Beckas svar

vad gör ni helst då ni inte simmar eller tränar?

mycke tid går åt till träningen och lite skola, men när jag har tid över hänger jag med folk jag tycker om.

Vilka är era favoritbloggar?
läser massvis med bloggar! har en lista med bloggar jag kikar in på då och då, totalt 63stycken. vissa läser jag varje dag, andra ett par gånger i månaden, men det är svårt att säga någon favorit..

hur ser den perfekta partykvällen ut för er? alltså vad gör ni, vad lyssnar ni på, vilka är ni, vart är ni m.m berätta!
först blir de förparty med simmare och annat kul folk och givetvis massa bra musik och dans. vad det gäller musiken; anything goes så att säga. sånt man kan dansa till och gärna sjunga med i, det är då det blir roligast. när det känns lagom drar vi ut och äger dansgolvet nån stans och röjer all night long. 

becka, viker eller skrynklar du toapappret?
hahah, inte en aning faktiskt, aldrig tänkt på de.. ska tänka på de nästa gång.

vad gör du helst? äter upp en orm eller spenderar 2 timmar instängd i en garderob med en orm?
oj. är galet rädd för ormar, så helt ärligt hade jag inte klarat av nått av det. tror jag hade svimmat, storgråtit, fått panik och spytt på samma gång. 

hur känns det att få konkurrens från 4 andra simmartjejer? som är mycket snyggare och bättre?är ni rädda att läsarna kommer lämna er?
ingen av oss känner till nån blogg som drivs av fyra snyggare eller bättre simtjejer än vi, så kan faktiskt inte svara på den frågan.. 

cola eller fanta?
coca cola, utan tvekan!

vilka av er har sugit snopp? hur mångas och vad tycker ni? beskriv känslan.. (ps"vi svarar på alla frågor)
alla såklart, det är faktiskt ett av våra större intressen. vi för självklart statistik på hur många, och vi kom fram till att det är 160-170st (beror på om man räknar gånger eller personer..). i år alltså.

är det alltid kul att träna så mycket hela tiden, eller tröttnar ni i bland?
att säga att det alltid är kul är ju att ljuga, hur många tycker att det alltid är kul att gå upp 04.45 för att träna lixom..? man har ju sina toppar och dalar, men det är oftast kul och så har man ju iaf alltid kul sällskap som livar upp det när det känns tungt.

hur ser ditt liv ut om ett år?
oj. den senaste tiden har jag önskat att jag visste det säkert 1000ggr. men om ett år har jag gått ett år i usa där jag förhoppningsvis har haft stört kul, och kommit hem igen för sommarlov. eftersom jag precis har kommit hem har jag fullt upp med att träffa vänner här hemma, och träna inför sm.

skulle en av er våga säga något om någon av de andra typ hade asfula kläder på sig en dag?
ja de tror jag absolut!

beskriv er själva med en låt!
svårt. dedär varierar ju från dag till dag, men just nu kan dehär vara jag.

vilken film skulle du helst vilja leva i? party eller myskväll?
pirates, lätt! tror jag och johnny skulle gå bra ihop! 
blandningen är bäst, lite av varje. men jag är verkligen en hopplöst stor mystjej, så de blir ju oftare myskväll än partykväll..

vad ska ni göra i sommar?
fram till sm blir det simning för fulla muggar. efter det brukar vi ha ite ledigt, så då ska jag utnyttja tiden till max! träffa folk, vara på landet och göra mig redo för flytten i slutet av augusti.

Vad gör du helst, dricker carros slem i ett år (som din enda dryck) eller äter fridas bajs som mat? :)
men vilken äcklig fråga! känner mig inte speciellt sugen på nått av det, men eftersom det ena ska vara i ett helt år och det andra lär vara över på nån minut så tar jag alternativ 2.

Kan du lova att ni kommer att svara ärligt på alla de här frågorna?
vi skulle väl aldrig hitta på nått som inte är sant..?

Om ni får välja en tjej och en kille i landslaget (asså sim), vem skulle ni helst vilja va tillsammans med då? 
känns som det just nu räcker med en pojkvän, så får nog säga pass på den.

här kommer två frågor :)
-koppla ihop de andra 3 med varsitt djur. (motivera gärna svaret)
-beskriv de andra 3 med varsitt ord. (motivera gärna svaret)
sanna:
panda, noggrann. -en väldigt mysig tjej dendär sanna, och pandor är mysiga djur. sen finns det väl ingen som är så nogrann som sanna, gör hon nått så gör hon det ordentligt!
frida: krokodil, glad. -krokodiler tror jag är snabba både på land och i vattnet, precis som frida. sen är tjejen en riktigt glad prick som kan få en på bra humör.
carro: -jarjar binks (ni vet han i starwars), snabb. det är bara att inse, carro ÄR jarjar biknks live. snabb för att det går lite fort i bland.. tjejen som pratar först och tänker sen lixom.

You make me feel so good


hemma igen från stockholm efter ännu en härlig helg. har haft det väldigt kul och för himla mysigt!
fruktansvärt tungt att säga hejdå när det var dags att åka hem igen, tiden går för snabbt. i morron är det sista maj och jag får ont i magen bara jag tänker på det.

tinniskampen









tyvärr blev det ju torsk som frida sa, men lätt att vinna med en trasig båt. kul var det i alla fall!
lätt att frida och samme hade största hejarklacken.

innebandykillarna pissade på oss

samuel o jag fick det ärofyllda uppdraget att representera simmarna i en tävling som skulle va på tinnis idag. vi var helt inställda på att slakta hockeygrabbarna o dom andra fjantarna. allt gick enligt plan. samme sprang snabbt och jag simmade ifrån dom. men sen vet ni! då fick vi en trampbåt som hade damp. dom bytte båt till heatet som körde efter oss för att det va fel på den. så aa, så gick det med det. sen tröståt vi glass och lekte i rutchkanan medan idrottsstjärnorna vi tävlade mot hängde i autograftältet.

jag, säna, samme o bumbi drog på grillparty hos kinell igår. riktigt mysigt vare!
får det lov o va lite bildbevis kanske?














about you now

gårdagskvällen var mys! vi åt god mat och god efterrätt på ming palace innan det var dags för filmen, sex and the city 2. gick där i från nöjda och lagom trötta.
perfekt kväll.

