Happy new year!

hade fyllt i samma lista som sanna just lade upp. men eftersom hon var först skiter jag i att lägga upp den jag med, blir lite tjatigt.
i stället kan jag konstatera att 2009 har varit ett grymt bra år. i bland har det varit tufft och man har ju haft några rejäla svackor, men om man tänker efter, vilket år har lixom inte det?
firat nyår med världens bästa på stranden i thailand, hälsat på krisse i norge, en massa roliga studentskivor, dansat bal, tagit studenten, haft en kanonsommar, tagit körkort... jag kan hålla på länge..
kanske blir svårt att toppa förra årets nyårsafton, det var lite utöver det vanliga.. men jag är inte orolig för kvällen, i år kör vi lite annat tema på partyt så att säga, men jag tror det kommer blir toppen!




bilder från last year i thailand


2009 ♥

jaa. då va det dags för nyårsafton då.
vet inte riktigt vad jag ska säga om 2009.. ujujuj. det mesta har varit riktigtriktigt bra. finns väl vissa saker man skulle vilja kunna fixa till såhär i efterhand.. men som sagt, sjukt bra år! kvällen kommer bli grym den med kan jag lova.















årslista

sista dagen på året. varför inte en årslista?

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? En hel del.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag hade inga eftersom jag ändå aldrig lyckas hålla dom.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Näe och tur är väl det.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej och det är jag hemskt glad över.
5. Vilka länder besökte du? Thailand och Grekland.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Lite mer "må bra" faktorer.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Svårt att säga, tror faktikst inte det.
8. Vad var din största framgång 2009? Jag pallrade mig ur en riktig downperiod.
9. Största misstaget? Oj, det finns nog ett par. Dock inget jag kommer på såhär.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja, det har jag.
11. Bästa köpet? Gud va svårt. Men körkortet är lätt den bästa investeringen.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Måste nog ha varit nöjen och shopping.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Massor!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? "Fields of gold", alla David Gray låtar och en hel del Lasse låtar.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Både och! I början av året var jag nere på botten, sen lagom till sommaren tog jag mig upp till toppen för att sedan få en höstsvacka. Men den senaste tiden har varit kanon!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Haft kul!
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Varit så seriös hela tiden.
18. Hur tillbringade du julen? Med min familj och släkt!
19. Blev du kär i år? Nix.
20. Favoritprogram på TV? Jag är ingen TV-människa, men idol har ju alltid legat varmt om hjärtat. Ullared har jag ju i och för sig följt så det kan nog ses som ett favoritprogram.
21. Bästa boken du läste i år? Stieg Larsson-böckerna.
22. Största musikaliska upptäckten? Har nog inte gjort någon sådan upptäckt.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Fick nog det mesta jag önskade mig.
25. Något du önskade dig men inte fick? Kommer faktikst inte ihåg.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Gick i skolan, hade mina simgrupper, tränade och blev firad av familj, släkt och carro på kvällen.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja, men vad tänker jag inte gå in på.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? FASHION! he he.
29. Vad fick dig att må bra? Underbara vänner och familj.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Oj, haha. Mums mums är en het kandidat.

nu ska jag ta en sväng på stan med mami. därefter blir det lugna gatan inför kvällen.
au revoir!

Åh så himla härligt!

efter att par helt perfekta dagar i sälen är jag nu hemma igen.
back in reality så att säga..
blev ingen långvarig vistelse i sälen dirr, men har verkligen haft det hur bra som helst! väldigt svårslagna dagar måste jag säga.
vi (jag, krisse, hans föräldrar, hans syster ida+hennes pojvän martin) åkte upp tidigt på söndagsmorronen och var framme vid typ 3. tog en himla tid att ta sig upp, men vi hade det bra i bilen så de funka.
skidåkningen och snön har varit perfekt, vädret helt underbart och sällskapet kunde faktiskt inte varit bättre. helt klart värda dagar! :D



mysigtmysigtmysigtmysigt.


sjuker.

17 300 meter igår var kanske inte ett så smart drag med tanke på att jag inte kände mig helt 100. idag mår jag mycket sämre. huvudet är värst, sen snoret och sist halsen. helt sjukt hur mycket snor jag producerar. ni skulle bara veta. är inne på min andra näsduksförpackning för dagen. som ni förstår blev det därför ingen träning för mig idag. men imorgon hoppas jag vara på banan igen!

ska försöka ägna dagen åt mitt specialarbete men motivationen är lika med noll. kommer förmodligen inte gå så bra. känns som om jag kommer ligga i soffan och kolla tv/sova hela dagen istället. låter ju så mycket bättre. men vi får se.

har ni sett nya ica-reklamen? sååååååå bra!


humor ni.

i can´t explain why we live this way, we do it every day.

vi (jag o sanna) har simmat 17300m idag. vissa har det tufft. vissa andra (carro) däremot, har det inte riktigt lika tufft. hoppas det blir ändring på det och hon från plågas lite i morrn. det här håller ju inte.

väntar på att pappa ska komma tillbaka från affären så att jag kan återgå till normal-läge och gå ur den koma jag är stuck in. behöver godis. socker. kommer han inte snart så får jag väl göra en favorit i repris och ta en näve strösocker. men det försöker jag undvika idag va.

the-most-miserable-person-of-the-day är idag min lillasyster. japp. hon drog på handbollscup igår, nån viktig en. efter fem minuter av första matchen stuka hon foten, tror hon hoppar på kryckor nu och kommer probobly not kunna spela nåt mer. blir nog en glad-fjortis-tjej-95 som kommer hem igen om nåra dar.


näsa, inte nos

hittade den här på en blogg. skön kille den där kevin.



strax dags för lite mat och sen träning nummer två. yippieyey!

update!

back on track. efter tre inlägg i rad av becka kände jag att det var dags att dra mitt strå till stacken. ska se till att fridutscha och paddan också gör det under dagen.

julen har varit kanonbra. den har bjudit på massor av mat, godis, julklappar och mys. felfri skulle jag vilja säga. nu är det dock ett helt år kvar till nästa jul. men det är kanske lika bra, julmat står ju inte överts på listan nu direkt.

efter fyra dagars ledigt från simningen hoppade vi i vattnet imorse igen och det kändes.... PISS. visst att jag var inställd på att det skulle kännas dåligt, men inte så dåligt som det faktikst kändes. under de första 20 minutrarna var varje vänding en andningsövning i sig. lyckat!

nu ska jag sova en stund innan familjen jakobsson kommer på besök. mys!






mys på st.larsgatan

julen va supermysig. har väl gjort samma saker som övriga sverige; ätit, öppnat paket och myst. härligthärligt. fick massa fint. mest smink. är detta nån sorts hint undrar jag nu. är my natural beauty inte tillräcklig? kan va så.

