Impuls

Jaaahaja! Nu sitter visst jag o carro i lingons bil på väg ner till helsingborg. Så det kan gå! Kommer hem igen nästa år.

29 december

va hos doktorn igår. trodde jag höll på att ruttna innifrån eller så. men nej så var inte fallet. har bara fått nåt skit som satt sig i luftrören. men det har väl typ släppt nu. låter inte som en crack hoe längre i alla fall. tränat har jag gjort idag med. sanna skrev att hon tränat varje dag i thailand. jag tränade mitt första på en vecka idag. suveränt! 1 pass imorrn och sen är vi lediga tills nästa år.
.
här har ni olivia. hon är lite putt på mig. men jag ska gottgöra det.

BALEN

Balklänning; CHECK. Hittade den av en slump idag när mamma och jag var i Norrköping. Ser inte alls ut som jag hade tänkt mig men ack vilken skönhet den var. *Tår i ögat*
Nu är alltså både Fridiluu och jag all set med både balpartner, klänning och frisör. Skönt att vi är ute i tid(Y) hehe.
.
.
Söta balparet Frida och Alex.
.
.
Sötare balparet Carro och Thomas.

hoho

Thailandet ar super! har hittills haft toppenvader bortsett fran kvallarna da det regnar och askar. igar var vi i patong och strosade runt. fick med mig lite smaplock efter lite prutning. vi var forbi det stallet vi firade nyar pa 2008-2009 och vi blev erbjudna pingpong-shower, men mamma och pappa var inte sugna. undra varfor.. haha!

simmar varje dag. idag var forsta gangen jag simmade med daniela, gick kanon. blev ett pass pa 4000 meter som inneholl lite F3. kanner mig valdigt ambitios :)

miss you guys!
sen har jag ju ingen mobil. stangde av den infor flygrsesan och hade ingen koll pa pinkoden. slog fel tre ganger sa nu kravs det puk-kod och det har jag inte, sen finns dte inte tillgang till nagon teliabutik som kan hjalpa mig. darfor far jag vanta tills jag kommer hem. kan vara bra att vara lite isolerad kanske..

pa tal om flyresan. herregud! jag grat.

bad desicions make good stories

hade det riktigt bra nere hos rebbe i helsingborg. som vanligt! orkar inte berätta riktigt vad vi hade för oss. ni får helt enkelt lita på att det var fett! för det vare. men vi myste en massa, va ute en sväng på juldagen, kollade bio och sånt. hinner liksom inte göra så mycket när vi ses. man måste ju lägga tiden på att ta igen allt snack vi missar när vi inte kan ses så ofta. carro hade det också väldigt bra vet jag, även fast att hon inte hängde med mig o rebbe denna gången.
.
.
.
.
.
.
.
och idag då. tåget var 50 min försenat i lund så jag och carro frös ihjäl. drog direkt till träningen. kändes åt helvete. gick upp. mår skit. ska till doktorn imorrn. jo men alla tiders va! kanonkul.

Hawaii!

i morron är det dags. kvart över 3 i natt åker vi hemifrån till flygplatsen, och vid halv fem på kvällen kommer jag fram till hawaii, och en timme senare kommer jennah. ska bli sjukt nice att träffa resten folket igen. sjukt faktiskt. man har bara varit iväg från varandra i typ 5 dagar, och jag saknar en del dem redan lite smått sådär.

Juldagen

Har haft en superhärig jul i dag! sovmorron till nio, julklapps öppning, pannkaksfrukost, mys, skype med familjen, julfirande med jennahs pappas släkt, alldeles för långt telefonsamtal och till sist mys framför en film med hela familjen. verkligen mysig dag! i går var mammans släkt här och i dag var det pappans släkt som gällde, och jösses vad söta kusiner jennah har! i går dog jag lite halvt när den snart 3åriga usinen sprang omkring här i sin nya football outfit, komplett med hjälm och allt. så sjukt söt! i dag var det jennahs andra två små kusiner som hade 1000frågor och verkligen var jättegulliga. varje började med, "sooo rebecka, ive got a question for you..." sjukt söta! härlig dag med härliga människor, även om jag saknade min egen lilla familj lite grann..

Det går som på räls det här

Tåget kom och allt är frid o fröjd! Framme typ halv två. Rebbe tar med sig lingonet till stationen. Det gillar carro. Sanna ligger nog på nån strand i thailand och steker nu. Och alex i egypten. Så skönt för dom små liven. Hoppas samme, tutti och resten av gänget får det fett på nh ikväll. Och att olivia lyckas stå på benen hela kvällen :):) hoppas hanna o emma också röjer järnet. Och att klarre tare lugnt i trappan ifall hon är på platå. Och gooood juuuul till becka!! Hoppas du får nån sån najs stickad tröja med typ en ren på som man ser i alla amerikanska julfilmer!