idag mötte mamma och jag upp carro och camilla för en dag på stan. blev fika, lunch och en del shopping. riktigt mysigt! ska väl dra en powernap innan jag möter upp frida för att sedan dra oss till kinell. se ut att bli en bra kväll idag med, härligt.


carro och jag som småttingar.

såg att jag fått en kommentar på mina svar till frågorna. någon som påpekade att hanna var med i utvecklingslandslaget och inte i seniorlandlaget och att jag därför inte kunde välja henne. känner då att jag inte har koll på vilka som tillhör vilket landslag, så den som känner att den vill ha ett svar på den frågan får gärna skriva vilka jag har att välja på. thanks!




hallelujah

gud va ledsna vi blev när det började åska och hagla så mycket att vi blev tvungna att avbryta syrapasset... bara o gilla läget och mysa i bastun istället. thats life. 

nu ska jag ner på stan och träffa dom hära guldklimparna,


vi blir bara sötare o sötare med åren

Fredagsplaner

snart dags för dagens andra pass. skulle tydligen köra lite med klocka i eftermiddag, ta tid på lite lopp å sånt. med tanke på hur fräsch min kropp känns så kan det nog bli rätt så spännande...
men som vi alla vet, efter regn kommer solsken. efter passet ska jag, frida och sanna käka middag tillsammans och sen gå på bio. kommer bli himla mysigt!


Svar på frågor, sanna

hur mycket tränar ni i veckan? antal pass och längd typ? :)
- Det är rätt varierande, men allt mellan 15-30h i veckan och då kan det säkert bli lite mer vissa veckor. Vi brukar köra runt 9 simpass och 1-2 styrkepass, sen har vi även alltid landträning innan varje pass, men samma sak gäller här - ibland har vi fler simpass men vi kan även ha färre framför allt då vi topper. Längden på passen ligger mellan 5000-7000 oftast.

"pest eller kolera", vad skulle du helst göra?
1. äta upp en hundbajs
eller
2. springa naken runt hela linköping en lördag mitt på dagen (när de är som mest folk ute)

Du måste välja ett av alternativen!

- Haha, vilken fråga. Vidriga alternativ egentligen, men jag skulle definitivt inte springa naken runt hela linköping, så det blir väl en liten hundbajs som får slinka ner i magen. mums!

vad gör ni helst då ni inte simmar eller tränar?
- Jag brukar gå i skolan, men det är ju inte överdrivet mycket. Brukar också ägna allt för många timmar åt att sova, älskar att sova. Men förutom att sova och gå i skolan tycker jag om att umgås med de personer jag tycker om.

Vilka är era favoritbloggar?
- Jag har inga direkt favoritbloggar, utan läser en hel drös med bloggar. Självklart de vanliga - Kissie och Kenza, men även de bloggar som skrivs av personer jag känner, typ hannawestrin.bubbleroom.com. haha.

hur ser den perfekta partykvällen ut för er? alltså vad gör ni, vad lyssnar ni på, vilka är ni, vart är ni m.m berätta!
- För det första vill jag umgås med roliga människor vilket inte brukar vara så svårt. Sen vill jag vara på någon förfest, inte för stort ställe, där det till en början är chill för att sedan röjas. Lyssnar på ALLT, dansband, pop, rock, svenska, utländska you name it. Ska innehålla en hel del dans med sjuka moves och allsång. Efter förfesten är det krogen. Perfekt kväll!

sanna! berätta hur ditt liv ser ut om 10 år!
- Om tio år är jag 29, så vid den tiden borde jag ha minst ett barn. Bor i en villa eller lägenhet med min man, vi gifte oss när jag var 27, som är en famgångsrik idrottsman. Antingen hockey eller fotboll eller varför inte golf. Vi har bra med pengar och är lyckliga. he he he.

cola eller fanta?
- Coca cola, lätt.

brukar ni få typ fotsvamp och vårtor och sånt när ni är barfota så mkt?
- Ja gud ja, du ska bara veta. Alla fyra är fulla av vårtor och fotsvamp på fötterna... eller inte. Varför skulle vi få sånt där bara för att vi är barfota? Vi simmar ju större delen av den tid vi spenderar i simhallen och vad jag vet så får man inte sånt av klor.

är det alltid kul att träna så mycket hela tiden, eller tröttnar ni i bland?
- Jag tycker inte det. När vi tränar så mycket så är det klart att man har vissa svackor vad gäller motivationen. Det vore konstigt att man varje morgon när klockan ringer 04.47 skulle tycka att det är roligt att träna. Men oftast är det bland det bästa jag vet.

du verkar, efter att ha läst några inlägg, vara den smartaste av er fyra... stämmer det? berätta lite om de andra.
- Det var en klok iaktagelse. Det stämmer definitivt! Dom andra är världens sötaste och gulligaste men har inte alla hjärnceller som behövs alltid... he he he.

skulle en av er våga säga något om någon av de andra typ hade asfula kläder på sig en dag?
- Absolut!

beskriv er själva med en låt!
- Gud vad svårt. Jag brukar inte lyssna på texterna alltid. Så tyvärr passar jag den frågan. Kan dock säg att jag lyssnar en hel del på winnerbäck, finns nog någon låt där som passar in på mig.

vilken film skulle du helst vilja leva i? party eller myskväll?
- Någon Astrid Lindgren film, kanske bröderna lejonhjärta eller madicken. Oftast är det ju myskväll som det erbjuds med partykväll är ju lätt det roligaste.

vad ska ni göra i sommar?
- Fram till SM blir det väl en hel del simning. Men efter, då vi brukar vara lediga i fyra veckor, ska jag jobba tre av dessa. Vad som mer erbjuds återstår att se.

vill du ha barn? hur många, vilket kön, vad ska de heta och med vem? =)
- Klart jag vill ha barn. Två stycken, en tjej och en pojke. Namn vet jag inte än, men william är ju himla fint. Haha, med vem vet jag heller inte. Det märks.

