Reunited

fullt ös här hemma den senaste veckan, inte en tråkig stund någon stans! middagar, partyn, mys, simning, snack, bal och en himla massa skratt är bara lite av det som har hunnits med. inte helt fel, det är faktiskt rätt skönt att vara hemma! men nu måste jag på allvar försöka vända på dygnet nu när det snart är dags att dra till barcelona, så ska ta och försöka gå och lägga mig nu. att vara uppe och skypa klockan tre på nätterna håller inte även om det är väldigt mys och himla kul det med.

det är rätt nice att få hänga med dessa brudar igen.
dom är trots allt lite bättre än alla andra och jag har saknat dem en del.

freedom!

gårdagskvällen var ju grymt bra! vi hängde hos frida och hade det mys innan vi drog till NH. väl där, galet mycket folk, sjukt varmt och riktigt bra drag. rebecca och fiona drog väl igång någon gång efter ett och då var det kaos. helt seriöst! man hade väl några centimeter att röra sig på i den störda värmen. men det var grymt bra! riktigt crazy kväll.

efter alldeles för få timmars sömn drog jag till skolan för att skriva mitt sista prov på gymnasiet. gick väl inget vidare, men nu är jag klar. jag är klar! fyra år på katedral är över. det känns så sjukt! log hela vägen hem från skolan och när jag kom hem började jag typ tjuta. det känns så himla bra verkligen!


förra året med klassen. samuel och jag borde kanske köra någon variant i år!?

UTGÅNG

premiär för måndagsklubben idag! rebecca, fiona, sanna, carro, becka och jag kommer vara där. första gången vi går ut med becka sedan förra sommaren! nu ska vi ta igen det vi missat de senaste månaderna.
.
.
.

Bra start...

både carro och jag försov oss och missade morron träningen. inte hela världen för mig kanske, hade ju valfri morron träning så det gjorde ju inte så lätte mycket. lite värre för carro som inte hade valfri träning om man säger så.. hoppas att någon inte är alltför arg på oss.
men men, shit happens, vi får väl dra in och simm lite själva och sedan simma extra bra i eftermiddag. så då var det problemet löst.

BÄSTA BALEN

ååååååh så bra BALEN var!!! på alla sätt verkligen. alla var så himla fina och allt var så sjukt roligt! hade verkligen galet kul från det att jag vaknade till att jag stapplade hem på mina onda fötter i natt. känns hemskt att det är över nu faktiskt. vet inte riktigt what to say om dagen mer, får väl låta lite bilder tala.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

bildbomb

nu var det väl ett tag sen jag skrev nått här. blir lätt så. men den här gången ska jag langa massa bilder från de senaste två dagarna. börjar med fredagen då becka och jag var ute på äventyr.


lunch på ikea. kötbullar såklart!


shoppade godis på cloetta.


tatuerade mig i smyg.


lördagseftermiddagen bestod av bal. stod i kö i en timme typ.


ena sidan fylld med fina danspar.


andra sidan.


en av danserna, stjärnan.


supersnygga carro och thomas efter dansen.




superstiliga. frida och alex.


alla fyra. ganska längesen sist vi alla var med på ett och samma kort.


så fina!

vet inte om det blev någon "bildbomb". men tolv bilder blev det till slut.
feta dagar!

Kiss me through the phone

I DAG ÄR DET DAGS FÖR CARROS OCH FRIDAS BAL!!!
skjutsade in carro till frisören i morse vid 20 i 7, och jösses vad trött jag var och fortfarande är! jet lag i kombination med att stanna uppe till halv ett och skypa är inte en jättebra kombination när man sedan ska upp nästa morron vid 20 över sex. ett tips till er alla där ute.
nu får det vara slut på skrivandet i alla fall. dags att åka in till stan och kika på frida och carro när de fixarklart sina frisyrer, och sedan gå och fixa carros smink, och till sist i eftermiddag se på tjejernas bal. åh så mysigt, och åh vad fina de kommer vara!
jag och mårten när vi dansade bal för två år sedan
sanna och samme när de dansade för ett år sedan.
i morron lär det dyka upp likande bilder på carro och thomas, och frida och alex. de kommer vara sååå fina dom små tjejerna!