Tacopizza

käkade nyss middag. i kväll blev de pizza, ser ni den längst till höger? japp, det är tacopizza. pizza med sallad, tacoskal och taco köttfärs på. så nu kan man lägga till det på listan ver skumma pizzor man har testat. på listan finns sedan tidigare pizza med pasta och med köttbullar. check på den lixom.
nu blir de lite christmas party med jennahs high school kompisar. mys!

48 minuter till julafton

åkte pulka, brottades och kollade på film med grabbarna idag. kallt o mysigt.
.
.
.
samuel visade sina ap-skills och klättrade lite i granar med. hans reflex som glimmar så snyggt på bilden.

.
himla mysigt med julafton imorgon!!!!!!!! ska gå upp skittidigt och väcka agnes direkt, så att dagen blir så lång som möjligt. det blir fett.  och sen vill jag att ni alla håller tummarna för att dom dummadumma tågen inte ställs in på fredag så jag o carro kommer iväg till skåne. aa men goooood juuul då!

bye lovers

dags att säga hej då. ska packa resten av kvällen och imorgon vid 06.30 rullar bilen mot arlanda. därefter är det THAILAND som gäller. kommer bli så härligt!

ha det bra allesammans, hörs den 8:e januari igen!
röj ordentligt i helsingborg nu tjejer! pussipussi!


bulgarien -05. bra dyk av mamsen!

23 december

firade jullovets första 7 timmar på stan igår, med carro, olle och nora. fick mest agera mentalt stöd till olivia som fick sockerdippar och tappade livslusten titt som tätt. men det va mysipysi. såklart.
.
nu blire stan för o fixa det sista inför the big day. ska nog svänga förbi h&m och få en skymt av sanni med. kommer sakna henne dömycket när hon drar till thailandet.. senare träffar jag nog samme o kalle och åker puuuuuuuulkaaaaa! det blir fett.
.
.

sugarpie, honeypie

imorse hängde jag på låset till simhallen. 06.30 hoppade jag i vattnet och 07.30 var jag klar. 3500 meter all by myself. var väl inte så motiverad innan, men kändes rätt bra när jag var klar. dock är jag nu jätteförkyld. hör typ ingenting, har ingen smak, snyter mig hela tiden och hostar upp slem då och då. asfräscht! hoppas att det går över tills imorgon.

nu ska jag ta något att äta innan det är dags för 7 timmar på H&M.


Födelsedag!

20 bast.
klar som tonåring.
hade jag vart hemma hade de vart premiär på systemet. men får spara det till i sommar i stället helt enkelt, här e de ju 21 som gäller lixom.
dagen har iaf varit mysig! har hunnit med träning, mys med jennah, shopping, middag på jättegod restaurang och till sist födelsedagstårta som jag och jennah bakade i går. jennah fyller år 1a januari då vi är på hawaii, så tårtan fick vara till oss båda bestämde vi. se så fin den blev!
jävligt fräsha tjejer
fräsh födelsedagstårta! väldigt amerikanskt: en påse med färdig tårtmix, två ägg och 1cup vatten, in i ugnen. frosting: färdigjord. kleta på: ready to eat! himla god iaf!

adore you

HELVETE! jag har så ont i kroppen. var ju ute och testade längdskidor, för första gången i mitt liv, i förmiddags. gick väl sådär om en säger så. jag satte på mig skidorna med inställningen "hur svårt kan det vara" men efter en meter trillade jag och insåg att det kanske inte var så lätt. det tog mig 30 minuter att köra 2.5km och under dessa minuter hann jag med minst tio vurpor. när vi var klara var jag, trots att jag mestadels legat i snön, helt genomsvett medan pappa frös. därför tog han ett varv till medan jag återhämtade mig i bilen. dödsjobbigt!






härliga bilder jag bjuder på.

imorse var det sista passet innan jullovet. 60*25or fjäril blev det tillslut. gick ju det med, vissa hade det jobbigare än andra och vi var väl några av de som hade det rätt bra ändå. skönt det!

imorgon ska jag simma, jobba och packa.

