g r a t t i s

idag är ingen vanlig dag, idag är samuels födelsedag. hurra hurra hurra! 20 år bara sådär. det går fort utför ni. samuel berättade att det kändes lite jobbigt att fylla år eftersom det innebär att han nu är närmare 30 än 10. kan hålla med honom. känns ju bara lite jobbigt att ens föräldrar pluppade ut barn när de var 20någonting och själv vet man inte vad man vill göra efter skolan. men, det ska nig lösa sig det med.


PK himself. får se om han lever upp tills sitt smeknamn imorrn!

annars då. HELVETE! jag har sån fruktansvärd träningsvärk så att det knappt går att beskriva. vi körde ju styrka i tisdags. vi tjejer körde överkropp medan killarna körde underkropp. längesen vi körde gnetstyrka (4*9 rep. på allt) och det kändes igår och ännu mer idag. kan bli kul att vakna upp imorgon eftersom att vi idag ska köra styrka igen, men denna gång byter vi så att tjejerna kör under- medan killarna kör överkropp. wohooooooo!

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Jag har bara en liten fråga. Du skrev att ni körde 4*9 reps. men hur många brukar ni köra annars? :)

2011-02-17 @ 14:23:32
Postat av: s

det varierar ju en del, men 4*4 är rätt vanligt. 3or och 5or är också ganska vanliga. sen kör vi ju självklart fler repitioner på lättare övningar, tex bålövningar.

2011-02-17 @ 17:31:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0