valborg i morrn

planerna för morgondagen har väl skiftat ganska mycket senaste veckan kan man väl säga. men nu ser det ut som det blir partaj hos samuel. lite simmare och massa annat random folk. innan vi drar ut. känns som det kan bli en bra invigning av maj 2010!












speechless

känner mig happy idag. bra dag helt enkelt. bjuder därför på en härlig bild.


hur glad blir man inte? underbar.

imorgon har jag ingen skola, men dubbla träningar och mina delfingrupper. mamma är också hemma hela dagen och jag ska fixa till mitt hår. känner att det kommer bli en bra dag det med.

onsdag

känns ju lite grann i kroppen frammåt kvällen under dom dagarna man varit uppe sen 4.47. rock n roll. men skönt för mig att jag har sovmorron i morgon då känner jag! men nää, då har dom ju såklart klämt in nationella helevetes uppsats. men det ska man väl klara det med. stenhård som man är.

aaej. måste väl kanske läsa det där häftet man fått till provet. sen ska jag sova.

den här lilla snäckan vet tydligen också hur det känns att vara trött,

 
hem från usa

landet

droppys crib

i statshuset

påväg till party-ved


körskolan....

Vet inte hur detta kom sig. Mamma sa till mig att gå och anmäla mig till körskolan, så visst, ja anmäler mig till en körskolan. När jag kommer ut där ifrån har ja bokat 5 körlektioner och fått 13 test att göra inför teoriprovet(Y) Hejhopp vad det gick undan! Men någon gång måste man ju ta tag i det! Och första lektionen är inte förrens vecka 20 så kanske hinner lära mig hur man får bilen att rulla tills dess.


dagens

Dagens outfit: leggings, lång jeansskjorta, converse.
Dagens frisyr: toffs.
Dagens smink: täckande + mascara.
Dagens humör: trött men glad.
Dagens bästa: att jag bara hade en lektion i skolan.
Dagens värsta: träningsvärken i hela (typ) kroppen.
Dagens roligaste: köpte biljett till studentkvällen nyss - känns nära. woho.
Dagens planer: ska plugga lite inför seminariumet imorgon och sova.
Dagens låt: monster - lady gaga.

by the way. nästa lördag är det lady gaga i stockholm som gäller för oss biggisar och våra mammor. kommer bli GRYMT!


julen 07/08? sweet.

deux


cogito, ergo sum

filosofiprov om en timme. spännande.
nej nu måste jag sätta på spaghetti! carro är påväg hit med köttfärssås.
ken bli en fin tisdag det här.


hos rebbi


vår sista dans

MATTEPROV om trettio minuter då. känns prima med tanke på att jag inte har pluggat något. men, satsar på nationella om en månad istället. löser sig.

har bara en lektion i skolan idag, så slutar 10.50. fint. ska efter skolan hämta ut min balklänning som är klar! woho. därefter plugga och träna. bra dag kan jag känna.

fint med träningsvärk i ben, mage och rygg idag. löparn nummer ett!



plutten då


nya tag

min morgon har varit bäst! satte klockan relativt tidigt, gick upp och tog på mig löparkläderna. gick sedan ut i det fina vädret med ipoden på högsta volym (älskar winnerbäck) och tog en löparrunda på sissådär 30 minuter. när jag kom hem, la jag mig på golvet i mitt rum och körde bål i sissådär 15 minuter. fick ju höra att jag var alldeles för dåligt tränad i helgen, så det är väl lika bra att ta tag i det problemet.

efter min lilla workout tog jag en lång dusch med hårinpackning för att sedan äta en ordentlig frukost. känner mig redo för en måndag fylld av jobb och plugg just nu. härligt!



känner lite sommarfeeling idag. mindre än en månad kvar till balen, en och en halv kvar till studenten. sjukt.