GRATTIS BECKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRATTIS PÅ 20-ÅRSDAGEN VÄRLDENS BÄSTA BECKA!!!
hoppas du får en helt sjuuuukt bra födelsedag!!!
vi är so sad att vi inte kan fira dig och sjunga för dig idag... så hahaha häär får du en liten hälsning!! :D


livets sista julavslutning

5/6 terminer avklarade på stadens diamant. och idag vare julavslutning. i mitt nästa liv ska jag gå natur-musik, istället för sam. så jag kan briljera på avslutningskonserterna. det hade varit riktigt fett. tänker mig att det skulle bli lite som high school musical. hela salen skulle resa sig upp och sjunga o dansa tillsammans och gunga i takt. dom skulle höja armarna och prisa gud för den vackra sång de just hört. det skulle även ingå endel eld, rök och konfetti. men som sagt, synd att jag inte hinner med det i detta liv.
.
vi myste i klassrummet också.
.
en enda träning kvar innan det är loooooooooov! riktigt skönt kan jag säga.

to much information

jag mår dåligt. är dödstrött och har huvudvärk. kanske inte så konstigt efter dagens pass i bassängen. ett pass som innehöll en himla massa andningsträningen, för mycket andningsträning om ni frågar mig. efter ett tag började huvudet pulsera och i slutet tog det typ tre sekunder innan lungorna reflekterade över att jag hade andats in luft. det var inte så kul under tiden och jag var inte någon solstråle direkt, men nu efteråt känns det ju ändå lite bra. imorgon ska det bjudas på massor 25or max fjäril. vet inte hur man ska tolka massor, 40 eller 100?

tror att jag har stukat lilltån också. gör ont.


glada tjejer. fina tjejer.

Födelsedagspaket

i dag fick jag en tidig födelsedagspresent.
väldigt många här har antingen som ett plastfodral som sitter fast som skydd på datorn, eller typ ett klistermärke som ska skydda lite. det har ju jag då inte haft, men i dag då jag fick en tidig födelsedagspresent ändrades det. så nu ser min dator ut såhär:
fick ett egendesignat skyddsklistermärke jag med, väldigt sweet om ni frågar mig! :) vad tycker ni om svenskan där nere? "Fodelsedagen Rebecka". är inte helt 100 på hur det tänktes där, men jag gillar det! rolig och personlig grej, å jag blev himla glad!

3 days to go!

Så, nu har Cleo osså fått julfint.
.
.

dreaming people

seg dag i bassängen. imorse bjöds det på vertikalben och 18*25pace och nu på eftermiddagen var det 18*50 och 24*100 tröskel-max som gällde. gick väl sådär om en säger så, har både kännts lättare och bättre. men nu är det gjort och jag ser fram emot morgondagen eftersom det omöjligt kan bli värre än idag.

JULLOV för min del nu också. egentligen är ju avslutningen imorgon men eftersom jag inte tillhör någon klass har jag ingenstans att ta vägen imorgon efter julshowen i aulan, därför stannar jag hemma och tar en sovmorgon istället. funkar ju det med!


snart dags för thailand. såhär såg det ut sist. grymt!

dan före dan före dan före dan före dan före dopparedan

sjuk idag. mina halsmandlar är inte att leka med alltså. nästan så att min värsta fiende inte ens skulle förtjäna dom. så jaa, blev varken skola eller träning idag inte. och snart är det julafton. kommer ihåg för nåra år sen när jag hade så ont i halsen så jag inte kunde äta nåt alls på julafton. merry christmas liksom.
.
det snöar brutalt mycket nu också ser jag. börjar bli lite orolig för att det ska fortsätta snöa och mitt o carros helsingborgs-tåg den 25e blir inställt. det vore riktigt oskönt. jag ser fram emot att se carro bugga ju.

Inställd lektion.

Det är sjukt synd om mig nu. Jag stressade som fan, för jag försov mig, till skolan. Ser ut ungefär som en påse skit. Fick knappt i mig någon lunch. När ja väl kommit fram till skolan upptäcker jag att lektionen är inställd. Lärare komme inte. Det här suger med gymnasiet, lektioner kan vara inställda och ingen vet om det förens man är i skolan. Om man nu tagit sig till skolan så vill man ju ha lektion!!
.


I just had sex

ni vet im on a boat låten? ny låt av samma gäng, rätt kul om nu frågar mig! hahah! känns som det är en sådan man lätt får på hjärnan.. refrängen fastnar lixom.

Lussebullar

.
Snigel, sköldpadda, björn, padda, Cleo och vanlig lussebulle innan ugnen.
.
.
Lusse-Cleo. Stjärtfenan svällde.
.
.
Lusse-sniglar
.
.
Lusse-padda
.
.
Alla hemmagjorda tomtar bor tillsammans. I mitten: Moses i vassen made by Carro 4 bast. En liten tår i ögat vad vackert.. Jesus-krubban är lite mer avancerad så den tillverkades vid 5 års ålder. Vacker den med.
.
.
Vardagsrummet när mamma och jag var färdiga med det!:D

Im done!

så sjukt jäkla skönt det var att komma hem i går efter min sista exam. jag är klar. jag har lov. jag har tagit mig igenom min första termin. jag är så sjukt lättad!
när ja väl kom hem skicka jag iväg ett sms till familjen, och trots att klockan va halv 1 där hemma och allihopa borde sova så hade jag tur. familjen var vaken och jag fick skypa med dem en sväng. så himla mysigt!
på kvällen städade jag mitt rum och började tvätta lite inför hawaii, och senare kom dan över och såg film med mig och lindsey. lite mysigt sådär.
och i dag har jag inte gjort något vettigt alls, och det är så skönt! första gången på väldigt länge som jag helt utan dåligt samvete kan ligga i sängen en hel dag och bara ha det skönt och göra precis vad jag vill.