började träna i morse. men aja, vi överlever. ska ju på ett kul läger sen efter nyår! jääää. smarta som vi är körde vi styrkan direkt efter simningen i morse = ledig eftermiddag. ska fullspäcka den med massa häftiga events. mm. precis. nä men jag hörde faktiskt att mi familja skulle hem till the öhgren-family i eftermiddag. yeees, då får jag mysa med sanna!


hittade en bild från toppen av min o sannas musikaliska karriärer.

ha, bra att becka glömde nämna att hon i morse flydde finköping och drog till nordligare delar. hon är iväg med krisse och åker skidor, minns inte vart dom skulle.. det är därför hon skrivit att hon tränat, för hon har sitt lov nu. frågan är ju om hon har plaskat så mycket som hon skulle.. lilla beckiz.. men i alla fall, tror hon är tillbaka den 30e eller där i krokarna.


Busy days..

bloggen dog lite här ett par dagar..
haft annat att pyssla med som i stället har tagit upp tiden. bland annat har jag åkt pulka, vart på stan, simmat, träffat folk, åkt skridskor, ätit julgodis & julmat, kollat film och vart ute och gjort juldagen osäker med katedraltjejerna.
var en riktigt kul kväll i går, även om det blev sjukt bökigt när vi mitt i natten skulle ta oss ut från nationernas hus..

kändes som det ser ut på titanic när de längst ner på båten blir instängda när båten sjunker å alla börjar trycka mot stängda dörrar. väldigt osmidigt och trångt. ingen kommer nån stans. men efter ett tag styrde vakter å folk upp de hela, så typ en timme senare hade vi rört oss de 4metrarna fram till gareroberna å kunde ytterligare 15min senare även hämta ut våra jackor.

men skit samma, hela resten av kvällen var lyckad, så jag ska inte klaga! :)

Julkort


GOD JUL!


December

åhhh, vilken bra dag jag hade i går!
verkligen en toppenfödelsedag! hade lite släkt plus frida och krisse här på middag på kvällen. åt massa god mat, öppnade paket, och bara tog det lugnt. lite senare när farfar och farmor hade åkt hem tog jag och krisse en sväng till pulkabacken för att åka en stund. jättejuligt var det! helt tomt på folk och så snöade det lite fint sådär. riktigt kul och väldigt väldigt mysig! 
               
dagen i dag har inte varit fy skam den heller. tog lite sovmorron och låg ännu en morron kvar i sängen jättelänge och lyssnade på julmusik och halvsov. sen blev det en kortis på stan, lite träning och till sist julklappslek med de andra biglumpsen hemma hos sanna.
väldigt kul, väldigt hetsigt, väldigt mysigt och väldigt bra paket vi hade lyckats skramla ihop. tror vi har startat en ny jultradition faktiskt!
nu ska jag slå in de sista julklapparna, sedan är jag redo för julafton!


i morrn är det julafton

här går jag runt och pumpar carros jullåts-blandning, och i morrn är det julafton.
vi var alla fyra hos sanna förut och mös en massa och hetsade paketleken. har inte riktigt psyke för sånt där egentligen. men det va grymt roligt! dom är himla gosiga dom dära tre.


är dom inte lika så säg

mamma har fått spatt och säger att det blir kalle-mat-paket imorrn. det håller inte. mat-kalle-paket ska det va! såklart. diskussionen är inte över här kan jag lova. min övertalningsförmåga is not to play with.

ingen hets

vi har fått en konkurrent. killarna (alltså, lassboysen) har startat en blogg. jag tänker inte länka den här för att hjälpa dom att få läsare. jag menar, vi har ju ändå strax över tusen varje dag och då vore det ju alldeles för snällt att ge dom lite reklam här. så, big no!

men, jag tänkte visa er ett av deras första inlägg.
Midvinternattens köld är hård, stjärnorna gnistra och glimma. Alla simma i enslig bassäng, djupt under midnattstimma. Månen vandrar sin tysta ban, snön lyser vit på fur och gran, snön lyser vit på taken. Endast hetsarn är vaken. Detta är en kort introduktion om varför den här bloggen heter som den gör. Varför är det så att när alla är trötta på den tidigaste av morgonkvistar finns det en eller flera som väljer att gå emot den mänskliga naturen! Och istället för att efterfråga sömn, mat och vila vill de endast bryta ner den sista glimten av motivation och kraft i de tröttaste stackarnas arma kroppar och själar. Bloggen kommer följa de stolta killarna i LASS elitgrupps episka prestationer under de legendariska passen som pågår i otaliga timmar djupt nere i Linköpings simhall.

HAHAHA! sköna killar. dom ska också utse dagens hetsare och dagens mygelpung. känns som om vi biggisar kan toppa hetslistan x-antal gånger. haha.


Rebecka 19 år!

Idag är ingen vanlig dag, idag är beckas födelsedag! HURRAHURRAHURRA!:D Tänk vad åren går för det lilla livet! Nu har precis siste man gått, bara eliten kvar!.... och frida. Stora och små knott har idag samlats på klocksippevägen för att hedra rebeckas 19e år här på planeten Tellus. Bra jobbat so far beckiz!










Har letat igenom hela datorn efter fula bilder på becka nu.. mission impossible. not!
vågar inte lägga upp dom, men här kommer en av de sötaste! lilla becka.




jullov på riktigt

juuuuuuuuullooooooov!
alla passen avklarade. finally får vi lite lov.
morronpasset som innehöll bland annat en 2000 medley skiter vi i.
men eftermiddagspasset innehöll minsann andra bullar.
vi fick dra lappar med olika uppdrag på. hade man tur kunde man få hoppa grodhopp runt bassängen samtidigt som man sjöng små grodorna. hade man lite mindre tur kunde man få plåga sig igenom 400 fjäril på tid. (skulle velat se carro på den! HA-HA) carro & sanna fick simma 200 av varje simsätt med paddlar+fenor+dolme+platta, väldigt söta när dom försökte balansera plattan under magen samtidigt som de simmade bröstsimsben med dolme och fenor. jag och becka fick en 400 medley med utsläppt hår utan badmössa och med glasögonen bakofram. ÅRETS ROLIGASTE PASS!
innan vi drog från simhallen hann vi även med pers i lilla rutchkanan, lite plask i vågbassängen och massa hopp från hopptornen. nu ska vi ju inte dit på 4 dar, yeeeeeeees!!