Nytt försök

(helgen? nae va, tror vi hoppar över den.)
nått roligare.
i morron blir det ett nytt försök med resa, förhoppningsvis går det lite bättre än sist.. flygen har funkat som de ska de senaste dagarna, så de hoppas jag att de gör i morron oxå! håll tummarna för att vi kommer iväg!
får se hur de blir med uppdatering från min sida de närmaste dagarna, men som senast på fredag är jag back on track igen iaf!

wish me luck! :)

hemma igen

jaa ni. den här helgen va ju inget o hänga i granen direkt! men så kan det väl gå ibland. life´s a bitch. ska man se nåt från the bright side så är väl det att det bara kan bli bättre. gött då.


annars gick helgen rätt snabbt(thank god!). mös lite med rebbe. önskar att man kunde knäppa med fingrarna och teleportera hit henne ibland. träffar den bruden alldeles för sällan.


vi ska tydligen börja träna på riktigt från o med i morrn. triathlon o grejer blir det visst. och biffiga(re) ska vi tydligen också hinna bli innan sommarn. men nu äre inte många veckor tills vi får gå ut och träna. så det här ska vi nog ta oss igenom!


lika starka som alexander lingon ska vi bli


suger

vad går att säga om helgen i jönköping? sämsta helgen på det här året - lätt. har aldrig simmat så dåligt som jag gjorde och har heller aldrig haft ett sådant mentalt breakdown som jag har haft. men, någon gång måste man ju uppleva det med. skönt att bo på hotell och få hotellfrukost var det ju i alla fall.

får se vad veckan har att erbjuda. ser ljust ut.... he he he.



tarzan är bra han!

Jönköping here we come!


lite skola, lite handla, lite packning å så lite småfix. sen är det dags för GP!
åker vid ett, så har lite tid på mej att fixa de om är kvar. 
känns lite scary att jag ska köra i dag. själva körningen är väl lugnt, det är snarare att hitta rätt som jag är rädd för. dedär med lokalsinne har ju verkligen aldrig varit min grej lixom..
får väl hoppas nån annan i bilen hittar å kan guida mig. men dedär löser sej nog ska ni se. saker och ting brukar ordna sig!


22 april 2010 vs. 22 april 2009

dehär skrev jag för ett år sedan i en blogg jag skrev i då.
tror visst att våren är lite senare i år..


because even when I was flat broke you made me feel lika a million bucks

emma o olle har gjort mig alldeles kär i den här låten.
Herre Gud, varför gav du mig inte ens en gnutta musikalisk begåvning?
why god, WHY?!


Supereffectiv!

Idag har jag varit supereffektiv!:D Började dagen med att hitta bästa hemsidan till mitt svenskatal(y), efter det fortsatte jag till bibblan där alla tjejerna minus klara organiserade filosofin. Väl där passade jag på att låna böcker om min historia rapport och ringde även ett väldigt viktigt samtal.... Massa viktigt; CHECK!

Snart drar vi till simhallen sedan ska vi på MÖTE. Många vuxenpoäng där!


Vi bjussar på den!


Talanggruppen (Y)

jajje, i kväll är det dags igen. talanggruppen here we come.
var ett tag sen vi sist pallrade oss dit, så de är väl kanske på tiden att vi förgyller träffen med vår närvaro igen.
kvällen blir väl ungefär lika party som vanligt. föreläsning - fika med mackor och festis - fortsättning på föreläsning. gott med festis. :)

image743

dead

jag har så himla ont i kroppen. verkligen jätteont, mest i ryggen. kan liksom inte ta ett djupt andetag utan att det hugger till. vad är det här? visst att man blir trött efter 8 timmars jobb, men man borde väl ändå kunna andas och röra sig som vanligt. eller är det på grund av chinsen i tisdags? känns i vilket fall jätte pissigt. blir x-antal ipren under dagen för att överleva 8 timmars jobb idag igen. har också en tanke om att jag börjar bli sjuk, as usual... men jobbet då. gick helt okej igår tycker jag.

var nere i simhallen imorse. hade tänkt att simma ett pass, men möttes av x-antal motionärer som körde hela havet stormar - inga liner och rakbana överallt. satt och tjurade ett tag innan jag hoppade i jag med, gick la sådär. mår ju skit över ryggen, känns ju piss när jag simmar - inte så kul inför tävlingen i helgen. men, tog mig igenom mina metrer och det var väl huvudsaken.

känner att det här inlägget kanske blev aningen negativt, men ta det med en nypa salt. jag är största mesen så fort jag får ont någonstans bara.



hardcore........