den där lochte

rebbe ringde för en stund sen och sa att jag var tvungen att se den här intervjun med lochte. har kollat på den om och om igen sen vi la på telefon. snuttigaste jag sett!!!!
.
finns väl inte på youtube eller så men här har ni den lilla länken,
.
http://svtplay.se/v/2274656/simning/ryan_lochte___i_don_t_have_any_of_my_gold_medals__i_gave_them_away.._?cb,a1364159,1,f,-1/pb,a1364158,1,f,-1/pl,v,,2274656/sb,k147557,1,f,-1

nittonde

kul kväll igår! jag, sanna o carro bestämde oss i sista stund för en lugn kväll. men vi hängde allihopa hos sanna först. åt skumtomtar och snackade massa skit. sen hängde vi med killarna ner på stan och lämnade av dom på ågatan. here comes nåra fler bilder,
.
.
.
.
.

gårdagskvällen




















rockin around the christmas tree

Nu är årets boll-med-barr införskaffad!:D Men vi kan tyvärr inte klä den lilla ängeln förens imorgon då den vill stå en natt i garaget först. Den mådde tydligen bäst av att mellanlanda där.
.
Annars då, avverkat KM. 2.50 på 200 bröstsim. Beat that! Var i alla fall en sekunds pers(Y) Resten av loppen gick nog helt okej iaf:)
.
Ikväll väntar party hemma hos SANNA! TAGGATAGGATAGGA.
.
.
.
Våra skoluniformer i AU! Observera beckas skotskrutiga kjol.

Hur går det med tarmproblemen honey?

är det bara jag som tänker på PC närjag ser denhär bilden? bara lite?

tomten

lille samuel jobbade i simhallen idag,
.
.
.
haha han var ju för gullig alltså. om man kanske skulle ta o sova lite innan kvällens planer drar igång. tog ju lite på krafterna att spendera helgens första 5 timmar i simhallen. sweet dreams

för dig ska jag göra det tusen gånger om

KM idag igen då. spenderade bara fem timmar på lördagsmorgonen/förmiddagen i simhallen. känns bra, vet inte vad jag skulle gjort med de där timmarna annars. sova kanske, eller näe, vem orkar sova en lördagmorgon egentligen? efter 200 bröstsim, 50 ryggsim, 100 medley och 200 frisim drog vi av ett styrkepass också. blev lite mesigt att bara köra KM liksom. nu är man väl lite mör om en säger så.


ser ut att bli en bra lördagkväll!

eternal glory

igår var en stor dag. årets höjdpunkt. årets mål. det vi tränat för de senaste 12 månaderna. anledningen till varför vi går upp kvart i 5 på mornarna. äntligen var det dags. vi skulle få svar på vem som skulle bli årets mästare. människor vallfärdade igår från öst och väst för att delta på denna folkfest. stämningen var full av spänning och förväntan. dagen var kommen. innan kvällen var över skulle segraren koras. eternal glory skulle utdelas. alla hade vi gjort vårt absolut yttersta för att vara så väl förberedda som möjligt. this is it, tänkte vi. no or never. vi var redo. det var dags för........ SPRINT KM(4x25 av varje simsätt. man räknar sen ihop tiderna och mästaren koras).
.
sanna o carro, det är bara att ni frågar mig om ni vill låna mitt pris nån dag :):):) /mästaren
.
imorrn är det tävling igen. 200 br, 50 ry, 100 me och 200 fr ska vi kötta. och imorrn kväll blire utgång!
.

No life

jag har inget liv just nu, och kommer inte ha det de närmaste sissådär 24timmarna heller. det enda jag gör är pluggar, äter gröt till alla måltider eftersom det går snabbast att laga, sover lite och simmar.
det ska bli så skönt när det är över! har redan bestämt hur jag ska festa till det i morron när det är klart, äntligen ta mig i kragen och gå och köpa nytt fodral till min dator. kan nog inte bli så mycket mer party än så va?

