saknart

har hängt med klara & olivia idag. har saknat dom massor! jätte konstigt att inte få se dom varje dag nu för tiden..
.
.
.
.

svettigt!

vilken dag! inledde dagen med ett simpass som bestod av en hel del F3. tror inte att jag hittills under terminen simmat någon längre F3 serie, så morgonens pass var riktigt jobbigt. cyklade hem, åt storfrukost, myste, bakade sockerkaka, strök upp strykhögen, fikade med farmor och farfar och sov en stund. därefter drog pappa och jag till feelgood för att köra ett spinningpass med sara kinell som instruktör och jäääävlar vad svettigt det var. sjukt roligt, riktigt bra träning och jättekul att se hur duktig sara var. så framöver kommer det definitivt bli fler spinningpass. men just nu är jag helt slut! ska äta middag och kolla på true talant, bra avslut på en bra dag!


Turn me up when you feel low

dags för lite update kanske.
.
carro har flyttat ut ur min lägenhet nu och in i sin dorm, skönt för både henne och mig tror jag att slippa dela rum längre. blir lite segt efter ett tag lixom. hon får visa lite bilder och sånt sen när hon skriver. de andra freshmen tjejerna flyttade in i dag, så nu är nog de flesta här. ska bli kul att träffa dem i morron när det är dags för vår första girls team bonding aktivitet: vi ska laga middag tillsammans!
.
annars har vi hunnit ha två partyn i vår nya lägenhet och dessutom hunnit med en del partyn i dom andras nya hus också. med det har inte bara varit festande. en del träning har vi hunnit med dessutom. än så länge får inte tränarna träna oss, så vi kör själva. rätt segt, så ska bli skönt när träningen drar igång på riktigt igen.
.
har även häng nere vid sjön mycke eftersom det fortfarande är så varmt. väldigt varmt. så i dag åkte vi iväg till en liten strand vid en sjö och hängde där på eftermiddagen. killarna körde nån variant av football i vttnet medans vi tjejer cillade i solen och bara låg och pratade. himla mysig dag!
.
har inte hittat nån sladd till min kamera så kan inte visa så mycke bilder direkt, så ni får nöja er med lite blandade facebook bilder.
carros födelsedag, vi käkade tårta här hemma
asgod morotskaka
party hemma hos oss
tjejkort
killarna ville också va med
mys nere på the terrace

GRATTIS BABY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

idag fyller caroline elisabet(stavas du med h eller?!) paddan pc cp bettan goofy palm 19 år!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKADE DU! jag hoppas din dag kickar ass!!
saknar dig!
.
.
.

cash is king

pratade med carro i nästan en timme nyss, såååååå mysigt!
saknar redan mina två usa-tjejer. tur att det finns skype och tur att jag kan använda skype på min nya dator. det blir ju lite roligare om båda kan prata och se varandra. himla kul att se och höra att carro har det bra i alla fall! :)



imorgon är det LÖN, vilket är så himla efterlängtat. kommer säkert bränna en tredjedel av lönen innan helgen är slut, men vad spelar det för roll? gäller ju att ha kul för pengarna man tjänar och inte bara betala tråkiga saker och spara.

give me everything

gott med kräftor i lördags. stannade kvar och sov över hos mormor och morfar, vilket var hur mysigt som helst. efter en långfrukost introduserade jag mormor i facebookvärlden innan jag blev hämtad av carro. gårdagen bjöd på en liten shoppingrunda, en riktig söndagsmiddag hos carros mormor och morfar med lite släkt, massa mys och avslutningsvis bio där vi såg filmen " apornas planet". filmen var bättre än vad jag trodde att den skulle vara. hamnade bredvid en lite kille i tioårsåldern som var så himla gullig, började gråta två gånger för att det var sorligt! lille vännen.


en av de sötaste scenerna i filmen.

idag har jag tagit en lång förmiddagsfika med samuel. snackat skit och kollat på folk. hur bra som helst! ikväll är det träning och innan dess ska jag nog göra lite nytta här hemma.

Update!

Japp, nu har ja varit i USA en vecka och en dag. So far so gooood! Just nu är klockan mitt i natten har precis kommit hem från en spontantrip till Chicago!
.
Hela började med att Jeff och Lingon kom till madison fredag. Hängde hela fredagen, badade åt glass och festade med simmarna. På lördagen gick vi och träffade min roomie Aja och två till som ska börja nu med mig. Alla verkar verkligen jättesnälla :D kommer funka hur bra som helst. Aaaa, efter dejten var Jeff tvungen att åka hem på födelsedagskalas. Men för att han skulle slippa åka hem själv kom ja på den smarta iden att lingon och ja kunde joina och sen kunde vi på söndagen åka till Chicago och göra stan osäker! Ingen hade något bättre för sig så efter en ganska sen kväll med 18-års party gick ja, jeff, lingon och jeffs brorsa upp tidigt och drog iväg till the windy city :D
.
Så dagen (söndag) har vi hunnit med; Ikea, shoppat massa till mitt rum:D. Sears-tower, checkat Chicago från 103 våningen. The bean. Någon enorm fontän och SÅKLART forever21! Enda nackdelen att åka med tre killar är att jag fick gå runt inne i froever21 helt själv medans dom underhöll sig med att kolla på världens dyraste/ snabbaste bil, som var parkerad på gatan utanför.
.
Imorgon börjar halva allvaret; SOAR. Någon intruduktion för internationella studenter. Som sällskap till dessa häftiga möte har ja hittat en svenska tjej här på campus som spelar fotboll och också är en freshman. Så vi ska träffas imorgon och hålla varandra sällskap till första mötet! Olyckligtvis verkar hon ha lika dålig koll på saker och ting som jag, men hoppas det löser sig och vi är på rätt plats vid rätt tillfälle.

