Drugtest

hade ju som sagt dopingkontroll i morse. hade fått höra att det skulle ta 5, max 10minuter att få det gjort. bara att gå in, kissa i burken och gå ut igen. riktigt så smidigt blev det inte. 1 timme och 45 minuter senare kom jag där ifrån och missade därför hela morrnträningen. sånt som händer när två personer sköter jobbet sju personer i vanliga fall har hand om. bra start på dagen...
.
men efter det har allt rullat på som det ska. tre lektioner, lunch och snart träning. i eftermiddag är det först styrka och sedan buckets. ska passa på att berätta lite snabbt om styrkan som e grym! vi kör styrka tjejer för sig och killarna för sig, och vi har turen att få jobba med fotbollskillarnas styrke coacher. riktigt häftiga är dom.
.
jamal heter han som min grupp har varit med. tattueringar, dreadlocks, galet stark och förvånandsvärt smidig kille som aldrig tidigare har jobbat med tjejer i ett styrkerum. det är lite militärkänsla över det hela i bland. "upp med vikten på ett, ner på 2! ett, två, ett, två, ett, två!" men grymt härlig är han i alla fall och det är verkligen diciplin som gäller när det är dags att köra styrka.
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0