dagens motionering

5*X antal 100ingar
hur många man behövde göra berodde på hur många man klarade, och man skulle självklart klara så många som möjligt. (asså, ni som skiter i simning kan sluta läsa, för dehär är nog inte så intressant för simmare, och definitivt inte ett dugg intressant för icke simmare)
vi tjejer började på starttid 1.15, och killarna på 1.10 och sedan skulle starttiden falla. första varvet föll den med 5sek/100ing, andra varvet med 4sek/100ing, sedan med 3, 2 och till sist 1, och så skulle man fortsätta tils att man inte klarade starttiden/hörde när geo startade heatet. så på 3e varvet när vi sänkte starttiden med 3sek/100ing va de lixom start 1.15 på först, 1.12 på andra, 1.09 på 3e osv. hänger ni med?
jävlar i havet va jobbigt det var!
jag och ruby simmade på riktigt bra och var de sista att åka ut varje gång. sista varvet klarade vi ner till starttiden på 1.02! kändes ju rätt nice, trots att ja va trött så ja trodde ja skulle dö efteråt.
det var dagens simpass de ja. förutom det har jag väl spenderat ungefär 1.5h på att gå till mina lektioner och fram och tillbaka över campus. skönt när de e så mycke snö att man inte kan cykla.
2 finals och fem dagar kvar tills jag och jennah åker hem till henne. myyys!
bästa freshmen tjejerna

Back to life

Okej, förra veckan kände ja mig ungefär som Olle ser ut att känna sig på bilden här under:
.
.
Denna vecka ser ut att bli mer såhär:
.
.
Nu vänder det:D  En del jobbiga saker avklarade i skolan och imorgon väntar sprint-km ( 25 meter av varje simsätt)! Snart är det JULAFTON och den 25 bär det av till HELSINGBORG. Verkligen can´t wait! BARA massa skoj saker som väntar!

anfall

jag har verkligen vigt hela min dag åt skratt. har skrattat åt det mesta. blir väl lätt så när man går upp 4.47. är för trött för att orka analysera om det verkligen är kul eller inte liksom. jag o carro träffade sötaste tanten på stan idag "hur kan ni vara så glada när det är sånt här väder?" frågade hon. sen pratade hon på om allt mellan heaven and earth. hon måste varit bland dom sötaste tanterna på planeten.
.
.
jag o olle var lika dana idag. great minds think alike. fast jag va väl liiite snyggare då.

he learns how to steal, he learns how to fight

imorgon kommer jag ha träningsvärk i mage, lår, rumpa, bröst, triceps, lats och vader. framför allt i mage och rumpa eftersom jag redan nu känner att det stramar på de ställena. kan, trots att det gör ont så fort man rör sig, tycka om träningsvärk. speciellt träningsvärk i magen! tycker att vältränade magar är sjukt snyggt. tjejer med lite magrutor är coolt. därför ska jag kötta bålövningar när jag är i thailand. så att jag efter två veckor kommer hem solbränd med ett sexpack. det vore nått ni!

har ju börjat säga helvete i varannan mening nu också. tycker att det är ett kul ord att säga. det tycker inte mamma!

tog en bild på frida och carro efter morgonträningen imorse. söta dom är!



dumma dumma dag

denna dag alltså. vet inte om jag ska skratta eller gråta. skrattat är väl det jag gjort mest hittills men snart kommer väl niagarafallet kanske. kom till skolan 8 och kollade på matrix i en timme. sen vet ni, ja sen hade jag tydligen inga fler lektioner. nej för min svenskagrupp hade teleporterat bort sig och kvar var bara en blöt fläck. då gick jag till svenskaläraren och tjöt.
.
skönt för dig, du kunde ju dra hem nu när du inte hade nåra lektioner kanske ni nu tänker. men förhasta er inte kamrater. jag o carro har en religionsuppsats vi ska skriva kvart i 1. smarta som vi är så har vi gjort klart uppsatsen hemma och ska nu alltså bara sitta här och fejka att vi jobbar med den.
.
störd träning imorse med ja. brutal.

carros och mitt första möte. love at first sight.


Det är lite kyligt här borta hörrni

svarta tunna strumpor, vita tjocka strumpor, bruna vinterkängor, leggings, svarta mjukisbyxor, gråa mjukisbyxor, linne, långärmat t-shirt, tjockiströja, halsduk, goose jackan, mössa, vantar, luva. sen är man mer eller mindre redo att lämna huset.
och jaa, jag längtar lite tills vi åker till hawaii!
vinter i madison vs. stranden på hawaii

yeah

naturprov idag. inte visste jag vad bläckfiskfossiler hette med ett annat ord inte. men check på det. one down three to go! hade engelska med. vad ni än gör kolla aldrig på the great gatsby(och läs fö fan inte boken heller). filmen är helt störd. alla är vindögda, svettiga och mentalt rubbade.
.
ska tatuera in det här i pannan nån gång i veckan tänkte jag också.

Let it snow

galet mycke snö asså! cyklade i dag, gick bra fram tills jag skulle bromsa i nedförsbacke och inser att bromsarna har frusit fast. de va ju kul lixom. fick sätta ner fossingarna i backen och glida tills ja stannade, gå av cykeln, och gå tillbaka dit jag skulle. i morron tror jag att jag går till mina lektioner i stället.