Party på lidl

efter ett långt f2 pass på eftermiddagen innehållande lite för mycket medley och ännu ett ordentligt psykbryt åkte jag, carro och pappa och shoppade loss lite inne på lidl på vägen hem.
att va inne på lidl är lite som att vara inne i en mataffär utomlands. jag älskar utländska mataffärer! värsta spännande ju, och man hittar alltid något nytt som man bara måste prova.
i dag hittade jag ett nytt godis som lätt hamnade på favoritlistan direkt! älskar tuggiga fruktkolor, och hittade några som verkligen va skitgoda. som med jordgubbssmak gick hem direkt!

så om ni åker till lidl nån gång, passa på att bunkra upp med sånna godisar.
5 av 5 toasters!

det snöade förut.

man hade väl kanske trott att vi skulle toppa i alla fall lite såhär dagarna innan gp. men nejnej, har redan simmat över 25000 den här veckan. och det är bara onsdag. men sånt gillar vi! rock n roll bara. 

har veckans sista lektion i morrn, den 5e lektionen för veckan. gött. det är ju i för sig svenska prov jag ska dit o göra så det kanske är dags o kolla lite på det. så jag inte failar i morrn menar jag. himla intressant det där med att runor består av 16 tecken, att barnen från frostmofjället är skriven med dialekt, att champinjon kommer från franskan och att bibeln översattes till svenska år 1526.  man känner liksom hur en röst ba skriker innom en " snälla berätta mer, mer, meeeeeer!"


aeej, i´ll make it work! på nåt vis.


Youre right, were awesome!


happy moment! jag är klar med hemtentan!
awesome.


vår sista dans

träningen idag var speciell. började med 40st chins på landträningen. därefter insim med 10st per bana - vi är vana att ligga tre/fyra st per bana. sedan följde vi upp med en huvudserie på 30*100 frisim. inte ett enda ryggsimsarmtag. annorlunda.

har förutom träningen, som innehöll ett ordentligt psykbryt, haft en riktigt bra dag. är klar med svenskatalet och prisundersökningen på hemköp. har också klarat av två viktiga samtal - ni vet sådana samtal man har ångest inför men mår asbra efter. så, är riktigt nöjd över dagen.

imorgon då. körig dag kan jag tycka.
05.10 - 07.10 träning
08.10 - 09.40 skola
11.00 - 19.15 jobba
kommer komma hem runt halv åtta, dödstrött och med värkande fötter. men hey, kul ska det bli!



gulliga tjejer.

fint


Nu får de räcka för i dag.

suttit med hemtentan hela dagen och hela kvällen, men nu får det vara bra. visst att tentor vi skrivit tidigare har varit svåra, men denna tar ändå priset. helt omöjligt! ska hem till julia en sväng i morron å se om vi tillsammans kan komma någon vart med det hela. är tveksamt, men värt ett försök!
nu är det definitivt dags för sängen för min del. träning, massa plugg och träning igen har tagit på krafterna i dag. kommer somna som ett litet barn, är helt slut!

sweet dreams

VÅR

det mesta just nu är sådär mysigt ni vet. precis som allt ska vara i april. vårjackor, converse, skinande sol, kö till bosses, knökat med folk på trappan till skolan där alla sitter och desperata fångar så mycket som möjligt av solen. ja vissa mornar kan man till o med cykla utan vantar! den är på gång nu. den där våren.

 


va fan?



spola fram till 1.40. jag blir rädd. vilken människa!

free fallin

ingen skola idag. skönt det. ska dock se till att få en del plugg överstökat. typ ett tal inför det muntliga nationella i svenska imorgon, en prisundersökning på hemköp och en liten budget. låter inte allt för jobbigt, känner att jag borde lyckas klara det. men vi får se, har ju hittills inte gjort något vettigt (förutom träningen imorse) och klockan är redan 10.57. kanske dags att ta tag i dagen på riktigt?

drar en låt från i fredags. alla dog lite smått när den spelades. så jävla härligt att ha sådana här låtar istället för dunk-dunk utan sång. love it. självklart var den remixad, men spela roll - det är ju ändå sång.


