I am your butterfly

Fredag: Middag här hemma med ausin, dan, dirk, karissa och maddy. gjorde spaggeti och kötbullar och äppelpaj till efterrätt. väldigt mysig kväll som avslutades med film och mys med allihopa ute i soffan.
Lördag: Intrasquad meet. lite so en låtsas tävling då alla vi tjejer blev uppdelade i två lag. dedan fick vi alla köra 100me mot varandra, 17 eller 150 av något simsätt och sedan avsluta med lagkappen 9*50fr. mitt lag vann med 3poäng och det var lagkappen som avgjorde, så de va riktigt kul och spännande!
efter träningen åkte alla vi tjejer till Studio You där vi skulle måla porslin (betydligt roligare än det låter!) som en liten girls team activity sådär. målande en kopp som ja kan visa sen när ja får tillbaka den.
när vi kom hem efter det hängde jag med dan, maggie, dirk och tariq och kollade på alldeles för många störda youtube videos. avslutade kvällen med att handla mat och kolla film med dem och jeff.
Söndag: Veckans bästa morron då vi kan sova hur länge vi vill. låg kvar i sängen lite för länge, lagade frulle, åt lite för mycket, kollade simresultaten från jsm (you rock girls!), skypade mamsen och pappsen och nu är det dags för plugg. fullt fokus ett tag nu, för sen i kväll är det fotboll som gäller.
.
så jaa. livet är rätt bra här borta. vi närmar oss big10 och folk börjar bli taggade! träningen är väldigt myspys och det kommer bli ännu mer myspys denna vecka. nice!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0