Om ni får välja en tjej och en kille i landslaget (asså sim), vem skulle ni helst vilja va tillsammans med då?
- Hanna är med i landslaget, så jag väljer henne slipper jag skriva något killnamn och skapa massa snack.

här kommer två frågor :)
-koppla ihop de andra 3 med varsitt djur. (motivera gärna svaret)
-beskriv de andra 3 med varsitt ord. (motivera gärna svaret)

- Frida: Apa, sprallig - har alltid massor av energi och är sprallig och det har väl apor också?
Becka: Pingvin, ärlig  - ser ut som en liten pingvin när hon går, väldigt ärlig som människa. Hoppas jag, kanske har blivit lurad i ett par år här.. ;)
Carro: Fisk, härlig - skulle egntligen vilja skriva oingvin på carro också men tog ju det på becka så därför blir det fisk. En fisk har ju inget vidare minne och det kopplar jag ihop med carros ointresse vad gäller sport. Härlig för hennes kommentarer hon slänger ur sig ibland.

the call

sådär, då var väl frågestunden mer eller mindre över. svaren från oss fyra lär inte komma upp samtidigt, utan lite då och då de närmsta dagarna. får se om vi lyckas svara på alla frågor, vissa var ju lite lättare än andra om en säger så.

igår efter träningen drog de flesta simmarna ut till malmslätt och jakobs place. det bjöds på lite grillmys. riktigt trevligt och riktigt god mat. eloge till carro som grillade vår kyckling så pass bra att det gick att äta, i alla fall nästan alla bitar. jag hetsade lite på slutet så en liten kycklingstackare var fortfarande röd inuti. men somsagt, mysigt var det! vet att frida tog några heta bilder, så de lär nog komma upp så småningom.

idag är det dubbelt upp vad gäller träningen. däremellan, det vill säga nu och framåt, är det lugna gatan och ikväll är det bio (sex and the city) med frida och becka. mysigt!






welcome back my beloved sunshine

he he, känns ju som frågestunden spårar liiite. men köööör på bara! vi hinner nog inte slänga upp svaren ikväll eftersom vi alla ska iväg. good for you. då har ni ännu mer tid på er att fråga!


Det är sooool!

gud va härligt väder, så himla nice! blir nog att lägga sig på en filt ute på gräsmattan och ta tag i lite plugg. förena nytta med nöje så att säga :)
blir det sommar på riktigt nu eller?
vore ju himla kul om vädret höll i sig till träningen i em oxå. de senaste dagarna har det varit fint/helt okey väder antingen före eller efter passen, men regnat konstant under tiden vi varit i vattnet. lite ändring på de i dag vore ju helt okey!


frågestund

efter snart ett år här på biglumps kände vi att det var dags för vår första frågestund. så here we go! gör såhär: i kommentarsfältet skriver ni ner er fråga och vem som ska besvara den, det vill säga namn på någon av oss fyra.

så, våga fråga - vi svarar på nästan allt. imorgon kväll publicerar vi svaren.



mysdag

en timmes seminarie direkt efter morgonträningen. hårt för en tjej som nästan inte har nåra lektioner alls nu för tiden. mmm va mysigt tänkte jag när jag kom hem. nu hinner jag lätt sova i två timmar, gött! men så ringer såklart paddan och väcker mig. så nu måste jag va vaken tills hon kommer så jag kan öppna för na. sen ska vi sova meeeer.


så här ser paddan ut när hon sover

ska möta upp den tredje musketören i vår projektarbetesgrupp och träffa jan-banan och bolla lite idéer. projektet kommer bli en revolutionerande, utvecklande, nytänkande, häftig upplevelse för alla dess inblandade. vi alla tre brinner helhjärtat för projekt-idéen så det kan inte gå annat än asbra :D :D HE HE HE HE


You are one cool cat


finito!!

sådär, då har jag inga fler lektioner fram till den 11:e juni då det är studenten, himla härligt! större delen av klassen åker ju till kreta imorgon och är borta i en vecka, så i en vecka framöver blir det lugna gatan för min del med massa sömn och myskläder så att jag är redo för studenttider när de väl kommer hem. blir asbra.

fick lön igår. skulle därför till automaten och ta ut lite pengar och samtidigt se hur mycket jag fick i lön. blev positivt överraskad, klirr i kassan. fint! ännu bättre att det är studiebidrag om några dagar. dock var det väl inte lika kul att jag råkade ta ut 1000kr istället för 100. men, lite cash i plånboken har ingen dött av.


Frida


Var vill du bo när du blir stor?
inget illa not finköping, men här tänker jag i alla fall inte bo.
Är du bra på att laga mat? verkligen. kan laga allt från snabbmakaroner till spaghetti!
Senaste låten du hörde? whine up- kat de luna
Vem kramade du senast? mamma
Saknar du någon nu? absolut!!
När blev du fotad senast? igår när jag va i milano och skulle fota omslaget till nästa nummer av vouge. ute i butik i början av juli!
Favorit dryck på morgonen? orangejuice.
Vad ska du göra ikväll? we´ll see. går dit vinden för mig.
Vilken tid gick du upp idag? 10.02
Vilken är din favoritplats? vene riktigt. still looking for it.
Hur många kuddar har du i sängen? nio just nu. men sover med 3.
Har du någon gång spytt på fyllan? nää fö fan.
Tycker du om att mysa? mmmm, mysa är mysigt.
Har du någonsin åkt ambulans? aaej. har alla lägen under kontroll!
Äger du dyra smycken? diamonds are a girls best friend. 
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "hahahaha jag skäms faktiskt inte, bara lite... :P"


Carro




Var vill du bo när du blir stor? Jag tror det skulle vara svårt att flytta ifrån Sverige helt och hållet, men kan tänka mig att bo utomlands en hel del.

Är du bra på att laga mat? Nej det skulle jag väl inte säga... eller om ja försöker är jag väl okej.

Senaste låten du hörde? Någon i bilen på väg hem från träningen. Becka hade bränt en ny skiva

Vem kramade du senast? Mamma när ja kom hem:)

Saknar du någon nu? Den här frågan hade vi ju förra gången....... Ja, lite om ja tänker efter så ingen ja dör för att få träffa dirr:P
När blev du fotad senast? Asså, smyg-fotad eller photoshoot? Heheheh. Nej, men det var nog idag på rasten.
Favorit dryck på morgonen?  Juice?
Vad ska du göra ikväll? Massa viktiga saker, som alltid.
Vilken tid gick du upp idag? 04.45 CHECK!
Vilken är din favoritplats? Månen, lätt.
Hur många kuddar har du i sängen? 3. Kul fråga.
Har du någon gång spytt på fyllan? Skulle jag aldrig göra.
Tycker du om att mysa? HATAR all sorts närkontakt.
Har du någonsin åkt ambulans? 7-8 något. Brukar inte räkna.
Äger du dyra smycken? Räknas diamant halsband som dyrt?
Vad står det i sitt senast inkomna sms? "va?! herregud! det va ju verkligen inte så smart tjejen. hur har du tänkt att lösa det?"