Helgen dårå..

lördag: tävling i motala på dagen. nio lopp på en dag var lite... annorlunda? va väl inga kanonresultat kanske, men vi höll humöret uppe så de var inte en så tokig tävling trots allt.
när vi sen är påväg hem på kvällen meddelar krisse att han han planerat bowling för oss med hanna, klas och rickard. var väl inte superpepp från början kanske utan snarare halvdöd efter dagens ansträngningar, men det blev faktiskt kul och team PR slutade på en fin 2a plats!
söndag: krisse och jag bjöd carro på pancakes till frukost, och sedan kom frida hit och så drog vi fyra på äventyr. chokladfabrik, bergs slussar, och mjukglass på ikea. lite söndagsskoj sådär! väl hemma igen lämnade vi cp å fj ensamma i köket med mission cupcakes och åkte till krisse i stället. väldigt mysig helg dehär!

för ett tag sen sa jag hejdå till grabben som åkte tillbaka till stockholm igen. spelar ingen roll hur många söndagar man har sagt hejdå nu, de e lika tråkigt varje gång.


s(k)öndag

händelserik söndag det här! såg ut att bli en vanlig söndag fram tills klockan var typ 1. pang! jag, carro, becka o krisse drog på en roadtrip för att upptäcka lkpgs highlights. första stoppet blev cloetta fabriken. mums! vår färd gick vidare och nästa stopp blev bergs slussar där vi mös i solen på en brygga. på vägen hem tog vi svängen förbi ikano och tömde ikea på korv o glass. mysmys!

slutdestination var hjulsbro där jag och c började förbereda kvällens aktiviteter, medan becka o krisse drog till hans lya. klass-tjejerna ramlade in en efter en, bakverken likaså. tårta, glass och cupcakes. mmmmm!











editors: the F and the C

det spårar ur

om en och en halv timme börjar balträningen. i två timmar ska vi snurra vänster- och högervals och bli lite lagom varma. blir bra!

igår då. tävling i motala efter lite för få timmars sömn. seg förmiddag med allt för många heat i varje gren. eftermiddagen började inte så mycket bättre, men när finalerna väl drog igång var det full rulle. varannan gren simmade vi vilket blev aningen jobbigt, men det gick ändå helt okej. hyffsade tider och hyffsade simningar. passade på att äta hos farmor och farfar mellan passen vilket var jättegott, speciellt rabarberspajen till efterrätt.

sen har vi ju fredagen också. riktigt rolig kväll. låter bilderna tala för sig själva.










ballerina kladdkaka

jag vet inte hur många gånger carro tjatat om dom där jävla kakorna. min livsregel nr.1: never trust in carros taste lade jag åt sidan när även becka började tjata om dom. fine tänkte jag, lets give it a try. på carro lät det typ som you haven´t been at the good side of life until you´ve tried them. ack så fel. dom var inte goda nån stans. bara astråkiga. till o med fulare än dom vanliga ballerina. såaaatte, sparar nog paketet till i sommar. och matar fåglar med dom eller nåt.

fattar inte den här choklad-hetsen befolkningen lider av. inte ens gott.


kolla mina naglar. real shit. fattar ni hur länge jag kämpat?! men nu får det va nog. ska tugga i mig dom nån gång under den närmaste veckan. enough now people. enough.

you say you´re a rockstar, but you can´t even sing

man är aldrig lika glad som när man precis blivit frisk. lovar sig själv att liksom ta tillvara på allt. ba njuta. må bra. jämt.(att jag bara va borta i nåra dar doesn´t matter) brukar ju hålla i sig typ... aa en dag kanske. men nu ska jag fan rulla vidare on this feeling.  

fick lite party-förslag till imorrn. men naae va, går ju på pencilin liksom. får bli en lugn helg det här. fram till söndag kväll då, när det blir tårtkalas hos carro med emma, klara, olivia o hanna. hur fint som helst!


jo men proooom är ju alltid ett safe card så att säga. timeless.

hoppas sanni har det grymt nu! och att hon är laddad i morrn när hon och de andra två drar till motala. kicka ass brudar!! jag är kvar här hemma och blöter ner mig lite i simhallen.


tanter o gubbar









inför maskeradbalen laddar jag upp med lite bilder från förra årets pensiornärsskiva. det var en grym kväll!

FRISK

told ya! fredag idag and I´M BACK.


happy face

idag kommer bli en bra dag! har redan tränat och ska snart till skolan. vid tre ska jag ha en av mina två delfingrupper, därefter blir det fix och trix och sedan studentskiva.

vet att ni sett den här, men låten är ju bara för söt.

