2.4mile swim, 112mile bike, 26.2mile run

hade lite tid över mellan två lektioner så tänkte passa på att ladda upp lite bilder så ni kan få se lite vad vi pysslar med. börjar med ironman.
eftersom det var förra helgen och alltså den 11 september var det lite extra speciellt. jättemånga som på olika sätt hade anknytningar till world trade center var med och deltog, både folk som hade varit där i byggnaderna och överlevt, brandmän, poliser, och anhöriga till folk som omkom. det var tex två män som gjorde hela loppet tillsammans, en man som hade fastnat efter att byggnaderna hade rasat och brandmannen som räddade honom. en annan brandman gjorde hela loppet i full brandmans outfit. simmade i understället och cyklade och sprang/gick sedan med alla kläder (inkusive gastuber på ryggen).
.
måste säga att det var otroligt häftigt att se och vara med och hjälpa till. vi stod vid en av hjäplstationerna där vi delade ut vatten, poweraid, cola, frukt, power bars och annat smått och gott till dem som sprang förbi. svårt att beskriva det hela, men sjukt inspirerande var det i alla fall. de börjar klockan sju på morronen och vissa är inte klara förrän midnatt. vi var trötta efter att ha delat ut vatted i 4 timmare i 30 graders värme, och jag förstår verkligen inte hur deltagarna tog sig igenom hela loppet. först ca 4km simning, en otroligt lång cykeltur och sedan avsuta med att springa ett marathon. allt i 30graders värme. verkligen inget för mesar inte!
.
häftigt var det i alla fall!
förbereder lite innan racet började
killen som var först kommer förbi för 2a gången. de som var först hade polis motorcyklar och en cykelhjälp med sig hela vägen som höll koll på dem
massa stationer som delar ut olika saker
en av de första löparna
ashely delar ut cola

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0