femte dagen hemma

vi är hemma! vi lever! det kunde man inte tro när vi flög igenom tornados och planet slungades fram och tillbaka. mellanlanda i washington fick vi göra också. och springa genom flygplatsen i new york. annars funkade väl hemresan. sammes och mina böner blev besvarade och vi fick ett ledigt säte vid oss. guld.
.
har verkligen haft det hur bra som helst!!! har gjort så sjukt mycket roliga grejer och haft galet många roliga stunder. regnade sammanlagt 5 minuter och var nog aldrig under 30 grader. klart vi tränat endel, men vi hade väldigt mycket tid för annat kul. bergodalbanor, bad, shopping med meeeeera.
.
är vädret här hemma ett skämt eller? snöade idag. för några dagar sen låg vi vid poolen och åt tacochips. det var så varmt på marken att man var tvungen att springa från solstolen till poolen för att inte bränna föttera. låg man i solen längre än 30 sekunder kändes det som att blodet kokade. när fåfängan nått sin gräns och vi inte klarade av solen mer så drog carro o vilma och köpte godis. jag, sanna och lasse drog på bio. och nu är vi alltså hemma. och jag var i skolan förut och såg söflingor. kontraster gott folk, kontrasater. men det är ändå skönt att vara tillbaka. har saknat endel. men som sagt, tre helt sjuuuuuuukt bra veckor!
.
.
.
.
.
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0