Dehär händer bara inte!

flyget är inställt.
det blir ingen resa till usa. i alla fall inte denna helg.
är så stört sjukt besviken och lessen så de finns inte.
hade verkligen sett fram emot att åka dit så himla mycket! att se hur stället var och verkligen få känna på att vara där, och så blir det vulkanutbrott och askmoln så alla flyg från arlanda är inställda hela dan i morron.
vad är oddsen lixom?

fan.

det var en gång för länge sedan...





















All day long


favoriter



nu ska jag fortsätta med mitt muntliga nationella tal. därefter blir det skolan. yippieyey.

How exciting!

Har fått mail från carrie med lite planer inför helgen. eller, "lite planer" är kanske fel, snarare en minut-för-minut planering fullständigt proppfull med aktiviteter. ser ut som jag kommer få hänga med på himla massa spännande och roliga grejer!
oj så spännande!

can´t erase you from my mind

jag är så extremt dålig på att vara sjuk asså. har inte ens varit hemma i ett dygn och jag klättrar redan på väggarna. jävla adhd-unge. men jag håller mig till planen än så länge. ska vara tillbaka på fredag!

fattar inte dom som tycker det är mysigt/skönt/värt/slappt att vara hemma och va sjuk. herregud. det.värsta.som.finns.


SORGLIGT


lovegame

onsdagar brukar vara bra dagar och idag är inget undantag. har redan varit i skolan och avverkat min enda lektion för dagen. har sedan dess legat i soffan med datorn i knäet och tryckt i mig några bullar och lite saft samtidigt som jag lyssnat på lady gaga. värt.

väntar på att pappa ska komma hem så att vi kan gå upp till bröllopshuset och prova min balklänning som äntligen har kommit. så himla kul! inte långt kvar till balen nu heller, nästa vecka är det en månad. blir helt pirrig. kommer bli en sådan sjukt bra dag den 22 maj. ska bara lära oss dom där danserna först.



Någon fyllde visst arton?:D

Hål på typ en timme. VÄÄÄÄRT. Men ska inte klaga då ja vet att vissa har det mycket värre......... Vi alla skänker en tanke åt Fridiluuu.  Hanna och jag spenderar iaf håltimmen en dator(Y) Btw, hanna kan nu joina alla awsome-utgångar då HON FYLLDE 18 I MÅNDAGS! GRATTISGRATTIGRATTIS:D:D:D


Fixat!

Ja, som ni ser i inlägget nedan är det väldigt synd om Fridiluu. Halsfluss är inget att leka med..... Men tycker i alla fall hon tar det väldigt bra,  inget hopp från någon balkong de första 5 timmarna bådar gott:)

Själv har jag varit en liten hjältinna då jag har med hjälp av min otroliga karisma lyckats boka studentmiddags- platser på Kniv & Gaffel. Var typ fullt men lyckades få in en klass till, hejaheja!:D

DAMP

vaknade med halsmandlar stora som tennisbollar. fick tid på vårdis. gick dit. gick därifrån. med halsfluss-pencilin. awesome day.

känner mig jävligt miserable just nu. men jag har en plan: ska vara tillbaka till simhallen på fredag, och sen när dom andra är i motala och tävlar i helgen ska jag ligga och plöja meter här hemma. fit for fight igen innan måndag. i´ll make that work!

 
ELÄNDIGT


fyrafemma

idag fyller min söta pappa år. basse och jag klev upp halv sju för att gratta honom med sång och paket. sången lät väl antagligen inte så bra, men fina paket fick han. tog en lång frukost och därefter gick jag och la mig och sov en timme innan skolan. himla bra start på dagen!

nu ska jag till zache för lite PA, därefter blir det träning.


grattis gubbefisen!

In case you were wondering

jag har – en helt igentäppt näsa
jag vill – hitta nossprayen som jag har tappat bort innan jag dör av syrebrist 
min senaste kyss -  fick jag i söndags
jag lyssnar mycket på – min braiga spellista på ipoden
jag funderar på - vad jag ska äta till lunch
jag pratar – alldeles för mycket med målargubben som grejar i badrummet
jag gillar inte – att mitt rum är ett stort kaos. dags att städa!
min första riktiga kyss – fösta "riktiga" var på en strand
jag avskyr när folk snackar – om saker de inte vet något om
kärlek är – det absolut bästa jag vet, men kan vara det jobbigaste som finns. 
jag gillar – att det är sol och jag ska cykla till universitetet
jag alltid kommer att – älska myskvällar
jag är förälskad i – världens bästa! :)
sist jag grät var – i lördags. riktigt tung dag.
min mobiltelefon är – lite sliten. den gör inte riktigt som jag vill..
när jag vaknar på morgonen – vaknar jag till the call med backstreet boys
innan jag går och lägger mig – sätter jag alltid upp håret och bäddar lite
idag har jag – planerat att städa mitt rum
i kväll ska jag – träna. för omväxlings skull lixom..
jag hoppas – att resan i helgen bli så bra som jag hoppas
jag verkligen vill – att saker och ting snart löser sig på nått bra vis