ojojojoojojojo

har precis skrivit ut mina sista arbeten nånsin på gymnasiet. imorgon klockan 11 har vi vår PA-redovisning och sen är de här tre gymnasieåren finito. känns helt sjukt!!! längtar galet mycket till i morrn eftermiddag när all skola är färdig.
.
har fixat min balklänning! behövdes inget silikon, den håller sig uppe nu ändå. skönt då. just nu säger vädret 15 grader och molnigt på lördag. det kan vi ju leva med. bara det inte blir spöregn liksom. imorrn är det fem timmar balträning och sen ska alla danserna sitta. SKA BLI SÅ SJUKT KUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! men nu ska jag sova. syra imorrn bitti. tjingtjong
ska försöka vara lite snyggare än såhär på lördag,

Tidig morron

Har precis vaknat för tidigt så hänger kvar i sängen ett tag!
Drömde att jag blev jagad av pirater med harpuner som ville spetta mig. Så var tvungen att simma under vattnet flera minuter i streck. Det var inte så skoj.
.
Aaaa, om någon missat det så äger balen rum i ÖVERMORGON!! Helt sjukt asså. Jag har ännu inte lyckats komma fram till hur ja vill ha håret!! PAIIIIK!! Neee, skoja bara.:P Men lite jobbigt.
.
Skolan då. Gjot klart min sista psykologi ever och med lite hjälp från Becka (HEMMA NU, LOVE IT!) min sista rättskunskapsinlämning. Nu har jag bara ett prov och en redovsning kvar tills på fredag, sen är det SOMMARLOV!:D
.
.

Honey, im home!

ja ni, då var man hemma igen. så sjukt mysigt att träffa tjejerna igen!! har saknat dem lite faktiskt.. fick en bamsekram av en dyngsur sanna som hoppade upp ur bassängen för att krama mig när jag kom ner och sa hej på träningen i går.
mysigt värre.
himla skönt att va hemma efter en flygresa som var ganska så ordentligt stressig pga åskoväder, missade flyg, dålig hjälp att fixa en ny flight och oro eftersom man inte visste om dedär askmolnet var på väg till sverige eller inte..
men efter mycke om och men är jag nu iaf hemma och det är så skönt, trots att det känns väldigt väldigt konstigt att inte vara i madison. konstigt dedär.
ränkte iaf bjuda er på lite bilder från mina sista dagar i madison.
alex, tyler och tariq efter årets första dopp i sjön (svinkallt!!)
tariq och ruby myser på bryggan
trish, karissa och jag
några av oss tjejer körde tacokväll innan jag åkte, asmysigt
dan när vi käkade middag på ett asmysigt italienskt ställe
och jag samma kväll, sjukt varm och mysig kväll och väldigt god mat!

Jetlag

somnade vid 11 och vaknar vid 3 och kan inte somna om. så nu har jag varit vaken i 1.5timme och om 30min är det dags att gå upp och träna.
skönt hörrni.
ska ligga och blunda fram tills dess är planen, berättar om min awesome resa hem lite senare. typ i eftermiddag eller nått. bra plan!

katastrof

lite krisigt just nu. min balklänning har plötsligt blivit alldeles för stor. den håller sig liksom inte uppe. fem dagar till balen. har lite olika alternativ att spela med. alternativ 1- dricka grädde så jag blir fet. alternativ 2- silikon. alternativ 3- något annat. aaaaa får se hur det här löser sig! längtar sjukt mycket till lördag i alla fall. måste hinna lära oss alla danser tills dess bara. men jaa, det är sammanlagt 12 timmar balträning denna veckan, så det ska nog fixa sig!
.
precis som sanna så är jag också träningsledig idag. ska väl se till att få de sista skolgrejorna färdiga! 4 skoldagar kvar på gymnasiet. och imorrn kommer becka hem!!! längtar efter att få träffa henne igen!!!