barcelona

Avatar

i går var jag och krisse på bio.
eftersom han var snäll och ställde upp på att se Love Actually med mig för ett tag sen så ställde jag upp på att gå och se avatar. mina förväntningar var väl inte jättehöga, ja menar, blåa utomjordingar med kattögon som ränner runt i en självlysande skog...?
men den var faktiskt bra. väldigt annorlunda, men fortfarande bra.
en riktigt mysig kväll i alla fall!

nu är det snart dags för träning igen. sju pass avklarade, tre kvar.
hejjahejja!



about you now

06.00 - 08.30 träning
13.00 - 15.45 träning

utöver träningarna har det inte hänt mycket idag.
jag har tillbringat någon timme i sängen och några i soffan. är det lov så är det känner jag. dock borde jag ta tag i mitt specialarbete snart, men gör jag det? nej, precis.

det är fyra dagar kvar till jul. har jag köpt någon julklapp? nej, precis. däremot har jag skrivit en lista på vad jag ska köpa till varje person. så förhoppningsvis kommer det gå fort på måndag och tisdag när jag ska ta tag i klapparna.

bara fyra träningar kvar innan lite julledigt. how nice? nice.


Narwhales

jätteskoj pass morgonen hade att erbjuda. först en serie på 4000 ryggsim, BARA ryggsim. väldigt, väldigt, väldigt tråkigt. men måste faktiskt erkännna att det andra passen verkade inte så partyparty dom heller:P detta följdes upp av 3x900 arm(Y) blev inte bättre när ja hade ett youtube-klipp som henke visade igår på hjärnan...............


i can smell lussebulle-bak från köket! yeeeeeeeeeeeees!

check på fem av dom tio passen nu! häääälften!
ska dit och plaska (läs:kötta) igen klockan ett. sen är det bara 2 dar kvar.

efter träningen kommer alex & jocke hit, eller om jag o alex drar till jocke istället. sånt som märks.

jockis, jag o alex på grönan förra sommarn

nu har vi också fixat gran. jag har fått igenom att vi i år bara ska ha vita och silvriga kulor. yeeees!


Kyligt.

jag tycker verkligen att det är jättemysigt med jul, lite kyla och all snö, jag gillart skarpt! man har lixom en ursäkt för att ligga i soffan en hel dag mellan träningarna och bara mysa massvis, se en bra film och äta julgodis.
men när det, som i dag, är minus 15 grader ute så kan man ju faktiskt inte låta bli att sakna sommaren och värmen lite grann.. minus 15 är faktiskt lite väl kallt.

Oj då..

kollade igenom bilderna från sprintKM som hade kommit upp på lass hemsida. de e ju kul att det tas lite kort och sådär, sen är det väl bara att inse att vissa foton blir bättre än andra.. här har vi väl ett som är lite lagom halvsnyggt sådär..
Sprint KM 2009-69 by John Rönnbäck.
carro ser ut som hon ska slå sig själv på handen, jag viftar med armas och ser snyggt frågande ut, och hanna vet jag inte riktigt vad hon gör.. håller andan? hahah. sen får vi ge oss själva ett plus i kanten också bara för att vi är så bruna och fräscha såhär års.. (Y)
Sprint KM 2009-11 by John Rönnbäck.Sprint KM 2009-1 by John Rönnbäck.Sprint KM 2009-3 by John Rönnbäck.

he he he

frida och jag var för söta efter träningen.

f: jösses vad kallt det är!
s: ja, herregud. det bara biter i kinderna. hur kallt tror du att det är?
f: det är ju bland det kallaste vi haft på ett tag.
s: kan det vara runt 7 minusgrader?
f: ja, det är ju lätt över 5 i alla fall.

kul att det var 15. bra uppfattning där, haha.

för ett år sedan

imorse när jag kom hem från träningen var det 15 minusgrader ute. mysigt.
för nästan exakt ett år sedan åkte vi iväg och slapp the pain man nu känner varje gång man går ut.










15000m, check!

då var den första av fem tuffa dagar avklarad.
dagen har totalt sett bjudit på 15000m, men det är inte förrän i morron bitti som vi egentligen ska simma ett "lite längre pass". får se hur långt det blir, gissar vi på milen eller? den som lever får se!
vilket party fredagskväll btw. klockan är fem över halv tio och jag borstar tänderna och är på väg att gå och lägga mig. i kväll är det verkligen party här i hjulsbro!


Filmkväll

som sagt var det sprint km i går, årets biggest happening. det var faktiskt rätt kul, även om det tog fruktansvärt lång tid!
när vi väl kom därifrån åkte jag och krisse och hyrde film, medan hanna och klas handlade middag som vi sedan grorde iordning tillsammans hemma hos hanna. en väldigt mysig kväll, även om filmen vi såg (Year one) inte var så mycket att hurra för precis... den hade sina moments då den var jättekul men det var lite få gånger för att räkna den som riktigt bra.
(om ni inte frågar krisse & klas då, de garva konstant..surprise surprise :P)



tummen upp!

avslutningen i skolan idag var PINSAM. det är jättekul att folk ställer upp och sjunger, men till en viss nivå. jag förstår inte hur man kan gå upp på en scen, ställa sig och sjunga när det sedan låter sämst. borde man inte höra det själv innan och istället avstå? somsagt, aningen pinsam julavslutning i år.

blev ingen utgång för min del igår. kom hem vid nio och skulle upp 04.45, kändes inte så jättevärt. men tydligen hade det varit riktigt roligt, så just nu känns det rätt surt. kul att alltid vara en sådan torris. men men.

bara nio pass kvar innan ett par dagars ledigt.


eller inte

utgång eller inte? det är den stora frågan. har vägt för- och nackdelar i stort sätt hela dagen och har ännu inte kommit fram till något vettigt beslut. förutom att morgonträningen förstör i princip allt. kul att simma 7km imorrn bitti efter max tre timmars sömn. extra kul för mig då jag de senaste passen varit halvt död i vattnet. gash!

ska i alla fall se till att packa väskan nu så att jag kan göra ett ordentligt insim inför årets viktigaste tävling. jag vill verkligen vara redo när det väl gäller. har vaxat hela kroppen också, inte ett enda hårstrå finns kvar (eller jo, det på huvudet). allt för att det ska gå så snabbt som möjligt. tagga!

he he he. I R O N I.

tonight is THE night


- berätta att jag cyklade till skolan i morse! säger carro. - skriv att barnen i afrika inte ska klaga för att dom får gå en bit och hämta vatten, och skriv att det inte är synd om dom som bor i sibirien, för där måste dom i alla fall inte cykla!
jaaa. hon cyklade till skolan i morse alltså. från hjulsbro. 7 kilometer. who´s this girl? the superwoman?! nej men bra jobbat då carro. applåder.


carro förra sommarn. livrädd.

ikväll händer det. ikväll gäller det. det är nu det ska avgöras. det står mycket på spel kan jag lova. who´s the winner and who´s the big fat looser? vem ska ta hem det? jag hoppas ni har laddat hela dagen tjejer. för ikväll. då ni. då ska det äntligen avgöras. mina damer & herrar, det är dags för den största kvällen det här året. det är dags för evenemanget som lockar både gamla som unga, eliten och amatörer. tävlingen där publiksiffrorna stiger till skyarna. det är det här vi tränat för hela året. årets allra sista tävling. det är nu agnarna ska skiljas från vetet. eternal glory är vad som väntar vinnaren. det är dags nu. SPRINT KM.