You are missed

tillbaka i skolan i dag, faktiskt ganska kul även om föreläsningen sög horsedick. julia och linnea hade en del händelser att uppdatera mig om nu när vi inte setts på en vecka. dom är för roliga dedär två!
sen har jag varit duktig och fixat med lite grejer som måste göras innan usa.
check på de!
efter telefonsamtal med värdens bästa nu på kvällskvisten är det dags att dra mig tillbaka och krypa ner under mitt gosiga täcke..

sweet dreams.

melissa horn

Hanna


New York


finns så sjukt mycket musik som väcker känslor.
sommar/höst 08 är melissa.

hantverkare in my heart

hantverkarna e i full gång här hemma nu igen. dags för badrum nummer två, å lucky me, de ligger vägg i vägg med mitt rum. nejdå det är inte alls svårt att få nått gjort eller ens höra vad man själv tänker när de borrar i väggen och välter saker i rummet bredvid så att huset skakar, bara mysigt!

jag behöver hörselskydd.
gärna med radio i och en liten antenn sådär på sidan.

okey, nu e de tydligen inte bara i badrummet de håller på, nu har de även tagit sig in i mitt rum å plockar ner grejer från min vägg så de ska kunna borra där. två meter bakom mig. vaddå komma in å borra i MIN vägg?!? DET ÄR HÅL I MIN VÄGG!

dags att fly huset!

Sök uppdrag här!elektriker

dagen efter dagen

okej, alla som inte var med igår missade något. en bild säger mer än tusen ord.



vet inte vad som finns att säga om kvällen. händelserik är väl ett ord som sammanfattar. kärleksfull är väl ett annat. grymt kul var det i vilket fall! kommer bli en snackis långt framöver. haha.

nu e vi hemma!


riksgränsen var grymt!


VÄRT

haha. vet inte riktigt hur man kan beskriva gårdagen. men jag hade i alla fall helt sjukt roligt! började hos samme. missade sista bussen. gick till stan. väl framme på ågatan splittrades vi. tyvärr. men jag, carro, alex, jocke och mark drog till pb och dansade tills det stängde. riktigt värd kväll där vissa blev bjudna på dricka i baren, vissa fick fläskläpp och vissa gjorde saker som kanske inte va så genomtänkta. men det är väl sånt man får räkna med!














P E P P



älska gulletussan! nu kör vi!

Alldeles underbart:D

Helt underbart har vi haft det:D Slänger in lite bilder innan ja drar till Fridutcha! Palm Junior är i alla fall på PARTY ikväll:D

Finally I figured out, but it took a long, long time

är himla stolt över mig själv. imorse cyklade jag ner till simhallen, hängde på låset, och simmade därefter 5300 meter helt själv. detta bara för att jag missade två pass i och med malmötrippen. frida skulle egentligen gjort mig sällskap men kände sig lite halvdålig och valde därför att stanna hemma. bra det känner jag, behöver ju min lagkompis ikväll. haha.

på tal om ikväll. kommer bli grymt! har dock hört rykten om att palmsisters tänker banga. what? kan inte stämma känner jag. vem vill vara hemma och plugga/mysa när resten av gänget gör stan osäker. men somsagt, rykten brukar ju oftast vara rykten och inte sanning. känn pressen palmisarna, hehe.