åt samma håll

filbyter gick väl sådär. lite upp och lite ner, som vanligt. skönt att det är över en månad kvar till SM, känns som att det ska räcka för att ordna till tekniken och få upp snabbheten. som vanligt var det även i år riktigt fint väder under tävlingen, brukar på nått konstigt sätt oftast vara det, vilket resulterade i en schysst bränna.



idag är jag (och fem stycken till) simlediga. var ändå uppe vid sju imorse för att skjutsa pappa till jobbet. ska försöka använda någon timme till lite plugg innan jag drar till skolan för en historialektion. känns bra att det närmar sig slutet nu. kan tänka mig att jag nästa tisdag klockan 11.00 känner mig jävligt lycklig. fyra år på katedral är då avklarade. crazy bananas ni!

Sista kvällen...

jösses hörrni. sista kvällen. (såvida inte dendär vulkanen ställer till med problem för mig. vore ju trisst att bli fast halvvägs hem pga aska lixom.)
ska bli så sjukt nice att komma hem, men samtidigt måste jag kanna att det är väldigt tungt att åka här ifrån. det kändes konstigt att packa ihop rummet i dag, och himla lustigt att börja säga hejdå till folk och inse att man inte kommer se dem på tre månader. man träffar alla så himla mycket och det är som en stor extra familj iväg från sin riktiga familj, så det är lustigt dehär..
dags att stänga av datorn och i stället mysa med folket här över kvällen, glass med jennah, dan och trish och sedan får vi se vad för kul vi hittar på.
hörs later!

3



you´ll see

rockade loss på sista matte provet någonsin idag. har redan glömt bort hur man deriverar och vad Log betyder. så nu finns det ny plats för massa roligare info där inne i hjärnbalken! eller vart det nu är all intressant fakta lagras. check på det provet med då. typ tre redovisningar och två inlämningar kvar då. mitt råd till alla mina medmänniskor där ute: läs aldrig 150 poäng för mycket på gymnasiet. det är inte alls värt. och inte kul nånstans. men nu är det på riktigt bara EN enda vecka med lektioner kvar! helt galet. känns sjukt när man liksom kan säga "det här är sista svenska lektionen nånsin!" eller "nu kan vi bränna upp alla matteblock!".
såg tydligen ut såhär på sista naturkunskapslektionen.
och här är sista matten,
.
fick sms av micke förut att jag har ledigt pass i morrn bitti! gööööött! jaa ni. världen ska ju tydligen gå under i morgon, så det är väl bäst att göra nåt vettigt med de sista timmarna här i livet. men först ska jag langa er alla bilder jag har från i onsdags.
.
.
.
.
.
.
.
.

judas

har det himla bra just nu! i onsdags tog jag bilen till motala för att mysa med farmor & farfar och mormor & morfar. fick lunch och efterrätt på ena stället medan jag fick fika på det andra. hur bra som helst! i går lunchande jag med lina, som jag inte träffat på över två månader. riktigt kul att få träffa tösen igen. blev även bjuden på middag hos basse och erika igår. och som grädde på moset har mamma varit hemma två kvällar/nätter i rad. kan inte bli så mycket bättre.

idag ska jag inte glassa lika mycket som jag gjort de senaste dagarna. en lektion i skolan ganska snart för att senare ikväll bränna av en 400ing medley. filbyter cup drar ju igång idag. ska under helgen köra 7 lopp, vilket innebär en ledig förmiddag imorgon. lite lagom start på tävlingen för min del.


och på tisdag kommer becka hem. LÄNGTAR!! får hoppas att hon är bättre på att göra stoneface än vad hon var på SM.