Lördag

så i går kom jeff och lingon hit för att hälsa på. kul att ha demhär ett tag. carro visade dem stan i går medan jag och amie shoppade beer pong bord som vi så småningom ska måla och göra fint. på kvällen sen blev det lite fest med de simmare som är här so far. förs hos kelly och sedan vidare hem till matt och wes. blev en kul kväll tycker ja, även om själva natten sedan blev lite sissådär. vi kan väll säga som så att carro är skyldig mig en STOR tjänst!
.
i dag har jag mest fixat med mitt rum och resten av huset. framför allt garderoben fick bli dagens stora projekt, på nått sätt har det tagit upp typ hela dagen, men nu börjar det bli riktigt fint faktiskt! amie och jag är ganska färdiginflyttade medans trish och jennah har en del kvar att styra med. sakta men säkert blir de fint här hemma och jag gillar lägenheten skarpt!
.
nu väntar jag på att dan förhoppningsvis ska dyka upp snart och sedan blir det nog lite födelsedagsfest för wes som fyller år i dag. dan skulle kommit vid fyra, men på grund av dåligt väder i olika delar av landet har en hel del flyg ställtd in och livit försenade, så nu dyker han förhoppningsvis upp runt sju. ska bli rätt kul att se honom igen, de va ju ett ta sen sist så att säga..
.
dagens prestation. tog ett bra tag att organisera allt kan ja lova!

kör vi igen då

jaa ni! kanske är dags att ta tag i det här igen. kul att veta vad mina tre små grisar har för sig om dagarna liksom! riktigt jobbigt när sanna o jag sa hejdå till palm sisters. kändes helt sjukt. sedan typ 2005 har jag o carro varit ifrån varandra 3 veckor i sträck som längst. och det va sommaren 07 när hon va på konfa-läger. skulle va rätt intressant att veta hur många dagar vi varit ifrån varandra totalt de senaste åren. det är inte många det... men jag har hört att dom har det toppen där borta! och jag hoppas att allt kommer funka super för de små liven!!
.
väldigt länge sen jag tillförde något här. har hunnit hända endel under sommarn så att säga. meeeen ja jag kan väl skriva nåt bloggvänligt om sommarn en annan gång.
.
kom nyss hem från helsingborg. tycker så himla mycket om att hänga där nere hos lilla rebbe! såhär sjukt snygg va hon här om dagen,

rolling in the deep

ingen träning idag. mår fortfarande inte helt bra och resonerade som så att tre timmars träning knappast skulle få mig att må bättre. tror att gårdagens styrka och simning tog kol på mig, 12*200 me och 16*50 kick start 45. det var inte igår det bjöds på två så härliga serier. idag har jag träningsvärk, vilket är bra, det betyder ju att jag har använt muskler som inte är vana vid att användas så mycket. kanske börjar närma mig en vältränad kropp igen!

igår när jag cyklade hem från träningen satt ingen mindre än Jay Smith på restaurangen nedanför. Jay och jag är ju kompisar sen tidigare så jag stannade till och stod och snackade skit ett tag innan jag fortsatte rulla hem. kanske inte riktigt, men jag tror att han kände igen mig. han kollade nämligen rätt mycket, men det kan ju också bero på att jag verkligen stirrade när jag cyklade förbi.

bästisarna ju.

nu ska jag göra mig iordning, sen är det jobb några timmar som gäller och ikväll bjuds det på kräftskiva i motala. bra dag!