FREDAG

tar tillvara på lovets sista fredagskväll hemma hos alex med, förutom the guy who lives in the crib, jocke, borg, denise o linus. om jag kommer fram dit vill säga, vet inte hur säkert det är med boodh bakom ratten.

högsta graden av mysighet. dom är fina dom.











det var värst va kamerakåt jocke va då


sista dagen på lovet

gick väl inte sådär jättebra för LHC igår. tycker synd om killarna, måste vara sjukt tungt att förlora med 4-1 i matcher och med 5-1 sista matchen. extra tungt är det säkert att de förlorade två matcher i sudden. men, finns inte mycket att göra åt saken. nya tag nästa år så blir det nog ett guld. kanske.

imorse var det styrka + avsim som gällde. gick fint. ska tillbaks till simhallen vid halv tre igen för ett fartpass. kan bli spännande(?). men innan dess ska jag softa. kolla tv/läsa bok - njuta av sista dagen på lovet.


nostalgi. tyckte den här var JÄTTEbra när jag gick i lågstadiet.

tell me what you´re really here for

så sätter man sig framför tvn och ba ja man kanske ska kolla lite på hockeyn, kan ju liksom va sista matchen för säsongen, och jaa precis, verkar ju bli sista matchen också!  hata djurgårn. såatteee. gör nog nåt annat istället!

imorrn då. ja dagen blir väl lite träning o lite sånt. finns mys-planer med kvällen bestämda som låter guld i fall de blir av. annars hörde jag att nåra andra fina skulle gosa. får väl se how i´ll spend it.



nån som undrar hur becka o carro har det? naae trodde inte det heller. men ändå. dom har det braa! enligt den senaste rapporten hade dom haft en kanondag med solsolsol och svarta offpist-backar. don´t break anything mina små flickor! ni måste va hela tills lördag.


hemma igen





ja somsagt, hemma i linkan igen efter två fina dagar i malmö.

nu är det DIF-LHC på tv som gäller. kom igen nu clubben.

GLOBEN 8 MAJ

just det ja, vi ska på lady gaga om en månad!


he ate my heart and then he ate my brain

jahaja. nu har dom andra lämnat stan. and here i am. övergiven. nej men hoppas dom får det grymt och kommer tillbaka peppa på helgens smaskigheter! morronens löprunda har varit min ursäkt till att undvika allt som är kopplat till fysisk aktivitet resten av dagen. laddat upp inför allt häftigt jag ska göra medan dom andra tre är borta kan man säga! nu ni. när katterna är borta dansar råttan på bordet. full rulle!


här vare glatt

mot malmö

frida och jag var himla duktiga idag. först simmade vi ett pass på 5000 där f4 ingick. därefter tog vi på oss löparkläderna och stack ut och sprang en runda på ca. 6km. detta helt själva och på eget intiativ. cred till oss! dock är jag skapligt trött i kroppen nu. löpning är väl något man som simmare inte är så jättebra kompis med. men, lite blåsor och träningsvärk överlever jag. bra träning är det ju i alla fall.

när jag kom hem tog jag en långdusch med min nya tvål och hårinpackning som båda luktar supergott. ska strax ta tag i dagen igen, har suttit här alldeles för länge och pillat med ipoden. måste hinna packa lite innan carro och jag tar tåget till malmö vid fyra. kommer bli riktigt mysigt! lite miljöombyte har ingen dött av.



haha, carro och jag för ett par år sen. känner att mamma fick till det vad gäller kläderna. snygg blus och skinnväst!

Packad och klar

väskan men pjäxor och skidkläder är stängd, och nu e de bara att vänta en halvtimme innan taxin dyker upp å kör oss till stationen.
har nitton timmar på tåg att se fram emot. kan bli spännande. olle ringde å meddelande att han har laddat upp med hela säsongen av solsidan, så där har vi iaf ett par timmars underhållning. (Y)
ska bli så himla skönt att komma iväg lite faktiskt, och ännu bättre känns det eftersom vi kan va stört nöjda med att verkligen ha tränat ordentligt när de andra lassarna har varit borta. tobbe har varit jättebra som tränare, och vi har simmat på som vi ska. massa cred till oss allihopa!
får se om vi får tillgång till nån dator medans vi e borta, annars får sanna och frida hålla ställningarna på egen hand här till på lördag. ska nog gå bra vettni!
see ya!


hero of war

kikade runt på facebook nyss och såg x-antal statusuppdateringar av simmarna i älvdalen. de verkar inte ha det så jättekul där uppe om en säger så. känns bra att vara hemma, speciellt när vi tränar på så bra som vi faktikst gör. riktigt roligt är det!

ikväll är det hockey. hela familjen öhgren plus 2/4 av familjen jakobsson ska vara där och heja. kom igen nu LHC! känns som om de borde fixa en vinst när både frida och jag är där. jag ska till och med införskaffa mig en cool halsduk att heja med/ha på mig. gäller ju att stötta laget, he he he.



nu är det mat, sen ska jag kolla på bröderna lejonhjärta. imorgon är det linen om malmö som gäller. härligt.