Christmas feelings

i lördags hade vi lite kul träning. körde en serie de kallar 12 days of christmas. det går lixom ut på att passet börjar med "dag1" och då händer nått en gång, "dag2" något annat men två gånger, "dag3" något annat tre gånger, och så vidare till "dag12". så man börjar på dag ett, sedan gör man dag 2 och 1, sedan 3,2 och 1, sedan 4,3,2 och 1 och så vidare tills man i slutet av passet kör 12,11,10,9,8,7,6,5,4,3,2,1.
1=25uv
2=50br 2uv drag i varje frånskjut
3=3*25fj
4=100ry 4kickar i varje frånskjut
5=5*25, HL,LH,L,H,H
6= 60sek vertikalben
7=17benböj
8=8 armhävningar
9=200fr exakt 9at/25
10=10sek vila
11=11*50 så hård jämn fart som möjligt
12=1200me
rätt kul, men starttiderna var rätt hårda så de va inte så mysigt direkt. lite mysigt var det iaf att carrie hade med julmusik som spelades på högsta volym hela passet.
.
helgens jultema fortsatte sedan med "ugly christmas sweater party" på kvällen. vad är en "ugly christmas sweater" undrade ju jag, och vart får man tag på en sådan? inget stort problem kan ja ju meddela. vi gick till nån second hand butik, och det var då verkligen inte svårt att lista ut vilka tröjor som räknades som ugly christmas sweaters... kolla bara på bilderna.. matts, dans och austins tröjor är nog värst!!
elle och paulina
matt och michael
dan, ashleigh och austin
dirk, leslie, laura och elle
trish och jag
ashleigh och amie
spana in juldekorationerna i bakgrunden!
emma och brandon
paulina och leslie
kelly och jag
lyckad helg! resten av tiden är det plugg som gäller. finals denhär veckan, så de e rätt ordentligt stressigt just nu.. ska bli så skönt när allt är över och det är dags för hawaii!

Björnis

jag o sanna hörde i morse att samuel skulle va i sporthallen och jobba idag. "vi kikar in och hälsar på honom!" bestämde vi på vägen hem från simhallen. och såhär såg han ut,
.
.
.
hahah va vi skratta! han va så himla söt alltså. bedårande verkligen! vill ni hyra in en dansande björn så kan ni bara slänga in en kommentar eller så så langar jag sammis nummer.
.
vill kräkas när jag tänker på hur mycket grejer jag har i skolan den här äckelveckan. religion uppsats, naturprov, svenska redovisning och 12 sidor uppsats specialidrott. åh alltså jag måste nog gå och lägga mig snart så att det snart bli morron. can´t wait tills veckan drar igång och jag får smaska i mig massa ny kunskap.

it´s just the way it goes

om tretton dagar befinner jag mig på en solig strand i thailand. kommer bli så himla härligt! eftersom att vi åker på julafton bestämde vi oss för att fira jul med släkten några veckor innan. därför var det julafton här hemma på st larsgatan igår. riktigt mysigt och trevligt! det bjöds på julmat, julklappar, kalle anka, paketlek och en himla massa skratt. riktigt bra kväll!

idag inledde vi dagen med styrka + avsim. lite lagom sådär kan jag känna. resten av dagen kanske man ska ägna åt lite plugg, har ju faktiskt historiaprov på onsdag. men vi får se. finns roligare saker att göra!



SM-FESTEN HÖSTEN2010

riktigt riktigt värd kväll igår!! röjde hos alex ett tag innan vi tog taxi in till stan. till slut hamnade de flesta av oss inne på platå och dansade tills det stängde. togs inte så mycket bilder. vi hade lite annat för oss kan man väl säga. men aa några ska jag väl kunna langa fram så att becka får nåt o kolla på! (du kan räkna med mer detaljerad information på nåt mer privat ställe becka)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Dont let me fall

tröttnar verkligen inte på  denhär låten. om och om igen.
.
i morron väntar tretimmarsträning och en massa plugg. men kvällen bjuder på party, så de känns som de kommer bli nice! men en sak i taget. fredagkväll nu, som bjuder på lite plugg, glass, skoj med lindsey och om en stund lite film. helen har potential!

sorry kesha, but the party started when we walked in

NUU DRAAR VII!!

if I stop lying, then I´d just dissapoint you

igår var pappa, basse och jag på hockey. LHC-Djurgården. riktigt rolig match, sjukt spännande. först ledde LHC, sen blev det lika, sen ledde djurgården, sen blev det lika och tillslut vann LHC. woho! gillar verkligen stämningen under en hockeymatch, så mycket roligare att vara på plats än att sitta hemma framför tvn.



ikväll ska vi röja! kommer bli galet.

i´m not scared of dying, I just don´t want to

igår skulle jag titta på harry potter och halvblodspinsen. började titta på filmen strax efter 17 men blev så stört trött, tänkte att jag bara skulle blunda lite. vaknade 3 timmar senare. tog då en macka, kollade klart på filmen och gick och la mig. somnade väl strax efter 22 och vaknade idag runt 09.30. vad i helvete? sömnbrist? idag mår jag nästan lite dåligt så nu har jag två teorier. antingen mår jag dåligt för att jag har sovit för mycket eller så mår jag dåligt för att jag håller på att bli sjuk och behöver sova. hoppas ju att det är teori ett som stämmer!



i vilket fall är det dags att ta ta i den här dagen nu!