Sanna


Var vill du bo när du blir stor? I ett slott.
Är du bra på att laga mat? Kocken nummer ett förutom att jag aldrig lyckas koka pastan rätt.
Senaste låten du hörde? Alla valslåtar som vi dansade till i lördags, sitter liksom fast i huvudet på mig.
Vem kramade du senast? Pappasöten.
Saknar du någon nu? Ja, saknar alltid någon.
När blev du fotad senast? Lördags, känns ju som en dag då man ska bli fotograferad. Lär ju aldrig vara lika uppklädd igen, eller bröloppet kanske. Men det är det ju ett tag kvar till.
Favorit dryck på morgonen? Oboý utan tvekan. Speciellt att äta de svarta plupparna med skeden.
Vad ska du göra ikväll? Parta som vanligt då.
Vilken tid gick du upp idag? 06.45
Vilken är din favoritplats? Spelar ingen roll, bara jag är med de jag tycker om.
Hur många kuddar har du i sängen? Två, världens bästa kuddar.
Har du någon gång spytt på fyllan? He he he.
Tycker du om att mysa? Älskar att mysa. Myskläder, filtar, kuddar - mysigt.
Har du någonsin åkt ambulans? Näe, men ville när jag var liten. Ville ha ett gosedjur, nu är jag väl för stor för att få ett så då kan jag lika gärna skippa det.
Äger du dyra smycken? Klart, jag är ju juvelsanna.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "Skräll... Ringer dig sen!"


Becka


Var vill du bo när du blir stor?
Inte riktigt säker.. Vill bo utomlands ett tag, men sen när ja blir stor på riktigt vill jag nog hålla mig i sverige i alla fall. Tror jag
Är du bra på att laga mat? Ingen mästerkock dirr.. koka ris kan jag i alla fall verkligen inte. Antingen blir det helt bränt, eller så blir de risgrynsgröt av det hela..
Senaste låten du hörde? use your love - katy perry
Vem kramade du senast? Pappa fick en kram när jag kom hem från träningen
Saknar du någon nu? Så jag nästan spricker!
När blev du fotad senast? Hmm, räknas mobilkamera så är nog julia skyldig till ett par bilder i dag..
Favorit dryck på morgonen? The om det är kallt väder, annars juice
Vad ska du göra ikväll? Massa viktiga saker, som vanligt.
Vilken tid gick du upp idag? Vakna av mig själv 07.36.
Vilken är din favoritplats? Har nog mer att göra vem man är med än vart man befinner sig. Har man rätt sällskap kan nästan vilken plats som helst vara perfekt.
Hur många kuddar har du i sängen? 3 asmysiga kuddar!
Har du någon gång spytt på fyllan? SAldrig skulle väl jag göra nått sånt?

Tycker du om att mysa? Om jag gör, jag är verkligen en mysmänniska! Love it!
Har du någonsin åkt ambulans? Nix, har sluppit sånna läskigheter. Men fick åka brandbil på 6års, de va lite kul
Äger du dyra smycken? Mängder!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Ska jag göra.. Nej jag vet det kommer bli jobbigt, men vi klarar det! PUSS


fanbild från i lördags



sprang på två söta fans i lördags. dom va jättesöta och ville så himla gärna ta en bild. jättekul när folk kommer fram och vill prata och kramas :) ni andra som jag tog fan-bilder med kan gärna maila dom så lägger jag upp dom.
älskar mina fans <33<3

perfektion

har ju MATTE C nationella imorgon, känns inget vidare. allt jag lärt mig under ett år ska jag imorgon komma ihåg och kunna, känns inte sådär jätte safe direkt. men, what to do. är inte så jättemotiverad att plugga, kanske därför jag har fastnat framför datorn när jag egentligen borde sitta med näsan i matteböckerna. försöker tänka att det finns dom som har det värre och förmodligen mår mer piss än mig just nu - känns lite bättre då.

kanske ska nämna något om balen. en underbar dag, från morgon till kväll - rakt igenom. är jättenöjd och jätteglad över lördagen, kunde inte varit bättre på något sätt. vädret var perfekt, dansen gick bra, middagen var god, jag var nöjd med klänning/smink/hår, hade full service hela dagen, fick träffa massa mysiga människor och allt var så himla roligt roligt. verkligen ett minne att bära med sig resten av livet. frida och carro har definitivt något att se fram emot nästa år. så himla härlig dag!!



Invigning av tinnis!

första riktiga träningspasset i tinnis är avklarat.
himla nice att få vara ute och träna!
man får himla mycke flashbacks från andra tinnissomrar. mysiga morronpass när solen går upp å de börjar bli varmt och skönt, sm förra sommarn, jobbig civilbefolkning som är där och badar och hänger på linorna, baddräktsbränna, när värmen var trasig så vi fick gå upp och basta under passet för att inte frysa ihjäl, krokodilandning i duscharna, och bäst av allt: toppningen innan sm. sköna pass ute i solen, kan inte bli så mkt bättre än så!
dehär klippet är väldigt mycket förra sommaren. jösses vad vi skrattade åt låten och videon, och JÖSSES vad många simpass man hade den på hjärnan!

dethär är humor på hög nivå, stört bra!


Spännande news

OMG.
jag har fått mail från min blivande roommate!!!
megan heter hon, kommer från sydafrika, och verkar supertrevlig! jösses vad spännande. jag har lixom börjat maila med tjejen jag ska flytta ihop med om bara ett par månader. helt stört. så himla kul (och lite scary) ju!


vimmelbilder filbyter


nån puttade ner en högtalare i badsjön så att strömmen gick och tävlingen stannade. men inte klagade vi inte. stenhårda brudar.


caroline hade en riktigt snygg keps på sig dagen till ära.

  
helgens babe! måste nog kolla upp vad den lille godbiten heter, becka verkade riktigt sugen.

Super-sweet!

