Vilken helg!

ännu en recruiting helg. fullt ös medvetslös, vilket är kul men jobbigt då vi spenderar hela lördgen med våra recruits och allstå bara får söndagen till att chilla, återhämta, plugga, handla, och fixa allt annat sånt som det inte finns en chans i världen att man hinner under veckan. men kul va de i alla fall!
.
efter lördagens mördarpass var vi på typ tipspromenad med våra recruits på state street. vi skulle hitta olika ställen och ta kort när vi var där. min grupp var mysig och vi hade riktigt kul när vi knallade runt bland alla affärer och hittade alla stationer.
vi var inne på bookstore
nedanför bascom hill (orkade inte gå hela vägen upp.. hehe.)
på the terrace
och i godisaffären.
några av ställena vi var på. på kvällen sedan var det football. wisconsin vs nebraska. galet stor match, ca 30.000 nebraska fans hade åkt hit, utan att ens ha biljett till själva matchen, utan de skulle bara sitta utanför och lyssna och heja där ifrån. tv var här och gjorde stora repotage och det var världens ös hela dagen. tyvärr kostade biljetterna 150.200dollar, så varken jag eller carro var på matchen. men det var okey, vi satt hemma med lite andra simmare och såg matchen på tv i stället. funka ju rikigt bra det med!
.
här har ni ett videoklipp från matchen. wisconsins hejarklack/fans är kända för att vara snälla och alltid ha kul på matcherna och ha bra sammanhållning och bra stämning. här har vi expemel på det. man hör under hela filmen hur alla fans sjunger, och till och med tv-reportrarna kommenterar de! kul!

Kommentarer
Postat av: Kinell

så roligt med alla bilder där gruppen är helt uppradad och superspontan ;) haha! hoppas ni har det gryyyymt där borta, sjukt kul att läsa om er! pöss

2011-10-03 @ 22:33:10
URL: http://knell.blogg.se/
Postat av: R

haha, ja det ingick i uppdragen vi hade. att vi skulle ta gruppbild på olika ställen och hämta olika saker. haha, så japp, asspontant! :)

2011-10-04 @ 02:44:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0