumps.blogg.se;s födelsedag!
CONGRATZ till den:D

Livet är hårt mot dom hårda

just nu känns det som att livet är jävligt hårt mot mig och som att jag är väldigt långt ifrån på topp. det är lite tufft för tillfället..
men vet ni vad det fina är?
jo, att när livet är hårt och jag är ledsen och deppad, då kommer dessa tre små guldklimpar till min undsättning och brightar upp dagarana lite för mig. vad ska man säga? ni är så sjukt bra tjejer, och utan er vet ja inte vad jag hade gjort.

åttonde juni

inte många dagar kvar till sommarlovet! liiite längre tills SOMMARLOVET (träningsledigt) börjar i för sig. men vafan, man kan ju inte få allt här i världen på samma gång. är så sjukt pepp på sommaren ´10 så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. den har endel press på sig om man säger så. bara den inte viker ner sig! då ska den dö.  

ett av förra sommarens bästa moment fångat på bild. sumsim var precis slut och vi packade om väskorna för att hänga med rebbe till helsingborg. SOMMARLOVET hade precis börjat.


sp3c

det ser bra ut mina vänner. idag målade vi våra lakan. ikväll är det utgång. imorgon är det grillhäng i kisa som gäller. på onsdag är det förmodligen utgång. på torsdag är det avslutningslunch och på fredag är det äntligen dags för STUDENTEN.

living the dream.


sista inlämningen!

Härlig start på veckan med morgonträning. 5.7km blev det för dom som undrar:P efter det hem och sova i 3 (!) timmar. Nu väntar svenska lektion där vi ska lämna in sista arbetet i 2an!!!
Annars händer det inte så mycket. Funderade på grill-kväll ikväll men det är  dåligt väder och sanna och samme ska iväg så tar det nog någon annan gång....... Kanske kör bio istället?
Snart dags för skolavslutning:D I år har vi tävling samma dag så kan bli svårt att hinna med någon klass-get-together. Men håller tummarna för fler tillfällen:)

Måndag


jag lägger mig och sover en stund till.

studentvecka

vilken underbar helg! tillbringade större delen av gårdagen med mamma och pappa i motala hos mormor och morfar. det blev solning, skratt tills tårarna sprutade, skönsång och god mat. idag har jag kört styrka och simmat, jobbat, ätit glass och myst i soffan. härligt.

imorgon ska jag träffa klassen för att måla lakan och planera inför resten av veckan. det kommer bli grymt!


bild från nollningen, på fredag tar vi studenten. har tiden gått fort eller?

6 juni

fin helg det här! kan ju lugnt säga att juni börjat grymt bra. middag+utgång med klasstjejerna i fredags, som carro skrev. dom är så bra dom. cred till hanna som fixade in oss på listan till platå! sjukt bra. igår kväll hängde jag hos carro. och idag blev det styrka och lite plask i tinnis med carro, samme, jocke o grim. snackas om grillkväll med simmarna i morrn! det börjar arta sig nu ni. allt blir ba bättre o bättre.

bilder från i fredags, 
















Bästa!

Vuxen-middag hemma, så nu är jag helt ensam med 12 stycken 40+...... Vet inte hur jag skulle överleva denna kväll om inte fridiluu skulle komma till min undsättning! Helt sjukt att ja lyckas va så osocial i såna här sammanhang.
Igår då. HELT grymt:D Först började vi med super-mys hemma hos Klara. Hon bjöd på super god mat och underbar kladdkaka! Jätte mysigt hade vi när vi satt och småprata och mös. Sedan tog vi bussen in till stan, där vi första timmen tappa bort varann i omgångar men slutade med dans tills vi fick blåsor inne på platå! Tack för en toppen-kväll tjejer! PUSSpåer<3
Ett handplock bilder från igår:D kommer fler när ja lyckats fatta hur man får plats med de bilder som inte är lodräta?

fy fan vad ni är bra!

idag tog mina töser i motala studenten. de var så himla fina! blev helt tårögd av att se dom. tänk att vi mer eller mindre har suttit ihop i hela livet och nu är skolan över och det är dags att stå på egna ben och bestämma hur framtiden ska se ut. det är så sjukt. det känns som det var förra veckan vi började lekis.

blir, trots massor av känslor, helt pirrig inför nästa vecka då det är min tur. vilken jäkla dag det kommer bli.
LYCKA!






Mot skärgården!


dags att dra. see u later!

