ingen hets

vi har fått en konkurrent. killarna (alltså, lassboysen) har startat en blogg. jag tänker inte länka den här för att hjälpa dom att få läsare. jag menar, vi har ju ändå strax över tusen varje dag och då vore det ju alldeles för snällt att ge dom lite reklam här. så, big no!

men, jag tänkte visa er ett av deras första inlägg.
Midvinternattens köld är hård, stjärnorna gnistra och glimma. Alla simma i enslig bassäng, djupt under midnattstimma. Månen vandrar sin tysta ban, snön lyser vit på fur och gran, snön lyser vit på taken. Endast hetsarn är vaken. Detta är en kort introduktion om varför den här bloggen heter som den gör. Varför är det så att när alla är trötta på den tidigaste av morgonkvistar finns det en eller flera som väljer att gå emot den mänskliga naturen! Och istället för att efterfråga sömn, mat och vila vill de endast bryta ner den sista glimten av motivation och kraft i de tröttaste stackarnas arma kroppar och själar. Bloggen kommer följa de stolta killarna i LASS elitgrupps episka prestationer under de legendariska passen som pågår i otaliga timmar djupt nere i Linköpings simhall.

HAHAHA! sköna killar. dom ska också utse dagens hetsare och dagens mygelpung. känns som om vi biggisar kan toppa hetslistan x-antal gånger. haha.


Kommentarer
Postat av: Anonym

yeah check this out...

2009-12-23 @ 14:29:53
URL: http://ingenhets.blogg.se/
Postat av: Hanna

Ni kommer toppa hets-listan varenda dag tjejer ;)

2009-12-23 @ 17:52:34
URL: http://hannawestrin.blogspot.com/
Postat av: sara

hahah va kul! :D

2009-12-28 @ 15:24:18
URL: http://knell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0