Hann med och kika på Sanna och alla när dom hade dansat klart och satt och pick-nickade i trädgårdsföreningen med champagne och jordgubbar.  Dom var verkligen SJUKT fina!:D Längtar aningen tills nästa år när det är våran tur..
Idag då så har ja mitt lediga förmiddagspass(Y) Känns verkligen som det är bästa passet att vara ledig på....... Ska iaf in i eftermiddag och bränna av en 100 rygg och 200 medley..... får se vart det slutar:P

sanna världensfinaste öhgren

guuuud va fina alla på balen var! nästan så att jag började böla när jag såg sanna o samme. kan bli svårt för mig o alex att vara snyggare än dom där två nästa år när vi dansar..




















asså snälla carro. va du tvungen i ta din snyggaste outfit?! behöver ju kanske inte stjäla ALL uppmärksamhet.


So far so good

än så länge har helgen varit riktigt nice!
torsdagkvällen spenderades på tåg ner till lund, och sedan i lundagård med kusinerna på lite förparty inför karnevalen som drog igång på fredagen.
fredagen bjöd sedan på champagne på taget till borgen, sminkning av killana i spexet, kolla på spexet, lite skoj ute på karnevalsområdet, cykla på baklängescyklar, se spexet igen, träffa krister fuglesang (!), och sedan grilla med gudmor ute i lomma. himla mysigt!
i dag var jag sedan uppe med tuppen och skrev toefl test, kanske inte det roligaste jag vart med om men nu e de gjort iaf. efter en snabblunch slängde jag mig på tåget hem igen, sprang genom stan och hann precis lagom i tid för att möta sanna när hon kom till trädgåden. och jösses så fin hon var, världens finaste sanna skulle jag tippa på! alla baldansarna var sjukt fina och det såg så mysigt ut där i trädgån. hoppas de får riktigt kul i kväll!


i morron avslutar vi kanonhelgen med lite tävling.
see you at 07.15 frida!

Filbyter!

Hälften av loppen på Filbyter; CHECK! Rullar på ganska bra faktiskt. Underlättar en hel del bara genom att vara ute....... I eftermiddag blir det jag och Vilma som så tappert ska representera LASS tjejsida. (eventuell support av Astrid?) Alla andra mesar är ju och deltar/kollar på balen. Inget som intresserar mig alls faktiskt.

Fridailuuuuoch ja va lika positiva och glada som på SUM-SIM Varberg för X antal år sedan:D Var även denna tävling Frida bröt näsan då hon dök i botten på avbadsbassängen... oooh, SOPPA!

nerver

länge sen jag skrev något här. don´t know why, bara blivit så.

imorgon är det bal. herregud alltså. tiden går så fort, känns som om det var förra veckan vi började träna men egentligen är det flera månader sen. är redan lite nervös inför morgondagen och värre lär det väl bli, men samtidigt ska det bli så sjukt roligt också. verkligen en dag att minnas för resten av livet, lär väl förmodligen aldrig igen vara så uppklädd och stilig som jag är imorgon heller - får passa på att njuta. men innan morgondagen är det fem timmars genrep som gäller, svettigt.

på tal om svettigt. såg några skräckexempel på motalas bal förra helgen - ljusa klänningar och varma tjejer var ingen bra kombination. visst att jag har en mörk klänning men danserna är så sjukt svettiga så jag kommer verkligen löka, därför körde jag på absolut torr igår och herregud vad det sved. haha. visste inte vad jag skulle ta mig till. men nu är det över, funderar dock på att dutta på lite ikväll också in case of liksom. men vi får se.

kände att ni ville veta det!



här har ni svåraste dansen. så sjukt mycket att komma ihåg. men nu ser ni hur det kommer se ut imorgon! och by the way, detta är från det året basse dansade bal och kikar man ordentligt i början av klippet valsar hen förbi.

jordgubbar

det finns ingenting i världen som slår jordgubbar. skulle gärna välja bort all annan föda och leva på jordgubbar för evigt. om jag till och med skulle välja bort godis? LÄTT.


21 maj

har hittills haft 2 lektioner den här veckan. har två till idag. avrundar sen dagen med första ute-tävlingen för i år. sanna har ju genrep inför balen och becka har dragit till skåne, men jag & carro försöker klarat without them. dear god, don´t let it rain.

jag, carro o olle var och kollade på emma när hon skakade rumpa på sin dansuppvisning igår. hon rockade!




Balen

på lördag e de sannas tur att dansa bal.
förra året var det jag, nästa år är det carros och fridas tur.
man tränar lixom inför dehär från januari fram till själva baldagen. varje söndag och var tredje onsdag fram till slutet av maj då det är dags för uppvisningen får man träna högervals, vänstervals, olika lyft, och formationer. you name it.
sen på baldagen då. killarna i frack, tjejerna i fina klänningar å med nyfixat hår. alla är så fina, uppvisningen är supersvettig och jättenervöst, men ändå så himla kul. åka fina bilar, picnic i trädgårn, rännstensgång, middag, och sedan party all night long. verkligen en så sjukt rolig dag!






det suger att missa balen i år och inte få kolla när sanna å de andra 91orna valsar runt inne i ishallen, men ja litar på att frida som representerar oss BLs där tar mängder av kort så vi andra får se sen!


Excited

i måndags trodde jag att fredag-lördag-söndag skulle bestå av filbyter cup och simning all the way. men se där tog jag fel!
planer ändras, och jag är just nu så sjukt pepp på hela helgen! mitt huvudmission är TOEFL test, men lite annat skoj ska vi nog se till att hinna med också! redan i morron drar jag väg på äventyr och är tillbaka på lördag kväll, laddad till tusen för att avsluta en grym helg med några förhoppningvsvis snabba lopp på filbyter cup.

full rulle

känner att jag fått sjukt mycket vettigt gjort den senaste veckan! check-listan hittills: framställt effektivt aidsbotemedel, räddat utrotningshotade isbjörnar i norra antarktis, matat svältande barn som lever i tält på sahara, byggt ett barnhem till föräldralösa kids i tjeckoslovakien, and the list goes on. 
slå upp effektiv tjej i random ordbok och jag ploppar upp där.



aaej ni. dags att få stopp på de smältande polarisarna och förhindra jordens undergång. hoppas det inte tar hela eftermiddagen bara, har lite annat att hinna med också.

Väldigt sant


always.