Sleeping beauty, lunchen är klar..

nu är jag klar med skolan för i år.
så himla skönt! 
efter mina timmar i skolan åkte jag hem till krisse eftersom vi skulle laga lunch tillsammans, köttfärssås var planerat. var dötrött så skulle bara ladda batterierna lite i soffan först. i stället somnade jag som en stock och blev väckt igen någon timme senare lagom tills lunchen var färdiglagad.
väldigt gott, och väldigt väldigt uppskattat! :)

Veckans Babe x2

VEM BLIR VECKANS BABE?
kandidat 1


härlig tjej med humor och ett hjärta av guld.

kandidat2

glad tjej som dessutom är mycket engagerad i mänskliga rättigheter. snacka om kanonbrud!

så, efter denna korta presentation av dessa två underbara små varelser, vem förtjänar tideln "veckans babe"?


partysimmet

tänkte att ni ville se hur mycket party det var igår på sponsorsimmet.











de tre sista bilderna är precis efter målgången. sista bilden är jag extra nöjd med. känner mig så läcker med den nyansen i ansiktet, plus en liten dubbelhaka. *nyp i kinden*.

15 december

sponsorsim=50min party
nu får vi vänte ett helt år tills nästa gång, synd att det inte är sponsorsim oftare!

nu är det hopp i sängen för mig, carpe diem och morronträning e de som gäller!
wooohooooo! :D


btw undrar jag vad jag har gjort för att förtjäna påhoppet ett par inlägg ner. tjejen som egentligen är på bilden+medbrottsling, är det bildkrig ni vill sa så är det det ni ska få. just let me know!


sponsorsim

SPONSORSIM snart, yippieyey! det känns dock som om det går att ha roligare en tisdagskväll. men får se till utnyttja de 50 minuterna effektivt, tex plugga inför mina två prov imorgon. kan behövas eftersom jag inte öppnat den ena boken än. heja sanna!

lär förmodligen sjunga x-antal låtar under dessa 50 minuter också. en hel del lasse kan tänkas, några westlife också kanske. de sitter kvar sen dagens samhällslektion då det var westlifemedley av majsan, lina och mig. vackert såklart!

bjuder på bästa lasselåten, den live var så jävla bra!


HAHAHAHAHHAAHAHAHAH

gissa tjockisen!


Julpynt

som vi berättade innan helgen så var det jultema som gällde hos familjen palm i helgen. olika familjemedlemmar har dock olika åsikter om dehär med julpynt. mamma och carro kör lite "ju mer desto bättre, skit samma hur det ser ut", jag och pappa är mer "jättemysigt med julpynt, men det behöver ju kanske inte gå till överdrift".
henke är neutral och bryr sig inte jättemycket.
några exempel på mammas och carros dekorationer.
 
det första är alltså på vår köksfläkt och den andra är i en liten kaktusväxt.

  
och dessa är på  gardinstången och på tv-bänken.
tomtarna som nu sitter i gardinen satt förra året i soffan, men det var ett alldeles för stort steg över gränsen så nu har de flyttat lite iaf. men på köksfläkten lixom..? vi utnyttjar i alla fall ytorna maximalt här i hjulsbro! :D


Caroline Palm




Vad deppar du till för låt när du är ledsen? Något lite mer pepp antar jag. Brukar inte trösta mig med någon musik direkt... Tycker mest synd om mig själv tills det går över.
Vill du ha barn? Jappjapp, inte än men senare. ska lära dom allt jag kan;D
Hur vig är du? Beror väl på hur man ser det. jag är väldigt mycket vigare nu än förr, men fortfarande väldigt ovig.
Har du sagt ”Jag älskar dig” och sedan ångrat dig? Nepp, tur det:) Inte seriöst till någon som jag ångrar iaf.
Brukar du bädda sängen? Nej, nej. Sånt tidsslöseri håller jag inte på med. Eller bäddar innan jag lägger mig förresten..... men det är mer värt.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? " Men ovärt carro, man ska andå bara kunna jämföra dom! Hahaha! ><((*>"
Gillar du golf? Jag har nog aldrig spelat. Bara skjutit ut bollar, men tror inte det är något för mig.
Har du någon gång gråtit dej till sömns? Jaa.
Har du tänkt på något roligt och skrattat högt inför andra? Japps. Händer ibland när det är något riktigt roligt.. eller ibland behöver det inte va så skoj.
Har du varit riktigt kär någon gång? Ja, det skulle jag nog ändå säga.
Gillar du att gå promenader i regnet? Beror på. En gång efter ett damp-ryck hemma gick ja fram och tillbaka till stan (5 km dit, 5 km hem) i regnet.... Men då va det verkligen damp, så inget ja brukar göra dirr men då va det skönt.
Vad var det senaste du sa? " Jag orkar inte plugga mer!" till pappa...
Vem kramade du senast? Kommer inte ihåg. Kanske mamma, eller farmor igår..
Saknar du någon nu? Om jag tänker efter gör jag det. Så ingen som jag längtar ihjäl mig efter men saknar lite sådär:P
Äger du några converse? Jaa. Becka och ja har ett par svarta, sen ett par vita, och svart vita. Vilken färgklick man är(Y)
Är du allergisk i mot något? Nej, inte vad jag vet. Eller får utslag lite då och då.. Var jätte allergisk mot typ allt när jag var liten med det har gått över som tur va.

