höstis

toyota. lille saw då. skulle väl säga att den va rätt brutal alltså. jag kunde ju fatta själv att folk skulle dö liksom. men herregud, dom behöver ju kanske inte dra ut sina egna tänder, få järnrör genom ögonen, bli friterade och sticka krokar igenom bröstmusklerna. jaa. brutal vare ja. men annars va det mys!
 
today. träffade carro, emma, klara, olivia o hanna på stan och snackade skit i några timmar. vissa hade lite dirty secrets att erkänna kan man säga. olivia fick paket från oss också ja. har ju fyllt år o grejer. skulle åkt till linus o träffat lite folk ikväll. men hinner inte. måste fixa massa för imorrn..

tomorrow. drar till gislaved vid elva. är där tills på fredag. och då åker vi direkt till stockholm och simmar world cup. känns som en bra vecka det här! den har ju kapacitet liksom. göttgött!



får väl se om nån har dator med sig till partyved. kfg skulle fixa alla saw-filmerna så att vi kunde beta av dom. jag hoppas han glömt det alltså. men jaa, tillbaka i linkan måndag. tjingeling då.

Kommentarer
Postat av: c

FF, FyndigaFrida! today, tomorrow, toyota! ASSKOJ, hehe.

2010-11-01 @ 22:36:51
Postat av: Mercedes

Gillade det här inlägget

2010-11-02 @ 00:45:35
URL: http://Mercedes
Postat av: R

hahah, tur att inte macce är med denhär gången så han inte behöver htta dig hängandes från ett toafönster som halvt har slagit igen och mig på marken nedanför döendes av skratt igen! jösses asså, så sjukt lättroade, de va tider de.

2010-11-02 @ 01:10:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0