Bad Romance

krisse visa mej denhär i helgen. 
dom är ju grymt duktiga, och himla roliga! coola killar!


look at this awesomeness

aaej, det blidde ingen historia. men inte slipper man skolan för det inte. har ju engelska nationella tala klockan 3. lite träning på det och sen är det check på måndagen den 17 maj. kanske ska släpa mig ut och övningsköra lite också ja. vi får se. 

jag och c målade av varann på bilden i 1an,

   
min bild                                                 carros bild

bappe tyckte kroppen jag målat såg ut som en grushög på gärstadverken. men att carro målat mitt hår grönt spelade visst ingen roll.

Klump i magen

har haft tur denna vecka och fått ha krisse här fyra dagar i sträck. där har vi sann lycka ska ni veta! men happy time är slut för denhär gången och nu har han åkt tillbaka till stockholm.
det är alltid lika jobbigt att säga hejdå och få en sista puss i pannan på perrongen innan tåget går.
något som gör det hela värre är att juni närmar sig med stormsteg. det går alldeles för fort och jag blir tokig. får ont i magen.

22.

tjenamors



då vare slut påre roliga då. skola i morrn. eeeller? fråga1- har vi verkligen hostoria?? fråga2- OM vi har det, är den värd att gå på? ser ut som jag har max 6 lektioner den här veckan. som vanligt alltså. mys.

partajandet igår då. fröken borg såg ut som en prinsessa och gästerna dansade och sjöng. himla mys att träffa carroborg, natti o denise. dom är ju för bra dom. drog rätt tidigt("har du ett liv?", "ja", så är man simmare :PPPpp:P), men annars vare kul!

humor!


min lördag.











min dag igår på ett ungefär. körde till motala och tillbringade dagen med mamma o pappa på stan. kollade på carro, och alla andra med för den delen, som gick balen. vilket väder! hoppas vi får lika fint nästa helg. efter balen tog vi svängen förbi farmor och farfar för lite fika innan vi tog bilen hem till linkan igen.

kvällen spenderade jag med 11 sköna människor. först på thai och sedan på citbowl. kanske ska nämna att jag kom två i bowlingen, före samuel. haha grymt!


mår fortfarande inget vidare så har inte tränat på ett par dagar nu... men imorgon ska jag vara frisk!!


fredag

himla skönt med långhelg. har väl mest tränat, myst och ätit bullar hittills. men i morrn händer det fina grejer. fröken borg har fyllt år, så det är party-tajm!
a men det blir kuuul blir det.


carro borg                                                                           denise

Filmkväll

medans jag och carro fixade middag i går åkte krisse iväg och hyrde film. vi lämnade önskemål och han fixade.
jag röstade på nån romantisk komedi (går alltid hem hos mig!) eller nått lite spännande. carro ville se något läskigt.
grejen är att carro vill alltid se nått läskigt, men är precis lika lättskrämd som jag är och är halvvägs igenom redo att stänga av. jag hatar att bli skrämd och ser halva filmen genom fingrarna och hoppar till för minsta lilla. 
det slutade i alla fall med att vi såg the fourth kind, nån sjukt creepy film med utomjorningar och störda människor baserad på verkliga händelser (?). filmkvällen slutade med att carro och jag (fast mest carro) var så pass skrämda att vi fick lämna en lampa tänd ute i hallen när vi skulle sova.

i kväll blir de nån lite mer lättsam film om jag får bestämma!


linen



åkte till motala och den här tösen direkt efter träningen igårkväll. himla mysigt! maten stod på bordet när jag kom och därefter bjöds det på glass och varma hallon, supergott. snackade oss igenom kvällen. vaknade sedan imorse av att carro skrämde mig, därefter blev det frukost och provsminkning inför balen. kommer bli jättebra!

har inte mått något vidare idag. har därför kurerat mig ordentligt nu ikväll med bland annat popcorn, det gör nog susen. måste ju vara frisk imorgon då det är en fullspäckad dag som gäller.
05.25 - 07.15 träning
08.30 - 15.00 H&M
16.00 - 17.00 distans-KM

ser faktiskt fram emot morgondagen.

Home alooooone

jag och paddan har blivit övergivna av resten av familjen som har dragit ner till landet. parteeyyy!
invigde våra ensamma-hemma-dagar med en shoppingtur på ica för att bunkra upp med lite nöd-proviant, och rundade av kvällen med vars en pizza framför new moon med frida som sällskap.
känns som en asbra start. tror vi ska klara de närmaste dagarna alldeles galant!

balen

tackar de högre makterna för att jag inte simmar nåt 3e passet på tävlingen nästa helg. för nu kan jag gå och titta på sanna när hon valsar runt i cloetta center i sin fina klänning!! så himla vääääärt! becka va så sjukt fin förra året. sanna kommer va amazing i år. nästa år är det dags för mig o paddan att ta oss över ribban som de andra två filurerna satt upp.

förra året,






Show me your teeth

håller med sanna, man har verkligen blivit såld på gaga! som frida sa i går, känns nästan som man är otrogen om man lyssnar på nått annat. men i dehär fallet är de inte så svårt att vara trogen, det är ju bara så bra!
för övrigt har dagen varit himla nice, kan väl inte bli så mkt annat när vädret är så fint som de var i dag? snälla säg att lite riktigt vår-värme faktiskt är på g nu!

gaga

sen i lördags är jag helt gaga-hypnotiserad. dunkar musik och kollar klipp på youtube så fort jag får möjlighet till det. hittade ett par riktigt bra klipp, både från fredagens och lördagens konsert. gå in på länken som ni ser och kolla på resten av klippen - grymt!



Tre i rad, bingo!

har hunnit med tre psykbryt i dag:
1. grupparbetet i skolan. jag dör! kan folk sluta krånga till det så mycket eller? vi håller på med ett frågeformulär, och i dag tog det 25min att skriva en enda liten sketen fråga! TJUGOFEM MINUTER! vad faan?!?
2. träningen. det räcker så, inga beskrivningar på den.
3. dagens cykelturer tog knäcken på mig. ipoden är på semester, tillsammans med resten av min viktigpåse, vilket innebär att jag i dag har cyklat ungefär en och en halv mil utan någon musik. dessutom har det bitis varit världens motvind, och jag har alldeles för lite luft i däcken. asbra!

okey, jag tycker bara lite synd om mig själv i kväll. kände bara att jag behövde få klaga av mig lite. men nu räcker det för i dag, jag ska sluta klaga, bosta tänderna, gå och lägga mig, och i morron vakna upp med ett stort leende på läpparna. sweet dreams vänner


that boy is a monster

vad är det här? hängig, frossa och huvudvärk. känns rätt onödigt att bli sjuk nu kan jag tycka. men imorgon är jag fit for fight igen, det kör vi på.

känner också att vädret får ta och rycka upp sig lite. om en och en halv vecka börjar vi simma ute. kan bli LITE kyligt kanske. har ju för tusan bal om en och en halv vecka också, kan bli kyligt det med.