FRIDA



Vad deppar du till för låt när du är ledsen?
deppar till glada låtar så att deppet ska försvinna.
Vill du ha barn? lätt! två eller tre stycken. killen ska heta theodor.
Hur vig är du? helt klart under medel..
Har du sagt ”Jag älskar dig” och sedan ångrat dig? nää, ovärt.
Brukar du bädda sängen? inte prio 1 kanske. men om jag hinner.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "haha. den kan ändå inte bli bättre än vår så ta det lugnt ;)"
Gillar du golf? golf är tråkigt. och minigolf är det värsta som finns. så naae, golf är inte min grej.
Har du någon gång gråtit dej till sömns? har jag nog. men inte direkt den senaste veckan.
Har du tänkt på något roligt och skrattat högt inför andra? det har jag! finns ju vissa saker man bara inte kan låta bli o skratta åt.
Har du varit riktigt kär någon gång? tvek. inte riktigt kär.
Gillar du att gå promenader i regnet? naa, regnet höjer ju inte direkt mysfaktorn..
Vad var det senaste du sa? "jaa men jag är trött ju..."
Vem kramade du senast? det va nog mamma.
Saknar du någon nu? ABSOLUT!!
Äger du några converse? världens bästa skor. så jaa, vita, bruna och blåa.
Är du allergisk i mot något? nänä. lucky me.


Rebecka


Vad deppar du till för låt när du är ledsen?
Dedär har jag aldrig fattat.. om man är på dåligt humör är det väl 1000ggr bättre att lyssna på en glad låt så man blir på bättre humör eller?
Vill du ha barn? Absolut, men det kan nog få vänta ett tag till..
Hur vig är du? Inte speciellt, men jag kan nudda mina tår när jag står med raka ben iaf!
Har du sagt ”Jag älskar dig” och sedan ångrat dig?  Nej, sånt säger jag bara om jag verkligen menar det, annars finns det ju ingen poäng!
Brukar du bädda sängen?  Är inte jätteduktig med det, men ibland iaf.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Okok. Då gör jag det, hälsa norrköping! Älskar dig!
Gillar du golf? Snacka om världens tråkigaste sport! Spelat en gång, och det sög. Så, nej det gör jag inte.
Har du någon gång gråtit dej till sömns? Det har hänt..
Har du tänkt på något roligt och skrattat högt inför andra?
Många gånger! Är det riktigt kul kan man ju inte låta bli ju.
Har du varit riktigt kär någon gång? Japps!
Gillar du att gå promenader i regnet? Är väl inget jag brukar göra speciellt ofta, men med rätt sällskap och ett paraply kan det ju vara riktigt mysig. I alla fall om man får varm choklad när man kommer in igen.
Vad var det senaste du sa? Halloj!
Vem kramade du senast? Pappa
Saknar du någon nu? Ja det gör jag faktiskt. Ganska mycket dessutom.
Äger du några converse? Jaa. Eller det är väl kanske både mina och carros egentligen, men det borde räknas ändå.
Är du allergisk i mot något? Störiga människor.


SANNA


Vad deppar du till för musik när du är ledsen?
Beror på vad jag är ledsen över. Men alltid är det någon lugn låt med betydelsefull text.
Vill du har barn? Klart jag vill det, men inte på ett bra tag. Först måste jag komma över blöjbytarskräcken.
Hur vig är du? Haha, vilken fråga. Men jag är nog rätt vig, beror ju helt på vem man jämför med i och för sig.
Har du sagt "Jag älskar dig" och sedan ångrat dig? Jag tror inte det. Visst att man använde meningen lite väl ofta i fjorton års åldern, men det var ju då det.
Brukar du bädda sängen? Alltid. Är man pedant så är man.
Vad står det i ditt senaste inkomna SMS? "Vi får se, beror på hur duktig du e ;)"
Gillar du golf? Det gör jag inte.
Har du någon gån gråtit dej till sömns? Ja, det har hänt.
Har du tänkt på något roligt och skrattat högt inför andra? Det händer ofta, skratta är det bästa som finns ju.
Har du varit riktigt kär någon gång? Inte riktigt kär, men däremot småkär.
Gillar du att gå promenader i regnet? Promenader är inte min grej och inte regn heller, så nej.
Vad var det senaste du sa? "Men då lagar jag mat själv!"
Vem kramade du senast? Skulle tro att det var mamma.
Saknar du någon nu? Jag saknar alldeles för många.
Äger du några converse? Två par, ett par vita och ett par svarta. De är 4 respektive 3 år gamla, FRESH!
Är du allergisk mot något? Nej, något sådant onödigt håller jag inte på med.

higher



PINSAMT! kunde hon inte gått ner lite tidigare?

granjävel!

efter tre år med plastgran bestämde vi (mamma) oss för att ha riktigt gran i år. så jag, mamma och pappa tog bilen ut till tornby där vi införskaffade oss en gran. väl hemma insåg vi att den var sne, men efter mycket fix och trix lyckades vi ändå få den att stå hyffsat rak, dock lite ostabil. 2 timmar senare när vi äter hör vi hur granen vippar. vatten och barr över golvet, som tur var inga krossade kulor eftersom vi ännu inte klätt den. haha, så himla komiskt! hoppas den kommer trilla fler gånger så att det slutar med att vi slänger ut den och packar upp plastgranen. haha!

mycket plugg idag, yippieyey! men bara en vecka kvar till lov nu. det fixar jag utan problem även om veckan kommer innehålla två prov och två inlämningar.

sitter och kollar på EM nu och såg nyss HW på läktaren. verkar inte som det blev något maskotjobb för henne. synd! vore ju rätt kul om hon hade hoppat runt och apat sig på kanten.



smiiiiiiiile!

hanna goes EM-maskoten









                                                    
Hanna: såg du maskoten som hoppar omkring runt bassängen? :P
FRIDA: hha nää ?:P
Hanna:

nähä.. synd. haha, om du ska kolla ikväll kan du kolla efter den :) de är en sån där stor maskot et stor dräkt som nån är innuti :P
och imorgon, då ska JAG vara den :D:D
  hahaha.. hoppa omkring i en stor dräkt på kanten under finalerna :D:D
 FRIDA:
men vaaaa ?!?! :D:D ahahahahahha
varför ska du det för ? P
  vadå, är det liksom en svensk eller ?
HAHHAHAHAHAHAHAHA
giuuuuud va kul !
 Hanna: haha nej de är de inte :D
  men i förrgår satt jag på läktaren och sa typ.. "gud va tråkiga dom är dom maskotarna, dom står ju bara stilla.. "
då sa thomas "om jag fixar de jobbet åt dig, skulle du göra de bättre då?"
jag ba "aa lätt!!" trodde aldrig hans kulle göra de.. 
FRIDA: HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAH

Snackade med HW igår. hahahahha! håll utkik efter henne på EM ikväll alltså!

fest hos dag

blev till att dra till dag igår kväll, där lite folk från klassen och nåra andra av hans friends va.
vissa spydde, vissa hånglade i hallen, vissa lärde sig kickboxnings-trix, vissa käkade äpplen på balkongen, vissa utmanande alla i lägenheten på armbrytning, vissa diskuterade politik, vissa gjorde armhävningar på köksgolvet, vissa hoppade i sängen och vissa shejkade loss i soffan. allt va som vanligt i klassen alltså.
det va kulkul och klassen va mys! tack daggen.