True story

Läs dehär, för det är fint och väldigt sant.
.
The love you had for your ex isn’t the same as with someone new, each love is different. I think the love is just “inactive”; you can’t delete someone you truly loved. It’s almost like a facebook account, you can just inactivate your account, never delete it. If you want to and the time is right you can recreate it, but the pages have changed and so have you. 
.
I really thought you were the love of my life. And perhaps in the future, we can be together again. So I inactivate you, try to bury my feelings for you. Because right know we're not right for each other.
.
forever yours.
för övrigt ringde de precis från flygplatsen och sa att min väska var där och att de kan leverera den om et timme. man tackar, hoppas verkligen den faktiskt dyker upp nu!

onsdag

älskar att vi bara har morronträning på onsdagar nu för tin. hur fint som helst med en ledig eftermiddag. alla möjligheter i världen att göra nåt vettigt liksom. man kan ju plugga. eller så kan man ju planera helgen, prova kläder, äta 3 kilo lussebullar och gå på emmas dansuppvisning. alla som röstar för alternativ 1 räcker upp en hand. ja det blev visst noll röster där ja! då har vi alltså röstat igenom alternativ två. skönt.
.
snart äre fredag kära kamrater!!
sannasöt

du säger väl till om jag ska gå?

SAMUEL är ju härlig. sitter och pratar på facebook och han berättar om den nya funktionen "visa relation" som finns på den nya profilen på just facebook. fattar inte riktigt utan försöker hitta knappen så att jag kanske kan förstå bättre. konversationen var såhär:

SÖ: nu har jag bytt, men vart ser jag det där då?
SB: uppe i vänstra hörnet på min sida
SÖ: va? är jag trög eller? jag fattar inte..
SB: ja gån in på min profil
SÖ: SAMUEL!! HÖGER, inte vänster...
SB: hhahahahahha ja dör hahahaaaaaa
SÖ: lätt att hitta!!!!!!!!!!!

lille samuel. hur ska han klara sig i livet egentligen när han inte har koll på höger och vänster?



24h

24timmar har gått och min väska är fortfarande borta. på deras hemsida står det att de inte vet vart den är, men jobbar på att hitta den så snart som möjligt. ja de hoppas ja verkligen, för det ligger grejer i den väskan som jag faktiskt behöver! himla ovärt!!

ain´t no sunshine

idag är jag allmänt opepp. omotiverad till det mesta faktiskt! hade helst av allt velat ligga kvar i sängen imorse när klockan ringde. men näe, så funkar det ju inte. istället har jag varit i skolan och tränat. tillbaka i vardagen igen alltså. känns verkligen jätte spännande!



inte min stil att vara såhär down, men känner att jag redan imorgon kommer vara på bättre humör igen. imorgon ska jag handla julklappar och fika med mormor och morfar. på torsdag ska jag på hockey med pappa och basse. på fredag är det utgång - längtar! på lördag är det julafton här på st larsgatan och på söndag är det mys. som ni ser, imorgon vänder det!

sen ska jag ju för tusan till thailand om 17 dagar! vad gnäller jag för?

Im alive

börjar vakna till liv här borta och har precis ätit frulle.
vaknade och höll på att dö för jag var så hungrig, och insåg sedan att jag hade ätit frukost och en flygplansmiddag på ca 30timmar. kanske va därför de kändes lite tomt i magen..
kom hem sent i går och var så sjukt trött! 1.5h sömn och sedan vara uppe 24h sliter lite på en.. när ja kom fram till flygplatsen i madison stod min skjuts hem och väntade på mig, så skulle bara hämta upp väskan och sedan hoppa in i bilen. var ju lättare sagt än gjort, väskan dök aldrig upp.
höll på att smälla av där! trött och äcklig efter 7timmar på chicagos flygplats, å så säger tanten i kassan att de kanske inte hann flytta min väska från första planet till de andra. in my ass att de inte hann det, de hade ju lixom bara sju timmar på sig... men men, bara att hoppas att den dyker upp i dag så som hon lovade.
väl hemma är lindsey så klart vaken och välkomnar mig hem med världens kram och hopp och skytt när jag knallar in genom dörren. söt tjej dedär.
nu ska jag ta tag i lite plugg å sånt å komma tillbaka till verkligheten. våra finals börjar ju nästa vecka, lite halvskönt å lagom kul sådär..