G R Y M T

jag måste också, som tredje person, säga att LADY GAGA var grym igår. vilken konsert, helt galet, riktigt häftigt! känner att becka och frida fått med det mesta, men som ni förstår - det var sjukt häftigt! en film, made by frida, med gårdagens godbitar kommer läggas upp här så småningom. lovely.

idag har det varit full rulle. efter ca. 4h sömn i egna sängen plus någon timme i bilen på väg hem från sthlm bjöds det på morgonträning. därefter frukost och 20 min powernap innan balträning i två timmar. efter balträningen hade vi en timme på oss att äta lunch och göra oss iordning innan träning nummer två. löpning och simning, var nära på att gråta när passet var slut - lite trött bara.

men imorgon, no school och ingen morgonträning. how nice?



vi glömde våra glitterbh-ar och peruker hemma tyvärr, annars hade vi också satsat på outfiten tjejen i bakgrunden bjuder på. sweet.

lady fucking gaga

första låten hon brände av. dance in the dark. så bra så bra.













WOW!

JÄVLAR VAD BRA DET VAR I GÅR!
helt sjukt cool brud dedär verkligen, så ball! världens drag rakt igenom, hela globen stog upp å dansade och sjöng med till en massa grymma låtar.
ashäftig show med skitduktiga dansare, bilar som ryker, kläder som sprutar eld, pianon som brinner, nått instrument som ser ut som ett isberg, mängder av klädbyten, blodfontäner, hissar upp i luften, nån slags bröllopsklänning med utfällbara vingar, you name it. jösses, vad kul det var!
och själva finalen sen, sista tre låtarna, vad ska man säga? till och med våra mammor stog upp och dansade för fullt!
tyvärr har jag inte några av våra bilder bilder från dagen, sanna och frida får stå för dem lite senare, men de kommer kan jag lova!


tack för en grym dag BL´s, youre the best!


GAAAGAA-TIME

kommer till träningen. tror det är ett vanligt tröskelpass vi ska genomlida. inte så farligt liksom. simmar in. tittar upp på tavlan. gnuggar mig lite i ögonen. ser jag i syne? hallucinerar jag? nejnej, klart som fan jag skulle simma 30 minuter MAX tillsammans med vilma o grim. varför inte liksom? det är ju ändå fredag kväll.


drar ju till stockholm i morrn för att först göra stan, och sedan krydda dagen med lite häng i globen. hörde att gaga också skulle va där då? shiiit va coolt, då kan ju hon få mysa lite med oss.


Finally I figured out, but it took a long, long time

efter morgonträningen imorse gick jag till EH och köpte frukost till mamma och mig. vardagslyx! följde därefter upp med två lektioner i skolan för att sedan lunchdejta med hanna. bra dag hittills måste jag säga.

ska sova en timme eller två och sedan är det dags för terminsavslutning med mina grupper. sista gången på ett bra tag för min del, har bestämt mig för att inte tacka ja till nya grupper i höst. lite "sorligt" kanske, men skönt.



sötare får man ju leta efter....

Tagga helgen!

är skitförbannad för att vi läser nån slags statistik grej på psykologin å ja inte fattar ett skit. verkligen. alla är helt lost, så de e ju i alla fall lite skönt att det inte bara är jag som är förvirrad.. men känns ändå rätt så sisså med tanke på att vi har tenta redan nästa lördag..
men va fan, har en grym helg att se fram emot först ju!
åker till sthlm i morron kväll å hälsar på grabben en sväng, men sen får han klara sig på egen hand på lördagen då det är quality time med biggisarna som gäller! känns som de blir grymt bra med shopping och sen lady gaga på kvällen!


cool brud. läste nyss att hon hann med 15klädbyten under showen, spännande!

höjdpunkter

  • på lördag är det LADY GAGA i stockholm för biggisarna och våra mammor.
  • över halva hårdträningsperioden är avklarad.
  • jag har bara fyra grejer kvar i skolan, sen är det FINITO för det här året.
  • det är bara två veckor och två dagar kvar till balen.
  • och enbart 36 dagar kvar till studenten.
  • snart är det VÅR. (på riktigt)


gör just nu allt för att undvika naturkunskapsböckerna, men känner att det är dags att ta tag i det nu. det är ju trots allt prov imorgon...



could really use a wish right now


airplane-bob

check på dagens enda lektion. sinnes. ingen skola igår, en lektion idag, en lektion i morrn. told ya, linköping is like the paradise on earth. borde väl börja med lite skit som ska va klart nästa vecka kanske. men det finns så mycket som ligger högre på vill-göra-listan just nu. men snart äre lov hörrni. 5 veckor till skolan slutar och det dubbla tills det är träningsledigt. awesome!


tummenupp!

gulligt att snickarna som fixar badrummet stänger av vattnet SAMTIDIGT som jag tvättar ansiktet. jag har nu torkat bort tvålen med en handduk och bubbelvatten som jag hittade i kylen. problemlösning på hög nivå!
nästa mission är borsta tänderna utan vatten.
jag längtar tills badrummet blir klart, börjar tröttna på att ha hantverkare här hemma hela tiden! men de blir himla fint, så det är nog egentligen värt de.

Jösses!

har blivit en hel del metrar simmade i dag kan jag meddela. känns rätt segt i kroppen nu, och träningsvärken är inte att leka med. känner mig halvt handikappad i axlarna. men vi håller humöret uppe, biter ihop, och gör vad vi ska.
vi är för duktiga asså!
lite extra pepp i dag då vi fick veta att det inte blir nått distans KM på fredag, woohooo! iof flyttas de till nästa vecka, så vi slipper de inte helt. men de känns bra att inte ha de på fredag iaf, och med tanke på passen vi tar oss igenom nu är ju en 800ing på tid bara en piss i nilen!


färdig!