So hold my hand and never let me go

SÅ HIMLA BRA!

dagen spenderades på stan eftersom skulle jag köpa julklappar. gick sådär..
resultat: noll julklappar köpta.
toppen..
kvällen har spenderats med psycho-tjejerna. vi bakade pepparkakor och lyssnade på massa julmusik hemma hon nora. väldigt mysigt måste jag säga!
nora hade dessutom bakat pepparkaksdegen helt själv, och den var verkligen hur god som helst! plus i kanten till henne för den insatsen! :D

gravity is leting go of me tonight

lördag idag då,
träffade carro, alex o samme i gymmet för att pumpa lite imorse. jonas o jocke va också där och blev ännu grövre. som sanna skrev så va vi på agnes match sen. va tvungen att gömma mig för min gamla handbollstränare, har inte direkt förlåtit honom för senast vi hördes om man säger så. efter det mötte jag upp palm-tjejerna för lite käk. är väl det som hänt ja.

om en stund kommer carro, emma & olle hit.
sen ska vi iväääääg!


tolfte i tolfte

satte mig framför datorn och såg att jag hade fått ett mail från en skola i usa. scary! känns väl dock inte så aktuellt nu då jag har ett och ett halvt år (på ett ungefär) kvar i skolan. men ändå, har ju funderat på det ett antal gånger och tidigare varit helt anti. men nu vet jag inte längre vad jag vill göra efter gymnasiet. tur att det är ett tag kvar så att jag slipper bestämma mig nu.

dagen har varit bra so far. tog en liten runda på stan med mamma där jag införskaffade mig en ny vinterjacka. woho! därfter gick vi till sporthallen för att se på när fridas lillasyrra agnes spelade handboll. riktigt duktiga var dom, vann väl med 10 mål eller så.

sen dess har det varit lugna gatan och kvällen ser väldigt öppen ut.

Kvällsupdate

jaaaa, vad ska vi säga.
vinner inte erik idol vet vi inte vad.. grym kille asså!
och vinnarlåten sen lixom, asbra ju! satt och nynnade med lite allihopa där när erik sjöng. tummenupp för honom!
nu i pausen finns ju inte så mkt kul att kolla på dirr! cirkus möller suger ju horsedick, så i stället passar vi på att läsa lite bloggar och tex hålla koll på lilla HW som gör istanbul osäkert.
verkar ju som hon har det helt okey där nere, även om det finns vissa personer/en viss person hon längter lite extra efter..

(ehh, hanna. frågan är ju varför vi inte är omnämda som extra efterlängtade...?) ;)



julgran

hejhopp! Japp, som alla kanske förstod på inläggen medan så har ja "dissat" dom andra så biglumpsen... lite synd att det krocka, men tror dom klarar sig exemplariskt utan mig:D

Måste bara berätta om dagens stora, feta diss: idag var den stora dagen då julgran skulle införskaffas, alltså dagen då hela julen avgörs. Till en början så var vårt heliga "Nisses Julgran" stängt. Vi kör vidare till något annat ställa och där får familjen för sig att vi inte ska ha en kungsgran! Så istället för den ståtliga kungsgran jag pekat ut tar vi en boll med barr på!!! Jag blev ytterst uttrörd och överväger att bojkotta hela julen i protest.



Bild på trion från klass-partyt i sommras!:D

Hey ho lets go!

dags att dra in mot simhallen för lite styrka och sedan julavslutning med de små delfinerna. ser ut att bli lite lagkapper och en del rutchkaneåk med de små liven, blir nog bra!
sen ska vi som sagt köpa gran, och kvällen avslutas hos frida där vi ska spana idolfinal och hålla tummarna för att calle INTE vinner! hejja erik!
carro dissade oss för att i stället spendera dagen och kvällen med alex, men det är okey, vi får se till att hålla ställningarna ändå!
 

leeeeedig dag

ingen träning i eftermiddag. egen styrka i morron. ingen träning söndag.
wooohooooooooooooooooooooo!

-har en dejt med natti i eftermiddag.
-ikväll
kommer ReP och SÖ hit för idol-mys. (CP bryter mot du-ska-aldrig-dissa-dina-kompisar-för-din-bf-regeln)
-finns lite fest-planer för i morrn kväll.
nä men det ser bra ut det här hörrneni! brabra.


alex & natti på grönan

Nu går vi in i julbubblan!

det är mindre än två veckor kvar till julafton!
krisse har smygstartat julstämningen lite denna vecka genom att varje morron dra igång spotify på mobilen och spala en massa jullåtar. ganska mysigt sätt att vakna på, julsånger i lagom mängd gillar jag. speciellt dessa:

 
men denna är bäst, utan tvekan!


I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
All I want for Christmas is you

men som sagt är dedär bara en mjukstart, för mamma har bestämt att hela denna helg ska ha jul tema. i kväll ska vi köpa gran, i morron ska vi köpa lite julklappar, baka pepparkakor och kanske klä granen, och på söndag ska vi se luciatåg och sedan på familje-glögg-mys i norrköping. någonstans ska mamma och carro dessutom klämma in att överpynta huset med små tomtar och grejer.
det är mysigt, så länge det int går över styr med tomtarna.
(förra året satte de tomtar i soffan, och där passerades gränsen!)

lycklig

gårdagskvällen var underbar! jag kan inte beskriva med ord hur bra jag tyckte att LASSE var igår. allt var så himla perfekt. carro och jag stod längst fram till vänster om scenen. vi stod som längst fem meter ifrån lasse och som närmast två. det var helt galet! vi skrek, sjöng, klappade, hoppade och var bara så himla glada och lyckliga.

vi lyckades ta massor av bra kort. skarpa och tydliga. carro fick till ett par superbra med hennes mobil, så imorse när jag vaknade upp och såg lasse som bakgryndsbild på mobilen blev jag helt pirrig i kroppen. det var så sjukt bra!





ni ser ju bara... så himla perfekt!

sprallig

börjar om 15 minuter och även fast jag har en del att göra innan jag kan åka till skolan så väljer jag att sitta kvar framför datorn. men jag tänker såhär, vad spelar det för roll om man kommer fem minuter sent? för det första börjar lektionen ändå aldrig på direkten och för det andra, fint folk kommer sent. hehe.

idag kommer bli en toppendag! carro kommer lagom som jag slutar skolan. därefter bli det mat på stan innan vi drar oss hemåt och laddar med lite gott att dricka innan LASSE. jag är helt sprallig inför kvällen, iiiiiiih!



have a great day!