ÄNTLIGEN

nu är den nog här. den där sommaren.







det mesta är himla fint just nu. och bättre blir det.
imorrn blir det middag hos klara och sen utgång på det. fint då!

Satellite

haft denhär låten på hjärnan hela dagen. fastnar ju verkligen direkt! 
kan inte påstå att jag tyckte den var speciellt bra när jag såg den på eurovision, men på radion i morse va den riktigt bra. blev lite glad av att lyssna på den. 



Love oh love
I gotta tell you how I feel about you
Cause I oh I can’t go a minute without your love

Carros svar!

-vad gör ni helst då ni inte simmar eller tränar?
Studerar? Kunskap är vägen till framgång!

-Vilka är era favoritbloggar?
Ja trodde jag läste många bloggar (typ 8 st) men sen såg jag vad min syster skrev och då var det visst inte så mycket att komma med. Men de jag läser är i alla fall några kompisars bloggar (hanna westrin, kinell, hanna westman) och sen några av de mer kända typ kissie, kenza och blondinbella.
-berätta om din drömkille, hur han ska se ut och hur han ska vara osv.
Inga speciella krav direkt. Han måste bara ha en ständig gyllenbrun bränna, vältränad kropp, stora bruna ögon.... Han ska vara bra på gitarr och vi ska liksom komplettera varandra så han måste vara bra på matlagning. Vi ska ha grymt skoj ihop och han ska vara en riktig gentleman, typ sådan som bär en över vattenpölar. Ett plus i kanten om han är asrik och ständigt kör mig dit jag vill i sitt privat jet.
-hur ser den perfekta partykvällen ut för er? alltså vad gör ni, vad lyssnar ni på, vilka är ni, vart är ni m.m berätta!
Den perfekta partykvällen spenderas nog INTE i Linköping. Ja börjar med att samla ihop alla de bästa för att göra oss i ordning, lyssna på alla våra party-låtar och köra lite uppvärmningsdans. Sedan ska vi bli hämtade av min pojkväns privat jet och bli flugna ner till Miami där vi gör staden osäker och avslutar kvällen på valfritt hotellrum för att sedan på morgonen mötas upp och njuta av en utsökt frukostbufé.
-tittar du på toapappret innan du slänger det i toan?
Vi är ganska miljömedvetna i vår familj så reglerna säger att vi ska använda BÅDE sidorna av pappret, ena sidan till toalett-behoven andra att torka händerna på efter. Då är det lätt hänt att man ser, men skulle inte säga att jag medvetet kollar.
-hur många av dom här frågorna har du skrivit själv?:P
Jag lyckades hålla mig i skinnet och skrev tappra NOLL frågor.
-cola eller fanta?
Jag är så vild and crazy så jag kör båda.
-är det alltid kul att träna så mycket hela tiden, eller tröttnar ni i bland?
Nej det skulle jag verkligen inte påstå. Klart det är jobbigt att träna tio pass i veckan, men känslan efter passen kan vara värt det. Och man måste ju träna för att få vara med om allt roligt, så överlag är det väldigt värt:)

-vad är det första du gör när du vaknar?
Stänger av alarmet, en morgon stretch på ca 5-10 minuter. Efter det en rask promenad runt broarna för att vakna, sedan en dusch. Efter detta kan jag möta dagen med ett stort leende på läpparna!:D
-skulle en av er våga säga något om någon av de andra typ hade asfula kläder på sig en dag?
Jodå, det skulle inte vara några större problem att säga.

-beskriv er själva med en låt!
"Girls Just Wanna Have Fun!"

-vilken film skulle du helst vilja leva i?
Sound of music, LÄTT. Älskar sound-tracket och har alltid haft en liten fetisch för musikaler, speciellt när jag är så musikalisk själv! Skulle passa mig som handen i handsken.

-party eller myskväll?
Svårt val där.. 3 partykvällar och 1 myskväll? Ultimata combon.

-vad ska ni göra i sommar?
Vi valde ju att lägga vår utlandsresa nästa sommar i ställer för den här, så i år blir det att göra Svea Rike osäkert. Helsingborg blir stopp ett på vårt riktiga sommarlov. De resterande veckorna tar vi som de kommer.

-Vilka tamponger använder du, är det olika när du simmar och är på torra land? ;P
Under grundträningarna uteblir mensen, då vi tränar så hårt. Vet inte om detta är vanligt bland andra klubbar också? Aja, då använder jag ju ingen, no need, men annars normal size!

