Må bäste kock vinna!

så ibörjan av veckan tyckte dan och hans rumskompis att det vore an bra ide att ha en matlagningstävling nu i helgen när vi kollar på superbowl tillsammans, så i går gick tävlingen av stapeln. vi var uppdelade i två lag, sex i varje. jag var med dan, quinn, dirk, addison och jennah. dirk och jennah gjorde förrätt, dan och quinn varmrätt och jag och addison efterrätt.
.
regeln för efterrätten var att den måste vara frukt baserad, så vi satsade på att göra gino. enkelt, gott, och massa frukt!
.
dan och quinn som kör huvdrätt valde att göra revbensspjäl!! okey så, frågan är hur dom egentligen tänkte där. de hade inte en aning om hut man skulle laga dem utan kom hem hit med två sjukt stora paket med revben och tänkte köra dem i min ugn. visst, sätt igång bara lixom. tog totalt lite över tre timmar att få det klart. vi gjorde sås, hackade äpplen, hällde lite vatten på plåten som skulle göra att det inte blev torrt, höjde temperature, sänkte temperature, la på folie, tog bort folie, la på mer sås... ni fattar. ett himla jobb..
.
men kul var det i alla fall, och alla tyckre som var jättegoda vilket ju var tur med tanke på hur lång tid de tog! men det blev i alla fall en rolig kväll! fotbolls matchem va väl inte sådär asintressant, emn showen med madonna mfl halvvägs genom matchen var där emot mer värt! ganska lång, men absolut värt att kolla!
och resultatet av tävlingen? tror aldrig vi korade någon vinnare, men allt vi åt var himla gott och alla hade verkligen gått in för det vilket var kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0