18månader?

sofie berättade nyss för mig att man tydligen bara kan vara förälskad i 18månader. men vaddå, vad är det tänkt händer sen då? om man lixom inte tröttnat på varandra sen, går man då från "förälskad" till "kär" eller vad?
lite tvek på dedär tror jag..



uttråkad?

I brist på annat:



Jag vann i alla fall, LÅNGA VÄGAR, rita-snyggast-ko-tävlingen.



tuff dag

Jag har haft en väldigt tuff dag, trotts att den sett snarlik ut f´s. Skillnaden var att efter morgonträningen skyndade jag hem (hade seminariet igår så ingen förstalektion). Väl hemma stressade jag runt i en timme för att sedan springa till bussen så ja skulle hinna med första lektionen. Väl av bussen springer ja till skolan och rusar in i klassrummet (bussen va sen.....) och då får jag reda på att lektionen är inställd. och det va min ända lektion idag. Så hem igen och allt stressande var i onödan.... Men men, kunde varit värre. Blev ju faktiskt inte påkörd av bussen(Y)

'
mammas lussebullar. mina ligger på den andra plåten. dom va mycket finare. vem vill inte ha en lusse-krokodil, en lusse-björn ellee en lusse-vandrandepinne liksom?

braaaa dag det här

kom till skolan. sög på samhällsseminariet(men hur intressant är eu:s säkerhetsråd och klimatmötet i köpenhamn på en skala?!). psykologin blev inställd(wohoo!). religionsprovet som skulle va i morrn blev flyttat till nästa vecka(wohoo!). hemma igen vid typ halv elva(wohoo!). istället för att hets-plugga judendom/kristendom/islam kanjag alltså sova(wohoo!). sen ska jag värma på dagens lussebullar. japp så får det bli. ser bra ut det här.

på fredag är det lucia + klasskampen=ingen tar närvaro=ingen anledning till o va i skolan=ledig dag.
jullovet närmar sig gott folk. jullovet närmar sig.

här var det verkligen inte jullov,


student 2010

glömde ju nämna dagen happening!

idag kom magnus in på vår lektion (rektorn för er som inte går på katedral) och berättade att efter flera klagomål angående avslutningen där ettorna och tvåorna skulle sluta dagen innan har de nu ändrat det. wohoooooooooo! så tyvärr FJ och CP, ni får gå en dag längre i skolan och då kommer vi spruta ner er med vattenpistoler och vissla i visselpiporna så att ni får ont i öronen :D

one left!

idag hade jag enbart en lektion i skolan. riktigt skönt! ska därför se till att utnyttja tiden innan träningen och årsmötet på ett effektivt sätt. något som betyder att jag ska hinna med att sova, plugga, dammsuga och vattna blommorna. nästan så att man kan tro att det är fest här på st larsgatan!

BARA en dag kvar till LASSE med världens bästa carro. kommer bli grymt! håller tummar och tår för att jag får vara ledig från träningen imorgon bara, det vore liksom pricken över i:et.




Bloggsvacka?

lite bloggsvacka på min front asså.. de senaste dagarna har de inte hänt så himla mkt kul som jag känner föra att skriva om eller som folk kan vara intresserade av att veta mer om (till skillnad mot i vanliga fall då jag ju BARA skriver saker som kan vara av allmänt intresse..) men jajja, jag jobbar på det.
nu tar vi nya tag!

dagen har so far bjudit på ett benpass på lite över 5000. stängde av hjärnan på första serien och simmade sedan resten av passet utan att tänka. (Y)
hem å krypa ner i sängen i 13 min, upp och äta frulle, och ska nu cykla iväg mot universitetet för föreläsning. sen blir det stan, styrka, grupper, träning och årsmöte.
årsmöte=party! så om någon har en oplanerad onsdagskväll och vill ha nått lita lagom kul att hitta på så e de bara att joina partyårsmötet!


about you now

idag var jag HETS på träningen. sjukt skönt faktiskt. ganska konstigt hur det kan svänga så mycket. igår morse låg jag i min ensamhet och snurrade på, meter efter meter, och tyckte att kaklet var ovanligt tråkigt att titta på. men idag så, raka motsatsen. tur det kanske, vore ju trist att vara anti-hets alltid.

idag har jag kommit på att det inte är någon mening att lägga energi på saker man inte kan påverka (redan, jag vet). men faktiskt. just nu känner jag såhär, vill folk snacka så visst. någon gång tröttnar de väl.. sen vet ju alla att rykten är rykten, sjukt egentligen att folk snackar utan att ens veta ett dugg vad som är sanning. smällar man får ta!

sen, är inte frida för söt? vaknar av att hon gråter för att jag ska sluta simma. göllet då.


8 december

vaknade i natt av att jag bölade för att jag hade drömt att sanna skulle sluta simma. somnade om igen och drömde om årsmötet vi ska på i morrn. jag hade precis gift mig och sprang dit i brudklänningen. mötet gick ut på att bestämma hur vi skulle fixa så att jag vann idol. sen fick jag ett sms av idol-erik som ville att vi skulle träffas och förbereda för nån thailändsk-show vi skulle hålla i.
jo men det va mysigt!

c kommer nog om en stund. nu blire lussebullar.


om två månader fyller jag arton



idag hände det grejer minsann. morronträning-hem och (för)sova (vaknade 16 min innan skolan började, katchiiiing!)-sen var det en liten svacka på happenings, läste lite om hur man kan manipulera historien och löste väl max två andragrads-ekvation-tal + hängde med girlsen- sen runt lunch nån gång blev det kaos. va tydligen vissa saker som hände i lördags, eller jag vet inte om dom hände, ingen vet, alla säger olika. blev lite jobbigt där ett tag i alla fall. men det löööser sig nog. sånt som kan hända liksom.
det var väl det. typ. plus eftermiddagsträningen då då(typ tretusen bröstsim för den som bryr sig).

nu ska jag kränga nåra fler lussebullar. snittar typ på 6 stycken om dagen.


sm-festen 09

hade ni frågat mig igår om det var roligt i lördags så hade svaret blivit nej. men med lite distans till det så måste jag säga att det faktiskt var rätt kul ändå. kvällen/natten var ju minst sagt händelserik, något som både var positivt och negativt. kan ju nämna att systrarna palm numera har varsitt nytt smeknamn, SF. vad det står för får ni lista ut själva.. hehe.

dock fick jag veta av c igår att lördagskvällen fick ett riktigt tråkigt slut. något som gjorde att jag i två dagar nu gått med fruktansvärt dåligt samvete. tyvärr är det en "hemlighet" vilket innebar att jag inte kan göra något åt det. tur i oturen är att det inte var så farligt som det kunde ha varit, men själva händelsen är vidrig. tryggt samhälle vi lever i!