Nästan inflyttad

första dagen jag vaknat upp vid halv nio, utan att ha vaknat en himla massa gånger innan dess bara för att tvinga mig själv att somna om igen. skönt att jet lagen kanske är på väg bort nu äntligen!
.
i daghar vi inte sådär asmycke spejsat planerat. ska gå och träna med dirk tarig och austin om ett tag, och sedan gå ner till sjön för att hnga i solen, bada lite i vattnet (som är riktigt varmt och skönt!) och bara mysa. sedan i eftermiddag kommer jennah tillbaka hit igen och har då med sig grejer till mitt och trishs badrum så tanken är att jag och carro ska inreda det lite snyggt i kväll. när det mesta är klart ska jag se till att visa er bilder, för det börjar faktiskt bli fint här!
väldigt liten bild, men såhär ser huret ut från utsidan i alla fall

i will go through all this pain

äntligen är kronprinsessan gravid! mamma och jag har ju spekulerat en del här hemma sen bröllopet om det ska bli en liten bebis snart eller inte. jag har ju varit inne på att victoria inte kan få barn, att det är därför det har dröjt. skönt att jag hade fel.

har både igår och idag inte kännt mig helt bra. halsont, huvudvärk och allmänt hängig. igår skippade jag träningen, tog en lunch med lina på stan, och myste resten av dagen. idag var jag i bassängen igen, men bara i 3000 meter. kändes bajsdåligt. har också varit på H&M i tornby och jobbat i fyra timmar och nu sitter jag här. mer eller mindre död. hade tänkt att hänga med pappa till gymmet, men tror att jag är tvungen att passa på det. hoppas att jag känner mig bättre imorgon, få då har jag tänkt att träna dubbelt och avsluta kvällen med en inflyttningsfest hos kinell.





Varning för långt inlägg!

då tar vi väl tag i denhär bloggen igen då! har ju inte blivit så mycke skrivande under sommaren, eftersom v har haft fullt upp att hitta å massa bus tillsammans med de andra BLsen och träffa massa vänner och helt enkelt utnyttja sommaren hemma till max, men nu är jag (OCH CARRO) i usa och då får vi faktiskt ta oss i kragen och skriva igen.
.
har varit här ett par dagar nu och så far går allt som på räls. eller nästan iaf, var lite strul att komma in i lägenheten där vi skulle bo de två första dagarna, men när det var löst har allt rullat på. var väldigt effektiva i går då vi innan klockan 12 hade hunnit fixa både bankkonto, cykel och mobil till carro. kände oss båda rätt duktiga efter att ha fixat allt det på så kort tid och sedan fortsatte resten av dagen i väldigt effektivt tempo dessutom.
.
eftermiddagen spenderades med att flytta in i min nya lägenhet, och jag tror det kommer bli riktigt riktigt bra dehär! vi är långt ifrån färdiga, men vi är en bra bit på väg och det är rätt kul att pyssla med alla grejer och få i ordning snyggt runt omkring sig. just nu är mitt rum världens kaos, men det blir nog bättre i eftermiddag när vi har varit iväg och köpt lite mer galgar och ett draperi till min garderob. sakta men säker kommer allt på plats.
.
jag har varit vaken sen halv6 i morse, älskar jetlag, medan carro fortfarande ligger här bredvid och snarkar. men om 45 min får jag trots allt vecka henne, för då ska vi två och jennah iväg och simma lite! ska bli himla skönt att komma i vattnet lite faktiskt! efter det blir det lunch med aja, carros blivande roommare, innan amie hämtar oss och vi drar till target för att köpa lite grejer vi behöver till lägenheten.
.
för övrigt har vi lite av ett problem för tillfället. dehär med lakan.. här borta kör dom ju inte med sånna lakan vi har hemma, utan har som en tjockare lite fin filt och sedan ett lakan under det, så som det är på hotel utomlands i bland. detta har ju lett til lite problem nu när jag skulle köpa lite nya lakan och carro behöver införskaffa sig lakan och täcken och allt. får se hur vi ska kunna lösa dehär, för just nu ser det ganska så mörkt ut, och carro är inte riktigt redo att amerikanisera sig helt och köra american style på täcket riktigt än..
.
känner att jag har skrivit alldeles för mycket nu, så det får va bra här. men nu vet nu i alla fall att vi båda lever och har det riktigt bra här borta i värmen!

alive!

det var ett tag sedan jag skrev något här på biglumps, närmare bestämt lite mer än två månader. idag kände jag att det var dags att ta mig ur bloggsvackan och dra ett strå till stacken så att vi får igång den här bloggen igen.

i lördags morse drog becka och carro till usa. fredagskvällen var mer än sorlig när vi skulle säga hejdå till varandra. är helt säker på att tiden kommer gå fort och att det snart är dags att ses igen. som tur är har ju frida och jag varandra här i linkan, medan carro och becka har varandra i usa. värre blir det om frida drar sig mot usa också, och jag blir solo här hemma. men det tar vi då!

imorse avverkade freddelicious och jag 7000 meter i bassängen. det var ju inte igår man simmade så långt i 50bana, men det är skönt att vara igång igen. efter det drog jag en frulle innan jag mötte upp basseman för ett styrkepass på feelgood. nu skakar bröstmusklerna och baksida lår krampar. skönt att veta att man lever!


bästa.

You´re like a disease without any cure

Två asbra låtar! Första lyssna henkiboy på andra fick fridiluu med sig hem från Magaluf! Lite olika men SJUKT BRA:D
.
.

10 2 go

.
.
.
.
.

RSS 2.0