Hola amigos

sorry horrni, har har jag da inte varit speciellt aktiv de senaste dagarna.. har annat for mig som ni sakert forstar eftersom det snart ar dags for mig att dra hem till sverige. umgas med folk och mysa ligger hogre upp pa prioriteringslistan an att skriva har sa att saga..
i vilket fall ar allt toppen har.
i helgen hade vi mordartraningar som vanligt (vi borjar numera varenda pass med 2000ben. och nej, vi anvander aldrig fenor bar vi kor ben. och nej, starttiderna ar inte okey och vi far typ noll vila) jag var pa zoo och korde moppe, var ute pa middag och at glass.
maggie och sam flyttade till arizona i tisdags, sa nu har trish flyttat in hos dan i stallet for maggie, och jag har val mer eller mindre flyttat in jag med den senaste veckan eftersom mitt rum ar sant kaos pga min oformaga att packa.
traningarna tar dod pa mig, men det kanns anda som att whitney vet vad han pysslar med och jag tror att jag kommer trivas bra med honom. korde bland annat 6*150max fran pall '6.00 i gar. 3fj 3me.
det var inte sa kul. har har ni lite bilder fran vad jag pysslat med de senaste dagarna.
dan forsker lara mig kora moppe. gick ratt bra till slut!
nagra av oss var pa zoo och kollade plan annat pa deras nya lilla lejon. assweet!
dan och jag lagade middag, blev asgott.
ja ni, det var allt for denna gangen. ska kaka frulle, ta en powernap coh sedan pallra mig i vag till traning nr2. det suger lite att ha 1a traningen 7-9 och andra 1.45-4. blir lite for lite vila mellan och man hinner lixom inte gora natt vettigt med dagen..

studentskiva

nu ska ni få höra om några av mina senaste timmar. började väl egentligen i tisdags kväll. hade tänkt skippa rk provet på onsdagen men bestämde mig för att jooo jag måste görat. blev en kul kväll det. sen morronträning 5.05 onsdag. direkt till skolan och skriva rättskunskap provet. sen svenska nationella uppsats i några timmar. direkt hem och fixa i ordning mig med carro och ina. mötte upp grabbarna och drog på onsdagsklubbens studentskiva. hade hur kul som helst! hem och sova några timmar. göra slutprov i engelska c. och jaaa sen kommer nuet. hektisk.
.
lite mer om studentskivan då! middagen var hur mysig som helst. var lite över hundra pers. carro, alex, thomas o edvin fick sitta vid samma bord. tur att jag hade jockis vid mitt i alla fall. massa roliga tal och grejer. efter det var det draaaag på dansbanan utanför kan jag meddela!!! galet roligt! massa sköna folk.
.
nu har jag o carro håltimme och drog hem till mig för att plugga psykologi. men känner att psyket inte riktigt hänger med. imorrn bitti har vi slutprov i matte c. kan bli några av de roligaste timmarna under min gymnasietid. absolut. såhär fräscha är vi idag.
.
.

who is the most awesome person today?

min helg har varit riktigt bra! jobbade i lördags innan jag och samuel tog bussen till alex. kvällen blev riktigt lyckad och innehöll väl det mesta. ganska galet, som vanligt. vaknade upp efter några timmars sömn, inte allt för pigg, och var inte speciellt aktiv resten av söndagen. men det var skönt det med.






tre av tre bilder på toaletten. verkar som om det stället fick mig att vilja ta kort.

och nu är det en ny vecka, igen. den här gången ska jag klara av lite skolarbete, besöka vårdcentralen, mysa i motala, mysa med lina och tävla. känner att det kommer bli en bra vecka!

gu så woligt

här kommer lite lagom mycket fakta om igårkväll då. vi var väl typ 15 pers som började hos alex med grill, filtar och marsmallows. kvällen övergick ganska snabbt till andra aktiviteter. folk underhöll sig med ganska mycket olika grejer kan man säga. vissa mådde bra. vissa var inte riktigt 100procentiga. sen drog vi in till stan i alla fall. haha jaa men jag hade en sjukt rolig kväll i alla fall!! "upp med lite schyssta bilder på bloggen!", sa sanna. hittade inga schyssta. men här kommer liite bildbevis i alla fall.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
idag kändes livet tyvärr inte riktigt lika lätt.