eftersom det blev utgång utan ingång för min del i lördags så ser det just nu som om det är dags på lördag igen. woho! håller tummarna för att soffan befinner sig på ågatan då :)

så det kan gå

räcker väl med att säga att kvällen/natten var väldigt händelserik tycker jag.
galet.
såhär såg det i alla fall ut hos sara, där vi va innan vi gick till rickard,











fritt fram för nån av er att bjuda på lite details about the night om ni vill brudar.. ;)


Sovmorron

morronträning i morse, mitt pass på 5400m. gick som en dans. (Y)
mr "jag-tror-jag-tar-simledigt-resten-av-året" låg kvar här och sov medans vi tuffingar tränade, så när jag kom hem igen blev det att krypa ner bredvid en stund till för att vakna två timmar senare.
perfekt start på dagen!

just nu packar jag lite smått här hemma..
efter träningen drar jag, carl, jonas och jonas flickvän upp till stockholm eftersom jonas+flickvän ska på dop i morron, och jag och carl ska göra sat-provet.
usch!
borde ha pluggat till dedär egentligen, men det har inte riktigt legat högst på prioriteringslistan dirr.. så nu e de bara att bita ihop, hoppas på det bästa, och få det överstökat.
efter provet ville carl gå en sväng på stan, vilket jag kan ställa upp på så länge vi är tillbaka här hemma vid 6 då det blir middag hemma hos bumbi och lite annat skoj på kvällen. det ser jag fram emot!

finally friday!

inleder fredagen med två bra "så ska det låta"-klipp.







right round

två negativa inlägg i rad var inget vidare, därför ska jag fortsätta i carros spår - försöka se livet from the bright sight. (inget illa menat mot rp och fj, även solen har sina fläckar)

kom nyss hem efter att ha varit ute och åkt bil med samuel. grymt kul! vilken frihet att köra ensam, det har helt plötsligt blivit mycket lättare och roligare att köra bil. förmodligen blir det en sväng till motala på lördag, dels för att flasha lite med körkortet men även för att hälsa på mina söta mor- och farföräldrar. samuel hänger nog med då också, något som skulle göra mormor överlycklig.

imorgon är det ingen skola för mig. klassen är i stockholm och jag kan inte hänga med eftersom jag har mina små simgrupper på eftermiddagen. ska därför se till att utnyttja dagen för lite plugg, en sväng på stan, hämta ut mitt körkort, träna två gånger och gå på bio med samuel på kvällen "luftslottet som sprängdes".

wohooooo!



julpynt

WOHOO, livet leker!:D Hahahaha, vilket glädjerus jag fick när ja klickade in på biglumps..... Aja, kan faktiskt hålla med lite. Iaf om att lördag blir vändpunkten:D Imorgon blir det morgonträning, skola, styrka, em-träning sen så JULPYNT! Jag har fått huvudansvaret (tillsammans med mamma) att se till att det blir någon slags julkänsla här på klocksippevägen. Ska bli roligat att se vart detta slutar.......


vecka 49

den här veckan har sugit rätt hårt so long. 
inte direkt så att andragradsekvationer, islam och EU gör dagarna mer värda.
nää ni, men i morrn äre fredag. och sen äre lördag. lördagen är the day den här veckan. det är den dagen det hänger på. den har hela veckans slutgiltiga poäng i sina händer. det är den enda dagen den här veckan som egentligen har något värt att bjuda på. får väl se om den blir värd.


PISSHUMÖR!

är på riktigt äckligt dåligt pisshumör, så nu tänker jag gå ner, fortsätta vara tjurig en stund till, vänta på besök, och äta kiwi tills jag lugnar ner mig.
när det är gjort ska jag skriva morronens simpass för alla SM-simmare.
kul uppdrag.

Plugg?

var det inte jag som hade en himla massa plugg att ta tag i i dag?
joo, det var ju det...
pluggar jag då?
nix!
jag kom nämligen på nått så mycket viktigare att göra: skriva önskelista!

det är lixom 19dagar var till min födelsedag och 21dagar till julafton, så en önskelista är ju faktiskt dags att ta tag i. än så länge är den heltom, men jag ska jbba på de! sen måste jag ta tag i mission "vad ska jag köpa i julklapp till andra", men det får nog vänta lite.
först är det min egen lista som gäller! :)


Lunch-Date

blev en liten lunch/fika-date med sofie i dag. hur mysigt som helst!
från att lixom ha setts varje dag när hon simmade, till att nu ses typ varannan månad är lite sisså, men det är jualltid lika kul när man väl ses!
i dag spenderade vi lite över tre timmar på fräcka frökens där vi åt mackor och muffins,drack latte, snackade, skvallrade och skrattade massvis.
asnice!
nu är det bedtime som gäller, för i morron måste jag vara pigg eftersom jag har en himla massa plugg att se fram emot! kul.

sweet dreams vänner!


prioritera?

vad gör jag framför datorn när jag egentligen borde plugga?

-spelar harpan!
provet kommer gå bra imorgon. förmodligen jättebra.

det är typ 10 minusgrader idag. minst.

det är inge kul med vinter.






sjusovare!

igår sa jag att jag ville försova mig idag så att jag missade morgonträningen. gissa en gång vad som händer? självklart försover jag mig på riktigt. vaknar en timme och en kvart senare än vad jag skulle av ett sms från micke "vart är du?". bra jobbat av mig! men, en gång är ingen gång! :)

idag är det HETSPLUGG som gäller. har prov imorgon och öppnade boken först idag under en håltimma. vet inte vad det är med mig, men jag chansar på skoltrött. har ingen motovation att plugga! det går bra att vara i skolan, men allt arbete som måste göras hemma har jag lite svårt för. men det vänder nog snart, happy thoughts!

ska boka tid hos frissan för klippning och färgning, funderar på page igen. det var ju så lyckat sist menar jag! (ironisk)




1a december!

japp, nu är det december, och det är dags att sätta igång med massa julmys!

mjukstartade lite julmys i går kväll när krisse kom hem och hade hyrt film, köpt med sig julmust, glögg och pepparkakor. tycker inte jättemycket om varken glögg eller julmust, men det funkar absolut uppkrupen i soffan framför en bra film! väldigt väldigt mysigt!
årets första lilla julkänsla, check på den!

nu vill jag ha en stor julstjärna att hänga upp här i fönstret! har ingen fin, så borde se till att skaffa en ny. typ en sån som på bilden. asfin!





RSS 2.0