-har förstått att ni två går i samma klass, (och jag har ju skolkatalogen ;) ) så nu undrar jag, vem tycker ni är snyggast av tjejerna i er klass?
a men det skulle väl va Frida då. inget illa mot de andra, men de har inte det där lilla extra. det sista som krävs för att man liksom ska bli... ultimat. ( HAhaHAhaHAha)

-Om ni får välja en tjej och en kille i landslaget (asså sim), vem skulle ni helst vilja va tillsammans med då?
Hanna Westrin är lätt den charmigaste tjejen så Hanna får bli min flickvän.  Pojkvän blir svårare då nästan alla uppfyller mina pojkvänskrav.... Men skulle nog säga, Lars Frölander då vi verkligen klickar. Både är ju LASSare, vad mer kan man begära?

-koppla ihop de andra 3 med varsitt djur. (motivera gärna svaret)
Sanna: Ekorre. Känns som ekorrar är ganska noggranna med saker och ting, snudd på pedanta ;)
Rebecka: Känguru. Rebecka, vår lilla mamma, tar väl hand om alla! ( rimma där va?) och går väldigt speciellt.
Frida: Kvalster. Är överallt och bara går inte att bli av med, hur mycket man än vill! Typ allergiska reaktioner så fort hon äntrar rummet.

-beskriv de andra 3 med varsitt ord. (motivera gärna svaret)
Sanna: Omtänksam. Bryr sig om alla och ser till att ingen falls behind.
Rebecka: Tålamod. Hon står ut väldigt länge innan bägaren rinner över.
Frida: Attityd-problem. Det är väl inget jag behöver motivera?

Dagens ros


sanna har redan nu erbjudit sig att baka muffins med mig på måndag, och dessutom hänga med mig så länge jag vill. kanske inte låter som världens uppoffring, men genom att skicka det smset och fråga gjorde hon min dag! 
hon är för jäkla bra den lilla tösen!

punkt.

är så jävla rastlös.

Thats when i really fall apart

det händer mycket just nu. lite för mycket om jag ska vara ärlig.
i morron är det morronträning - oponeringar hela dagen - styrka - simning
torsdag bjuder på galet mycket tentaplugg och träning
fredag är det morronträning - tenta - träning - kaggebo
sen efter det är det helg. kommer säkert bli superhärligt, men efter helgen blir det måndag. jag vill inte ha måndag. vad som helst, bara inte måndag.


6.

snuttigt

fick bilderna av erika idag som hon tog på balen. riktigt fina var de!
den här är min favorit. visst är den söt?


In action.

In action, för dom som missade det irl.

räddare i nöden!

Helledig tisdag, jihuuu!:D Har hunnit med massa värt! not.
Men igår var jag jätte duktig så det kompenserar. Morgonträning, efter det direkt till körskolan. Fickparkering stod på schemat och jag var awesome! Snabbis hem, för att sedan in till stan igen och uträtta massa viktiga ärenden och sitta av en svenska lektion.
Efter det började det gå lite utför. På väg till träningen ramlade min väska av pakethållaren och totally broke! *SNYFT*. Väl inne i omklädningsrummet kom ja på att jag visst glömt baddräkt, badmössa och glasögon. Hur löser jag detta dilemma? Jo, lånar super-baddräk från simhallen, såklart! Men gjorde ju inget, den var ju assssnygg:D

Fridas svar

frida: är lite insatt i ert simgäng, om du fick välja att bo med en person på en öde ö vem skulle du välja? jakob dorch eller carl holmertz?
-är det farliga djur där så att det blir mer utav en överlevnadscamp? finns det kanibaler och så vidare? i så fall tror jag jakob är bäst. annars kan väl carl få hänga med.

hur ser den perfekta partykvällen ut för er? alltså vad gör ni, vad lyssnar ni på, vilka är ni, vart är ni m.m berätta!
- vi hänger i new york(altenativt annat extremt stor stad som är tillräckligt good för att tillfredsställa våra needs) i nåt vip-rum tillsamans med massa famous people. depp, pitt o alla dom ni vet. dricker skumpa och dansar på borden gör vi också.

vilka är era favoritbloggar?
- reklamtajm! klaraemmaolle, knell, det är ena riktiga guldklimpar det där!

frida, hur pallar du att spendera så mycket tid med caroline? jag mena, både skola o träning! hon verkar ju rätt påfrestande...?
- får den här frågan väldigt ofta från folk! man får helt enkelt lära sig att koppla bort henne när man har fått nog. "tänk på nåt kul, tänk på nåt kul".

cola eller fanta?
-det kvittar. flexibel tjej!

vem är snyggast av tjejerna i din klass?
-a men det skulle väl va jag då. inget illa mot de andra, men de har inte det där lilla extra. det sista som krävs för att man liksom ska bli... ultimat.