Fredag den 13e

äntligen börjar resten av folket bli klara med sina finals. asnice! för att fira lite, och för att säga hejdå lite och mysa innan dirk åker till sydafrika, tariq till england och jag till sverige, så ska vi tre, jenna, trish, dan och ruby ut och äta middag i kväll.
mysigt värre!
ska klä på mig nått vettigt, invänta dan och sedan knalla iväg till jennah där bilarna väntar så ska vi dra iväg nån stans. ska bli supermys!
nått annat nice är att vår nya coach kom hit i dag. han va mest bara i bakgrunden och kollade på i dag, men efter träningen i morron bitti ska han ha lite snack med laget och så. blir nog nice!
.
för övrigt är vår i madison sjukt himla mysigt!

Estocolmo

Kom just hem från Stockholm där jag varit och skrivit TOEFL test. Fyyyyyytusan assså. Servern låg nere så provet fick skjutas upp två timmar. Alltså spenderade jag 7 timmar i testcentret i hallonberga! PARTYFREDAG.
.
Men annars var Stockholm väldigt mys. Åkte upp igår, träffade mamma på stan för hon var redan där med jobbet. Gick och åt mys-middag sen sov vi på hotell. Ovant att bo på hotell utan tävla :P
.
Imorron är det PARTYYYYYYYYYYY hos lingepling. Innan dess ska vi få vårt PA överstökat! Tycker faktiskt det ska bli jätteskoj!! :D
.

fredag den trettonde

snaart helg! en träning i eftermiddag och sen träningsledigt hela helgen. hallelujah. vi ska nog börja träna ute från o med i eftermiddag också! huuuur skönt blir inte det då. terrific. ser ut att bli en fet helg också. mmmm men det funkar väl rätt bra just nu.
.
och snart kommer den hära grabben och hämtar upp mig,

hullerombuller

såhär ser mtt skrivbord på datan ut just nu. kände inte att jag kanske kunde rensa det nån gång? kaos. får ju typ panik så fort jag sätter på den. ser ut som jag har dömycket grejer att göra. vilket jag i för sig också har. men det finns så mycket roligare saker att göra och att tänka på just nu än skolan. känns ju kanske som att man borde knyta ihop säcken lite snyggt, köra ända in i mål. la studentmössan brevid mig igår så att jag kunde kolla på den så fort motivationen spårlöst försvann. bara några veckor kvar nu.

and you played it to the beat

har haft en sjukt mysig dag! frukost med sanna o samme efter träningen. märkte när jag kom till skolan att första lektionen visst va inställd. åkte hem och fick lite plugg gjort. tillbaka till skolan för lite möte och sen målade vi på vårt första lakan till studenten! åkte till gymmet och blev biff med alex o thomas. efter det hämtade vi upp samme och drog på roadtrip till berg. kalle o tutti kom dom också efter en stund. hur mysigt som helst!!
.
tycker så himla mycket om att det är sommar i luften. helt sjukt att man bor i ett land där man bara kan uppleva riktig glädje i typ 3 månader om året. men va fan. det är nu de där tre månaderna börjar. nom nom nom
.
.
.
.
.

Shorts-bränna

26 grader varmt, sol, ingen skola och ingen eftermiddags träning eftersom robert hade missat att vi bytt tid och kör tidigare än vi brukar. har alltså inte mycket att klaga på, förutom eventuellt den lagom snygga brännan jag i dag har fått från mina shorts.
försökte ta kort på det för att visa. tror tyvärr inte man ser det så bra, är bettydligt värre på riktigt.. danska flaggan, rött och vitt. ett ord: ashett!