15.37

är alltid lika kul att komma tillbaka till skolan och överösas med massa mysigheter. mattetest och utläst engelskabok va det idag. just det ja. "what have made mr. gatsby so rich?" "eeeh.. don´t remember. maybe he did something quite bad. like selling drugs or something" "no". nej men han märkte säkert inte att jag inte riktigt hunnit igenom hela boken. inte alls.
.
sen gick jag o klippte av nån meter eller två av håret mitt. testade lite olika balfrisyrer med. och så skickade jag o alex in vår balanmälan nyss! och balklänningen, ja den är också kirrad. tror ingen som inte är från lkpg kan förstå vilken störd bal-hets det är här. har hört folk som bokade frisör redan i somras liksom. gäller o va på hugget.

Walk on water

har spenderat tre timmar här på flygplatsen i chicago och har ungefär tre kvar. lite mer. min usa telefon fungerade inte förut, men som tur fick jag hjälp att fixa det.
men.
jag är galet trött. jag är hungrig. min väska är tung. min rumpa har somnat eftersom jag suttit här på golvet där jag har byggt bo i typ tre timmar. det är tråkigt. det är segt att flyga ensam. jag saknar er nästan redan tjejer.
loonleyy, im so lonleyyyy. i have nobody to call my owwnnn.... hahahah!
ajja, om fyra timmar är jag tillbaka i madison och då kommer det kännas bättre. känner jag lindsey rätt kommer hon stanna uppe tills jag kommer hem. lite company sådär, cant wait!
ska leta upp nån stans och käka lite middag tror ja. i min ensamhet sådär. all alooone!
de e egentligen inte synd om mig, behövde bara få klaga lite.

hemma

ja då va vi hemma i linkan igen då. har haft en bra vecka i sthlm! lite blandade resultat kanske. men det är alltid kul o va på sm. man lever liksom i en liten sim-bubbla i en vecka. mysis. stannade alltså kvar igår kväll och mös med becka i natt. tycker så mycket om när vi hänger alla fyra. dom är ju för bra asså. men ja nu är väl hon väl tillbaka i usa igen.. ses i maj beckis!!!!
.
mötte upp olle direkt när hon slutat skolan och uträttade extremt bra grejer på stan!!! sen firade vi vår success med fika och nu är vi hemma hos mig.
.

sista dagen - bästa dagen

titta vem jag och becka träffade igår. dog verkligen igår och är fortfarande lite halvdöd. JAY är ju min coola kille liksom.



idag har vi sagt hejdå till becka. nästa gång vi ses är i maj! hade en riktigt bra kväll igår med god mat, film, godis, skratt och en himla massa flams och trams. hur härligt som helst! det var dock inte lika härligt att gå upp efter enbart 2-3 timmars sömn, men det gick det med. nu ska jag ägna eftermiddagen i soffan med ett par harry potter-filmer.


Last night out

i morron är det dags att dra tillbaka till madison, så sista kvällen tänker jag hänga med mina favoriter. har varit så sjukt härligt att hänga med dem ett par dagar såhär, många härliga skratt har det blivit! sista kvällen ska utnyttjas till max. känns som att oavsett vad vi hittar på för aktivitet kommer vi ha the time of our life. del blir lätt så när det är vi. puss på oss

Home sweet home

eller ja nästan iaf. stockholm å sverige, de e ju typ halvvägs iaf. jösses va härligt det var att träffa tjejerna och resten av gänget i går! mysigt värre! har saknat dom små liven en hel del kan ja lova!
nu e de snart dags för finaler. kommer bjuda på lagkapp och 100me för mig och frida, lagkapp och 100ry för carro, och 200fjäril för sanna.
spännande!
vi säger väl som mina badgers borta i madison säger:
lets kick some swedish ass!

SM!

då kör vi då! idag åker vi upp till sthlm och imorrn kickar tävlingarna igång. det ska bli sjukt kul!!! lite mindre kul är väl att vårt tåg ställdes in. så nu åker vi en timme tidigare, och först buss till nkpg för att sedan ta tåget därifrån i stället. men det ska vi väl fixa det med! no problems. annars kan jag ju meddela att det är 17 minus här idag. jättemysigt. men eftersom vi inte ska va utomhus på en vecka nu så kvittar det ju!
.
och så längtar tills vi får återförenas med becka om några timmar!!!
.
aaej men nu kör vi hörrni! får väl se om ni får nåra smaskiga nyheter under veckan. annars är vi tillbaka på tisdag. tjaaaaaaaaarrååå!

RSS 2.0