är det alltid kul att träna så mycket hela tiden, eller tröttnar ni i bland?
-det är absolut inte kul hela tiden. men man har varit med om mycket roligt under åren, och det gör det sååå värt.

frida, vad gör du helst då du inte simmar?
- är väldigt engagerad i välgörenhet av alla dess slag. just nu är jag med i en förening som stickar kläder till hemlösa katter, HKISF(HemlösaKattersInternationellaStickFörbund). har alltid tyckt det varit kul med hantverk. så varför inte förena nytta med nöje?

beskriv er själva med en låt!
-sexy bitch kanske? eller the worlds greatest? nej nu vet jag! don´t cha-pussycat dolls. det är påpricken jag!

vilken film skulle du helst vilja leva i?
-skulle gärna vilja vara flickan i the ring. hon är så charmig :)

skulle en av er våga säga något om någon av de andra typ hade asfula kläder på sig en dag?
- gud nej! tror ni jag är självmordsbenägen eller?!

party eller myskväll?
-paaarty. kanske kan ha söndagar som vit dag? aa men en mysdag i veckan vore fint.

Rickard?? Såg allt när era tungor möttes. Vad hände sen? Är ni tsm?
-he´s the love of my life och jag är gravid i 6e månaden. som det ser ut nu så flyttar vi till hawaii och utökar familjen direkt efter sommarn.
cant wait <33<3<333<3

vad ska ni göra i sommar?
-planerna smids för fullt! de träningslediga veckorna inleds med häng i helsingborg hos rebbe. det som händer där efter är ännu oskrivna blad som ivrigt väntar på att bli nerklottrade.

om du måste vara kär i någon i din klass, vem skulle det vara/vem är snyggast?
-guuud va svårt o välja! skulle vilja ha alla faktiskt. love them all.. men jag tar väl oscar då!

Om ni får välja en tjej och en kille i landslaget (asså sim), vem skulle ni helst vilja va tillsammans med då?
- ojoj. hw är ju helt klart den läckraste tjejen! hon är given. men killarna då. kan väl erkänna att simon sjödin ser helt ok ut.

Är de sant att du bröt näsan när du dök i avbadsbassängen?
-jaa! på 17 ställen gick den av den rackaren. dyka i en 30 cm djup pool är inget jag rekomenderar. do not try that at home kids.

koppla ihop de andra tre med varsitt djur (motivera gärna svaret)
sanna-
hunden, människans bästa vän. klappa på och gå promenader med. samtidigt som hon är en sjukt bra lyssnare som man kan säga ALLT till.
becka- örn. en sån med asstor vingbredd. så att hon kan samla alla hon tycker om där under vingarna och skydda dom.
carro-ingen har väl kunnat undgå likheten mellan caroline och en padda? likheterna är slående många. gångstilen, ansiktsdragen, kroppsbyggnaden. ja allt.

beskriv de andra tre med varsitt ord (motivera gärna svaret)
sanna-
mysig. sjukt gosig tös! man vill ju bara nypa henne i kinderna när man ser henne.
becka-omtänksam. vill hela tiden att alla i hennes närhet ska ha det så bra som möjligt. FIN tjej det där.
carro- påfrestande. extremt krävande tjej som aldrig blir satisfied. man bara kämpar o kämpar för att hon ska bli nöjd men får ingenting tillbaka.. snyft. 


FÖRSTA JUNI

nu är den här! den där månaden. 
ingen skola idag. har väl tre lektioner den här veckan kanske. meeen har väl endel plugg man borde ta tag i här hemma. kanske är dags o göra det. inte sommarlov riktigt än ju. men snart så!

snodde lite bilder hos kinell från i fredags,









mer sjuk än vanligt

SJUK igen... har aldrig tidigare varit sjuk så ofta som jag har varit under det här halvåret. känns väl sådär. men what to do? kör gärnet på honungsvatten, strepsils, panodil, vatten, juice och c-vitaminer så någon gång borde det ju ge med sig.

ringde faktiskt vårdcentralen föut och kryddade liiite, så nu skulle jag få komma på en läkartid och ingen vanlig prov-i-halsen-tid. hoppas de hittar något fel på mig så att jag kan få medicin och bli frisk och inte behöva fortsätta med de här intervallerna jag för tillfället kör.


söt bild jag hitta då.

RSS 2.0