ASBRA DAG!

låter som tjejerna har haft en bra dag hemma, och jag fortsätter med det positiva för även jag har haft en grym dag!
började iof lite sisså när jag och dan försov oss till morronträningen. han råkade stänga av min mobil i stället för att trycka snooze, vi vaknade igen 10min innan räningen började. hann nästan i tid ändå!
.
efter träningen drog jag hem en snabbis innan jag mötte upp julie för att käka frulle på pops. där efter bar det av til biblioteket för matteplugg, tog en lunchpaus på potbelly, mer plugg, somnade en timma i en fotölj på biblioteket och hade sedan min matte final som gick rätt okey.
det var min sista final, vilket innebär att jag är KLAR MED MITT FRESHMEN ÅR!! galet.
efter det lagade trish, julie, kirby och jag middag, och sedan hade jag och mina favvis freshmen lite födelsedags-tårta-mys för trish som fyller år i dag.
.
men det bästa har jag inte kommit till än. bästa är att vi äntligen fått en ny coach! han kommer hit på torsdag, och tog sim tom tid att ringa mig och ett par av de andra simarna på laget i dag. tyvärr missade jag samtalet då han ringde under min exam, men får ringa tillbaka i morron. han kommer hit på tordag och ville eventuellt träffa några av oss torsdag-fredag för att sedan möta hela laget på lördag. spännande!
.
eller föresten, det blir en delad första plats på bra saker som hänt i dag. dan fick reda på att han kvalade in till det australienska landslaget som ska till world university games i kina i augusti, vilket jag klassar som en bra sak det med. jösses vad spännande och så himla grymt! asglad va han, vilket man ju kan förstå!
.
sen nått annat kul va att jag såg en tvättbjörn med tre ungar på vägen hem. assweet! ville ta med mig en hem, men det fick jag inte. osis, hade annars varit ett gulligt litet husdjur tänkte jag..
.
men nu är dagen över och jag ska kila över till maggie dan och tariq och hänga där en stund innan det är bedtime, och i morron börjar mitt SOMMARLOV!!

spelar sweet home alabama på en lägereldsgitarr

om gårdagen sög så var denna dagen sjuuuukt mycket bättre kan jag lova! älskade den.
carro kom hit tidigt och gjorde massa vettigt. sen träffade vi sanna och fixade biljetter till rebecca&fiona. biljetterna tog slut på mindre än 2 timmar!! (vi har en till dig med becka :D)
.
sen va vi i skolan. va väl kanske det minst roliga idag. men vi kirrade våra balbiljetter! bra av oss. våra mammor har haft panik att vi inte ska hinna fixa alla. sen gjorde vi sjuukt mycket bra grejer! köpte skor till studenten till exempel. sen persade jag på fruit ninja under rättskunskapen! haha det va ett av dagens allra ljusaste ögonblick kan jag tala om.
.
.
.
sen åt jag glass med lilla agnes. och lämnade in balklänningen till sömmerskan. och fixade balskor! ojoj så effektivt alltså. sånt här man hinner göra när man är träningsledig alltså.
.
diskuterat endel sommarplaner med eljena också! ska se till att hon kommer upp hit och gör stan osäker i sommar!! såhär såg vi ut sommaren 2008. tur att vi inte använder oss av den puss-posen lika ofta längre.

känner ni ruset?

idag har jag haft en BRA dag! har varit i skolan för en lektion, myst i solen, gått på stan, ätit glass och varit helt träningsledig. har också hängt med mamma hela dagen vilket inte händer varje måndag. riktigt bra dag helt enkelt!

veckan ser ut att fortsätta vara bra. imorgon har jag inga lektioner i skolan, på onsdag ska jag träffa lina, på torsdag och fredag ska jag väl lyckas hitta på något roligt, för att i helgen vara helt träningsledig, jobba och köra en utgång med massa härligt folk. allt blir ju så mycket bättre av att solen och värmen ska hålla i sig ett tag framöver.

avslutar med samuels och min favoritlåt just nu. grym!

