eternal glory

igår var en stor dag. årets höjdpunkt. årets mål. det vi tränat för de senaste 12 månaderna. anledningen till varför vi går upp kvart i 5 på mornarna. äntligen var det dags. vi skulle få svar på vem som skulle bli årets mästare. människor vallfärdade igår från öst och väst för att delta på denna folkfest. stämningen var full av spänning och förväntan. dagen var kommen. innan kvällen var över skulle segraren koras. eternal glory skulle utdelas. alla hade vi gjort vårt absolut yttersta för att vara så väl förberedda som möjligt. this is it, tänkte vi. no or never. vi var redo. det var dags för........ SPRINT KM(4x25 av varje simsätt. man räknar sen ihop tiderna och mästaren koras).
.
sanna o carro, det är bara att ni frågar mig om ni vill låna mitt pris nån dag :):):) /mästaren
.
imorrn är det tävling igen. 200 br, 50 ry, 100 me och 200 fr ska vi kötta. och imorrn kväll blire utgång!
.

Kommentarer
Postat av: R

omg, vann du frida?!? fan va gymt, grattis!! asså ja e s stolt över dig, vilken prestation! sprint km är ju lixom det som verkligen visar vem som bestämmer, jösses asså! vad vann du? nått asspejsat? typ biobiljetter?

2010-12-17 @ 23:28:28
Postat av: f

haha ja carro fick ju tourettes och ryckte i starten på bröstsimmet så hon blev diskad. man ba yeeeees!! fick ett sällskapsspel, "linköpingsspelat" man ba yeeeeees där med alltså!!

2010-12-18 @ 16:15:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0