Bosses

Första glassen på bosses: CHECK!:D Hur gott, och hur mysigt som helst! Fridiluu och ja skulle egentligen på stan för att kika lite och uträtta mina sista/alla ärenden innan riksgränsen imorgon, men det va inte öppet. Annandag påsk är visst super holy. Men vi gjorde det bästa av situationen och njöt i solen med lite glass ist!:)
Men nu kommer ju problemen. Ja har absolut ingenting i skidväg då ja inte åkt sen i 7an och borde ha fixat det för en vecka sen...... men icke sa nicke! och nu va det stängt. Får se hur detta löser sig.



i´m that red bull, now let´s fly away


tjejerna bjuder på lite skön-sång


ytterst fräsht

alla har väl redan fattat att vi hade kul i torsdags så jag behöver kanske inte krydda det ännu mer. men håller med dom andra, grymt kul!! som vanligt nu för tiden. allt är kul! redan börjat planera nästa helg. då hoppas vi få med oss grabbarna som kommit hem från  älvdalen också! aja, enough party-talk.

kom nyss hem igen. har hängt i nkpg hela dagen, och nu sitter jag här omringad av dagens påskäggs-skörd. imorrn är det träning och sen skulle vi visst bort nånstans på kvällen. ska nog göra ett desperat försök att försöka hitta nåt annat o göra så jag har en vettig förklaring till att skippa det. socialt inkompetent som jag är.

so happy i could die

utgången i torsdags var som becka sa, riktigt lyckad! ännu roligare var det ju att alla tyckte det. lina och jag kom hem tre/halv fyra någon gång, så natten bjöd endast på fyra timmars sömn eftersom lina skulle med bussen på morgonen och jag skulle träna. kanske lite väl lite för min del med tanke på att jag somnade halv åtta igår. men vad gör det, värd kväll var det och det är ju huvudsaken.






tog bilderna av lina.

njuter av det mesta just nu. ser fram emot att vara ledigt och ha det bra i över en vecka till.

Give it to me, baby like boom boom boom

väldigt värd kväll i går, verkligen riktigt bra! allihopa hängde först hos bumbi ett tag. käka lite pizza och värmde upp lite dansmoves. drog sen ut och valde att brighta upp sliver med vår närvaro, mycket bra val där!
asbra musik och stört mycke folk. väldigt trångt och svettigt på dansgolvet, men vi körde för fullt ändå. så klart.
extra plus i kanten för att vi lyckades få till en utekväll typ helt utan drama, verkligen ett framsteg. gör kvällen mycket roligare för alla. woohooo!


were the best, fuck the rest! :D

lets make new memories



äntligen lite påsklov!

som carro skrev så har alltså massa lassare dragit till älvdalen nu ---> vi har ingen tränare här hemma. men det fixar vi. tobbe skulle visst agera lite tränare i helgen. det blir bra. påsklovs-aktivitets-listan fylls på för varje minut som går, så det ser riktigt fint ut! firar in lovet med lite partaj ikväll. börjar hos bumbi sen får vi se vart vi hamnar. GRYMT!


här va det fräääsht


ledigt!

inga lektioner för min del idag - PÅSKLOV! fint det. var förbi skolan idag och lämnade in min 21 sidor långa kärnvapenrapport, kändes sjukt skönt. lika skönt ska det bli att ha ett par dagar utan plugg, kan behövas eftersom alla nationella prov drar igång efter lovet.

kassautbildningen igår gick... bra. men det var ruskigt mycket saker att hålla koll på och komma ihåg. känner mig inte direkt säker bakom kassan efter gårdagens fyra timmars utbildning, men antar att det ger sig med tiden. nu hoppas jag bara att de kommer ringa och be mig att jobba. blir super!

ikväll kommer bli en grym kväll! helt säker på det. jag är P E P P. men innan dess ska jag städa och träna.


RSS 2.0