What do you think?

tumblr_lh8fsfqcf81qbo3bfo1_500_large
efter två mördarpass är det nu dags att göra egen pizza, kolla film och mysa lite. nice.

Fäääärdiiiiig

geografi exam - check!
engelska presentation - check!
scandinavian studies exam - check!
matteläxa - check!
engelska paper (nästan 10 sidor långt!!) - check!
.
guuuuud vilken lättnad! bara matte exam kvar nu, vilket iof kommer vara en nära döden upplevelse och inte alls speciellt kul, men det fina är att på måndag när den är avklarad har jag sommarlov hela vägen i till slutet av augusti.
VÄRT!
nått annat som är rätt så värt är att på måndag är det exakt två veckor kvar tills jag lämnar madison och drar hemåt till sverige. fick mail från sanna redan i dag om planer för vad för bus vi ska ställa till med första veckan jag är hemma. awesome!

star quality

jo men löste väl engelskan rätt så bra ändå. text fick jag ju ner så det räckte i alla fall. frågan är väl bara hur relevant fakta som framkom. hittade på rätt mycket. det är ett ganska stort problem jag har med skolgrejer hehe. vill gärna hitta på och överdriva saker. göra det mer dramatiskt liksom.. men skit samma, en till grej färdig. 12 kvar.
.
gillar den här dagen! massa roligheter. teatern var lätt höjdpunkten! ååååååh så duktiga och söta dom var!!!! sjukt stolt över de små liven var jag. bästa verkligen. vill se mer. vill att dom ska skådespela lite för mig varje dag. dom kommer bli nåt stort dom dära. har alltid kännt det.
.
här kan ni få lite bilder från när vi dissekerade bä bä vita lamms hjärta här om dan. carro o klarre vågade inte. men emma o olle gilladere kan man säga. dom stod där och knådade.
gosar
.
emmi o klarre stretchar
.
stoneface
.
carro va rädd

Den andra halvan


hittade dehär i dag ch tyckte det var lite gulligt. gjorde mig på lite bättre humör efter min geografi final som inte direkt gick asbra, och mitt i pluggen inför min nästa final som jag har i morron.
längtar till i morron kväll då tre av fyra kurser är avklarade!

your wife is hot. better get your A/C fixed.

ska skriva en engelska uppsats i morrn bitti. på min sovmorgon. i tre timmar. om en bok. 309 sidor är den. på sida 32 är jag. sitter ett litet grönt monster inom mig och skriker "wööw vilka sköna prioriteringar du gör i ditt liv bruden!! hur ska du lösa detta??? :D :D". strule sa igår "ni kommer att ha behövt läsa varenda sida för att klara av att svara. frågorna täcker exakt hela boken." åh tack du underbara varelse för att du gör livet innan studenten till ett helvete. sa jag förresten att jag har 14 inlämingar/prov kommande 3 veckor? eller just det! bara 13 kvar. gjorde ju rättskunskapsprovet idag ja. redan förträngt.
.
nej men ska väl inte klaga mer! förutom kaos i skolan så äre fina firren. bal o studenten o gudvetvad står ju bakom hörnet och väntar.
.
imorrn har olle, emma, bullen & dom sin teater(deras projektarbete)!! gryyymt! direkt från skolan till träningen, sen direkt till balträningen och köra lite spiritfingers och sen till teatern. såg när dom repade lite igår, så gulliga dom va
.
och så en florida-bild på det med va. måste sova nu så jag kan vara vaken på mötet med talang-gruppen sen. brukar kunna dra ut på tiden om man säger så. hoppas det finns mackor. fast hellre bullar.

fest i hela huset

dags för mig att dra mitt strå till stacken. nästan en månad sen sist jag skrev något här. måste vara något slags rekord. FLORIDA var, som ni säkert redan förstått, hur bra som helst. det bästa lägret jag någonsin varit på, riktigt roligt. langar några godingar från min kamera!























sedan vi kom hem har jag hunnit mysa med massa härliga människor, gått i skolan och tränat. i helgen ska vi till borås för att simma GP, men innan dess ska jag på talanggruppen, fika med madde, gå på olivias teater och avverka någon lektion i skolan. livet är rätt bra just nu ni!