Nu är jag snart färdig med mitt dumma vampyr-tal. Lär bli väldigt spännande imorgon.... men aja, nu orkar jag i alla fall inte mer. Dagen har erbjudit träning, plugg, träning, plugg, med lite sömn + mat inklämt där i mellan... kul(Y)
Morgondagen ser i alla fall väldigt ljus ut, så det känns bra!:D och snart bär det av till Stockholm.... GAAAAAAAAAAAGA! TAGGATAGGATAGGA!




welcome to linköping, where the party never ends

fint väder idag. enligt mina beräkningar ska det gå att öppna fönstret i vardagsrummet och ligga i soffan och sola. det om nåt vore ju stekigt. synd bara att jag inte fattar hur man ska ta sig upp till den spärren högst upp på fönstret.. känns ju lite mer lockande att ligga där än att sitta här och skriva om
bilens historia
kan man tycka.


bitter

är förbannad. vissa lärare saknar helt känsla för vad som bör sägas och inte. ska bli skönt att skriva sista naturkunskapsprovet på fredag så att man blir av med den där sörjan. är extremt trött på allt som har med den kursen att göra. punkt.

annars mår jag faktikst riktigt bra. ska se till att vända mitt humör. kanske ta en sväng på stan? ta på mig studentmössan och balklänningen? eller bara lägga mig i soffan och kolla på en bra film? känns som att jag har en del att välja på. ge mig en timme så är jag mrs sunshine igen! ha ha.



den här bilden är underbar. dykfamiljen nummer ett. träning kan kanske behövas på göken längst bort och sötisen längst fram. känner redan att humöret blev bättre.

I'm feeling like a star, you can't stop my shine

snart dags att dra sig in mot simhallen för lite styrka och simning. kan bli spännande å se hur de går, med tanke på att mina armar är rätt körda efter alla armhävningar i går..
armhävningar har väl aldrig varit min grej riktigt, är sämst och orkar knappt göra en enda, vilket påpekades i går. "rebecka, ner med rumpan!, rebecka, näsan ska nudda marken!, rebecka, SNABBA armhävningar skulle det va!"...
inte min starka sida dedär..
men men, klarade av alla 100, och antar att de e  sånt här och massa andra tuffa grejer man ska ta sig igenom om man ska komma i form på tre veckor.

och det ska vi. i sommar ska vi defnitivt vara fit for fight!


den lilla tösabiten

har c här på besök. hittade henne på en gammal bild häromdagen.
tävling i jönköping 2006.



lite frågor som dök upp:
1. är tjejen pigg?
2. har tjejen alltid den frisyren när hon vaknar?
3. har tjejen alltid på sig pärlhalsband på tävlingar?(????????)

svaret på alla frågor: ja.


come give me love

vad är det för fel på mitt sömnbehov egentligen? spelar ingen roll hur många timmar jag sover på nätterna och dagarna, är ju dödstrött i alla fall. känner mig som en bebis. stor bebis. sova är ju i och för sig skönt, men kanske inte så ofta, känns ju som det finns roligare saker att göra. men men.



måste ju nämna att jag har lite träningsvärk sen våra 100 armhävningar igår..

Youre sweet




when you have no style or imagination, just copy your friends

såhär såg det ut förra veckan i skolan:


tur att becka smugglade med sig ett par röda åt mig från usa då. she´s the best!


fribiljett mot himlen

börjar skolan om 45 minuter och jag ligger fortfarande med datorn i sängen. känns som om det kan bli aningen stressigt att hinna göra mig iordning, äta frulle och komma till skolan i tid. återstår att se hur jag lyckas med det. skön prioritering gör jag ju i alla fall eftersom jag ligger kvar i sängen och fortsätter skriva på det här inlägget.

igår var det full rulle. triathlon, balträning och jobb. spenderade sedan hela min kväll i soffan och pendlade mellan att sova och titta på tv. värt kan jag tycka. balen då. nu jävlar börjar det närma sig och det märks på träningen. grymt kul! mindre än tre veckor kvar...


crazy då.

Då vare klart då

då är det bestämt. efter sommaren blir de simning och plugg i wisconsin. var ju där och hälsade på tidigare i veckan, och passade även på att signa pappren.
känns himla bra!

sen finns det självklart saker som känns väldigt mycket mindre bra, tex allt vad det innebär att lämna folk man älskar och inte vill vara utan här hemma, men det tror och hoppas jag löser sig. är det meningen att det ska bli bra så blir det förhoppningsvis så.
men lite kort om resan då.
jag har verkligen haft så sjukt kul! tränarna och simmarna verkar helt underbara har har verkligen tagit hand om mig där borta. jag har bland annat kollat runt på camus, picnicat och grillat s`mores med bonfire, ätit på mysiga restauranger, kollat träningar, skrattat så jag gråtit, varit på fotbollsarenan, diskuterat dater, och mött en himla massa härliga människor!

känns som det kan bli bra dehär.


snacka om att jag leder uppdaterings-tävlingen nu

simning, cykling, löpning i morse. dags för träning nr2 om två timmar.
athletiska människor.

aaej men det jag skulle göra var att meddela att det tydligen visst fanns lite bildbevis på att valborg faktiskt existerade. and here it comes.









första maj då.

gårdagen var mycket bra, trots att det inte blev som planerat. är riktigt nöjd med kvällen - fick mysa med mina biggisar och med min farmor & farfar för att sedan hamna på prinsgatan där det var röj. slutade med att jag agerade chaufför hem till linkan igen. bra helt enkelt.

och idag då. hard work work. sex och en halv timmes arbete på H&M är nu klart. lite lagom trött, blir nog en tidig kväll med tanke på att det är triathlon 06.20 imorgon. skönt på sätt o vis kan jag tycka.

sen, får ju inte glömma, mitt nya hår. massa hår och jag är jättenöjd!


carro ville se en brasa med det fick hon inte

mm. då blev det 1a maj då! komsikomsi nu sommarn.
valborg då. mös med dom tre bästa hos sanna först. sedan skjutsade becka mig och carro(sanna hade andra planer) till samuel innan hon drog iväg till annan destination. hämtade upp emma o olle på vägen också. dom små guldklimparna. va hos samuel ett tag innan vi gick in till stan. där dansade vi i några timmar. kul kväll! emma o olle hade nog roligast. ha ha!

var lite för busy för att ta kort. men det såg väl ut typ som det gjorde den här gången,





RSS 2.0