Homework

typ matten. när någonsin kommer jag ha nytta av den igen. N E V E R R R.
.
onsdag: en final, en matteläxa och en presentation.
torsdag: ett paper som sk lämnas in och en final
måndag: mattefinal
.
bara jag tar mig igenom torsdag är det lugnt, men just nu känns det som att det kommer ta en evighet tills torsdag är över. det som är bra är att när allt är klart har jag sommarlov ända till slutet av augusti, och det är då verkligen inte fy skam det!

femte dagen hemma

vi är hemma! vi lever! det kunde man inte tro när vi flög igenom tornados och planet slungades fram och tillbaka. mellanlanda i washington fick vi göra också. och springa genom flygplatsen i new york. annars funkade väl hemresan. sammes och mina böner blev besvarade och vi fick ett ledigt säte vid oss. guld.
.
har verkligen haft det hur bra som helst!!! har gjort så sjukt mycket roliga grejer och haft galet många roliga stunder. regnade sammanlagt 5 minuter och var nog aldrig under 30 grader. klart vi tränat endel, men vi hade väldigt mycket tid för annat kul. bergodalbanor, bad, shopping med meeeeera.
.
är vädret här hemma ett skämt eller? snöade idag. för några dagar sen låg vi vid poolen och åt tacochips. det var så varmt på marken att man var tvungen att springa från solstolen till poolen för att inte bränna föttera. låg man i solen längre än 30 sekunder kändes det som att blodet kokade. när fåfängan nått sin gräns och vi inte klarade av solen mer så drog carro o vilma och köpte godis. jag, sanna och lasse drog på bio. och nu är vi alltså hemma. och jag var i skolan förut och såg söflingor. kontraster gott folk, kontrasater. men det är ändå skönt att vara tillbaka. har saknat endel. men som sagt, tre helt sjuuuuuuukt bra veckor!
.
.
.
.
.
.

Helgen dårå..

lördagen då.
partyt var galet. så mycke folk öer allt, helt sjukt! partyt började alltså vid 9 (direkt efter morronträningen) med eggs&kegs hos maggie. dom hade fixat ägg, pancakes, bacon till frulle, och sedan var det fullt ös medvetslös från då och hela dagen. carro, kommer bli awesome nästa år då du också är här, och ni andra tjejer borde pallra er hit då och va med. galet va de. somnade klockan fem (på eftermiddagen) och vaknade vid sju då dan och jag knallade över till mitt hus, beställde pizza och kollade harry potter och somnade igen. ganska så awesome dag faktiskt.
jennah jag och amanda på frukosten
simmare vid huset på mifflinstreet där vi hänge största delen av dagen
beer pong på maggies veranda då vi åt frukost
jennah och dirk hemma hos mig under en 10min paus mitt på dagen
killana ute på gaten (kolla allt folket i bakgrunden!)
huset där vi hänge
mina favorit freshmen, dan, chris och hans flickvän
.
söndag.
bjöd som valigt på sovmorron, pancakes och plugg. men för att spejsa till det lite så ruby, brandon, austin, dan, dirk och jag passade på att ta en paus i plugget och åka skridskor en stund. jösses, de va en upplevelse kan jag lova! dan och dirk hade aldrig åkt förut, och det var himla kul att se dem halka runt på isen kan ja lova! dirk körde den lite mer försiktiga taktiken och höll sig längs kanten i alla fall i början. dan körde rakt ut i mitten och blev typ stående, eller eventuellt sittande, där.
kul va de i alla fall. men nu är det tillbaka till verkligheten som gäller. sista veckan innan finals drar igång, och jag har massor massor massor att göra!

RSS 2.0